Fall

Sunday, 14 August, 12:27

Nyheter om Fall

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 aug 22 kl. 11:03

Obos-prisane Fall i juli

Prisane for brukte Obos-bustadar i Oslo Fall med 0,1 prosent frå juni til juli. På landsbasis Fall prisane med 0,7 prosent..

NRK - 10 aug 22 kl. 19:43

Redningsaksjon: Tre personar Fall av båt i Bjørnafjorden

Alle naudetatar er på veg mot tre personar som har Fall av ein båt i Bjørnafjorden. Dei tre skal ha på seg flyteutstyr, men dei flyt vekk frå båten dei var om bord i, skriv Vest politidistrikt. Luftambulanse har oversikt over personane og det er andre båtar på veg til staden for å berga dei..

NRK - 08 aug 22 kl. 09:29

SSB: Fall i industriproduksjonen

Norsk industriproduksjon hadde en nedgang på 0,5 prosent i 2. kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Den samlede nedgangen kan knyttes til Fall i kjemiske råvarer, samt trelast- og trevareindustri, viser de sesongjusterte tallene fra SSB.

NRK - 29 jul 22 kl. 08:52

AstraZeneca viser kraftig Fall i første halvår

Det biofarmasøytiske selskapet AstraZeneca viser et kraftig Fall i første halvdel av 2022 i sin nye halvårsrapport, melder AFP. Selskapet, som er en stor produsent av koronavaksiner, sier i en uttalelse at fortjenesten falt kraftig grunnet kostnader knyttet til en nylig overtakelse. Sammenlignet med de første seks månedene i fjor, falt nettoresultatet med 64 prosent til 746 millioner dollar, heter det i en uttalelse fra AstraZeneca..

NRK - 28 jul 22 kl. 16:30

Mann døde etter Fall i foss

En mann i begynnelsen av 70-årene er bekreftet omkommet etter et Fall i en foss tidligere i dag, melder politiet i Nordland. De pårørende er varslet. – Gjenopplivingen førte ikke fram og mannen ble erklært død på stedet, skriver politiet..

E24 - I førrgår: 09:01

Kraftig Fall for Pexip

Børsen åpnet ukens siste handelsdag med røde tall. Videokonferanseselskapet Pexip Faller mye etter å ha varslet et spareprogram torsdag..

Dagbladet - I førrgår: 06:16

- Et skifte i krigen

Ekspertene Tom Røseth og Arne Bård Dalhaug mener at det blir mer og mer sannsynlig at Ukraina står bak eksplosjonene på en flybase på Krim-halvøya. I så Fall vil det representere et skifte i krigen, ifølge Røseth. Mens Dalhaug spør seg om noen har turt å fortelle det til Russland-president Vladimir Putin..

NRK - I førrgår: 16:16

Ny hetebølge i Storbritannia kan føre til tørkealarm i enkelte områder

Det er ventet at det vil erklæres tørke i noen områder sør og øst i Storbritannia fredag. Årsaken er en ny hetebølge. Fredag møtes den nasjonale tørkegruppen, som består av representanter fra myndighetene, vannselskaper og det britiske bondelaget NFU.

E24 - I førrgår: 15:30

Wall Street stiger fra start

Oppgang på Wall Street etter tall som viste et Fall i de amerikanske produsentprisene. Disney stiger 9 prosent etter kvartalstall..

VG - 11 aug 22 kl. 09:58

Haaland-skulptur satt opp på Bryne: – Kjekt at det skaper debatt

Før sommeren startet kunstneren Kjetil Barane på en treskulptur av Erling Braut Haaland. Nå er den ferdig, og står – i hvert Fall foreløpig – midt i en rundkjøring på Bryne..

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:44

Nord-Korea sier de har vunnet over korona

Kim Jong-un sier at ingen har blitt smittet av korona de siste to ukene. Det sa han til folk som jobber med helse torsdag. Kim er leder for Nord-Korea.

NRK - 11 aug 22 kl. 01:14

Satellittbilde viser øydelagde fly på russisk Krim-base

Satelittbilde bekrefter at fleire russiske fly gjekk tapt i eksplosjonen på Sakhi-flybasen på den annekterte Krim-halvøya. Russland nektar for dette. Russland hevdar eksplosjanene er skulda av eit uhell, men vestlege analytikarar seier at der er usannsynleg.

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 15:55

Bør Øya-publikum holde kjeft? Én regel bør i alle Fall gjelde, mener festivalfolk.

Prating, røyking, sniking, sitte på skuldrene, moshpits? Vi har snakket med festivalfolk om hvordan man skal oppføre seg….

NRK - 10 aug 22 kl. 11:11

Pogues-bassist er død

Darryl Hunt, bassist i punkbandet The Pogues, er død. Han ble 72 år gammel. Bandet skriver på Twitter at de er tristere enn ord kan uttrykke etter at Hunt døde i London mandag, skriver nyhetsbyrået PA.

E24 - 10 aug 22 kl. 09:00

Oslo Børs i minus

Børsen med solid Fall onsdag formiddag..

VG - 08 aug 22 kl. 22:13

Selvfølgeligheten er det sykeste

Det har vært påstått at Erling Braut Haaland har slitt med å heade. Men han er i alle Fall helt genial til å bruke hodet når han skal tilpasse seg nye omgivelser..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer alvorlig skadet etter Fall ned fjellskrent i Narvik

En turgåer er fløyet til sykehuset i Tromsø etter at vedkommende falt ned en fjellskrent i Narvik. Personen er alvorlig skadet..

VG - 08 aug 22 kl. 19:24

Turgåer skadet etter Fall ned fjellskrent i Narvik

En utenlandsk turgåer er fløyet til sykehuset i Tromsø etter at vedkommende falt ned en fjellskrent i Narvik..

NRK - 19 jul 22 kl. 10:19

Fall i kraftproduksjonen i Norge

Kraftproduksjonen var 7 prosent lavere i 2. kvartal i år enn i samme periode i fjor. Mindre vann i magasinene får skylden.

VG - 08 aug 22 kl. 15:44

Usikre uker for Klæbo: – Skal ikke svartmale alt

SJUSJØEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (25) må kanskje kaste rundt på alt av planer og frykter i verste Fall at hamstringskaden kan påvirke sesongstarten i langrenn..

Aftenposten - 08 aug 22 kl. 15:44

Usikre uker for Klæbo: – Skal ikke svartmale alt

SJUSJØEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (25) må kanskje kaste rundt på alt av planer og frykter i verste Fall at….

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:44

Vet du hva et farevarsel er?

Norsk natur er blitt en turist-attraksjon. Men naturen kan også være farlig. Meteorologisk institutt følger med på været.

NRK - 08 aug 22 kl. 01:12

Zelenskyj vil bryte kontakt om Russland holder folkeavstemninger

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj advarer Russland mot å holde folkeavstemninger i okkuperte områder. – I så Fall stenges døren til samtaler med Ukraina og landets allierte, sa presidenten i sin daglige videotale søndag kveld, ifølge Reuters. Zelenskyj sa at Russland vil trenge denne mulighetene senere.

NRK - 07 aug 22 kl. 05:58

En skadd i Fall i Rennebu

En person er skadd etter en Fallulykke i Rennebu i Trøndelag. Politiet omtaler redningsarbeidet som krevende. Redningsaksjonen like sør for Berkåk.

NRK - 07 aug 22 kl. 05:58

En person skadd i Fall i Rennebu

En person er skadd i en Fallulykke ved Berkåk i Rennebu, melder politiet i Trøndelag. Personen har falt i bratt terreng, og redningsarbeidet er krevende. Redningspersonell har stabilisert personen på stedet.

NRK - 06 aug 22 kl. 09:32

Sverige: 20 barn matforgifta på fotballcup

På ein fotballcup i Luleå i Sverige skal 20 barn ha blitt frakta til sjukehus med akutt matforgifting fredag kveld. Det melder SVT. – Dei Fall saman ein etter ein, og spydde på fotballbana, seier cupansvarleg Tobias Skogsberg til Aftonbladet.

NRK - 16 jul 22 kl. 15:44

Ivana Trump døde trolig etter Fall i trappa

Donald Trumps første kone Ivana døde av skader hun fikk av å Falle ned trappa hjemme hos seg selv, ifølge flere amerikanske medier. Rettsmedisinerens kontor i New York sier at hun døde av skader i overkroppen etter en ulykke hjemme. Hun ble funnet bevisstløs nedenfor trappa i leiligheten sin ved Central Park, ifølge AP.

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 19:34

Deler detaljer om den tunge beskjeden: – Var sint og lei meg

Sander Sagosen kan i best Fall være tilbake på banen i slutten av november..

E24 - 05 aug 22 kl. 15:32

Tesla-Fall på blandet Wall Street

New York-børsen hentet seg inn gjennom dagen, men to av tre indekser endte i rødt..

NRK - 05 aug 22 kl. 12:00

Verdas matvareprisar Fall i juli

Prisen på matvarer globalt falt med 8,6 prosent frå juni til juli, melder AFP. Dette skjer blant anna på grunn av kornavtalen mellom Ukraina og Russland, seier FNs organisasjon for ernæring og landbruk (FAO). Prisane er framleis 13,1 prosent høgare samanlikna med juli i fjor.

NRK - 04 aug 22 kl. 18:47

Oljeprisen Faller kraftig

Oljeprisen på 93 dollar Prisen for nordsjøolje har falt kraftig de siste dagene, og koster nå mindre enn da Ukraina-krigen startet. Onsdag kveld koster et fat nordsjøolje 93 dollar etter et Fall på tre prosent. PrisFallet kommer etter økt frykt for økonomisk tilbakeslag fordi renten internasjonalt skal opp.

NRK - 04 aug 22 kl. 10:50

Melding om at Freya jager badende folk

– Vi har fått melding om at hvalrossen Freya er ankommet Kadettangen og akkurat har jaget en person som badet, skriver politiet i Oslo på Twitter. – Den oppførte seg litt sint og «hveste». Vi har politibåt på vei for å sørge for at badegjester holder avstand til dyret.

NRK - 04 aug 22 kl. 10:50

Melding om at Freya jager badende person

– Vi har fått melding om at hvalrossen Freya er ankommet Kadettangen og akkurat har jaget en person som badet, skriver politiet i Oslo på Twitter. Kadettangen er en populær badestrand i Bærum, med blant annet stupetårn. – Den oppførte seg litt sint og «hveste».

NRK - 03 aug 22 kl. 07:30

Astrup sier nei til makspris på strøm

Høyre vil verken avgrense eksporten av strøm eller innføre en makspris, sier partiets energipolitiker Nikolai Astrup. Flere partier og fagbevegelsen har tatt til orde for en makspris på strøm. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sa nylig til NTB at han er skeptisk til det, men at regjeringen utreder to varianter av makspris.

NRK - 03 aug 22 kl. 06:46

Endå ein ny rekord i sjømateksporten

Verdien av norsk sjømateksport auka med 23 prosent i juli, samanlikna med same månad i fjor. Det skriv NTB. Noreg eksporterte sjømat for 11,6 milliardar kroner i juli.

NRK - 02 aug 22 kl. 22:02

Svenske bustadprisar fell kraftig

Prisane på den svenske bustadmarknaden Fall kraftig i juli. Det melder VG. Ifølge Aftonbladet viser tal frå den statlege banken SBAB og bustadnettstaden Booli ein nedgang på 12 prosent i Stockholm.

VG - 02 aug 22 kl. 21:44

Svenske boligpriser Faller kraftig

Boligprisene peker nedover i Sverige – men én prisindeks har en stupbratt kurve: den viser et Fall på 12 prosent i Stockholm i juli..

NRK - 02 aug 22 kl. 10:38

Bensinpris på 20 kroner fleire stadar

På grunn av gårsdagens oljeprisFall kostar ein liter bensin eller diesel 20 kroner fleire stadar i landet. Circle K Stokke har den lågaste dieselprisen med 18,99 kroner literen, og 19,99 kroner for bensin, ifølge Drivstoffappen. På Austlandet ligg prisen på rundt 20 kroner, medan elles i landet ligg den på rundt 23 kroner.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

E24 - 01 aug 22 kl. 11:01

Fall i prisene på Obos-boliger

Prisene for brukte Obos-boliger falt 0,7 prosent fra juni til juli..

Klartale - 01 aug 22 kl. 10:57

Nå kan du ta paracetamol oftere

Legemiddelet paracetamol brukes blant annet mot smerter. Før har du kunne ta legemiddelet inntil tre ganger i døgnet. Det har vært anbefalt.

Aftenposten - 01 aug 22 kl. 08:27

– Mister vi flere, skal vi i hvert Fall ha penger

Han føler seg sikker på to ting, Snorre Lillebo: At han ikke mister enda flere spillere..

NRK - 31 jul 22 kl. 01:51

Vant 13 milliarder i amerikansk lotto

I USA gikk i dag en av de største gevinstene noensinne i den amerikanske lottotrekningen Mega Millions, til én enkelt vinner. Premieutbetalingen tilsvarer mer enn 13 milliarder norske kroner – 1,34 milliarder dollar. Det melder NTB.

NRK - 30 jul 22 kl. 05:20

Nytt ras stenger riksvei i Hardanger

Natt til lørdag gikk det et nytt steinras ved riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Veien er dermed stengt igjen. Raset som gikk ved 4.

E24 - 27 jul 22 kl. 16:30

Oslo Børs endte med oppgang etter Equinor-resultat

Oljegiganten Equinor leverte sterke tall, samt økt utbytte for andre kvartal, men Børsens oljeaksjer endte likevel dagen med Fall..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com