Evakuerer

Saturday, 03 December, 20:29

Nyheter om Evakuerer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 13:50

Italia Evakuerer 1000 personar frå Ischia

Over 1000 personar må evakuere frå byen Casamicciola på den italienske øya Ischia, der elleve menneske miste livet i eit jordskred laurdag, melder Reuters. Grunnen er at det er venta kraftig regn, og styresmaktene fryktar nye jordskred. Dei evakuerte blir innkvartert på hotell på andre delar av øya..

VG - 26 nov 22 kl. 18:25

Brann i Trøndelag: Evakuerer 20 boliger

En lyngbrann ute av kontroll på Roan fører til evakuering av 15 til 20 boliger. Kommunen vurderer å evakuere flere hus..

NRK - 26 nov 22 kl. 05:01

Folk evakueres fra Kherson

Voldsomme russiske artilleri- og rakettangrep på Kherson fører til at Ukrainas myndigheter nå Evakuerer folk fra den nylig frigjorte byen. De russiske okkupantene har gravd seg ned på den andre siden av Dnipro-elva og skyter derfra mot Kherson med artilleri og raketter. I tillegg er byens infrastruktur så nedslitt og ødelagt etter okkupasjonen og gjenerobringen at myndighetene anbefaler at innbyggerne reiser fra byen inntil videre..

NRK - 24 nov 22 kl. 17:38

Evakuerer 13 personer etter brann på Bryne

Politiet har evakuert 13 personer etter en brann i en bil som står parkert i en låve på Bryne. Det er mye brennbart materiale i låven, blant annet propangass i 11-kilos flasker. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - 24 nov 22 kl. 14:56

Evakuerer barnehage på grunn av flom

Foreldrene til barna i Grotten barnehage i Tvedestrand blir bedt om å hente barna sine tidligere i dag, på grunn av oversvømmelser og truende store vannmasser. Det skriver Tvedestrandsposten. Fredag evakueres alle barna fra barnehagen til gymsalen på Holt Skole.

NRK - 13 nov 22 kl. 15:56

Istanbuls Guvernør: Minst 4 drept og 38 såret i eksplosjonen

Minst fire er drept og 38 såret i den kraftige eksplosjonen i Istanbul søndag. Det opplyser guvernøren i byen, Ali Yerlikaya. Eksplosjonen skjedde ved Taksimplassen.

NRK - 12 nov 22 kl. 22:35

Russiske myndigheter Evakuerer by ved viktig demning

Byen Nova Kakhovka, som ligger like ved en viktig demning på elva Dnepr i Kherson-regionen, evakueres av russiske myndigheter. Meldingen kommer etter at russiske styrker har trukket seg ut av Kherson by. I en tale sier Pavel Filiptsjuk, som leder myndighetene som er innsatt av den russiske okkupasjonsmakten, at både innbyggerne og administrasjonen skal trekkes tilbake til et sikkert område, melder det russiske nyhetsbyrået Tass.

VG - 11 nov 22 kl. 17:15

Uværet herjer på Vestlandet – Evakuerer fire personer på Voss

Brannvesenet måtte fredag bistå med å evakuere fire personer fra en enebolig på grunn av uværet..

VG - 11 nov 22 kl. 17:15

Uværet herjer på Vestlandet – Evakuerer fem personer på Voss

Brannvesenet måtte fredag bistå med å evakuere fem personer fra en enebolig på grunn av uværet..

NRK - 03 nov 22 kl. 16:26

Steinras i Odda – Hus evakueres

Ingen boliger skal være rammet, og det er ikke meldt om personskade. Raset skal ha gått i Freimselva i Odda, Ullensvang. Raset skal ha gått oppe i fjellet, men foreløpig har det ikke kommet steiner ned.

NRK - 23 okt 22 kl. 03:14

Evakuerer boligblokk i Bærum pga røyk

Beboerne i en blokk på Rykkinn i Bærum ble ved tretida evakuert på grunn av kraftig røykutvikling. Politiet skriver at røykdykkere er satt inn. Operasjonsleder Alexander Østerhaug sier til NTB at beboere fra fire oppganger er evakuert.

NRK - 15 okt 22 kl. 23:49

Brannen i boligblokken i Kristiansand er slukket

Siste: Brannvesenet meldoer klokken 00.11 at brannen er slukket, men at det fremdeles er mye røyk i bygget. Brannvesenet Evakuerer beboere fra en boligblokk i Kristiansand der det har oppstått brann.

Klartale - 13 okt 22 kl. 09:47

Politiet rykker ut til situasjon på Ormen Lange-anlegget

Saken oppdateres. Politiet skriver på Twitter klokken 09.16 at de er på vei til Nyhamna.

NRK - 08 okt 22 kl. 08:02

Politiet Evakuerer naboer

Politiet er nå i ferd med å evakuere naboer i en radius på 300 meter fra huset på grunn av eksplosjonsfare fra en gassflaske. E6 og jernbanen blir sperret..

VG - 08 okt 22 kl. 07:00

Brann i leilighetsbygg i Oppdal: – Eksplosjonsfare

En person er bekreftet omkommet og en er savnet i forbindelse med en brann i et leilighetsbygg i Oppdal, sier politiet. Politiet har stengt E6 og Evakuerer naboer..

NRK - 07 okt 22 kl. 09:39

Evakuerer skole etter brann

Det er meldt om brann på et kjøkken på Strusshamn skole på Askøy. Skolen blir evakuert. Det er foreløpig ikke meldt om personskader.

NRK - 29 sep 22 kl. 10:25

Evakuerer sjukeheim på Sandsli

Naudetatane er på veg til ein sjukeheim på Sandsli. Det er oppdaga sprekkar i betongkonstruksjonen og det er no evakuering på gang. Helge Lund i Alarmsentralen seier det er skade i ei søyle i eit bossrom.

VG - 23 sep 22 kl. 00:02

Meldinger om kraftig smell i Stochkolm - Evakuerer

Politiet er på plass med store ressurser i Huvudsta i Solna kommune nord for Stockholm..

VG - 23 sep 22 kl. 00:02

Eksplosjon i Stochkolm - Evakuerer

Politiet er på plass med store ressurser i Huvudsta i Solna kommune nord for Stockholm..

VG - 23 sep 22 kl. 00:02

Eksplosjon i Stockholm - Evakuerer

En bygård har fått så store skader etter en eksplosjon at politiet har måttet evakuere på grunn av rasfare..

NRK - 06 sep 22 kl. 01:09

Brann i samfunnshuset i Karasjok

Nødetatene har rykket ut til en brann på samfunnshuset i Karasjok. Det brenner i 2. etasje og det er åpne flammer, opplyser politiet i Finnmark.

Klartale - 07 jul 22 kl. 02:28

Evakuerer speidergrupper etter oversvømmelse

– Vi Evakuerer et område av gangen. Få flyttet over speidere som ligger i faresonen for mer vann, sier en vakt ved en leirgate. Soveposer og liggeunderlag flyttes fra ett telt til et annet.

NRK - 19 aug 22 kl. 01:45

Evakuerer naboar etter rekkehusbrann i Stavanger

Naboar blir evakuerte frå bustadane sine etter rekkehusbrannen i Stavanger, skriv Stavanger Aftenblad. Avisa skriv at brannen har spreidd seg og det er full fyr i fleire hus. Politiet opplyste rundt klokka 01 det er opne flammar og at brannvesenet har starta med sløkking.

NRK - 10 aug 22 kl. 21:54

Evakuerer mannskap etter brannutvikling på skip i Stord

Skipet ligg til kai på verftet til Aker Stord. Naudetatane er på staden. Det er 187 personar på skipet.

NRK - 29 jul 22 kl. 10:11

Evakuerer terminal på Kastrup

En mann skal ha opplyst til personalet at han har en bombe i bagasjen, ifølge danske TV2..

NRK - 19 jul 22 kl. 18:05

Naudetatar på veg til mogleg brann i Trondheim

Naudetatane er ved eit bustadkompleks i området Lademoen i Trondheim etter melding om røykutvikling frå eit tak. Brannen starta i 6. etasje og Evakuerer bebuarar i etasjen og sjekkar taket på bygget..

NRK - 19 jul 22 kl. 15:04

Evakuerer kjøpesenter

Hvaltorget kjøpesenter i Sandefjord evakueres etter at brannalarmen er uløst. Nødetatene er på stedet og det er oppdaget røykutvikling fra hovedtavla i kjøpesenteret. Det er så langt ikke meldt om skadde..

NRK - 15 jul 22 kl. 15:08

Evakuerer mer enn 1000 personer i Malaga etter skogbrann

Ifølge den spanske lokalavisen Malaga Hoy har mer enn 1000 personer fått beskjed om å evakuere etter en skogbrann i Malaga. Skogbrannen er i kommunen Mijas, som er en kommune i provinsen Malaga..

NRK - 09 jul 22 kl. 12:05

Evakuerer reisende på Svalbard med cruiseskip

160 streikefaste reisende har nå fått plass på cruiseskip fra Longyearbyen på Svalbard til fastlandet søndag kveld. I løpet av helga skal strandede charterturister i blant annet Hellas flys hjem av SAS. Men dette unntaket fra pilotstreiken gjelder foreløpig ikke Svalbard.

NRK - 08 jul 22 kl. 17:34

Evakuerer boliger på grunn av brann i Ski

Det brenner i en ubebodd bolig i Ski i Artilleriveien. – Brannen har spredd seg til vegetasjon, og det er spredningsfare til nærliggende boliger, Karianne Knudsen, operasjonsleder i Øst politidistrikt. De er derfor i ferd å evakuere boliger i området.

NRK - 17 jun 22 kl. 13:26

Evakuerer reisende fra flyplassen på Flesland

Brannalarmen er utløst på Bergen lufthavn. Rutinemessig evakuering pågår, ifølge Avinor. Det er ukjent hva som er årsaken til at brannalarmen er utløst..

NRK - 12 jun 22 kl. 17:55

Sårede ukrainske soldater har ankommet Norge

Tre sårede soldater landet på Gardermoen søndag ettermiddag, skriver Justisdepartementet i en pressemelding. –Norge er nå et av åtte land som Evakuerer sårede ukrainske soldater gjennom et samarbeid. Norske myndigheter anser bidrag gjennom denne ordningen som en viktig måte å avhjelpe situasjon i Ukraina, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl.

NRK - 11 jun 22 kl. 09:10

Evakuerer leiligheter etter røykutvikling

Det er startet evakuering av leiligheter i Snorresgate i Kristiansand etter at det har startet røykutvikling i byggets 3. etasje, melder politiet. Det er ukjent hva røyken skyldes.

NRK - 04 jun 22 kl. 19:52

Stor skogbrann utenfor Athen

Greske innbyggerne Evakuerer nå innbyggere i deler av Athens forsteder Voula og Glyfada på grunn av en kraftig skogbrann. Det melder Reuters. Fler hus og biler er tatt av flammene og store tykke røykskyer driver nå inn over den greske hovedstaden.

NRK - 04 jun 22 kl. 19:52

Stor skogbrann ute av kontroll ved Athen

Greske innbyggerne Evakuerer nå innbyggere i deler av Athens forsteder Voula og Glyfada på grunn av en kraftig skogbrann. Det melder Reuters. Fler hus og biler er tatt av flammene og store tykke røykskyer driver nå inn over den greske hovedstaden.

NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Evakuerer blokk i Oslo etter brann

– Nødetatene er fremme på stedet og har lokalisert røyk ut fra et vindu i fjerede etasje i Sinsenterassen i Oslo. Vi har startet evakuering, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Brannvesenet bekrefter at det er brann i leilighet i fjerde etasje..

NRK - 09 maj 22 kl. 16:39

Brann: Evakuerer bolighus i området

Nødetatene rykker ut til Vestre Ådal hvor det er meldt om brann i terrenget. «Noe bekymring knyttet til bebyggelse, og det startes evakuering av aktuelle bolighus». Det opplyser politiet..

NRK - 04 maj 22 kl. 13:47

Evakuerer et større område

Politiet er nå i ferd med å evakuere hele området langs elva Humla og nedover mot tettstedet Hommelvik etter at en bil i ettermiddag ble tatt av et skred på E6 mellom Stjørdal og Trondheim. Området som evakueres inneholder blant annet Hommelvik skole og flere boliger. – Det skal evakueres nord for rasstedet.

NRK - 30 apr 22 kl. 20:47

Evakuerer 20 sivile fra stålverk

En gruppe med 20 sivile evakueres fra det beleirede stålverket Azovstal i Mariupol lørdag, skriver AFP, som siterer Sviatoslav Palamar, en kommandant i det ukrainske forsvaret. – Tjue sivile, kvinner og barn har blitt flyttet til et passende sted og vi håper at de vil bli evakuert til Zaporizjzja, et territorium kontrollert av Ukraina, sier Palamar..

NRK - 26 apr 22 kl. 18:03

Evakuerer som følge av gressbrann i Bergen

Politiet har startet å evakuere noen boliger i forbindelse med en brann som spres seg i vegetasjonen ved Espeland, nord for Bergen tirsdag ettermiddag. Det er så langt ikke meldt om skadde, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 21 apr 22 kl. 05:52

Evakuerer tre hus

Beboere i tre hus på Støren i Trøndelag blir evakuert i forbindelse med et jordras i Spjeldvangen. Politiet og resten av nødetatene har rykka ut til dette. Raset anslås å være 50 ganger 20 meter, opplyser politiet til NTB..

Aftenposten - 16 apr 22 kl. 22:21

Slaget om Mariupol. Tusenvis sulter. Dette har skjedd i Ukraina det siste døgnet.

Russland har tatt kontroll over havnebyen Mariupol. Tusenvis av sivile sulter i byen. Tusenvis Evakuerer Ukraina..

NRK - 13 apr 22 kl. 15:15

Evakuerer deler Stavanger lufthavn

Politiet melder at deler av Stavanger lufthavn Sola evakueres som følge av funn av en mistenkelig gjenstand. – Sikkerhetskontrollen og avreise innland er i ferd med å bli evakuert. Nødetatene er på vei.

Aftenposten - 10 apr 22 kl. 08:03

Evakuerer sårede etter togstasjon-angrepet. Antallet er mindre enn først fryktet.

Dette er noen av de viktigste hendelsene knyttet til krigen i Ukraina natt til søndag 10. april..

NRK - 02 apr 22 kl. 09:01

Ukraina: Einige om sju humanitære korridorar

Den ukrainske visestatsministeren, Iryna Veresjtsjuk seier at dei har fått til ein avtale om sju humanitære korridorar for å evakuere sivile på laurdag, skriv nyheitsbyrået Reuters. Veresjtsjuk seier at korridorane er planlagd for dei som Evakuerer med privattransport frå Mariupol og bussar frå Berdjansk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com