Falskt

Onsdag, 28 Juli, 05:15

Nyheter om Falskt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 juli 21 kl. 12:01

Hurtigtest ga falske positive

To personer testet positivt i forbindelse med Riddu-festivalen i Kåfjord forrige uke. Testen ga Falskt prøvesvar, og de to er ikke smittet. Begge har nå testet negativt på vanlige PCR-tester og isolasjonen oppheves.

VG - 07 mai 21 kl. 18:42

P4 sendte Falskt LSK-innslag - fjerner sekvensen

En fotballsupporter av klubben Lillestrøm SK ble tilsynelatende lurt i P4s «tulletelefon» fredag. Nå fjerner de innslaget og innrømmer at det var Falskt..

VG - 07 mai 21 kl. 18:42

P4 fjerner Falskt LSK-innslag: – Svært beklagelig

En fotballsupporter av klubben Lillestrøm SK ble tilsynelatende lurt i P4s «tulletelefon» fredag. Nå fjerner de innslaget og innrømmer at det var Falskt..

NRK - 25 juni 21 kl. 15:19

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde Falskt pass.

NRK - 03 april 21 kl. 06:06

Hurtigtester gir usikre svar

Annenhver koronasmittet som har tatt hurtigtest i Danmark, har fått negativt svar, viser tall fra landets folkehelsetilsyn. Dermed er det ikke bare stor risiko for Falskt positivt svar, som tidligere er omtalt, men også for Falskt negativt svar, skriver Politiken, som viser til statistikk fra Statens Serum Institut (SSI). 117.

VG - 25 mai 21 kl. 15:31

P4-profil mistet jobben etter radio-stunt

Et Falskt innsalg i spalten «fem på» fikk stor oppmerksomhet i begynnelsen av mai. Nå er mannen bak telefonspøken, Mattis Mjåset, ikke lenger ansatt i kanalen..

VG - 25 mai 21 kl. 15:31

P4-profil mistet jobben etter falsk telefonspøk

Et Falskt innsalg i spalten «fem på» fikk stor oppmerksomhet i begynnelsen av mai. Nå er mannen bak telefonspøken, Mattis Mjåset, ikke lenger ansatt i kanalen..

Aftenposten - 07 mai 21 kl. 18:42

P4 fjerner Falskt LSK-innslag: – Svært beklagelig

En fotballsupporter av klubben Lillestrøm SK ble tilsynelatende lurt i P4s «tulletelefon» fredag..

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 12:48

- Antok det var et Falskt skap

Tom var helt overbevist om at han ikke hadde oppvaskmaskin..

NRK - 27 feb. 21 kl. 20:47

Var ikke smittet likevel

Lørdag ettermiddag ble en mann stoppet på Gardermoen med det politiet mente var et Falskt bevis på at han ikke var koronasmittet. Nå viser det seg at testbeviset ikke var Falskt likevel, melder VG. Mannen var koronasyk for noen uker siden, men var ferdig med sykdommen og er ikke å anse som smittsom, opplyser kommuneoverlege Unni-Berit Schjervheim i Ullensaker kommune.

Aftenposten - 15 april 21 kl. 05:45

Noen land holdt åpent så mye som mulig for å redde økonomien. Slik gikk det.

Landene som tillot høyere smittetall fikk ingen klar økonomisk gevinst. Det var et Falskt dilemma, mener professor..

E24 - 14 april 21 kl. 23:19

Noen land holdt åpent så mye som mulig for å redde økonomien. Slik gikk det.

Landene som tillot høyere smittetall fikk ingen klar økonomisk gevinst. Det var et Falskt dilemma, mener professor..

VG - 04 april 21 kl. 18:38

Byrådslederen tør ikke å juble over lave smittetall: – Kan gi et Falskt bilde

Raymond Johansen mener vi ikke må la oss lure av synkende smittetall i påsken. Samtidig tror han Oslo er på god vei mot gjenåpning dersom trenden fortsetter..

VG - 04 april 21 kl. 18:38

Raymond Johansen tør ikke å juble over lave smittetall: – Kan gi et Falskt bilde

Raymond Johansen mener vi ikke må la oss lure av synkende smittetall i påsken. Samtidig tror han Oslo er på god vei mot gjenåpning dersom trenden fortsetter..

NRK - 27 feb. 21 kl. 20:47

Ikke smittet likevel

Lørdag ettermiddag ble en manne stoppet på Gardermoen med det politiet mente var et Falskt bevis på at han ikke var koronasmittet da han skulle ut av landet. Nå viser det seg at testen ikke var falsk likevel, melder VG. – Vi har ikke gjort noe mer smittesporing på Gardermoen, denne mannen hadde sitt på sitt tørre.

VG - 27 feb. 21 kl. 16:13

Politiet stoppet coronasmittet mann på Gardermoen: – Han viste frem falsk coronatest

Politiet mistenkte at en mann i 50-årene på Gardermoen var coronasmittet og tok ham til side i passkontrollen. Da viste mannen frem et papir som slo fast at han var frisk – men som politiet tror er Falskt..

NRK - 15 jan. 21 kl. 13:41

Dua Joe får leve likevel

Dua Joe som dukka opp i Australia nyleg, må ikkje bøte med livet likevel, skriv The Guardian. Det viste seg nemleg at fotmerket, som oppga at dua hadde flogefrå USA, var Falskt. Det vil seie at Joe er frå Australia og er ingen smitterisiko likevel..

NRK - 03 jan. 21 kl. 03:41

Angrep mot Pelosi og McConnell

Husa til kongressleiarane Nancy Pelosi (Demokratane) og Mitch McConnell (Republikanarane) vart utsett for hærverk i nyttårshelga. Begge husa vart tagga og utanfor heimen til Pelosi vart eit grisehovud med Falskt blod lagd igjen..

NRK - 30 nov. 20 kl. 12:32

Australia rasar mot falsk bilete

Eit Falskt bilete av ein australsk soldat som utfører eit krigsbrotsverk sirkulerer på Twitter, spreidd av ein talsmann frå Kina sitt utanriksdepartement, melder AFP. Statsminister Scott Morrison kallar biletet forferdeleg, og krev at Kina beklagar..

NRK - 30 nov. 20 kl. 04:37

Australia raser mot Kina

Australia krever en unnskyldning fra Kina etter at en talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet publiserte en tweet med et Falskt bilde av en australsk soldat som holder en kniv mot strupen til et afghansk barn. Det melder Reuters..

NRK - 25 nov. 20 kl. 14:49

Mulig fengsling etter falsk test

Politiet vurderer å varetektsfengsle en rumensk mann som var i besittelse av et mistenkt Falskt koronatest-dokument. Testen viste negativt resultat. Falske dokumenter kan ifølge politiet kjøpes på internett for 185 kroner og på valgfritt språk..

NRK - 23 nov. 20 kl. 08:07

Koronasaker fyller tyske rettssaler

Rundt 20.000 kriminalsaker knyttet til koronapandemien behandles av det tyske rettsvesenet, ifølge avisa Die Welt. Blant sakene er salg av falske munnbind, søknader om koronastøtte på Falskt grunnlag, spredning av desinformasjon og falske medisiner..

NRK - 19 nov. 20 kl. 19:36

Feil på 1500 svenske koronatester

Om lag 1500 koronatester i Stockholm kan ha gitt et Falskt negativt resultat de siste tre ukene. Mellom 300 og 500 av testene er gjort ved helseinstitusjoner, ifølge regionale myndigheter. De øvrige er gjort på såkalte drive-in-stasjoner..

Aftenposten - 16 nov. 20 kl. 20:30

Hvordan kan jeg vite at du er deg i sosiale medier?

Fem kontoer på Linkedin utga seg for å være meg. Og til min store forskrekkelse dukket det opp et Falskt, digitalt pass i mitt navn..

NRK - 03 nov. 20 kl. 06:39

Brukte Falskt bombebelte

Politiet i Wien sier på Twitter at den drepte attentatmannen hadde på seg et falsk bombebelte..

NRK - 30 okt. 20 kl. 03:13

Instagram stanser falske valgtall

Instagram gjør endringer i sin bildedeling for å hindre spredning av falske resultater om presidentvalget i USA 3. november, opplyser selskapet. Fanen «Nylig» er midlertidig fjernet for brukere i USA for å hindre sanntidsspredning av Falskt innhold..

VG - 14 okt. 20 kl. 11:55

Geir Malthe-Sørenssen slipper unna med påtaleunnlatelse

Geir Malthe-Sørenssen (55) ble dømt til fengsel i tre år for grove bedragerier. Nå slipper han straff for å ha laget falske dokumenter, lurt klienter som privatetterforsker og forklart seg Falskt for retten..

VG - 14 okt. 20 kl. 11:55

Påtaleunnlatelse for Geir Malthe-Sørenssen

Geir Malthe-Sørenssen (55) ble dømt til fengsel i tre år for grove bedragerier. Nå er han ilagt påtaleunnlatelse for å ha laget falske dokumenter, lurt klienter som privatetterforsker og forklart seg Falskt for retten..

P4 - 06 okt. 20 kl. 17:16

Fjerner innlegg fra Trump

Facebook fjernet i ettermiddag et innlegg fra president Donald Trump der han på Falskt grunnlag hevdet at influensa er mer dødelig enn koronaviruset. Trump har delt det samme innlegget på Twitter, uten at de har valgt å slette det. Dette er ikke førte gang Facebook eller Twitter griper inn når presidenten legger ut informasjon.

Dagbladet - 06 sep. 20 kl. 08:52

Bare 1 av 5 som tester positivt har viruset

Nå er det i stor grad opp til folk selv om de skal testes for coronaviruset. Det skaper problemer med Falskt positive prøvesvar - generelt i befolkningen, advarer overlege..

NRK - 24 aug. 20 kl. 23:26

Ronaldinho sluppet ut av fengsel

Fotballegenden Ronaldinho ble mandag løslatt etter å ha sonet fengsel og husarrest i Paraguay etter å ha bli etterforsket for å ha brukt Falskt pass. Ronaldinho ble fengslet 6. mars..

Aftenposten - 24 aug. 20 kl. 23:09

Ronaldinho sluppet fri etter fem måneder i arresten

Fotballegenden Ronaldinho ble mandag løslatt etter å ha sonet fengsel og husarrest i Paraguay etter å ha bli etterforsket for å ha brukt Falskt pass..

NRK - 14 mai 20 kl. 21:32

Ransvåpenet i Asker var Falskt

Politiet i Oslo sier at våpenet som ble brukt til å true med under ranet av en Joker-butikk i Asker i ettermiddag var Falskt. Fire gutter mellom 15 og 18 år er pågrepet etter ranet..

Aftenposten - 12 mai 20 kl. 21:43

Europol: Falskt verneutstyr er en helsetrussel

Piratkopierte varer er blitt et stort problem, mener Tolldirektoratet. Nå er det smittevernutstyr som piratkopieres..

P4 - 11 april 20 kl. 18:54

Tror mange tester Falskt negativt

Danske helsemyndigheter regner med at opp til 10 prosent av de som tester negativt for koronaviruset, egentlig er smittet. Det melder Jyllands-posten. I et skriv sendt ut til leger, skriver helsemyndighetene at et negativt prøvesvar ikke alene kan brukes for å vurdere om en person er koronasmittet..

Aftenposten - 06 april 20 kl. 18:17

Mann tiltalt for storstilt koronasvindel

En 39-årig mann skal ha svindlet til seg nærmere 75 millioner kroner ved å tilby rask levering av smittevernutstyr fra et Falskt firma..

NRK - 22 mars 20 kl. 12:21

Negativ test gjenåpner fødeavdeling

En ansatt ved fødeavdelingen ved Helgelandssykehuset Mo i Rana var likevel ikke koronasmittet. Etter et såkalt Falskt positivt prøvesvar hos en ansatt, ble fødeavdelingen stengt, men åpnes igjen for fødende etter en ny prøve med negativt resultat..

VG - 21 mars 20 kl. 08:03

Falskt og farlig

Falske nyheter om corona spres i stort omfang på sms og i sosiale medier. I normale tider er det nødvendig å være på vakt mot falske nyheter. I krisetider er det livsviktig..

P4 - 21 mars 20 kl. 07:17

Trump skjelte ut NBC reporter

USAs president Donald Trump skjelte ut NBC NEws reporter, da han spurte hva presidenten ville si til amerikaner som nå er redde for koronaviruset. Temaet på pressekonferansen i det hvite hus var balnt annet om en malariamedisin kunne brukes i forbindelse med pandemien. Reporteren spurte da om medisingen ga folk Falskt håp, da svarte Trump at reporteren var fæl og at det var et slemt spørsmål..

VG - 05 mars 20 kl. 05:00

Fotballegenden Ronaldinho pågrepet i Paraguay

Den tidligere fotballproffen Ronaldinho fra Brasil ble pågrepet onsdag, mistenkt for å ha kommet til Paraguay med Falskt pass..

P4 - 10 feb. 20 kl. 09:28

Fengsel for bombemann på Karl Johan

Mannen som ble pågrepet på Karl Johan i Oslo i september i fjor med to bomber i sekken, er dømt til sju måneders fengsel. 44-åringen hadde også på seg et Falskt politibevis, og han sto tiltalt for grov ulovlig befatning med eksplosiver. De to bombene var improviserte eksplosive ladninger – såkalte IEDer, og ifølge en bombeekspert i retten kunne de ha gjort stor skade.

P4 - 02 feb. 20 kl. 13:43

Advarer mot å stenge grensene

Å stenge grensene for å hindre spredning av coronaviruset kan tvert imot gjøre vondt verre. Det advarer Verdens Helseorganisasjon, WHO. USA, Australia og flere asiatiske land nekter å slippe inn utenlandske statsborgere som har vært i Kina.

P4 - 01 feb. 20 kl. 13:46

Dømt for eksplosiver på Karl Johan

En mann i 40-årene er i Oslo tingrett dømt til sju måneders fengsel etter at han ble pågrepet på Karl Johans gate i Oslo med eksplosiver i sekken i september i fjor. Han hadde også på seg et Falskt politiskilt. I boligen hans i Ski fant politiet en øvingsgranat med krutt og lunte.

Aftenposten - 12 jan. 20 kl. 08:00

Her bløffet Berge og spilte under Falskt navn. Nå er han tilbake der alt startet.

Norges trener vokste nærmest opp i Nidarøhallen i Trondheim. Søndag står han overfor en av sine største utfordringer samme sted..

VG - 07 jan. 20 kl. 19:01

Påstander om Falskt vitnemål i nazi-rettssaken: Skal ha fortalt «vill historie»

Domstolen i Hamburg kan ha fått en pinlig ripe i lakken: Vitneutsagnet til en angivelig holocaust-overlevende skal i stor grad være oppdiktet, ifølge tysk nyhetsmagasin..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt