Finne

Tuesday, 26 October, 16:22

Nyheter om Finne

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 4 timer siden

Dette er dei sakna

Dei sakna etter ulukka i Tokagjelet i Kvam er Kjell Arne Pedersen (64), Nils Johan Bårdsen (72) og Ruth Wathne (68), opplyser politiet. Alle er frå Askøy. – Fokuset er framleis å Finne dei tre som er sakna.

Aftenposten - I førrgår: 09:30

Monica Fjeld (49) synes det er vanskelig å Finne kjærligheten i voksen alder. Disse tre tipsene kan hjelpe.

Dette er grunnene til at det er vanskeligere å Finne en partner jo eldre du blir, ifølge ekspertene..

NRK - 18 okt 21 kl. 10:14

Vil Finne ei løysing

– Vi er innstilt på å gå ut av vår posisjon og strekke oss langt for å Finne ei løysing som kan avslutte streiken, seier Anne-Kari Bratten administrerande direktør i Spekter. Måndag vart 80 nye tilsette ved Nationaltheatret i Oslo tatt ut i streik, då vil 891 kulturarbeidarar ved 15 ulike institusjonar vere i streik. Bakgrunnen for streiken er usemje i pensjonsutbetaling for kvinner, samanlikna med mennene si ordning.

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte Finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

Klartale - 7 timer siden

Tror ikke de savnede lever

En båt med tre mennesker og en hund har blitt tatt av strømmen i en elv i Kvam. Politiet tror ikke de vil Finne de savnede i live..

Aftenposten - 19 timer siden

Ikke lenger en redningsaksjon i Kvam. Politiet leter nå etter omkomne.

– Nå har det gått såpass lang tid at det blir mindre sannsynlig å Finne dem i live, sa politiets innsatsleder Svein….

Klartale - Igår: 15:44

Små muligheter for å Finne savnede i live

Tre mennesker og en hund er savnet i Kvam kommune. Politiet tror ikke de vil bli funnet i live..

Dagbladet - Igår: 15:28

Dette kan avgjøre Petito-saken

Slik jobber de amerikanske etterforskerne for å Finne ut nøyaktig hva som hendte i den mye omtalte drapssaken..

Aftenposten - Igår: 15:33

Politiet: Små muligheter for å Finne overlevende

Politiet har gjort funn av både båt, årer og klesplagg nedenfor fossen i Tokagjelet i Kvam der tre personer har vært….

VG - Igår: 15:02

Redningsaksjonen i Kvam: Har funnet gjenstander ved fossen

TOKAGJELET (VG) Politiet har funnet blant annet klesplagg i søket etter de tre savnede personene i Kvam. De har nå mindre håp om å Finne dem i live..

NRK - Igår: 11:14

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

Klartale - Igår: 10:28

Bruker båt og vannscooter for å Finne de savnede

Tre personer er savnet. En kvinne og to menn, Båten deres ble tatt av strømmen i en elv i søndags kveld..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 17:35

- Har funnet flere identiteter

Politiets jakt på hvem som står bak krypto-sporet i Lørenskog-saken intensiveres. Mener det fortsatt er mulig å Finne svaret på hva som skjedde med Anne-Elisabeth Hagen..

NRK - 22 okt 21 kl. 16:08

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å Finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 02:47

Stukket med sprøyter på nattklubb: - Redd

Flere kvinner hevder at de har fått blackouts på byen, for så å Finne merker etter et nålestikk..

NRK - 21 okt 21 kl. 11:00

Koronasmitten stiger i Europa

Verdens helseorganisasjon kunngjorde denne uken at det er satt en milliard vaksinedoser i Europa. Men i mange land er vaksinasjonsgraden fortsatt lav, og den siste uken er det registrert en smitteøkning på 7 prosent i Europa, skriver NTB. Mye av smitteøkningen er registrert i Øst-Europa, blant annet i Russland, Romania, Slovenia og Bulgaria.

NRK - 21 okt 21 kl. 06:03

Kongen vil ikke inn i trommestrid

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror ikke hun vil blande seg, og han vil ikke gjøre det selv. – Jeg har vel de samme tankene som hun har, tenker jeg, at det blander hun seg ikke borti.

NRK - 21 okt 21 kl. 05:36

Kreftlegar ber om klare vaksinesvar

Helsestyresmaktene må gje kommunane klårare beskjed om kva som skal skje med uvaksinerte helsearbeidarar. Det meiner fleire leiarar på norske kreftavdelingar. I dag må alle sjukeheimar og heimetenester sjølv Finne ut om dei har lov til å spørje om tilsette er vaksinerte.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:52

Idrettshøgskolen mangler 25 mill.

Norges idrettshøgskole (NIH) må Finne måter å spare 25 millioner kroner på dersom det foreslåtte statsbudsjettet blir stående. Tidligere har NIH drevet og eid skolebygget selv. I juli ble det klart at forvaltningsansvaret skulle overtas av Statsbygg.

NRK - 20 okt 21 kl. 20:29

Har tatt prøver av siktede

Det er foretatt blod- og urinprøve av Espen Andersen Bråthen, som er siktet for å ha drept fem personer i Kongsberg onsdag i forrige uke. Det opplyser politiinspektør Per Thomas Omholt til Dagbladet onsdag. – Når det gjelder bruk av narkotika, annen rus eller dopingmidler, så har vi foretatt blod- og urinprøve for å Finne ut av det.

VG - 20 okt 21 kl. 20:17

Tobias (20) styrte Elverum til ny seier: Landslagsuttak får kritikk

(Elverum – Zagreb 30–25) Tobias Grøndahl fortsetter å herje i håndballens Champions League. Tidligere landslagssjef Gunnar Pettersen er kritisk til at 20-åringen ikke er å Finne i Christian Berges landslagstropp..

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 14:42

Hun har bodd over 30 forskjellige steder, men måtte hit for å Finne roen

Bydelen kom på 21. plass i magasinet Time Outs kåring over de 49 kuleste nabolagene i verden..

VG - 20 okt 21 kl. 05:08

Lørenskog-etterforskningen: Kartlegger bruk av misbrukt identitet

I tiden fremover vil politiet kraftsamle ressursene i krypto-sporet. De har tro på at de kan klare å Finne ut hvem som misbrukte identiteten til en nordmann fra Sørlandet..

NRK - 19 okt 21 kl. 16:29

Gifttiltalt kvinne etterlyses

Kvinna skal ha forsøkt å drepe ektemannen med nervegift. No blir ho også tiltalt for grovt bedrageri på 1,1 million kroner. Politiet greier ikkje å Finne henne.

NRK - 29 sep 21 kl. 16:40

– Ap må Finne nye løsninger

Fellesforbundets leder, Jørn Eggum, mener landet desperat trenger en ny kurs og at folkets tale var klar på valgdagen. – Vi i FF har hele tiden sagt at vårt foretrukne alternativ er en rødgrønn regjering med SV på innsiden, men når SV nå har vurdert at dette ikke er mulig, må Ap Finne andre løsninger, sier han. – Det er naturlig en starter der en akkurat slapp, med Sp-forhandlinger.

NRK - 19 okt 21 kl. 07:02

Lov for å straffe foreldre

Foreldre i Kina som har barn med «veldig dårleg oppførsel» eller utføre forbytingar kan bli straffa, føreslår ei ny lov. Det skriv CNN. I utkastet til den nye lova står det at om aktor Finne dårleg eller kriminell oppførsel hos barn, vil føresette vil bli irettesett og beordra til å gjennomføre eit rettleiingsprogram for familieopplæring.

VG - 19 okt 21 kl. 02:15

Leter etter fire år gamle Cleo: – Alvorlig bekymret

Australsk politi jobber på spreng for å Finne fire år gamle Cleo Smith, som ble borte under en campingtur..

NRK - 18 okt 21 kl. 16:31

– Uvirkelig og dramatisk hendelse

De tre som ble skadet da en mann gikk til angrep på tilfeldige personer i Kongsberg sentrum 13. oktober, er takknemlige for å være i live. – De opplever dette som en uvirkelig og dramatisk hendelse.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 22:53

Tilskuerne vender tilbake til Eliteserien: – Utrolig gledelig

Foruten om 16. mai-rundene, må man nesten tre og et halvt år tilbake i tid for å Finne en runde med like mange tilskuere….

VG - 17 okt 21 kl. 22:53

Tilskuerne vender tilbake til Eliteserien: – Utrolig gledelig

Foruten om 16. mai-rundene, må man nesten tre og et halvt år tilbake i tid for å Finne en runde med like mange tilskuere i Eliteserien..

Klartale - 17 okt 21 kl. 06:00

Livet er rart på turné

Det er bare artisten Aurora som kan Finne på å lage et album om greske guder. Og gudinner. Albumet får vi ikke høre før neste år..

NRK - 16 okt 21 kl. 13:50

DPS: Vil snu kvar stein

Avdelingssjef for Kongsberg DPS, Mona Grinderud, skriv i ein e-post til NTB at dei vil snu kvar stein for å Finne ut kva som ahr skjedd rundt den sikta for drapa i Kongsberg..

NRK - 15 okt 21 kl. 16:18

Ulstein vil bli nestleder i KrF

Dag-Inge Ulstein ville ikke utfordre Olaug Bollestad i kampen om å bli KrF-leder. Han varsler nå at han vil inn i partiledelsen som nestleder, skriver NTB. Ulstein takket nei til å bli en av kandidatene til ledervervet i Kristelig Folkeparti, etter at Kjell Ingolf Ropstad varslet at han ville gi seg.

NRK - 15 okt 21 kl. 13:10

Klar for regjeringsforhandlingar

Leiarane for dei tre partia som vann det tyske valet i september ønsker no å innleie formelle samtalar med tanke på ein regjeringskoalisjon, melder Reuters. Sosialdemokratiske SPD, miljøpartiet Dei grøne og liberale FDP har hatt sonderingar for å Finne ut om det er grunnlag for å danne regjering. No er dei klare til å gå vidare, melder nyheitsbyrået..

Klartale - 15 okt 21 kl. 11:15

Reiser på høydetrening

Torsdag reiste Johannes Høsflot Klæbo på samling med sprintlandslaget i ski. Høydesamling, som det også kalles. De reiser til høye topper for å utnytte seg av den tynne luften.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:00

Kongsberg-siktede skal sjekkes psykisk

I går fikk politiet meldinger om en mann som skjøt på folk med pil og bue. Senere kom det fram at mannen var Espen Andersen Bråthen.Fem personer ble drept.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 21:50

Han har gitt opp å Finne seg en kjæreste. Nå har han sex én til to ganger i året, hvis han er heldig.

40-åringen blir mer og mer sikker på at han må leve livet alene. Hvordan skal han forberede seg på det?.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 14 okt 21 kl. 11:10

Prins William ut mot romturisme

Dagen etter at Star Trek-skuespiller William Shatner (90) besøkte verdensrommet med Blue Origin, kritiserer prins William romturisme. – Vi trenger verdens beste hjerner til å prøve å fikse denne planeten, ikke prøve å Finne neste sted å dra til og leve, sier prins William i et intervju med BBC. Flere kjente og rike mennesker har i det siste tatt turen opp til verdensrommet..

Klartale - 13 okt 21 kl. 14:50

Støre: – Det er vanlige folks tur. De skal merke en forskjell.

Både Støre og Vedum var glade da de skulle presentere sin nye regjeringsplattform.– Dette har vi ikke fått til gjennom å krangle med Senterpartiet (Sp). Tvert imot har vi blitt enige om det aller meste i disse punktene, sier Støre.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:11

Tilstanden er fortsatt uavklart

Politiet jobber med ulike hypoteser rundt hva som har skjedd med mannen som ble funnet skadd på Raufoss søndag ettermiddag. Det er ingen mistenkte eller siktede i saken. Politiet ble varslet søndag kl.

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

Klartale - 21 sep 21 kl. 11:20

Skal Finne ut om de kan bli enige

Torsdagen starter samtalene mellom Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Sosialistisk Venstreparti. De skal Finne ut om partiene kan samarbeide eller ikke..

Aftenposten - 10 okt 21 kl. 19:14

Vi andre har «alltid» sett fenomenet. For Rasheed (25) ble det høstens store overraskelse.

Å Finne seg til rette i Tromsø betyr nye opplevelser. Også av den klisjefylte sorten..

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt