Egne

Wednesday, 01 December, 17:15

Nyheter om Egne

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 09 nov 21 kl. 13:52

Karakterdrap! Bokanmeldelse: Siv Jensen: «Siv – med Egne ord»

Siv Jensens oppgjør med Carl I. Hagen er noe av det blodigste jeg kan huske å ha lest i norsk memoarlitteratur..

VG - 09 nov 21 kl. 11:25

Kina på farlig kurs

Denne uken vil sentralkomiteen i det kinesiske kommunistpartiet opphøye partileder og president Xi Jinping. Han kan samle all makt i Egne hender og styre verdens mest folkerike nasjon på livstid. Xi inntar tronen som Kinas røde keiser..

VG - 08 nov 21 kl. 17:38

Fra fugleskremsel til finansminister

Vedum skremmer i alle fall ikke sine Egne velgere med sitt første statsbudsjett. De som derimot bør bli litt bekymret, er Arbeiderpartiet. Mens SP-preget er tydelig, svir kritikken mest for Ap..

E24 - 08 nov 21 kl. 06:23

Økende antall misligheter internt i Skatteetaten

Skatteetaten mottar stadig flere varslingssaker mot Egne ansatte, viser en internrapport. I noen tilfeller har ansatte måttet forlate jobben..

NRK - 08 nov 21 kl. 04:35

Flere interne varsler i Skatteetaten

Skatteetaten mottar stadig flere varslingssaker mot Egne ansatte, viser en internrapport. I noen tilfeller har ansatte måttet forlate jobben. Ifølge en internrapport som Dagens Næringsliv har fått tilgang til, ble det i 2019 behandlet 24 varsler i Skatteetaten, som ifølge etaten er en ytterligere vekst fra året før, da det ble varslet om 18 saker..

NRK - 06 nov 21 kl. 14:31

Nærmere 100 mrd-mål for klima

Industrialiserte land er kommet nærmere målet om å bidra med 100 milliarder dollar i året til klimafinansiering i fattige land. Klimafinansiering vil si at fattige land får penger til å kutte Egne utslipp og til å tilpasse seg klimaendringer. – Det er sannsynlig at vi kan nå dette innen 2022, sier utviklingsminister Anne Beate Tvinnereim (Sp) under et pressemøte i Glasgow der klimatoppmøtet finner sted.

NRK - 06 nov 21 kl. 12:51

Boris Johnson får krass kritikk

Storbritannias tidligere statsminister John Major mener nåværende statsminister og partikollega Boris Johnsons håndtering av en korrupsjonssaken rundt Owen Paterson er «skammelig». I oktober viste en granskning at det konservative parlamentsmedlemmet Owen Paterson hadde lobbet for to selskaper han mottok betalinger fra som konsulent. Johnson regjering forsøkte først å blokkere suspenderingen av Paterson ved å be om en revisjon av etikk-reglene for parlamentsmedlemmer.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 08:44

6 av Bidens Egne sviktet ham, men 13 republikanere sikret pakke på 10.300 milliarder

Representantenes hus i Kongressen har vedtatt president Joe Bidens infrastrukturpakke på 1.200 milliarder dollar..

NRK - 01 nov 21 kl. 14:07

– Handle for å redde menneskeheten

FNs generalsekretær António Guterres sier under klimatoppmøtet at COP26 må handle for å «redde menneskeheten». FN-sjefen ønsker sterkere innsats, spesielt fra G20-landene. – Vi graver våre Egne graver.

NRK - 01 nov 21 kl. 14:07

– Må handle for å redde menneskeheten

FNs generalsekretær António Guterres sier under klimatoppmøtet at COP26 må handle for å «redde menneskeheten». FN-sjefen ønsker sterkere innsats, spesielt fra G20-landene. – Vi graver våre Egne graver.

NRK - 01 nov 21 kl. 11:10

Storbritannia gir Frankrike frist

Storbritannia gir Frankrike 48 timer på å trekke tilbake trusler i forbindelse med striden om fiskerilisenser og kommer med Egne trusler dersom det ikke skjer. – Det er ikke inngått noen avtale. Frankrike har kommer med fullstendig urimelige trusler, deriblant mot Kanaløyene og mot vår fiskeriindustri, sier britenes utenriksminister Liz Truss til Sky News.

VG - 01 nov 21 kl. 11:16

Storbritannia gir Frankrike 48 timer på å løse fiskeristriden

Storbritannia gir Frankrike 48 timer på å trekke tilbake trusler i forbindelse med striden om fiskerilisenser og kommer med Egne trusler dersom det ikke skjer..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 10:00

Munchs metode: Dette gjorde mesteren med husene i sine Egne malerier

Vi vet ikke hva Edvard Munch selv ville ha sagt om Lambda. Men han så at hus kunne ha øyne..

Aftenposten - 31 okt 21 kl. 22:43

Facebooks Egne eksperter tviler på at det er mulig å fjerne uønsket innhold

Selskapets ingeniører mener nødvendig teknologi ennå ikke er utviklet. De tviler også på at den noen gang vil komme..

VG - 30 okt 21 kl. 19:52

Trøndersk dødballekspert senket RBK: – Det som ble sagt får bli mellom oss

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Lillestrøm 1–3) I klassikeren mellom to av Norges mest tradisjonsrike lag, ble Rosenborg nok en gang straffet av sine Egne. I hovedrollen for den utrolige snuoperasjonen; den utlånte Rosenborg-spilleren Gjermund Åsen..

VG - 30 okt 21 kl. 19:36

«Stjernekamp»: Jodling og Egne låter i finalen! VG anmelder låt for låt

Finalekvelden er her: Blir det Bjørn Tomren eller Alexandra Rotan som går seirende ut av konkurransen? Bli med og trill terningen etter hvert nummer..

NRK - 27 okt 21 kl. 20:52

Beordrer økte gassleveranser

Russlands president Vladimir Putin har gitt statseide Gazprom ordre om å øke forsyningen av naturgass til Europa i løpet av november, melder NTB. Økningen i forsyninger skal skje så snart Russland har fylt opp sine Egne lagre, melder statlige medier..

NRK - 27 okt 21 kl. 14:35

Politiet: 24 fornærmede i saken

Denne uken har den siktede gjerningsmannen blitt avhørt igjen. – Flest er drept i sine Egne hjem og de er tilfeldig valgt, opplyser politiet. – I all hovedsak har vi en god forståelse om hva som skjedde denne onsdagen.

E24 - 26 okt 21 kl. 16:00

Se til Røkke, Støre

Kjell Inge Røkke er en mester i å bruke andre folks penger – og litt av sine Egne oljepenger..

NRK - 26 okt 21 kl. 13:16

Mehl bekymret etter skyteepisoder

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl er bekymret over de mange skyteepisodene i Oslo den siste tiden. De siste ukene og månedene har i underkant av ti personer blitt skutt på litt over to måneder. – Det er bekymringsfullt at vi har opplevd så mange skytinger i løpet av de to siste månedene.

NRK - 26 okt 21 kl. 08:54

Medier: Ble brukt til skuddtrening

Det amerikanske nettstedet The Wrap skriver at de har Egne kilder som opplyser at våpenet Alec Baldwin brukte under ulykken som førte til at filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet, har blitt brukt til blinskyting på settet. Kjendisnettstedet TMZ viste til anonyme kilder som meldte det samme i helgen. The Wrap skriver at medlemmer av filmteamet skal ha tatt med seg rekvisittvåpen for å skyte på blink på ølbokser for å få tiden til å gå.

Klartale - 25 okt 21 kl. 09:40

Buet av sine Egne tilhengere

Søndag spilte Manchester United mot Liverpool. Det endte med et av Uniteds dårligste resultater noensinne..

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 22:53

Taliban kaster ut tusenvis. De tomme husene blir gitt som belønning til Egne støttespillere.

Human Rights Watch slår alarm om utviklingen..

VG - 24 okt 21 kl. 21:18

TikTok-stjerne ble kalt «lubben» på direkten

Etter at en 67 år gammel radiovert kritiserte kroppen til tiktoker og kjendisdatter Tilly Ramsay, tok hun saken i Egne hender..

NRK - 23 okt 21 kl. 09:56

Krever hastemøte med egen statsråd

Ap og Sps ordførere ber helseminister Ingvild Kjerkol redde ordningen med statlig finansiering av omsorgstjenestene. Solberg-regjeringen varslet i statsbudsjettet at de ville avslutte prøveprosjektet ved nyttår. Kjerkhol har selv vært kritisk til prosjektet, men nå ber hennes Egne om at hun viderefører ordningen..

E24 - 22 okt 21 kl. 12:51

Bensinstasjon-gründer om prisene: - Helt hinsides!

Bensinstasjon-gründer Joar Skorpe går sine Egne veier. I desember hvert år bestemmer han seg for mye han skal tjene det kommende året..

NRK - 21 okt 21 kl. 13:16

Moskva stenger ned grunnet korona

Grunnet svært høye smittetall og en smittespredning ute av kontroll, har myndighetene i den russiske hovedstaden vedtatt at butikker, kinosaler, sportsarenaer og lignende må stenge dørene. Kafeer og restauranter kan selge takeaway, men får ikke ha gjester i Egne lokaler, melder AFP. Skoler skal også stenges.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:29

Solberg angrep «ullen» plattform

Hurdalsplattformen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært lite konkret, fremholdt Høyres parlamentariske leder Erna Solberg i trontaledebatten i Stortinget i dag. Hun mener vi egentlig ikke vet så mye om kursen til den nye regjeringen. – Vi vet lite om de konkrete forslagene, fordi vi sjelden har fått en mer ullen og mindre konkret redegjørelse, sa Solberg.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:38

Over 80 opprørere skal være drept

Den Saudi-ledede koalisjonen som kjemper i Jemen, hevder at over 80 houthi-opprørere er blitt drept i flyangrep nær den strategisk viktige byen Maarib. For andre uke på rad har det vært spesielt intense flyangrep fra koalisjonens side. Den iranskstøttede houthi-bevegelsen kommenterer sjelden Egne tap, og tallet på dødsofre kan ikke bekreftes av uavhengige kilder, melder AFP.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 19:47

Polen og EUs toppleder gikk i tottene på hverandre i parlamentet. Det øker frykten for «polexit».

Polen vil sette sine Egne lover over EUs. Derfor var det langt fra lovord som ble vekslet mellom partene i….

VG - 19 okt 21 kl. 07:01

Caroline Berg Eriksen skal synge på TV: – Utenfor komfortsonen

TV 2 kvesser klørne mot NRK og «Maskorama» – og disker opp med Egne kjendiser som skal synge på direkten..

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 06:00

TV-profilens antistress-metode hylles

Den vanligvis så fattede Fenriken fra Kompani Lauritzen har gjort flere stressende ting i det siste. Men ved hjelp av sine Egne råd har han klart å stå i ubehaget..

NRK - 18 okt 21 kl. 05:16

Australia kan åpne grensene før jul

Australia kan åpne grensene for internasjonale reisende før jul, sier handelsministeren. Australia har stengt grensene i pandemien, og åpnet nylig opp for at landets Egne borgere kunne reise fritt inn i landet..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 19:26

Formuer på ferie

Kort forklart: Alle land har sine Egne skattesystemer, og alle har litt forskjellige utforminger av dem..

NRK - 16 okt 21 kl. 16:10

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

VG - 15 okt 21 kl. 22:01

Leo Ajkic med ny NRK-serie: – Rus kan være jævlig digg

I den nye serien «Rus» ønsker programlederen å fokusere også på de positive sidene ved rusmidler. Han tar sine Egne erfaringer med cannabis inn i programmet..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 13:35

Skal vise frem kunst fra Egne samlinger i nytt Munch-museum

I det nye museet blir det mye annet enn Edvard Munch..

VG - 13 okt 21 kl. 11:37

Ekspert tror Polen kan få EU-trøbbel

Polens grunnlovsdomstol bryter med EU, ved å sette Egne lover over EU-lovene. Det har ført til en voldsom strid om Polens EU-medlemskap..

NRK - 13 okt 21 kl. 06:38

6 av 17 drept med skytevåpen

Ofrene er blitt skutt i seks av de 17 drapssakene politiet har etterforsket så langt i år. Dette er det høyeste antallet på over ti år, ifølge Dagbladet. Ifølge politiets Egne tall har det i gjennomsnitt blitt brukt skytevåpen i under 10 prosent av drapssakene mellom 2011 og 2020.

Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Klartale - 11 okt 21 kl. 14:35

Slik var åpningen av Stortinget

TALE: Stortingssalen var full da kongen holdt tale.I dag åpnet Stortinget for 166. gang. Kong Harald begynte med å holde tale til stortingssalen.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer er utfordrin

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere Egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:17

Kongen: Klimaendringer utfordrende

Kong Harald trakk fram det å redusere utslipp av klimagasser som en av regjeringens viktigste arbeidsoppgaver da han leste opp trontalen. – Farlige klimaendringer er vår tids største utfordring. Norge skal redusere Egne utslipp av klimagasser i tråd med våre internasjonale forpliktelser.

VG - 11 okt 21 kl. 12:26

– Haaland, Haaland, Haaland. Men Haaland er ikke Norge.

ULLEVAAL (VG) Montenegro-sjef Miodrag Radulović (53) advarer sine Egne mot Martin Ødegaard (22), Mohamed Elyounoussi (27) og Patrick Berg (23) foran mandagens viktig kvalkamp på Ullevaal..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt