Eidsvoll

Saturday, 26 November, 23:43

Nyheter om Eidsvoll

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 22 kl. 21:08

Bolt-feil på trebru i Eidsvoll

Statens vegvesen har funnet en bolt-feil på en trebru i Eidsvoll. Undersøkelsen ble gjort i forbindelse med brukollapsen på Tretten tidligere i år. Etter hendelsen valgte Vegvesenet å stenge 14 trebruer, som ble bygd på lignende vis, for nærmere undersøkelse.

NRK - 21 okt 22 kl. 10:42

Overbelastet bru i Eidsvoll stenges

Sundbyveien bru i Eidsvoll skulle åpne igjen fredag etter kvalitetssikring fra Statens vegvesen. Men på tampen av undersøkelsene ble det kjent at brua var overbelastet, skriver Romerikes Blad. Den vanligvis trafikkerte brua stenges nå på ubestemt tid, inntil forsterkning og eller utbredelse blir gjort.

NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

Klartale - 03 nov 22 kl. 12:45

Full stopp for slike broer

Myndighetene har sjekket trebroer. Sju av ni er utrygge. De bærer vekt for dårlig.

NRK - 09 nov 22 kl. 11:07

Oslo SV ber Kaski stille som lederkandidat

Fylkesleder i Oslo SV, Sunniva Holmås Eidsvoll, ber Kari Elisabeth Kaski stille som lederkandidat på partiets landsmøte til våren. – Det er et stort tap for SV at Audun gir seg, og jeg tror mange trenger litt tid til å venne seg til tanken. Nå blir det spennende å se hvem som ønsker å stille til leder.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:23

Gardermobanen stengt mellom Eidsvoll og Gardermoen

Strømproblemer før til på Gardermobanen er stengt for trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn torsdag morgen, opplyser Bane Nor. Stengingen berører SJ Nords region tok mellom Oslo og Trondheim, samt Vys lokaltog og regiontog fra Oslo mot Eidsvoll og Hamar. Bane Nor opplyser ved 5-tiden at de jobber med å rette feilen.

NRK - 28 okt 22 kl. 14:33

Strømproblemer skaper trøbbel i togtrafikken mellom Lillestrøm og Eidsvoll

Strømproblemer fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Eidsvoll fredag ettermiddag. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider. Dette påvirker en rekke toglinjer, blant annet Flytoget som går til Oslo lufthavn.

NRK - 28 okt 22 kl. 13:12

Strømproblemer fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Eidsvoll

Det er forsinkelser og innstillinger på grunn av strømproblemer mellom Lillestrøm og Eidsvoll, skriver Bane Nor på sine nettsider. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 10 sep 22 kl. 07:23

Skal bygge fiskefabrikk på Eidsvoll

Nordnorske sjømataktører har besluttet å bygge en ny fiskeforedlingsfabrikk på Eidsvoll. Fabrikken skal stå klar neste år. Fabrikken skal etableres i de gamle lokalene til Smedstuen AS på Dal og vil gi 60 arbeidsplasser, melder Intrafish.

NRK - 15 okt 22 kl. 17:09

Trafikkuhell ved Eidsvoll: Forstyrret av fødende ku

To biler var involvert i et trafikkuhell på Odalsvegen i Eidsvoll klokken 15.45. En bil har kjørt på bilen foran.

NRK - 14 nov 22 kl. 20:27

Oslo-byråd krever avklaring om tilskudd til barnehager i streik

Kunnskapsdepartementet mener kommunene kan frata streikerammede private barnehager tilskuddet, men har ikke pekt på en hjemmel. Nå vil Oslo ha en avklaring. – Departementet har ikke pekt på noen hjemmel for å gjøre det.

NRK - 10 nov 22 kl. 23:36

Vil ha uravstemning om ny SV-leder

Leder av Oslo SV, Sunniva Holmås Eidsvoll, mener SV før vurdere å holde uravstemning for å finne ny partileder etter Audun Lysbakken. – Jeg synes det er interessant å ta en diskusjon om en rådgivende uravstemning nå før landsmøtet, sier hun til TV 2..

NRK - 10 nov 22 kl. 11:38

Oslo på topp i nasjonale prøvar

Gutane er framleis best i rekning og jentene i lesing på både 5., 8. og 9.

NRK - 09 nov 22 kl. 18:52

Syklist bekreftet omkommet etter kollisjon i Nannestad

En syklist ble 1. september fraktet til sykehuset med luftambulanse, da han ifølge Øst politidistrikt ble truffet av en bil ved Gardermovegen i Nannestad. Forrige uke var syklisten bekreftet omkommet overfor politiet, etter å ha ligget i koma siden ulykken.

NRK - 30 okt 22 kl. 16:51

Antirasister markerte foran Stortinget

Mellom 250 og 300 mennesker har møtt opp foran Stortinget, opplyser politiet. Etter gårsdagens nazist-marsj ble det søndag ettermiddag arrangert en motdemonstrasjon på Eidsvoll plass i Oslo. – Det går rolig for seg og er god stemning, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

E24 - 10 sep 22 kl. 07:16

Nordnorsk lakseprodusent etablerer fiskefabrikk på Eidsvoll

Nordnorske sjømataktører har besluttet å bygge en ny fiskeforedlingsfabrikk på Eidsvoll. Fabrikken skal stå klar neste år..

NRK - 02 sep 22 kl. 05:39

Slapp ut fra arresten – ranet ung gutt etter én time

En 19-åring fra Øvre Romerike ble dømt for å rane en ung gutt ved Eidsvoll Verk stasjon. Det skriver Eidsvoll Ullensaker blad. Dette skal ha skjedd én time etter at 19-åringen hadde sluppet ut fra politiarresten i november i fjor.

NRK - 15 okt 22 kl. 17:09

Forstyrret av fødende ku - kolliderte med bil

To biler var involvert i et trafikkuhell på Odalsvegen i Eidsvoll klokken 15.45. En bil har kjørt på bilen foran.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:43

Kan gå mot barnehagestreik

Fredag starter meklingen mellom arbeidstakerorganisasjonene og PBL (Private barnehagers landsforbund). Hvis ikke partene kommer til enighet, har Fagforbundet, Utdanningsforbundet og Delta varslet at totalt 1.000 organiserte blir tatt ut i streik.

Aftenposten - 06 okt 22 kl. 12:05

Byråden blander kortene om ettåringer i barnehage

I et innlegg i Aftenposten 29. september viser Oslos kunnskaps- og oppvekstbyråd Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) til….

Aftenposten - 05 okt 22 kl. 17:28

Oslo-skolen: Latterliggjøring av media kan være tegn på bruk av rusmidler

Oslo kommunes veileder om rusforebygging får kritikk. Nå tar skolebyråd Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) grep..

NRK - 19 aug 22 kl. 11:05

Vil forhandle med Flytoget om flere strekninger på Østlandet

Jernbanedirektoratet ønsker å forhandle med Flytoget om togkjøring på Østlandet. Flytoget er i dag valgt som foretrukket avtalepart for togpakken kalt Østlandet 2. Det innebærer togtransport på Skien-Eidsvoll, Drammen - Lillehammer, Konsberg-Eidsvoll, Drammen-Dal, og Asker-Kongsvinger samt Bratsbergbanen.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

VG - 26 sep 22 kl. 04:58

Avgangselev Andrea (18): – Veldig stressa

Andrea Näks (18) er avgangselev på streikerammede Lillestrøm videregående. Forlenget streik og tap av verdifull veiledning i tunge realfag kan ødelegge skoleåret, frykter Eidsvoll-jenta..

NRK - 20 sep 22 kl. 21:28

Brann i personbil

Brannvesenet melder på Twitter at det brenner i en personbil. De er på vei til Odalsvegen ved Benkemyra i Eidsvoll. Bilen er parkert på utsiden av veien.

NRK - 20 sep 22 kl. 07:09

Togtrafikken: Signalfeil flere steder på Østlandet

Signalfeil på Gardermobanen fører til stengt trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn. Flytoget, regiontoget mellom Oslo og Trondheim, og en rekke lokaltog rammes av feilen. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

NRK - 20 sep 22 kl. 06:42

Signalfeil på Gardermobanen

Det er stengt mellom Eidsvoll og Oslo Lufthavn på grunn av en signalfeil. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 15 sep 22 kl. 18:24

Oslo kommune innfører gratis Aks for fjerdeklassinger

Fra neste høst blir det et gratis Aks-tilbud også til fjerdeklassinger i Oslo. Dermed vil det være et gratis tilbud til alle barn fra første- til fjerdeklasse. – Vi har en skikkelig gladnyhet til barnefamilier i Oslo.

Aftenposten - 13 sep 22 kl. 07:23

Hun er innstilt øverst på SVs liste, men partiet vil ha en 27-åring som ordfører

Nominasjonskomiteen vil ha Sunniva Holmås Eidsvoll (38) på toppen av SVs liste ved kommunevalget neste år..

NRK - 27 jun 22 kl. 08:08

Kontroll på brann i Eidsvoll

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen i Eidsvoll. Ingen ble skadd i brannen, og beboerne er gjort rede for. Brannvesenet vil bli og gjøre etterslokking i noen timer framover.

NRK - 27 jun 22 kl. 06:37

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 05 aug 22 kl. 09:13

Togtrafikken tar pause mellom Gardermoen og Lillehammer

Frå og med tysdag 9. august vil det ikkje gå persontog mellom Gardermoen og Lillehammer. Det melder Bane Nor i ei pressemelding.

NRK - 05 jun 22 kl. 13:46

Trafikkulykke på Eidsvoll verk

Nødetatene er på vei til Eidsvoll verk i forbindelse med en trafikkulykke. Det har vært en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil. Politiet melder om personskade..

NRK - 27 jun 22 kl. 02:12

Kvinne overfalt av sokkesniffer

En kvinne på Eidsvoll ble søndag kveld dyttet i bakken av en ung mann, som tok skoene og sokkene hennes og luktet på sokkene, opplyser politiet. Politiet fikk melding om den noe uvanlige hendelsen ved 19-tiden søndag, skriver Romerikes Blad. Den unge mannen skal så ha løpt fra stedet.

NRK - 21 jun 22 kl. 11:38

Kommunens tomt solgt for 55,5 millioner

Etter en heftig budrunde ble en eiendom Oslo kommune eier i Eidsvoll solgt for 55,5 millioner kroner, skriver Romerikes Blad. Det var over 30 millioner kroner mer enn prisantydninga. Det er snakk om en skogseiendom på 34 mål.

NRK - 16 jun 22 kl. 09:45

Ny rikstunnel og bedre togtilbud på Østlandet skal utredes

Samferdselsministeren vil se på mulighetene for å forbedre deler av jernbanetransporten på Østlandet. Blant annet kan det bli ny tunnel ut av Oslo. – En stor andel av togene i Norge kjører gjennom Oslotunnelen mellom Oslo S og Skøyen.

Klartale - 21 apr 22 kl. 09:45

Heiste regnbueflagget i Eidsvoll

Fram til 1972 kunne menn bli straffet. Det var dersom de hadde sex med andre menn. Men da fikk Stortinget nok.

NRK - 07 apr 22 kl. 16:05

Regjeringa inviterer Vy og Flytoget til forhandlingar om togtilbodet på Austlandet

Regjeringa har bede Jernbanedirektoratet om å invitere dei to statlege togselskapa Vy og Flytoget til forhandlingar om direktetildeling av togtilbodet på Austlandet. – Båe selskap har kompetanse og erfaringar som vi ønskjer at Jernbanedirektoratet skal vurdere, seier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård i ei pressemelding. Følgjande strekningar er omfatta av forhandlingar: Spikkestad/Asker – Lillestrøm Stabekk/Skøyen – Ski Oslo S – Hakadal/Jaren Stabekk – Moss Oslo S – Mysen/Rakkestad Oslo S – Ski Oslo S – Halden Oslo S – Gjøvik Skien – Eidsvoll Drammen – Lillehammer Kongsberg – Eidsvoll Drammen – Dal Asker – Kongsvinger Notodden – Porsgrunn.

Klartale - 16 maj 22 kl. 17:30

Derfor feirer vi 17. mai

17. mai er Norges nasjonaldag. Dagen feires fordi Norge fikk sin egen grunnlov 17.

Klartale - 09 maj 22 kl. 08:38

Kommuner trenger ikke mer tid til å skaffe skoleplass

Regjeringen vil endre loven. Det er for å gi kommunene mer tid til å skaffe skoleplass til flyktningbarn. Utdanningsnytt har snakket med skolesjefer i 33 norske kommuner.

NRK - 04 maj 22 kl. 17:36

Elleve kommuner forbyr all åpen ild

All bruk av åpen ild i både inn- og utmark blir nå forbudt i elleve kommuner på Romerike. Allerede fra onsdag ettermiddag er all bruk av åpen ild forbudt, melder Romerikes Blad. Totalforbudet omfatter Lillestrøm, Rælingen, Lørenskog, Nittedal, Aurskog-Høland, Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

NRK - 13 mar 22 kl. 01:34

Kvinne kritisk skadd i eksplosjon

En kvinne i 50-årene er sendt i luftambulanse til Ullevål sykehus med det som ifølge politiet er kritiske skader etter en eksplosjon i Eidsvoll lørdag kveld. – Vi har en teori om at en sprayflaske har eksplodert. Dette skjedde inne på et bad i en bolig i Feiring i Eidsvoll, forteller operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til NTB.

NRK - 21 apr 22 kl. 09:34

Heiste Pride-flagg på Eidsvollbygningen

Torsdag morgen skjedde det noe historisk. For aller første gang ble et regnbueflagg heist i hovedstanga foran Eidsvollbygningen. Eidsvoll 1814 markerer med det 50-årsdagen for at forbudet mot homoseksuelle handlinger mellom menn ble opphevet.

Klartale - 19 apr 22 kl. 09:21

Psykolog: Tilfeldig hvem som får spesial-undervisning

Flere søkte om spesial-undervisning i Oslo i år. Spesial-undervisning er noe barn som trenger det kan få på skolen. Eleven kan for eksempel få ekstra hjelp i skoletimer.

Klartale - 14 apr 22 kl. 06:30

Hvor mye appelsin spiser egentlig nordmenn i påsken? Prøv våre påskenøtter

Påsken er en tid hvor mange møtes, både familie og venner. Hva med å samle gjengen for en runde med påskenøtter? Her finner du spørsmål og gåter for både store og små.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com