Enn

Sunday, 14 August, 12:17

Nyheter om Enn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 19:02

Klimaminister om rask oppvarming av Arktis: – Et alvorlig varsku

Klimaminister Espen Barth Eide (Ap) er bekymret over en ny studie, som fastslår at Arktis har blitt varmet opp fire ganger raskere Enn resten av planeten. – Dette er dramatiske tall. Studien er nok et alvorlig varsku om hvor raskt klimaendringene skjer, sier Eide om klimastudien som ble publisert av norske og finske forskere torsdag.

NRK - I førrgår: 17:13

Studie: Temperaturen på Arktis aukar fire gonger raskare Enn resten av planeten

Oppvarminga av Arktis har skjedd nesten fire gonger raskare Enn på resten av planeten dei siste 40 åra, ifølge ny forsking som blei publisert torsdag melder AFP. Tidlegare forsking har vist at Arktis blei varma opp mellom to og tre gonger raskare Enn det globale gjEnnomsnittet..

NRK - I førrgår: 17:13

Ny studie: Temperaturen på Arktis aukar fire gonger raskare Enn resten av planeten

Oppvarminga av Arktis har skjedd nesten fire gonger raskare Enn på resten av planeten dei siste 40 åra, ifølge ny forsking som blei publisert torsdag melder AFP. Tidlegare forsking har vist at Arktis blei varma opp mellom to og tre gonger raskare Enn det globale gjEnnomsnittet. Studien er publisert i journalen Communications Earth and Environment.

Nyhetspressen - 25 jul 22 kl. 17:26

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

NRK - Igår: 09:28

Fleire kvinner Enn mEnn tar tredje vaksinedose

Rundt 1,54 millioner kvinner har hittil tatt tredje vaksinedose mot covid-19 her i Noreg, medan talet er 1,43 millionar for mEnnene. At over 100.000 fleire kvinner Enn mEnn har valt å ta tredje vaksinedose, er ei utvikling som bekymrar FHI, skriv TV2.

E24 - Igår: 19:00

Nå elektrifiseres Utsirahøyden: – Vil bruke mer strøm Enn hele Stavanger

Olje- og gassfelt står i kø for å skru på strømbryteren. Om ikke lenge er hele Utsirahøyden og Sleipner Øst elektrifisert via Johan Sverdrup-feltet. Den årlige kraftbruken, bare i dette området, blir større Enn for hele Stavanger..

NRK - Igår: 16:00

Mer Enn 150 gribber døde av forgiftning sør i Afrika

Over 150 utrydningstruede gribber døde av forgiftning ved to ulike hendelser i Botswana og Sør-Afrika, opplyser naturvernere fredag. Mer Enn 50 hvitryggribber ble funnet døde i Chobe nord i Botswana fredag, mens rundt 100 andre døde gribber ble oppdaget i Kruger nasjonalpark i Sør-Afrika dagen før, ifølge Vulpro, en organisasjon som jobber for vern av gribber. I begge tilfellene døde gribbene etter å ha spist av døde bøfler som det angivelig var plantet gift i, sier Kerri Wolter i Vulpro.

Klartale - I førrgår: 08:44

Regjeringen vil bruke mindre oljepenger neste år

Nå bruker Norge omtrent 60.000 kroner av oljepengene per person. Men det kan ikke fortsette, mener Trygve Slagsvold Vedum fra Senterpartiet.

VG - I førrgår: 19:45

Arktis varmes opp mye raskere Enn antatt – klimaministeren kaller ny studie dramatisk

Temperaturene i Arktis har steget nesten fire ganger raskere Enn på resten av planeten, ifølge ny studie. Svalbard varmes opp enda raskere. Et alvorlig varsku, mener Norges klimaminister..

NRK - 03 aug 22 kl. 17:32

Borten Moe reagerer på krav om økt støtte til studentboliger

Studentsamskipnadene har en egenkapital på mange milliarder kroner, ifølge statsråd Ola Borten Moe. Han reagerer på krav om økt støtte til studentboligbygging. Høyere utdanningsminister Borten Moe utelukker ikke at det kan bli aktuelt å ta en større del av regningen Enn dagens kostnadsramme tilsier.

Klartale - 11 aug 22 kl. 12:05

Folk sår tvil om klimakrisa

Et endret klima er farlig. Det blir varmere, våtere og villere. Og mEnnesker har skylda, sier eksperter verden over.

NRK - 11 aug 22 kl. 10:10

SSB: Godt halvår for norske banker

Norske bankers resultat var på 31,3 milliarder kroner før andre inntekter og kostnader i første halvår av 2022. Det er 2,3 milliarder kroner mer Enn i fjor. Samtidig endte totalresultatet i første halvår 2022 på 32,7 milliarder kroner, mens andre inntekter og kostnader utgjorde 1,6 milliarder kroner, skriver Statistisk sentralbyrå (SSB).

Klartale - 03 aug 22 kl. 06:30

Synes maten er blitt veldig dyr

Korona-pandemien. Krigen i Ukraina. Oppgjøret til bøndene.

NRK - 10 aug 22 kl. 15:54

Historisk lav strømproduksjon i sør: – Viser at tiltakene virker, sier Aasland

Kraftprodusentene har tatt signalene og spart på vannet. Strømsituasjonen er på bedringens vei, ifølge olje- og energiminister Terje Aasland (Ap). – Tiltakene har virket, slo han fast på et møte med pressen onsdag ettermiddag.

Klartale - 10 aug 22 kl. 08:38

En av ti elever har problemer med mat

Ny studie viser at ungdom på videregående skole har problemer med mat. En av ti sliter med spiseforstyrrelser. Blant jenter så er det en av tre som har problemer.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 09 aug 22 kl. 16:21

Japans befolkning krymper rekordraskt

Japans befolkning blir stadig eldre og innbyggertallet krymper nå rekordraskt, viser statistikk fra myndighetene. Japan hadde ved årsskiftet 125,9 millioner innbyggere, og det var 726.000 færre Enn ett år tidligere.

Klartale - 09 aug 22 kl. 13:30

Ukrainere sliter fortsatt med å få seg jobb

Ljudmyla Tsjudyjovytsj er fra Ukraina. Hun jobbet advokat før krigen startet. Da krigen startet måtte hun tenke på datteren sin sikkerhet.

Klartale - 09 aug 22 kl. 11:45

Bensin og diesel har blitt billigere

Dermed har bensin blitt sju kroner billigere Enn før sommeren. Det skriver avisa Nettavisen. Men prisen er likevel mye høyere Enn for ett år siden.

Klartale - 09 aug 22 kl. 10:34

Håper på et fredelig valg

Raila Odinga leder på meningsmålingene. Han var i eksil i Norge noen måneder i 1991. Odinga har vært en av Kenyas ledende politikere i mange år.

NRK - 09 aug 22 kl. 08:49

Medisinbruk for psykiske lidelser øker

Bruken av medisiner for psykiske lidelser øker. I fjor tok 124.000 nordmEnn antipsykotika, som er 20.

NRK - 08 aug 22 kl. 10:40

Finland med rekordhøge flyktningtal

Finland har tatt imot eit rekordhøgt tal på flyktningar sidan Russland invaderte Ukraina. Det melder nyheitsbyrået AFP. Meir Enn 37.

Klartale - 31 jul 22 kl. 07:00

Norway Cup tilbake etter to år

Lørdag ble det markert at årets turnering er i gang. De første kampene blir spilt søndag. Og det er nok en gang Bækkelagets Sportsklub som er vert for turneringen.

NRK - 21 jul 22 kl. 22:16

Større områder i Europa ødelagt av skogbrann hittil i år Enn i hele fjor

Skogbrannene som har herjet Europa de siste ukene, har allerede ødelagt større områder Enn det som gikk tapt i branner i hele 2021. Til og med 16. juli i år har branner over hele Europa brent ned 517.

NRK - 06 aug 22 kl. 13:15

Gass kan være billigere Enn strøm til oppvarming

Med høye strømpriser, som trolig vil fortsette i vintermånedene, kan et alternativ til oppvarming være gassovner til innendørs bruk, ifølge Nettavisen. Gassoppvarming blir kun billigere Enn strøm for dem som ikke får strømstøtte, skriver Nettavisen. Det gjelder bedrifter, hytter og andre sekundærboliger.

Aftenposten - 1 time siden

«Gamsten» skulle ta Åsane med storm. Dette sier han om benketilværelsen.

Morten Gamst Pedersen spiller mindre i Åsane Enn mange forventet. Men det er ingen i klubben som uttrykker misnøye med….

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 10:29

Norge er mye rausere med strømstøtte Enn våre naboland. I Sverige tok støtten slutt etter mars.

Strømstøtten i våre naboland har vært langt mindre sjenerøs Enn i Norge. I Danmark får husholdninger en sjekk i posten..

VG - 13 timer siden

Guardiola med klar Haaland-beskjed: Må fortsette med «frustrerende» rolle

MANCHESTER (VG) Ingen spillere hadde færre Enn Erling Braut Haalands åtte ballberøringer i Manchester Citys 4–0-seier over Bournemouth. Trener Pep Guardiola (51) gir likevel ikke nordmannen lov til å bevege seg oftere ned i banen..

Aftenposten - 13 timer siden

Guardiola med klar Haaland-beskjed: Må fortsette med «frustrerende» rolle

MANCHESTER (VG) Ingen spillere hadde færre Enn Erling Braut Haalands åtte ballberøringer i Manchester Citys 4–0-seier….

NRK - 14 timer siden

Russland leverer ekstra gass til Ungarn

Ungarn sier lørdag at Russland har begynt å levere ekstra gass til landet etter at den ungarske utenriksministeren besøkte Moskva i juli. Ungarns utenriksminister sa fredag handelssamtaler med Russland førte til en avtale der Gazprom skal levere «mer Enn det som allerede er kontraktsfestet». – Det er regjeringens plikt å sørge for trygg forsyning av gass til landet, og det lever vi opp til, skriver Tamas Mencer i departementet på Facebook.

NRK - 18 timer siden

50.000 på pride-parade i Praha

50.000 gikk i lørdagens i pride-parade i Tsjekkias hovedstad Praha. Landet har en mer liberal holdning til skeiv kjærlighet Enn andre østeuropeiske land.

E24 - 19 timer siden

6.000 ganger dyrere strøm i sør: – Helt spinnvilt

Prisforskjellene på strøm nådde nye høyder dEnne uken. I en enkelttime torsdag var strømmen 5.967 ganger dyrere i Kristiansand Enn i Tromsø..

VG - 05 aug 22 kl. 17:09

Skal ha skutt mer Enn 100 raketter mot israelske byer

Etter det israelske luftangrepet på Gaza fredag ettermiddag sier Islamsk Jihad at de har skutt mer Enn 100 raketter mot flere israelske byer..

Klartale - 12 jul 22 kl. 16:30

Vi drakk så mye sprit at staten måtte ta kontroll

– Det var en skikkelig hjemme alene-fest.Slik beskriver Jens Nordahl Norge tidlig på 1800-tallet. Han jobber i Vinmonopolet.

NRK - 23 timer siden

Russland hevdar å ha kontroll over forstad i Donetsk

Russiske styrkar har tatt full kontroll over forstaden Pisky nordvest for byen Donetsk i Ukraina, hevdar det russiske forsvarsdepartementet laurdag. Det melder Reuters. Påstanden er ikkje bekrefta av uavhengige kjelder.

Aftenposten - Igår: 11:41

Studenter sakker akterut økonomisk. Hvorfor blir det ikke studentopprør?

Dagens studenter har langt dårligere kjøpekraft Enn sine foreldre. De har én mulighet til å få til endring, tror….

E24 - Igår: 10:14

Ikke skremt av husleie på 24.000: – Nå tar vi det vi får

Regionsjef i Utleiemegleren tror det voldsomme presset i leiemarkedet kan vare til langt utpå vinteren. – En helt annen situasjon Enn tidligere år..

NRK - 05 aug 22 kl. 09:15

NordmEnn har låg tillit til tryggingsstyresmaktene

Ifølgje ei fersk undersøking har svært få nordmEnn tillit til at tryggingsstyresmaktene jobbar for innbyggjaranes beste. Tilliten er aller verst i Nord-Noreg. I undersøkinga kjem det fram at berre halvparten av dei spurde har tillit til Politiets tryggingsteneste (PST) jobbar for innbyggjaranes beste.

NRK - Igår: 08:25

Bidens klima- og helseplan godkjent av Kongressen

Eit fleirtal i Representantanes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan «Inflation Reduction Act», skriv CNN. 220 stemte for, og 207 stemte mot langs partilinjene. Fire republikanarar avstod frå å stemma.

Dagbladet - Igår: 20:26

- Verre Enn noen gang

I over ti år har naturfotograf Roger Brendhagen besøkt «fugleøya» Runde. Nå gruer han seg til synet som møter ham der, fordi han mener at fuglereirene har blitt til rene dødsfeller av søppel..

NRK - 04 aug 22 kl. 20:18

Afrika: Forventet levealder har økt med ti år

Den forventede levealderen i Afrika økte med ti år mellom 2000 og 2019, ifølge Verdens helseorganisasjon, WHO. I 2000 var forventet levealder i Afrika 46 år, mens den i 2019 var økt til 56 år, ifølge en WHO-rapport om helsetilstanden i Afrika. Økningen på ti år er mer Enn det globale gjEnnomsnittet, og mer Enn i noen annen region i løpet av samme tidsperiode.

NRK - 04 aug 22 kl. 18:47

Oljeprisen faller kraftig

Oljeprisen på 93 dollar Prisen for nordsjøolje har falt kraftig de siste dagene, og koster nå mindre Enn da Ukraina-krigen startet. Onsdag kveld koster et fat nordsjøolje 93 dollar etter et fall på tre prosent. Prisfallet kommer etter økt frykt for økonomisk tilbakeslag fordi renten internasjonalt skal opp.

NRK - Igår: 17:00

Inder vant 22 år lang rettsstrid om småpenger

En indisk advokat har vunnet fram i et 22 år langt søksmål mot landets jernbane etter at han måtte betale 3,50 kroner for mye for en togreise i 1999. Tungnath Chaturvedi (66) måtte betale 90 rupier for to togbilletter som skulle kostet 70. Han fikk kvittering, men det statlige togselskapet nektet å betale tilbake det han hadde betalt for mye.

E24 - Igår: 15:23

Analytiker om Pexip-tall: – Dårligere Enn ventet på alle punkter

Pexip-aksjen raser på Oslo Børs etter at selskapet la frem skuffende kvartalstall. Analytikere mener kursfallet er fortjent og at selskapets fremtid ser usikker ut..

Aftenposten - 27 jul 22 kl. 13:46

Strømprisen i Sørvest-Norge blir høyere Enn noensinne

Torsdag blir strømprisen i Sørvest-Norge høyere Enn noensinne. Nå er prisen dobbelt så høy der Enn på Østlandet, men….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com