Enige

Monday, 20 September, 00:21

Nyheter om Enige

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 sep 21 kl. 21:11

Enighet under IAEA-besøk i Iran

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) og iranske myndigheter er blitt Enige om videre kameraovervåking på iranske atomanlegg. IAEAs leder Rafael Grossi sa til pressen etter sin reise til Teheran søndag at avtalen åpner opp for videre diplomatiske samtaler. Han sa at de ikke har kommet fram til en permanent løsning, men at det mest presserende problemet iallfall var løst, siden iranerne tillater IAEA å beholde sine kameraer i atomanleggene.

VG - 31 aug 21 kl. 10:39

Molde Enige med Bordeaux om overgang for Stian Gregersen

Molde og Bordeaux er Enige om en overgang for Stian Gregersen, bekrefter administerende direktør Ole Erik Stavrum til VG..

Aftenposten - 31 aug 21 kl. 10:39

Molde Enige med Bordeaux: Stian Gregersen på vei til Ligue 1

Molde og Bordeaux er Enige om en overgang for Stian Gregersen, bekrefter administerende direktør Ole Erik Stavrum til VG..

VG - 31 aug 21 kl. 10:39

Molde Enige med Bordeaux: Stian Gregersen på vei til Ligue 1

Molde og Bordeaux er Enige om en overgang for Stian Gregersen, bekrefter administerende direktør Ole Erik Stavrum til VG..

NRK - I førrgår: 17:22

Jordbruksoppgjøret skyves

Landsbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) opplyser fredag ettermiddag at årets landbruksoppgjør må sluttføres på en senere tidspunkt. – Regjeringen startet tilleggsforhandlinger med sikte på å bli Enige med jordbruket om en kompensasjon for økte kostnader. I lys av det kommende regjeringsskiftet, mener jeg det er ryddigst at forhandlingene sluttføres på et senere tidspunkt i et så viktig spørsmål som bondens inntektsmuligheter, sier Bollestad.

NRK - 12 sep 21 kl. 13:30

Enighet om atomovervåkning

Leder for Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) Rafael Grossi var søndag i Iran for samtaler med blant annet visepresidenten og lederen for atomenergi-organisasjonen i Iran (AEOI) Mohammad Eslami. Ifølge en felles uttalelse vil Iran tillate videre kameraovervåking på iranske atomanlegg, melder internasjonale nyhetsbyråer. Partene ble Enige om at IAEA kan få sette inn nye minnekort i kameraene på atomanleggene, men disse vil forbli under felles forseiling i Iran..

NRK - 11 sep 21 kl. 11:52

Vil gå videre med utredning om tog

Norske og svenske myndigheter er Enige om å gå videre med en felles utredning av tog mellom Oslo og Stockholm, melder Samferdselsdepartementet. Det går tog på strekningen i dag (med unntak av i koronaperioden), men det er et sterkt ønske om å gjøre togtilbudet bedre. Nå ber Samferdselsdepartementet Jernbaneverket utrede blant annet kapasitet, pris og mulige traseer..

NRK - 10 sep 21 kl. 14:38

Ny regjering i Libanon

En ny regjering er på plass i Libanon, 13 måneder etter at den forrige gikk av. Regjeringsdannelsen ble kunngjort av presidentens kontor fredag etter et møte mellom den nominerte statsministeren Najib Mikati og president Michel Aoun. Prosessen har vært preget av langdryge forhandlinger mellom landets ulike politiske fløyer, som har drevet med pruting og kjøpslåing i en rekke spørsmål for til slutt å bli Enige.

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 08:36

Blir folk for lett krenket? Menn og Frp-velgere skiller seg klart ut.

Paul F. E. Reale mener det er ekstremt lett å bli krenket i dag.

Dagbladet - 07 sep 21 kl. 16:29

Krever tannhelse-endring: - Et kjempestort svik

De rødgrønne partiene er Enige om at tannhelse skal likestilles med andre helsetjenester. Siw Iren Nyborg er blant dem stønadsordningene skal omfatte, men som har betalt dyrt av egen lomme for å reparere tennene..

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 11:55

Erik Pilgaard (71) pleier sin demente kone. – Systemet i bydelene klapper sammen uten oss pårørende.

«Alle» er Enige om at eldre bør bo hjemme så lenge som mulig. Men målsettingen er ikke blitt fulgt opp med flere….

NRK - 06 sep 21 kl. 23:24

Finland avvikler restriksjoner

Den finske regjeringen er blitt Enige om en ny strategi for å bekjempe koronaviruset, og vil nå gjenåpne samfunnet, melder Hufvudstadsbladet. Den nye strategien har som mål å nå en vaksinedekning på 80 prosent for alle som har fylt 12 år. Regjeringen mener at målet vil nås i midten av oktober.

Dagbladet - 06 sep 21 kl. 09:39

Tordner: - Fryktelig skremmende

Rødt-leder Bjørnar Moxnes legger fram 84 punkter som viser at Ap, Sp, SV og Rødt kan bli Enige om mye politikk. Høyre-nestleder Tina Bru frykter feil retning for Norge. - Det går kaldt nedover ryggen min, tordner Frp-leder Sylvi Listhaug..

E24 - 05 sep 21 kl. 21:34

Går videre med energiøy til nær 300 milliarder: – Et av vår tids største grønne prosjekter

De danske partiene er Enige om rammene for en kunstig energiøy utenfor Bornholm. Staten skal eie minst 50,1 prosent, ifølge en bred politisk avtale..

NRK - 05 sep 21 kl. 18:26

Merkel vil forhandle med Taliban

Statsminister Angela Merkel tar til orde for at Tyskland bør starte forhandlinger med de nye makthaverne i Afghanistan. – Faktum er at vi må snakke med dem fordi det er dem vi må forholde oss til nå, sa Merkel på en pressekonferanse søndag. Hun sa at målet er å sikre at særlig afghanere som har jobbet for tyske bistandsorganisasjoner og som frykter at de er i fare, fortsatt kan bli evakuert fra Afghanistan.

NRK - 15 aug 21 kl. 16:24

7 av 10 vil gi ansatte opphold

66 prosent av de spurte i en undersøkelse mener at Norge bør gi oppholdstillatelse til alle afghanere som har jobbet for Norge i Afghanistan. Det kommer fram i en undersøkelse som Kantar har utført for Forsvarets forum. 38 prosent er helt Enige, mens 28 prosent er delvis Enige i at norske myndigheter bør gi oppholdstillatelse til alle afghanske statsborgere som tidligere har jobbet for Norge i Afghanistan..

NRK - 03 sep 21 kl. 13:11

EU vil tilbake til Afghanistan

EU vil etablere en ny tilstedeværelse i Afghanistan, dersom sikkerhetssituasjonen gjør det mulig. Unionens utenrikssjef Josep Borrell sier EU-landene er Enige om å koordinere sin kontakt med Taliban. Et viktig formål er å sikre at det fortsatt vil være mulig for mennesker i Afghanistan å komme seg ut av landet.

NRK - 03 sep 21 kl. 08:42

Telia og TV 2 Enige om ny avtale

Telia og TV 2 har kommet til enighet om en ny langsiktig distribusjonsavtale som sikrer én million norske TV-seere tilgang til TV-kanalens innhold. Avtalen vil gi tilgang til alt av TV 2-innholdet, og inkluderer TV 2s kanaler, strømmetjenesten TV 2 Play og sportsinnhold, ifølge Telia. – Samarbeidsavtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til hele innholdsuniverset til TV 2, med nyheter, underholdning og sport i lang tid fremover.

NRK - 02 sep 21 kl. 17:34

Brudd i Bråthen-forhandlingene

Hoppsjef Clas Brede Bråthen og Norges Skiforbund har ikke klart å bli Enige i konflikten som har vært kjent i et par uker. Det bekrefter Bråthen selv til VG. Han sier at han har fått tilbud om flere nyopprettede stillinger i hopp, og at skiforbundet vil finne en erstatter i stillingen han innehar nå.

NRK - 01 sep 21 kl. 07:20

Medgir at systemet ikke fungerer

Flere, blant annet Elevorganisasjonen, er bekymret for hvordan smittesituasjonen påvirker barn og unge. Til tross for rekordhøye smittetall skal skoler holdes åpne. Nå er helsemyndighetene mer opptatt av tall på innlagte enn av smittetall, bekrefter FHIs Camilla Stoltenberg til NRK.

NRK - 01 sep 21 kl. 04:34

Mener USA ikke nådde målene

69 prosent av den amerikanske befolkningen mener at USA ikke nådde målene sine i Afghanistan, viser en måling. Det er knapt forskjell folk som sier de er demokrater og folk som sier de er republikanere. 69 prosent av demokratene mener USA ikke fikk til det de hadde som mål, mens 70 prosent av republikanerne sier seg Enige, skriver Pew Research Center..

NRK - 31 aug 21 kl. 09:31

Mulig streik i kultursektoren

Hvis ikke arbeidsgivere og arbeidstakere blir Enige om pensjonsordningen i kultursektoren innen midnatt 2. september, kan 197 kulturarbeidere gå ut i streik. Streiken vil ramme Den Norske Opera og ballett, Det Norske Teatret og Nationaltheatret i Oslo, Den Nationale Scene og Bergen Filharmoniske Orkester i Bergen, og Rogaland Teater i Stavanger, skriver Creo..

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 17:14

Barmen og Brann ble ikke Enige

Partene gjennomførte forhandlinger mandag..

NRK - 28 aug 21 kl. 07:48

Oppvaskmøte mellom Elkjøp og LO

Elkjøp og LO møttes til et to timer langt oppvaskmøte fredag. Bakgrunnen for møtet var at ansatte i bedriften ikke får månedsbonus hvis de fagorganiserer seg. Det var E24 som først meldte saken.

NRK - 27 aug 21 kl. 22:57

Amerikansk etterretning om Covid19

Det er bred enighet i det amerikanske etterretningstjeneste om at koronaviruset ikke er utviklet av mennesker som et biologisk våpen. Det kommer frem i et sammendrag av en etterretningsrapport om viruset som ble offentliggjort fredag. De fleste etterretningskildene er også Enige om at viruset neppe er skapt i et laboratorium, ifølge AFP.

NRK - 27 aug 21 kl. 20:37

Tiltalt for knivdrap i Drammen

En 35 år gammel kvinne er tiltalt for å ha drept en 76 år gammel kvinne i Drammen 12. november i fjor. Ifølge tiltalen stakk tiltalte kvinnen med en kniv eller et annet skarpt redskap gjentatte ganger i ryggen og halsen slik at hun døde, skriver Drammens Tidende.

VG - 27 aug 21 kl. 14:46

Manchester United bekrefter Ronaldo-enighet

Manchester United og Juventus er Enige om en overgang for angriperen Cristiano Ronaldo (36)..

Aftenposten - 27 aug 21 kl. 14:46

United bekrefter Ronaldo-overgang

Manchester United og Juventus er Enige om en overgang for angriperen Cristiano Ronaldo (36)..

NRK - 27 aug 21 kl. 12:09

Merkel utsetter Israel-besøk

Statsminister i Tyskland Angela Merkel utsetter et planlagt besøk til Israel i helgen på grunn av innspurten i evakueringsarbeidet i Afghanistan. – Begge statsministre er Enige om at besøket bør finne sted på et senere tidspunkt, opplyser Merkels talsperson Steffen Seibert..

VG - 27 aug 21 kl. 10:16

Arbeid og skole er viktigere enn skatt

I valgkampen har mange slått fast at «sosiale forskjeller» er den saken som velgerne syns er aller viktigst. Vi er Enige i at sosial utjevning sannsynligvis er en viktig sak for velgerne nå. Men det er ikke sikkert at det er den viktigste saken..

NRK - 25 aug 21 kl. 23:51

Fjernet en million videoer

Siden pandemien startet, har YouTube fjernet over en million videoer med det selskapet beskriver som farlig feilinformasjon om korona, opplyser nettgiganten. – Vi konsentrerer oss om å fjerne alle videoer som kan føre til reell skade i den virkelige verden. Siden februar 2020 har vi fjernet over en million videoer med farlig informasjon knyttet til koronaviruset, som falske koronakurer eller løgnaktige påstander, sier produktsjef Neal Mohan i den Google-eide videotjenesten.

VG - 24 aug 21 kl. 09:18

Taliban: Ikke blitt Enige om å utsette uttrekkingen

Den norske utenriksministeren ønsker å utvide fristen for uttrekking av Afghanistan til etter 31. august. Taliban sier de vil ha all evakuering over innen den dagen..

VG - 23 aug 21 kl. 10:59

Dansk flertall for å kriminalisere stalking

Et bredt flertall i Folketinget i Danmark er Enige om flere tiltak som skal sikre hjelp til ofre for personforfølgelse – såkalt stalking..

NRK - 23 aug 21 kl. 09:37

Danskene kriminaliserer stalking

Et bredt flertall i Folketinget i Danmark er Enige om flere tiltak som skal sikre hjelp til ofre for personforfølgelse – såkalt stalking. Det blir lagt opp til en egen stalking-paragraf, som både skal kriminalisere og definere stalking. – En slik bestemmelse vil sende et viktig signal til ofre og gjerningspersoner om at stalking er en alvorlig forbrytelse på linje med for eksempel fysisk og psykisk vold, heter det i utspillet som presenteres mandag..

NRK - 21 aug 21 kl. 18:06

Styrker russisk-tyrkisk samarbeid

Russlands president Vladimir Putin hadde lørdag en telefonsamtale med Tyrkias president Tayyip Erdogan hvor de diskuterte situasjonen i Afghanistan. De to presidentene skal ha blitt Enige om å styrke sitt samarbeid når det gjelder afghanske temaer. Presidentene vil prioritere å bekjempe terrorisme og å stoppe narkotikasmugling, det melder Kreml..

E24 - 20 aug 21 kl. 15:10

Lysbakken avfeier at det er noe rødgrønt oljekompromiss: – Det har ikke vært noen sånne møter

Audun Lysbakken avviser på det sterkeste at de tre rødgrønne partiene SV, Ap og Sp har diskutert og blitt Enige om et oljekompromiss før valget. Han går til valg på letestopp, men ikke sluttdato på norsk sokkel..

NRK - 20 aug 21 kl. 06:53

Ozonlagsavtale reduserte oppvarming

Redningsaksjonen for ozonlaget i 1987 – den såkalte Montrealprotokollen – reduserte også global oppvarming, mener forskere. På slutten av 1980-tallet var ozonlaget i ferd med å bli ødelagt som følge av store utslipp av skadelige gasser. Alvoret i situasjonen fikk FNs medlemsland til å bli Enige om en internasjonal avtale om å redusere utslippene.

NRK - 29 jul 21 kl. 00:48

Enige om Bidens infrastrukturpakke

Republikanere og demokrater i Senatet er blitt Enige om de viktigste gjenstående delene av President Bidens støttepakke for infrastruktur på 1000 milliarder dollar. Den endelige voteringen kan skje onsdag kveld lokal tid, melder NTB/AP. For å bli vedtatt trenger pakken støtte fra 60 av de 100 senatorene.

Aftenposten - 18 aug 21 kl. 14:56

Opplysninger til VG: Real Madrid og Arsenal Enige om Ødegaard-overgang

Real Madrid og Arsenal har kommet til enighet om en overgangssum som gjør Martin Ødegaard (22) til tidenes dyreste….

NRK - 18 aug 21 kl. 01:07

G7-møte om Afghanistan

USAs president Joe Biden og britenes statsminister Boris Johnson er Enige om å innkalle til et nettmøte med G7-lederne for å diskutere Afghanistan. Det opplyser Det hvite hus etter at de to lederne snakket sammen tirsdag for å diskutere krisen i Afghanistan. Møtet skal holdes i neste uke..

VG - 17 aug 21 kl. 07:59

Dette er Taliban-toppene: – Har veldig stor makt

Sist gang de hadde makten, ble TV og musikk forbudt. Men Taliban er ikke nødvendigvis Enige med seg selv om hvordan de nå skal styre Afghanistan..

NRK - 14 aug 21 kl. 12:31

Bare en spiller som er mistenkt

To Brann-spillere er ikke på trening lørdag. De er ikke aktuelle for kamp søndag. Det gjelder Kristoffer Barmen og Mikkel Andersen.

NRK - 11 aug 21 kl. 03:29

SV vil ha rødgrønn klimaavtale

I kjølvannet av mandagens dramatiske klimarapport fra FN tar SV initiativ til å starte klimaforhandlinger før valget, men kun Rødt er interessert. – Vi ønsker å vise fram at vi faktisk er Enige om mye klimapolitikk på rødgrønn side, sier SV-leder Audun Lysbakken til Klassekampen. Aps klimapolitiske talsperson Espen Barth Eide sier at det ikke er aktuelt nå, men at det er «veldig aktuelt» i arbeidet med en regjeringserklæring..

NRK - 10 aug 21 kl. 21:43

SV vil fjerne olje-skatteletter

SV vil fjerne skattelettelsene for oljenæringen, som et stort stortingsflertall vedtok i fjor. Men de får ikke støtte av Ap og Sp, som de håper å danne regjering med etter valget. I juni i fjor ble regjeringspartiene Enige med Frp, Ap og Sp om å endre skattevilkårene for oljenæringen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt