Eksploderte

Wednesday, 27 September, 17:33

Nyheter om Eksploderte

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 21 timer siden

Armenia: Minst 125 ble drept i eksplosjonen i Nagorno-Karabakh

Minst 125 mennesker mistet livet da et drivstofflager Eksploderte i den omstridte Nagorno-Karabakh-regionen, ifølge Armenias helseminister Anahit Avanesian..

NRK - 24 sep 23 kl. 05:06

Eksplosjon ved hus sør for Stockholm – ingen skadet

Ingen ble skadd da en gjenstand Eksploderte ved et hus i Huddinge, sør for Stockholm. Store politistyrker letter etter en eller flere gjerningspersoner. Meldingen om hendelsen i Glömsta kom rett etter klokka 2 natt til søndag.

NRK - 23 sep 23 kl. 23:52

Over 30 døde i en brann i Benin

Minst 34 mennesker mistet livet da et ulovlig drivstoffdepot Eksploderte sør i landet, nær grensen mot Nigeria. Benins innenriksminister Alassane Seidou opplyser at 34 personer mistet livet, blant dem to spedbarn. 20 personer ble skadd, noen av dem alvorlig.

NRK - 23 sep 23 kl. 16:32

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver Eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

Klartale - 18 sep 23 kl. 08:26

Florø sørger etter tragisk ulykke

Søndag hedret folk i Florø de døde. Bare dager før ble tre unge liv revet bort. Ulykken skjedde i Florø i Vestland.

NRK - 10 sep 23 kl. 19:06

Ungarn: To omkom da fly styrtet under flyshow

To mennesker mistet livet og fire ble skadd da et fly styrtet under et flyshow i Ungarn søndag. Flyet, et amerikansk veteranfly av typen North American Aviation T-28 Trojan, deltok i flyshowet på en flyplass i byen Szekesfehervar da det brått styrtet. Flyet Eksploderte idet det traff bakken.

NRK - 04 sep 23 kl. 10:00

Reuters: Russiske droner Eksploderte i Romania

To russiske droner skal ha detonert på rumensk territorium under angrepet mot den nærliggende havnebyen Izmail i Ukraina i natt. Det opplyser en kilde til Reuters. Mye infrastruktur og flere lagerbygg ble skadet av flere titalls russiske droneangrep mot Izmail i går.

NRK - 04 sep 23 kl. 10:00

Ukraina: Russiske droner Eksploderte i Romania

To russiske droner skal ha detonert på rumensk territorium under angrepet mot den nærliggende havnebyen Izmail i Ukraina i natt. Det opplyser talspersonen for det ukrainske utenriksdepartementet, Oleg Nikolenko. Mye infrastruktur og flere lagerbygg ble skadet av flere titalls russiske droneangrep mot Izmail i går.

NRK - 28 aug 23 kl. 03:13

Japansk måneoppdrag utsatt igjen

Japans romfartsorganisasjon Jaxa har utsatt en oppskyting av en H-IIA-rakett som skulle frakte et månelandingsfartøy og en satellitt ut i verdensrommet. Mandagens planlagte oppskyting ble kansellert på grunn av vanskelige vindforhold i den øvre atmosfæren, skriver Mitsubishi Heavy Industries (MHI), som skulle lede oppskytingen, på X/Twitter. Det er tredje gang oppskytingen blir utsatt.

NRK - 27 aug 23 kl. 20:53

To døde og 56 skadd i eksplosjoner i Romania

To mennesker mistet livet og 56 ble skadd i to eksplosjoner og påfølgende branner på en uautorisert gass-stasjon nærheten av Romanias hovedstad Bucuresti. Eksplosjonene skjedde lørdag på en fyllestasjon for petroleumsgass (LPG) i landsbyen Crevedia, rundt 20 kilometer nordvest for Bucuresti. De fleste av dem som ble skadd, var brannkonstabler som rykket ut til stasjonen for å forsøke å slukke brannen etter den første eksplosjonen.

NRK - 26 aug 23 kl. 22:30

Dødelige eksplosjoner på LPG-stasjon i Romania

Én person har mistet livet og 33 personer er skadd i to eksplosjoner på en fyllestasjon for petroleumsgass (LPG) i nærheten av Romanias hovedstad Bucuresti. Etter den første eksplosjonen i Crevedia lørdag spredte brannen seg til to tanker og et hus i nærheten. Det førte til evakueringer i en radius på 300 meter, samt en stans i veitrafikken, opplyser rumenske myndigheter.

NRK - 25 aug 23 kl. 11:31

Japan klar til å sende opp månesonde – etter Indias suksess

Etter Indias historiske månelanding håper Japan nå å få sendt sitt romprogram på rett kurs med helgens oppskyting av Moon Sniper. Raketten skytes opp søndag med en sonde som forventes å nå månens overflate i løpet av fire til seks måneder. I tillegg har den med seg en røntgenbildesatellitt laget for å undersøke universets utvikling.

NRK - 19 aug 23 kl. 20:31

Trykkmålar Eksploderte

Politiet opplyser laurdag kveld at det er ein trykkmålar som har eksplodert inne i bedrifta i Kristiansund. Dette har ført til lekkasje i ein tank som skal ha innehalde ei blanding av salpetersyre og vatn. Alt trykk på anlegget er no stengt av og det er starta opprydding..

Klartale - 15 aug 23 kl. 14:00

Kan ta flere måneder før Maui er trygt igjen

Nesten hundre mennesker er døde. Historiske bygg har brent ned. Brann har herjet på Hawaii-øya Maui.

NRK - 10 aug 23 kl. 10:07

Expressen: Mislykket bombeattentat mot Sveriges ambassade i Beirut

Den svenske ambassaden i Beirut ble utsatt for et mislykket angrep natt til torsdag, skriver den svenske avisen Expressen. Ifølge avisen ble det kastet en bombe ved inngangen til ambassadebygningen som ikke Eksploderte..

NRK - 10 aug 23 kl. 08:46

En person skadet i Skibotn etter at radio Eksploderte

Brannmannskaper og ambulanse rykket i morges ut til branntilløp på Skibotn Rehabiliteringssenter, opplyser politiet. En radio skal ha eksplodert og ført til en del røykutvikling. 12 beboere ble evakuert.

NRK - 08 aug 23 kl. 00:53

Tyskland: Bombefunn fra andre verdenskrig – 13.000 evakuert

Rundt 13.000 mennesker er evakuert i Düsseldorf vest i Tyskland etter funn av en amerikansk bombe fra andre verdenskrig. Den ett tonn store bomben skulle uskadeliggjøres natt til tirsdag.

NRK - 30 jul 23 kl. 20:51

Taliban fordømmer selvmordsbombing i Pakistan

Minst 35 personer ble drept og over 200 såret i et selvmordsangrep nordvest i Pakistan søndag ettermiddag. Taliban fordømmer nå selvmordsbombingen. Ifølget det lokale politiet Eksploderte bomben inne i et tettpakket lokale der det radikale islamist partiet Jamiat Ulema-e-Islam holdt et valgmøte.

NRK - 29 jul 23 kl. 20:27

Voldelige demonstrasjoner i Bangladesh

Politiet i Bangladesh har lørdag avfyrt gummikuler og tåregass mot steinkastende opposisjonspartitilhengere i hovedstaden Dhaka, som blokkerer store veier for å kreve statsministerens avgang. Det skriver Reuters. Tilhengere av Bangladesh Nationalist Party (BNP) satte lørdag fyr på busser og Eksploderte bensinbomber, ifølge politi og lokale medier.

NRK - 27 jul 23 kl. 21:53

Seks drept i bombeeksplosjon i Syria

Minst seks mennesker ble drept da en bombe Eksploderte nær en sjiamuslimsk helligdom i Syria torsdag. Bomben skal ha vært plassert i en drosje eller en motorsykkel i nærheten av helligdommen i utkanten av hovedstaden Damaskus. Seks mennesker ble drept og over 20 såret, ifølge det syriske innenriksdepartementet.

NRK - 22 jul 23 kl. 14:14

17 omkom i bussulykke i Bangladesh

Minst 17 mennesker omkom og mange ble skadd da en buss kjørte utfor veien og havnet i en innsjø sør i Bangladesh, opplyser det lokale politiet. Det var nærmere 50 passasjerer i bussen da sjåføren mistet kontrollen og den havnet i vannet nær byen Jhalakhati, drøyt 130 kilometer sørvest for hovedstaden Dhaka. Et dekk som Eksploderte skal ha vært årsak til ulykken, ifølge politiets foreløpige etterforskning.

Dagbladet - 15 jul 23 kl. 22:55

Sjokkmøte: - Den Eksploderte

Måka fikk et ublidt møte med høyspentmasta..

NRK - 06 jul 23 kl. 11:24

Israel med angrep mot Sør-Libanon

Den israelske hæren skal ha gjennomført et angrep mot Sør-Libanon etter at et prosjektil ble skutt opp og Eksploderte i grenseområdet, melder AFP..

Dagbladet - 03 jul 23 kl. 05:35

Paris-opptøyene: - Redselsnatt

Ei fransk kruttønne av sosial ulikhet Eksploderte i opptøyer etter drapet på Nahel (17). - En klar opptrapping, sier professor og Frankrike-kjenner Raino Malnes etter det som beskrives som ei redselsnatt fra lørdag til søndag..

VG - 02 jul 23 kl. 01:29

Syria sier Israel skjøt raketter mot Homs

Israel gjennomførte natt til søndag et luftangrep nær den syriske byen Homs, opplyser Syrias hær. Samtidig melder israelske medier at et missil fra Syria Eksploderte i luften sør i Israel..

NRK - 01 jul 23 kl. 06:44

25 omkom i dødsulykke i India

Lørdag omkom minst 25 mennesker i en bussulykke i Buldhana-distriktet i delstaten Maharashtra vest i India. Ifølge lokalt politi mistet sjåføren kontrollen over bussen da et av dekkene Eksploderte. Bussen kolliderte deretter med autovernet og tok fyr.

NRK - 28 jun 23 kl. 09:23

Har oppretta tilsynssak

Arbeidstilsynet jobbar vidare med å undersøke arbeidsulykka på Stranda fredag. Ein 25-år gamal mann omkom då ein tank på eit oppdrettsanlegg Eksploderte. Måndag var dei på tilsyn på staden der ulykka skjedde og har oppretta ei tilsynssak ovanfor Hofset Aqua AS.

NRK - 26 jun 23 kl. 12:47

Skal gjennomføre synfaring

Politiet, Arbeidstilsynet og representantar frå Hofseth skal i dag på synfaring etter ulykka i Liabygda på Stranda fredag. Ein mann i 20-åra omkom då ein tank på eit oppdrettsanlegg Eksploderte. Hofseth er eigar av anlegget.

Klartale - 23 jun 23 kl. 13:35

Leter fortsatt etter savnet kvinne etter eksplosjon

50 personer ble skadd i en eksplosjon i Paris onsdag. Eksplosjonen skjedde i en bygning. Seks personer ble alvorlig skadd.

NRK - 23 jun 23 kl. 13:21

Søker fortsatt etter kvinne som er savnet etter eksplosjon i Paris

Beredskapspersonell fortsatte fredag søket etter kvinnen som er savnet etter en eksplosjon i en bygning i Paris. Årsaken til eksplosjonen er fortsatt ukjent. Kvinnen er lærer ved moteskolen American Academy som ligger i bygningen på sørbredden av elven Seinen.

NRK - 17 jun 23 kl. 00:42

Sju soldater drept av landmine i Niger

Sju soldater døde da de kjørte på en landmine i den sørøstlige delen av Nigeria, et område der jihadister holder til, uttaler hæren i landet. Minen Eksploderte natt til fredag, bare 400 meter unna en militær vaktpost i Chetimari Wangou ved Diffa regionen. To soldater overlevde hendelsen og ble sendt til sykehus.

NRK - 14 jun 23 kl. 05:17

Normilk fortsetter samarbeidet med Freia

Tørrmelk-selskapet Normilk fortsetter sitt samarbeid med Mondelez-eide Freia. – Selvfølgelig har vi gjort vurderinger. Vi har hatt en tett dialog med Mondelez siden dette Eksploderte torsdag.

NRK - 09 jun 23 kl. 19:01

22 barn drept i granateksplosjon i Somalia

22 barn ble drept i en granateksplosjon nær landsbyen Qoryoley sør i Somalia, ifølge lokale myndigheter. Det skal ha vært en ueksplodert rakett gikk i lufta ved en lekeplass sør i Somalia, ifølge guvernøren i regionen. Barna skal ha lekt på en lekeplass da raketten Eksploderte.

NRK - 06 jun 23 kl. 11:08

Tysklands forbundskansler bekymret for situasjonen ved atomkraftverk

Tysklands forbundskansler Olaf Scholz er bekymret for situasjonen ved atomkraftverket i Zaporizjzja, etter at Kakhovka-demningen i nærheten Eksploderte. – Vi følger med på situasjonen ved atomkraftverket i Zaporizjzja med bekymring, sier han ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 02 jun 23 kl. 19:46

Lastebildekk Eksploderte og knuste rute på personbil

Et lastebildekk har eksplodert og knust frontruten på en personbil i nærheten ved Barstølveien i Kristiansand fredag kveld, melder politiet. Ingen personer er skadet. Politiet er på vei til stedet for å hjelpe med dirigering av trafikken..

NRK - 01 jun 23 kl. 15:15

Russiske myndigheter etterlyser en tredje person etter drap på militærblogger

Russiske etterforskere jakter på en tredje person i forbindelse med attentatet mot den populære bloggeren og krigstilhengeren Vladen Tatarskij i april. I en erklæring postlagt på meldingstjenesten Telegram sier granskningskomiteen for alvorlige forbrytelser at en viss Roman Popkov er ettersøkt for terrorisme og besittelse av eksplosiver. Popkov er en russisk journalist med base i Ukraina.

NRK - 20 apr 23 kl. 15:44

SpaceX Eksploderte etter to minutter

Selskapet til Elon Musk, SpaceX, skjøt opp den nye raketten Super Heavy/Starship i dag. Raketten kom etter to minutter i spinn og Eksploderte..

Dagbladet - 20 apr 23 kl. 15:50

Eksploderte etter take-off

Verdens største romrakett Starship Eksploderte fire minutter etter å ha lettet..

E24 - 20 apr 23 kl. 15:48

SpaceX-gigarakett Eksploderte under testflyging

Det gikk ikke som planlagt da SpaceX endelig fikk prøvefly verdens største rakett torsdag. Kort tid etter oppskyting Eksploderte raketten..

Aftenposten - 16 maj 23 kl. 13:22

– Det er siste gang jeg åpner et sted, sa Michelin-kokken. Nå åpner han takeaway i Oslo.

Små byggesett med restaurantmat Eksploderte under koronaen. Stjernekokken satser på at trenden ikke er over..

NRK - 09 maj 23 kl. 06:54

12 mennesker drept på Gazastripen

Israel gjennomførte flere luftangrep på Gazastripen tirsdag. Det Eksploderte både i Gaza by og i Rafah. Minst 12 personer skal være drept, tre av dem ledere i den militante gruppa Islamsk hellig krig.

Aftenposten - 07 maj 23 kl. 12:02

(tenkt lørdag) Resultatene til 17-åringen Eksploderte: – Veldig bra å være Milla

HOLTET (VG) Bare 17 år gammel er hun trippel verdensmester i langrenn..

VG - 07 maj 23 kl. 12:02

Resultatene til 17-åringen Eksploderte: – Veldig bra å være Milla

HOLTET (VG) Bare 17 år gammel er hun trippel verdensmester i langrenn. Milla Grosberghaugen Andreassen kjedet seg i pandemien, økte treningsmengden mye, og fikk kjempefremgang..

NRK - 06 maj 23 kl. 18:24

Russland: Hevder Ukraina står bak bilbomben

Russiske etterforskere hevder at mannen som ble arrestert etter at en bilbombe Eksploderte i byen Nizjnij Novgorod lørdag, fulgte ordre fra Ukraina. En person ble drept og den russiske nasjonalisten og forfatteren Zakhar Prilepin ble skadd i angrepet..

NRK - 06 maj 23 kl. 18:24

Russland: Hevder Ukraina og USA står bak bilbomben

Russiske etterforskere hevder at mannen som ble arrestert etter at en bilbombe Eksploderte i byen Nizjnij Novgorod lørdag, fulgte ordre fra Ukraina. Myndighetene sier at også USA er ansvarlig. En person ble drept og den russiske nasjonalisten og forfatteren Zakhar Prilepin ble skadd i angrepet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com