Ennå

Sunday, 16 January, 20:55

Nyheter om Ennå

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 24 okt 21 kl. 22:41

Det blir ikke gågate her – Ennå

Det blir ikke gågate her – Ennå..

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 09:46

Fremdeles i RBKs finaleheat: - Ingen har bestemt seg

Ivar Koteng bekrefter at ingen Ennå har tatt en avgjørelse i RBKs trenerjakt..

NRK - 09 nov 21 kl. 06:45

Kan komme nye test- og karanteneråd

Helsemyndighetene jobber nå med å endre systemet for smittesporing og det kan komme endringer i test- og karanteneråd. Både koronasmitten og innleggelsestallene stiger, også blant fullvaksinerte. Det kan snart føre til endringer.

NRK - 08 nov 21 kl. 21:31

Våpenet i drap på tolvåring funnet

Svensk politi har funnet våpenet som ble brukt da tolvårige Adriana ble drept i Botkyrka i fjor mens hun luftet hunden. Automatvåpenet ble funnet ved en tilfeldighet mens politiet jobbet med en annen sak, skriver Svenska Dagbladet. – Etter alt å dømme er våpenet enten solgt eller gitt videre til andre personer etter skytingen, og det er høyst sannsynlig at våpenet har vandret i flere ledd, sier Jan Tydner i politiet til avisa.

NRK - 08 nov 21 kl. 15:38

Ingen nye tiltak i Oslo Ennå

Smittetallene i Oslo stiger, men det blir foreløpig ingen koronatiltak i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at situasjonen kan snu raskt. – I det korte løp blir det ikke konkrete tiltak, sier Steen til Avisa Oslo.

NRK - 08 nov 21 kl. 13:22

Kutt i feriepenger står

Støre-regjeringen endrer ikke et forslag fra sine forgjengere om å spare 1-1,4 milliarder kroner neste år på å kutte i den midlertidige ordningen med feriepenger av dagpenger. Lavere sats, endret inntjeningsperiode og maksimaltak på 12.000 kroner ligger bak besparelsen.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 07:00

Mystisk mange illustrasjons-blemmer i ny barne-krim

Barn vet hvor oppmerksomt de bør se på bildene i en krim. Her er sjansen større for at de vil avsløre illustratøren enn….

E24 - 07 nov 21 kl. 18:03

Tjente sine første millioner som student

Selskapet hans er verdsatt til tre milliarder kroner. Men Tibber-gründer Edgeir Aksnes har Ennå ikke tatt ut mer enn en ganske gjennomsnittlig norsk lønn: – Vi kan ikke bare gå rundt og sløse..

NRK - 07 nov 21 kl. 09:07

Briter oppfordret til tredje dose

Eldre og sårbare personer i Storbritannia blir oppfordret til å få seg en tredje vaksinedose for å unngå koronarestriksjoner under julefeiringen. Så langt har nesten ti millioner briter fått en tredje vaksinedose, men rundt 30 prosent av de over 80, og 40 prosent av de over 50, har Ennå ikke tatt det tredje stikket for å beskytte seg mot koronasykdom. Tre millioner personer i England har fått en forespørsel om å ta tredje dose neste uke, melder helsedepartementet.

NRK - 06 nov 21 kl. 10:15

Hele Zambia mangler strøm

Hele Zambia mangler lørdag strøm etter en uidentifisert feil hos det statlige strømselskapet. – Det er et landsomfattende strømbrudd som skjer på grunn av en feil som Ennå ikke har blitt identifisert. Vi restarter de viktigste strømkildene for å skape stabilitet i systemet, sier talsperson John Kunda i strømselskapet Zesco.

E24 - 05 nov 21 kl. 09:47

Tromsø innfører hverken «enmeteren» eller reduserte skjenketider nå

Smittevernoverlege Trond Brattland vil ikke røpe hva de nye smitteverntiltakene vil bli. Men han kan fortelle at det ikke blir reduserte åpningstider og enmetersregel – Ennå..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 19:01

FHI: Seks av ti i risikosonen har ikke tatt influensavaksine

Selv om andelen vaksinerte øker, er fortsatt seks av ti i risikosonen Ennå ikke vaksinert..

NRK - 03 nov 21 kl. 14:36

Russisk bevegelse langs Ukraina-grensa

USA opplyser onsdag at de observerer en militær opptrapping og bevegelse hos Russland langs landets grense til Ukraina, melder Reuters. Den amerikanske forsvarssjefen Mark Milley sier likevel det ikke er noe som er «åpenlyst aggressivt». – Vi har sett det før.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 08:27

Skjult formue i utlandet? Ikke stress. Amnestiet lever Ennå en god stund.

Regjeringen varslet i Hurdalsplattformen en «plan for utfasing av skatteamnestiordningen»..

E24 - 03 nov 21 kl. 08:27

Skjult formue i utlandet? Ikke stress. Amnestiet lever Ennå en god stund.

Regjeringen varslet i Hurdalsplattformen en «plan for utfasing av skatteamnestiordningen». Alt nå er det klart at dette vil ta flere år..

E24 - 02 nov 21 kl. 18:14

Kjell Inge Røkkes Saudi-samarbeid corona-forsinket

Akers IT-selskap, Cognite, forventet at fellesforetaket med Saudi Aramco skulle være i drift i 2021. Men det nye selskapet er blitt forsinket av pandemien og er Ennå ikke etablert..

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 22:43

Facebooks egne eksperter tviler på at det er mulig å fjerne uønsket innhold

Selskapets ingeniører mener nødvendig teknologi Ennå ikke er utviklet. De tviler også på at den noen gang vil komme..

NRK - 31 okt 21 kl. 02:40

Islandsk stemmekrangel

Island har Ennå ikke fått ny regjering én måned etter valget. Årsaken er anklager om lovbrudd og slurv med stemmesedler. Da stemmene i en krets der resultatet var jevnt, skulle telles på ny, ble fem mandater endret, ifølge Sveriges Radio.

VG - 30 okt 21 kl. 22:15

Heftig krangel om valgresultatet på Island

Island har Ennå ikke fått ny regjering, en måned etter valget. Årsaken er en heftig krangel om lovbrudd og slurv med stemmesedler i en valgkrets..

NRK - 30 okt 21 kl. 17:41

G20 vil fase ut drivstoff-støtte

I et utkast til slutterklæring for G20-møtet i Roma tas det til orde for å fase ut subsider til fossile energikilder innen 2025. Det tyske nyhetsbyrået DPA har fått tilgang til utkastet. Erklæringen skal i sin endelige form være klar til avslutningen av toppmøtet søndag.

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 10:19

To menn ble skadet i skyting i august. Ennå er ingen pågrepet.

To menn ble alvorlig skadet etter å ha blitt skutt midt i et boligfelt på Trosterud i Oslo 25. august..

NRK - 29 okt 21 kl. 05:55

Gjerningspersoner ikke funnet

Fredag morgen har politiet Ennå ikke funnet mannen og kvinnen som skal stå bak knivstikkinga på Byåsen torsdag kveld. – Vi har en formening om hvem de er, sier politiets operasjonsleder Solfrid Lægreid. Hun sier videre at politiet ikke setter gårsdagens knivepisode i sammenheng med knivstikkinga i Trondheim sist helg..

NRK - 28 okt 21 kl. 18:45

Biden kaller reformpakke historisk

Kort tid før han reiser til Europa for å delta på G20- og COP26-toppmøtene holdt USAs president Joe Biden tale om sin pakke for klimatiltak og sosial reform. Han omtalte pakken som historisk og sa at den vil endre USA. – Det er en ramme som vil skape millioner av arbeidsplasser, skape vekst i økonomien, investere i vårt folk og vår nasjon, snu klimakrisen til en mulighet og føre oss inn på en vei der vi ikke bare kan konkurrere, men vinne den økonomiske konkurransen i det 21.

NRK - 28 okt 21 kl. 08:55

Lange køer inn mot Oslo

Torsdag morgen er det meldt inn lange køer fra de store innfartsveiene til Oslo. Både fra vest på E 18 retning Oslo, og fra sør-øst på E6 retning Oslo. I tillegg var det lange køer fra nord retning Oslo på E6.

E24 - 26 okt 21 kl. 17:02

Fremdeles boksmangel: – En knapphetsfaktor vi må leve med

Situasjonen er bedre enn i sommer, men det kan Ennå være tomme hyller i butikkene..

NRK - 25 okt 21 kl. 20:52

To drept i bombeeksplosjon i Uganda

Minst to mennesker har mistet livet og flere ble såret i en bombeeksplosjon mot en buss utenfor Ugandas hovedstad Kampala. Mandagens angrep skjedde på en av Ugandas mest trafikkerte veistrekninger. Hvem som står bak mandagens bombe, er Ennå ikke kjent.

NRK - 25 okt 21 kl. 16:24

Politiaksjonen skal evalueres

Et eget evalueringsutvalg skal granske politiets innsats etter Kongsberg-drapene. Arbeidet starter trolig allerede denne uka. – Det er fortsatt litt tidlig i prosessen når det gjelder evalueringsutvalget.

NRK - 25 okt 21 kl. 10:46

Fengslingsmøte i Mortensrud-saken

Mannen som er pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan, fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag. Den pågrepne mannen er i 40-årene og bosatt i Oslo. De to andre siktede er fortsatt etterlyst internasjonalt, men ikke pågrepet Ennå..

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 08:57

Da skal klokka stilles

Trodde du det var slutt på sommer- og vintertid? Ikke Ennå..

Aftenposten - 25 sep 21 kl. 12:37

Mann siktet for knivdrapet i Asker – Ennå ikke pågrepet

Politiet har siktet en mann for drapet i Åros i Asker fredag, men han er Ennå ikke pågrepet..

VG - 20 okt 21 kl. 19:57

Strømprisene: Lover billigere nettleie

Regjeringen vil gjøre nettleien billigere der det er høye strømpriser nå. Men de vet ikke hvordan eller hvor Ennå..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 09:43

Favoritt på målingene til å bli Texas-guvernør

Hollywood-stjernen Matthew McConaughey (51) er favoritten på målingene før guvernørvalget i Texas, selv om han Ennå ikke….

NRK - 18 okt 21 kl. 20:25

Frykter Hellas sulter flyktninger

Flere menneskerettsgrupper anklager greske myndigheter for å hindre flyktninger og asylsøkere i å få tak i mat og økonomisk hjelp, skriver NTB. Tilgangen på mat og penger begrenses av både aktive tiltak og dårlig planlegging, ifølge de 26 menneskerettsgruppene, som inkluderer blant annet det greske flyktningrådet og Den internasjonale redningskomiteen (IRC). – Selv om det varierer fra område til område, blir det estimert at rundt 60 prosent av dem som bor i flyktningleirer på fastlandet, ikke mottar mat, heter det i uttalelsen fra gruppene.

NRK - 18 okt 21 kl. 17:04

Tanum legges ned

Bokhandlerkjeden Tanum legges ned etter 190 år. Det bekrefter konsernsjef i Cappelen Damm som eier Tanum, Tom Harald Jensen overfor Nettavisen. Det var Nettavisen bok365.

NRK - 18 okt 21 kl. 14:10

Drepte fem med stikkvåpen

Alle de fem drepte på Kongsberg ble drept med stikkvåpen. Det opplyser politiinspektør Per Thomas Omholt. Fra før er det kjent at den siktede Espen Andersen Bråthen skjøt med pil og bue mot tilfeldige ofre den aktuelle kvelden.

NRK - 15 okt 21 kl. 14:40

Siktelsen vil bli utvidet

Siktelsen mot Espen Andersen Bråthen, som er sikta for drapene på Kongsberg onsdag kveld, vil blir utvidet til å gjelde fornærmede han skjøt etter, men ikke traff. Det opplyser politiinspektør Per Thomas Omholt ved Sør-Øst politidistrikt i ettermiddag. Bråthen er så langt siktet for å ha drept fem mennesker og skadet tre.

NRK - 14 okt 21 kl. 17:28

EMA vurderer ny koronamedisin

Den britisk-svenske vaksineprodusenten AstraZeneca har utviklet kombinasjonsmedisinen Evusheld, som skal forhindre covid-19 blant voksne. Det opplyser EMA torsdag. De første testresultatene indikerte at medisinen ga effektivt beskyttelse mot sykdommen.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

NRK - 14 okt 21 kl. 14:56

Planlegger minnegudstjeneste

Kongsberg kirke planlegger en minnegudstjeneste etter drapene onsdag. – Det planlegges, men vi har ikke landet alle planer Ennå, så det må vi komme tilbake til, opplyser sogneprest Reidar Aasbø til NTB. Torsdag morgen åpnet kirken dørene for alle som ville komme inn for å tenne lys eller minnes dem som ble drept onsdag kveld.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 13:44

Økende elbilsalg gjør skattefordelen dyrere: Koster staten 30 mrd. i år

Norges elbilpolitikk koster ifølge regjeringen rundt 30 milliarder kroner i 2021, som er over ti milliarder mer enn….

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 08:37

Da landet fikk kontroll over den fjerde smittebølgen, ble det rammet av en ny dødelig sykdom

28.000 personer har dødd av koronaviruset i Pakistan: – Akkurat nå registrerer vi flere pasienter med denguefeber enn….

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 19:38

Kinobesøket overgår helger før pandemien. Men kinohøsten er ikke reddet Ennå.

Billettsalget har nådd gamle høyder etter gjenåpningen. Men bransjedirektør Guttorm Petterson er klar på at kinohøsten….

NRK - 11 okt 21 kl. 15:03

Støre: Regjeringskabalen ikke klar

Ap-leder Jonas Gahr Støre opplyser til NTB at regjeringskabalen ikke er klar Ennå. – Trygve og jeg har jobbet godt sammen, vi har lyttet til hverandre og lagt vekt på at vi skal lage et godt lag. Det tror jeg vi nærmer oss nå.

E24 - 11 okt 21 kl. 06:21

IMF: Fortsatt ikke klart om Georgieva beholder ledervervet

Det internasjonale pengefondet (IMF) har Ennå ikke besluttet om Kristalina Georgieva får beholde lederstillingen..

NRK - 11 okt 21 kl. 05:11

Ikke klart om IMF-lederen må gå

Det internasjonale pengefondet (IMF) har Ennå ikke besluttet om Kristalina Georgieva får beholde lederstillingen. En gransking i regi av et advokatfirma har konkludert med at Georgieva manipulerte data i favør av Kina mens hun hadde en høytstående posisjon i Verdensbanken, før hun overtok ledervervet i IMF for to år siden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt