Finne

Tirsdag, 27 Juli, 06:52

Nyheter om Finne

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 20 juli 21 kl. 14:01

Søker etter omkomne i Belgia: – Dette ser ut som etter tsunamien i 2004

Letemannskaper jobber i nesten 30 grader for å Finne savnede etter flommen i Belgia. – Den sterke lukten bidrar til at vi kan Finne omkomne fortere, sier lederen for søket Alain Remue..

VG - 20 juli 21 kl. 14:01

Søker etter omkomne i Belgia: – Det ser ut som etter tsunamien i 2004

Letemannskaper jobber i nesten 30 grader for å Finne savnede etter flommen i Belgia. – Den sterke lukten bidrar til at vi kan Finne omkomne fortere, sier lederen for søket Alain Remue..

NRK - 18 juli 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo avblåst

Siste: Etter et omfattende søk har vi funnet to personer som har mistet båten sin, og ikke klart å varsle om dette. De er i god behold, melder politiet i Oslo på Twitter. Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten ved Nordstrand i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra.

Aftenposten - 14 juli 21 kl. 22:05

Elektrikeren prøver å Finne spenningen til OL

MOSS (VG) Erik Watndal (41) er tilbake i OL etter 17 år. Da gjelder det å Finne den rette spenningen for å kunne kjempe….

VG - 14 juli 21 kl. 22:05

Elektrikeren prøver å Finne spenningen til OL

MOSS (VG) Erik Watndal (41) er tilbake i OL etter 17 år. Da gjelder det å Finne den rette spenningen for å kunne kjempe om medaljene..

Dagbladet - 9 timer siden

- Kan beholde meteoritten selv

Nå jobber forskerne på spreng for å Finne restene av romsteinen. De ønsker hjelp fra publikum..

NRK - 16 timer siden

SAS-passasjerer rammes av flystreik

SAS-flygninger fra Oslo, København og Stockholm er kansellert som følge av streik blant flygeledere i Italia. Forbrukerrådet minner folk om rettighetene de har. – Vi jobber med å booke om passasjerene til andre flyselskaper, men det jobber alle flyselskapene med, så det er kamp om plassene, sier pressesjef John Eckhoff i SAS til NTB.

NRK - 20 timer siden

Widerøe-fly fra Bergen måtte snu

Et Widerøe-fly på vei fra Bergen til Tromsø måtte snu på grunn av teknisk trøbbel. Flyet endte med å kjøre i sirkler vest for Sotra mandag morgen og var i luften cirka en time før det landet i Bergen, skriver Bergensavisen. – Grunnet en teknisk feil ble flyet nødt til å returnere til Flesland, der det er teknisk base, sier kommunikasjonskonsulent Lina Lindegaard Carlsen i Widerøe til avisen.

NRK - Igår: 21:00

Omkomen mann henta ned

Mannen i 60-åra frå Austerrike som natt til laurdag vart funnen omkomen er no henta ned, skriv Lofotposten. Helikopteret har slite gjennom helga med å Finne eit gunstig nok vêrvindauge for å hente ned mannen frå Kitinden i Flakstad kommune..

NRK - Igår: 20:27

Trump-kritiker skal lede gransking

Leder for Representantenes hus Nancy Pelosi utnevnte søndag en frittalende republikansk Trump-kritiker til granskningskomiteen av kongresstormingen i januar. Pelosi kunngjorde utnevnelsen av Adam Kinzinger i en uttalelse som hyllet «den store patriotismen» han ville bringe til komiteens oppdrag «for å Finne fakta og beskytte demokratiet». Den uavhengig kommisjonen med ti medlemmer skal komme med anbefalinger for å sikre Capitol innen utgangen av året..

NRK - Igår: 15:28

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - I førrgår: 03:40

Meteor observert i Sør-Norge

Det som etter alt å dømme er en meteor ble natt til søndag observert på nattehimmelen over Sør-Norge. Nå jobbes det med å Finne ut hvor den landet. Hendelsen inntraff noen minutter etter klokka 1 natt til søndag..

VG - I førrgår: 01:46

Meteor observert over store deler av landet: – Dette er sjeldent

En meteor ble natt til søndag observert over store deler av landet. Norsk meteornettverk jobber på spreng med å Finne ut hvor meteoren kan ha landet..

E24 - I førrgår: 20:38

Anita svarer: Bør jeg bytte jobb?

Hei Anita! Hvordan kan man som leder få ny inspirasjon og drive? Jeg har en bra jobb med lederansvar, med flinke ansatte som rapporterer til meg.

Dagbladet - I førrgår: 14:25

- Ba meg skrive om noe banalt

Herbjørg Wassmo ble utfordret av ektemannen til å skrive en kjærlighetsroman om det å Finne mennesket i sitt liv. Resultatet er romanen «Mitt menneske»..

NRK - 23 juli 21 kl. 12:27

Macron frykter avlytting

Frankrikes president Emmanuel Macron bytter ut telefonen som kan ha vært infisert av et spionprogram utviklet av israelske NSO Group. Ifølge flere medier er Macron blant minst 14 statsoverhoder og statsledere som kan ha blitt overvåket ved hjelp av spionprogrammet. En talsmann for NSO Group nektet torsdag for at Macron var å Finne på lista over telefoner der Pegasus-programvaren mistenkes for å være plantet..

NRK - 22 juli 21 kl. 06:02

Kina sjokkert over WHOs plan

Kinesiske myndigheter er sjokkert over Verdens helseorganisasjons (WHO) plan om å fortsette fase to av undersøkelsene for å Finne koronavirusets opprinnelse. Det opplyste viseminister for landets helsekommisjon, Zheng Yixin. I forrige uke uttalte WHO at det er for tidlig å utelukke eventuelle koblinger mellom pandemien og en lekkasje av koronavirus fra et kinesisk laboratorium.

NRK - 22 juli 21 kl. 00:37

Røykutvikling i Fløyfjellstunnelen

Fløyfjellstunnelen i Bergen ble stengt ved midnatt etter kraftig røykutvikling. Vest politidistrikt meldte om hendelsen ved midnatt etter at det kom meldinger om røyk i tunnelen og at folk ble sett gående i veibanen. Alle nødetater rykket ut, men brannmannskapene, som undersøkte begge løp i tunnelen, kunne ikke Finne noe som brant.

NRK - 21 juli 21 kl. 13:05

Fire arresterte i våpensak

Ytterlegare ein person i Bodø er pågripen og sikta for å inneha ulovlege våpen, seier politiadvokat Tore Finne Størmer i Nordland politidistrikt til NRK. Det er den fjerde personen involvert i ei pågåande etterforsking av eit nettverk av personar som har handla med ulovlege våpen..

NRK - 21 juli 21 kl. 07:12

Leteaksjon i Kragerø

Det foregår en leteaksjon i skjærgården i Kragerø etter en mann i en båt. Politiet ber folk om hjelp til å Finne ham. Han har svart t-skjorte, olabukse og svarte sko.

NRK - 30 juni 21 kl. 20:28

Prøver å Finne årsak til ulykka

Den eine personen som var i eit arbeidsuhell i ein gondol i Hafjell alpinsenter i dag blir liggande på sjukehuset for observasjon til i morgon. Ingen av dei to skal vere kritisk skadd. Politiet jobbar med å Finne detaljar i saka..

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 07:09

Den redder liv, men de vil ikke ha den. Vi dro til USAs mest vaksineskeptiske stat for å Finne ut hvorfor.

WAYNESBORO (Aftenposten): USAs vaksinasjonsprogram har møtt veggen. Vi dro til et av landets mest vaksineskeptiske….

NRK - 19 juli 21 kl. 21:33

Nødhjelpskolonne angrepet

En kolonne med mathjelp til det krigsrammede Tigray-området i Etiopia ble i helgen angrepet av ukjente gjerningspersoner, ifølge FN. Det skriver NTB. Kolonnen med ti kjøretøyer fra Verdens matvareprogram (WFP) ble angrepet søndag omtrent 115 kilometer fra byen Semera.

NRK - 19 juli 21 kl. 21:34

Kina avviser påstandene

Norge er blant flere land som anklager Kina for dataangrep i det medier skriver er et koordinert fremstøt mot Kina. Kina avviser anklagene. I en uttalelse til NRK sier den kinesiske ambassaden at «det er grunn til å stille spørsmål ved om dette er politisk manipulasjon».

NRK - 19 juli 21 kl. 14:30

Klimaendringer endrer alpene

Klimaendringer fører til dramatiske endringer i de sveitsiske alpene. Smeltende isbreer har gitt nesten 1.200 nye innsjøer i området, viser studie.

NRK - 19 juli 21 kl. 13:56

Datainnbrudd gjennomført av Kina

Datainnbruddet på Stortinget ble gjennomført av Kina, skriver Stortinget i en pressemelding. Stortinget varslet 10. mars om datainnbrudd i sine e-postsystemer.

VG - 18 juli 21 kl. 21:02

Vaksinekampen mot delta: – Vi vil Finne deg

JERUSALEM (VG) Israelske myndigheter er ikke redde for å bli innpåslitne hvis du ikke vil ta vaksinen..

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 20:37

Videoen viser hvordan en hel gate er gravd bort av vannet

Vannet vil alltid Finne den enkleste veien. Og i denne byen gjorde det bokstavelig talt det..

VG - 18 juli 21 kl. 16:47

Alle verdens demokratier, foren eder!

Skal verden forskånes for demokratisk forvitring, må det demmes opp mot Kreml og Beijing. Vesten og de demokratiske landene i Asia og stillehavsregionen må Finne sammen i forsvaret av demokrati, rettsstat og menneskerettigheter..

NRK - 18 juli 21 kl. 01:25

Stor leteaksjon i Oslo

Det pågår et omfattende leteaksjon i området Katten i Oslo natt til søndag, etter at noen personer kom over en seilbåt som lå og slo i fjæra. – Vi har satt i gang et ganske omfattende søk for å se om det kan være personer i vannet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NRK. Lanterne er tent og flagget er oppe, og det er to hunder om bord i seilbåten, men ingen personer, legger han til.

VG - 17 juli 21 kl. 13:28

Innbyggere i Euskirchen: – Faren er ikke over

EUSKIRCHEN (VG) Ekteparet Schömar har i to døgn jobbet med å få vannet ut av den oversvømte kjelleren – og de har fått beskjed om at vannet når som helst kan Finne veien tilbake..

NRK - 17 juli 21 kl. 04:58

Iraks statsminister besøker Biden

Iraks statsminister Mustafa al-Kadhemi gjester president Joe Biden senere denne måneden, opplyser Det hvite hus. Møtet vil Finne sted 26. juli og vil «fremheve det strategiske partnerskapet mellom USA og Irak», heter det i en uttalelse..

VG - 16 juli 21 kl. 17:45

Nathan knuste favoritt-tallerken fra Norge – fikk ny via Twitter

Da 11 år gamle Nathan knuste tallerkenen besteforeldrene kjøpte på norgesferie for ti år siden var gode råd dyre. Heldigvis var det hjelp å Finne for den autistiske gutten..

NRK - 16 juli 21 kl. 15:17

Over hundre blir testa i dag

Molde har til saman hatt fem nye smitta dei siste dagane, tre av tilfella er så langt påvist å vere av deltavarianten. I dag blir over hundre testa i Molde. Neste veke er det Jazzfestival, og Molde kommune oppfordrar alle til å halde avstand og vere heime om dei merkar symptom.

VG - 15 juli 21 kl. 22:33

Ble kidnappet som to-åring: Her gjenforenes han med familien sin etter 24 år

Faren ga aldri opp håpet om å Finne sønnen som ble kidnappet i 1997. Denne uken kunne han endelig avslutte letingen..

NRK - 14 juli 21 kl. 17:02

Bolsonaro innlagt etter hikke

Brasils president Jair Bolsonaro er innlagt på sykehus for å Finne grunnen til at han har hatt hikke som har pågått i flere dager. Presidenten har blitt innlagt på et militærsykehus i hovedstaden Brasilia, og han føler seg bra, ifølge en uttalelse. Han skal etter planen være innlagt i ett til to døgn.

NRK - 14 juli 21 kl. 08:49

Fraråder bading i Bertesbukta

Det er brudd på kloakkledningen ved bobilcampen på Lund i Kristiansand. Kommuneoverlegen fraråder bading i Bertes, Gleoodden, Sømstranda og Fuglevikstranda. Ingeniørvesenet jobber foreløpig med å Finne feilen, opplyser kommunen..

NRK - 14 juli 21 kl. 03:57

«The Crown» med flest nominasjoner

Netflix-serien «The Crown» og Disney+ «The Mandalorian » fikk flest Emmy-nominasjoner. HBO og HBO maks har til sammen 130 nominasjoner etterfulgt av Netflix som har 129, og Disney+ med 71 nominasjoner, skriver CNBC. Emmy-utdelingen vil Finne sted 19.

NRK - 12 juli 21 kl. 12:21

Vil ha koronakommisjon for Oslo

Det bør opprettes en uavhening koronakommisjon for Oslo. Det mener Jan Bøhler fra Senterpartiet. Bøhler mener det er viktig, blant annet for å Finne årsaken til de høye smittetallene i de østlige bydelene i hovedstaden.

Klartale - 12 juli 21 kl. 06:00

Vikingfamilie funnet ved hjelp av ny teknologi

Ny teknologi gjør det mulig for forskere å Finne ut om skjelett er i slekt..

NRK - 10 juli 21 kl. 19:35

Avslutter leting etter sjåfør

Politiet avslutter søket etter en bilfører som stakk av etter å ha krasjet inn i to andre biler i Siljan. Politihelikopteret bisto i letingen, uten å Finne den savnede bilføreren..

NRK - 10 juli 21 kl. 09:09

Fant levende katt i ruinene i Miami

Katten Binx ble gjenforent med sin familie fredag, etter å ha blitt funnet levende i ruinene etter bygningskollapsen i Miami, skriver CNN. Ordfører Daniella Levine Cava sier det var fint å kunne dele en god nyhet etter 16 ekstremt vanskelige dager. For 16 dager siden kollapset en boligblokk i Miami.

VG - 09 juli 21 kl. 21:11

Havarikommisjonen: Tror flyet styrtet fra 100 meters høyde

Politiet og havarikommisjonen i Sverige jobber på spreng for å Finne ut hva som skjedde da flyet med ni personer om bord styrtet fredag i Örebro. Havarikommisjonen har i en foreløpig rapport kommet frem til et «trolig hendelsesforløp»..

VG - 09 juli 21 kl. 21:11

Havarikommisjonen: Tror flyet fikk brå venstresving

Politiet og havarikommisjonen i Sverige jobber på spreng for å Finne ut hva som skjedde da flyet med ni personer om bord styrtet fredag i Örebro. Havarikommisjonen har i en foreløpig rapport kommet frem til et «trolig hendelsesforløp»..

NRK - 09 juli 21 kl. 18:48

Måtte redde ender fra tunnel

Fredag kveld ble to felt i Lørentunnelen i Oslo stengt fordi seks andunger hadde forvillet seg inn i tunnelen. – Politiet gjør ikke forskjell på innbyggerne, sier operasjonsleder Odd Grøttum om det noe uvanlige oppdraget. Veien ble stengt da de fryktet trafikkfarlige situasjoner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt