Enn

Sunday, 04 December, 23:55

Nyheter om Enn

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - I førrgår: 08:41

Flere trenger sykehushjelp Enn før pandemien

Sesongen med influensa er fortsatt foran oss, ifølge Folkehelse-instituttet (FHI). Og folk er godt beskyttet mot korona-viruset. Likevel sliter sykehusene med mye folk pasienter.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mEnnesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

Klartale - I førrgår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - 28 nov 22 kl. 11:00

Trenger penger og frivillige før jul

– Det er en dobling i køen sammenlignet med i fjor. Det forteller mange av organisasjonene som henter hos oss, sier Christiano Aubert. Han er styremedlem hos Matsentralen.

Klartale - 19 nov 22 kl. 06:00

Jorda snurrer raskere Enn før

Den 29. juli fikk jorda det travelt. Til vanlig så roterer jorda rundt på 24 timer.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 01 dec 22 kl. 06:30

Gode råd til deg som skal drikke alkohol i jula

God mat og drikke er viktig for mange i jula. Men det er også en høytid som er viktig for barna. Av-og-til er en organisasjon som jobber for at folk skal drikke smartere.

Klartale - 06 okt 22 kl. 14:06

Dette bruker staten mest penger på

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetStaten bruker totalt 1.

NRK - 30 nov 22 kl. 05:26

Flytrafikken i Kina mer Enn halvert

Flytrafikken i Kina var mer Enn halvert i oktober, sammenlignet med et år tidligere. I oktober ble det registrert 15,9 millioner flypassasjerer. Det var 59 prosent færre Enn et år tidligere, melder Reuters..

NRK - 22 nov 22 kl. 07:18

Kraftig økning i antibiotikabruken etter pandemien

Bruken av antibiotika øker igjen. Hittil i år er bruken vesentlig høyere Enn i de to pandemi-årene vi har bak oss. Det viser tall Apotekforeningen har innhentet fra Farmaloggs legemiddelstatistikk.

Nyhetspressen - 28 nov 22 kl. 11:20

Betalingsvanene til nordmEnn er i stor endring

Betalinger på nettet har vært en stor greie i mange år, og tiden hvor man følte usikkerhet med å legge igjen personlig informasjon ser ut til å være en saga blott for de fleste av oss. Det bekreftes av at titusener av nordmEnn handler varer og tjenester på nett hver eneste dag. Men der de fleste har foretrukket å benytte et betalingskort, ser nye metoder ut til å ta over, slik som elektroniske lommeboktjenester og til og med kryptovaluta.

E24 - I førrgår: 14:30

Det ble skapt flere nye jobber Enn ventet i USA

I november ble det skapt 263.000 nye jobber i USA utenfor landbruket. Det er 63.

NRK - I førrgår: 12:16

Staten har tjent over 1.000 oljemilliarder mer Enn ventet i år

1.038 milliarder oljekroner mer Enn ventet har strømmet inn i oljefondet i sommer og høst. Det viser det endelige regnskapet for budsjettåret 2022, som ble lagt fram fredag.

E24 - I førrgår: 12:15

Jekker opp oljepengebruken

Årets oljepengebruk ventes nå på 337 milliarder kroner, betydelig høyere Enn anslått i oktober, ifølge saldert budsjett. Samtidig ventes statens inntekter fra olje og gass å bli nesten 150 milliarder kroner høyere Enn tidligere anslått..

E24 - I førrgår: 12:14

Staten har tjent over 1.000 oljemilliarder mer Enn ventet i år

1.038 milliarder oljekroner mer Enn ventet har strømmet inn i oljefondet i sommer og høst..

Aftenposten - I førrgår: 12:15

Tjener 1000 milliarder mer Enn ventet på olje og gass. Nå skrur regjeringen opp oljepengebruken.

Årets oljepengebruk ventes nå på 337 milliarder kroner, betydelig høyere Enn anslått i oktober, ifølge saldert budsjett..

NRK - I førrgår: 11:06

Høyesterett opphevet dom mot mann som skal ha mishandlet tidligere kjæreste

En mann fra Nordland var tiltalt for kroppskrenkelser, trusler og hensynsløs atferd mot en tidligere kjæreste. Lagmannsretten dømte ham i stedet for mishandling i nære relasjoner. Høyesterett har kommet til at dette var feil lovanvendelse og har opphevet lagmannsrettens dom.

Klartale - I førrgår: 08:50

13.000 ukrainske soldater er drept

Krigen i Ukraina tar liv. Både på ukrainsk og russisk side.– Mellom 10.

NRK - I førrgår: 06:56

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

Klartale - I førrgår: 06:00

Her kommer Frelsesarmeen med mathjelp

Folk fra Frelsesarmeen hjelper hjemmetjenesten i Oslo. De leverer ut mat til 70 personer i byen som trenger det. Disse mEnneskene sliter med å få i seg god nok og sunn nok mat.

E24 - 01 dec 22 kl. 16:49

Dette får du i strømstøtte for november

Nå er det klart hva strømstøtten for november blir, nemlig rundt 48 øre per kilowatt time i Sør-Norge. Det er 22 øre mindre Enn hva vi fikk i oktober og hele 277 øre lavere Enn i september..

VG - 01 dec 22 kl. 16:19

Dette får du i strømstøtte for november

Nå er det klart hva strømstøtten for november blir, nemlig rundt 48 øre per kilowatt time i Sør-Norge. Det er 22 øre mindre Enn hva vi fikk i oktober og hele 277 øre lavere Enn i september..

NRK - 01 dec 22 kl. 12:38

Riksrevisjonen: Toppsjefar i statlege selskap har høg lønnsvekst

Toppleiarane i 20 av 40 statlege selskap har mellom 2018 og 2021 hatt ein høgare lønnsvekst Enn arbeidstakarar elles, viser ein ny rapport frå Riksrevisjonen. – Vi merkar oss at mange daglege leiarar har ein klar lønnsvekst. Forventningane til moderasjon er tydelege, og styra og eigarane i statlege selskap må ta dette innover seg, seier riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.

Klartale - 30 nov 22 kl. 08:48

Familie får bli i Norge etter åtte år

– Vi har grått og ledd og grått igjen. Det sier Kjellrun Skoglund til avisa Vårt Land.Skoglund leder en gruppe.

NRK - 30 nov 22 kl. 02:22

Familie får opphold i Norge etter åtte år i kirkeasyl

Utlendinger som har sittet mer Enn fem år i kirkeasyl i Norge, skal få opphold i Norge, det går fram av budsjettavtalen mellom regjeringen og SV. Partiene er enige om at Justis- og beredskapsdepartementet skal begynne på et arbeid for å se på rammeverket rundt kirkeasyl. Engangsløsningen omfatter kun én familie på tre personer som har vært i kirkeasyl på Finnsnes i Troms siden oktober 2014.

NRK - 29 nov 22 kl. 18:24

SV: Dyrtidspakke på mer Enn 3 milliarder

SV-leder Audun Lysbakken sier det er enighet om en pakke mot dyrtid og økte levekostnader. Ifølge SV summerer tiltakene seg til over 3 milliarder kroner, som legges på det opprinnelige budsjettforslaget fra regjeringen. I underkant av 1 milliard kroner settes av til å prisjustere barnetrygden for alle og øke den med 5.

NRK - 28 nov 22 kl. 17:26

Flytrafikken aukar

Så langt i år har 33,2 millionar passasjerar reist med fly i Noreg. Det er to og ein halv gang meir Enn i same periode i fjor. Men det er likevel 20 prosent lågare Enn i same periode i 2019, skriv Avinor i ei pressemelding.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:07

Innspurt i budsjettforhandlingene

Det er innspurt i forhandlingene for neste års budsjett. Bistand er blant de vanskelige temaene i år. – Internasjonal solidaritet trengs mer Enn på lenge, sier Ingrid Fiskaa, utenrikspolitisk talsperson i SV i politisk kvarter.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er dEnne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

Aftenposten - 4 timer siden

Her lages livsviktig medisin i Norge

Det har vært stor legemiddelmangel i år. Helsemyndighetene ønsker å ha enda flere legemidler på lager Enn i dag..

NRK - 11 timer siden

Kina har etablert over 100 politistasjoner i utlandet

Kina har etablert flere Enn 100 såkalte oversjøiske politistasjoner i land over hele verden, for å overvåke, trakassere og i enkelte tilfeller sende hjem kinesiske statsborgere som bor i utlandet. Politistasjonene etableres gjEnnom bilaterale avtaler inngått med land i Europa og Afrika. Dette påstås i en ny rapport, som CNN har fått eksklusiv tilgang til.

NRK - 14 timer siden

Historiens høyeste søndagspris for strøm i Midt-Norge

DEnne helgen blir den dyreste helgen for strømkunder i Midt-Norge noensinne. Strømprisen i området er også den høyeste i Norge søndag. Med 2,71 kroner per kilowatt, moms, avgifter og nettleie, er det 40 prosent høyere Enn forrige søndagsrekord for Midt-Norge, og nesten ni ganger så høyt som gjEnnomsnittlig søndagspris for landsdelen, melder bransjenettstedet Europower.

NRK - 15 timer siden

Skeiv lesestund for barn avlyst i Ohio etter væpna protester

Arrangørane av barnearrangementet «Holi-Drag Storytime», i delstatshovudstaden Columbus i Ohio, avlyste arrangementet i siste liten på grunn av bekymringer for sikkerheita, skriv NBC News. Arrangementet skulle vera ei julelesestund for barn leia av Drag Queens. Årsaka til bekymringane var at meir Enn 50 demonstranter, nokon væpna, protesterte utanfor kyrkja der arrangementet skulle bli haldt laurdag.

NRK - 17 timer siden

Estland styrker forsvaret

Nato-medlem og Russland-nabo Estland styrker forsvarsevnen ved å anskaffe det avanserte amerikanske rakettartillerisystemet Himars. Estland skrev under på avtalen med USA fredag. Det opplyste estiske forsvarstopper lørdag.

NRK - 17 timer siden

Nasa: Russland har innhøstet ukrainsk hvete verdt nesten 10 milliarder kroner

Russland har høstet inn hvete til en verdi av nærmere 10 milliarder kroner i Ukraina i år, ifølge Nasa. Rundt 5,8 millioner tonn hvete er i år høstet inn fra jorder på områder som ikke er under ukrainsk kontroll, ifølge Nasa Harvest, som er det amerikanske romfartsbyråets program for matsikkerhet og landbruk. Tallene er basert på satellittdata og modeller, utarbeidet sammen med Nasa-partnere.

Klartale - 18 timer siden

Dag 4: Pepperkaker

4. desember.Svært få bruker pepper når de lager pepperkaker.

Dagbladet - 20 timer siden

Fant eldgammelt «zombievirus»

I den smeltende russiske permafrosten skjuler det seg eldgamle virus og ifølge en gruppe forskere kan de være langt mer vanlige Enn først antatt..

Dagbladet - 20 timer siden

- Vil ha flere leiesoldater

Vladimir Putin skal ha satt i gang et prosjekt for å rekruttere flere leiesoldater. «Putins kokk» Jevgenij Prigozjin kan med det få en mindre sentral rolle Enn han har hatt så langt i krigen i Ukraina..

Dagbladet - 20 timer siden

Fant eldgammelt «zombie-virus»

I den smeltende russiske permafrosten skjuler det seg eldgamle virus og ifølge en gruppe forskere kan de være langt mer vanlige Enn først antatt..

Klartale - 02 nov 22 kl. 08:43

Bolsonaro skal være klar for å slutte som president

Bolsonaro sa selv ingenting om å gi makten videre, Lula da Silva eller tapet i valget. Han takket de som stemte på ham, og ba folk demonstrere uten bruk av vold. Bolsonaro sa at han ville følge grunnloven, og at han også vil gjøre det i fortsettelsen.

NRK - 25 nov 22 kl. 20:13

Vi bruker mer på restaurant Enn før pandemien

Til tross for at alt har blitt dyrere, spiser vi mer ute nå Enn i 2019. Det viser ferske tall. Sist uke lå kortbruken hos norske restauranter på 19 prosent over 2019-nivå, justert for inflasjon.

Klartale - 02 nov 22 kl. 06:24

Er det for sent å redde jordkloden?

– Vi kommer ikke til å klare 1,5 graders-målet, sier Kikki Kleiven til Klar Tale. Bergenseren og klimaforskeren snakker raskt og engasjert. Hun håper noen snart går på talerstolen i Stortinget.

NRK - Igår: 13:17

Brannvesenet ber folk være obs på å bruke skjøteledning

Rett over klokken fem lørdag morgen rykket brannvesenet ut til melding om røyk fra kjeller i en bolig i Holmestrand. – Det kan fremstå som om brannen startet i en skjøteledning. Det var trolig koblet til et produkt som bruker mer Enn 1000 watt slik jeg ser det.

VG - Igår: 12:30

Haalands skadehistorikk: – Han beveger seg på kanten

OSLO/DUBLIN (VG) Erling Braut Haaland (22) er ikke i nærheten av å ha like god skadehistorikk som to av verdens beste spisser. Også eksplosive Kylian Mbappé (23) er mindre skadeutsatt Enn nordmannen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com