Falt

Tuesday, 28 November, 11:00

Nyheter om Falt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 okt 23 kl. 17:04

Markant fall på Oslo Børs for andre dag på rad

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk fredag ned med 1,48 prosent til 1,272.14 poeng. Det er andre dag på rad med kraftig fall etter poengrekorden onsdag.

NRK - 16 nov 23 kl. 20:35

BT: Kvinne Falt i sjøen i Bergen

Torsdag kveld litt over klokken åtte fikk nødetatene beskjed om at en person hadde Falt i vannet ved Jekteviksterminalen ved Nøstet i Bergen, skriver Bergens Tidende. – Personen er hentet opp og skal være ved bevissthet, sier vakthavende redningsleder Cecilie Øversveen til avisen. – Alle nødetatene er på stedet.

NRK - 30 okt 23 kl. 13:18

42-åring prøvde å snike seg inn på Napolis stadion – Falt 20 meter og døde

En 42 år gammel man døde etter at han Falt 20 meter da han forsøkte å ta seg inn på Serie A-kampen mellom Napoli og Milan søndag kveld. Ifølge Gazzetta dello Sport ble 42-åringen funnet livløs på parkeringsplassen utenfor Stadio Diego Armando Maradona natt til mandag. Mannen prøvde sammen med en venn å komme seg inn på tribunen uten billett.

NRK - 12 nov 23 kl. 18:49

Fallulykke i Drangedal – person har Falt ned en vegg, opplyser politiet

Flere ressurser, både nødetater og redningshelikopter er i området etter melding om en ulykke, melder Sør-Øst politidistrikt på X/Twitter. En ung person Falt ned en fjellvegg på Fjellmannfjellet i Drangedal. Personen Falt trolig 50 meter.

NRK - 20 timer siden

Nav-dom ankes

Både Staten og saksøkerne anker dommen etter den såkalte trydeskandalen som ble avdekket i 2019. To ofre ble i Oslo tingrett tilkjent 900.000 kroner mer i oppreisning.

E24 - Igår: 09:28

Black Friday-handelen i butikkene Falt

Vi handlet mindre i butikkene på Black Friday i år. Handelen i fysiske butikker Falt med 3 prosent fra i fjor..

E24 - Igår: 09:28

BankAxept: Black Friday-handelen i butikkene Falt med 3 prosent fra i fjor

Vi handlet mindre i butikkene på Black Friday i år. Handelen i fysiske butikker Falt med 3 prosent fra i fjor..

NRK - 06 nov 23 kl. 07:42

Arbeidsulykke i Halden: Mann Falt åtte meter

Politi, brannvesen og ambulanse har rykket ut til en arbeidsulykke i Halden. Politiet opplyste først at et stillas hadde rast sammen og at en mann Falt rundt åtte meter ned under bygningsarbeid. Nå har politiet kartlagt hendelsen og sier at stillaset ikke raste, men at mannen sannsynligvis Falt ned mellom veggen og stillaset.

NRK - 01 nov 23 kl. 11:45

OBOS: boligprisene Falt 1,6 prosent i Oslo i oktober

Ifølge OBOS bruktbolig-statistikk Falt prisene i Oslo med 1,6 prosent fra september til oktober. På landsbasis gikk prisene ned 0,8 prosent. Forrige måned Falt OBOS-prisene med 1,1 prosent, mens fallet var på 2,8 prosent på landsbasis fra august til september..

Klartale - 17 nov 23 kl. 15:07

Stenger populært fjell i Lofoten

Moskenes kommune har stengt Reingebringen. Det er et populært fjell i Lofoten.Kommunen har satt opp kjetting i starten av trappa som går opp til fjellet.

NRK - 15 nov 23 kl. 16:53

Nok en dag med svak oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg onsdag med 0,25 prosent til 1306 poeng til tross for fallende oljepris. Blant de ti mest omsatte aksjene Falt Equinor 0,29 prosent, Telenor 2,85 prosent og PGS 3,8 prosent. Norsk Hydro løftet seg 3,47 prosent, Frontline steg 1,97 prosent og DNB steg 0,54 prosent.

NRK - 13 okt 23 kl. 09:15

Boligprisene Falt i hele landet i tredje kvartal

Samtlige av landets regioner opplevde boligprisfall, og den var sterkere enn vanlig i tredje kvartal, ifølge Eiendom Norge. Det kommer fram i de sju regionsrapportene for tredje kvartal som organisasjonen legger fram fredag. – Det er normalt med nedgang i boligprisene i tredje kvartal, men i år var nedgangen noe sterkere enn tidligere år, sier kommunikasjonssjef Erik Lundesgaard i Eiendom Norge.

NRK - 13 nov 23 kl. 12:12

Arbeidsulykke - mann Falt tre meter

En mann skal ha Falt tre meter på Bømoen i Voss. Poltiiet fikk melding om arbeidsulykken 11.32 og er nå på stedet og gjør undersøkelser.

NRK - 12 nov 23 kl. 18:49

Klatreulykke i Drangedal – person har Falt ned en vegg, opplyser politiet

Flere ressurser, både nødetater og redningshelikopter er i området etter melding om en klatreulykke, melder Sør-Øst politidistrikt på X/Twitter. En person har Falt ned en vegg. Det jobbes med å hente vedkommende ut.

NRK - 3 timer siden

11 drept i gruveulykke i Sør-Afrika

11 personer mistet livet og 75 ble skadd i en ulykke i en platinum-gruve i Sør-Afrika tirsdag. Det melder AFP. Ulykken skjedde da en heis som skulle frakte arbeiderne til overflaten Falt ned.

Aftenposten - 4 timer siden

Mot beste aksjemåned på tre år

Prisveksten har kommet ned, markedsrentene har Falt og troen på at rentetoppen i USA er nådd har økt i november..

E24 - 4 timer siden

Mot beste aksjemåned på tre år: – Surfer på en rentetopp-bølge

Prisveksten har kommet ned, markedsrentene har Falt og troen på at rentetoppen i USA er nådd har økt i november. – Det er sånt aksjemarkedet liker, sier Nordea-strateg..

E24 - 19 timer siden

Markant Freyr-fall på Wall Street

De amerikanske aksjemarkedene startet uken forsiktig, men styrer mot en svært positiv november. Batteriselskapet Freyr Falt markant etter oppsigelser og endringer i ledelsen.

NRK - Igår: 09:31

Lavere handel på den svarte fredagen

Vi handlet mindre i butikkene på Black Friday i år. Handelen i fysiske butikker Falt med 3 prosent fra i fjor. Det opplyser Bankaxept mandag formiddag.

NRK - Igår: 09:28

Black Friday-handelen i butikkene gikk ned

Vi handlet mindre i butikkene på Black Friday i år. Handelen i fysiske butikker Falt med 3 prosent fra i fjor. Det opplyser BankAxept mandag formiddag.

Aftenposten - Igår: 09:28

Black Friday-handelen i butikkene gikk ned

Vi handlet mindre i butikkene på Black Friday i år. Handelen i fysiske butikker Falt med 3 prosent fra i fjor..

NRK - 10 nov 23 kl. 17:03

Arbeidsulykke i Indre Østfold: Skal ha hodeskader

En arbeider skal ha Falt i bakken fra tre meters høyde i Indre Østfold. Personen som Falt skal ha hodeskader, opplyser politiet. Nødetatene er på stedet..

NRK - 10 nov 23 kl. 17:03

Antatt store hodeskader etter arbeidsulykke i Indre Østfold

En arbeider skal ha Falt i bakken fra tre meters høyde i Indre Østfold. Personen som Falt skal ha hodeskader, opplyser politiet. Nødetatene er på stedet.

NRK - Igår: 11:20

Formel 2: Dennis Hauger avsluttet sesongen med 7.-plass i Abu Dhabi Grand Prix

Dennis Hauger kjørte inn til 7.-plass i sesongens siste Formel 2-løp i Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina. Jack Doohan vant løpet foran Victor Martins og Fredrik Vesti.

Aftenposten - 25 nov 23 kl. 08:00

Falt for en gammel hytte og gikk rett til eierne: – Skal dere selge?

Tilfeldighetene gjorde at Siv og Arnfinn Hardersen ble hytteeiere. I dag har hytta en helt personlig stil med blanding….

NRK - 08 nov 23 kl. 09:13

Bergen: Mann skal ha Falt 20 meter

Det er satt i gang en redningsaksjon på toppen av Stoltzekleiven i Bergen. En mann i 40-årene har Falt utfor en kant på 20 meter, opplyser politiet. Lege og politi var fremme på ulykkesstedet klokken 09.

NRK - 24 nov 23 kl. 07:30

Dommerforeningen ber Stortinget og regjeringen respektere Fosen-dommen

Den norske Dommerforeningen har sendt brev til Stortingspresident Masud Gharahkani og statsminister Jonas Gahr Støre. I brevet blir Stortinget og regjeringen bedt om å respektere Fosen-dommen og redegjøre for hvordan de vil sikre rettsstaten og menneskerettighetene. – I en rettstat er det viktig at dommer blir respektert og etterlevd.

Aftenposten - 24 nov 23 kl. 07:05

Mr. Formel 1 har rost både Hitler og Putin: – Jeg hadde tatt en kule for ham.

Det Falt ikke i god jord da han roste Adolf Hitler for handlekraft og Vladimir Putin som en førsteklasses person..

E24 - 22 nov 23 kl. 15:30

Opptur på Wall Street før Thanksgiving-pause

Nvidia-aksjen Falt til tross for sterke tall for tredje kvartal. Det var ellers bred oppgang på Wall Street..

E24 - 06 nov 23 kl. 09:00

Oppgang på Oslo Børs – MPC Falt etter nedjustering

DNB Markets venter dårligere vilkår for MPC, og nedjusterer aksjen som Falt markant..

NRK - 06 nov 23 kl. 07:42

Person Falt flere meter i Halden

Politiet. brannvesenet og ambulanse har rykket ut til en arbeidsulykke i Halden. Ifølge politiet har et stillas rast sammen og en mann har Falt rundt åtte meter.

NRK - 22 nov 23 kl. 01:12

Ny undersøkelse av Estonia-vraket

Det skal gjøres nok en undersøkelse av bunnen rundt vraket av Estonia. Det skjer på initiativ fra estiske myndigheter, melder Sveriges Radio. – Håpet er å finne gjenstander som kan ha Falt av ferga da den sank, og som da kan kartlegge den siste delen av ferden, sier Jonas Bäckstrand i Statens havarikommisjon i Sverige.

NRK - 21 nov 23 kl. 12:09

Fraktes til sykehus med luftambulanse

En person fraktes til sykehus med luftambulanse etter å ha Falt ned fra et utvendig stilas i Hægebostad. Personen er ved bevissthet, skriver poltiet. – Ifølge foreløpige meldinger er det snakk om et fall på rundt 3,5 meter, sa operasjonsleder Jarl Nilsen i Agder politidistrikt til Lister24.

NRK - 21 nov 23 kl. 11:23

Melding om arbeidsulykke i Kristiansand

Det er meldt om en arbeidsulykke i Kristiansand, hvor en person skal ha Falt ned fra en stige og ned på betongunderlag. Personen er bevisst, skriver politiet..

NRK - 21 nov 23 kl. 11:23

Arbeidsulykke i Kristiansand

Det er meldt om en arbeidsulykke i Kristiansand, hvor en person skal ha Falt ned fra en stige og ned på betongunderlag. Personen er fraktet til sykehus av ambulanse for videre undersøkelser. Hendelsen fremstår som et rent uhell, skriver politiet..

VG - 21 nov 23 kl. 06:16

Døde etter fall under Robbie Williams-konsert

En kvinnelig fan i 70-årene har mistet livet etter å ha Falt ned flere seterater under artistens konsert i Australia..

NRK - 03 nov 23 kl. 13:48

Tyskland eksporterer mindre

Den tyske eksporten Falt med 2,4 prosent i september, ifølge nye tall. De sesongjusterte tallene fra det statistiske sentralbyrået Destatis viser at eksporten lå på 126,5 milliarder euro. Også importen Falt i september, med 1,7 prosent.

Klartale - 03 nov 23 kl. 13:30

Uvær fører til kaos i Europa

Uværet traff både Frankrike og England torsdag. Nederland, Belgia, Tyskland og Italia er også truffet. Flere steder blåste vinden 55 meter i sekundet.

NRK - 03 nov 23 kl. 11:57

FN: Verdens matpriser Falt i oktober

De globale matvareprisene har Falt til sitt laveste nivå på over to år, ifølge FNs organisasjon for ernæring og landbruk (FAO). FAO's prisindeks hadde i oktober et gjennomsnitt på 120,6 poeng, ned fra 121,3 måneden før. Det er det laveste nivået indeksen har ligget på siden mars 2021.

NRK - 19 nov 23 kl. 08:57

Fallulykke i Horten

Nødetatene er i Jernbanegata i Horten etter melding om en fallulykke. En person skal ha Falt fra en balkong i 2. etasje og ned på bakken.

NRK - 18 nov 23 kl. 21:45

Taylor Swift utsetter konsert i Rio på grunn av varmen

En 23 år gammel Taylor Swift-fan døde etter å ha Falt sammen under konserten til den amerikanske superstjernen i Rio de Janeiro, ifølge arrangørene. Lørdag kunngjør Swift at den neste konserten i Rio utsettes på grunn av varmen. Flere av de rundt 60.

NRK - 18 nov 23 kl. 19:50

23-åring døde på Taylor Swift-konsert i Rio

En 23 år gammel Taylor Swift-fan døde etter å ha Falt sammen under konserten til den amerikanske superstjernen i Rio de Janeiro, ifølge arrangørene. Flere av de rundt 60.000 som var til stede på konserten i den brasilianske byen fredag, har fortalt at det både var altfor varmt og mangel på vann på konsertarenaen.

NRK - 17 nov 23 kl. 18:56

SVA: Mann alvorlig skadet i arbeidsulykke

En mann i 60-årene Falt mandag flere meter ned på et betongdekke i Bugøynes, i forbindelse med jobb. Det skriver Sør-Varanger Avis. Politiadvokat Victoria B.

Aftenposten - 01 nov 23 kl. 11:51

Obos-prisene Falt 1,6 prosent i Oslo i oktober

Prisoversikten for oktober er klar. På landsbasis Falt prisene 0,8 prosent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com