Drept

Tuesday, 26 October, 15:42

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann Drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:38

Over 80 opprørere skal være Drept

Den Saudi-ledede koalisjonen som kjemper i Jemen, hevder at over 80 houthi-opprørere er blitt Drept i flyangrep nær den strategisk viktige byen Maarib. For andre uke på rad har det vært spesielt intense flyangrep fra koalisjonens side. Den iranskstøttede houthi-bevegelsen kommenterer sjelden egne tap, og tallet på dødsofre kan ikke bekreftes av uavhengige kilder, melder AFP.

NRK - 16 okt 21 kl. 16:10

– 160 Houthi-krigere Drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er Drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble Drept. Det melder NTB via AFP.

Dagbladet - 8 timer siden

Treåring funnet Drept i konteiner

Major Harris (3) ble funnet Drept etter å ha vært savnet siden 9. oktober. Moren hans ble funnet skutt og Drept torsdag forrige uke..

NRK - 23 okt 21 kl. 04:22

Al Qaida-leder Drept med drone

En høytstående leder av terrorgruppen Al Qaida, Abdul Hamid al-Matar, ble fredag Drept i et amerikansk droneangrep i nordvest i Syria. Ingen andre ble Drept, ifølge Pentagon..

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Drept i eget hjem

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen. Det ble opplyst om at de fleste som ble Drept, ble Drept i eget hjem.

Klartale - 15 okt 21 kl. 14:56

Kongsberg-siktede kommer til å bli siktet for mer enn fem drap

Politiet holdt fredag en pressekonferanse om hendelsen på Kongsberg. Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann Drepte fem personer.

NRK - 13 timer siden

To Drept og fire såret i Idaho

En mistenkt er pågrepet etter at to personer ble Drept og fire såret i en skyteepisode ved et kjøpesenter i Boise, delstaten Idahos største by. Blant ofrene er en politimann, opplyser politiet. Det ble vekslet skudd under pågripelsen..

Klartale - 15 okt 21 kl. 12:05

Minst sju personer død etter eksplosjon

Fredag kom det melding om en kraftig eksplosjon. Dette skjedde i en moské i byen Kandahar, som ligger sør i Afghanistan. Det skal ha vært et selvmordsangrep.

NRK - 18 timer siden

To Drept i bombeeksplosjon i Uganda

Minst to mennesker har mistet livet og flere ble såret i en bombeeksplosjon mot en buss utenfor Ugandas hovedstad Kampala. Mandagens angrep skjedde på en av Ugandas mest trafikkerte veistrekninger. Hvem som står bak mandagens bombe, er ennå ikke kjent.

Klartale - 14 okt 21 kl. 13:37

Kongsberg-hendelsen fremstår som terror

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) ser på hendelsen som en terrorhandling. Saken blir fortsatt etterforsket og vil gi et nærmere svar på hva som var motivet. Dette skjedde på KongsbergNorge holder trusselnivået normalt.

NRK - 03 okt 21 kl. 21:23

Seks Drept i sammenstøt i India

Seks personer ble Drept i sammentstøt i den indiske provinsen Uttar Pradesh på søndag. Volden brøt ut etter at en bil tilknyttet en statsråd kjørte over to bønder som deltok i en protest mot omstridte jordbrukslover. Tre medlemmer av Indias regjeringsparti, en sjåfør og to bønder ble Drept i volden etter påkjørselen, også de to som ble påkjørt skal ha blitt Drept..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 09:56

Politiet: Mye tyder på at de fleste ble Drept etter politiets første kontakt med den siktede

Fem er Drept og to er skadet. Politiet tror alle ble Drept etter deres første kontakt med den siktede..

Dagbladet - 13 okt 21 kl. 20:02

Flere personer skadd og Drept

En person skal ha skutt med pil og bue i Kongsberg, ifølge politiet. Flere personer er skadd og Drept. Dagbladet erfarer at minst fire personer er Drept..

NRK - 02 okt 21 kl. 21:17

Fem Drept i Afghanistan

En journalist, en brud og minst tre andre mennesker ble Drept i separate angrep i to afghanske provinser lørdag, ifølge kilder i landet. Fire av ofrene ble skutt og Drept av ukjente gjerningsmenn i Jalalabad i Nangarhar-provinsen øst i landet, opplyser en tidligere politiker til nyhetsbyrået DPA. Blant dem var den lokale journalisten Sayed Maroof Sadat, en annen sivil og to Taliban-medlemmer, ifølge kilden.

VG - I førrgår: 18:15

Far mistenkt for å ha Drept døtre og barnebarn

Søstrene Fauzia Bibi (19) og Khursid Mai (35) ble Drept da hjemmet deres brant ned i forrige uke. Fortsatt jakter politiet på gjerningsmannen, som angivelig er ofrenes far..

VG - I førrgår: 18:15

Far mistenkt for å ha Drept døtre og barnebarn i Pakistan

Søstrene Fauzia Bibi (19) og Khursid Mai (35) ble Drept da hjemmet deres brant ned i forrige uke. Fortsatt jakter politiet på gjerningsmannen, som angivelig er ofrenes far..

Dagbladet - 22 okt 21 kl. 17:38

Turister skutt og Drept på restaurant

To kvinner fra Tyskland og India har blitt skutt og Drept i et oppgjør mellom kriminelle gjenger i den populære turistbyen Tulum..

NRK - 22 okt 21 kl. 16:03

Mer enn 90 houthi-opprørere Drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er Drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 15:05

En av Sveriges største artister er Drept. Slik gikk 19-åringen fra å være barneskuespiller til rapper i et kriminelt miljø.

Den kjente svenske rapperen Einár ble skutt og Drept torsdag kveld. På få år gikk han fra å spille i Ibsen på Kungliga….

NRK - 22 okt 21 kl. 14:12

Mistenkt krypskytter Drept av elefant

En mann som er mistenkt for å være krypskytter, ble denne uken trampet i hjel av en elefant i Kruger-nasjonalparken i Sør-Afrika. Mannen ble funnet torsdag. Mannens mobiltelefon var uskadd og politiet kunne dermed bidra til å spore opp mannens makker som hadde rømt fra stedet.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 09:37

Rapperen Einár skutt og Drept i Stockholm – beskrives som en likvidasjon

Artistkolleger er i sjokk etter meldingen om at rapperen Einár (19) ble skutt og Drept i Stockholm torsdag kveld..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 09:24

Rapperen Einár skutt og Drept i Stockholm – beskrives som en henrettelse

Artistkollegaer er i sjokk etter meldingen om at rapperen Einár (19) ble skutt og Drept i Stockholm torsdag kveld..

Klartale - 22 okt 21 kl. 08:46

Svensk artist skutt og Drept

Den svenske rapperen Einár skal ha blitt skutt og Drept i Stockholm..

NRK - 22 okt 21 kl. 07:53

Syv personer skal være Drept

Syv personer skal være skutt Drept i en flyktningleir i Bangladesh, melder nyhetsbyrået AFP. De syv Drepte skal alle være rohingyaer, opplyser det lokale politiet..

NRK - 22 okt 21 kl. 07:53

Minst sju personer Drept

Minst sju personer er Drept i en flyktningleir i Bangladesh, melder nyhetsbyrået AFP. De syv Drepte er alle rohingyaer, opplyser det lokale politiet. Flyktningleiren ligger på grensen mellom Bangladesh og Myanmar..

NRK - 22 okt 21 kl. 06:02

Tre Drept på restaurant i Mexico

To utenlandske kvinner ble Drept og tre utlendinger ble såret da de ble beskutt på en restaurant i den mexicanske turistbyen Tulum. Turistene kom fra Tyskland, India og Nederland, opplyser påtalemyndigheten. En av dem som skjøt er pågrepet, ifølge byens ordfører..

VG - 22 okt 21 kl. 01:26

Rapperen Einár skutt og Drept

Rapperen Einár er skutt og Drept i Stockholm, skriver Expressen..

NRK - 22 okt 21 kl. 01:31

Svensk rapper skutt og Drept

En mann er skutt og Drept sør i Stockholm, opplyser svensk politi. Ifølge Expressen dreier det seg om den 19 år gamle rapartisten Einár. Politiet fikk melding om skyting i Hammarby kl.

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 19:41

Ekteparet ble Drept: - Blir dypt savnet

Ekteparet Gunnar Erling Sauve (75) og Liv Berit Borge (75) ble Drept på Kongsberg onsdag 13. oktober. De fant kjærligheten i voksen alder.

NRK - 21 okt 21 kl. 19:05

«Anspent situasjon» i Oslo-miljøer

Fire menn i 20-årene er fengslet i fire uker i Oslo tingrett, siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. En av mennene «tar på seg ansvaret for våpenet» og han erkjenner straffskyld for forholdet. Forsvarer Øystein Storrvik bekrefter overfor NRK at klienten hans erkjenner straffskyld for siktelsen.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble Drept, ble Drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

VG - 20 okt 21 kl. 19:24

Paret ble Drept på Kongsberg: – Elsket hverandre høyt

De fant kjærligheten i voksen alder. Forrige onsdag ble paret Drept på Kongsberg. – Gunnar og Liv gjorde hverandre gladere enn de begge hadde vært på lenge, sier barna..

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 09:56

Ti år siden Norge slapp nær 600 bomber over Libya og diktatoren ble Drept

Ti år har gått siden Muammar Gaddafi ble Drept av opprørere, og Libya ble kastet ut i kaos og anarki..

VG - 20 okt 21 kl. 03:31

Familien ble Drept i et feilslått amerikansk droneangrep. Nå er beklagelsen kommet

BEIRUT (VG) Syv barn ble Drept da USA trodde de angrep en IS-kriger. Da VG møtte familien i Kabul, var de frustrerte over at de ikke hadde fått en beklagelse. Nå er de blitt lovet et nytt liv i USA..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 13:45

Alle ofrene ble Drept med stikkvåpen

Politiet bekrefter at alle ofrene på Kongsberg ble Drept med stikkvåpen..

NRK - 06 okt 21 kl. 21:33

16 soldater Drept i Mali

Minst 16 soldater er Drept og ti andre såret i et angrep i det sentrale Mali, opplyser sikkerhets- og sykehuskilder i landet, melder NTB. De første meldingene gikk ut på at fem soldater var Drept og åtte såret. Men sykehuskilder opplyste kort tid etter at tallene hadde steget til 16 døde og ti sårede.

VG - 16 okt 21 kl. 14:04

Disse ble Drept på Kongsberg

KONGSBERG (VG) Politiet offentliggjør navnene på de fem som ble Drept på Kongsberg onsdag kveld..

VG - 16 okt 21 kl. 14:04

Disse ble Drept på Kongsberg

KONGSBERG (VG) Politiet frigir navn av ofrene som ble Drept på Kongsberg..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 13:53

Disse ble Drept på Kongsberg

Fem personer ble Drept på Kongsberg. Snart kommer navnene på de Drepte..

NRK - 3 timer siden

Frifunnet for drap på 16-åring

En 17-åring som var siktet for å ha skutt og Drept en 16 år gammel gutt i Biskopsgården i fjor, er frifunnet i Göteborg tingret, melder TT/NTB. Han ble imidlertid dømt til fire måneders ungdomsstraff for grov våpenforbrytelse. En nå 19 år gammel gutt frifinnes også av tingretten for siktelsen for medvirkning til drap og drapsforsøk.

VG - 4 timer siden

The Wrap: Skjøt på blink med våpenet før Halyna Hutchins ble Drept

En kilde sier til The Wrap at våpenet som ble avfyrt og tok livet at filmfotograf Halyna Hutchins (42) før helgen, hadde blitt brukt til å skyte på blink tidligere på dagen..

NRK - 11 timer siden

Skjøt og Drepte demonstranter

I Sudans hovedstad har soldater skutt og Drept tre demonstranter som protesterte mot militærkuppet. Rundt 80 demonstranter skal være såret. Folk i Khartoum demonstrerte til langt på natt mot militærkuppet..

Dagbladet - 11 timer siden

Seriedrapsmannens offer identifisert etter 45 år

Francis Wayne Alexander ble Drept av den beryktede seriedrapsmannen John Wayne Gacy en gang mellom tidlig i 1976 og tidlig i 1977. Først mandag ble det kjent at politiet hadde klart å identifisere ham som ett av ofrene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt