FNB

Wednesday, 06 December, 08:23

Nyheter om FNB

NRK - 16 nov 23 kl. 13:57

Frode Myrhol har meldt seg inn i Arbeiderpartiet

Frode Myrhol var stifteren av Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB), og kommunalråd for Folkets Parti i Stavanger fra 2019 til 2023. Nå har han har meldt seg inn i Arbeiderpartiet, melder Stavanger Aftenblad. – Jeg har overveid dette grundig og kommet til at politikken til Ap helt klart passer meg best, sier Myrhol til Stavanger Aftenblad..

NRK - 19 okt 23 kl. 10:02

Bompenge-Trym i nytt parti

Trym Aafløy, som markerte seg i bompengepartiet, melder overgang til Industri og Næringspartiet (INP). Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) suste inn i bystyret i Bergen med elleve representanter i 2019. Det ble skålt og feiret på valgvaken.

NRK - 23 maj 23 kl. 13:26

Ekskludert Frp-er blir vara for ekskludert Frp-er

I sykefraværet til Frp-politikeren Lars Petter Solås møter førstevara Tone Ims Larssen i hans sted i onsdagens bystyremøte. Også hun ble ekskludert fra partiet. Onsdagens bystyremøte er det første etter at tidligere Frp-topp Lars Petter Solås fikk sitt medlemskap trukket tilbake av partiet, blant annet som følge av en hendelse på et nachspiel under partiets årsmøte tidligere i vår.

NRK - 18 apr 23 kl. 21:27

Mistillitsforslag mot Raymond Johansen

Folkets Parti fremmer mistillitsforslag mot byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo bystyre i morgen. Det bekrefter gruppeleder i bystyret og leder for partiet nasjonalt, Cecilie Lyngby, overfor NRK tirsdag kveld. Lyngby understreker at mistilliten ikke er rettet mot Johansen som person.

NRK - 19 jan 23 kl. 21:52

Oslo: Folkets parti vurderer mistillit mot Steen

Folkets parti (FNB) vurderer også mistillit mot helsebyråd i Oslo, Robert Steen. Tidligere torsdag ble det klart at Høyre og Venstre vurderer mistillit mot helsebyråden. – Vi må vurdere om Robert Steen er egnet til å ta vare på eldreomsorgen i Oslo, sa Eirik Lae Solberg, gruppeleder for Oslo Høyre til NRK..

NRK - 05 okt 22 kl. 14:30

Mistillitsforslag mot byrådsleiaren i Bergen

Folkets parti (FNB) fremjar mistillitsforslag mot byrådsleiar Roger Valhammer (Ap) i barnevernssakene i Bergen. – Han har vore ansvarleg for byrådet og det har vore stor utskifting på sosialbyrådsplassen. Så stor utskifting er ikkje bra for kontinuiteten i leiinga av barnevernet, seier gruppeleiar Cesilie Tveit til NRK.

NRK - 30 maj 22 kl. 17:47

Partibytte i Oslo bystyre

Bjørn Revil bytter parti fra Folkets Parti FNB (tidligere kjent som Bompengepartiet) til Fremskrittspartiet i Oslo bystyre. Revil har tidligere vært gruppeleder i FP og har i dag meldt seg inn i Frp. – Jeg setter veldig pris på å få jobbe med spennende politiske saker i Frps bystyregruppe.

NRK - 27 apr 22 kl. 21:10

Finansiering av karbonfangst vedtatt

Løsningen som sikrer finansiering av karbonfangstanlegget på Klemetsrud ble onsdag kveld vedtatt i Oslo bystyre. Forbrenning av søppel på Klemetsrud utgjør i dag om lag 15 prosent av Oslos klimagassutslipp. – Anlegget er planlagt, ferdig tegnet og har en allerede utprøvd teknologi.

NRK - 21 apr 22 kl. 13:38

Flertall for søppel-karbonfangst

Prosjektet med å fange og lagre karbon fra anlegget for søppelforbrenning på Klemetsrud i Oslo har bredt flertall i Oslo bystyre. Avtalene og transaksjonene som skal redde prestisjeprosjektet til 9 milliarder kroner blir etter planen vedtatt i bystyret neste uke. Fremskrittspartiet og Folkets Parti FNB vil stemme imot fordi de mener den økonomiske risikoen for Oslo kommune er for stor.

NRK - 15 sep 21 kl. 07:26

FNB vil bytte navn

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) vil nå bytte navn, etter et svært dårlig stortingsvalg, skriver Aftenbladet. Partiet fikk så vidt over 3.300 stemmer.

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 06:56

FNB bytter navn etter katastrofevalg

Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) varsler at de vil bytte navn i kjølvannet av stortingsvalget..

NRK - 28 sep 21 kl. 09:52

Oslo: Krever koronagransking

Høyre, Venstre, KrF, Frp og FNB ønsker at en ekstern koronakommisjon i skal evaluere hvordan Oslo kommune har håndtert pandemien, skriver Aftenposten. Byrådsleder Raymond Johansen sier at første del av en omfattende og lovpålagt evaluering begynte allerede i april, og at første rapport er levert. Han er imidlertid skeptisk til en kommisjon på linje med den regjeringen har nedsatt.

NRK - 22 sep 21 kl. 17:25

Ingen gransking av Oslo-vannet

Det er ikke flertall i bystyret for å granske byrådets styring av prosjektet som skal sikre Oslo ny vannforsyning. Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) foreslo en eksternt gransking, mens de borgerlige partiene i stedet ville overlate jobben til kommunens kontrollutvalg. Bakgrunnen er flere kostnadsoverskridelser som gjør at prisen for resevevann fra Holsfjorden, renseanlegg på Huseby og nye vanntunneler på kryss og tvers av byen er oppe i 27 milliarder kroner.

Dagbladet - 15 sep 21 kl. 09:09

Bytter navn etter bomvalg

- Ett navn, sier partileder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB)..

NRK - 08 sep 21 kl. 18:48

Oslo kjøper Veterinærhøyskolen

Flertallet i bystyret i Oslo stemte for å kjøpe tre fjerdedeler av Veterinærhøyskolen på Adamstuen for 1,35 milliarder kroner. Det ble kjent i dagens bystyremøte. Tomtearealet er på over 50 mål, tilsvarende syv fotballbaner, og vil gi kommunen areal til kommunale tilbud som skole, flerbrukshall og bibliotek, så vel som bydelspark.

NRK - 08 sep 21 kl. 18:48

Oslo kjøper Veterinærhøgskolen

Flertallet i bystyret i Oslo stemte for å kjøpe tre fjerdedeler av Veterinærhøgskolen på Adamstuen for 1,35 milliarder kroner. Det ble kjent i dagens bystyremøte. Tomtearealet er på over 50 mål, tilsvarende syv fotballbaner, og vil gi kommunen areal til kommunale tilbud som skole, flerbrukshall og bibliotek, så vel som bydelspark.

NRK - 22 jun 21 kl. 20:45

Ap raser etter NRK-tomt-beslutning

Forrige uke fikk Høyre, Venstre, KrF, Rødt, FNB, og Senterpartiet flertall i Oslo bystyre for å sette krav til grøntarealer og en flerbrukshall til idrett på NRK-tomten på Marienlyst. Ap, MDG, og SV ønsket seg flere boliger på tomten. – Debatten i Oslo bystyre viser igjen hvordan Høyre har en dobbeltmoralsk boligpolitikk.

NRK - 16 jun 21 kl. 12:58

Byrådet i Oslo går av

Et flertall av bystyrets representanter stemte for mistillit mot Lan Marie Berg. Byrådsleder Raymond Johansen har stillt kabinettspørsmål, og hele byrådet må derfor gå av. Forslaget ble fremmet av Frp, og alle opposisjonspartiene stemte for mistillit.

NRK - 16 jun 21 kl. 12:41

Støtter fortsatt mistillit

Opposisjonspartiene i bystyret i Oslo, Rødt, Venstre, og FNB trekker ikke støtten for mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg. Det til tross for at byrådsleder Raymond Johansen har stillt kabinettspørsmål. – Vår konklusjon er at vi anmoder byråden å trekke seg fra sin post, når det er et flertall.

NRK - 16 jun 21 kl. 12:41

Støtter fortsatt mistillit mot Berg

Opposisjonspartiene i bystyret i Oslo, Rødt, Venstre, Sp, KrF, Høyre, og FNB trekker ikke støtten for mistillitsforslaget mot byråd Lan Marie Berg. Det til tross for at byrådsleder Raymond Johansen har stillt kabinettspørsmål. – Vår konklusjon er at vi anmoder byråden å trekke seg fra sin post, når det er et flertall.

NRK - 16 jun 21 kl. 09:07

Oslo bystyre varsler pressetreff

Bystyret i Oslo varsler pressekonferanse om mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg kl. 13.15 i dag fra Oslo rådhus.

NRK - 10 maj 21 kl. 02:35

Oslo Frp halvert, rødgrønne fram

Fremskrittspartiet får en oppslutning på 4,7 prosent på en ny Oslo-måling. Det er under halvparten av oppslutningen ved stortingsvalget i 2017. Senterpartiet har gått forbi Frp i Oslo og får 5,3 prosent.

Aftenposten - 04 mar 21 kl. 05:55

Aldri har flere vært fornøyde med bomringen. FNB tror ikke det vil vare lenge.

Nesten seks av ti i Oslo-området er fornøyde med bompengeordningen. FNB-leder Cecilie Lyngby tror at trenden vil snu….

NRK - 04 mar 21 kl. 07:10

Mange fornøyde med bomringen

Nesten seks av ti i Oslo-området er fornøyde med bompengeordningen. FNB-leder Cecilie Lyngby tror at trenden vil snu innen et par år, ifølge Aftenposten..

NRK - 04 dec 20 kl. 22:00

BT: FNB Bergen vil fremme mistillit

FNB-leiar i Bergen, Trym Aafløy, vil fremme mistillit mot helsebyråd Beate Husa (KrF), skriv BT. Han meiner ho ikkje har jobba godt nok med å rydde opp i problema i byrådsavdelinga. SV vil avvente ei høyring og Høgre vil ta stilling på tysdag..

NRK - 27 jan 21 kl. 14:33

Aafløy beheld verv ein månad ekstra

Trym Aafløy krev at heile bystyret må ta stilling til kva verv han og to andre utmelde politikarar av FNB skal ha i bystyret. Det krev mykje førebuing, og saka blir derfor utsett, og Aafløy får bebalde nestleiarverv og løn ein månad ekstra..

NRK - 27 jan 21 kl. 13:04

Portforbud hvis alt annet mislykkes

Flertallet i Oslo bystyre sier ja til portforbud som siste utvei i høringsuttalelsen til regjeringens lovforslag. Frp, Venstre, FNB, Sp og Rødt er helt imot. Bystyret mener at portforbud bare kan innføres i sju dager, mens regjeringen foreslår 21..

Aftenposten - 18 nov 20 kl. 16:27

Frp og FNB fremmer mistillit mot Lan Marie Berg

Fremskrittspartiet og FNB fremmer mistillit mot Lan Marie Berg, byråd for miljø og samferdsel i Oslo..

NRK - 25 okt 20 kl. 09:34

Går mot to ledere i FNB

Frode Myrhol og Cecilie Lyngby blir trolig begge valgt som partiledere i FNB, Folkebevegelsen nei til mer bompenger. En enstemmig valgkomité foreslår delt partilederskap mellom de to, skriver Aftenbladet..

VG - 24 okt 20 kl. 10:48

Vil kaste Myrhol som FNB-leder

Flertallet i nominasjonskomiteen til Folkeaksjonen nei til bompenger (FNB) går inn for å kaste partileder Frode Myrhol på helgens landsmøte..

VG - 24 okt 20 kl. 10:48

Vil kaste Myrhol som FNB-leder: - Jeg er selvfølgelig sjokkert

Flertallet i nominasjonskomiteen til Folkeaksjonen nei til bompenger (FNB) går inn for å kaste partileder Frode Myrhol på helgens landsmøte..

NRK - 24 okt 20 kl. 10:25

Fleirtal vil kaste Myrhol som leiar

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Folkeaksjonen nei til meir bompengar (FNB) går inn for å kaste Frode Myrhol som leiar på landsmøtet i helga, til fordel for Cecilie Lyngby frå Oslo. Frode Myrhol er grunnleggar og leiar av FNB..

NRK - 17 dec 20 kl. 14:53

Trym Aafløy om utmelding frå FNB

VG - 16 dec 20 kl. 21:18

Trym Aafløy melder seg ut av FNB - nestlederen overrasket

Trym Aafløy og to andre bystyrerepresentanter har meldt seg ut av Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Bergen. Aafløy toppet partiets liste i fjor..

VG - 16 dec 20 kl. 21:18

Trym Aafløy melder seg ut av FNB - nestlederen overrasket

Trym Aafløy og to andre bystyrerepresentanter har meldt seg ut av Folkeaksjonen nei til mer bompenger i Bergen. Aafløy toppet partiets liste i fjor..

NRK - 16 dec 20 kl. 20:50

Aafløy melder seg ut av FNB

Leiaren av Folkeaksjonen Nei til meir bompengar, Trym Aafløy, melder seg ut av partiet. Nyheita kjem på eit bystyremøte i Bergen onsdag, melder Bergens Tidende..

NRK - 25 nov 20 kl. 21:01

Stavanger vil teste sekstimers dag

Flertallspartiene SV, Rødt, MDG, Ap, Sp og FNB i Stavanger ønsker å innføre sekstimers arbeidsdag i kommunen, skriver Nettavisen. Målet er å finne gevinster i form av økt trivsel, redusert sykefravær, bedre tilbud og bedre produktivitet på jobb..

NRK - 18 nov 20 kl. 15:00

Fremmer mistillitsforslag mot Berg

Frp vil sammen med partiet Folkeaksjonen Nei til mer Bompenger (FNB) onsdag kreve at miljøbyråden Lan Marie Berg (MDG) går av. Årsaken er lovbrudd, manglende informasjon og sløsing i Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune..

Aftenposten - 02 sep 20 kl. 08:44

For eitt år sidan var dei ein politisk sensasjon. No er FNB nærast utradert.

Nesten ingen vil stemme FNB. Trym Aafløy trur nei til vindkraft skal lokke veljarane tilbake..

Aftenposten - 25 okt 20 kl. 09:45

Frode Myrhol og Cecilie Lyngby valgt som partiledere i FNB

Løsningen ble delt lederskap..

NRK - 25 okt 20 kl. 09:34

To ledere i FNB

Frode Myrhol og Cecilie Lyngby er begge valgt som partiledere i Folkebevegelsen nei til mer bompenger. Det skjedde etter akklamasjon etter at en enstemmig valgkomité gikk inn for dette. I går ville valgkomiteen kaste Myrhol som leder..

NRK - 25 okt 20 kl. 09:26

Landet på to ledere i FNB

Frode Myrhol og Cecilie Lyngby er begge valgt som partiledere i Folkeaksjonen nei til mer bompenger. Det skjedde etter akklamasjon etter at en enstemmig komite gikk inn for dette. I går ville valgkomiteen kaste Myrhol som leder..

NRK - 25 okt 20 kl. 09:26

Valgte to ledere i FNB

Frode Myrhol og Cecilie Lyngby er begge valgt som partiledere i Folkeaksjonen nei til mer bompenger. Det skjedde etter akklamasjon etter at en enstemmig komite gikk inn for dette. I går ville valgkomiteen kaste Myrhol som leder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com