Eget

Thursday, 18 July, 06:59

Nyheter om Eget

NRK - 01 jul 24 kl. 17:01

Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise laget Eget monogram

I forkant av bryllupet i Geiranger 31. august lanserte prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett et Eget monogram. Mandag ettermiddag delte prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett et Eget monogram i hvert sitt innlegg i sosiale medier.

Klartale - 04 jul 24 kl. 16:00

Nå henter folk fram de gamle kameraene

Salget av analoge kameraer har nesten tatt slutt. Det skrev nettavisa digi.no for 20 år siden.

NRK - 11 timer siden

Støre om Eides møte-nekt: – Israel vet det er feil

Tirsdag omtalte Nettavisen at Espen Barth Eide ikke fikk møte sin israelske motpart Israel Katz, etter forespørsel fra Eide. Statsminister Jonas Gahr Støre fikk beskjeden om at Eide ikke fikk møte den israelske utenriksministeren på flyet på vei til London. Han sier det er Israels Eget valg om de ikke ønsker å snakke med andre stater, men reagerer på begrunnelsen.

Klartale - 26 jun 24 kl. 11:15

Fire av ti unge har hatt selvmordstanker

Mange unge sliter. Fire av ti unge mellom 16 og 36 år sier de har hatt tanker om å ta sitt Eget liv. Det viser rapporten StatusUng 2024.

Klartale - 21 timer siden

Seks døde funnet på hotellrom i Bangkok

Tirsdag ble seks personer funnet døde på et hotellrom i Bangkok. De døde var fra Vietnam. To av dem var også amerikanske borgere.

Klartale - Igår: 06:00

Palestinske flyktninger gir ikke slipp på nøklene

Familier i Gaza har blitt drevet på flukt i israelske angrep. Det har skjedd igjen og igjen. Mange har ikke noe hjem å reise tilbake til.

Klartale - I førrgår: 09:23

Christian Tybring-Gjedde er kastet ut av Frp

Christian Tybring-Gjedde er kastet ut av Fremskrittspartiet (Frp). Det skriver partiet. Oslo Frp har bedt partiet vurdere noen av Tybring-Gjedde sine uttalelser.

VG - 14 jul 24 kl. 10:59

Mener Secret Service-sjefen må gå av etter attentatet

Trump ble skutt på sitt Eget valgmøte. Nå stiller flere seg spørsmål om hvordan det hele i det hele tatt kunne skje..

NRK - 13 jul 24 kl. 23:10

Fitness-guru Richard Simmons er død

Fitness-guru Richard Simmons er død, det melder flere amerikanske medier. Han ble funnet død i sitt Eget hjem. Han var også kjent for å være stemmeskuespiller og radiovert..

VG - 13 jul 24 kl. 21:09

Selvmål kostet Brann seieren i Vestlandsderbyet: Rotet bort gyllen mulighet i gullkampen

(Brann - Haugesund 1–1) Brann holdt på å ta inn på Bodø/Glimts forsprang. Så satte Japhet Sery Larsen ballen i Eget mål..

Aftenposten - 13 jul 24 kl. 21:09

Selvmål kostet Brann seieren i Vestlandsderbyet: Rotet bort gyllen mulighet i gullkampen

(Brann - Haugesund 1–1) Brann holdt på å ta innpå Bodø/Glimts forsprang. Så satte Japhet Sery Larsen ballen i Eget mål..

Klartale - 11 jul 24 kl. 16:00

Sporene etter Hitlers frykt

Rusten piggtråd i naturen. Det var et helt naturlig syn for alle som vokste opp i Finnmark på 1990-tallet. Den hadde ligget der i flere tiår – som et gufs fra en vond fortid.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:08

To personer varetektsfengslet – siktet for voldtekt av sitt Eget barn

To personer, en mann og en kvinne i begynnelsen av 40-årene, er varetektsfengslet for voldtekt av barn under 14 år. I tillegg er begge siktet for å ha produsert eller vært i besittelse av fremstillinger av seksuelle overgrep mot barn eller fremstilling som seksualiserer barn. Ifølge fengslingskjennelsen fra Østre innlandet tingrett nekter mannen for kjennskap til det han er siktet for.

Aftenposten - 10 jul 24 kl. 08:04

Franske medier ikke nådeløse mot Eget landslag

Franske medier er ikke nådeløse i kritikken av landslaget. Kaptein Kylian Mbappé står i fronten av kritikken.

Klartale - 09 jul 24 kl. 11:37

Flere har blitt syke av flått de siste årene

Flere har fått sykdommen Lyme borreliose. Du kan få sykdommen hvis du blir bitt av flått. 175 har meldt fra om sykdommen fra januar til juni i år.

NRK - 07 jul 24 kl. 19:50

Frp vil legge ned Utrykningspolitiet

Fremskrittspartiets Tor André Johnsen sier at partiet vil legge ned Utrykningspolitiet (UP) for å frigjøre ressurser til mer alvorlig kriminalitet. – Voldtekt og vold skal prioriteres. Men når politiet ikke har kapasitet til det, bør varselbjellene ringe for flere.

Klartale - 07 jul 24 kl. 06:00

– Jeg visste ikke hvor jeg skulle flytte

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

VG - 05 jul 24 kl. 17:30

Professor og datter føler seg brukt av spionsiktet

Den spionsiktede mannen deltok på juleselskapet til professor Janne Haaland Matlary (67). Og han brukte en adresse tilknyttet henne til å fronte sitt Eget selskap..

Klartale - 05 jul 24 kl. 06:00

Hvilken informasjon kan vi stole på?

Filmen «Viljens Triumf» er en tysk dokumentarfilm fra 1935. Den vant flere priser og ble brukt som propaganda. Den skulle vise hvor gode nazistiske holdninger var.

NRK - 05 jul 24 kl. 04:35

Nigel Farage innvalgt til Parlamentet på åttende forsøk

Reform UK-leder og brexit-general Nigel Farage er innvalgt til Parlamentet på åttende forsøk. 60 år gamle Farage stilte til valg for sitt Eget ytre høyre-parti Reform UK i Clacton-on-Sea sørøst i England. Etter at valgdagsmålinger viste at partiet ville få så mange som 13 mandater, la Farage ut en video på X der han sa at «opprøret mot etablissementet er i gang».

VG - 04 jul 24 kl. 16:14

Overkjører Eget medisin-organ etter 614 dager

De skulle brukt maksimalt 180 dager på å vurdere om en medisin skulle gis på blå resept. De brukte 614. Nå griper Helse- og omsorgsdepartementet inn..

Klartale - 13 jun 24 kl. 09:01

120 millioner mennesker er på flukt

FNs byrå for flyktninger (UNCHR) registrerer mennesker på flukt.Nå er rundt 120 millioner mennesker på flukt i verden. Det er 6 millioner flere enn i fjor.

Dagbladet - 03 jul 24 kl. 17:18

Trosser presset - får støtte

President Joe Biden får støtte fra guvernører i Eget parti etter krisemøtet onsdag. Likevel er det store uenigheter innad i partet, og ryktene svirrer..

NRK - 02 jul 24 kl. 22:06

Tiltalt for drapet på Heidi Flood

Ei 42 år gammel kvinne er tiltalt for drapet på Heidi Flood i Skien. Det melder TV 2. Den da 41 år gamle kvinnen og en 27 år gammel mann ble kort tid etter pågrepet og varetektsfengslet for drap eller medvirkning til drap.

VG - 02 jul 24 kl. 21:47

TV 2: Kvinne (42) blir tiltalt for drapet på Heidi Flood (58)

58-åringen ble funnet drept i sitt Eget hjem i Skien 4. oktober 2022..

NRK - 01 jul 24 kl. 22:41

Napoleons pistoler skal auksjoneres bort

To av Napoleons pistoler skal auksjoneres bort til helgen. Auksjonshuset venter at prisen kommer opp i 1.5 millioner euro.

VG - 01 jul 24 kl. 19:50

Superveteranen scoret selvmål: Sendte Frankrike til kvartfinale

(Frankrike–Belgia 1–0) Da det begynte å nærme seg ekstraomganger, var Jan Vertonghen (37) uheldig og satte ballen i Eget mål..

NRK - 01 jul 24 kl. 13:44

Lærdalstunnelen og Onstadtunnelen stengt

Vegtrafikksentralen Vest melder at E16 Lærdalstunnelen er stengt grunnet røykutvikling fra et kjøretøy. Også Onstadtunnelen er stengt for å hindre oppbygging av kø inne i tunnelen. – En person er sendt i ambulanse for helsehjelp.

NRK - 01 jul 24 kl. 13:44

Lærdalstunnelen og Onstadtunnelen åpen igjen etter røykutvikling

Vegtrafikksentralen Vest meldte klokka 14.13 at E16 Lærdalstunnelen var stengt grunnet røykutvikling fra et kjøretøy. Også Onstadtunnelen ble stengt for å hindre oppbygging av kø inne i tunnelen.

NRK - 01 jul 24 kl. 11:17

Hopp på børsen i Frankrike etter valget

Aksjemarkedet i Paris steg mandag fra start etter indikasjoner på at ytre høyre ikke sikrer seg absolutt flertall i den franske nasjonalforsamlingen. CAC 40-børsen i Paris åpnet opp 2,6 prosent etter valget søndag, skriver NTB. Marine Le Pens omstridte ytre høyre-parti Nasjonal Samling (RN) tok en sterk seier i den første runden, mens Emmanuel Macrons sentrumsallianse endte på tredjeplass bak ytre-venstre alliansen NFP.

VG - 01 jul 24 kl. 09:35

Ekte «tradwifes» har ikke valget

Når vi kvinner drøfter om vi vil være «tradwifes» eller jobbe, er det egentlig vårt Eget identitetsprosjekt vi jobber med. Hvis du har friheten til å velge, er du ikke en «tradwife»..

Aftenposten - 29 jun 24 kl. 17:42

Mannen bak «Konvoi» og «Munch»: – Jeg hadde en ekstrem avhengighet.

Han har laget elleve spillefilmer før fylte 35 år. Nå skal Henrik Martin Dahlsbakken endelig ta regi på Eget liv..

Dagbladet - 28 jun 24 kl. 13:39

- Sitter nok langt inne

President Joe Bidens innsats i den første presidentdebatten mot Trump skaper panikk i hans Eget parti. Dette skal til for at han trekker seg, og det sitter nok langt inne, ifølge ekspert..

VG - 27 jun 24 kl. 04:13

Politiker satset på Eget valgtap: «Vant» en skandale, utestengelse og 100 000 pund

Man skal passe seg for å spille politisk poker med egen karriere som innsats – selv når gevinsten skal gå til gode formål..

NRK - 26 jun 24 kl. 20:46

Orkla går til nytt søksmål i Stratos-saken

Orkla saksøker Klagenemnda for industrielle rettigheter. De lot ikke Orkla, som eier Nidar, registrere blåfargen brukt på «Stratos»-emballasjen som Eget varemerke, skriver E24. Oslo tingrett slo tidligere i juni fast at Freia ikke kunne bruke blåfargen i sin sjokolade «Boble».

Aftenposten - 26 jun 24 kl. 14:13

Mímir Kristjánsson gir ut bok. Frykter å bli en alkoholisert pappa.

Mímir Kristjánssons far var alkoholiker. Nå skriver Rødt-profilen bok om både hans og sitt Eget forhold til alkohol..

NRK - 25 jun 24 kl. 12:06

Alle som skal ha drosjeløyve må tilknyttes sentral

Regjeringen endrer drosjereglene, opplyser de i en pressemelding. Fra 1. september må du være tilknyttet en sentral for å kunne ha løyve til å kjøre taxi.

NRK - 02 jun 24 kl. 08:24

Taiwan hardt ut mot Kina etter tale i Singapore

Taiwan beklager dypt det de mener er provoserende og irrasjonelle uttalelser fra Kinas forsvarsminister under sikkerhetskonferansen i Singapore. Regjeringen i Taipei reagerer svært sterkt etter at forsvarsminister Dong Jun anklaget Taiwan for separatisme og truet øya med maktbruk fra talerstolen foran utsendinger fra 40–50 land. – Kina har gjentatte ganger truet Taiwan med maktbruk på internasjonale arrangementer, fastslår den taiwanske regjeringen i en uttalelse søndag.

NRK - 22 jun 24 kl. 18:09

Slovakias regjering krever gransking av våpengave til Ukraina

Slovakias nye regjering anklager den forrige regjeringen for å ha sabotert landets forsvar ved å gi kampfly og luftvernsystem til Ukraina. Landet donerte i fjor tolv aldrende MiG-29 kampfly og luftvernsystemet KUB til Ukraina til bruk i krigen mot den russiske invasjonsstyrken. I oktober i fjor måtte Eduard Heger overlate statsministerposten og regjeringsmakten til den langt mer populistiske og russiskvennlige Robert Fico og hans parti Smer-SD.

Dagbladet - 22 jun 24 kl. 13:34

Russisk krigsblogger kritisk: - Store mangler

Én av Russlands største krigsbloggere går ut mot manglende militær framgang. Kritikken får neppe hoder til å rulle, ei heller hans Eget, mener ekspert..

Aftenposten - 21 jun 24 kl. 09:39

Medier: Italia-legende Baggio ranet og slått i sitt Eget hjem

Roberto Baggio ble angrepet og ranet under Spania-Italia torsdag kveld..

VG - 21 jun 24 kl. 09:39

Medier: Italia-legende Baggio ranet og slått i sitt Eget hjem

Roberto Baggio ble angrepet og ranet under Spania-Italia torsdag kveld..

Aftenposten - 21 jun 24 kl. 06:21

De er én av fem nasjonale minoriteter i Norge. Med nytt flagg, feirer de nå sin egen dag.

Skogfinnene forlot Eget land for å få nye muligheter i Norge. De tok med sin kultur med….

NRK - 19 jun 24 kl. 22:53

Bodø: Hus fikk mindre skader da Forsvaret sprengte

Et hus har fått mindre skader da Forsvaret hadde en øvelse i Bodø onsdag kveld. Politiet fikk melding om flere kraftige smell. Forsvaret har en øvelse som innebærer å sprenge på den nedlagte delen av flyplassen i Bodø.

Klartale - 17 jun 24 kl. 11:10

Hva skjer i Israels regjering?

Israel har et Eget «krigskabinett». Det er et råd. Tre personer har vært med i rådet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com