Driften

Monday, 06 February, 03:24

Nyheter om Driften

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 dec 22 kl. 14:38

Milliardæren Petter Olsen tapte skattesak i Høyesterett

Høyesterett mener Driften ved milliardær Petter Olsens hotell Ramme gård ikke vil gå med overskudd på mange år, og nekter Olsen fradrag for oppussingskostnader. Olsen har krevd fradrag for 104 millioner kroner i inngående moms for årene 2012-2016, samt skattemessige fradrag for underskudd på 43 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv. Dette avslo Skatteetaten i 2019.

E24 - 31 jan 23 kl. 21:21

Flyr-tillitsvalgt: – Veldig lei oss for at det har blitt sånn

Styreleder for pilotforeningen i Flyr sier de ansatte har følt at Flyr-ledelsen har gjort alt etter boken. – Veldig synd at selskapet ikke kan fortsette med Driften..

NRK - 31 jan 23 kl. 15:09

Sykkelhoteller til 15 millioner ennå ikke åpnet

Til våren kan syklister i Oslo glede seg over trygg parkering i to nye sykkelhoteller. Ved T-banestasjonene på Grorud og Ryen blir det plass til totalt rundt nitti sykler bak låste dører. Sykkelhotellene har kostet over femten millioner kroner totalt og sto ferdig i august 2021, men er ennå ikke åpnet.

NRK - 31 jan 23 kl. 11:36

Lettet over at taxfree-ordningen fortsetter

Flyplassdirektør Gisle Skansen på Torp Sandefjord lufthavn er lettet over at regjeringa legger vekk forslaget om å avvikle taxfreeordningen. I en stortingsmelding slås det fast at den avgiftsfrie handelen skal være en del av finansieringen av luftfarten i Norge, skriver flytsmart24.no.

Aftenposten - 30 jan 23 kl. 08:07

Flyr fikk ikke hentet inn nok penger – vurderer alternativer for å fortsette Driften

Flyr informerte mandag morgen Oslo Børs om at selskapet ikke har lyktes med ny finansieringsplan..

E24 - 30 jan 23 kl. 08:02

Flyr fikk ikke hentet kapital - styret vurderer alternativer for å fortsette Driften

Flyr informerte mandag morgen Oslo Børs om at selskapet ikke har lyktes med ny finansieringsplan. Selskapet er dermed i en alvorlig finansiell situasjon, og styret vil vurdere om det finnes alternativer for videre drift..

Klartale - 21 dec 22 kl. 12:21

Flere sykehus er satt i beredskap

Onsdag ble det kjent at mange ansatte ved sykehus i Vestre Viken er syke. I tillegg er det flere som har behov for hjelp fra sykehusene. Det skriver sykehusene på sine nettsider.

NRK - 20 dec 22 kl. 07:24

Behandlinger på Rikshospitalet kan bli utsatt

Pasienter på Rikshospitalet kan få utsatt eller avlyst behandling mens det nye sykehuset bygges like ved. Det slår Oslo universitetssykehus (OUS) selv fast i en risikovurdering av planene. Grave- og sprengningsarbeid for det nye sykehuset på Gaustad skal etter planen starte høsten 2023, ved siden av dagens sykehus.

NRK - 25 jan 23 kl. 04:40

Mjøs Persen vil ha skriftlig redegjørelse fra Nav-sjefen

Statsråd Marte Mjøs Persen (Ap) krever en skriftlig redegjørelse fra Nav-direktør Hans Christan Holte om IT-smellen i Nav. Kravet kommer selv om Holte var inne på teppet for å forklare seg tirsdag, skriver Klassekampen. Marte Mjøs Persen ville ha svar fra Holte etter mandagens sak i Klassekampen der det kom fram at Navs interne prognoser så sent som i oktober spådde et samlet tap på 1,74 milliarder kroner for IT-prosjektet Prosjekt 3 (P3).

E24 - 23 jan 23 kl. 15:22

Ny frist for Follobanen – testingen starter torsdag

Follobanen får strøm i kablene onsdag og skal testkjøres fra torsdag kveld. Men det gis ingen garantier om at Driften er tilbake som planlagt den 12. februar..

NRK - 09 dec 22 kl. 13:31

Kutter overskudd i Oslo-sykehus

Det ser ikke ut til at Oslo universitetssykehus (OUS) må kutte så mye som frykta neste år. Sykehuset vedtok tidligere i år at de skulle gå 400 millioner kroner i pluss neste år. Disse pengene skulle spares til bygging av blant annet nye sykehus.

NRK - 16 jan 23 kl. 07:34

Lakse-arving overtar ikke Salmar-Driften

Et driftsmessig generasjonsskifte i Salmar, vil skje uten sønnen, bekrefter Gustav Witzøe. – Jeg har en sønn som har vært tydelig på at han fremover ser for seg en aktiv forvaltningsrolle, fremfor å være med i produksjonen, som jeg har vært. Så har vi fantastiske ansatte.

E24 - 16 jan 23 kl. 06:37

Vil ikke være en del av Salmar-Driften

Laksebaron og Salmar-eier Gustav Witzøe (69) bekrefter for Intrafish at han planlegger en fremtid for selskapet uten at sønnen Gustav Magnar (30) er involvert..

E24 - 16 jan 23 kl. 06:30

Mowi tjente 239 mill. euro på Driften i fjerde kvartal

Oppdrettsgiganten rapporterer foreløpige tall for fjerde kvartal som var langt sterkere enn året før..

NRK - 14 jan 23 kl. 03:21

USA når gjeldstaket neste torsdag

Finansminister Janet Yellen sier at USA risikerer å misligholde statsgjelda dersom Kongressen ikke vedtar å heve grensa for statsgjeldas størrelse. Gjeldstaket er på 31,4 trillioner dollar, og vil altså bli nådd 19. januar, ifølge Yellen.

Aftenposten - 12 jan 23 kl. 16:03

Skal servere gourmet og ekstremt god lyd

Panu åpnet for en måned siden, da som en vinbar. Fredag utvider de Driften til restaurant med stjernekokker og….

E24 - 11 jan 23 kl. 17:44

Driftsstans på Johan Sverdrup etter strømtrøbbel

Onsdag ettermiddag stoppet Driften av Johan Sverdrup opp i to timer, etter at to strømkabler var ute av drift..

NRK - 11 jan 23 kl. 17:43

Driftsstans på Johan Sverdrup etter strømtrøbbel

Onsdag ettermiddag stoppet Driften av Johan Sverdrup opp i to timer, etter at to strømkabler var ute av drift. Bruddet oppsto på kablene som leverer strøm fra fastlandet til oljefeltet, skriver Energiwatch. De to kablene har en samlet kapasitet på 300 MW og begge ble meldt inn som borte på grunn av en ukjent, uplanlagt feil.

NRK - 10 jan 23 kl. 05:07

Massesøksmål mot Tinge Energi

Strømselskapet Tinde energi risikerer et massesøksmål fra rundt 200 tidligere strømkunder, skriver Dagens Næringsliv. Bakgrunnen er at selskapet i fjor endret vilkårene til kunder med fastprisavtaler. I høst påla Vestfold tingrett Tinde Energi i Sandefjord å levere strøm i henhold til fastprisavtalene.

Aftenposten - 09 jan 23 kl. 19:50

Ville stenge ute alle under 23 år om kvelden. Mente disse var «skadelige for Driften og sikkerheten».

Det er ikke lov å nekte 20-åringer adgang til utesteder, men flere utesteder gjør nettopp dette..

Aftenposten - 04 jan 23 kl. 08:58

Ekornes kutter opptil 150 årsverk i Driften i Norge

Saken oppdateres..

NRK - 04 jan 23 kl. 08:59

VG: Ekornes kutter opptil 150 årsverk i Driften i Norge

Saken oppdateres..

E24 - 04 jan 23 kl. 08:57

Ekornes kutter opptil 150 årsverk i Driften i Norge

Saken oppdateres..

E24 - 04 jan 23 kl. 08:57

Ekornes kutter inntil 190 årsverk i Norge: – Veldig leit

Møbelkonsernet Ekornes vil kvitte seg med inntil 190 årsverk i Driften og 40 fra støttefunksjoner i Norge og gå tilbake til nivået før pandemien..

NRK - 25 nov 22 kl. 18:11

Regjeringen vil ha risikovurdering etter oppkjøp av luftambulanse-selskap

Luftambulansen i Norge er i ferd med å bli solgt til ukjente eiere, og regjeringen har bedt om en risikovurdering av det nye eierskapet. Helseforetakene eier Luftambulansetjenesten, og har satt Driften ut til britiske Babcock. Etter at det børsnoterte selskapet vant forrige anbudskonkurranse skal de drive luftambulanse i Norge fram til 2025.

NRK - 03 jan 23 kl. 12:29

Første skip med gass fra USA har ankommet Tyskland

Den første ordinære gassleveransen med skip fra USA til Tyskland ankom gassterminalen som nylig ble åpnet i Wilhelmshaven. Tankskipet Maria Energy kom lastet med flytende naturgass (LNG), som skal konverters til gass på en flytende gassterminal som ble åpnet av Tysklands statsminister i desember. I kjølvannet av krigen i Ukraina har Tyskland jobbet på høygir for å finne alternativer til gassen landet tidligere har kjøpt fra Russland.

NRK - 03 jan 23 kl. 11:03

Øker beredskapen

Sykehuset Telemark innfører grønn beredskap. Årsaken er stor pågang av pasienter og høyt sykefravær blant ansatte. Mange pasienter med behov for isolasjon skaper utfordringer, men Driften vil i hovedsak gå som normalt, skriver sykehuset i en pressemelding..

NRK - 03 jan 23 kl. 11:03

Sykehuset Telemark øker beredskapen

Sykehuset Telemark innfører grønn beredskap. Årsaken er stor pågang av pasienter og høyt sykefravær blant ansatte. Mange pasienter med behov for isolasjon skaper utfordringer, men Driften vil i hovedsak gå som normalt, skriver sykehuset i en pressemelding.

Klartale - 30 dec 22 kl. 14:02

Økt beredskap ved flere sykehus

Fire norske sykdommer opplever høyt press for tiden. Det kommer stadig flere pasienter. Det er St.

NRK - 30 dec 22 kl. 13:50

Nordlandssykehuset i grønn beredskap

Nordlandssykehuset går i grønn beredskap. Årsaken er økt tilstrømming av pasienter og mye sykdom blant ansatte. Beredskapsnivået gjelder alle sykehusene i helseforetaket.

NRK - 30 dec 22 kl. 07:12

Stavanger universitetssjukehus hever beredskapsnivået til gult

Stavanger universitetssjukehus har fått inn så mange pasienter inn at de har hevet beredskapen til gult nivå. Beredskapsnivået heves til gult for å kunne ivareta pasientsikkerheten, sikre nødvendig bemanning og for å ha kapasitet til å håndtere andre ulykker og hendelser. Situasjonen må nå håndteres med ytterligere utvidet innsats og ekstraordinære ressurser og tiltak.

NRK - 30 dec 22 kl. 07:12

SUS hever beredskapsnivået til gult

Stavanger universitetssjukehus har fått inn så mange pasienter inn at de har hevet beredskapen til gult nivå. Beredskapsnivået heves til gult for å kunne ivareta pasientsikkerheten, sikre nødvendig bemanning og for å ha kapasitet til å håndtere andre ulykker og hendelser. Situasjonen må nå håndteres med ytterligere utvidet innsats og ekstraordinære ressurser og tiltak.

E24 - 28 dec 22 kl. 08:38

Kryptobørs stenger i Japan

Den amerikanske kryptovalutabørsen Kraken stanser Driften i Japan i januar. Grunnen er markedssituasjonen i Japan og et svakt globalt kryptomarked..

E24 - 22 dec 22 kl. 07:51

Tinde Energi legger ned virksomheten

Etter flere negative opplevelser, rettssaker og foretaksstraff fra Forbrukertilsynet, legger strømselskapet Tinde Energi ned Driften..

NRK - 21 dec 22 kl. 16:43

Vil hente inntil 300 millioner kroner

Havila Kystruten melder i en børsmelding at de vil hente inn mellom 250 og 300 millioner kroner i friske penger gjennom en rettet emisjon, skriver E24. Pengene skal brukes til arbeidskapital for å sikre likviditet for Driften frem til turisttsesongen neste år, opplyses det. I tillegg til å ha nok likviditet til å nå krav i forbindelse med selskapets finansering.

E24 - 10 nov 22 kl. 06:30

Salmar tjente 1,3 milliarder på Driften

Laksekjempen tjente mer på Driften i tredje kvartal etter økte priser og volum..

NRK - 16 dec 22 kl. 12:21

Nye Oslo-sykehus vedtatt

Styret i Helse Sør-Øst har gjort det endelige vedtaket om å legge ned Ullevål og bygge to nye sykehus. NRK har i dag fortalt at nytt Rikshospital på Gaustad og nytt Aker sykehus på Sinsen kan koste over 50 milliarder kroner. Ansattrepresentantene fra Legeforeningen, Sykepleierforbundet og Fagforbundet stemte imot.

NRK - 16 dec 22 kl. 04:56

Senatet hindrer offentlig nedstengning i USA i en uke til

Senatet har vedtatt en budsjettpost som skal sikre midlertidig finansiering av offentlige etater i USA fram til 23. desember. 71 senatorer stemte for pakken og 19 stemte imot.

NRK - 27 sep 22 kl. 19:11

Tyske atomkraftverk fortsetter Driften fram til april

Den tyske regjeringen sier to av landets tre gjenværende atomkraftverk vil bli holdt i drift fram til april 2023. Hensikten er å hindre mulig energimangel i løpet av vinteren, opplyser landets finans- og energiminister Robert Habeck tirsdag. Det er atomkraftverkene Isar 2 i Bayern og Neckarwestheim utenfor Stuttgart som skal fortsette Driften fram til våren.

NRK - 14 dec 22 kl. 14:36

Domstolene stanser opprusting av lokaler

Presset økonomi gjør at Domstoladministrasjonen stanser eller utsetter opprustning av domstolenes lokaler. – Vi er svært skuffet over at vi ikke får midler over statsbudsjettet til opprusting av domstolsbygg, slik vi foreslo, sier avdelingsdirektør Jann Ola Berget i Domstoladministrasjonen. De har nå besluttet å stanse eller utsette åtte prosjekter der lokalene til domstoler skulle rustes opp.

NRK - 09 dec 22 kl. 13:31

Bremser gigant-kutt i Oslo-sykehus

Det ser ikke ut til at Oslo universitetssykehus (OUS) må kutte så mye som frykta neste år. Sykehuset vedtok tidligere i år at de skulle gå 400 millioner kroner i pluss neste år. Disse pengene skulle spares til bygging av blant annet nye sykehus.

NRK - 09 dec 22 kl. 13:31

Gir opp gigant-overskudd i Oslo-sykehus

Oslo universitetssykehus (OUS) gir opp målet om å gå over 400 millioner kroner i pluss neste år. Disse pengene skulle spares til bygging av blant annet nye sykehus. Men nå går ledelsen inn for at målet for neste år bør være 50 millioner i overskudd i stedet.

Dagbladet - 07 dec 22 kl. 21:05

Blodrøde tall for Erna-favoritt

Psykiatri-giganten Recoveryakademiet – Høyres utstillingsvindu for ordningen Fritt behandlingsvalg – tapte 6,5 millioner kroner i fjor. Nå har revisor reist tvil om selskapet kan fortsette Driften..

NRK - 27 okt 22 kl. 20:37

Oslosenteret flytter til Kenya

Oslosenteret, som Kjell Magne Bondevik startet i 2005, flytter til Kenya. Samtidig vil Bondevik gradvis trekke seg ut av Driften. – Oslosenteret skal stå på egne bein i Nairobi, trolig i løpet av 2023.

NRK - 04 dec 22 kl. 17:10

Forlenger Driften ved avfallsdeponiet på Langøya

Selskapet NOAH investerer i anlegget som tar imot farlig avfall fra industri og søppelforbrenning, etter at regjeringen satte til side et lokalt byggeforbud. NOAH, tidligere Norsk avfallshåndtering, bruker det tidligere kalksteinsbruddet på Langøya utenfor Holmestrand til deponi for blant annet flygeaske fra forbrenningsanlegg og annet uorganisk farlig avfall fra industrien, slik som svovelsyre. Men dette deponiet vil være fullt i 2024, dersom ikke selskapet får bygge en filterpresse.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com