Fikk

Søndag, 16 Mai, 08:24

Nyheter om Fikk

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 23:18

Krigsseiler Fikk medalje fra regjeringen – åtte måneder etter han døde

8. mai Fikk krigsseiler Edvard Lilleheil (98) regjeringens minnemedalje ved sin grav. Lilleheil rakk aldri få medaljen i live..

VG - I førrgår: 23:18

Krigsseiler Fikk medalje fra regjeringen – åtte måneder etter at han døde

8. mai Fikk krigsseiler Edvard Lilleheil (98) regjeringens minnemedalje ved sin grav. Lilleheil rakk aldri få medaljen i live..

VG - 03 mai 21 kl. 11:22

Fikk offentlig støtte de ikke skulle ha: – Vi har ikke løyet om medlemstallene våre

Ungdomspartiene som Fikk utbetalt to millioner kroner for mye i støtte fra Oslo kommune sier de hverken levert feil tall med vilje, eller visste at de Fikk for mye penger. I samme periode satt AUF 800.000 i aksjefond..

NRK - 12 mai 21 kl. 04:49

Stanset bil med spikermatte

Flere politipatruljer i Øst deltok i et søk etter tre unge menn som stakk av i en bil ved Jessheim natt til onsdag. Ved hjelp av helikopter Fikk de oversikt over hvor bilen befant seg og Fikk stanset bilen ved hjelp av en spikermatte ved Skedsmolvollen. Fører av bilen er kjørt til arrest.

NRK - 11 mai 21 kl. 11:10

Krever tiltak mot grensehandel

Fremskrittspartiet er kritiske til at regjeringen i forslaget til revidert nasjonalbudsjett ikke reduserer grensehandelsavgiftene. – Det er ingen tvil om at kuttene Frp Fikk gjennomslag for i budsjettavtalen før jul, har vært med å skape flere nye arbeidsplasser. Dette blir enda viktigere når grensene åpnes, sier finanspolitiker Hans Andreas Limi i Frp.

NRK - 11 mai 21 kl. 03:13

29 har søkt om erstatning

Så langt har 29 personer søkt om pasientskadeerstatning på grunn av bivirkninger av koronavaksine. Ifølge VG har tallet økt fra ni for to uker siden. – De 29 sakene gjelder bivirkninger av forskjellig alvorlighetsgrad.

NRK - 10 mai 21 kl. 23:28

Kulturinstitusjoner i overskudd

Samtidig som permitterte fra norsk kulturliv har tapt inntekter under koronapandemien, har flere kulturinstitusjoner gått i pluss. 50 av de største kulturinstitusjonene som har fått statsstøtte viser at de til sammen har gått 193 millioner kroner i overskudd i fjor. Det viser en gjennomgang av årsregnskapene, skriver Aftenposten.

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 20:01

Først Fikk de statsstøtte. Så ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet.

Først Fikk de statsstøtte. Så ble ansatte permittert. Etterpå kom koronatilskuddet..

VG - 10 mai 21 kl. 08:31

Høyreregjeringen tillater hemmelig salg av skogen vår

Uten at noen Fikk vite om det, Fikk Bjørn Rune Gjelsten kjøpe landets nest største eiendom. Det trengs demokratisk kontroll på salg av skog og utmark..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 20:53

Fikk kjeft etter 40 sekunder. Resten ble en fest for Viking-trenerne

Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen Fikk akkurat den starten de hadde drømt om da Viking knuste Brann 3–1 i….

Aftenposten - 28 april 21 kl. 20:25

To unge leger Fikk påvist alvorlig blodpropp nesten en måned etter vaksinen

To unge, friske leger Fikk påvist dyp venetrombose så lenge som 27 og 29 dager etter at de Fikk Astra Zeneca-vaksinen..

NRK - 3 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik Fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

Aftenposten - 12 timer siden

Spilte cupfinale for Sola etter to treninger med laget

Kimberly Megan Ewanovich-Bleivik Fikk endelig avslutte Sola-karrieren..

NRK - 12 timer siden

Vant sin første FA-cupfinale

Leicester vant finalen i FA-cupen lørdag 1-0 etter at Chelsea Fikk en scoring i sluttminuttene annullert på grunn av offside. Youri Tielemans scoret vinnermålet til Leicester. Seieren i den prestisjefulle turneringen var den første til Leicester.

VG - 14 timer siden

Castro utvist for spark i serieåpningen

(Aalesund-Bryne 2–1) Opprykksfavoritten Aalesund tok tre poeng i seriepremieren tross at profilen Niklas Castro Fikk marsjordre..

VG - 16 timer siden

Jeg Fikk 3 i matte og 6 i norsk

Jeg jobber som lektor på videregående skole, men jeg hadde ikke kommet inn på lærerutdanningen i dag..

VG - 17 timer siden

Mediebygning jevnet med jorden etter Gaza-angrep

Minst fire bomber har truffet bygningen hvor flere mediehus holdt til i Gaza, viser direktebilder fra området. Redaksjonene Fikk en time på seg til å evakuere..

VG - 17 timer siden

Mediebygning jevnet med jorden etter luftangrep i Gaza

Minst fire bomber har truffet bygningen hvor flere mediehus holdt til i Gaza, viser direktebilder fra området. Redaksjonene Fikk en time på seg til å evakuere..

NRK - 17 timer siden

Vedtatt screening for prostatakreft

Høyre går inn for å innføre screening av prostata for menn på lik linje med mammografi for kvinner. Forslaget fra Viken Høyre om det nye punktet i partiprogrammet Fikk flertall med 143 stemmer mot 194, selv om redaksjonskomiteen hadde gått inn for å avvise det..

E24 - 18 timer siden

Advokatfirma Torstrup taper terreng

Blant de større advokatfirmaene i Stavanger og Sandnes Fikk flesteparten økte inntekter i pandemiåret 2020. Unntaket er Torstrup som reduserte inntektene med 37 prosent..

NRK - 19 timer siden

Mann i 50-årene siktet for drap

En mann ble funnet død i en leilighet i Trondheim lørdag morgen. Nå er en mann i 50-årene siktet for drap. Politiet Fikk melding om dødsfallet fra helsepersonell i 8-tiden i morges.

NRK - 06 mai 21 kl. 11:28

Hver tredje søknad avslått

Kulturminister Abid Raja deler ut nye stimuleringspenger til kulturlivet. De som Fikk avslag i forrige runde ble bedt om å søke på nytt. Men også denne gangen Fikk hver tredje søker avslag..

E24 - 19 timer siden

Fikk gründeridé fra kona: – Tror hun var veldig skeptisk til å jobbe med meg

Arnulf Refsnes har utviklet business-ideer siden han var 10 år, og har vært alt fra travtrener til modell. Nå er det konas gründerprosjekt som står i sentrum..

Aftenposten - 20 timer siden

Gaza er stengt, så hvor Fikk Hamas 2000 raketter fra? – Det er på Reodor Felgen-nivå.

Rakettene har gått på sukker og gjødsel. Men nå har det skjedd noe med Hamas’ rakettbeholdning..

VG - 21 timer siden

NAV kontaktet aldri Ronja (29): Bare åtte prosent av de ledige Fikk NAV-tiltak

NAV skulle prioritere tiltak for ungdom under 30 år og andre utsatte grupper som ble ledige under pandemien. Ronja Jacobsson (29) gikk på dagpenger i et halvt år. Men NAV ringte aldri..

E24 - 21 timer siden

NAV kontaktet aldri Ronja (29): Bare åtte prosent av de ledige Fikk NAV-tiltak

NAV skulle prioritere tiltak for ungdom under 30 år og andre utsatte grupper som ble ledige under pandemien. Ronja Jacobsson (29) gikk på dagpenger i et halvt år. Men NAV ringte aldri..

NRK - 22 timer siden

Stiller til valg igjen i Iran

Lederen for det iranske rettsvesenet, Ebrahim Raisi, som tilhører den religiøse eliten, har nå registrert seg for å delta i Irans presidentvalg i juni. Han stilte også til valg i 2017 og Fikk nesten 16 millioner stemmer, men tapte mot president Hassan Rouhani..

NRK - 22 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Trondheim

En person er funnet død lørdag morgen i Trondheim og politiet etterforsker det som et mistenkelig dødsfall, melder avisen Nidaros. En person er pågrepet i forbindelse med saken, oppyser politiet til avisen. Lørdag morgen er krimteknikere på vei til stedet.

Aftenposten - 23 timer siden

MFK-legende fyller 90 år – slik skal han feire dagen

Den første moldenseren som Fikk landskamper i fotball og mannen som ble den aller første Molde-ambassadøren, Arne….

VG - Igår: 04:07

Mediebygning jevnet med jorden etter Gaza-angrep

Bomben har truffet bygningen hvor flere mediehus holdt til, viser direktebilder fra området. Redaksjonene Fikk en time på seg til å evakuere..

NRK - Igår: 02:43

Slåsskamp i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen Fikk politiet melding om en større slåsskamp. En person skal ha blitt sparket i hodet, som snere skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - Igår: 02:43

Flere slåsskamper i Bergen

Ved Hodnesskogen i Bergen Fikk politiet melding om en større slåsskamp. En person skal ha blitt sparket i hodet, som snere skal ha gått fra stedet. Politiet har pekt ut en mistenkt, skriver Vest politidistrikt på Twitter.

NRK - Igår: 00:42

Brann i gapahuk i Alta

I Alta Fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - Igår: 21:35

Undersøker mistenkelig dødsfall

Etterforskere fra politiet undersøker fredag kveld en adresse i Sandnes etter at en person ble funnet død på stedet. Operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt forteller til Sandnesposten at politiet Fikk melding fra noen i nabolaget om at en død person var blitt funnet på adresse. Etterforskere rykket til adressen og gjorde fredag kveld fortsatt undersøkelser på stedet.

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 20:00

18-åring Fikk vaksinen fordi hun har pollenallergi: – Fikk litt sjokk

Feil hos fastlegene sender unge, friske frem i vaksinekøen. – Ikke et stort problem, sier Folkehelseinstituttet..

VG - Igår: 21:08

Girl In Reds gamle skole skrøt av å ha henne: – Så pinlig

Artisten Fikk ikke permisjon fra Westerdals for å turnere, og sluttet ved skolen. Derfor så hun rødt da de skrøt i sosiale medier av å ha henne som student – etter at karrieren tok av..

NRK - 05 mai 21 kl. 19:36

Fikk samurai-sverd av actionhelt

Venezuelas president Fikk et samuraisverd i gave av den amerikanske skuespilleren Steven Seagal i går. Filmstjernen besøkte Nicolas Maduro på vegne av Russlands president Vladimir Putin, melder Reuters. Maduro regnes som en diktator av bl.

Dagbladet - Igår: 20:47

Ekkelt funn: - Mistet appetitten

Da Linn-Therese Kjerrgård fra Bergen åpnet en nyinnkjøpt Kvikk Lunsj onsdag forrige uke, Fikk hun seg en ubehagelig overraskelse..

NRK - Igår: 20:12

Vil ikke bruke oljefond politisk

Høyres landsmøte har vedtatt at oljefondet ikke skal brukes som politisk verktøy. Det ble klart i en votering fredag. Det var Viken Høyre og Unge Høyre som sto bak forslaget, som Fikk flertall til tross for en innstilling fra landsmøtets redaksjonskomité på å avvise det.

Aftenposten - Igår: 18:59

Haaland på årets lag – vant avstemning

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) Fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski….

VG - Igår: 18:59

Haaland på årets lag – vant avstemning

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) Fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets lag i Bundesliga..

VG - Igår: 18:59

Haaland kåret til årets spiller

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) Fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets spiller og lag i Bundesliga..

VG - Igår: 18:59

Haaland kåret til årets spiller i Bundesliga

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) Fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski (32) da supportere stemte frem årets spiller og lag i Bundesliga..

Aftenposten - Igår: 18:59

Haaland kåret til årets spiller i Bundesliga

Borussia Dortmund-spiss Erling Braut Haaland (20) Fikk flere stemmer enn Bayern Münchens målkonge Robert Lewandowski….

NRK - 05 mai 21 kl. 13:22

1.390.013 har fått første dose

1.390.013 personer er vaksinert med første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk onsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt