Første

Tuesday, 26 October, 18:02

Nyheter om Første

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den Første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 20:15

Den største seieren og og den største skuffelsen for barn og unge

Her er den største seieren og den største skuffelsen..

E24 - 1 time siden

Milliarder inn i bitcoin-fond i USA: – Den største ulempen er kostnader

USA åpnet forrige uke for Første gang for et børsnotert fond (ETF) knyttet til bitcoin. Det kan være en lettvint kryptoeksponering, men er trolig dyrere enn å kjøpe valutaen direkte..

NRK - 5 timer siden

Pensjonsfond dumper fossilt

Et av verdens største pensjonsfond, nederlandske ABP, vil selge seg helt ut av kull, olje og gass. Beslutningen har bred støtte blant pensjonshavere og arbeidsgivere, skriver fondet i en pressemelding. ABP har i dag verdipapirer for om lag 150 milliarder norske kroner i fossil energi.

Aftenposten - 6 timer siden

For Første gang kan NASA ha funnet en planet utenfor vår galakse

NASA kan for Første gang ha funnet spor etter en planet som befinner seg utenfor vår galakse..

Aftenposten - Igår: 22:54

Sørloth scoret sitt Første mål for Real Sociedad: Tabelltopp etter uavgjort i toppkamp

(Atlético Madrid – Real Sociedad 2–2) For Første gang på et halvt år scoret Alexander Sørloth et mål på klubbnivå, men….

VG - Igår: 22:54

Sørloth scoret sitt Første mål for Real Sociedad: Tabelltopp etter uavgjort i toppkamp

(Atlético Madrid – Real Sociedad 2–2) For Første gang på et halvt år scoret Alexander Sørloth et mål på klubbnivå, men nordmannen måtte se at det «kun» holdt til uavgjort borte mot Atlético Madrid..

NRK - Igår: 20:53

Målfest mellom Odd og Brann

Det stod ikkje på underhaldninga då Odd tok imot Brann søndag kveld. Brann tok leiinga to gangar i den Første omgangen, men Sander Svendsen utlikna begge gangane før pause. Like etter pause sende Salomon Owusu Odd i føringa for Første gang i kampen, men det tok berre ti minutt før Aune Heggebø utlikna.

Aftenposten - Igår: 18:11

Første gang siden 1965: Real Madrid vant El Clásico for fjerde gang på rad

(Barcelona – Real Madrid 1–2) David Alabas Første scoring for Real Madrid og en overtidsscoring fra Lucas Vázquez sørget….

VG - Igår: 18:11

Første gang siden 1965: Real Madrid vant El Clásico for fjerde gang på rad

(Barcelona – Real Madrid 1–2) David Alabas Første scoring for Real Madrid og en overtidsscoring fra Lucas Vázquez sørget for Real Madrid-seier i El Clásico..

Aftenposten - I førrgår: 12:59

Høyre fyrer løs med 22 spørsmål til de nye statsrådene i den Første spørretimen

Høyre fyrer løs med 22 spørsmål til de nye statsrådene i den Første spørretimen..

VG - 22 okt 21 kl. 18:36

Ny skolestatsråd tilbake på skolen sin: Et savn for Ap å styre kunnskap

ROSENHOLM SKOLE (VG) På sin egen 34-årsdag hadde kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap) «Første skoledag» der hun startet i Første klasse. Brenna tror Ap har savnet å styre Kunnskapsdepartementet..

E24 - 22 okt 21 kl. 16:48

Elleville strømpriser, storm rundt norsk milliardkonsern, og den største børsnoteringen på 20 år

Et utvalg av E24s største saker og den beste journalistikken hver fredag..

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 20 okt 21 kl. 22:48

Norge kjøper britisk strøm

Norge vil for Første gang importere strøm fra Storbritannia natt til torsdag 21. oktober. I noen timer vil nemlig den britiske strømprisen være negativ.

E24 - 20 okt 21 kl. 16:25

Autostore klatret i intens børsdebut

Tidenes nest største notering på Oslo Børs førte til ellevill handel. På Første handelsdag svinget Autostore-aksjen voldsomt. I debuten ble det gjennomført over 85.

NRK - 19 okt 21 kl. 20:41

Første Svalbardboer koronasmittet

En fastboende mann i Longyearbyen er bekreftet smittet av koronaviruset, som den Første beboeren i øyriket noensinne. Smittevernoverlege Knut Selmer understreker at det ikke er grunn til bekymring for befolkningen i Longyearbyen. Er man fullvaksinert, skal man ikke foreta seg noe som helst.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:15

4.184.866 nordmenn har fått Første

FHI sin statistikk viser tirsdag at 4.184.866 personer er vaksinert med Første dose av koronavaksine i Norge.

NRK - 12 okt 21 kl. 13:15

4.184.866 har fått Første dose

FHI sin statistikk viser tirsdag at 4.184.866 personer er vaksinert med Første dose av koronavaksine i Norge.

VG - 45 minutter siden

Einárs mor: «Nils vi elsker deg så mye»

Forrige uke ble Nils Kurt Erik Einar Grönberg (19), kjent som rapartisten Einár, skutt og drept i Stockholm. Nå åpner moren hans seg opp om dødsfallet for Første gang..

VG - 45 minutter siden

Einárs mor: «Vi elsker deg så mye»

Forrige uke ble Nils Kurt Erik Einar Grönberg (19), kjent som rapartisten Einár, skutt og drept i Stockholm. Nå åpner moren hans seg opp om dødsfallet for Første gang..

NRK - 2 timer siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Dronning Elizabeth (95) viste seg offentlig for Første gang på en uke. I forrige uke tilbrakte hun natten på sykehus av «praktiske årsaker» og har tatt ulike tester. Etter dette har dronningen jobbet hjemmefra, og skal være «ved godt mot».

Aftenposten - 2 timer siden

Han har jobbet som dommer med de største terrorsakene. I sin nye bok gir han ordet til en terrorist.

I sin siste roman gir den franske dommeren Marc Trévidic (56) ordet til en terrorist som irriterer seg over alle «disse….

Klartale - 3 timer siden

Colombias største narkobaron er pågrepet

Colombia sendte 500 soldater og 22 helikoptre da landets mest ettersøkte narkobaron ble jaktet på. Han ble pågrepet rett før helgen..

Aftenposten - 4 timer siden

Lakseforsker: – Det finnes ikke den dugnad i verden som kan stoppe dette

Sommerens invasjon av pukkellaks i norske elver er den største noensinne..

NRK - 7 timer siden

Stemte SV da Norge bombet Libya

Tidligere Ap-leder og statsminister Thorbjørn Jagland skriver i sin memoarbok «År i fred og ufred» at han tvilte på sin partitilhørighet da Norge under Jens Stoltenbergs ledelse deltok i bombingen av Libya i 2011. – Jeg anser den norske støtten til aksjonen i Libya som det største utenrikspolitiske feiltrinn siden andre verdenskrig, skriver Jagland i sin nye bok. FNs sikkerhetsråd godkjente opprinnelig aksjonen for å beskytte sivilbefolkningen mot et fryktet folkemord.

NRK - 6 timer siden

Nektet straffskyld i terror-ankesak

25-åringen fra Skien nektet straffskyld da ankesaken startet i Borgarting lagmannsrett tirsdag. Han er tiltalt for deltagelse i terrororganisasjonen Den islamske staten og for å ha oppfordret terrorhandlinger i Danmark og England. Han dømt i juli dømt til 12 års fengsel i sommer, og ble etter alt å dømme den Første i Norge dømt for terrorhandlinger utelukkende begått på internett..

VG - 7 timer siden

Den underspilte teaterstreiken

Kulturstreiken er over, med seier for de streikende. Dette var ikke Første gang kulturarbeidere har gått til streik. Teaterstreiken i 1941 er en oversett hendelse i norsk historie – og en viktig fortelling om den sivile motstanden mot nazistene..

NRK - 7 timer siden

Det «mørke nettet»: 150 pågrepet

Politiet i hele verden har pågrepet 150 personer mistenkt for å ha kjøpt ulovlige varer. Pågripelsene er et resultat av en av de største aksjonene mot «det mørke nettet» noensinne. Operasjonen, kakt «Dark HunTOR,» består av en serie separate aksjoner i Australia, Bulgaria, Frankrike, Tyskland, Italia, Nederland, Sveits og Storbritannia, opplyser Europol i en uttalelse, ifølge Reuters.

E24 - 8 timer siden

Finnair spår underskudd på driften frem til sommeren

Finnair forventer at driftsunderskuddet fortsetter minst ut Første halvår neste år. Først i 2023 ventes flytrafikken å være tilbake på samme nivå som før coronapandemien..

NRK - 8 timer siden

General kritiserer norsk evakuering

General Ghulam Daud Tarakhil var den Første kommandanten for CRU, den afghanske antiterrorstyrken norske soldater trente og levde tett på fra 2014. Tarakhil har sendt et brev til det norske Forsvarsdepartementet, der han hevder at folk med relasjoner til Taliban ble fløyet til Norge, skriver Aftenposten. Han hevder også at mange som burde vært evakuert hit, ble igjen i Kabul.

VG - 15 timer siden

Hilaria Baldwin bryter tausheten etter skytingen: «Hjertet mitt er med Halyna»

Forrige uke avfyrte Alec Baldwin et skudd ved en feiltagelse som drepte filmfotograf Halyna Hutchins på et filmsett i New Mexico. Nå kommenterer Baldwin sin kone den fatale ulykken for Første gang..

NRK - 15 timer siden

To drept og fire såret i Idaho

En mistenkt er pågrepet etter at to personer ble drept og fire såret i en skyteepisode ved et kjøpesenter i Boise, delstaten Idahos største by. Blant ofrene er en politimann, opplyser politiet. Det ble vekslet skudd under pågripelsen..

VG - 18 okt 21 kl. 19:14

– Jeg har veldig lyst på kjæreste

Første gang Andreas «TIX» Haukeland ble kalt kjekk, trodde han ikke helt på jenta som sa det. Nå forteller han om sin Første kjærlighet..

VG - 22 timer siden

Mens forholdet til Nato er på frysepunktet får Huitfeldt Russland-invitasjon

TROMSØ (VG) Under deres Første møte understreket Russlands utenriksminister til Anniken Huitfeldt at «Nato er ingen venn av Russland». Samtidig inviterte han henne på besøk til Moskva, og trakk fram det bilaterale samarbeidet mellom landene..

NRK - 23 timer siden

Huitfeldt og Lavrov har møttes

Norges og Russlands utenriksminister møttes for aller Første gang i Tromsø mandag kveld. Helt først hedret de sovjetiske soldater som falt under andre verdenskrig..

Aftenposten - 23 timer siden

Lakseforskerne tror vi bare har sett starten av noe som er umulig å stoppe

Sommerens invasjon av pukkellaks i norske elver er den største noensinne..

Dagbladet - Igår: 16:29

- Forkastelig

Han har «ydmyket» toppdiplomater for åpent kamera. Nå skal Russlands frontfigur møte Norges nyslåtte utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) for Første gang..

Dagbladet - Igår: 16:28

Svart som natta når Huitfeldt debuterer

I forrige uke ble det svartere enn på 30 år mellom Russland og Vesten, og den ferske utenriksministeren Anniken Huitfeldt er den Første Sergej Lavrov møter siden det svartnet nesten helt. Hvordan skal det gå?.

E24 - Igår: 15:30

Hertz kjøper 100.000 Teslaer

Leiebilselskapets bestilling er det største enkeltkjøpet av elbiler noen sinne..

Aftenposten - Igår: 09:55

Moren varslet om det hun hørte fra gutterommet og avslørte pedofilt nettverk. Nå er sønnens mentor dømt.

Hjemme hos mannen tok politiet norgeshistoriens største beslag i overgrepsmateriale..

E24 - Igår: 07:01

Aker Carbon Capture tapte 55 millioner kroner

Minusresultatet i tredje kvartal dytter tapet for årets ni Første måneder til 128 millioner kroner..

E24 - Igår: 06:33

De jobber i Equinor, og Equinor er den største kunden. Og gjett hvilken aksje de har tjent over 100 millioner kroner på.

Godt isolert i Equinors hovedkvarter i Stavanger sitter en gjeng og kjøper og selger verdipapirer. Eier og arbeidsgiver er Equinor. Og kunde er Equinor.

E24 - Igår: 06:17

Slik vil Høyre og Ap unngå dyr strøm: – Vi må bygge ut mer fornybar energi

Oppgradert vannkraft, energisparing og havvind er ikke nok til å sikre kraftoverskudd og billig strøm frem mot 2030. Det vil også trengs noe vindkraft, mener landets to største partier..

E24 - Igår: 06:06

Denne uken kommer tall fra gigantene: – En av de viktigste ukene på lenge

Det er duket for resultatrush den siste uken i oktober. Optimisme råder, og tall fra noen av verdens største selskaper kan skape jubel, mener investeringsdirektør..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt