Fikk

Søndag, 25 Juli, 18:01

Nyheter om Fikk

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 juli 21 kl. 01:54

Norsk medisin effektiv mot Covid-19

Forskningsresultater viser at kreftmedisinen bemcentinib fra det norske selskapet BerGenBio er mer effektiv mot alvorlig covid-19-sykdom enn først ventet. Det bergensbaserte selskapet la mandag fram resultatene etter å ha utprøvd legemiddelet blant alvorlig syke covid-19-pasienter i Storbritannia, Sør-Afrika og India. – Resultatene er bedre enn vi kunne håpe på, sier BerGenBio-direktør Richard Godfrey til Bergens Tidende.

NRK - 08 juli 21 kl. 13:27

TraFikkpolitiaksjon på Sørlandet

UP har stor aksjon mot i Agder, Vestfold og Telemark og Buskerud denne uka. Allerede er minst 163 tatt for å kjøre for fort i området. Under en enkelt fartskontroll på E18 i Risør mandag Fikk hele 30 førere forenklede forelegg for å ha brutt fartsgrensa.

NRK - Igår: 20:51

Fikk igjen båten etter tre år

Fredag ettermiddag Fikk politiet melding om funn av en stjålet båt i Holmestrand. Det viste seg at den hadde vært savnet i tre år. Eieren har nå fått båten sin tilbake.

NRK - 21 juli 21 kl. 23:14

Ny grønn dag på børen i USA

Børsen i USA avsluttet handelen onsdag med oppgang for andre dag på rad. Dow Jones-indeksen Fikk en oppgang på 0,8 prosent etter endt handel, og steg til. S&P 500-indeksen Fikk også en oppgang på 0,8 prosent.

VG - 20 juli 21 kl. 22:13

Førsteklassinger Fikk 46 regler før skolestart: – Veldig skuffende

I sommer Fikk foreldre ved Glommasvingen skole i Innlandet tilsendt en liste med 46 regler førsteklassingene skal følge fra første skoledag..

VG - 20 juli 21 kl. 22:13

Førsteklassinger Fikk 46 regler før skolestart: – Helt feil fokus

I sommer Fikk foreldre ved Glommasvingen skole i Innlandet tilsendt en liste med 46 regler førsteklassingene skal følge fra første skoledag..

NRK - 20 juli 21 kl. 18:37

Færre allergiske vaksine-reaksjoner

En dansk studie omtalt av DR viser at færrre enn ventet får allergisk reaksjon etter koronavaksinen. Tre av nesten 200.000 vaksinerte i Danmark Fikk allergiske reaksjoner på vaksinet, slår studien fra Odense Universitetssykehus fast.

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 12:33

Minnesmerket til Benjamin Hermansen skjendet av rasister. «Breivik Fikk rett», er tagget inn.

«Breivik Fikk rett,» står det nå på minnesmerket..

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 12:33

Minnesmerket til Benjamin Hermansen skjendet. «Breivik Fikk rett», er tagget inn.

«Breivik Fikk rett,» står det nå på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og AP-leder Jonas Gahr Støre….

Dagbladet - 20 juli 21 kl. 11:42

Mistet lillebror: - Har fortrengt mye

Mona Johannessen Fikk diagnosen PTSD etter at lillebroren hennes ble skutt og drept på Utøya, 22. juli i 2011. I dag mener Mona at hjelpen hun Fikk da, var langt fra bra nok..

VG - 19 juli 21 kl. 21:28

Dansk OL-vinner Fikk uønsket oppmerksomhet: – Meget, meget upassende

Den danske OL-svømmeren Pernille Blume (27) skal til Tokyo for å forsvare sitt fem år gamle OL-gull. I forkant forteller hun om den uønskede oppmerksomheten hun Fikk etter Rio-triumfen..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 14:15

Molde Fikk tøff trekning til Conference League

Bodø/Glimt Fikk en grei trekning til den nye turneringen Conference League. Det samme kan ei sies om Molde..

VG - 19 juli 21 kl. 14:15

Molde Fikk tøff trekning til Conference League

Bodø/Glimt Fikk en grei trekning til den nye turneringen Conference League. Det samme kan ei sies om Molde..

NRK - 18 juli 21 kl. 12:34

Fikk støtte – millioner i utbytte

Louis Vuitton Norge Fikk 893.091 kroner i koronastøtte for 2020. Året ble bedre enn fryktet, og selskapet vil sende 40 millioner kroner til de franske eierne, skriver E24.

E24 - 18 juli 21 kl. 08:05

Louis Vuitton Fikk 893.091 kroner i statsstøtte - vil sende 40 mill. i utbytte til fransk eier

Selskapet som er kjent for sine eksklusive vesker og klesplagg Fikk hjelp av staten til å komme seg gjennom krisen. Men året ble bedre enn fryktet, og Louis Vuitton Norge satt igjen med millioner av kroner..

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 08:05

Louis Vuitton Fikk 893.091 kroner i statsstøtte - vil sende 40 mill. i utbytte til fransk eier

Selskapet som er kjent for sine eksklusive vesker og klesplagg Fikk hjelp av staten til å komme seg gjennom krisen..

NRK - 18 juli 21 kl. 00:57

Kjemielekkasje ved fornøyelsespark

26 personer har blitt kjørt til sykehus etter å ha blitt utsatt for lekkasje av kjemikalier ved fornøyelsesparken Splashtown i Spring i Texas. 39 personer skal ha avslått ambulanse transport til sykehus etter at de Fikk akutthjelp på stedet, skriver Spring Fire Department på Twitter. Mange Fikk pusteproblemer og irritasjoner i hunden, skriver Click2Houston.

VG - 16 juli 21 kl. 21:48

Fikk monster-ørret på kanotur i Nordmarka: – Den var helt enorm!

Tommy Ryen (41) Fikk en kraftplugg av en ørret i Nordmarka i Oslo onsdag kveld da han og kompisen Andreas Kvernflaten (41) skulle gjennomføre kanoturen «Nordmarka Classic»..

Aftenposten - 1 time siden

Julie (19) fra Bergen hyller Tysklands kroppsprotest

Julie Dicko Erichsen Fikk ingen strålende OL-debut. Men etter konkurransen snakket alle om noe helt annet..

Dagbladet - 4 timer siden

- Centimeter unna dødsulykke

Seint fredag kveld Fikk Rune Larsen en dramatisk telefon fra sin 18 år gamle sønn..

VG - 7 timer siden

Folkebørsen: Brattset Dale perset i OL-debuten

TOKYO (VG) (Norge - Sør-Korea 39–27) Hun ble matet med innspill. Kari Brattset Dale sa takk som byr. Strekspilleren satte pers på landslaget med sine 11 scoringer da hun endelig Fikk OL-debuten 30 år gammel..

Aftenposten - 7 timer siden

Han Fikk fredsprisen etter bare et år ved makten. Nå blir han stadig mer brutal.

Etiopias statsminister Abiy Ahmed Ali lovet full ytringsfrihet da han vant fredsprisen..

NRK - 11 timer siden

Korrupsjonsjeger flyktet

Den øverste ansvarlige for kampen mot korrupsjon i Guatemala har rømt landet av hensyn til sin egen sikkerhet. Juan Francisco Sandoval sier han frykter for sitt eget liv. Fredag Fikk han sparken og sa da at han hadde blitt motarbeidet..

NRK - 11 timer siden

– Burde vært bøtelagt for sexisme

Reaksjonene på at Norges landslag i strandhåndball først ble tvunget til å spille i truser, og senere bøtelagt av Det europeiske håndballforbundet (EHF) for å ha protestert og spilt i tights, har engasjert og engasjerer fortsatt stort. Også blant verdens største artister. I en Twitter-melding til sine drøyt 31 millioner følgere skriver artisten Pink, som egentlig heter Alecia Beth Moore, følgende: «Jeg er veldig stolt over det norske kvinnelandslaget i strandhåndball for at de protesterer mot de svært sexistiske reglene rundt «kamptøyet» deres.

Aftenposten - 21 timer siden

Ung supporter Fikk Haalands autograf midt i kampen

(Borussia Dortmund - Athletic Club 0–2) Like før pause i treningskampen mellom Dortmund og Athletic Club løp en ung gutt….

VG - 21 timer siden

Ung supporter Fikk Haalands autograf midt i kampen

(Borussia Dortmund - Athletic Club 0–2) Like før pause i treningskampen mellom Dortmund og Athletic Club løp en ung gutt ut på banen, og rett bort til Erling Braut Haaland..

VG - Igår: 17:17

Utdanningen Fikk nesten fem ganger så mange søkere som i fjor

Branningeniørutdanningen i Haugesund har i år fått en enorm økning i antall førstevalgsøkere. Mens det i fjor ble gitt studieplass til ni studenter, ligger det an til at årets kull blir på 53..

Aftenposten - Igår: 16:56

Brann Fikk en etterlengtet opptur i cupen

(Bjarg - Brann 0–5) Etter en turbulent uke med trenersparkingen av Kåre Ingebrigtsen (55), slo et toppet Brann-mannskap….

VG - Igår: 16:56

Brann Fikk en etterlengtet opptur i cupen

(Bjarg - Brann 0–5) Etter en turbulent uke med trenersparkingen av Kåre Ingebrigtsen (55), slo et toppet Brann-mannskap til med storseier i første runde av cupen..

NRK - 15 juli 21 kl. 17:26

Måtte hente barn fra låst bil

Politiet i Lørenskog måtte torsdag ettermiddag knuse en rute i en personbil på Rasta for å redde et lite barn i varmen. Øst politidistrikt meldte om hendelsen klokka 16.38 torsdag ettermiddag.

VG - Igår: 10:26

Verstappens krasj koster Red Bull dyrt: – Enorme konsekvenser

Nederlandske Max Verstappen (23) og britiske Lewis Hamilton (36) støtte sammen under Formel 1-løpet på Silverstone forrige helg. Red Bull-føreren Fikk bilen totalvraket og nå avslører sjefen prislappen på skadene..

NRK - Igår: 09:36

Turgåer funnet omkommet i Lofoten

Politiet i Nordland Fikk fredag melding om en person som var savnet i fjellet. En mann i 60-årene fra Østerrike hadde gått seg en tur på Kitinden i Flakstad kommune i Lofoten. – Den savnede mannen ble funnet i fjellsiden klokken 03.

VG - Igår: 06:38

Fikk assist av dommeren: – Har ikke opplevd det før

TOKYO (VG) (Norge-Brasil 27–24) Her jubler Kristian Bjørnsen for en av sine mest spesielle scoringer. Ballen gikk via den tsjekkiske dommeren og til den norske høyrekanten..

Aftenposten - Igår: 06:38

Fikk assist av dommeren: – Har ikke opplevd det før

TOKYO (VG) (Norge-Brasil 27–24) Her jubler Kristian Bjørnsen for en av sine mest spesielle scoringer..

NRK - Igår: 02:44

Mann pågrepet for voldtekt

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en voldtekt av en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - Igår: 02:44

Mann pågrepet for vold

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en vold mot en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 06 juli 21 kl. 01:24

Brødre dømt for machete-ran

To brødre på 16 og 17 år er dømt til fengsel blant annet for et ran med machete mot en mann på Montebello i Oslo, melder TV 2. Den eldste broren Fikk fengsel i ett år og tre måneder. 16-åringen Fikk et år og fire måneder.

NRK - Igår: 22:13

Skogbrann på Skjerberg i Sarpsborg

Det brenner i et skogsområde ved Skjeberg i Sarpsborg kommune, melder Øst 110-sentralen. Ingen bebyggelse skal være truet. Øst 110-sentralen Fikk melding om brannen litt før klokken 21.

Dagbladet - Igår: 18:18

- Får «colorism»-kritikk

«In the Heights» Fikk en positiv mottakelse da den kom i juni. Nå kritiseres filmen, som skildrer «Little Dominican Republic» i New York, for mangel på mørkhudede skuespillere..

E24 - I førrgår: 12:34

BankID-problemet skal være løst

Telenor-kunder som forsøkte å logge inn i nettbanken via BankID Fikk problemer fredag ettermiddag. Telenor skal nå ha løst problemet, og følger situasjonen ut dagen..

NRK - I førrgår: 10:07

Rekordmange har fått studieplass

Søkere til norske universiteter og høyskoler Fikk tirsdag svar på om de har kommet inn. Aldri før har så mange fått plass ved landets universiteter og høyskoler. I år har 110.

E24 - I førrgår: 07:24

Resultathopp for Scatec

Fornybarselskapet økte kraftproduksjonen i andre kvartal. Både inntekter og resultat Fikk også et løft..

Aftenposten - I førrgår: 06:23

Monika jobber ekstra for at datteren (11) skal nå toppen i rytmisk gymnastikk: – Er redd økonomien vil bremse

Monika ba kommunen om økonomisk hjelp, men Fikk beskjed om at datteren var for ung..

E24 - 14 juli 21 kl. 07:01

Sats Fikk åpne dørene i andre kvartal, men tapte 163 millioner kroner

Nedstengingen preget nok et Sats-resultat. Treningsgiganten Fikk åpne mange stengte sentre halvveis inn i kvartalet, og så kundevekst fra første kvartal..

Aftenposten - I førrgår: 01:41

Borch smadret konkurrentene: – Kroppen koker som bare faen

TOKYO/OSLO (VG) Kjetil Borch (31) var første nordmann som Fikk kjenne på OL-varmen i Tokyo..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt