Drept

Søndag, 25 Juli, 16:43

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 juli 21 kl. 08:35

Én Drept i protester i Iran

En demonstrant ble skutt og Drept under protester mot vannmangel i Iran, melder statsbyrået IRNA. Myndigheter i lander skylder på «oppurtenister og opprørere» for mordet. Personen ble Drept i Khuzestan-provinsen som har vært rammet av tørke..

NRK - 10 timer siden

Seks Drept i masseskyting i Karibia

Seks personer ble Drept da en mann i Den dominikanske republikk skjøt vilt rundt seg etter å ha skutt og såret kona si. Gjerningsmannen ble skutt av politiet. Åtte personer ble såret i skyteepisoden i byen Higüey øst i det karibiske landet, skriver avisen Diario Libre og viser til politiet..

NRK - Igår: 00:14

17-åring Drept på Vestbredden

En 17 år gammel gutt er skutt og Drept av israelske soldater i et sammenstøt på Vestbredden, opplyser palestinske helsemyndigheter. Gutten ble skutt i Nebi Saleh, en landsby der innbyggerne har demonstrert mange ganger de siste årene mot utvidelsen av en israelsk bosetting..

NRK - I førrgår: 11:05

36 personer Drept i jordskred

36 personer er Drept i et jordskred i India. Det melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 12 juli 21 kl. 18:23

Møtes etter presidentdrapet

USA tilbyr Haiti hjelp etter at president Jovenel Moïse ble Drept i et attentat i eget hjem natt til 7. juli, bekrefter Det hvite hus. En amerikansk delegasjon har møtt ledere og politi i Haiti for å diskutere drapet på president Jovenel Moïse forrige uke.

NRK - 22 juli 21 kl. 08:12

Åtte Drept i fengsel i Ecuador

Åtte innsatte ble Drept da voldshandlinger brøt ut i et fengsel i provinsen Guayas sørvest i landet onsdag. I et fengsel i Cotopaxi ble rundt 20 mennesker såret i opptøyer samme dag, opplyser fengselsledelsen SNAI på Twitter. Begge fengslene ble også åsted for voldelige opptøyer i februar.

NRK - 21 juli 21 kl. 16:14

Vannmangel og vold i Iran

Iranske myndigheter sier at en politibetjent er skutt og Drept av «oppviglere» i den oljerike Khuzestan-provinsen i Iran. Det skriver Al Jazeera. Provinsen har den siste uken vært preget av voldsomme demonstrasjoner på grunn av vannmangel.

NRK - 10 juli 21 kl. 13:34

35 Drepte i landsbyer i Nigeria

Banditter har Drept minst 35 landsbyboere i Nigeria. En talsmann for politiet, Mohammed Shehu sier til AFP lørdag at bævepnede tyver har Drept minst 35 mennesker i fem landsbyer i Nord-Nigeria i Zamfara-staten. Lokale innbyggere sa imidlertid at opptil 43 landsbyboere ble Drept i angrepet sent torsdag, ifølge AFP..

NRK - 20 juli 21 kl. 15:56

Siktede er veldig samarbeidsvillig

Mannen som er siktet for å ha skutt og Drept en annen mann på åpen gate i Oslo sentrum, avhøres tirsdag. Politiet sier han er veldig samarbeidsvillig. – Han har ønsket å forklare seg, sier påtalejurist Rita Parnas i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 09 juli 21 kl. 13:58

10 Drept i Kashmir

Minst åtte militante opprørere og to soldater er Drept i flere trefninger i den indiskkontrollerte delen av Kashmir, opplyser tjenestemenn. En talsmann for den indiske hæren sier to soldater og to militante opprørere, som begge var pakistanske borgere, ble Drept torsdag i et sammenstøt på delelinjen mellom indiskkontrollert Kashmir og den pakistanskkontrollerte delen av regionen..

VG - 19 juli 21 kl. 21:25

Bombeangrep mot marked i Bagdad – minst 25 Drept

Minst 25 mennesker ble Drept og over 30 såret da en bombe eksploderte på et travelt marked i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge kilder i sikkerhetsstyrkene..

NRK - 19 juli 21 kl. 21:06

Minst 25 Drept i Bagdad

Minst 25 mennesker ble Drept og over 30 såret da en bombe eksploderte på et travelt marked i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge kilder i sikkerhetsstyrkene. Bomben eksploderte på et marked med mange besøkende i Sadr-byen mandag..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:47

8 Drept i bombeangrep i Bagdad

Minst åtte mennesker er Drept og flere er såret i et bombeangrep på et marked i Iraks hovedstad Bagdad, ifølge kilder i sikkerhetsstyrkene. Det skriver NTB. Minst ti mennesker ble såret da en veibombe eksploderte på et travelt marked i Sadr-byen mandag, opplyser to ikke navngitte kilder..

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 18:18

Mann bekreftet Drept etter skyting i Oslo sentrum

En mann er bekreftet Drept etter skyting på åpen gate i Oslo sentrum mandag ettermiddag..

NRK - 19 juli 21 kl. 10:38

Politifolk Drept nordvest i Nigeria

13 politifolk er Drept av kvegtyver i et bakholdsangrep i delstaten Zamfara nordvest i Nigeria, opplyser politiet. Politifolkene ble angrepet i landsbyen Kurara Mota søndag, etter at innbyggerne hadde meldt fra om et kommende angrep..

NRK - 18 juli 21 kl. 22:28

Åtte Drept på fest i Mexico

Åtte personer ble Drept da en væpnet gjeng tok seg inn på en fest i delstaten Zacatecas nord i Mexico, ifølge lokale myndigheter. To kvinner og seks menn mistet livet. Hendelsen fant sted i Panuco, som har vært åsted for nylige sammenstøt mellom rivaliserende gjenger..

NRK - 18 juli 21 kl. 21:58

Får felle nok en bjørn

Klima- og miljødepartementet gav søndag kveld fellingstillatelse på nok en bjørn i indre Troms. De siste ukene har flere titalls sauer i indre Troms blitt Drept av bjørn, senest i går ble to sauer Drept. I slutten av juni og starten av juli ble det skutt tre bjørner i Troms, men Miljødirektoratet gav i utgangspunktet avslag på søknad om å skyte en fjerde.

NRK - 18 juli 21 kl. 13:24

SOHR: Sju sivile Drept i Syria

Sju sivile, blant dem tre barn, ble Drept i artilleriild fra regjeringsstyrker i Idlib-provinsen i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepet skjedde i landsbyen Ehsim i den opprørskontrollerte Idlib-provinsen sent lørdag..

NRK - 17 juli 21 kl. 11:09

Sju Drept mellom Uganda og Kongo

Sju personer ble Drept i sammenstøt mellom regjeringsstyrker og væpnede menn på grensen mellom Uganda og Kongo, ifølge det ugandiske forsvarsdepartementet. Rundt 20 menn som var utkledd som skogsarbeidere, gikk fredag til angrep på regjeringssoldater nær grensen til Kongo i nordvestlige Uganda, ifølge en talsperson for forsvarsdepartementet..

NRK - 17 juli 21 kl. 08:39

6-åring Drept i Washington D.C.

En 6 år gammel jente ble Drept i en skyteepisode i Washington D.C. klokka 23 lokal tid, skriver CNN.

NRK - 06 juli 21 kl. 12:00

Ti barn Drept i Syria på en måned

Minst ti barn er Drept i nordvestlige Syria siden starten av juni. Redd Barna bekrefter dødsfallene. Det siste angrepet var sist lørdag, da seks barn i alderen 5 til 14 år ble Drept.

NRK - 06 juli 21 kl. 06:25

Minst 150 Drept i USA i helgen

I USA er minst 150 personer Drept med skytevåpen i løpet av den siste helgen, skriver CNN. I forbindelse med uavhengighetsdagen 4. juli var det mer forsamlinger enn vanlig.

VG - 16 juli 21 kl. 14:08

Fotojournalist Drept i Afghanistan – dette er bildene han tok

Den indiske fotojournalisten Danish Siddiqui ble fredag bekreftet Drept i Afghanistan. I denne saken har vi samlet noen av bildene til den avdøde Reuters-fotografen..

NRK - 16 juli 21 kl. 09:14

Medier: Reuters-fotograf Drept

En indisk fotojournalist fra nyhetsbyrået Reuters skal være Drept på grensa mellom Afghanistan og Pakistan. Det melder, blant dem avisa Hindustan Times..

NRK - 16 juli 21 kl. 02:24

En politibetjent Drept, tre såret

En politibetjent er Drept og tre andre er såret i en skuddveksling med en mann som har barrikadert seg i et bolighus i byen Levelland vest i Texas. Det er foreløpig få detaljer om episoden som startet ved 13-tiden lokal tid i et boligområde i byen. Medier på stedet melder at det fortsatt kunne høres skudd i 18-tiden.

NRK - 15 juli 21 kl. 17:23

Arresterer «blodtørstig vampyr»

Politiet i Kenya har arrestert en mann som blir kalt en «blodtørstig vampyr». Den 20 år gamle mannen har Drept minst ti barn, skriver AFP. Han ble først mistenkt i forbindelse med to barn som var savnet, men han tilsto til å ha Drept minst ti unge tenåringer..

NRK - 13 juli 21 kl. 10:20

Ytterligere 22 personer Drept

I alt 32 personer har blitt Drept i opptøyer i provinsene Gauteng og KwaZulu-Natal i Sør-Afrika. Ifølge politiet er over 500 personer blitt pågrepet. Mandag ble det kjent at landet setter inn soldater i de to provinsene for å hjelpe politiet med å håndtere plyndring og ildspåsettelser.

VG - 13 juli 21 kl. 09:40

26 Drept i voldelige opptøyer i Sør-Afrika

Minst 26 mennesker er Drept og flere enn 490 arrestert. Blant de Drepte var en 15 år gammel gutt som skal ha blitt skutt i brystet med gummikuler av politiet..

VG - 13 juli 21 kl. 09:40

Minst 26 Drept i voldelige opptøyer i Sør-Afrika

Minst 26 mennesker er Drept og flere enn 490 arrestert. Blant de Drepte var en 15 år gammel gutt som skal ha blitt skutt i brystet med gummikuler av politiet..

VG - 13 juli 21 kl. 09:40

Minst 32 Drept i voldelige opptøyer i Sør-Afrika

Minst 32 mennesker er Drept og flere enn 490 arrestert. Blant de Drepte var en 15 år gammel gutt som skal ha blitt skutt i brystet med gummikuler av politiet..

VG - 13 juli 21 kl. 09:40

Minst 45 Drept i voldelige opptøyer i Sør-Afrika

45 mennesker er Drept og flere enn 750 arrestert. Blant de Drepte var en 15 år gammel gutt som skal ha blitt skutt i brystet med gummikuler av politiet..

VG - 13 juli 21 kl. 09:40

Minst 72 Drept i voldelige opptøyer i Sør-Afrika

72 mennesker er Drept og flere enn 750 arrestert. Blant de Drepte var en 15 år gammel gutt som skal ha blitt skutt i brystet med gummikuler av politiet..

NRK - Igår: 17:47

112 Drept av jordskred i India

Jordskred utløst av kraftig monsunregn har krevd minst 112 liv vest i India, opplyser myndighetene. Minst 38 ankom i et jordskred i byen Taliye, som ligger rundt 18 mil fra Mumbai. I samme delstat ble det registrert ni andre skred, som til sammen kostet 57 mennesker livet.

NRK - 12 juli 21 kl. 10:59

Seks personer Drept i Sør-Afrika

Seks personer ble Drept under voldelige protester i iKwaZulu-Natali i Sør-Afrika, skriver Reuters. Protestene starta etter Zuma begynte fengselsoningen sin. I tillegg er 219 personer er arrestert..

NRK - 12 juli 21 kl. 07:31

49 Drept i angrep i Niger

Fem sivile, fire soldater og 40 væpnede angripere ble Drept søndag i et sammenstøt i Niger, ifølge landets myndigheter. Rundt 100 tungt bevæpnede angripere på motorsykler angrep landsbyen Tchoma Bangou søndag, sier forsvarsdepartementet i Niger i en uttalelse..

NRK - 12 juli 21 kl. 04:00

Ny arrestasjon etter Haiti-attentat

Politiet i Haiti har pågrepet en mann fra Haiti som er mistenkt for å tilhøre en gruppe som sto bak drapet på president Jovenel Moïse sist onsdag. Mannen kom til Haiti i privatfly sammen med flere colombianere som er mistenkt for å ha Drept presidenten. Han hadde politiske motiv, ifølge politisjef Léon Charles.

NRK - 22 juli 21 kl. 12:19

Nekter for telefonhacking

Saudi-Arabia nekter for å ha benyttet spionprogrammet Pegasus fra israelske NSO Group til å avlytte journalister og menneskerettsaktivister. En saudiarabaisk tjenestemann sier til nyhetsbyrået SPA at anklagene er usunne og at landet ikke støtter en slik praksis. Ifølge Amnesty International og en rekke internasjonale medier er Saudi-Arabia ett av landene som har skaffet seg det israelsk-utviklede spionprogrammet, som blant annet ble funnet på telefonene til ekskona og forloveden til regimekritikeren Jamal Khashoggi.

Dagbladet - 22 juli 21 kl. 05:38

Sissi (14) Drept 22. juli: Slik takler familien sorgen

- Vi er her i dag. Så vidt. Vi har valgt å leve det livet som Sissi ikke fikk, sier Vanessa Svebakk, moren til det yngste drapsofferet på Utøya..

NRK - 11 juli 21 kl. 03:46

Fire Drept i eksplosjon i Sudan

Minst fire mennesker ble Drept i en eksplosjon på en sportsklubb i Port Sudan, en havneby ved Rødehavet. Det er uklart hva som har skjedd, melder AFP, men sier et også skal være snakk om et væpnet angrep. I tillegg til de Drepte, er tre personer skutt eller knivstukket, opplyser helsepersonell.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 Drept i bråk i Venezuela

Minst 26 mennesker er Drept i sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de Drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 Drept i slumområde i Venezuela

Minst 26 mennesker er Drept i sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de Drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

VG - 21 juli 21 kl. 12:33

AUF-lederen ti år etter 22. juli: – Lever jeg godt nok nå?

AUF-leder Astrid Hoem (26) tenker ofte på om hun lever godt nok, hun som overlevde Utøya mens så mange av vennene hennes ble Drept..

NRK - 21 juli 21 kl. 11:18

Samtykker til fengsling

Mannen som er siktet for å ha Drept kameraten sin ved Oslo rådhus, samtykker til å bli varetektsfengslet i fire uker. Den drapssiktede i 41-åringen blir i dag framstilt for fengsling i fire uker med brev- og besøksforbud, samt to uker medieforbud..

VG - 21 juli 21 kl. 05:48

Haitis nye statsminister tatt i ed

Haitis nye statsminister Ariel Henry ble tatt i ed tirsdag etter at landets president ble Drept for to uker siden..

NRK - 10 juli 21 kl. 14:50

35 Drept i Nigeria

Fem landsbyer nordvest i Nigeria ble torsdag denne uka utsatt for et angrep fra bevæpnede gjerningspersoner. Minst 35 personer ble Drept, ifølge politiet. Det melder NTB.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt