Ersin Tatar

Monday, 15 July, 16:26

Nyheter om Ersin Tatar

NRK - 23 feb 23 kl. 15:48

Kypros' nyvalgte president møtte tyrkisk-kypriotisk leder

Kypros' påtroppende president Nikos Christodoulides har holdt sitt første møte med den tyrkisk-kypriotiske lederen Ersin Tatar. Christodoulides håper å få til nye forhandlinger om en gjenforening av øya. Kypros har vært delt siden Tyrkia invaderte deler av øya i 1974.

NRK - 18 okt 20 kl. 20:16

Tatar vann valet i Nord-Kypros

Ersin Tatar vann presidentvalet i Nord-Kypros, den tyrkiske delen av øya, sundag. Før valet gav president i Tyrkia, Recep Tayyip Erdogan Tatar si fulle støtte..

NRK - 11 okt 20 kl. 23:28

Ny runde i valg på Kypros

På Nord-Kypros går sittende president Mustafa Akinci og tyrkiskstøttede Ersin Tatar videre til en siste runde i presidentvalget. Det er klart etter første valgrunde søndag, der ingen av kandidatene fikk rent flertall..

NRK - 11 okt 20 kl. 23:28

Ny valgrunde på Kypros

På Nord-Kypros går sittende president Mustafa Akinci og tyrkiskstøttede Ersin Tatar videre til en siste runde i presidentvalget. Det er klart etter første valgrunde søndag, der ingen av kandidatene fikk rent flertall. Andre valgrunde er 18.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com