Drept

Onsdag, 12 Mai, 18:39

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

To Drept på Vestbredden

To palestinere er Drept i to separate hendelser på Vestbredden onsdag, melder NTB. En 16 år gammel palestiner ble Drept i sammenstøt med israelske militære i Aqaba, ifølge palestinske myndigheter. Bare noen få timer tidligere ble en annen mann skutt og Drept sør på Vestbredden.

Dagbladet - Igår: 23:39

Yazan (2) var ute og lekte - ble Drept i rakettangrepet

Ni barn ble Drept i de israelske angrepene mot mål i Gaza. Det yngste offeret er to år gamle Yazan Masri. - Raketten slo ned utenfor huset og tre av mine søsken ble Drept, sier storebror Atallah Masri til Expressen på telefon..

NRK - Igår: 19:32

Israel: Har Drept 3 Hamas-ledere

Ni sivile, blant dem tre barn, er ifølge palestinske myndigheter Drept i israelsk angrep på Gazastripen. Israel opplyser å ha angrepet tre Hamas-ledere. Den israelske forsvarsledelsen opplyser på Twitter å ha Drept tre Hamas-ledere på Gazastripen mandag.

NRK - 09 mai 21 kl. 08:37

Irakisk aktivist skutt og Drept

En kjent aktivist ble skutt og Drept i Karbala i Irak i går. Ehab al-Wazni var en av initiativtakerne til demonstrasjoner mot korrupsjon og vanstyre i landet. Han er den tredje lederen av bevegelsen som er Drept på et knapt år, melder al-Arabiya..

NRK - 28 april 21 kl. 02:48

15 Drept i angrep i Burkina Faso

Minst 15 personer skal være Drept i et angrep mot flere landsbyer i den nordlige delen av Burkina Faso. Det opplyser en lokal politiker til nyhetsbyrået AFP. Han sier at landsbyen Yatakou ble angrepet først og at minst ti mennesker ble Drept der, før fem andre ble Drept i Sofokel..

NRK - 02 mai 21 kl. 23:23

16 soldater Drept av jihadister

Minst 16 soldater ble Drept da en gruppe tungt væpnede menn angrep patruljen deres i Tahoua-regionen i Niger lørdag kveld. Noen av angriperne ble også Drept, mens seks soldater ble såret..

NRK - 2 timer siden

Hamas-ledere bekreftet Drept

Flere høytstående Hamas-ledere er Drept i de israelske luftangrepene. Det bekrefter Hamas onsdag. Blant de Drepte er gruppens militære leder i Gaza by, Bassem Issa, ifølge opplysningene..

Aftenposten - 2 timer siden

Norsk statsborger død i Pakistan. Mannen ble Drept, ifølge lokalt politi.

Mannen ble Drept, ifølge det lokale politiet..

NRK - 22 timer siden

Én Drept i angrepet mot Tel Aviv

Én person skal være død i Tel Aviv etter et omfattende rakettangrep i kveld, melder Reuters, som siterer den israelske TV-kanalen Channel 12. Israelsk helsepersonell opplyser til nyhetsbyrået at den Drepte skal være en 50 år gammel kvinne. Tidligere i dag ble det meldt at to kvinner skal være Drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel..

NRK - Igår: 16:45

2 politibetjenter Drept i Texas

2 politibetjenter skal ha blitt Drept i Texas i USA, melder nyhetsbyrået Reuters..

Klartale - Igår: 15:09

Drept på vei ut fra skolen

Lørdag smalt tre bomber ved en skole i Kabul i Afghanistan. 85 personer ble Drept. De fleste var skolejenter..

NRK - Igår: 14:18

– To kvinner Drept i rakettangrep

To kvinner skal være Drept i et palestinsk rakettangrep mot Ashkelon sør i Israel, opplyser en sjef for ambulansetjenesten. Ifølge Times of Israel traff raketten et bolighus. Flere skal være skadd i angrepet..

Klartale - Igår: 11:58

Åtte Drept på skole i Russland

Åtte personer skal være Drept etter skyting på en skole i Russland. Flere er skadd..

Klartale - Igår: 10:54

Minst 11 Drept på skole i Russland

Minst 11 personer skal være Drept etter skyting på en skole i Russland. Flere er skadd..

NRK - Igår: 10:55

1 lærer og sju elever Drept

Russisk statlig TV sier at en lærer og sju elever er Drept etter skoleskytingen i den russiske byen Kazan. De forteller at den arresterte gjerningsmannen er 19 år, og at begge angriperne er unge. 13 personer skal være såret..

NRK - Igår: 10:06

Den andre gjerningsmannen Drept

Den andre gjerningsmannen, som skal ha tatt gisler i tredje etasje på skolen i den russiske byen Kazan, skal være Drept. Det skriver Tass..

NRK - Igår: 09:49

Åtte barn og en lærer Drept

Åtte barn og en lærer skal være skutt og Drept etter skoleskytingen i den russiske byen Kazan, melder avisa Izvestia..

Aftenposten - Igår: 09:31

Russiske medier: En lærer og seks elever Drept i skoleskyting i Russland

MOSKVA (Aftenposten): To gjerningspersoner skal ha Drept flere ved en skole i Kazan..

Aftenposten - Igår: 09:31

Minst 11 Drept i skoleskyting i Russland – folk skal ha hoppet ut av vinduene

MOSKVA (Aftenposten): Én gjerningsperson skal være Drept, en annen er pågrepet etter angrep på en skole i Kazan..

NRK - Igår: 06:52

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var Drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

Dagbladet - Igår: 18:43

Ni skal være Drept

Ni sivile, blant dem tre barn, er ifølge palestinske medier Drept i et israelsk angrep på Gazastripen. Israel har ikke bekreftet angrepet..

Dagbladet - Igår: 18:43

Reuters: Ni skal være Drept

Palestinske myndigheter hevder overfor Reuters at ni personer skal være Drept etter luftangrep mot Gaza..

NRK - I førrgår: 15:55

Sønn tiltalt for drap på moren

En sønn i 40-årene er tiltalt for å ha Drept moren sin på Sofienberg i Oslo i fjor. Kvinnen i 60-årene ble funnet Drept i en bolig 18. september.

VG - I førrgår: 09:58

Tre venner fant Thea (31) brutalt Drept

VESTFOLD TINGRETT (VG) Det var tre venner som fant Thea Braavold Drept i sitt hjem i Sandefjord. De oppsøkte henne fordi hennes nå drapstiltalte kjæreste skal ha fortalt en av dem at Thea var død..

NRK - I førrgår: 06:33

11 Drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble Drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - I førrgår: 23:46

Seks Drept i bursdagsselskap i USA

Seks mennesker ble søndag skutt og Drept i Colorado Springs i USA. Den mistenkte gjerningsmannen skjøt så seg selv. Han blir oppgitt å være eks-kjæresten til en av kvinnene i selskapet.

Dagbladet - 09 mai 21 kl. 00:11

Mange Drept i angrep ved jenteskole i Kabul

Minst 55 mennesker ble Drept og 150 såret ei bombe gikk av ved inngangen til en skole i Kabul, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Mange av ofrene var barn..

NRK - 08 mai 21 kl. 15:36

Minst ti Drept nær skole i Kabul

Minst ti personer er Drept etter en eksplosjon i nærheten av en skole vest i Afghanistans hovedstad Kabul lørdag. Det melder en anonym sikkerhetsoffiser til Reuters..

NRK - 08 mai 21 kl. 15:36

Minst 25 Drept nær skole i Kabul

Minst 25 mennesker, mange av dem elever, ble Drept da en bombe eksploderte i nærheten av en skole vest i Kabul, opplyser regjeringen i Afghanistan..

NRK - 07 mai 21 kl. 18:34

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt Drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.

NRK - 07 mai 21 kl. 11:42

To palestinere Drept på Vestbredden

To palestinere ble Drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 25 april 21 kl. 21:10

12 Drept i angrep i Afghanistan

Minst tolv politimenn ble Drept i to ulike angrep i Afghanistan søndag, ifølge myndighetene. Sju av dem døde i et bakholdsangrep i Logar-provinsen sør for Kabul. I Kandahar angrep en selvmordsbomber et politikjøretøy.

NRK - 05 mai 21 kl. 20:00

Politimann skutt og Drept

Gjerningsmannen er fortsatt på frifot etter at en politimann ble skutt og Drept i Avignon i Frankrike i kveld. Ifølge den franske innenriksministeren ble det skutt etter flere politifolk da de skulle gå til aksjon mot narkotikaforbrytere..

NRK - 05 mai 21 kl. 08:28

En Drept i rakettangrep i Syria

En sivil person er Drept og seks såret i det som syriske medier melder var et israelsk rakettangrep mot mål i havnebyen Latakia natt til onsdag. Israelske myndigheter hadde onsdag morgen ikke kommentert saken..

NRK - 05 mai 21 kl. 02:34

19 Drept i Colombia

Minst 19 mennesker er Drept i Colombia etter protester demonstrasjoner mot en ny skattereform. I tillegg er 87 savnet og flere hundre skadd. – Vi er bekymret, sier statssekretær Jens Frølich Holte i Utenriksdepartementet til VG..

NRK - 04 mai 21 kl. 20:46

Barn Drept i knivangrep i Brasil

Tre barn og to ansatte ble Drept da en 18-åring gikk til angrep med kniv i en barnehage i den lille byen Saudades sør i Brasil, opplyser det lokale politiet. Etter drapene skal mannen ha skadet seg selv, og politiet opplyser at han er brakt til sykehus. Tilstanden er kritisk.

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 20:25

Drept i selskap

Den drapssiktede kvinnen i slutten av 40-åra erkjenner ha å ha Drept sin egen bror. Drapet skal ha skjedd under et selskap..

VG - 04 mai 21 kl. 20:21

Opplysninger til VG om Halden-drapet: Mann Drept i bursdagselskap

Politiet bekrefter at det var et selskap i leiligheten i Halden der en mann i 40-årene ble Drept mandag..

NRK - 04 mai 21 kl. 19:56

Mann Drept av FBI utenfor CIA

En væpnet mann ble mandag Drept av FBI utenfor CIA-hovedkvarteret i den amerikanske delstaten Virginia. Det opplyste den føderale politi- og sikkerhetsetaten FBI tirsdag. Minst én FBI-ansatt skal ha åpnet ild da mannen kom ut av et kjøretøy med et våpen..

Klartale - 04 mai 21 kl. 15:59

Kvinne siktet for å ha Drept sin egen bror

En kvinne er siktet for å ha Drept broren sin i Halden mandag kveld..

NRK - 04 mai 21 kl. 05:44

Minst 20 Drept i Burkina Faso

Mellom 20 og 30 mennesker er Drept i byen Kodyel i Burkina Faso, melder AFP. Mange av de Drepte er sivile. Islamistiske ekstremister med bånd til Al Qaida eller IS mistenkes for å stå bak angrepet..

NRK - 02 mai 21 kl. 21:56

Over 100 Drept i Afghanistan

Over 100 opprørere er Drept i kamper mellom Taliban og afghanske regjeringsstyrker det siste døgnet. Urolighetene skjer samtidig med at USAs tilbaketrekning av militære styrker i landet formelt startet, melder NTB..

NRK - 02 mai 21 kl. 19:55

Minst åtte Drept i angrep i Nigeria

Minst åtte mennesker er Drept i et angrep mot to nigerianske militærbaser nordøst i landet, melder AFP. Ytterliggående jihadister har den siste tiden trappet opp angrepet mot militærbaser som del av et opprør som går over ti år tilbake i tid..

NRK - 02 mai 21 kl. 18:30

Fem Drept i sammenstøt i Myanmar

Minst fem demonstranter skal være Drept under demonstrasjoner mot militærjuntaen i Myanmar søndag, ifølge menneskerettighetsorganisasjonen AAPP. Minst 759 mennesker har mistet livet i demonstrasjonene mot militærkuppet 1. februar i år, ifølge organisasjonen..

NRK - 1 time siden

Israel venter nye rakettangrep

Det israelske forsvaret (IDF) venter nye rakettangrep mot det sentrale Israel etter at det onsdag ble kjent at flere Hamas-topper er Drept i israelske angrep. Israels statsminister Benjamin Netanyahu varsler samtidig at angrepene mot Gaza vil fortsette. – Vi har eliminert høytstående Hamas-ledere, og dette er bare begynnelsen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt