Eidsvoll

Monday, 06 February, 03:06

Nyheter om Eidsvoll

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 22 kl. 21:08

Bolt-feil på trebru i Eidsvoll

Statens vegvesen har funnet en bolt-feil på en trebru i Eidsvoll. Undersøkelsen ble gjort i forbindelse med brukollapsen på Tretten tidligere i år. Etter hendelsen valgte Vegvesenet å stenge 14 trebruer, som ble bygd på lignende vis, for nærmere undersøkelse.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:07

Forsinkelser på Gardermobanen

Et kjøretøy ved sporet mellom Oslo lufthavn og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardermobanen tirsdag kveld. Det er også forsinkelser mot Eidsvoll. Det melder Bane Nor på sine nettsider.

NRK - 21 okt 22 kl. 10:42

Overbelastet bru i Eidsvoll stenges

Sundbyveien bru i Eidsvoll skulle åpne igjen fredag etter kvalitetssikring fra Statens vegvesen. Men på tampen av undersøkelsene ble det kjent at brua var overbelastet, skriver Romerikes Blad. Den vanligvis trafikkerte brua stenges nå på ubestemt tid, inntil forsterkning og eller utbredelse blir gjort.

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

NRK - 19 jan 23 kl. 06:08

Stengt for togtrafikk mellom Asker og Drammen

Det er stengt for togtrafikk mellom Asker og Drammen på grunn av signalfeil. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta. Vy setter opp busser mellom Asker og Drammen på følgende strekninger: * R12 Kongsberg – Eidsvoll * R13 Drammen – Dal * RE10 Lillehammer-Drammen * RE11 Eidsvoll – Skien På R14 Asker – Kongsvinger er det innstilt mellom Skøyen og Asker.

NRK - 19 aug 22 kl. 09:29

Dette vil Vegvesenet sjekke på de 14 stengte bruene

14 bruer blir inspisert og kontrollert på nytt i etterkant av Tretten bru kollapsen denne uken. En spesialinspeksjon er en utvidet inspeksjon som utføres på hele brukonstruksjonen. Vegvesenet skal sjekke: * Knutepunkter og skjøter - spesielt med hensyn til svekkelser, mangler med mer.

NRK - 3 timer siden

Bilbrann på Eidsvoll

Det har vært en bilbrann på Trondheimsvegen, gamle E6, mellom Hammerstad og Minnesund. Veien er stengt, men omkjøring via Dokkenmoen. Politi og brannvesen er på stedet.

NRK - I førrgår: 19:24

E6 mot Hamar delvis stengt

E6 ved Morskogtunnelen i Eidsvoll nær grensa til Stange er stengt i retning Hamar. Fire biler er involvert i uhellet, melder Vegtrafikksentralen Øst..

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 19:18

Vil gå til valg på leksefri skole i Oslo: – Stjeler fritid

Lekser gir lite læring og stjeler fritid, mener skolebyråd Sunniva Holmås Eidsvoll..

Klartale - 03 nov 22 kl. 12:45

Full stopp for slike broer

Myndighetene har sjekket trebroer. Sju av ni er utrygge. De bærer vekt for dårlig.

VG - 31 jan 23 kl. 20:48

Smuglerdømte «Angela» tapte anke: – Nedstemt og trist

Eidsvoll (VG) «Angela» (36) ble dømt til fire og et halvt års fengsel for cannabis-smugling fra Canada til Norge. Kvinnen hun reiste sammen med har nå fått redusert straffen med ett år, mens «Angelas» anke ble forkastet..

NRK - 14 dec 22 kl. 23:19

Togtrøbbel i Oslo-området

Feil på sporet ved Gardermoen onsdag kveld fører nok en gang til forsinkelser i togtrafikken på Østlandet. Feilen rammer togene som trafikkerer Gardermobanen, og Bane Nor opplyser at de foreløpig ikke vet hvor lang tid det vil ta å finne og rette opp feilen. Feilen rammer Flytoget samt regionstogene mellom Drammen- Lillehammer, Kongsberg-Eidsvoll og Skien-Eidsvoll, samt Dovrebanens tog mellom Oslo og Trondheim.

NRK - 20 jan 23 kl. 12:37

Forsinkelser på Hovedbanen ved Oslo S

Signalfeil fører til forsinkelser på Hovedbanen ved Oslo S Hovedbanen går mellom Oslo og Eidsvoll. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor i en trafikkmelding..

NRK - 20 jan 23 kl. 08:55

Saksøker Nannestad kommune

En entreprenør har saksøkt Nannestad kommune i forbindelse med byggingen av det nye kommunehuset. Ifølge Eidsvoll Ullensaker Blad skal dette stå ferdig i mars, og den avtalte prisen var 225 millioner kroner. Entreprenøren mener kommunen har betalt 3 millioner kroner for lite, mens kommunen mener de har krevd fradrag for disse i kontrakten.

NRK - 14 jan 23 kl. 00:50

Oslo SV ber partiet snu i Nato-spørsmålet

I Oslo SV er det et tydelig flertall for ikke å melde Norge ut av Nato. Lokalpartiet ber moderpartiet snu i saken. Ifølge Aftenposten er budskapet fra torsdagens representantskapsmøte i Oslo SV klart.

NRK - 27 nov 22 kl. 13:53

Oslo SV vil ha Kaski som partileder

Oslo SV har vedtatt at de vil ha Kari Elisabeth Kaski som partileder etter Audun Lysbakken. – Vi ønsker henne som leder fordi hun kan nå ut til mange velgere og være en samlende leder, sier leder i Oslo SV Sunniva Holmås Eidsvoll til TV 2. Tidligere i november kunngjorde Lysbakken at han ikke stiller til gjenvalg på partiets landsmøte til våren.

NRK - 05 jan 23 kl. 07:53

Forsinkelser i togtrafikken

Det er forsinkelser i togtrafikken flere steder på grunn av værforholdene torsdag morgen. Togene kjører med lavere fart på deler av Hovedbanen, Gjøvikbanen og Kongsvingerbanen. Strekningene det gjelder er mellom Hauerseter i Ullensaker og Dal i Eidsvoll, mellom Nittedal og Grefsen i Oslo, og mellom Kongsvinger og Lillestrøm..

NRK - 28 dec 22 kl. 19:18

Forsinkelser på Gardermobanen

Et tre over sporet fører til Det fører til at færre spor er i bruk på Gardermobanen ved Eidsvoll verk. – Vi jobber med å fjerne treet men det kan ta tid. Du må regne med forsinkelser, skriver Bane Nor..

NRK - 25 dec 22 kl. 14:31

Pågrepet tyv med sekken full av post

Politiet i Øst har pågrepet en person som har forsynt seg fra postkasser i Dal sør for Eidsvoll. – Tyven var i besittelse av en sekk full av post, skriver de på Twitter. Det var beboere i området som først oppdaget mannen..

NRK - 09 nov 22 kl. 11:07

Oslo SV ber Kaski stille som lederkandidat

Fylkesleder i Oslo SV, Sunniva Holmås Eidsvoll, ber Kari Elisabeth Kaski stille som lederkandidat på partiets landsmøte til våren. – Det er et stort tap for SV at Audun gir seg, og jeg tror mange trenger litt tid til å venne seg til tanken. Nå blir det spennende å se hvem som ønsker å stille til leder.

Klartale - 24 dec 22 kl. 16:00

Fasit til julenøttene

---Svarene finner du herVerdenIndiaGod jul.Hvit og blå.Patara nært Tyrkia.

NRK - 23 dec 22 kl. 10:36

Ulykke på E6 skaper utfordringer

Nødetatene er på E6 ved Andelva i Eidsvoll etter melding om en trafikkulykke mellom en lastebil og en varebil. Det er store materielle skader, men ikke melding om personskade. – Det er noe trafikale utfordringer på stedet, kjørefeltene er sperret delvis, sier operasjonsleder i politiet Øst Jan Andre Delbeck til NRK.

NRK - 22 sep 22 kl. 05:23

Gardermobanen stengt mellom Eidsvoll og Gardermoen

Strømproblemer før til på Gardermobanen er stengt for trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn torsdag morgen, opplyser Bane Nor. Stengingen berører SJ Nords region tok mellom Oslo og Trondheim, samt Vys lokaltog og regiontog fra Oslo mot Eidsvoll og Hamar. Bane Nor opplyser ved 5-tiden at de jobber med å rette feilen.

NRK - 21 dec 22 kl. 23:37

Gardermobanen åpnet igjen

Togtrafikken mellom Lillestrøm og Gardermoen på Gardermobanen er i gang igjen etter at en signalfeil førte til full stopp tidligere onsdag kveld. – Signalfeilen mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn er rettet. Du må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger.

NRK - 21 dec 22 kl. 22:12

Gardermobanen stengt mellom Lillestrøm og Oslo

Toglinjen mellom Lillestrøm og Oslo er stengt på grunn av signalfeil, melder Bane Nor i en trafikkmelding. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid dette vil ta. Noen tog vil kjøre Hovedbanen mellom Lillestrøm og Eidsvoll.

NRK - 28 okt 22 kl. 14:33

Strømproblemer skaper trøbbel i togtrafikken mellom Lillestrøm og Eidsvoll

Strømproblemer fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Eidsvoll fredag ettermiddag. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider. Dette påvirker en rekke toglinjer, blant annet Flytoget som går til Oslo lufthavn.

NRK - 28 okt 22 kl. 13:12

Strømproblemer fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Eidsvoll

Det er forsinkelser og innstillinger på grunn av strømproblemer mellom Lillestrøm og Eidsvoll, skriver Bane Nor på sine nettsider. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 10 sep 22 kl. 07:23

Skal bygge fiskefabrikk på Eidsvoll

Nordnorske sjømataktører har besluttet å bygge en ny fiskeforedlingsfabrikk på Eidsvoll. Fabrikken skal stå klar neste år. Fabrikken skal etableres i de gamle lokalene til Smedstuen AS på Dal og vil gi 60 arbeidsplasser, melder Intrafish.

NRK - 15 okt 22 kl. 17:09

Trafikkuhell ved Eidsvoll: Forstyrret av fødende ku

To biler var involvert i et trafikkuhell på Odalsvegen i Eidsvoll klokken 15.45. En bil har kjørt på bilen foran.

NRK - 14 nov 22 kl. 20:27

Oslo-byråd krever avklaring om tilskudd til barnehager i streik

Kunnskapsdepartementet mener kommunene kan frata streikerammede private barnehager tilskuddet, men har ikke pekt på en hjemmel. Nå vil Oslo ha en avklaring. – Departementet har ikke pekt på noen hjemmel for å gjøre det.

NRK - 10 nov 22 kl. 23:36

Vil ha uravstemning om ny SV-leder

Leder av Oslo SV, Sunniva Holmås Eidsvoll, mener SV før vurdere å holde uravstemning for å finne ny partileder etter Audun Lysbakken. – Jeg synes det er interessant å ta en diskusjon om en rådgivende uravstemning nå før landsmøtet, sier hun til TV 2..

NRK - 10 nov 22 kl. 11:38

Oslo på topp i nasjonale prøvar

Gutane er framleis best i rekning og jentene i lesing på både 5., 8. og 9.

NRK - 09 nov 22 kl. 18:52

Syklist bekreftet omkommet etter kollisjon i Nannestad

En syklist ble 1. september fraktet til sykehuset med luftambulanse, da han ifølge Øst politidistrikt ble truffet av en bil ved Gardermovegen i Nannestad. Forrige uke var syklisten bekreftet omkommet overfor politiet, etter å ha ligget i koma siden ulykken.

NRK - 30 okt 22 kl. 16:51

Antirasister markerte foran Stortinget

Mellom 250 og 300 mennesker har møtt opp foran Stortinget, opplyser politiet. Etter gårsdagens nazist-marsj ble det søndag ettermiddag arrangert en motdemonstrasjon på Eidsvoll plass i Oslo. – Det går rolig for seg og er god stemning, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

E24 - 10 sep 22 kl. 07:16

Nordnorsk lakseprodusent etablerer fiskefabrikk på Eidsvoll

Nordnorske sjømataktører har besluttet å bygge en ny fiskeforedlingsfabrikk på Eidsvoll. Fabrikken skal stå klar neste år..

NRK - 02 sep 22 kl. 05:39

Slapp ut fra arresten – ranet ung gutt etter én time

En 19-åring fra Øvre Romerike ble dømt for å rane en ung gutt ved Eidsvoll Verk stasjon. Det skriver Eidsvoll Ullensaker blad. Dette skal ha skjedd én time etter at 19-åringen hadde sluppet ut fra politiarresten i november i fjor.

NRK - 15 okt 22 kl. 17:09

Forstyrret av fødende ku - kolliderte med bil

To biler var involvert i et trafikkuhell på Odalsvegen i Eidsvoll klokken 15.45. En bil har kjørt på bilen foran.

NRK - 11 okt 22 kl. 08:43

Kan gå mot barnehagestreik

Fredag starter meklingen mellom arbeidstakerorganisasjonene og PBL (Private barnehagers landsforbund). Hvis ikke partene kommer til enighet, har Fagforbundet, Utdanningsforbundet og Delta varslet at totalt 1.000 organiserte blir tatt ut i streik.

Aftenposten - 06 okt 22 kl. 12:05

Byråden blander kortene om ettåringer i barnehage

I et innlegg i Aftenposten 29. september viser Oslos kunnskaps- og oppvekstbyråd Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) til….

Aftenposten - 05 okt 22 kl. 17:28

Oslo-skolen: Latterliggjøring av media kan være tegn på bruk av rusmidler

Oslo kommunes veileder om rusforebygging får kritikk. Nå tar skolebyråd Sunniva Holmås Eidsvoll (SV) grep..

NRK - 19 aug 22 kl. 11:05

Vil forhandle med Flytoget om flere strekninger på Østlandet

Jernbanedirektoratet ønsker å forhandle med Flytoget om togkjøring på Østlandet. Flytoget er i dag valgt som foretrukket avtalepart for togpakken kalt Østlandet 2. Det innebærer togtransport på Skien-Eidsvoll, Drammen - Lillehammer, Konsberg-Eidsvoll, Drammen-Dal, og Asker-Kongsvinger samt Bratsbergbanen.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

VG - 26 sep 22 kl. 04:58

Avgangselev Andrea (18): – Veldig stressa

Andrea Näks (18) er avgangselev på streikerammede Lillestrøm videregående. Forlenget streik og tap av verdifull veiledning i tunge realfag kan ødelegge skoleåret, frykter Eidsvoll-jenta..

NRK - 20 sep 22 kl. 21:28

Brann i personbil

Brannvesenet melder på Twitter at det brenner i en personbil. De er på vei til Odalsvegen ved Benkemyra i Eidsvoll. Bilen er parkert på utsiden av veien.

NRK - 20 sep 22 kl. 07:09

Togtrafikken: Signalfeil flere steder på Østlandet

Signalfeil på Gardermobanen fører til stengt trafikk mellom Eidsvoll og Oslo lufthavn. Flytoget, regiontoget mellom Oslo og Trondheim, og en rekke lokaltog rammes av feilen. Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com