Finnmarkssykehuset

Monday, 26 September, 18:38

Nyheter om Finnmarkssykehuset

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 aug 22 kl. 08:44

Økonomisk krise for Finnmarkssykehuset

– Vi er nødt å klare oss med færre ressurser enn i dag. Det sier styreleder i Finnmarkssykehuset Lena Nymo Helli. Likviditeten i Finnmarkssykehuset er kritisk og det er nødvendig å gjøre drastiske tiltak.

NRK - 27 jun 22 kl. 11:55

Finnmarkssykehuset hever beredskapen

Finnmarkssykehuset hever beredskapsnivået til grønt nivå, som en følge av flyteknikerstreiken. – Det innebærer at vi følger situasjonen fortløpende, og vurderer kompenserende tiltak der det er mulig og nødvendig, skriver Finnmarkssykehuset på Twitter. Grønn beredskap er det laveste beredskapsnivået, over normal beredskap..

NRK - 08 sep 22 kl. 15:14

Funn av listeriabakterie på sykehus

Det er gjort funn av listeriabakterie i grønnsaker som er levert til pasienter på Kirkenes sykehus, melder Finnmarkssykehuset. De samme grønnsakene er også servert ved sykehjemmet og ved omsorgsboliger i Sør-Varanger kommune. Ingen er hittil smittet, men helseforetaket karlegger situasjonen og ber de som har vært eksponert om å være observante på symptomer.

NRK - 23 aug 22 kl. 10:08

Full stopp i vikarer og innkjøp

Det er full økonomisk krise i Finnmarkssykehuset. Styret som sitter samla nå har et forslag på bordet som kan bety full stopp når det gjelder innleie av vikarer fra byrå. Alle innkjøp kan også bli stansa umiddelbart..

NRK - 28 jun 22 kl. 09:47

Finnmarksykehuset: Over 70 pasientreiser kansellert

Finnmarkssykehuset har måttet avlyse et 70-tall pasientreiser tirsdag, opplyser kommunikasjonssjef Eirik Palm til Dagbladet. Årsaken er den pågående flyteknikerstreiken..

VG - 27 jun 22 kl. 13:21

Flere sykehus øker beredskapen på grunn av flystreik

Ved Finnmarkssykehuset er over 80 pasientreiser kansellert. Sykehuset er nå i grønn beredskap..

NRK - 27 jun 22 kl. 12:32

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 21 jun 21 kl. 05:41

Åtte år uten lovlig kontrakt

Finnmarkssykehuset er uenig i kritikken om at de opererer med ulovlige kontrakter for enkelte av ambulansearbeidere. Selv om nulltimerskontrakter ble ulovlige i 2019 – har en ambulansesjåfør i Finnmark hatt en slik kontrakt i åtte år..

NRK - 12 jun 21 kl. 20:17

Ingen nye smittede ved sykehus

90 ansatte ved Finnmarkssykehuset Hammerfest ble fredag testet for koronasmitte. Årsaken var at én ansatt hadde testet positivt. Resultatet av de fleste testene kom lørdag, og viser negativt resultat.

NRK - 25 maj 21 kl. 12:57

Tre innlagt med Covid

Tre personer er innlagt med covid-19 ved sykehuset i Hammerfest. Det melder Finnmarkssykehuset. Tilstanden til de tre er ikke kjent.

NRK - 24 mar 21 kl. 11:37

Kirkenes sykehus: flere i karantene

19 ansatte og to pasienter på Kirkenes sykehus er nå satt i karantene eller isolasjon, melder Finnmarkssykehuset. En ansatt testet mandag kveld positivt for covid-19. Sykehuset er satt i gul beredskap, men beskriver situasjonen som oversiktlig..

NRK - 18 nov 20 kl. 14:51

Vurdere smitteutbruddet som over

Smitteutbruddet ved Hammerfest sykehus blir vurdert som over, ifølge Finnmarkssykehuset. Det er likevel fortsatt mulighet for at flere smittetilfeller kan oppstå. Fra og med mandag går Hammerfest og Kirkenes sykehus i gul beredskap..

P4 - 27 okt 20 kl. 08:38

- Situasjonen er under kontroll

- Koronasituasjonen på Hammerfest sykehus er nå under kontroll. Det sier medisinsk fagsjef i Finnmarkssykehuset, Harald Sunde. Forrige uke måtte Hammerfest sykehus stenge som følge av at mange ansatte var smittet av koronaviruset.

NRK - 27 okt 20 kl. 08:27

Situasjonen er under kontroll

– Korona-situasjonen er nå under kontroll, det sier medisinsk fagsjef i Finnmarkssykehuset Harald Sunde. I løpet av forrige uke måtte Hammerfest sykehus stenge som følger av at mange ansatte var smittet. – Vi har bedre oversikt, sier Sunde..

VG - 25 okt 20 kl. 17:43

20 ansatte coronasmittet ved Hammerfest sykehus

Søndag er Hammerfest sykehus så og si tomt for pasienter etter at Finnmarkssykehuset iverksatte ytterligere smitteverntiltak fredag..

VG - 23 okt 20 kl. 17:37

Hammerfest innfører innleggelsesstopp – pasienter sendes til andre sykehus

Finnmarkssykehuset styrker smitteverntiltakene i Hammerfest ytterligere, og iverksetter midlertidig innleggelsesstopp ved Hammerfest sykehus..

NRK - 23 okt 20 kl. 08:44

19 smitta og 120 i karantene

Det er 19 ansatte som er koronasmitte på Hammerfest sykehus og 120 ansatte i karantene, melder Finnmarkssykehuset. Det er også fire pasienter innlagt på sykehuset i Hammerfest med korona..

NRK - 18 okt 20 kl. 18:35

120 sykehusansatte i karantene

Søndag kveld sitter 120 av 550 ansatte ved Hammerfest sykehus i karantene, opplyser Finnmarkssykehuset. 12 ansatte har fått bekreftet koronasmitte. Sykehuset får hjelp med personell og utstyr fra bl.

NRK - 15 okt 20 kl. 13:22

Økt beredskap på Hammerfest sykehus

Hammerfest sykehus har økt sin beredskap, etter at to ansatte har testet positivt på covid-19. Sykehuset vil kun prioritere akutte behandlinger, mens øvrig behandling er utsatt inntil videre. Ifølge Finnmarkssykehuset er det igangsatt smittesporing..

NRK - 11 okt 20 kl. 20:19

Etablerer e-klinikker i Finnmark

Finnmarkssykehuset skal etablere e-klinikker i Finnmark. Ordningen skal være et supplement til vanlig behandling, skriver Altaposten. Ifølge administrerende direktør Siri Tau Ursin er Klinikk Alta først ut..

NRK - 27 sep 20 kl. 12:47

Busstreik får følger for pasienter

Busstreiken kan få konsekvenser for pasientbehandlingen i Finnmarkssykehuset kommende uke. Bjørn Erik Johansen i pasientreiser Finnmark, ber pasienter som skal til behandling, om å være tidlig ute med å finne alternative transportmidler..

NRK - 25 sep 20 kl. 15:12

Frykter konsekvenser av busstreik

Finnmarkssykehuset tror en busstreik i Finnmark vil føre til at pasienter må finne alternative transportmidler til behandlinger. Skriver de i en pressemelding. I Finnmark vil alle bussene være ute av drift fra og med lørdag dersom det blir streik..

NRK - 06 jun 20 kl. 09:44

Frykter overbehandling i psykiatri

Finnmarkssykehuset frykter at pasienter blir overbehandlet innen privat psykisk helsevern. Fra 2018 til nå har 30 pasienter ved en privat klinikk fått i snitt 62 konsultasjoner, mens det vanlige på Finnmarkssykehuset er 10 konsultasjoner pr pasient..

NRK - 15 jul 20 kl. 14:04

Avløser Forsvarets helikopter

Norsk Luftambulanse overtar ambulansehelikopterflygningene i Øst-Finnmark. Ordningen skal vare ut året, og Helse Nord RHF jobber med en løsning etter dette. Finnmarkssykehuset har medisinsk ansvar for helikopteret, og bemanner det med anestesileger..

P4 - 04 jul 20 kl. 19:33

Frykter nok et sykehus bygges for lite

Ansatte ved Finnmarkssykehuset Hammerfest mener sykehuset som skal stå ferdig i 2025 bygges for lite, og at man dermed går i samme fellen som man gjorde i Østfold og i Kirkenes. Det sier tillitsvalgte til NRK. De ansatte ved sykehuset Østfold varslet om at sykehuset ville bli for lite.

NRK - 10 jun 20 kl. 15:18

Utsetter sykehusutredning

Utredningen av en mulig sammenslåing av UNN og Finnmarkssykehuset er satt på vent til høsten. Årsaken er koronasituasjonen, melder Helse- og omsorgsdepartementet. En beslutning er ventet våren 2021..

NRK - 11 maj 20 kl. 21:41

Seksåring påkjørt i Båtsfjord

En seksåring, som ble påkjørt i Båtsfjord i Finnmark, er sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) i Tromsø, opplyser medievakt i Finnmarkssykehuset..

NRK - 02 apr 20 kl. 11:29

Utsetter samlokalisering

Samlokaliseringen av nødetatene i Finnmark utsettes til høsten 2020. Det melder Sør-Varanger kommune, Finnmarkssykehuset og Finnmark politidistrikt i en pressemelding. Det er krisen i forbindelse med koronaviruset som er grunnen til utsettelsen..

P4 - 21 jan 20 kl. 09:57

Forskjellig stillingsstørrelse

Sykepleiernes arbeidstid varierer mye fra sted til sted. Ved Finnmarkssykehuset HF har sykepleierne i gjennomsnitt 97 prosent stilling, som er mest i landet. Ved helseforetakene Fonna og Østfold er stillingssnittet 85 prosent, det viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå.

VG - 29 jan 19 kl. 07:33

Uvanlig og kritikkverdig, Erna!

Sammenslåing av Universitetssykehuset Nord-Norge og Finnmarkssykehuset må utredes!.

NRK - 28 jan 19 kl. 11:41

Åpner nytt dialysesenter

Torsdag 31. januar har Finnmarkssykehuset offisiell åpning av ny dialyseenhet i Lakselv. Dette er den første enheten, og er et ledd i arbeidet med å plassere tilbud ute blant brukerne slik at de slipper lang reise for behandling..

Dagbladet - 28 jan 19 kl. 07:55

Intet nytt fra tvangskameratene

Regjeringens festtaler virker pompøse når man ser til praktisk politikk. Nå skal Finnmarkssykehuset legges inn under UNN i Tromsø. Det er overkjøring som gjelder.

Hegnar.no - 26 jan 19 kl. 08:35

Leger frykter for pasientsikkerhet ved sammenslåing

Leger og tillitsvalgte frykter kaos hvis Finnmarkssykehuset og Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø skal slås sammen, slik regjeringen vil..

NRK - 25 sep 18 kl. 19:55

Lyser ut ambulansebåtanbud

Finnmarkssykehuset varsler at anbudet for ambulansebåttjenesten i Vest-Finnmark nå kommer. Det vil ikke bli virksomhetsoverdragelse. To juridiske vurderinger sier at det vil være i strid med kravet om likebehandling i lov om offentlige anskaffelser..

Hegnar.no - 03 sep 18 kl. 08:40

Kontrakt til Multiconsult

Sykehusbygg HF og Finnmarkssykehuset har tildelt Consto, Multiconsult og Norconsult som underkontraktører..

NRK - 10 maj 18 kl. 11:03

Alle fly er i beredskap

Ni av ni ambulansefly er i beredskap, melder Helse Nord torsdag morgen. – I dag har vi normal beredskap i Finnmark, sier klinikksjef Jørgen Nilsen, prehospitale tjenester i Finnmarkssykehuset..

Hegnar.no - 22 mar 18 kl. 06:06

Sykehus betalte 36 millioner for mye til entreprenør

Finnmarkssykehuset skulle betale en regning til tysk entreprenør på 3,6 millioner kroner, men endte opp med å betale 36 millioner for mye..

Dagbladet - 21 mar 18 kl. 22:31

Sykehus betalte 36 millioner for mye til entreprenør

Finnmarkssykehuset skulle betale en regning til tysk entreprenør på 3,6 millioner kroner, men endte opp med å betale 36 millioner for mye..

P4 - 21 mar 18 kl. 19:43

- Feilbetalte over 36 millioner kroner

Finnmarkssykehuset skulle ha betalt en tysk entreprenør 3,6 millioner kroner, men endte opp med å betale over 40 millioner. Sykehusdirektør Eva Håheim pedersen bekrefter overfor NRK at det er gjort en feilutbetaling, og sier det dreier seg om en menneskelig svikt. Sykehuset har bedt entrepenøren betale tilbake pengene, uten at det har ført frem så langt.

P4 - 01 mar 18 kl. 21:24

Elev ble alvorlig skadd i ras i Finnmark

Eleven som ble tatt av ras i Finnmark torsdag, ble alvorlig skadet. Det ble først meldt at eleven, en jente, ikke var alvorlig skadd, men Finnmarkssykehuset opplyser torsdag kveld at jentas skader er alvorlige. Snøskredet gikk i Langfjorden ved Alta og tre personer ble truffet.

NRK - 25 mar 17 kl. 11:30

Moderate skader i scooterulykke

De to finske mennene som var involvert i en scooterulykke på finsk side av riksgrensa ved Tanaelva lørdag morgen, pådro seg moderate og lettere skader. De to ble fraktet til Finnmarkssykehuset HF, og vil trolig få videre behandling i Finland..

NRK - 10 okt 16 kl. 08:39

Tar ut 54 sykehusansatte i streik

Torsdag tas ytteligere 54 sykehusansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge, Finnmarkssykehuset, Helse Bergen, OUS, Helse Stavanger, Nordlandssykehuset og Helse Nord RHF ut i streik. Det melder NTB..

NRK - 03 okt 16 kl. 11:01

To nye sykehus i streik

I dag tas 26 leger og psykologer ved Helse Møre og Romsdal, Sykehuset Innlandet, Sunnass og Finnmarkssykehuset også ut til streik. Dermed er 596 ansatte og 15 sykehus i streik, skriver fagforeninga Akademikerne i en pressemelding..

NRK - 07 sep 16 kl. 05:46

100 leger tas ut i streik

Akademikerne helse tar ut til sammen 194 medlemmer i streik fra i morges, hvorav drøyt 100 av dem er leger. Det er snakk om medlemmer ved Oslo universitetssykehus, Sykehuset Østfold, Helse Bergen, Helse Stavanger og Finnmarkssykehuset..

NRK - 04 sep 16 kl. 09:47

Kvinne skadd etter husbrann

En kvinne er kjørt til sykehus etter en husbrann ved Rødsand, sør for Kirkenes i natt. Ifølge politiet skal det ikke ha vært flere personer i huset. Finnmarkssykehuset opplyser til NTB at kvinnen har fått moderate skader og at tilstanden er stabil..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com