Far

Friday, 12 August, 05:18

Nyheter om Far

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 14:15

Gutt (7) funnet bundet og skadet

En Far i 30-årene er pågrepet og varetektsfengslet i fire uker etter at en sju år gammel gutt ble funnet fastbundet til en seng et sted i Bergen, skriver BA. Gutten skal også ha hatt skader og sår over hele kroppen. Faren er nå siktet for grov barnemishandling, men nekter straffskyld..

Aftenposten - 13 jul 22 kl. 19:30

Mor og Far har helt forskjellig oppdragerstil. Ulikheten kan faktisk være en fordel.

Far er den mer autoritære og utålmodige, mens moren er trøstende, trygg og tålmodig..

NRK - 08 aug 22 kl. 19:19

Ahmaud Arberys drapsmann fikk livstid for hatkriminalitet

Mannen som er dømt for drapet på den 25 år gamle svarte joggeren Ahmaud Arbery i Georgia i USA i februar 2020, har fått ytterligere en livstidsdom. Travis McMichael er tidligere funnet skyldig i å ha skutt og drept Arbery og dømt til livsvarig fengsel. Mandag fikk han også en symbolsk livstidsdom av en føderal domstol, etter å ha blitt funnet skyldig i hatkriminalitet.

Dagbladet - 06 aug 22 kl. 10:57

Hva skjedde hos Jennys Far?

Hilde Rød-Larsen har skrevet en ujevn, men uhyggelig og intelligent roman om å vende seg bort fra seg selv..

Aftenposten - 08 jul 22 kl. 21:41

En ukjent Far. En onkel han aldri møtte. En legning han ventet lenge med å fortelle om. Alt dette lager Arne Lygre stort teater av.

En Far han ikke visste om. En onkel han aldri møtte. En legning han ventet lenge med å fortelle om..

NRK - 04 aug 22 kl. 14:03

Mann tiltalt for drap på sin Far i Loddefjord

En mann i 300-årene er tiltalt for å ha knivdrept Faren sin i et parkeringshus i Loddefjord i mars. Han er også tiltalt for kroppsskade. Det skriver BT..

NRK - 30 jul 22 kl. 09:58

Varetektsfengslet i fire nye uker

Den 26 år gamle mannen som er siktet for drap på sin Far blir varetektsfengslet i fire nye uker, melder Nordlys. Politiet ba om videre fengsling i åtte uker. Drapet fant sted 1.

NRK - 30 jul 22 kl. 06:46

Mor barn sluppet fri etter 17 år i fangenskap i Brasil

En brasiliansk kvinne og hennes to voksne barn ble fredag sluppet fri av politiet etter å ha vært holdt i fangenskap i 17 år. Kvinnens ektemannen, som også er barnas Far, er anholdt og mistenkt i saken, opplyser brasilianske myndigheter fredag. De tre var svært underernærte og dehydrerte da de ble sluppet fri.

VG - 03 jul 22 kl. 10:35

Gunnar Greve pappa for fjerde gang: - Skal hete Gunnar som Far, oldeFar og tippoldeFar

Manager og tidligere «Idol»-dommer Gunnar Greve (40) har blitt Far igjen..

NRK - 02 jul 22 kl. 15:49

Mann på 26 år siktet for å ha drept sin egen Far

En mann på 26 år siktet for å ha drept sin egen Far i Tromsø fredag kveld..

Aftenposten - 02 jul 22 kl. 15:50

Mann (26) siktet for å ha drept sin egen Far

En 26 år gammel mann er siktet for å ha drept sin Far (62) i Tromsø fredag kveld..

NRK - 25 jul 22 kl. 20:44

Goodfellas-skuespiller Paul Sorvino er død

Den meritterte amerikanske skuespilleren Paul Sorvino er død, melder AP. Han ble 83 år gammel. I Norge er han kanskje mest kjent for sin rolle i filmen Goodfellas, eller Mafiabrødre på norsk.

NRK - 24 jul 22 kl. 21:52

Mann død etter båtulykke

En mann i 50-årene er død etter en båtulykke i Båtsfjord i Finnmark søndag, opplyser politiet på Twitter. Politiet fikk meldingen om at en båt hadde kantret. En Far og en sønn var ombord i båten.

NRK - 23 jul 22 kl. 02:40

Barnearbeid avslørt på fabrikk i USA som leverte til Hyundai

Barn ned i tolvårsalderen jobbet på en fabrikk i Alabama i USA for en underleverandør til bilprodusenten Hyundai, opplyser politiet. Fabrikken drives av Smart Alabama LLC. Hyundai sier i en uttalelse at de ikke vil tolerere ulovlige arbeidsforhold hos en underleverandør.

Dagbladet - 20 jul 22 kl. 15:31

Kjørte over dattera: - Du drepte henne

En Far i England er dømt for å ha kjørt over og drept sin egen datter etter en konflikt..

Dagbladet - 18 jul 22 kl. 03:02

Lokker eldre til krigen

Da krigen ikke gikk som planlagt, signerte Vladimir Putin en ny lov som i utgangspunktet fjernet aldersgrensen. Nå kan Far, sønn og besteFar kjempe sammen..

NRK - 20 jun 22 kl. 13:39

Det var Far og sønn som ble funnet døde

De to mennene som ble funnet døde i Kristiansand lørdag, var en Far på 90 og sønnen hans på 61. Moren på 87 er innlagt på sykehus. Det melder VG.

VG - 20 jun 22 kl. 12:56

Far og sønn ble funnet døde i Kristiansand lørdag

Personene som ble funnet døde i en bolig i Kristiansand i helgen var en Far (90) og en sønn (61). Mor (87) er innlagt på sykehus..

VG - 15 jul 22 kl. 13:28

Britneys Far må møte i retten

Jamie Spears (70) må i løpet av de neste 30 dagene møte til høring for å svare for anklager om spionering på sin berømte datter..

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 19:30

Mange småbarnsmødre synes fedrekvoten er for lang. At Far er hjemme er svært viktig for deres bånd til barnet, ifølge forsker.

At Far er hjemme er svært viktig for deres bånd til barnet, ifølge forsker..

VG - 14 jun 22 kl. 19:40

Randi og Viktoria reddet livet til Far og besteFar

Randi Rasmussen (49) og datteren Viktoria (22) reddet søndag Far og besteFar (77) fra drukningsdøden i det iskalde vannet ved Gibostad på Senja..

NRK - 13 jun 22 kl. 00:06

Drapsmann kjørte ned syklister – hoppet deretter i Rhinen

En tysk mann som er mistenkt for drapet på sin 69 år gamle Far, kjørte inn i en gruppe syklister da han rømte fra åstedet. En av syklistene døde av skadene. Drapet skjedde i 18-tiden søndag i Ellerstadt i Rheinland-Pfalz, opplyser politiet i en uttalelse.

Klartale - 09 jun 22 kl. 08:44

Leter fortsatt etter savnet fly med to bergensere

En Far og hans sønn fra Bergen var om bord i flyet da det styrtet i Caland-kanalen søndag. Den er ved byen Rotterdam. Sønnen var i ungdomsskole-alder, sier politiet.

NRK - 05 jul 22 kl. 10:19

VG: Siktede i Tromsø-drapet sier han handlet i nødverge

En 26 år gammel mann fra Tromsø er siktet for drap på sin egen Far. Han erkjenner ikke straffskyld. – Han har gått inn i det han mener har vært en selvforsvarshandling, sier forsvarer Ken Olav Warth til VG..

NRK - 05 jul 22 kl. 10:19

Siktede i Tromsø-drapet sier han handlet i nødverge

En 26 år gammel mann fra Tromsø er siktet for drap på sin egen Far. Han erkjenner ikke straffskyld. – Han har gått inn i det han mener har vært en selvforsvarshandling, sier forsvarer Ken Olav Warth til VG.

NRK - 08 jun 22 kl. 09:29

VG: Far og sønn savnet etter flystyrt i Nederland

– Ja, jeg kan bekrefte at det er en Far og en sønn som er savnet og at de er fra Bergen, sier politiadvokat Cathrine Melau til VG onsdag morgen..

NRK - 04 jul 22 kl. 19:21

Drapssiktet 26-åring avhørt av politiet

Tirsdag ble den 26-år gamle mannen som er siktet for drap av sin egen Far avhørt av politiet. – Han har forklart seg i stor grad som samsvarer med de opplysningene politiet allerede har i saken, sier mannens forsvarer, Ken Olav Warth. Han forteller at tema videre vil handle om straffskyld, og at mannens helsetilstand skal vurderes med tanke på tilregnelighet.

VG - 07 jun 22 kl. 23:15

Far og sønn savnet etter flystyrt i Nederland: – Håp om å finne dem

ROTTERDAM (VG) Flykroppen og de savnede er fremdeles ikke funnet, to døgn etter at et småfly med en Far og en sønn fra Norge styrtet i Caland-kanalen ved Rotterdam..

NRK - 04 jul 22 kl. 16:54

Tromsø-politiet: Vitner har sett selve drapshandlingen

Politiet har snakket med vitner som så hendelsen der en 26 år gammel mann drepte sin 62 år gamle Far fredag. Sønnen ble avhørt mandag. – Vi mener å ha ganske god oversikt over hendelsesforløpet.

NRK - 04 jul 22 kl. 11:47

Siktede skal avhøres i dag

Mannen som er siktet for drap på sin Far i Tromsø fredag skal avhøres i dag klokken 13. Det sier Mannens forsvarer Ken Olav Warth. Tidligere i dag sa Warth at mannen ikke blir avhørt i dag, men dette er nå endret på etter klarering fra helsemyndighetene..

NRK - 04 jul 22 kl. 09:53

Siktede avhøres heller ikke mandag

26-åringen som er siktet for å ha drept sin Far i Tromsø fredag kveld blir heller ikke mandag avhørt av politiet. Det opplyser mannens forsvarer, Ken Olav Warth til NRK. – Den siktede har siden pågripelsen fredag kveld vært på sykehus, og hans helsetilstand tilsier at det ennå kan ta tid før han kan avhøres, sier Warth..

NRK - 03 jul 22 kl. 13:53

Drapssiktet i Tromsø har møtt forsvareren – ikke i stand til å la seg avhøre

Den 26 år gamle mannen som er siktet for drap på sin Far i Tromsø fredag kveld, er ikke i stand til å la seg avhøre. Han møtte sin forsvarer søndag. Det opplyser forvarer Ken Olav Warth til NTB.

NRK - 03 jul 22 kl. 11:15

Drap-siktet i Tromsø har møte med forsvarer

Den 26 år gamle mannen som er siktet for drap på sin 62-årige Far i Tromsø natt til lørdag har møte med sin forsvarer nå. Det opplyser hans forsvarer Ken Olav Warth til NRK. På dette møtet skal det blant annet tas stilling til om det blir avhør av siktede i løpet av helga, får NRK opplyst..

Aftenposten - 02 jul 22 kl. 21:36

Bystrøm hedret i Tour de France: Tenkte på sin avdøde Far

NYBORG (VG) Bare måneder etter at pappa Leif Erik gikk bort, opplevde Sven Erik Bystrøm (30) en av sine største dager….

VG - 02 jul 22 kl. 21:36

Bystrøm hedret i Tour de France: Tenkte på sin avdøde Far

NYBORG (VG) Bare måneder etter at pappa Leif Erik gikk bort, opplevde Sven Erik Bystrøm (30) en av sine største dager på sykkelsetet..

VG - 02 jul 22 kl. 13:35

Angelina Jolies Far vil ha Biden stilt for riksrett

Skuespiller Jon Voight (83) ønsker å få president Joe Biden stilt for riksrett..

NRK - 02 jul 22 kl. 08:48

Datteren til drept mexicansk journalist død av skadene

Datteren til en mexicansk journalist som ble drept tidligere denne uka, er død av skadene hun fikk i attentatet mot Faren. Familien til Cynthia de la Cruz Martínez (23) opplyser at hun fredag døde på sykehuset i Ciudad Victoria i delstaten Tamaulipas i Nord-Mexico. De la Cruz ble skutt sammen med sin Far Antonio de la Cruz av to menn på motorsykkel da de var på vei ut av hjemmet onsdag.

VG - 29 jun 22 kl. 18:58

«Zucca» om Farsrolle og klubbfremtid: – Håper virkelig jeg blir i Wild

STOVNER SENTER (VG) Om få dager blir Mats Zuccarello (34) Far for første gang, og han krysser fingrene for at den lille familien kan finne roen i Saint Paul..

Aftenposten - 29 jun 22 kl. 18:58

«Zucca» om Farsrolle og klubbfremtid: – Håper virkelig jeg blir i Wild

STOVNER SENTER (VG) Om få dager blir Mats Zuccarello (34) Far for første gang, og han krysser fingrene for at den lille….

Dagbladet - 28 jun 22 kl. 17:22

Opphever dom i barnedrapssak

En Far fikk livstid i fengsel for drap på sin 22 måneder gamle sønn. Nå er domfellelsen opphevet..

NRK - 27 jun 22 kl. 14:08

Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte Faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med i en pressemelding. BT meldte først om saken.

Klartale - 27 jun 22 kl. 10:01

Disse ble drept i angrepet

Ofrene het Kåre Arvid Hesvik og Jon Erik Isachsen. Hesvik var 60 år og Isachsen var 54. Det bekrefter politiet i en pressemelding mandag morgen.

Aftenposten - 26 jun 22 kl. 08:05

«Det føles iblant som vi er i det militære», sier Faren. Hvorfor hører ikke barna på beskjedene de får?

Erlend (11) og Hedda (9) hører ikke etter. «Det er som å snakke til en vegg!» sier Far.

NRK - 25 jun 22 kl. 00:51

Siktede vurdert som utilregnelig

Mannen som er siktet for å ha drept sin Far med kniv i Loddefjord i Bergen i vår, samtykker til videre fengsling. Rettspsykiatere mener mannen var utilregnelig, melder Bergens Tidende. Drapet skjedde ved parkeringshuset til kjøpesenteret Vestkanten i mars, og mannen i 30-årene har siden sittet varetektsfengslet..

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 19:30

Ruth så selv sin Far bli arrestert

Ruth Goldstein (1924–2022).

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com