Familie-benådninger

Søndag, 16 Mai, 08:33

Nyheter om Familie-benådninger

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 02:35

- Fikk kraftig advarsel mot Familie-benådninger

President Donald Trump ventes å benåde et hundretall kriminelle på sin siste dag i Det hvite hus. Det har lenge blitt spekulert i om han kommer til å benåde seg selv eller sin familie, men det skal han ha fått en kraftig advarsel mot..

Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 02:35

- Fikk kraftig advarsel mot Familie-benådninger

President Donald Trump ventes å benåde et hundretall kriminelle på sin siste dag i Det hvite hus. Det har lenge blitt spekulert i om han kommer til å benåde seg selv eller sin familie, men det skal han ha fått en kraftig advarsel mot..

Dagbladet - 20 jan. 21 kl. 02:35

- Trump fikk kraftig advarsel mot Familie-benådninger

President Donald Trump ventes å benåde et hundretall kriminelle på sin siste dag i Det hvite hus. Det har lenge blitt spekulert i om han kommer til å benåde seg selv eller familiemedlemmer, men det skal han ha fått en kraftig advarsel mot..

NRK - Igår: 08:13

AFP: Familie på ti drept

Åtte barn og to kvinner, som alle tilhørte samme familie, ble drept da en bygning på tre etasjer raste etter luftangrepet i flyktningleiren al-Shati nord på Gazastripen. Det får nyhetsbyrået AFP opplyst av medisinske kilder..

NRK - Igår: 18:52

Familie meldte om ulykken

Politi, ambulanse og brannvesen er nå på Stod i Steinkjer, hvor en mann ligger fastklemt under en lastebil. Ifølge operasjonsleder Wenche Johnsen var det familie som meldte om ulykken, som skal ha skjedd i tilknytning til et gårdsbruk..

VG - 8 timer siden

Mohammed mistet ti familiemedlemmer i et luftangrep i Gaza

Ti medlemmer i Mohammed Abu Hatabs familie ble drept i et israelsk luftangrep natt til lørdag. – Det var en smertefull natt. Den verste natten i mitt liv.

NRK - 19 timer siden

Rakettalarm går i Tel Aviv igjen

Rakettalarmene går nok en gang i den israelske byen Tel Aviv, ifølge det israelske forsvaret (IDF). Eksplosjoner høres over byen. Bilder på sosiale medier viser en bil som brenner og røyk i Ramat Gan, øst i Tel Aviv.

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 15:30

Full klaff med flytting

Kort vei til alt, kontakt med gamle venner fra Oslo, god plass og nærhet til familie..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 08:00

Vår familie er i dag intakt takket være kloke fagfolk som engasjerte seg

Ny barnevernslov svekker rettssikkerheten..

NRK - 08 mai 21 kl. 08:57

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..

NRK - 08 mai 21 kl. 00:37

11 barn døde da flom tok hus

Elleve barn døde da en flom ødela Bulahuubey-nabolaget i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser politiet. I en familie døde alle fem barn da huset de bodde i, ble tatt av flomvannet som raskt strømmet inn, sier politibetjent Mohamed Dahir til nyhetsbyrået DPA. – Jeg har mistet alle barna mine i dag.

NRK - 06 mai 21 kl. 14:49

Indisk koronavariant i Ås

Den indiske varianten av koronaviruset er påvist i Ås utenfor Oslo. Den positive testen ble tatt 29. april på en person som hadde kommet tilbake fra en reise til India, melder Ås Avis.

NRK - 05 mai 21 kl. 17:47

Avis: Politi trakasserer pårørende

Politiet i Los Angeles anklages for å trakassere pårørende av folk som er drept under pågripelser. En uavhengig rapport slår fast at politifolk håner familie på minnestunder, pågriper og truer dem, og oppsøker familiehjem ubedt, melder the Guardian..

NRK - 02 mai 21 kl. 11:36

Irans utenriksminister beklager

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif beklager uttalelser som ble kjent da et hemmelig lydopptak ble lekket. I opptaket der Zarif snakker med en av president Hassan Rouhanis rådgivere, kritiserer utenriksministeren blant annet Revolusjonsgardens daværende leder Qasem Soleimani for å ha blandet seg inn i iransk diplomati. Soleimani ble drept i et amerikansk attentat i 2020 og har siden fått martyrstatus i Iran.

NRK - 30 april 21 kl. 20:30

Seks nye smittede i Ålesund

Ålesund kommune melder om seks nye smittetilfelle fredag. Tre av dem er knyttet til utbruddet ved restaurant Toldboden. De tre andre tilfellene er relatert til smitteutbrudd på Standa.

NRK - 29 april 21 kl. 19:09

Vil ha tak på 7000 pr familie

Ingen familier bør betale mer enn 7.000 kroner i måneden for å ha alle barna sine i barnehage og SFO, har KrF vedtatt. Det ble klart da partiet vedtok en resolusjon om å styrke familienes økonomi på sitt landsmøte torsdag kveld..

NRK - 29 april 21 kl. 13:41

Tor Kjærvik bisatt

Forsvarsadvokat Tor Kjærvik ble bisatt i Ullern kirke i Oslo torsdag, med familie, venner og kolleger til stede. Kjærvik ble skutt og drept i sitt hjem på i Oslo, mandag 12. april.

Aftenposten - 29 april 21 kl. 13:46

Tor Kjærvik bisatt i Ullern kirke

Med familie, kolleger og venner til stede ble den kjente forsvarsadvokaten Tor Kjærvik torsdag stedt til hvile i Ullern….

VG - 29 april 21 kl. 08:37

Hagen-familien reagerer på Lørenskog-bok: Gyldendal fjerner detaljer

Gyldendal forlag har fjernet detaljer i en bok om Lørenskog-saken som følge av reaksjoner fra drapssiktede Tom Hagen og hans familie..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 10:42

Avtroppende leder om Godset-stormen: – Særdeles krevende

Dag Lindseth Andersen følte et behov for å beskytte egen familie i forbindelse med håndteringen av varslersaken mot….

VG - 28 april 21 kl. 10:42

Avtroppende leder om Godset-stormen: – Særdeles krevende

Dag Lindseth Andersen følte et behov for å beskytte egen familie i forbindelse med håndteringen av varslersaken mot trener Henrik Pedersen (43). Det bidro til at 59-åringen sa opp jobben som daglig leder..

NRK - 26 april 21 kl. 14:15

18-åring som falt i Halden er død

18-åringen som falt ned en bratt skrent ved Engevika i Halden lørdag kveld, er død. Det bekrefter politiet for VG. Familie og pårørende er informert om at politiet deler opplysninger om dødsfallet.

Dagbladet - 25 april 21 kl. 21:12

Bor på 25 kvm

Vebjørn Sand (55) frykter han blir revet i filler av kjærligheten, dersom han finner en kvinne og stifter familie..

NRK - 23 april 21 kl. 10:12

Mann siktet for drap på Varaldsøy

Mannen i 40-årene som er pågrepet på Varaldsøy er siktet for drap, opplyser politiet. En kvinne i 40-årene ble funnet død på øyen i Kvinnherad torsdag kveld. Avdøde og siktede betegnes som bekjente, men var ikke i familie eller nær relasjon..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 09:43

Brente i hjel familie

Mora mistet fire barn i mordbrannen og døde selv 20 måneder seinere. Nå er drapstrioen dømt på nytt..

Aftenposten - 17 april 21 kl. 20:04

Barn blir testet annerledes enn voksne for å få bedre smittesporing: – Terningkast seks

Hvis en familie reiser for å teste seg for koronaviruset, vil man oppdage at barn og voksne koronatestes på to….

Dagbladet - 16 april 21 kl. 17:14

Drepte mann for å gravlegge sønnen

Da en familie ønsket å omgå reglene for gravlegging i Guangdong-provinsen i Kina, måtte en tilfeldig mann, med downs syndrom, bøte med livet..

NRK - 13 april 21 kl. 01:06

Biden kondolerer offerets familie

President Joe Biden kondolerer familien til 20 år gamle Daunte Wright som ble skutt av en politikvinne i Minneapolis søndag, trolig ved en feil. Biden skriver på Twitter at han tenker på den smerte og det sinne som svarte amerikanere opplever daglig..

Dagbladet - 10 april 21 kl. 12:41

Drepte faren - kan gå fri

De splittet sin egen familie og et helt land. Nesten tre år etter drapet på faren, står saken mot søstrene ved et viktig veiskille..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 08:00

Intenst om et familie-tabu

Gøhril Gabrielsen skildrer et annerledes mor-datter-forhold..

NRK - 09 april 21 kl. 13:14

Slottet flagger på halv stang

Det norske kongehuset flagger på halv stang for prins Philip. – Våre tanker går til Dronning Elizabeth og den nærmeste familie ved Prins Philips bortgang. Våre kondolanser går også til det britiske folk, sier Hans Majestet Kong Harald..

VG - 06 april 21 kl. 10:11

Ekskona og forloveden ba for livet til DMX

Familie og fans til rapperen DMX samlet seg mandag utenfor sykehuset hvor 50 åringen ligger i respirator og kjemper for livet..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 07:42

Lesvos-migranter ber om hjelp: – Vi ønsker å gå på skole, vi ønsker å stifte familie

På en forblåst høyde med utsikt over Egeerhavet er tusenvis av asylsøkere som krøller seg sammen i telt på Lesbos i….

Aftenposten - 05 april 21 kl. 08:30

Milorg i Telemark: Sett ham på gaten, la tyskerne overta!

Jødisk familie ble nektet hjelp til å flykte..

NRK - 04 april 21 kl. 09:36

Hundrevis kastet ut av tysk delstat

Hundrevis av påsketurister har i løpet av påsken blitt bedt om å forlate den tyske delstaten Mecklenburg-Vorpommern, fordi de manglet gyldig grunn til å være der. På langfredag ble 343 personer i 189 biler bedt om å dra, og lørdag ble 193 personer bedt om det samme. Turistreiser - også dagsturer - er for tiden ikke lov i Tyskland, på grunn av pandemien.

NRK - 04 april 21 kl. 01:00

Boligbrann i Verdal

Nødetatene har rykket ut til boligbrann i Verdal. En familie på fem skal ha kommet seg ut av bygningen, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:57

Tøyen-familie får ikke flytte hjem

En familie på Tøyen får ikke flytte tilbake til leiligheten, fastslår Oslo byfogdembete, melder NTB. Fembarnsfamilien ble kastet ut av sin kommunale leilighet i Oslo 15. februar..

E24 - 30 mars 21 kl. 20:58

Milliardfiaskoen som kan ha utradert den enorme familieformuen

Et kursras i en amerikansk mediegigant skal ha utløst et tvangssalg av historiske dimensjoner. I løpet av noen høydramatiske dager har den tidligere hedgefondforvalteren Bill Hwang og hans familie tapt et ukjent antall milliarder..

VG - 29 mars 21 kl. 07:44

Tandes familie takker for støtten: – Vært vonde og lange dager

Skihopper Daniel-André Tande (27) har våknet fra kunstig koma og snakker nå med både moren og kjæresten, som begge er på plass i Slovenia. Nå takker familien for støtten..

E24 - 28 feb. 21 kl. 20:00

Her er USAs rikeste familie

Bestikkelser, millionbøter, lønnsstrid, skandaler – og vill økonomisk vekst. Siden 1962 har Walmart-imperiet vært elsket og hatet. Her er historien om hvordan det har gjort én familie til de rikeste i hele USA..

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:43

Velger naturen under pandemien

Naturen er blitt en viktig møteplass under pandemien. Nær to av tre møter venner og familie ute i naturen, viser en ny undersøkelse fra Norsk Friluftsliv. I undersøkelsen kommer det fram at 61 prosent har truffet venner eller familie ute i naturen i vinter, som de under andre omstendigheter heller hadde truffet hjemme, på kafé eller lignende..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 16:47

Mistet familie og venner i eksplosjon: – Jeg har hatt det veldig vanskelig

OBERSTDORF/OSLO (VG) Nour Keirouz (27) Har hatt en tung oppkjøring til VM, hvor hun har mistet både familie og venner..

VG - 24 feb. 21 kl. 16:47

Mistet familie og venner i eksplosjon: – Jeg har hatt det veldig vanskelig

OBERSTDORF/OSLO (VG) Nour Keirouz (27) Har hatt en tung oppkjøring til VM, hvor hun har mistet både familie og venner..

VG - 24 mars 21 kl. 02:30

Venner og familie minnes ofrene etter masseskytingen: – Vi er knust

Ti mennesker mellom 20 og 65 år mistet livet i masseskytingen på supermarkedet King Soopers i byen Boulder i Colorado..

VG - 23 mars 21 kl. 11:22

Hans-Christian Gabrielsen gravlagt fra Røyken kirke: - Klyper meg fortsatt i armen

Familie, fagbevegelse og politikere tok tirsdag farvel med LO-leder Hans-Christian Gabrielsen. Sjokket over dødsfallet og tomrommet etterpå preget begravelsen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt