Fikk

Sunday, 04 December, 23:18

Nyheter om Fikk

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 okt 22 kl. 13:53

Slik var dagen i Hæren for Prinsesse Ingrid Alexandra

Prinsessen Fikk det som ble kalt «drømmedager» da hun ble 18 år gammel. Hun hadde fra før vært én dag hos Sjøforsvaret og én hos Luftforsvaret. Tirsdag var hun hos Hæren.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:02

Hadde vært i årevis i Norge- bare 24 Fikk bli

I Norge bor det mange eldre asylsøkere. De kan ikke sendes tilbake til hjemlandet. Noen har vært her i årevis.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansetter holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden hadde West, som nå kaller seg Ye, Fuentes med seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump Fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte seg med at han ikke hadde hørt om ham.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:04

Kanye West ansatte holocaust-fornekter

Rapperen Kanye West har tatt med den høyreekstremistiske holocaust-fornekteren Nick Fuentes i sin valgkampstab. For bare noen dager siden hadde West, som nå kaller seg Ye, Fuentes med seg på et middagsbesøk hos tidligere president Donald Trump i Mar-a-Lago i Florida. Trump Fikk mye tyn for å ha tatt ham imot, men forsvarte seg med at han ikke hadde hørt om ham.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:04

Anklager iranske sikkerhetsstyrker for å skyte mot demonstranter

14.24 Stoltenberg om Tyrkia-offensiv: – Har rett til selvforsvar 14.19 Svenske ungdommer demonstrerte for å markere klimasøksmål 13.

NRK - I førrgår: 10:28

VM-kommentator Fikk sparken i pausen

En tyrkisk fotballkommentator Fikk sparken i pausen i VM-kampen mellom Canada og Marokko. Kommentatoren, Alper Bakircigil, kommenterte den første omgangen, men ble deretter erstattet etter pause. Årsaken var at Bakircigil nevnte navnet til Hakan Sukur.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 18 nov 22 kl. 07:50

2.300 ansatte Fikk permitteringsvarsel før lakseskatten ble kunngjort

Nær 2.300 personer i laksenæringen Fikk varsel om at de ville bli permittert i løpet av de første ni månedene i år. Tall som Nav har hentet ut for Dagens Næringsliv viser at det ble sendt ut permitteringsvarsel til 2.

VG - 8 timer siden

Takako Ellefsen (83) Fikk sjokkbeskjed: Må ut av Norge innen 28. desember

83 år gamle Takako Ellefsen så frem til en fredelig førjul og jul hjemme i Stavanger. Helt til hun nylig Fikk beskjed fra utlendingsnemnda om å forlate landet. - Jeg er fryktelig skuffet, sier Ellefsen..

VG - 11 timer siden

«Utålmodig» svensker Fikk ekspertene til å stusse – så spurtet Karlsson inn til seier

LILLEHAMMER (VG) Svenskene prøvde og prøvde og Fikk tyn av langrennsekspertene, så lykkes det..

Aftenposten - 11 timer siden

«Utålmodige» svensker Fikk ekspertene til å stusse – så spurtet Karlsson inn til seier

LILLEHAMMER (VG) Svenskene Fikk ekspertene til å reagere, så sørget de for nok en gulblå seier..

Aftenposten - 11 timer siden

«Utålmodige» svensker Fikk ekspertene til å stusse – så spurtet Karlsson inn til seier i thrilleravslutning

LILLEHAMMER (VG) Svenskene Fikk ekspertene til å reagere, så sørget de for nok en gulblå seier..

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:00

Norge Fikk revansje mot England

Norge spilte mot England tirsdag kveld. Dette var deres andre kamp mot England på noen måneder. Sist gang de møttes var under Europa-mesterskapet (EM).

NRK - Igår: 04:32

35 katter Fikk øyeskader av urindamp

En mann i 60-årene fra Østfold må i midten av desember møte for retten i Østfold, anklaget for grov mishandling av 35 katter. Dyrene levde i søppel og avføring, og Fikk øyeskader av ammoniakkdamp fra katteurin, melder Nationen. Forholdene mannen er tiltalt for ble oppdaget november 2017, altså for mer enn fem år siden.

Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det skal være en spennende folkefest.

VG - I førrgår: 21:59

Brasil m sjokktap for Kamerun: Matchvinneren Fikk rødt kort

(Kamerun-Brasil 0–1) Brasil stilte nesten bare med annetvalg. B-laget klarte seg i 90 minutter, men på overtid senket Vincent Aboubakar VM-favoritten før han Fikk rødt kort på grunn av feiringen..

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:26

Slik skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

NRK - I førrgår: 00:23

Tre Fikk i seg røyk på Notodden

To beboere og en nabo Fikk i seg røyk da det brøt ut brann i en enebolig i Svingen på Notodden like før midnatt. Det har ulmet i en yttervegg og brannvesenet har kontroll på brannen, opplyser Sørøst politidistrikt..

E24 - 01 dec 22 kl. 16:17

Tidligere toppolitikere i Ap og H Fikk skattesmell

De to tidligere toppolitikerne Martin Henriksen (Ap) og Kristian Tonning Riise (H) har fått skattesmell etter kontrollen av pendlerboliger. Henriksen Fikk tilleggsskatt, fordi saken ansees som alvorlig..

VG - 01 dec 22 kl. 15:50

Tidligere toppolitikere i Ap og H Fikk skattesmell

De to tidligere toppolitikerne Martin Henriksen (Ap) og Kristian Tonning Riise (H) har fått skattesmell etter kontrollen av pendlerboliger. Henriksen Fikk tilleggsskatt, fordi saken ansees som alvorlig..

NRK - 01 dec 22 kl. 11:15

Brøt loven da papirløs flyktning ikke Fikk krefthjelp

Fylkeslegen i Vestland slår fast at sykehusene Haukeland og Haradsplass brøt loven da en kreftsyk og papirløs flyktning ble nektet helsehjelp, melder BT. Mannen er nå død. Mannen Fikk time på Haukeland, men den ble strøket da det ble klart at han ikke kunne betale for seg..

NRK - 01 dec 22 kl. 09:44

Ingen avgjørelse før nyttår

Det kommer ingen avgjørelse fra statsadvokaten i Silje-saken før årsskifte. Det sier statsadvokaten til NRK. Silje Marie Redergård (5) ble funnet død i en akebakke i Trondheim i 1994.

Aftenposten - 01 dec 22 kl. 09:35

Fikk gladbeskjed: – Dette er helt sykt!

Ranheims Stina Mostervik ble tatt på senga av prisen hun Fikk..

NRK - 01 dec 22 kl. 06:13

Valg i USA avgjort med én stemme

I den ameriknakse delstaten Connecticut ble et valg nylig avgjort med én stemme. Nesten 10.600 stemmer ble avlagt ved valget mellom republikaneren Tony Morrison og demokraten Christopher Poulos i en lokal folkevalgt forsamling i byen Southington.

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 09:03

To menn Fikk alvorlig hjerneskade på festen. Nå forklarer arrangørene seg.

To av deltakerne Fikk alvorlig hjerneskade. Nå forklarer arrangørene seg om hvordan det kunne gå så galt….

NRK - 30 nov 22 kl. 08:49

Fylkesnes mener han har fulgt regelverket

SVs nestleder, Torgeir Knag Fylkesnes mener han ikke har gjort noe feil i pendlerbolig-saken, og han stiller spørsmål ved Skatteetatens nye regler. Tidligere denne uken var det klart at SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes Fikk skattesmell på 477.000 kroner.

NRK - 29 nov 22 kl. 14:20

Storberget Fikk ikke medhold i klage

Knut Storberget Fikk ikke medhold fra formannskapet i Elverum på klagen på at det kan bygges en boligblokk på fem etasjer på naboeiendommen hans i Elverum. Det skriver Østlendingen. Siden Storberget er statsforvalter i Innlandet, blir saken sendt til avgjørelse hos Statsforvalteren i Oslo og Viken..

NRK - 29 nov 22 kl. 13:48

Black week: Nedgang i butikksalget

Årets black week endte med nedgang i butikkhandelen. Sammenlignet med i fjor var det 1,4 prosent færre kjøp og en nedgang på 1,8 prosent for pengebruk. Tross nedgangen totalt, mener Kjetil Bøe, leder for betalingssystemet Bankaxept, likevel at butikkhandelen holdt seg på et høyt nivå.

Klartale - 29 nov 22 kl. 08:38

Et barn Fikk i seg kokain

– Vi kan bekrefte at minst ett barn under skolealder har fått i seg det som mest sannsynlig er kokain, sier Jan Niklas Kjendlie til avisa Nidaros. Han er etterforskningsleder i Trøndelag politidistrikt.Han sier at de mistenker at et annet barn på tre år også Fikk i seg stoffet.

NRK - 29 nov 22 kl. 05:42

Femåring Fikk i seg kokain

En femåring Fikk i forrige uke i seg kokain i Trondheim, viser prøver tatt på legevakta. – Vi har mistanke om at et annet barn, en treåring, også har fått i seg stoffet, men det er ikke bekreftet, sier etterforskningsleder Jan Niklas Kjendlie i Trøndelag politidistrikt til Nidaros. Barna var hjemme hos en av foreldrene og samboeren da de ble syke, og samboerparet er nå mistenkt for kroppskrenkelse..

Dagbladet - 28 nov 22 kl. 21:29

Bannlyst etter dette

Flere av mødrene til russiske soldater som Fikk møte Putin på fredag skal angivelig vise sterk støtte til krigen, mens mødrene som vil ha sønnene sine hjem ikke Fikk delta. Nå har de blitt blokkert fra det russiske sosiale mediet VKontakte..

Klartale - 11 nov 22 kl. 14:00

Russland vil stoppe dem

Memorial er en gruppe som kjemper for menneske-rettigheter i Russland. Russiske myndigheter prøver å bryte ned organisasjonen. Spesielt etter Memorial Fikk Nobels fredspris.

NRK - 27 nov 22 kl. 20:38

Gulati Fikk skattesmell på 60.000 for pendlerbolig

Stortingsrepresentant Himanshu Gulati (Frp) har fått skattesemell på 60.829 kroner i forbindelse med pendlerbolig. Det Fikk VG vite da de begjærte innsyn i endringer av Gulatis ligning.

VG - 27 nov 22 kl. 13:32

Fikk sjokkregning for strømmen: – Spurte om det var noe kokkelimonke

Gårdbrukeren skjønte ingenting da han Fikk strømregning på 14.600 kroner for oktober: – Jeg tror de har bondefanget meg, sier Edmund Ludvigsen..

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

NRK - 26 nov 22 kl. 12:43

Arild Hermstad valgt til ny MDG-leder

Arild Hermstad ble lørdag valgt til ny leder i Miljøpartiet de Grønne under partiets landsmøte. Han etterfølger Une Bastholm, som overraskende trakk seg under Arendalsuka i august. Hermstad Fikk 102 stemmer, mens motkandidat Kristoffer Robin Haug Fikk 101 stemmer..

VG - 3 timer siden

Kate Winslet dekket regning på 200.000 kroner for familie: – Kunne ikke la det skje

Skuespiller Kate Winslet (47) «ble knust» da hun hørte om kvinnen som Fikk en strømregning på 17.000 pund..

NRK - 10 timer siden

Sov seg gjennom brann: – Kunne endt adskillig verre

Røykdykkere fra brannvesenet måtte klokken 04.00 natt til søndag geleide ut en person som sov seg gjennom en brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.

Aftenposten - 11 timer siden

Karlsson spurtet inn til seier. Weng på pallen.

LILLEHAMMER (VG) Svenskene Fikk ekspertene til å reagere, så sørget de for nok en gulblå seier..

Aftenposten - 14 timer siden

Ny rapport: Dette ga ukrainerne overtaket i krigen

Grepet som Fikk russerne på skuddhold av Kyiv, ble deres egen ulempe, ifølge en ny rapport..

NRK - 15 timer siden

Iran: Fire henrettet etter anklager om spionasje

Fire personer som var anklaget for å jobbe for israelsk etterretning, er blitt henrettet i Iran. Det opplyser det statlige iranske nyhetsbyrået Irna. Landets mektige Revolusjonsgarde hevder å ha avslørt et nettverk av personer knyttet til den israelske etterretningstjenesten Mossad.

VG - 18 timer siden

Taylor Swift-fans saksøker Ticketmaster

Fansen raste og Fikk ikke kjøpt billetter til Taylor Swifts 2023-konserter. Nå beskylder de Ticketmaster for å samarbeide med grådige svartebørshaier..

NRK - 20 timer siden

To lettere skadd i Balsfjord-ulykke

To personer som først ble opplyst å være alvorlig skadd i en kollisjon mellom to vogntog på E6 i Balsfjord i Troms lørdag kveld, ble kun lettere skadd. Et av vogntogene Fikk sleng på det glatte føret, havnet i motgående kjørefelt og traff et møtende vogntog. Den ene hengeren var lastet med biler.

NRK - 21 timer siden

Georgia-valg setter ny velgerrekord

Valgdeltakelsen i den amerikanske delstaten Georgia slår alle tidligere rekorder, melder NBC News. Over 76.000 valgere som ike stemte på valgdagen i november, har avlagt forhåndsstemme før omvalget 6.

VG - Igår: 20:49

Van Gaal fortsatte showet: Kysset vingbacken foran pressen

DOHA (VG) (Nederland-USA 3–1) Nederland-sjef Louis van Gaal (71), ikledd oransje slips for anledningen, var ikke tung å be da han Fikk spørsmål om superbacken Denzel Dumfries (26)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com