Etterforskes

Monday, 20 September, 01:24

Nyheter om Etterforskes

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 14:46

Skatteetaten vurderer om KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad skal Etterforskes

Skatteetaten vurderer om KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad skal Etterforskes..

NRK - 02 sep 21 kl. 03:05

Etterforskes for ny voldtekt

Den tidligere danseren Julio Kopseng Etterforskes for en voldtekt som skal ha skjedd for tolv år siden. Han er fra før dømt til 21 års forvaring. Overfor TV 2 bekrefter politiadvokat Henrik Rådal i Oslo politidistrikt at saken er under etterforskning, men er ellers sparsommelig med opplysninger.

VG - 01 sep 21 kl. 14:42

Etterforskes for hvitvasking etter norsk rekord-bedrageri

En gullhandler fra Oslo Etterforskes av pakistansk politi for hvitvasking av 33 millioner kroner etter dagens kurs, og knyttes til to store bankbedragerier. Hemmeligstemplet dokument viser at saken ble drøftet i den pakistanske regjeringen..

NRK - 16 jul 21 kl. 15:48

Justisminister Etterforskes

Frankrikes justisminister, Éric Dupond-Moretti, beskrevet av noen som «domstolenes troll», skal Etterforskes for interessekonflikter. Det skriver nyhetskanalen BFM TV. Det er første gang en sittende justisminister Etterforskes i Frankrike.

Aftenposten - I førrgår: 11:38

Jusprofessor mener Ropstad må Etterforskes etter Aftenposten-avsløring

Aftenpostens nye avsløringer må føre til politietterforskning. Det mener jusprofessor Mads Andenæs..

NRK - 09 sep 21 kl. 19:09

Hundrevis evakuert i Spania

Nesten 800 mennesker er evakuert fra boligene sine, og veier er sperret etter at det brøt ut skogbrann utenfor feriebyen Estepona, som ligger sørvest for Marbella i Malaga-provinsen sørvest i Spania. Det Etterforskes om brannen kan være påsatt ettersom den startet på to ulike steder sent på kvelden samtidig som det ble sterkere vind..

NRK - 04 aug 21 kl. 06:53

Bolsonaro Etterforskes

Brasils president Jair Bolsonaro skal Etterforskes for å ha gått ut med grunnløse anklager om valgfusk i forkant av neste års valg. Det melder The Guardian. Bolsonaro har slitt med oppslutningen den siste tiden, og meningsmålinger viser at det brasilianske arbeiderpartiets kandidat, tidligere president Luiz Inácio Lula da Silva, ser ut til å være i ledelsen.

Dagbladet - 05 sep 21 kl. 18:52

Overgrepsetterforsker Etterforskes for overgrep

David Harris blottet seg foran tenåringsjenter da han var på familieferie. Da politiet sjekket PC-en hans, ble hans dobbeltlivet avslørt..

NRK - 01 sep 21 kl. 07:45

Naturvernforbundet anmelder Grieg

Naturvernforbundet anmelder Grieg Seafood etter klorutslipp, melder Altaposten. 96.000 laks døde etter at 15.

NRK - 29 aug 21 kl. 12:02

Fløyet til sykehus etter ulykke

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus i Tromsø etter å ha blitt påkjørt av en forbipasserende bil på E6 i Langfjordbotn. Ulykken Etterforskes av politiet. Hendelsen skjedde søndag formiddag.

Aftenposten - 27 aug 21 kl. 07:00

Qatar-VM: Mohammeds oppgitte dødsårsak får leger til å reagere

Tusenvis av migrantarbeidere i VM-landet Qatar dør uten at årsaken Etterforskes skikkelig, hevder Amnesty..

Dagbladet - 25 aug 21 kl. 21:14

Politisjef Etterforskes for dødelig utpressing

En video av en politisjef under et angivelig utpressingsforsøk mot en narko-mistenkt, har fått Thailands statsminister til å beordre full etterforskning..

Aftenposten - 22 aug 21 kl. 00:04

Festdeltaker om Brann-kameraten: – Gjør vondt i hjertet

DRAMMEN (VG) Mathias Rasmussen (23) forteller om Brann-festen som Etterforskes av politiet og har kostet to lagkamerater….

VG - 22 aug 21 kl. 00:04

Festdeltaker om Brann-kameraten: – Gjør vondt i hjertet

DRAMMEN (VG) Mathias Rasmussen (23) forteller om Brann-festen som Etterforskes av politiet og har kostet to lagkamerater jobben..

VG - 22 aug 21 kl. 00:04

Festdeltaker Rasmussen etter sparkingen av Barmen : – Gjør vondt i hjertet

DRAMMEN (VG) Mathias Rasmussen (23) forteller om Brann-festen som Etterforskes av politiet og har kostet to lagkamerater jobben..

NRK - 16 aug 21 kl. 14:40

Knivstukket gutt ut av sykehuset

Den mindreårige gutten som ble knivstukket på Kadettangen i Bærum fredag, er utskrevet fra Ullevål sykehus. Politiet bekrefter overfor Budstikka at saken Etterforskes som drapsforsøk. Gutten ble stukket i halsen.

NRK - 16 aug 21 kl. 10:30

Utenfor livsfare etter Oslo-skyting

De to fornærmede som ble skutt ved Skøyenåsen T-bane i Oslo er bekreftet å være utenfor livsfare. Det skriver politiet i en pressemelding. – Saken Etterforskes som drapsforsøk.

Aftenposten - 16 aug 21 kl. 10:32

T-baneskyting på Skøyenåsen i Oslo Etterforskes som drapsforsøk

Mannen i 30-årene som er siktet for t-baneskytingen på Skøyenåsen i Oslo ble i 2011 dømt til forvaring for drapsforsøk….

NRK - 13 aug 21 kl. 19:14

Etterforsker dødsfall

En mann i 30-årene ble fredag funnet død på Tromsøya, melder Nordlys. Mannen ble funnet livløs i et boligkompleks med flere boenheter. – Vi har vært på stedet fra klokka 16.

NRK - 12 aug 21 kl. 16:41

17 kvinner fulgt etter og overfalt

Siden mai har 17 unge kvinner har blitt fulgt etter og overfalt i Oslo. Det skriver Aftenposten. Hittil er to personer pågrepet og siktet for fire saker.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn etter MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

NRK - 11 aug 21 kl. 09:38

Frigir navn på omkommet i MC-ulykke

Det var den 17 år gamle Hans Villum Andersen som omkom da lett-motorsykkelen han kjørte frontkolliderte med en utenlandsk trailer i Porsanger mandag. Det melder politiet i en pressemelding onsdag, i samråd med de pårørende. Trailersjåføren er avhørt.

NRK - 09 aug 21 kl. 14:59

Barn skadd i peppersprayangrep

Totalt 22 personer, inkludert ti barn og en tenåring, ble skadd i et peppersprayangrep i Karlsruhe i Tyskland. Politiet tror at den mistenkte gjerningspersonen ble irritert av bråk fra barn og derfor gikk til angrep med pepperspray. Den mistenkte er en 53-åring som nå blir Etterforskes for å ha forårsaket alvorlig kroppsskade..

NRK - 08 aug 21 kl. 22:46

Blokkbrann i Bergen slukket

Boligblokkbrannen i Bergen ble slukket søndag kveld, nesten to døgn etter at den startet, melder innsatsleder ved Brannvesenet 110 Vest på Twitter. Ingen ble skadd i den dramatiske hendelsen. Brannen Etterforskes nå av politiet..

Klartale - 05 aug 21 kl. 09:44

Vil etterforske presidenten

President Jair Bolsonaro skal Etterforskes. Det har høyesteretten i Brasil bestemt..

Aftenposten - 03 aug 21 kl. 05:40

Bolsonaro Etterforskes for påstander om valgfusk

Brasils valgmyndighet (TSE) skal etterforske om president Jair Bolsonaros påstander om valgfusk i det kommende valget….

NRK - 02 aug 21 kl. 15:45

USA beskylder Taliban for massakre

USA og Storbritannia anklager Taliban for å massakrere sivile i byen Spin Boldak i Afghanistan, på grensen til Pakistan. På Twitter skriver ambassadene i London og Washington at det er begått «krigshandlinger» og hevndrap, og at dette må Etterforskes og at de ansvarlige Taliban-krigerne må bli stilt til ansvar..

Klartale - 02 aug 21 kl. 11:25

Drapssiktet blir varefengslet i fire uker

Én mann er siktet for drapet på Lørenskog. Politiet sier mye fortsatt må Etterforskes..

NRK - 29 jun 21 kl. 13:13

Siv Jensen Etterforskes fremdeles

Etter seks uker Etterforskes fortsatt tidligere Frp-leder Siv Jensen av Oslopolitiet i forbindelse med et brudd på koronareglene under 17. mai-feiringen. Jensen var hjemme hos sin mor hvor det var over ti personer samlet..

NRK - 01 aug 21 kl. 13:12

Seks personer pågrepet i drapssak

Politiet har pågrepet og siktet seks personer etter at en mann ble funnet død i Lørenskog natt til søndag. Dødsfallet Etterforskes som et drap, skriver NTB. – Hendelsesforløpet er uoversiktlig, og vi må derfor fortsatt være svært sparsommelig med opplysninger om de faktiske forhold, skriver politiet i en pressemelding søndag ettermiddag..

NRK - 01 aug 21 kl. 09:40

Etterforsker drap i Lørenskog

En polsk mann i slutten av 50-årene ble natt til søndag funnet død i en bolig på Fjellhamar i Lørenskog. Saken Etterforskes som drap og én person er pågrepet. Politiet ble natt til søndag varslet om en mann som angivelig var utsatt for en alvorlig voldshendelse.

NRK - 25 maj 21 kl. 12:18

Etterforskes for tre nye forhold

Den russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj Etterforskes nå for ytterligere tre forhold. Det skriver NTB. Han Etterforskes for å ha stjålet donasjoner til en stiftelse han leder, og for å ha fornærmet en dommer.

NRK - 31 jul 21 kl. 11:42

16-åring døde etter traktorvelt

Den 16 år gamle jenta som var involvert i en traktorulykke i Skjåk onsdag, er død, opplyser politiet. De pårørende er varslet og blir tatt hånd om av kommunens kriseteam. Det var ingen til stede da ulykken skjedde, og det var forbipasserende som fant jenta.

NRK - 21 jun 21 kl. 14:15

Åpner monopolsak mot Apple

Apple føyer seg inn i rekken av IT-giganter som Etterforskes for mulig misbruk av markedsmakt i Tyskland. Det tyske konkurransetilsynet kunngjorde mandag at de starter en gransking av Apple. Selskapet blir dermed den fjerde giganten – etter Amazon, Google og Facebook – som Etterforskes for mulige brudd på konkurransereglene..

NRK - 23 jul 21 kl. 20:51

Fikk igjen båten etter tre år

Fredag ettermiddag fikk politiet melding om funn av en stjålet båt i Holmestrand. Det viste seg at den hadde vært savnet i tre år. Eieren har nå fått båten sin tilbake.

Aftenposten - 20 jul 21 kl. 12:33

Minnesmerket til Benjamin Hermansen tagget ned – Etterforskes som hatkriminalitet

«Breivik fikk rett», står det nå på minnesmerket. Både statsminister Erna Solberg (H) og Ap-leder Jonas Gahr Støre….

NRK - 20 jul 21 kl. 07:35

Etterforskes for overgrep mot barn

En spiller i Premier League er under politietterforskning for overgrep mot barn, bekrefter britisk politi til flere medier. Spillerens klubb bekrefter at spilleren er suspendert. Spilleren skal ha blitt arrestert og tatt inn til avhør på fredag, og har hatt sitt hjem ransaket..

NRK - 18 jul 21 kl. 22:40

Politibil krasjet under utrykning

En politibil krasjet med en privatbil under utrykning etter en båtulykke på Tysnes i Vestland søndag kveld. De involverte var våkne og ved bevissthet. – Det skal være store materielle skader på begge bilene, og skadeomfanget på de involverte er foreløpig ukjent, men begge de involverte var våkne og bevisste.

NRK - 16 jul 21 kl. 18:45

Voksen og to barn til legevakt

En voksen og to barn bringes til legevakt for nærmere sjekk etter en utforkjøring ved E6 i Salangsdalen fredag ettermiddag. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet. Forholdes Etterforskes, melder Troms politidistrikt..

E24 - 06 jun 21 kl. 12:45

Libanons sentralbanksjef Etterforskes for korrupsjon i Frankrike

Frankrike etterforsker Libanons sentralbanksjef Riad Salameh for storstilt korrupsjon. Han Etterforskes også i Sveits..

NRK - 09 jul 21 kl. 10:36

Død kvinne funnet - ønsker tips

Politiet ønsker tips etter at en eldre kvinne ble funnet død i Skien torsdag. Stasjonssjef ved Grenland politistasjon Dag Størksen skriver i en pressemelding at dødsfallet Etterforskes som mistenkelig. – Det er vanlig i saker der årsaken og omstendighetene rundt et dødsfall ikke er åpenbare, sier Størksen.

NRK - 03 jul 21 kl. 21:17

Demonstrerer mot Bolsonaro

Demonstranter uttrykte sin misnøye med president Jair Bolsonaros håndtering av koronapandemien i 315 brasilianske byer i dag. Det melder Reuters. Demonstrantene ber om at Bolsonaro skal avsettes, og vil ha flere vaksiner til landet for å bekjempe koronaviruset.

Aftenposten - 01 jul 21 kl. 10:33

Kvinne funnet død på Geilo - Etterforskes av politiet

Etterforskning er iverksatt etter at den kvinne i 30-årene fra Vestlandet ble funnet død på Geilo onsdag..

Dagbladet - 27 maj 21 kl. 21:20

Politiet Etterforskes etter denne kvelden

Politiansatte skal ha vært på et utested i Hammerfest en uke før det store coronautbruddet i kommunen. Nå Etterforskes politifolkene for mulig coronalovbrudd..

NRK - 27 maj 21 kl. 15:07

Politiet Etterforskes for brudd

Politiet i Hammerfest Etterforskes på brudd på koronalovgivningen. Over ti ansatte i politiet skal ha vært samtidig på et utested i Hammerfest. Dette skjedde bare noen dager før det store utbruddet i kommunen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt