Egen

Wednesday, 20 October, 19:32

Nyheter om Egen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 okt 21 kl. 06:19

Warholm årets navn i friidretten

Karsten Warholm er tildelt årets navn-prisen av Friidrettens venner. Den får han for tredje år på rad og femte gang totalt. Prisen ble delt ut under Norges friidrettsforbunds marked- og mediedager i Oslo mandag.

E24 - 10 okt 21 kl. 08:03

Erling kjøpte Egen vindmølle – tjente inn investeringen på åtte år

Da bonde og Senterparti-politiker Erling Lusæter fryktet økte strømpriser på begynnelsen av 2000-tallet, gikk han likeså godt til innkjøp av sin Egen vindmølle..

E24 - 05 okt 21 kl. 18:17

Topp-politikere skal etterforskes etter Pandora papers-avsløringene

I Tsjekkia skal politiet etterforske sin Egen statsminister, mens den pakistanske statsministeren skal etterforske sin Egen finansminister. Nå begynner jakten på skatteflyktningene i maktens korridorer..

Aftenposten - 2 minutter siden

Mikal Stømne (24) gikk ned 84 kilo på Egen hånd. Fem grep ble avgjørende.

Mikal Stømne var deprimert og slet med dårlig selvtillit og angst. Nå er livet snudd på hodet..

Aftenposten - 5 timer siden

15-åringen knuste seniorene og ble tidenes yngste vinner av kongepokalen

Fabian Spone beseiret sin Egen far som har vært på landslaget i seiling i mange år. Kongepokalen kom overraskende..

VG - Igår: 16:17

Får knapt bruke ny bane til 12 millioner – Skeid raser mot kommunen

NORDRE ÅSEN (VG) Nok en gang er Maren Thorsø (27) og lagvenninnene på Skeid kastet ut av sin Egen hjemmebane. Den er ny, har kostet Oslo kommune 12 millioner kroner – og blir omtalt som en skandale..

Aftenposten - Igår: 16:17

Får knapt bruke ny bane til 12 millioner – Skeid raser mot kommunen

NORDRE ÅSEN (VG) Nok en gang er Maren Thorsø (27) og lagvenninnene på Skeid kastet ut av sin Egen hjemmebane..

NRK - Igår: 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

E24 - I førrgår: 09:30

Vedum får statssekretær fra PR-bransjen

Som Sp-leder har Trygve Slagsvold Vedum lovet å stenge svingdøren mellom PR og politikk. Hans Egen statssekretær har de siste tre årene både vært oljelobbyist og jobbet i PR-byrå..

VG - I førrgår: 09:23

Vedum får statssekretær fra PR-bransjen

Som Sp-leder har Trygve Slagsvold Vedum lovet å stenge svingdøren mellom PR og politikk. Hans Egen statssekretær har de siste tre årene både vært oljelobbyist og jobbet i PR-byrå..

Klartale - I førrgår: 08:54

Drapsvitne i Kongsberg arrangerte minnekonsert

Matthias Anger så at sin Egen nabo ble drept. Søndag holdt han minnekonsert for ofrene i Kongsberg kirke..

E24 - I førrgår: 05:56

Når konkurrentene leier inn halvnakne modeller, har Stig Bareksten sin Egen metode

– Det er tøft å være på turne med gin i kofferten. Jeg kan jo ikke stå og drikke vann når jeg skal vinne verden, sier Stig Bareksten..

VG - I førrgår: 05:46

Ap-ordførere vil beholde Viken: – For mye frem og tilbake

Den nye regjeringen vil la megafylket Viken gå tilbake til Akershus, Buskerud og Østfold. Men enkelte Ap-ordførere er uenige – og går mot Egen statsminister..

VG - I førrgår: 21:57

Matthias ble jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) ble vitne til at en person ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin Egen nabo død..

VG - I førrgår: 21:57

Be jaget av drapsmannen: – Sliter med å sette ord på det jeg har opplevd

HYTTEGATA (VG) Matthias Anger (49) ble vitne til at en person ble drept ute på gaten der han selv bor. Da han løp til for å hjelpe, ble han jaget av det han beskriver som en aggressiv gjerningsmann med et langt stikkvåpen. Under flukten så han også sin Egen nabo død..

VG - 17 okt 21 kl. 10:13

Demokratiet under angrep

For andre gang på mindre enn seks år er en britisk politiker blitt drept på jobb i sin Egen valgkrets. Angrepet etterforskes som terror..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 20:57

Foreldre deler barnebilder med emojis over ansiktet: – Jeg er opptatt av at hun skal få skape sin Egen identitet

75 prosent av norske foreldre har delt bilder eller filmer av barna sine på nett..

E24 - 16 okt 21 kl. 06:00

Here comes the sønn

Han er modell, milliardarving og en av verdens rikeste under 30. Nå er Gustav Magnar Witzøe (28) i gang med sin Egen businesskarriere..

VG - 15 okt 21 kl. 16:11

Besettende! Bokanmeldelse: Carl Frode Tiller: «Flukt»

Carl Frode Tiller opphever skillet mellom de levende og døde i en roman inspirert av hans Egen mystiske opplevelse..

NRK - 15 okt 21 kl. 09:29

Mener barn bør lage nista selv

Barna bør lage sin Egen niste, mener Kristine Engebretsen Illøkken, som jobber ved institutt for folkehelse og ernæring ved Universitetet i Agder. Hun sier all forskning viser at barn i langt større grad er villig til å spise det som ligger i matboksen om de har laget nista selv..

NRK - 15 okt 21 kl. 07:19

Pettersen fikk hjernehinneblødning

Pettersen forteller i sin Egen podkast Gode Dager at han fikk akutt vondt i hodet under en sykkeltur forrige torsdag. VG omtalte saken først. – Det var så vondt at jeg måtte lukke øynene.

Klartale - 15 okt 21 kl. 06:00

Vil lage en Egen vaksine for afrikanske land

Afrika er det minst vaksinerte verdensdelen. Mens rike land starter med en tredje dose, hadde 15 av 54 afrikanske land fått vaksinert 10 prosent av folket.Afrigen Biologics and Vaccines leder et prosjekt for å utvikle en afrikansk vaksine.

NRK - 15 okt 21 kl. 05:03

Kvinne funnet omkommet

En kvinne i 70-årene er funnet omkommet i Sande i Holmestrand kommune etter å ha vært savnet siden torsdag. Kvinnen ble sist sett rundt klokken 18 torsdag kveld, og Sørøst politidistrikt satte torsdag kveld inn flere politipatruljer for å lete etter henne. Klokken 03.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:33

Solberg ønsket Støre lykke til

Avtroppende statsminister Erna Solberg var tydelig rørt da hun takket for seg og Egen regjering etter sitt siste statsråd. – Tusen takk for at denne buketten her har fått lov å styre Norge i åtte år. At vi har fått det ærefulle verv å få lede et land som er så fantastisk å være statsminister og regjeringsmedlemmer for, sa Solberg.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 08:00

La mine brødre fortelle sin Egen historie

Jeg kjemper for dere, fordi jeg kjenner dere. Jeg vet hvilke verdier dere bærer, og hva dere må håndtere..

NRK - 14 okt 21 kl. 05:15

Fotturist funnet i fjellet

En mann i 50-åra, som onsdag kveld meldte til politiet at han ikke klarte å komme seg ned fra fjellet Trollfonnegge i Vang i Valdres på Egen hånd, ble funnet ved tretiden i natt. Mannen skal være i god behold. Sammen med Røde Kors-mannskap gikk han ned fra fjellet, skriver politiet på Twitter..

VG - 13 okt 21 kl. 08:59

Jakten på en afrikansk vaksine i gang

Et sørafrikansk konsortium er i gang med å lage en Egen koronavaksine basert på mRNA-teknologien. Det kan være banebrytende for vaksineringen av Afrika..

E24 - 13 okt 21 kl. 06:31

Nå skal Equinor forbedre Martin Linge-økonomien

Kostnadene på Equinors Martin Linge-utbygging er mer enn doblet siden utbyggingen ble vedtatt i 2012. Nå setter Equinor ned Egen Martin Linge-gruppe for å forbedre inntjeningen på feltet..

Klartale - 12 okt 21 kl. 16:45

Mange demonstrerer mot presidenten

For 11 uker siden sparket Kais Saied Tunisias regjering. Saied er president i landet. Tusenvis av tunisiere har vært samlet i gatene for å demonstrere mot Saied.

VG - 11 okt 21 kl. 19:03

Bjørgen i ny bok: Hevder hun ble skjelt ut og truet med utkastelse av Løfshus

Ifølge sin Egen bok ble Marit Bjørgen (41) stemplet som illojal og grådig av eget forbund. Det opplevde hun som blodig urettferdig..

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 19:03

Bjørgen i ny bok: Hevder hun ble skjelt ut og truet med utkastelse av Løfshus

Ifølge sin Egen bok ble Marit Bjørgen (41) stemplet som illojal og grådig av eget forbund..

Aftenposten - 10 okt 21 kl. 15:24

Erling Lusæter kjøpte Egen vindmølle – forstår ikke motstanden

Da bonde og Senterparti-politiker Erling Lusæter fryktet økte strømpriser på begynnelsen av 2000-tallet, gikk han….

NRK - 10 okt 21 kl. 12:12

Fylkesnes blir forhandlingsleder

Torgeir Knag Fylkesnes fra Troms blir forhandlingsleder for SV på Stortinget. Fylkesnes skal dermed lede en Egen nyopprettet enhet i partiet som skal jobbe med forhandlinger på Stortinget. – SV har en nøkkelrolle i det nye Stortinget, den makten skal vi bruke til å sørge for resultatene våre velgere har bedt om, sier partileder Audun Lysbakken i en pressemelding..

Dagbladet - 22 sep 21 kl. 14:55

Politiet vurderer Egen habilitet

Politiet vurderer sin Egen habilitet i etterforskningen, etter at et ektepar ble funnet døde på Kolbotn onsdag morgen. Den avdøde mannen er tidligere ansatt i politiet og har de siste åra jobbet ved Politihøgskolen..

NRK - 08 okt 21 kl. 05:40

Fikk elektrosjokk mot sin vilje

Statens helsetilsyn slår fast at Sykehuset Innlandet og en ansvarlig overlege brøt spesialisthelsetjenesteloven, da en pasient ble behandla med elektrosjokk mot sin Egen vilje. Dette skjedde i 2019, skriver OA. Sykehuset har i ettertid endra sine rutiner for denne type behandling..

NRK - 01 sep 21 kl. 17:03

Ideen om Egen EU-hær igjen aktuell

Kollapsen i Kabul har igjen gjort ideen om en Egen utrykningshær for EU aktuell, sier EU-ledere samlet til møte i Ljubljana. EUs utenriks- og forsvarsministre møtes denne uka for å drøfte EUs befatning med krisen i Afghanistan, og flere sier at EUs avhengighet av amerikanske styrker under evakueringen viste EUs mangel på selvstendighet og handlekraft. – Kan EU som en global og økonomisk og demokratisk stormakt være fornøyd med en situasjon der vi ikke er i stand til å sikre på Egen hånd evakueringen av våre borgere og dem som har hjulpet oss, spør EU-president Charles Michel.

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 20:58

Professor mener Statsministerens kontor må granskes: - En svært alvorlig systemsvikt

I strid med Egen praksis og gjeldende skattelov kom Statsministerens kontor til at Kjell Ingolf Ropstad skulle slippe….

Dagbladet - 06 okt 21 kl. 20:18

Enya (24) fikk sjokk av synet: - Ble livredd

Fant kastanjemann i Egen stue..

VG - 06 okt 21 kl. 18:26

Internt advokat-notat avslører hemmelig spill om Bråthen-avtale

Clas Brede Bråthen (52) anklages for å ha kuppet sin Egen ansettelse. Men advokatene til Norges Skiforbund ser et mulig problem med å bruke dette i en oppsigelsessak mot hoppsjefen..

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 18:27

Internt advokat-notat avslører hemmelig spill om Bråthen-avtale

Clas Brede Bråthen (52) anklages for å ha kuppet sin Egen ansettelse. Men advokatene til Norges Skiforbund ser et mulig….

VG - 06 okt 21 kl. 15:59

Dobling av innsatsen

Kampen om fakta er kampen om makta. Hvis Norges Skiforbund nå velger å si opp sin Egen sportssjef i hopp, øker både fallhøyden og konfliktnivået dramatisk..

VG - 06 okt 21 kl. 12:02

Skiforbundet med brev til Bråthen-alliert: Krever svar om lojalitet

Samtidig som Norges Skiforbund har kalt Clas Brede Bråthen (52) inn til drøftelsesmøte, har en av hoppsjefens nærmeste medarbeidere blitt bedt om å redegjøre skriftlig for sin Egen oppførsel..

NRK - 05 okt 21 kl. 21:37

Telegram tjente på Facebook-kræsj

Meldingstjenesten Telegram fikk 70 millioner nye brukere på én dag etter at Facebooks plattformer var nede mandag, ifølge Telegram-grunnlegger Pavel Durov. Det skriver NTB som siterer AFP. – I går opplevde Telegram en rekordøkning i brukerregistrering og aktivitet, skriver Durov på sin Egen Telegram-kanal.

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 18:17

Publikum lo av statsministerens bortforklaring. Nå blir det etterforskning.

I Tsjekkia skal politiet etterforske sin Egen statsminister, mens den pakistanske statsministeren skal etterforske sin….

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 13:36

Forsker går ut mot Egen arbeidsplass: – Vi går glipp av viktige bøker

Universitetene nedprioriterer formidling på bekostning av forskning og undervisning, hevder kjemiker Alexander H..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt