Eneste

Thursday, 30 June, 09:28

Nyheter om Eneste

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 timer siden

Paris 2015-terroristen funnet skyldig på alle punkter

Terrorsiktede Salah Abdeslam er funnet skyldig på alle punkter, melder nyhetsbyrået Reuters. Terrorangrepene i november 2015 var de dødeligste i fransk etterkrigshistorie. 130 ble drept og hundrevis ble skadd.

NRK - Igår: 23:36

Bare politiet i Trøndelag mener pride-markeringer er trygt

Trøndelag politidistrikt er det Eneste politidistriktet som mener det er trygt å å ha pride-markeringer nå, det melder VG. – Vi har en sterk forståelse for at folk ønsker å vise solidaritet nå, og vi ønsket derfor å legge til rette for en trygg markering, sier operasjonsleder Trond Hangaas til avisen. Alle andre politidistrikt følger de nasjonale anbefalingene om at alle pride-arrangementer bør avlyses inntil videre av sikkerhetsårsaker..

VG - Igår: 23:25

Bare ett politidistrikt mener Pride-markeringer er trygt

Trøndelag politidistrikt er det Eneste i Norge som vil tilrettelegge for Pride-arrangementer, til tross for nasjonale anbefalinger om å utsette..

Klartale - Igår: 13:00

Dette kan vente deg på ferien i sommer

Det er mange som reiser om sommeren. På det meste så reiser rundt 97.000 nordmenn fra Oslo Lufthavn.

VG - Igår: 12:24

Det viktigste toppmøtet på flere tiår

Natos toppmøte i Madrid denne uken er historisk viktig. Vi ser en allianse i stor endring. Den viktigste, men ikke den Eneste årsak, er Vladimir Putins brutale angrepskrig i Ukraina..

Klartale - I førrgår: 11:15

Afghanske jordskjelvofre venter på hjelp

Natt til onsdag ble flere afghanske landsbyer truffet av et kraftig jordskjelv. Byene Paktika og Khost er de som ble truffet verst.Hjelpearbeidere frykter nå at flere kan dø som følge av kolera eller andre sykdommer.

Aftenposten - 26 jun 22 kl. 23:13

Russland må tape denne krigen

Den Eneste veien til fred er et totalt sammenbrudd av Putins regime..

Dagbladet - 26 jun 22 kl. 16:08

Abort-rush: - Skikkelig skummelt

Millioner av amerikanere har allerede mistet retten til fri abort i sine egne delstater. I løpet av de neste ukene kan det ramme over halvparten av USAs befolkning. I delstaten Mississippi strømmer kvinner til delstatens Eneste gjenværende abortklinikk..

VG - 24 jun 22 kl. 19:46

SAS-ekspert mener det går mot streik: – Stort sett alle fly i Europa og resten av verden vil bli rammet

Flyteknikerstreiken er langt ifra det Eneste som truer sommerferien. Neste uke kan SAS-pilotene gå ut i streik – og da spøker det for SAS-turen din i sommer..

NRK - 23 jun 22 kl. 18:07

Kreml: – Russland og Belarus må styrke forsvaret

Det er behov for umiddelbare og felles grep for å styrke forsvaret i Russland og Belarus, sier den russiske forsvarsministeren. Belarus er det Eneste europeiske landet som har støttet Russlands krig i Ukraina ved å la russiske styrker angripe fra belarusisk jord. Forsvarsminister Sergej Sjojgu i Moskva sier ifølge Interfax at begge land må styrke forsvaret.

Klartale - 23 jun 22 kl. 15:45

Mjelde må være forsiktig med hvor mye hun trener

– Formen jobber jeg med hver dag. Og det går bedre og bedre. Jeg er avhengig av å trene fotball på dette nivået for å bli bedre form.

NRK - 23 jun 22 kl. 13:04

Thor Gjermund Eriksen ny styreleder i Sporveien

Nylig avgått NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen er valgt til ny styreleder i Sporveien. Det skjedde på Sporveiens bedriftsforsamling i dag. – Det blir utrolig spennende å engasjere seg i et selskap som betyr noe for oslofolk hver Eneste dag.

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 08:37

Oslo har vokst med over 200.000 innbyggere de siste 25 årene. Bare her har folketallet gått ned.

I én Eneste delbydel i Oslo har folketallet gått ned siden 1997. Veksten i byen varierer ekstremt. Sjekk ditt område..

Aftenposten - 23 jun 22 kl. 06:33

Flykaoset kan bli mye verre

Flyteknikerstreiken er langt ifra det Eneste som truer sommerferien. Allerede neste uke kan SAS-pilotene gå ut i streik….

E24 - 23 jun 22 kl. 06:33

Flykaoset kan bli mye verre

Flyteknikerstreiken er langt ifra det Eneste som truer sommerferien. Allerede neste uke kan SAS-pilotene gå ut i streik – og ute i Europa truer kaos og streik..

VG - 23 jun 22 kl. 06:04

Flykaoset kan bli mye verre

Flyteknikerstreiken er langt ifra det Eneste som truer sommerferien. Allerede neste uke kan SAS-pilotene gå ut i streik – og ute i Europa truer kaos og streik..

VG - 23 jun 22 kl. 03:06

United uten spillerkjøp: – Det begynner å bli prekært

Tidligere Manchester United-manager Ralf Rangnick mente laget trengte 10 nye spillere. Foreløpig står de uten en Eneste signering..

VG - 22 jun 22 kl. 21:27

Store svømme-forskjeller: – Vi har tatt tak

På Flesberg skole får hvert Eneste barn svømmeopplæring hver uke på hvert årstrinn, pluss i barnehagen. På Tøyen skole i Oslo får noen utvalgte klasser til sammen 13 timer svømming årlig..

VG - 22 jun 22 kl. 15:34

Tok grep for å rydde opp – får skattesmell likevel: – Jeg fikk sjokk og kaffen i halsen

Som Eneste stortingsrepresentant tok Anette Trettebergstuen (Ap) selv kontakt med administrasjonen og ba om å betale mer skatt, lenge før pendlerboligavsløringene kom. Nå får hun likevel en stor skattesmell..

VG - 22 jun 22 kl. 15:34

Ryddet opp – får skattesmell likevel: – Jeg fikk sjokk og kaffen i halsen

Som Eneste stortingsrepresentant tok Anette Trettebergstuen (Ap) selv kontakt med administrasjonen og ba om å betale mer skatt, lenge før pendlerboligavsløringene kom. Nå får hun likevel en stor skattesmell..

NRK - 22 jun 22 kl. 10:33

Kina tilbyr seg å megle på Afrikas Horn

Kina tilbyr seg å være fredsmegler på Afrikas Horn, blant annet i konflikten mellom regjeringen og Tigrayfolkets frigjøringsfront (TPLF) i Etiopia. Utsendinger fra Etiopia, Somalia, Djibouti, Sudan, Sør-Sudan, Uganda og Kina har denne uka vært samlet i Addis Abeba for å diskutere «sikkerhet, styresett og utvikling». Tilbudet ble tilsynelatende avvist av den etiopiske presidentens nasjonale sikkerhetsrådgiver Redwan Hussein som berømmet Kina for å spille «en støttende rolle», men som understreket at løsninger på kriser «må komme innenfra».

Aftenposten - 22 jun 22 kl. 08:53

Frykter at kjønnsforskjellene i skolen vil øke: – Det kan få store konsekvenser

Dobbelt så mange gutter som jenter leste ikke én Eneste bok i fjor, ifølge ny rapport. 16-årige Dino Juhas er en av dem..

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:49

Jenter leser dobbelt så mange bøker enn det gutter gjør

Barn og unge leser mindre enn før. Tre av ti mellom 16 år og 19 år leste ikke en Eneste bok i fjor. Det gjelder guttene.

Klartale - 22 jun 22 kl. 08:46

Større press for å bli enige i flystreiken

Flyteknikere har denne uka vært i streik. Norsk Flytekniker Organisasjon (NFO) har krevd mer penger for jobben de gjør. NFO er en fagforening.

E24 - 22 jun 22 kl. 06:18

Norse Atlantic-sjefen: – Det viktigste er å tjene penger

Norse Atlantic-sjef Bjørn Tore Larsen vil ikke ta i en Eneste transit-koffert og har allerede fremleid fire av selskapets 15 langdistansefly. Og han flyr gjerne til Pakistan, om det hjelper på bunnlinjen..

NRK - 22 jun 22 kl. 04:29

Undersøkelse: Gutter leste færre bøker

17 prosent av guttene mellom 8 og 19 år leste ikke bøker i fjor, ifølge en ny undersøkelse. For jentene er andelen 9 prosent. Tallene kommer fram i Ipsos-rapporten Barn og ungdom 2022, skriver Aftenposten.

NRK - 21 jun 22 kl. 03:14

Russland rykker frem i Sievjerodonetsk

Russiske styrker har gått inn i industridelen av Sievjerodonetsk, og bare Azot-fabrikken er fortsatt under ukrainsk kontroll, ifølge Luhansk-fylkets guvernør. Kjemikaliefabrikken Azot er det Eneste stedet i byen som ennå ikke er tatt av russiske styrker, skriver han på Telegram. (NTB)..

Klartale - 20 jun 22 kl. 09:58

To døde funnet etter flystyrt i Rotterdam

En norsk far og sønn har vært savnet i Rotterdam i Nederland. De var i et fly som styrtet. Flyet med de to to styrtet 5.

Klartale - 20 jun 22 kl. 09:12

Mange sier ja til å bli vaksinert for fjerde gang

Litt flere enn fem av ti har takket ja til å fylle på med en tredje dose med korona-vaksine. Sju av ti i denne gruppa sier at de vil takke ja til en fjerde dose hvis de får tilbud om det.Det er eldre enn unge som sier ja, ifølge Norsk korona-monitor.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 07:33

Aftenposten mener: Russland har egentlig tapt

Trusler og vold er Vladimir Putins Eneste verktøy..

NRK - 20 jun 22 kl. 06:04

15-åring ble drept i skyteepisode i Washington

En 15-åring er drept etter skyting på U-street Washington i USA, bekrefter MDP politiet i en pressekonferanse de selv har postet på Twitter. 15-åringen skal ha blitt skutt med et håndvåpen. Politiet er enda ikke sikre på om tenåringen var et tilfeldig offer eller om skytingen var planlagt.

Aftenposten - 20 jun 22 kl. 05:38

Da Russland invaderte Ukraina, fikk denne kyllingselgeren i Singapore et stort problem

SINGAPORE (Aftenposten): Ko Huat (67) selger som han pleier, men han taper likevel penger hver Eneste dag..

VG - 19 jun 22 kl. 19:52

Klønete selvmål og Fofana-show ga seks på rad for Molde

(Odd-Molde 1–2) Molde er de Eneste som er i nærheten av serieleder Lillestrøm - takket være den sterke seiersrekken som fortsatte mot hjemmesvake Odd..

Aftenposten - 19 jun 22 kl. 19:52

Klønete selvmål og Fofana-show ga seks på rad for Molde

(Odd-Molde 1–2) Molde er de Eneste som er i nærheten av serieleder Lillestrøm - takket være den sterke seiersrekken som….

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

E24 - 19 jun 22 kl. 07:06

I denne sanden dyrker de mat

YUMA (E24) Hver time blir 2000 amerikanske fotballbaner til ørken. Med en spesiell teknologi prøver norske Desert Control å begrense dette. E24 har som Eneste medium fulgt dem på veien i USA..

NRK - 19 jun 22 kl. 01:33

Stoltenberg: Ukraina-krigen kan vare i flere år

Nato-sjef Jens Stoltenberg tror det kan ta flere år før krigen i Ukraina er over. Kostnadene blir høye, sier han. – Ingen vet hvor lenge krigen vil vare.

Klartale - 17 jun 22 kl. 16:00

Korona fører til nytt kaos i sykkelsporten

1. juli er det start i Tour de France på sykkel. Det er en av de største konkurransene innen sporten, og varer i mer enn tre uker.

Klartale - 17 jun 22 kl. 06:00

Erik ble norsk etter 44 år

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 16 jun 22 kl. 14:03

Tysklands regjering ber innbyggerne spare energi

Russiske Gazprom mer enn halverer gassleveransene via Nord Stream 1-rørledningen. Den tyske regjeringen ber nå innbyggerne om å spare energi. Russland skylder på nødvendig reparasjonsarbeid på gassrørledningen til Tyskland og har varslet at kapasiteten reduseres fra 167 millioner kubikkmeter til 67 millioner kubikkmeter daglig.

Klartale - 24 maj 22 kl. 14:10

Dette krever Tyrkia fra Sverige før de får bli medlem av Nato

Sverige og Finland har søkt om å få bli medlem av forsvars-samarbeidet Nato. Det gjorde de 18. mai.

NRK - 24 maj 22 kl. 04:37

Zelenskyj: – Putin er den Eneste jeg vil treffe for å diskutere fred

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier at president Vladimir Putin er den Eneste russeren han vil møte for å diskutere fred. – Den russiske presidenten bestemmer alt. Hvis vi snakker om å avslutte denne krigen uten ham personlig, så er det en beslutning som ikke kan tas, sa Zelenskyj i en videotale til Verdens økonomiske forum i Davos mandag ifølge The Guardian.

VG - 24 maj 22 kl. 03:21

Putin er den Eneste han vil diskutere fred med

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier at president Vladimir Putin er den Eneste russeren han vil møte for å diskutere fred..

NRK - 15 jun 22 kl. 17:55

Problemer for Skibladner

Norges Eneste hjuldamper, DS «Skibladner», fikk onsdag totalhavari på den ene skovlen. Hjuldamperen må få bistand av politiet. Politiet i Innlandet opplyser at Skibladner klokken 17.

NRK - 15 jun 22 kl. 13:11

Japan til Nato-toppmøtet for første gang

Japans statsminister deltar når Nato-landenes ledere samles i Spania i slutten av måneden. Det er første gang en japansk leder er med på et Nato-toppmøte. Fumio Kishida kommer til Spanias hovedstad Madrid der de 30 landenes ledere møtes 28.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com