Endringer

Onsdag, 28 Juli, 05:00

Nyheter om Endringer

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 08 juli 21 kl. 15:34

Flere Endringer i det europeiske smittekartet

Økende smittetrykk fører til Endringer i EUs risikokart. Det kan også føre til Endringer for nordmenn som vil på utenlandsferie..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:46

Kan bli krav om karantenehotell

Det kan bli krav om karanteneheotell for Spania og Kreta fra mandag. De to landene har nå tallgrunnlaget til å markeres mørkerødt på EUs smittekart. Det kan bety at reisende derifra til Norge må på karantenehotell fra mandag.

NRK - 09 juli 21 kl. 12:05

Endring i reiseråd for noen land

Regjeringen har besluttet at det gjøres Endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for Luxembourg, USA, tre regioner i Finland og noen utvalgte øygrupper. Det skriver de på sine nettsider. Dette skyldes Endringer i smittesituasjonen som gir endret fargekategori (eksempelvis fra grønn til rød) og som fører til endring i tiltaksnivået.

NRK - 09 juli 21 kl. 12:05

Endring i reiseråd for USA og Kreta

Regjeringen har besluttet at det gjøres Endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for Luxembourg, USA, tre regioner i Finland og noen utvalgte øygrupper. Dette skyldes Endringer i smittesituasjonen som gir endret fargekategori (eksempelvis fra grønn til rød) og som fører til endring i tiltaksnivået, skriver regjeringen på sine nettsider. Den greske øyen Kreta, som er et populært feriested for nordmenn, er blant øyene som ikke lenger er «grønn».

VG - 08 juli 21 kl. 15:34

Flere Endringer i det europeiske risikokartet

Økende smittetrykk i flere områder har endret EUs risikokart. Det kan også føre til Endringer for nordmenn som vil på utenlandsferie..

VG - 24 juli 21 kl. 11:04

Tyfon på vei mot OL-byen: – Ikke til å spøke med

TOKYO (VG) En tyfon med vindstyrke på rundt 35 meter i sekundet er ventet å komme inn over Japans hovedstad tirsdag. Det har allerede ført til Endringer i OL-programmet..

NRK - 24 juli 21 kl. 07:51

Tyfonvarsel i OL – flytter øvelser

En tyfon er på vei mot Japans hovedøy og er ventet å nå regionen OL-byen Tokyo ligger i tirsdag. Uværet har allerede ført til OL-Endringer. Rokonkurransene som skulle ha gått mandag er blitt framskutt til søndag i håp om å slippe unna uværet.

NRK - 23 juli 21 kl. 12:03

Flere land blir røde og mørkerøde

Nederland og Spania går fra rød status til mørekerød status i Regjeringens oppdaterte reiseregler. I tillegg går Estland, Liechtenstein og Sveits fra grønn til oransje status. Belgia og Frankrike forblir oransje, mens følgende land forblir røde eller går fra oransje til rød status.

VG - 20 juli 21 kl. 12:22

Mener billettordninger ikke dekker folks behov: – Trengs en mer fleksibel billett

Rapporter viser at folk vil reise mindre med kollektivt etter pandemien. Det krever Endringer i billettløsninger, mener utreder. Vy og Ruter jobber med løsninger..

NRK - 19 juli 21 kl. 14:30

KlimaEndringer endrer alpene

KlimaEndringer fører til dramatiske Endringer i de sveitsiske alpene. Smeltende isbreer har gitt nesten 1.200 nye innsjøer i området, viser studie.

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 13:12

Haugen frykter Brann-nedrykk – mener det må skje Endringer

BERGEN (VG) Tidligere Brann-spiller Fredrik Haugen synes det er tungt å følge sine gamle lagkamerater i krise..

VG - 19 juli 21 kl. 13:12

Haugen frykter Brann-nedrykk – mener det må skje Endringer

BERGEN (VG) Tidligere Brann-spiller Fredrik Haugen synes det er tungt å følge sine gamle lagkamerater i krise. Mandag skal styret diskutere situasjonen..

E24 - 20 juni 21 kl. 07:53

Økt pågang hos turoperatørene etter Endringer i reiseråd

Turoperatørene merket økt pågang fra reiselystne nordmenn da regjeringen fredag varslet Endringer i sommerens reiseråd, melder NRK..

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 12:23

Disse landene får innreisereiserestriksjoner

Regjeringen gjør flere Endringer i innreiserestriksjonene..

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 12:23

Disse landene blir oransje

Regjeringen gjør flere Endringer som gjelder fra og med førstkommende mandag..

NRK - 16 juli 21 kl. 12:02

Flere land blir oransje

Regjeringen har besluttet at det gjøres Endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for flere regioner i Norden, flere land i Europa, samt nye tredjeland. Følgende land får innført innreiserestriksjoner og innreisekarantene fra 19. juli: Belgia, Frankrike, Færøyene, Hellas og Malta (disse landene går fra grønn til oransje).

E24 - 17 juni 21 kl. 14:40

SR-Bank gjør Endringer i ledelsen

SR-Bank gjør Endringer i strukturen i finanskonsernet fra 1. oktober. To nye konserndirektører skal ansettes.

NRK - 14 juli 21 kl. 22:43

Italia vil ha fengselsreform

Etter at en overvåkningsvideo ble publisert i den italienske avisen Domani i juni, som viser at ansatte banker opp innsatte, lover statsminister Mario Draghi Endringer i landets fengsel. Videoen viser blant annet en fange som sitter i rullestol blir slått i ryggen med en batong. – Det vi har sett de siste dagene, har rystet italienernes samvittighet dypt, sa statsministeren etter et besøk ved en fengsel i Roma..

VG - 15 juni 21 kl. 10:33

Utvalg foreslår flere Endringer av trygdeloven

I kjølvannet av Nav-skandalen foreslår et utvalg flere Endringer av folketrygdloven for å sikre samsvar med internasjonale avtaler..

NRK - 14 juni 21 kl. 13:35

Iran ser ingen Endringer i Israel

Iran forventer ingen politiske Endringer i forholdet til Israel etter at israelerne fikk ny regjering søndag. Den nye statsministeren, Naftali Bennett, har sagt han er imot at USA igjen slutter seg til atomavtalen med Iran. Han sier også at Iran ikke vil få lov til å utvikle atomvåpen under hans ledelse..

NRK - 10 juli 21 kl. 14:17

Spania stokker om på regjeringen

Statsminister Pedro Sánchez i Spania vil lørdag kunngjøre Endringer i den spanske regjeringen. Flere sentrale statsråder er ventet å bli byttet ut. Sanchez' regjering består av Sosialistpartiet og det radikale venstrepartiet Podemos.

NRK - 09 juli 21 kl. 20:22

Fødselstall sank under pandemien

Tall fra USA og 19 europeiske land viser «en kraftig nedgang i antallet fødsler» under koronapandemien, ifølge FN. «Endringer i fertilitet på kort sikt er aldri åpenbart, all den tid graviditeten varer i ni måneder, men det blir stadig klarere at fødselsratene faller under pandemien», konkluderer en studie utført av FNs befolkningsfond (UNFPA)..

Aftenposten - 09 juli 21 kl. 12:05

Innstramninger i innreiseregler for Kreta og USA

Regjeringen har besluttet at det gjøres Endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for Luxembourg, USA, tre….

VG - 07 juli 21 kl. 20:07

Lange og tette Color Line-køer: – Totalt kaos

Etter det de omtaler som en fin tur på cruise med et Color Line-skip, endte Annica Lindén Øygard (54) og datteren Malin Øygard (26) i tette køer etter ankomsten til Norge. Color Line sier at de vil gjøre Endringer før torsdagens ankomst fra Kiel..

VG - 07 juli 21 kl. 20:07

Forteller om lange og tette Color Line-køer: – Totalt kaos

Etter et Kiel-cruise med Color Line endte Annica Lindén Øygard (54) og datteren Malin Øygard (26) i tette køer etter ankomsten til Norge. Color Line sier at de vil gjøre Endringer før torsdagens ankomst fra Kiel..

NRK - 05 juni 21 kl. 11:26

Dyrevernalliansen krever Endringer

Dyrevernalliansen reagerer etter NRKs sak om griseindustriens brutte løfter. – Dette er grusomme bilder av intelligente og renslige dyr som behandles uverdig, sier kommunikasjonsleder Live Kleveland. Dyrevernalliansen mener nå politikerne må forstå at det behøves omfattende Endringer i norsk svinenæring.

VG - 03 juli 21 kl. 12:57

Gjør Endringer etter at rettslige lydopptak av Britney Spears gikk viralt

Domstolen i Los Angeles vil ikke lenger kringkaste høringer og kjennelser for folk som ikke kan være fysisk til stede. Det skjer etter at Britney Spears rettsmøte forrige uke lekket ut på nettet..

NRK - 02 juli 21 kl. 15:11

Mange booker ferie etter nye råd

Stadig flere nordmenn vil reise utenlands. Fra 5. juli letter regjeringen på reiserådene, og fra flere europeiske land slipper folk innreisekarantene.

VG - 02 juli 21 kl. 13:56

Store Endringer: Disse landene blir grønne fra 5. juli

Frankrike og Hellas er blant landene som blir grønne fra 5. juli, det opplyser Helse- og omsorgsdepartementet i en pressemelding..

VG - 02 juli 21 kl. 13:56

Store Endringer: Disse landene blir grønne fra mandag

Frankrike og Hellas er blant landene som blir grønne fra 5. juli. I tillegg innføres egne vurderinger for populære feriemål..

Dagbladet - 02 juli 21 kl. 07:07

Advarer turister: - Umulig å forutsi

Myndighetene på Mallorca holder pusten foran turistsesongen. - Vi gjør alt vi kan for å unngå et kjempeutbrudd, sier turistdepartementet, og advarer om at det kan skje raske Endringer..

E24 - 01 juli 21 kl. 06:25

Regjeringen varsler lovendring for å trigge økt boligbygging

Kommunalminister Nikolai Astrup (H) sier Endringer i Plan- og bygningsloven vil påvirke både utbyggere og kommuner..

Aftenposten - 01 juli 21 kl. 06:25

Denne lovendringen skal gi mer boligbygging. Utbygger: – Dette er gode nyheter

Kommunalminister Nikolai Astrup (H) sier Endringer i Plan- og bygningsloven vil påvirke både utbyggere og kommuner..

E24 - 30 juni 21 kl. 19:10

Flyrs første tur gikk i rute: – Vet vi har litt å jobbe med

Det nye flyselskapet Flyr feiret onsdag sin aller første avgang som selskap. I sommer satser selskapet på ruter mellom Oslo og Nord-Norge før rutenettet skal vokse. Samtidig forbereder selskapet seg på å tilpasse seg Endringer i pandemien..

Dagbladet - 30 juni 21 kl. 06:30

Slik blir corona-høsten

En fjerde smittebølge, varige Endringer, større frihet, og overhengende frykt for nye mutasjoner. Dette tror ekspertene venter oss på andre sida av sommeren..

VG - 23 juni 21 kl. 10:39

Fyrer seg kraftig opp mot strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag til Endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer til å virke mot sin hensikt..

VG - 22 juni 21 kl. 09:52

Regjeringen foreslår røykeforbud på holdeplasser og i bil med barn

Røykeforbudet utvides. Det foreslår regjeringen i sine Endringer av tobakksskadeloven..

Aftenposten - 21 juni 21 kl. 12:58

https://cms.schibsted.media/workbench/bnRVPe;newsroom=apSier ja til å danne nytt byråd

Raymond Johansen håper å ha Oslos nye byråd klart i løpet uken. Det blir trolig få Endringer blant dagens byråder, etter….

NRK - 21 juni 21 kl. 01:30

Chile skal lage ny grunnlov

Chiles grunnlovskomité tas i ed 4. juli, ifølge president Sebastián Piñera. Landet skal bytte ut dagens grunnlov, som stammer fra tiden under militærdiktaturet.

E24 - 20 juni 21 kl. 22:06

Næringsministeren om kontantstøtteordningen: – På ingen måte perfekt

Næringsminister Iselin Nybø (V) sier til E24 at departementet har gjort store Endringer siden de tok over kontantstøtteordningen, men at den ikke kunne blitt gjort smalere nå. SVs Kari Elisabeth Kaski sier partiet tar selvkritikk..

NRK - 18 juni 21 kl. 14:41

Senker aldergrensen på pensjon

I dag vedtok regjeringn at aldersgrensen for å ha rett til obligatorisk tjenestepensjon skal senkes fra 20 til 13 år. Alle ansatte i privat sektor skal få pensjon fra første krone. Forslaget om å senke aldersgrensen, som etter planen skal innføres i 2023, var én av tre konkrete Endringer som regjeringen behandlet..

VG - 18 juni 21 kl. 10:49

I dag avgjøres videre innreiseforbud: – Det er slutt på tålmodigheten vår

Mette Marie Kjeldsen fra Tromsø kan selv reise hjem til familien sin i Norge, mens hennes amerikanske ektemann slipper ikke inn. Fredag kan det bli Endringer for utlendinger som vil inn i Norge..

NRK - 17 juni 21 kl. 11:18

Vil fremme mistillit mot Löfven

Vänsterpartiet, det sosialistiske partiet i Sverige, sier de vil gå videre med arbeidet for å samle støtte for et mistillitsforslag mot statsminister Stefan Löfvens regjering. Partiet mener at regjeringen må trekke et forslag om Endringer i utleielovgivningen. Eventuelt krever Vänsterpartiet at det innledes forhandlinger med Leieboerforeningen for å sikre forbedringer..

NRK - 15 juni 21 kl. 14:04

Havforskere vil kutte torskekvoten

Bestanden av skrei og nordøstatlantisk hyse er på vei ned. Derfor er rådet fra Det internasjonale råd for havforskning, ICES, å kutte kvoten med en femdel neste år. Hadde det ikke vært for regler i kvotesamarbeidet med Russland, som forhindrer større Endringer enn 20 prosent fra år til år, ville rådet fra ICES vært å redusere kvoten med 40 prosent..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt