Fall

Tuesday, 26 October, 17:54

Nyheter om Fall

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Tror skadene kan skyldes Fall

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. – Vi har ikke fått gjennomført et fullverdig avhør med fornærmede, men ut fra den informasjonen vi har nå, så er det en hypotese at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et Fall eller lignende. Dette vil vi få mer klarhet i når vi har fått avhørt fornærmede, sier fungerende politistasjonssjef, Sigrid Dahl.

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Kraftig Fall på børsane

Hovudindeksen på Oslo Børs Fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig Fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

NRK - 05 okt 21 kl. 22:08

Wall Street hentet seg inn

Etter et tungt teknologi-drevet Fall i går, snudde pilene i dag til oppgang på New York-børsen. Teknologi-indeksen Nasdaq endte opp 1,25 prosent, den brede S&P 500 opp 1,05 prosent mens industriindeksen Dow Jones steg 0,82 prosent. Facebook reverserte deler av gårsdagens Fall med en oppgang på rundt 2 prosent.

E24 - 3 timer siden

Arbeidsministeren må svare om bonustap ved sykefravær

SV vil vite hvorvidt omdiskutert Tess-praksis er lov – og om regjeringen i så Fall vil endre loven..

VG - Igår: 18:07

SV ber om storstilt skattekontroll i «Norges Monaco»

Først forlot Bjørn Dæhlie. Så kom skattefuten. Det sistnevnte kan i hvert Fall bli utFallet for skatteparadiset Bø i Vesterålen, om SV får det som de vil..

NRK - 01 okt 21 kl. 22:53

Venter Fall i strømprisen lørdag

Stor produksjon av vindkraft i Tyskland fører til at strømprisene her i landet synker lørdag. Særlig Sør-Norge vil oppleve kraftig Fall. Vindkraftproduksjonen i Tyskland påvirker prisen i Norge gjennom kabelforbindelsene, skriver Teknisk Ukeblad..

NRK - 22 okt 21 kl. 10:27

Squid Game godt nytt for tekstilbransjen

En voldsom økt etterspørsel etter grønne joggedresser til Halloween, har ført til en oppsving for den sørkoreanske tekstilindustrien. Oktober er vanligvis en rolig måned for bransjen, men takket være den enorme suksessen til Netflix-serien «Squid game» har symaskinene gått varme på klesfabrikkene, skriver Reuters. Kim jin-ja som driver en klesbutikk i Seongbuk-distriktet i Seoul, forteller at pandemien førte til et Fall i inntektene på 66 prosent.

NRK - 22 okt 21 kl. 01:09

Kolonnekøyring over Haukelifjell

På E134 over Haukelifjell er det kolonnekøyring på grunn av kraftig snøFall og vind. Ventetiden er på rundt ein time, opplyser Vegvesenet. Bilar utan vinterdekk får ikkje passere..

NRK - 22 okt 21 kl. 00:50

Lang kø på E136 i Romsdal

På grunn av uver og stort snøFall er det lang kø og fleire timars ventetid på E136 ved Bjorli i renting Åndalsnes. NRKs reporter Egil Ording fortel at han har venta i over to timar..

NRK - 22 okt 21 kl. 00:50

Lang kø på E136 i Romsdalen

På grunn av uver og stort snøFall er det lang kø og fleire timars ventetid på E136 ved Bjorli på strekninga Dombås–Åndalsnes. NRKs reporter Egil Ording fortel at han har venta i over to timar. Ifølgje Vegvesenet er årsaka at vegen er sperra ved Verma der det har vore ei ulukke og bilberging pågår..

E24 - 21 okt 21 kl. 14:10

Bratt Nordic Semiconductor-Fall: – Noen hadde nok ventet mer ambisiøse vekstmål

Det norske databrikkeselskapet Nordic Semiconductor (NOD) leverte inntektsvekst i øvre del av egen guiding, og fremskynder milliardmål. Likevel Faller aksjen over 10 prosent som Børsens mest omsatte selskap litt over klokken 14..

VG - 21 okt 21 kl. 07:13

Søreide favoritt som Ernas arvtager

Ine Marie Eriksen Søreide er den heteste kandidaten til å overta etter Erna Solberg som partileder i Høyre. I hvert Fall om man spør velgerne hvem de foretrekker..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 07:00

Jeg satt og kikket på boligprogrammet «Herlige hjem». Og der så jeg et eksempel på kristendommens Fall.

Det som ville ha vekket heftig debatt for noen få år siden, passerer i stillhet i dag..

VG - 19 okt 21 kl. 06:48

SnøFall på Østlandet: – Vi oppfordrer om å bruke vinterdekk.

Snøen har dalt i store deler av Viken og Innladet i morgentimene. Vegtrafikksentralen oppfordrer til vinterdekk..

VG - 19 okt 21 kl. 06:48

SnøFall på Østlandet: – Vi oppfordrer til å bruke vinterdekk

Snøen har dalt i store deler av Viken og Innladet i morgentimene. Vegtrafikksentralen oppfordrer til vinterdekk..

NRK - 28 sep 21 kl. 10:16

Fall i detaljhandelen

Omsetningsvolumet i detaljhandelen gikk ned med hele 3,8 prosent fra juli til august 2021. Et stort Fall i dagligvarebransjen er hovedårsaken. Nedgangen i omsetningsvolumet er basert på sesongjusterte tall og er den største nedgangen i indeksen siden desember 2020, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB)..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 18:32

Fare for snø flere steder på Østlandet tirsdag morgen. Advarer mot vanskelige kjøreforhold rundt Oslo.

Tirsdag kan årets første snøFall bety trøbbel i trafikken rundt Oslo..

NRK - 27 sep 21 kl. 23:07

Pasient døydde etter Fall frå seng

Fylkeslegen i Vestland vurderer om det skal opnast tilsynssak etter at ein mann i 60-åra døydde etter eit Fall frå ei sjukehusseng. Ulukka skjedde i slutten av august ved eit sjukehus i Helse Førde..

NRK - 15 okt 21 kl. 17:03

Russland startar folketeljing

Russiske styresmakter startar ei ny folketeljing etter fleire forseinkingar på grunn av pandemien. Folketalet har gått ned sidan Sovjetunionens Fall i 1991. Grunnen er låge fødselsratar, eit mangelfullt helsevesen og utvandring.

Klartale - 15 okt 21 kl. 11:15

Reiser på høydetrening

Torsdag reiste Johannes Høsflot Klæbo på samling med sprintlandslaget i ski. Høydesamling, som det også kalles. De reiser til høye topper for å utnytte seg av den tynne luften.

NRK - 24 sep 21 kl. 10:43

Økonomisk Fall i Myanmar

Myanmars økonomi ligger an til et dramatisk Fall etter militærkuppet 1. februar, ifølge tall fra Den asiatiske utviklingsbanken (ADB). Ifølge en prognose fra ADB fredag ligger Myanmars økonomi an til å Falle 18,4 prosent i år..

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

E24 - 23 sep 21 kl. 10:27

Venter større Fall i oljeinvesteringene i 2022

Norges Bank tror olje- og gassinvesteringene vil Falle med åtte prosent i 2022, et større Fall enn ventet i juni..

E24 - 13 okt 21 kl. 15:38

Wall Street i pluss etter Fed-nyhet

De amerikanske børsene endte flatt eller svakt opp etter to dager med Fall. Investorene reagerte nøytralt på nyheten om at sentralbanken vil trappe ned sine støttekjøp av verdipapirer i midten av november..

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Politiet med flere hypoteser

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. Politiet sa senere at det ikke var grunn til å tro at en kniv var involvert. En av hypotesene er at skadene kan ha skjedd som følge av en ulykke eller et Fall..

Klartale - 13 okt 21 kl. 09:00

Bekymret over antall drap med skytevåpen

Statssekretær Thor Sættem Kleppen er bekymret over antall skyteepisoder i Oslo. – Skyting, hvert Fall på åpen gate er veldig alvorlig. Det skaper frykt og er ekstra skremmende når det skjer i nærmiljøene våre.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 08:14

Politiet i Skien: Kan ha vært en ulykke eller et Fall

Mannen i 50-årene som sa at han ble knivstukket på joggetur i Skien, ble ikke knivstukket likevel, ifølge politiet..

NRK - 13 okt 21 kl. 01:35

Godkjenner avtale om gjeldstak

Representantenes hus har godkjent den midlertidige avtalen om å heve gjeldstaket i USA. Å heve gjeldstaket betyr at det vil være mulig for staten å oppta ny gjeld og betale gjeldsforpliktelser. Avtalen mellom demokratene og republikanerne sikrer skal at statsapparatets gjeldstak blir hevet fram til starten av desember.

Dagbladet - 12 okt 21 kl. 17:13

- Katastrofal situasjon

Et rustent oljefartøy i Rødehavet kan forårsake en historisk stor oljelekkasje. I verste Fall kan det resultere i massedød..

E24 - 12 okt 21 kl. 12:22

Ap og Sp klar for endringer i budsjettet: – Mye å rette opp i

De foreslåtte endringene i CO2-avgiften kan stå for Fall når Arbeiderpartiet og Senterpartiet skal sette sitt preg på Solberg-regjeringens siste statsbudsjett..

NRK - 21 sep 21 kl. 16:08

Bolsonaro: – Fall i avskoginga

President i Brasil, Jair Bolsonaro, innleia FNs toppmøte tysdag. Han skrytte av jordbruket og klimaplanane til landet. – I Amazonas-regionen har vi sett eit Fall på 32 prosent i avskoginga i august, samanlikna med august i fjor.

E24 - 12 okt 21 kl. 09:01

Oslo Børs Faller fra start

Gårsdagens Wall Street-Fall smitter over på Oslo Børs tirsdag, der flere tungvektere drar nedover..

E24 - 12 okt 21 kl. 08:15

Venter nedgang på Oslo Børs etter Asia-Fall

Saken oppdateres..

E24 - 12 okt 21 kl. 06:00

Følg med på kostnadsbomber i tredje kvartal

Inflasjon og leveranseproblemer kan gi flere ubehagelige Fall i enkeltaksjer på Oslo Børs..

NRK - 12 okt 21 kl. 02:51

Italias bilproduksjon falt

Italias bilproduksjon falt mer enn 37 prosent i august, sammenlignet med samme måned året før. Den globale mangelen på halvledere er en av årsakene. Endringen fra juli til august var merkbar.

NRK - 11 okt 21 kl. 09:07

Arbeidsulykke i Trondheim

Politiet melder om en arbeidsulykke på en byggeplass på Valentinlyst. En mann er kjørt med ambulanse til St. Olavs hospital.

E24 - 20 sep 21 kl. 14:57

Wall Street styrer mot tunge Fall

Global børsnedgang, krise i kinesiske Evergrande, Federal Reserves rentemøte og en usikker høstmåned er i fokus på Wall Street, som styrer mot et kraftig Fall fra start..

NRK - 20 sep 21 kl. 11:01

Oslo Børs falt nesten 2 prosent

Hovudindeksen på Oslo Børs Fall 1,8 prosent ein halvtime etter opninga måndag. Utviklinga blir sett i samanheng med eit relativt kraftig Fall på 4 prosent på Hongkong-børsen måndag. Grunnen var frykt for at den kinesiske eigedomsgiganten China Evergrande skal kollapse.

NRK - 10 okt 21 kl. 11:38

Spesialeininga kopla inn i Fallulykke

Spesialeininga for politisaker er varsla etter at ein mann Fall frå 4. etasje. – Spesialeininga er rutinemessig varsla, med tanke på omstenda og skadeomfanget i saka, seier krimleiar Yvonne Bjertnes ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NRK..

NRK - 09 okt 21 kl. 18:59

39 leiligheter evakuert etter brann

Minst fire leiligheter er ubeboelige etter en brann i en blokk på Rykkinn i Bærum lørdag morgen. Beboere i 39 leiligheter måtte evakueres. Ingen ble skadd.

NRK - 09 okt 21 kl. 00:06

En alvorlig skadd i golfbil-ulykke

En person fremstår som alvorlig skadet etter Fall ut av en golfbil ved Kragerø fredag kveld. vedkommende er fraktet til sykehus. Tre personer skal ha vært i samme golfbil og alle beruset, ifølge politiet, som jobber på stedet for å få klarhet i hendelsesforløpet, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 07 okt 21 kl. 14:28

Mann pågrepet etter trusler mot Nav

Politiet har i dag pågrepet en voksen mann etter at han fremsatte trusler overfor ansatte ved Nav Gamle Oslo i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk på en adresse i sentrum. Han er kjørt til arresten og vil bli avhørt innen kort tid.

Klartale - 07 okt 21 kl. 09:58

Vil han stille på nytt?

Da valgresultatet var klart, nektet Trump å akseptere det. Nå mistenker mange at han vil stille til valg på nytt.2020 var ikke første gang et amerikansk valg blir dramatisk.

E24 - 06 okt 21 kl. 13:01

Det går mot Fall fra start på Wall Street

Spesielt teknologiaksjer Faller i den amerikanske førhandelen..

VG - 06 okt 21 kl. 12:30

Bullen ute av VM – angrer ikke på taktikken

JORDAL AMFI (VG) Grace Bullen (24) hadde god kontroll på regjerende verdenesmester Linda Morais (28) fra Canada, men tapte på Fall. Håpet om rekvalifisering er også ute..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt