Dresin

Mandag, 02 August, 20:05

Nyheter om Dresin

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 20 april 21 kl. 18:00

Nysgjerrig på å oppleve en ferie på Dresin? Her er tipsene.

Bjørge Marckus Huth (36) er på Dresintur minst fire ganger i året. Han er så glad i tog at han nå har investert i noe….

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 22:58

Toget ut av Nord-Korea

Kim Jong-un sendte russiske diplomater ut med Dresin..

NRK - 19 juli 19 kl. 19:37

Tyske tenåringer i Dresin-ulykken

To tyske tenåringer er sendt til sykehus etter Dresin-ulykken i Flekkefjorden i Vest-Agder tidligere i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den stillestående. Den ene jenta ble fraktet med luftambulanse til sykehus..

P4 - 19 juli 19 kl. 15:52

Ulykke med Dresin

To personer er skadd etter en ulykke med en Dresin i Flekkefjord i ettermiddag. En person var bevisstløs etter ulykken, men skadeomfanget er foreløpig ikke klart, opplyser politiet i Agder. De to skal ha falt men det er uklart hva som har skjedd..

NRK - 19 juli 19 kl. 15:24

Dresin-ulykke ved Lavoll

Politiet i Agder melder på Twitter om at en person skal ha falt og er bevisstløs ved en Dresin-ulykke ved Lavoll i Flekkefjord..

P4 - 19 juli 19 kl. 20:12

Tenåringer involvert i ulykke

Det var to tyske jenter i tenårene som var involvert i Dresin-ulykken i Flekkefjord i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den i en nedoverbakke. En av jentene ble kjørt til sykehus med lettere skader, mens den andre skal ha vært bevisstløs og ble fløyet til sykehus i Stavanger..

NRK - 22 juni 15 kl. 20:36

Til sjukehus etter Dresin-kollisjon

Ei kvinne i 30-åra er frakta til sjukehus etter ein kollisjon mellom to Dresinar på Skage i Overhalla kommune i Nord-Trøndelag. Tilstanden hennar er førebels ikkje kjend..

P4 - 22 juni 15 kl. 20:22

Skadet etter Dresin-kollisjon

En kvinne i 30-årene er skadet og kjørt til sykehuset i Namsos med ambulanse etter at to Dresiner kolliderte i Skage i Nord-Trøndelag i kveld. Kvinnen skal ha falt av jernbanetrallen da de kolliderte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt