Falske

Tirsdag, 11 Mai, 05:57

Nyheter om Falske

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 28 april 21 kl. 20:00

Massetesting i skolen reduserer ikke smitten

Problemer som følge av Falske positive og Falske negative tester, eksploderer i størrelse når man tester friske….

NRK - 22 april 21 kl. 02:08

Advarer mot Falske koronavaksiner

Mexicos helsemyndigheter advarte onsdag om farene etter at Falske doser av koronavaksinen fra Pfizer/ Biontech er blitt solgt og brukt i både Mexico og Polen. Mangelen på vaksine har ført til at mange blir fristet til å kjøpe vaksinene selv..

NRK - 19 april 21 kl. 22:30

FHI advarer mot Falske eposter

Folkehelseinstituttet (FHI) går ut med en advarsel etter å ha blitt varslet om at det er sendt ut Falske eposter som kan se ut som en FHI-undersøkelse. Assisterende direktør Gun Peggy Knudsen i FHI sier i en pressemelding at instituttet ikke har sendt ut en slik undersøkelse, og hun anbefaler mottakere om ikke å klikke på lenkene i eposten..

NRK - Igår: 13:50

Frykter for tilliten til valg i USA

Republikanske forslag om strengere stemmeregler undergraver amerikaneres tillit til valg, sier en valgforsker i USA til AP. Donald Trumps Falske anklager om valgfusk har drevet fram forslag i flere delstater, og partiet straffer de som sier ham imot..

NRK - 05 april 21 kl. 03:18

Falske nødmeldinger til politiet

En person i Søgne er pågrepet av politiet etter å ha framsatt flere Falske nødmeldinger til politiet, melder politiet i Agder på Twitter. Vedkommendene er satt i arrest..

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 09:39

Ny teori: Piloten la Falske spor

Har gjenskapt MH370s siste bevegelser..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 11:17

Én av fire unge tror mediene deler Falske nyheter med vilje

Tilliten til norske medier er generelt høy sammenlignet med andre land. Men tilliten til mediene er lavest blant de unge..

NRK - 04 mai 21 kl. 23:51

Advarer mot Vipps-svindel

DNB advarer mot Falske e-poster som forsøker å lure brukerne av betalingstjenesten Vipps til å gi fra seg konto-informasjon. Mottakeren oppfordres til å trykke på en lenke for å «sikre» Vipps-kontoen. Ta kontakt hvis du kan være lurt, oppfordrer DNB..

NRK - 04 mai 21 kl. 18:25

Japansk journalist siktet i Myanmar

Den japansk journalisten Yuki Kitazumi er blitt siktet av regimet i Myanmar for spredning av Falske nyheter. Han er den første utenlandske journalisten som er blitt siktet i Myanmar etter militærkuppet 1. februar, ifølge nyhetsbyrået AFP.

NRK - 01 april 21 kl. 12:03

Falske oppringinger fra UD

Utenriksdepartementet har fått flere meldinger om Falske oppringinger fra deres telefonnummer. De påstår at det er noe i veien med vedkommende sin oppholdstillatelse og ber dem sette over penger for å løse problemet..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 07:20

Har satt av 32 dager til rettssaken mot Ap-politiker som leverte fiktive reiseregninger til Stortinget

Rettssaken mot Aps stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal, som er tiltalt for å levert Falske reiseregninger til….

NRK - 02 mai 21 kl. 10:04

Netthets mot partileder øker

Tysklands svært populære partileder, De grønnes Annalena Baerbock, blir utsatt for Falske nyheter og nedsettende karakteristikker på nettet. Dette har økt etter at hun ble presentert som De grønnes statsministerkandidat i midten av april. Samtidig viser meningsmålinger at De grønne ligger så godt an at partiet kan komme til å vinne valget i september..

NRK - 02 mai 21 kl. 04:59

Falske politifolk pågrepet i Stange

To menn er pågrepet av politiet i Innlandet etter å ha utgitt seg for å være politimenn og utføre kontroller langs veien i Romedal i Stange. De to, som politiet omtaler som «unge menn», blir nå anmeldt for å ha utgitt seg for å være polititjenestepersoner..

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:27

Oppringt av Falske smittesporere

Bodø kommune åtvarar mot Falske smittesporarar, som dei siste dagane har ringt serveringsbedrifter og bede tilsette gå i karantene. Kommuneoverlege Tor Claudi i Bodø sa på ein pressekonferanse tysdag at fleire serveringsstader i Bodø har fått telefonar frå Falske smittesporarar, som har ringt frå skjult nummer. – Det er to serveringsbedrifter som har fått telefonar frå skjult nummer om at dei skal vere i karantene.

NRK - 17 feb. 21 kl. 12:23

Solgte mange tusen Falske vaksiner

Kinesisk politi har pågrepet en mann som skal ha stått bak salget av mange tusen doser Falske koronavaksiner. Han skal ha kopiert emballasjen til ekte vaksiner og laget 58.000 Falske doser ved å fylle sprøyter med en blanding av saltløsning og mineralvann.

Dagbladet - 15 april 21 kl. 01:07

Rekordbeslag av hasj i Falske marmorplater

Svenske tollere fant over et tonn cannabis blant marmorplater fra Marokko..

NRK - 14 april 21 kl. 06:57

Rekrutterer tysk ungdom på nett

I Tyskland har en gruppe som agiterer mot vaksiner og mot koronatiltak begynt å rekruttere barn og ungdom på nett, melder BBC. «Querdenken»-bevegelsen har bånd til ytre høyre, og sprer Falske nyheter i chattegrupper som bare er for de under 18 år..

VG - 12 april 21 kl. 12:21

Helsenorge advarer mot svindelforsøk

Flere Falske eposter og SMS-er som utgir seg fra å være fra Helsenorge, har de siste dagene sendt ut fra svindlere. Ikke trykk på lenkene, advarer nettstedet..

NRK - 02 feb. 21 kl. 05:28

80 arrestert for Falske vaksiner

Over 80 presoner er arrestert i Kina, mistenkt for å være del av en bande som selger Falske vaksiner. Banden skal ha solgt beholdere med saltvann som vaksiner mot koronaviruset. Over 3000 Falske vaksiner er beslaglagt, melder nyhetsbyrået Xinhua..

VG - 08 april 21 kl. 03:03

Etterforskes av justisdepartementet: Nekter for at han skal ha bedt Trump om benådning

Ifølge amerikanske medier skal kongressrepresentanten Matt Gaetz (38) ha bedt Donald Trump om en benådning, samtidig som han ble etterforsket. – Falske anklager, svarer republikaneren..

VG - 07 april 21 kl. 22:50

Dr. Dre avviser overgrepsanklager i nye rettsdokumenter

Artisten mener ekskona kommer med Falske anklager for å skvise ham for penger..

VG - 05 april 21 kl. 11:02

Haaland-agent avfeier pengesak: – Falske nyheter

Stjerneagenten Mino Raiola slår tilbake mot spanske oppslag som hevder han kan håve inn 200 millioner kroner på en overgang for Erling Braut Haaland (20)..

NRK - 02 mars 21 kl. 16:27

Viste Falske koronatester på grensa

To tsjekkiske kvinner viste fram hver sin Falske koronatest på Svinesund dagen før Norge stengte grensene 29. januar. I tillegg viste kvinnene fram den samme testen noen dager senere da politiet kontrollerte leiligheten i Oslo der de oppholdt seg.

NRK - 24 jan. 21 kl. 03:45

Selger Falske koronavaksiner

Kriminelle tilbyr Falske vaksinepass, Falske negatuve tester og falsk koronavaksine på nettet, melder Sveriges Radio. Det er ren svindel, sier Cecilia Fant som jobber som i PSI, Pharmaceutical Security Institute..

NRK - 25 feb. 21 kl. 13:50

Anmelder Falske smittesporere

Bodø kommune anmelder Falske smittesporere som har ringt serveringssteder og enkeltpersoner og bedt de gå i karantene. Ordfører Ida Pinnerød kaller oppførselen uakseptabel..

NRK - 18 feb. 21 kl. 07:13

Mange har opplevd Falske nyheter

En ny undersøkelse fra Medietilsynet viser at nesten halvparten av befolkningen har vært borti Falske nyheter på internett det siste året. Flere unge enn eldre svarer at de har kommet over tvilsom informasjon på internett..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 22:20

Norsk Youtube-film med Falske koronapåstander gikk viralt. Nå er den fjernet.

En norsk film, med flere Falske koronapåstander, ble sett av titusenvis. Nå har Youtube fjernet filmen..

NRK - 06 jan. 21 kl. 05:41

Avdekker Falske koronatester

Flere reisende på Torp Sandefjord lufthavn har prøvd å snike seg unna koronatesting ved å vise fram Falske papirer på at de er testet. Leder Inger Amundsen (bildet) for teststasjonen på Torp sier enkelte passasjerer har Falske attester de har kjøpt..

NRK - 12 mars 21 kl. 13:46

Journalister siktet i Myanmar

Fem journalister, en fra amerikanske AP, er siktet for å ha dekket militærkuppet i Myanmar. De anklages for å ha spredt frykt og Falske nyheter, og for å ha ha agitert direkte eller indirekte mot offentlige tjenestemenn. De risikerer tre års fengsel..

NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

NRK - 03 feb. 21 kl. 09:26

Mistenkt for salg av falsk vaksine

Over 80 personer knyttet til en liga som er mistenkt for å produsere Falske koronavaksiner, er pågrepet i Kina, melder AP. Den Falske vaksinen består av en enkel saltvannsløsning og skal ha blitt solgt til andre land, skriver NTB..

NRK - 06 mars 21 kl. 23:15

Russland kan ha hacket vaksinebyrå

Russiske etterretning skal stå bak hackingen av EUs legemiddelbyrå EMA, skriver den nederlandske avisa DeVolkskrant ifølge VG. Hensikten skal ha vært å svekke tilliten til vaksiner. Hackerne skal ha fått tilgang ved å sende Falske e-poster.

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 18:42

Europol advarer mot Falske korona-attester

Europol advarer etter at det er avdekket salg av Falske attester i flere europeiske land..

NRK - 03 mars 21 kl. 07:06

Journalister siktet i Myanmar

I Myanmar har militærjuntaen siktet to fotografer fra Associated Press og fem andre journalister i forbindelse med kuppet i februar, melder nyhetsbyrået AFP. De sju blir blant annet beskyld for å ha spredt frykt og Falske nyheter..

VG - 25 feb. 21 kl. 23:16

Ungdommer festet for nesten 100.000 – kunne ikke gjøre opp for seg

Ungdommene fra Bærum skal ha forsøkt å svindle hotellet ved hjelp av Falske betalingsbevis..

NRK - 23 feb. 21 kl. 23:01

Twitter stenger 373 kontoer

Twitter har tatt ned 373 kontoer som ifølge selskapet har koblinger til Russland, Armenia og Iran og har spredt Falske nyheter. Twitter varsler i sin blogg at kontoene er blitt tatt ned og flyttet til et arkiv for statlige informasjonsoperasjoner..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 17:58

Ringer inn Falske nødsamtaler og følger med live idet opprørspoliti går til aksjon

Trakasserer gamere med Falske nødsamtaler:.

NRK - 15 jan. 21 kl. 21:44

Stort antall Falske attester vises

En rapport fra Helsedirektoratet viser at mange tar med seg Falske attester på fersk negativ koronatest ved ankomst Norge, melder VG. Attestene som skal vises fram må vise at en har testet negativt for viruset innen de siste 72 timene før ankomst..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:48

NAF krev standard for elbil-info

NAF meiner elbilforhandlarar må gi meir nøyaktig informasjon om rekkevidde og ladetid om vinteren. – Mange elbilistar får Falske forhåpningar om rekkevidde på vinteren, seier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i NAF til NRK..

NRK - 12 feb. 21 kl. 13:15

Dømt til betinget fengsel

En Oslo-mann i 40-årene er dømt til fem måneders betinget fengsel for å ha trykket og brukt Falske 50- og 200-lapper. Pengene hadde samme serienummer og ble oppdaget i Oslo og østlandsområdet våren og sommeren 2017..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 12:19

Tom Hanks er knakende god i ny western på Netflix

Et splittet Amerika der epidemi, rasisme og Falske nyheter herjer. Nei, det er ikke 2021, men 1870..

NRK - 03 des. 20 kl. 18:22

Vil fjerne Falske vaksine-innlegg

Facebook vil begynne å fjerne innlegg som inneholder Falske påstander om koronavaksinen, varsler nettgiganten torsdag. - Vi vil begynne med å fjerne Falske påstander om vaksinene, som er blitt tilbakevist av helseeksperter, skriver Facebook..

NRK - 07 feb. 21 kl. 16:51

Varetektsfengslet etter falsk test

En 26 år gammel kvinne ble lørdag varetektsfengslet etter at hun viste fram en falsk koronatest under en av politiets utlendingskontroller. Kvinnen innrømmet den Falske testen, men nektet straffskyld etter siktelsen om brudd på smittevernloven..

NRK - 06 feb. 21 kl. 20:25

Hjemme etter fire år i fengsel

Al Jazeera-journalisten Mahmoud Hussein, som har sittet i fengsel i fire år i Egypt, er hjemme igjen, melder DPA. Egypteren ble løslatt lørdag. Hussein har vært anklaget for å publisere Falske nyheter..

NRK - 06 feb. 21 kl. 15:34

Danmark opphever flyforbud

Danmark opphever søndag flyforbudet for passasjerflyvninger fra De forente arabiske emirater. Forbudet har vart i to uker etter mistanke om at enkelte passasjererer på fly fra Dubai har vist frem Falske koronatester..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt