Første

Søndag, 25 Juli, 18:50

Nyheter om Første

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 juli 21 kl. 13:41

Færrest med Første vaksinedose

Troms og Finnmark er det fylket der færrest har fått Første dose av koronavaksinen. 62,3 prosent av befolkningen er registrert med Første dose. De som har gitt Første dose til størst andel av befolkningen over 18 år, er Viken (82,8 prosent) og Oslo (82,5 prosent).

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 12:40

Warholm og cos største utfordring: – Skyldig

TOKYO (Aftenposten): Han er Norges kanskje største gullhåp i Tokyo. Karsten Warholms største problem er ikke….

NRK - 19 juli 21 kl. 16:06

Viken best på vaksinering

Av alle landets fylker er det Viken som har vaksinert størst andel av den voksne befolkningen med Første dose av koronavaksinen, melder NTB. 84% av alle over 18 år i Viken har fått Første dose. Oslo er nest best, der er 83 prosent av befolkninga vaksinert.

NRK - 19 juli 21 kl. 16:06

Viken har vaksinert flest

Av alle landets fylker er det Viken som har vaksinert størst andel av den voksne befolkningen med Første dose av koronavaksinen, melder NTB. 84% av alle over 18 år i Viken har fått Første dose. Rett bak kommer Oslo der 83 prosent av befolkninga er vaksinert.

NRK - 7 timer siden

Kaffeprisen skyter i været

Kaffeprisene har steget kraftig i det siste, delvis som følge av at frost ødela avlinger i Brasil, verdens største kaffeprodusent. Prisen på arabica-kaffebønner, som er en av Brasils største eksportvarer, har steget med 60 prosent siden januar og lå fredag på det høyeste nivået siden 2014..

Aftenposten - 21 timer siden

Rettighetskamp i Budapests største prideparade

Flere tusen marsjerte lørdag for LHBT+-rettigheter i tidenes største prideparaden i Ungarns hovedstad Budapest..

VG - 22 timer siden

Rettighetskamp i Budapests største prideparade

Flere tusen marsjerte lørdag for LHBT+-rettigheter i tidenes største prideparaden i Ungarns hovedstad Budapest..

NRK - 17 juli 21 kl. 09:29

Første smittetilfelle i OL-byen

Det Første tilfelle av koronaviruset i OL-landsbyen i Tokyo er påvist, opplyste arrangøren på en pressekonferanse lørdag. Det Første smittetilfellet i OL-landsbyen kom med det seks dager før lekene åpnes kommende fredag 23. juli.

Aftenposten - Igår: 04:16

Nær Norges Første medalje i OL-debuten: Endte på fjerdeplass

TOKYO/OSLO (VG) I den Første medaljeøvelsen i sommerens OL kjempet Jeanette Hegg Duestad (22) i toppen, men hun klarte….

Dagbladet - Igår: 19:58

Anklages: - Største faren for Norge

I en opphetet Twitter-tråd raser Sandnes' varaordfører mot Rødt-politiker Mímir Kristjánssons oppgjør med Erna Solberg (H), og betegner Rødt som «den største faren for oss i Norge»..

E24 - I førrgår: 11:04

Nel skal levere elektrolysør til verdens Første hydrogenanlegg offshore

Neptune Energy har sammen med partnere fått støtte for å teste ut hydrogenproduksjon fra en oljeplattform utenfor kysten av Nederland. Prosjektet er det Første i sitt slag i verden..

VG - I førrgår: 21:38

Minst elleve kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst elleve kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst fjorten kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst elleve kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst nitten kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst nitten kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst atten kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst atten kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst tjue kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst tjue kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst 21 kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst 21 kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst 22 kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst 22 kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst 23 kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst 23 kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst 24 kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst 24 kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst 25 kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst 25 kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

VG - I førrgår: 21:38

Minst 26 kommuner har tilbudt alle over 18 år Første dose

Minst 26 kommuner har gitt tilbud om Første dose til alle over 18 år. Men flere sliter med å få innbyggerne til å takke ja..

NRK - 15 juli 21 kl. 13:12

30 prosent fullvaksinert

30 prosent av befolkningen er nå fullvaksinert, mens nær 60 prosent har fått Første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk torsdag. 3.151.

VG - I førrgår: 19:13

Tilbake ti år etter: – For Første gang føler jeg at det blir tatt seriøst

SUNDVOLDEN, HOLE, ORKLAND (VG) Lisa Marie (29) og Sofie (26) gjemte seg sammen under terrorangrepet på Utøya. I dag dro de tilbake, håpefulle for Første gang på ti år..

NRK - 22 juli 21 kl. 13:26

3,3 millioner nordmenn vaksinert

3.309.961 har fått Første dose av koronavaksine i Norge, viser FHIs statistikk torsdag.

NRK - 21 juli 21 kl. 09:59

3 av 4 voksne har fått Første dose

Tre av fire over 18 år har fått Første dose koronavaksine, skriver regjeringen i en pressemelding. Rundt 40 prosent er fullvaksinerte, og i løpet av dagen settes dose nummer 5 million her til lands. – Jeg er glad for at så mange velger å vaksinere seg.

Klartale - 21 juli 21 kl. 09:05

Vant tittelen for Første gang på 50 år

Milwaukee Bucks vant mot Phoenix Suns og vant sin Første tittel på femti år. Forrige gang de var i en finale var i 1974..

NRK - 13 juli 21 kl. 14:34

8 av 10 i Oslo vaksinert

80.8 prosent av Oslos befolkning er nå vaksinert med Første dose, viser tall fra NTB. 37 prosent har mottatt andre dose.

NRK - 20 juli 21 kl. 20:42

Nå kan du gifte deg på Trolltunga

Ullensvang kommune åpner opp for at man lørdag 14. august kan gifte seg på den kjente turistattraksjonen Trolltunga. Det er Første gang dette skjer.

NRK - 20 juli 21 kl. 05:37

50 millioner smittede i Europa

Europa er verdens Første region som har passert 50 millioner påviste koronatilfeller, ifølge en oversikt fra nyhetsbyrået Reuters. Økningen i Europa er på 1 million nye tilfeller hver åttende dag. Det tok 194 dager å gå fra 25 millioner til 50 millioner smittede i Europa, mens det tok 350 dager å nå de Første 25 millioner tilfellene, ifølge oversikten..

VG - 19 juli 21 kl. 18:21

NHL-spiller står frem som homofil: – Jeg føler meg fri

19-åringen Luke Prokop er den Første hockeyspilleren med NHL-kontrakt som kommer ut som homofil – allerede før han har spilt sin Første profesjonelle kamp..

NRK - 19 juli 21 kl. 17:45

Ekstremvarmevarsel i Storbritannia

Det britiske Met Office har utstedt sin aller Første advarsel om ekstremvarme. Storbritannias meteorologiske institutt sendte mandag ut varselet for South Wales, West Midlands og sørlige og sørvestlige England. Det nye nivået for værvarsling kommer til å stå til og med torsdag, da meteorologene regner med at varmen vil avta, skriver Sky News.

NRK - 19 juli 21 kl. 16:47

Årets verste dag på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs falt 2,39 prosent mandag. Det skjer etter et kraftig oljeprisfall som følge av at Opec+ ble enige om å øke oljeproduksjonen. Hovedindeksen falt 0,7 prosent i løpet av de to Første minuttene etter børsåpning og fortsatte å falle utover dagen.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:32

Mot årets verste dag på børsen

Hovedindeksen på Oslo Børs er ned over 2 prosent mandag ettermiddag. Den følger dermed oljeprisen som faller etter at Opec+ ble enige om å øke oljeproduksjonen. Hovedindeksen falt 0,7 prosent i løpet av de to Første minuttene etter børsåpning og fortsatte å falle den Første timen.

VG - 18 juli 21 kl. 15:35

Casper Ruud overgikk faren - ble tidenes Første nordmann

BÅSTAD (VG) (Ruud-Coria 6–3, 6–3) Med «hjemmepublikummet» i ryggen ble Casper Ruud tidenes Første nordmann til å vinne tradisjonsrike Swedish Open..

VG - 2 timer siden

Braut Tjåland kopierte fetter Haaland – scoret i Molde-debuten

(Spjelkavjik - Molde 1–4) Albert Braut Tjåland (17), fetteren til Erling Braut Haaland, debuterte for Molde. På overtid scoret han sitt Første mål for klubben..

VG - 2 timer siden

Haaland-fetter scoret i Molde-debuten

(Spelkavjik - Molde 1–4) Albert Braut Tjåland (17), fetteren til Erling Braut Haaland, debuterte for Molde. På overtid scoret han sitt Første mål for klubben..

Dagbladet - 1 time siden

- Største jeg har sett

Søndag ettermiddag har lyn og torden ankommet deler av Midt-Norge. Meteorologen advarer de som oppholder seg i fjellet..

NRK - 3 timer siden

Masseslagsmål mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supportarar utanfor Bislet stadion laurdag, i forkant av Første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakket med kasta Vålerenga-fans bluss og flasker mot Lyn-fansen. Minst ein Lyn-supporter er skada.

NRK - 3 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av Første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

VG - 3 timer siden

Skal kjempe om OL-gull i omdiskutert vann: – Draktene er brune når vi kommer opp

TOKYO (VG) Vannet Norges triatlon-trio skal svømme i under OL i Tokyo er omdiskutert blant utenlandske utøvere. Kristian Blummenfelt (27) mener det største problemet er at det er «grumsete»..

Aftenposten - 5 timer siden

Kan ta Norges Første OL-gull

TOKYO (Aftenposten): Kristian Blummenfelt er en klar gullkandidat i triatlon..

Aftenposten - 5 timer siden

Ny roman om to av Haugesunds største skipsredere

Cecilie Enger klarte ikke å glemme et bilde fra mellomkrigstiden. Det ble utgangspunktet for hennes nye roman..

NRK - 6 timer siden

Skogbrann vest for Barcelona

En skogbrann vest for Barcelona har lagt 11.000 mål skog og jordbruksland i aske og er ute av kontroll. Det er rundt 30 varmegrader og tørke i området, og kraftig vind gjør slukkingen vanskelig.

NRK - 6 timer siden

Klimasamtalar i London

Klima- og miljøministrar frå over 50 land møtest i London i dag og i morgon for å planleggje det store klimatoppmøtet, COP26, i Glasgow i november. Målet er å bli samde om eit utkast til resultat frå klimatoppmøtet. Dette er det Første fysiske ministermøtet av denne typen på over 1,5 år.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt