Drept

Wednesday, 07 June, 06:52

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 30 maj 23 kl. 17:05

Israel: Sivil israeler Drept av palestinere på Vestbredden

En sivil, israelsk mann er ifølge den israelske hæren skutt og Drept av palestinere ved inngangen til en bosetting på den okkuperte Vestbredden. Det 32 år gamle offeret bodde i den israelske bosettingen Hermesh nord på Vestbredden, opplyser hæren tirsdag. Mannen ble Drept dagen etter at jødiske bosettere satte opp en jødisk, religiøs skole i en revet og ulovlig utpost.

NRK - 11 maj 23 kl. 06:12

Flere militante palestinere Drept i nytt israelsk angrep på Gazastripen

Trass i meldinger fra Egypt om en våpenhvile på Gazastripen, har raketter og granater fortsatt å lyse opp himmelen. Tidlig torsdag ble tre militante palestinere Drept i et nytt luftangrep. Den statlige egyptiske TV-kanalen Extra News meldte onsdag kveld at Israel og den militante palestinske gruppen Islamsk hellig krig (Jihad) var blitt enige om en våpenhvile.

Klartale - 09 maj 23 kl. 10:52

Hvorfor skjer det igjen og igjen?

Bare i løpet av helgen var det to massedrap i Texas. Åtte mennesker ble Drept. Det var inkludert gjerningsmannen selv.

NRK - Igår: 07:59

Åtte Drept i masseskyting i Sør-Afrika

Åtte menn ble Drept og to ble såret da flere menn åpnet ild inne på et hospits i Durban i Sør-Afrika, ifølge politiet. Hendelsen fant sted natt til lørdag og ofrene satt og spilte kort på ett av rommene på hospitset. Gjerningsmennene forsvant fra stedet, og motivet bak masseskytingen er ukjent.

NRK - 03 jun 23 kl. 12:42

Tre israelske soldater skutt og Drept på grensen til Egypt

Det Israelske forsvaret opplyser lørdag om en skuddveksling på grensen til Egypt. Videre opplyser det at «sikkerhetshendelsen skjedde i Sørkommandoens Paran-divisjon. Det er to ofre, en mann og en kvinne.

NRK - 01 jun 23 kl. 21:25

18 sivile Drept da våpenhvilen brøt sammen i Sudan

Minst 18 sivile ble Drept da et marked i Sudans hovedstad Khartoum ble bombardert. USA varsler nye sanksjoner mot lederne som bryter våpenhvileavtaler. Det hvite hus melder at sanksjonene gjelder både økonomiske forhold og reiseforbud.

NRK - 31 maj 23 kl. 05:19

40 Drept i angrep i Burkina Faso

Rundt 40 mennesker ble Drept av jihadister vest i Burkina Faso, deriblant frivillige i en sivilforsvarsmilits, ifølge myndighetene i landet. Rundt 20 mennesker døde på lørdag da en væpnet gruppe ble angrepet ved Bourasso nær grensen til Malia, ifølge regionale myndigheter. En annen sikkerhetskilde og lokal innbygger opplyste til nyhetsbyrået AFP at rundt 20 andre ble Drept i et angrep i samme region søndag.

NRK - 31 maj 23 kl. 04:50

Åtte Drept av Boko Haram i Kamerun

Minst åtte personer ble Drept i Kamerun da ekstremister fra Boko Haram angrep flere steder i de nordlige områdene av landet, ifølge kamerunske myndigheter. Tre politibetjenter, tre soldater og to sivile ble Drept i ulike angrep i byene Mora og Zigage, nær grensen til Nigeria, opplyste guvernør Midjiyawa Bakari i regionen tirsdag. I tillegg ble flere personer såret og fraktet til sykehus.

NRK - 3 timer siden

To Drept og fem skadet etter skyting i park i Richmond

Minst to mennesker ble Drept og fem skal være skadet etter at det ble avfyrt skudd i en park i byen Richmond i delstaten Virginia i USA tirsdag. Skytingen skjedde ved 17-tiden lokal tid under en vitnemålsutdeling på området til universitetet Virginia Commonwealth, ifølge politisjef Rick Edwards. Elever fra en videregående skole og deres familier deltok på arrangementet, skriver Reuters..

NRK - 27 maj 23 kl. 14:56

Minst ti Drept i sammenstøt sør i Tsjad

Minst ti mennesker er Drept i nye sammenstøt mellom nomader og fastboende bønder sør i Tsjad, ifølge en lokal guvernør. Sammenstøtene brøt ut da en tolv år gammel gutt lot dyrene sine beite på buskene til en bonde i en region nær grensa til Kamerun og Den sentralafrikanske republikk. Gutten ble Drept, og foreldrene hans Drepte så ni bønder som hevn, ifølge guvernøren.

NRK - Igår: 13:32

30 sivile Drept av væpnet gruppe i Nigeria

Væpnede menn Drepte 30 mennesker i angrep mot seks landsbyer i delstaten Sokoto nord i Nigeria i helgen, opplyser lokalt politi. – Gruppen som kom bevæpnet på motorsykler, Drepte åtte mennesker i Raka, sju i Bilingawa, seks i Jaba, fire i Dabagi, tre i Raka Dutse og to mennesker i Tsalewa, sier talsperson Ahmad Rufai for Sokoto-politiet i en uttalelse mandag. Beboerne i to av landsbyene hevder derimot at 36 mennesker ble Drept og sier angrepene var hevn for at de nektet å betale beskyttelsespenger til gruppen.

NRK - Igår: 12:26

30 personer Drept i seks landsbyer i Nigeria

Væpnede menn skal ha Drept 30 personer i seks landsbyer nord i Nigeria, melder Reuters. – Angriperne på motorsykler Drepte åtte personer i Raka, sju i Bilingawa, seks i Jaba, fire i Dabagi, tre i Raka Dutse og to i Tsalewa, sier Ahmad Rufai, talsperson for politiet..

NRK - 25 maj 23 kl. 12:51

En kvinne Drept i angrep i Nagano i Japan

En kvinne er Drept og tre personer skadd i Nagano i Japan. En mann gikk til angrep med skytevåpen og kniv, og har barrikadert seg i et hus. To av de skadde er politifolk.

NRK - 25 maj 23 kl. 12:51

Tre personer Drept i angrep i Nagano i Japan

En kvinne er Drept og to politioffiserer er Drept i Nagano i Japan. En mann gikk til angrep med skytevåpen og kniv, og har barrikadert seg i et hus. Det melder AFP.

NRK - 15 maj 23 kl. 09:56

Palestiner Drept av israelske soldater på Vestbredden

Israelske soldater har Drept en 22 år gammel palestinsk mann i Nablus på Vestbredden, opplyser det palestinske helsedepartementet. Den israelske hæren oppgir at de åpnet ild etter at de ble angrepet av palestinske demonstranter i det israelsk-okkuperte området. – Under operasjonen kastet mistenkte steiner og skjøt i retning av soldatene, som svarte med skarp ammunisjon, heter det i en uttalelse fra hæren mandag.

NRK - 04 maj 23 kl. 08:25

Tre palestinere Drept på Vestbredden

Tre palestinske menn er Drept av israelske styrker på den palestinske Vestbredden. Israel kobler dem til drapet på en kvinne og hennes to døtre i april. Palestinske myndigheter har bekreftet at tre personer er Drept i en israelsk militæroperasjon i Nablus på den okkuperte Vestbredden torsdag morgen.

NRK - 02 jun 23 kl. 15:50

To Drept i angrep i Zaporizjzja i Ukraina

To mennesker har mistet livet og fire andre er såret etter et granatangrep. Angrepet var rettet mot landsbyen Komyshevaha i Ukrainas Zaporizjzja-region, ifølge guvernør. Han skriver på meldingsappen Telegram at russiske granatangrep har truffet et fleretasjes boligbygg i landsbyen.

NRK - 23 maj 23 kl. 11:51

Anklager Kirkens Nødhjelp etter angrep på fredsdelegater i Sør-Sudan

Kirkens Nødhjelp får hard kritikk etter at åtte mennesker som hadde deltatt på et fredsseminar i Sør-Sudan, ble Drept 29. april i Imehejek, 20 mil fra hovedstaden Juba. To av Kirkens Nødhjelps tydelig merkede biler ble stanset ved en veisperring.

NRK - 02 jun 23 kl. 03:40

Ni Drept i opptøyer i Senegal

I sammenstøt mellom opprørspoliti og opposisjonens støttespillere i Senegal er ni personer Drept. Bakgrunnene er rettssaken mot opposisjonsleder Ousmane Sonko. Torsdag ble Sonko dømt til to års fengsel for å ha forledet ungdom.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:37

Russland hevder å ha Drept mer enn 50 soldater i grenseregion

Det russiske forsvaret har Drept mer enn 50 soldater i nye angrep fra ukrainsk hold mot den russiske grenseregionen Belgorod, ifølge russiske myndigheter. Også militært utstyr og teknologi ble ødelagt, ifølge Russland. I en kunngjøring fra forsvarsdepartementet heter det at «Kyiv-regimet» gjennomførte luftangrep mot byen Sjebekino, der det også er en grenseovergang for kjøretøy, torsdag.

NRK - 22 maj 23 kl. 16:07

Colombia legger våpenhvile på is etter at fire barn ble Drept

Colombias president Gustavo Petro opphever midlertidig våpenhvilen med en stor opprørsgruppe etter at fire barn ble Drept i den colombianske delen av Amazonas. – Våpenhvilen er stanset, og alle offensiver gjenopptas i regionene Meta, Caquetá, Guaviare og Putumayo, sa Petro mandag. Fire barn fra Murui-urfolket ble Drept etter at de forsøkte å stikke av fra opprørsgruppen Carolina Ramirez-fronten søndag, ifølge landets myndigheter.

NRK - 01 jun 23 kl. 15:39

Påtalemyndigheten mener Bataclan-terrorist er medskyldig i terrorangrep i Brussel

Franske Salah Abdeslam, som er dømt for jihadistmassakren i Paris i 2015, er medskyldig i terrorangrepene i Brussel året etter, mener belgisk påtalemyndighet. Abdeslam hjalp terrorcellen som utførte angrepene mot Zaventem-flyplassen og en metrostasjon der 32 mennesker ble Drept, sa aktor Paule Somers. Han bør derfor dømmes deretter, selv om han ble pågrepet fire dager før angrepene ble gjennomført, sa Somers.

NRK - 01 jun 23 kl. 12:51

18 sivile Drept i Sudan

18 sivile ble Drept og over 100 skadet i et angrep i hovedstaden i Sudan. Det skjer etter at hæren trakk seg fra fredssamtaler. I midten av april brøt det ut kamper mellom hæren og den paramilitære RSF-styrken i hovedstaden Khartoum, og flere andre steder i det nordøst-afrikanske landet.

Klartale - 22 maj 23 kl. 11:00

Kampene raser videre i Sudan

Kamper brøt ut i Sudan for over en måned siden. Kampen er mellom hæren og den paramilitære gruppen RSF. RSF er en tidligere militær-gruppe.

NRK - 22 maj 23 kl. 07:24

Fire barn Drept av opprørere i Colombia

Fire barn fra Murui-urfolket ble søndag Drept av opprørere i den colombianske delen av Amazonas, opplyser landets regjering. Barna hadde blitt tvangsrekruttert av opprørerne, som brøt ut av Farc-geriljaen etter at en fredsavtale ble inngått med Colombias myndigheter i 2016. Ifølge landets ombudsmann ble de fire barna Drept på grensen mellom det sørlige Caquetá-departementet og Amazonas-departementet etter at de forsøkte å stikke av fra opprørsgruppen.

NRK - 22 maj 23 kl. 03:11

Tre palestinere Drept på Vestbredden

Tre palestinere har blitt Drept av israelske styrker på den okkuperte Vestbredden, ifølge det palestinske helsedepartementet. De tre ble Drept da de israelske styrkene raidet flyktningleiren Balata i byen Nablus. Styrkene hadde med seg bulldosere og blokkerte ambulanser fra å komme inn i leiren, ifølge offisielle palestinske medier.

NRK - 01 jun 23 kl. 03:14

Tre personer Drept i nytt russisk angrep i Kyiv

Tre mennesker ble Drept og flere såret i et nytt russisk angrep mot Kyiv natt til torsdag, ifølge myndighetene. I et innlegg på meldingstjenesten Telegram skriver militæret at to av de døde var barn som holdt til i Desnjanskyj-regionen øst i hovedstaden, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 11 maj 23 kl. 18:02

En person Drept nær Tel Aviv

En rakett skutt fra Gaza har Drept en person i området rundt Tel Aviv, melder Reuters. Minst fem andre ble skadet i angrepet. Stemningen har vært anspent mellom militante grupper på Gazastripen og Israel de siste månedene.

NRK - 21 maj 23 kl. 16:16

Tre personer skutt og Drept i Marseille

Tre personer ble søndag skutt og Drept med automatgevær i den franske havnebyen Marseille. Drapet knyttes et narkotikarelatert miljø. Trioen som ble skutt og Drept var på en nattklubb natt til søndag.

NRK - 11 maj 23 kl. 09:43

Netanyahu: – Vi er ikke ferdige ennå

Etter de siste dagenes angrep der flere militante ledere på Gazastripen er Drept, advarer Israels statsminister og sier at «denne omgangen er ikke over ennå». – Til terroristene og de som styrer dem sier vi: Vi ser dere uansett hvor dere er. Dere kan ikke gjemme dere – og vi bestemmer hvor og når vi angriper dere, sier Benjamin Netanyahu i en TV-sendt tale.

NRK - 31 maj 23 kl. 10:48

Fem palestinske militsmedlemmer Drept i Libanon

Fem medlemmer av den palestinske militsgruppen Populær front for frigjøringen av Palestina ble Drept i en eksplosjon i Libanon i natt. Det oppgir flere kilder i de palestinske og libanesiske sikkerhetsmyndighetene til Reuters. Eksplosjonen skjedde i nærheten av Libanons grense til Syria.

NRK - 31 maj 23 kl. 09:08

Minst fem personer Drept i angrep i Luhansk

Minst fem personer har mistet livet og 19 er såret i rakettangrep mot Luhansk i Ukraina natt til onsdag, ifølge russiskstøttede separatister i fylket. – Ukrainske styrkers angrep mot landsbyen Karpaty har Drept fem personer og såret 19 andre, skriver russiske sikkerhetsmyndigheter i Luhansk på Telegram onsdag morgen. De hevder at en hønsegård og en midlertidig innkvartering for arbeidere ble delvis ødelagt i angrepet på landsbyen, som ligger 35 kilometer utenfor fylkets administrasjonssenter.

NRK - 11 maj 23 kl. 03:16

Militærtopp i Islamsk hellig krig Drept i israelsk angrep mot Gaza

Mannen som er ansvarlig for rakettangrepene til Islamsk hellig krig, ble Drept i et israelsk angrep mot Gazastripen onsdag. Lederen, som er identifisert som Ali Ghali, ble Drept i et angrep mot Khan Younis-området sør på Gazastripen sent onsdag kveld, opplyser både det israelske forsvaret og Islamsk hellig krig. Spenningen er svært høy mellom Israel og de palestinske gruppene.

NRK - 09 maj 23 kl. 10:45

Over 600 Drept i voldshendelser i Haiti i april

Bare i april ble over 600 personer er Drept i voldshendelser i Haitis hovedstad Port-au-Prince, opplyser FN. Landet preges av en politisk og økonomisk krise. Det skjer etter at minst 846 personer ble Drept i årets tre første måneder, i tillegg til 393 sårede og 395 kidnappede i samme periode.

NRK - 09 maj 23 kl. 02:05

Minst en Drept i angrep på Gazastripen

Israel gjennomfører luftangrep mot den militante gruppen Islamsk hellig krig på Gazastripen natt til tirsdag. Minst en person skal være Drept. En nettside som er knyttet til Islamsk hellig krig, melder at en person er Drept i angrepet, og at ytterligere fire er såret, ifølge Reuters.

NRK - 28 maj 23 kl. 20:07

Rundt 40 Drept i sammenstøt nordøst i India

Om lag 40 mistenkte militanter og to politimenn er Drept i nye sammenstøt i Manipur i det nordøstlige India, opplyser en tjenestemann. Situasjonen i Manipur er svært anspent som følge av en etnisk konflikt mellom hinduer og kristne. Konflikten har den siste måneden tatt 70 liv og har sendt titusener på flukt.

Dagbladet - 28 maj 23 kl. 01:53

Kyiv: - Minst én Drept

Minst én skal være Drept og flere skadd etter at det skal ha vært flere russiske angrep mot Ukrainas hovedstad natt til søndag..

NRK - 28 maj 23 kl. 01:23

Minst en Drept i angrep mot Kyiv

Kyivs ordfører Wladimir Klitschko melder natt til søndag om nye russiske angrep mot den ukrainske hovedstaden. Han opplyser på Telegram, ifølge Reuters, at luftforsvarssystemene har skutt ned flere objekter og at de jobber med å få oversikt. Nyhetsbyrået skriver at minst en person skal være Drept i angrepet.

NRK - 07 maj 23 kl. 04:12

Ni personer Drept i masseskyting

Ni mennesker er Drept i en masseskyting på et kjøpesenter i Allen, Texas. Tre mennesker er kritisk skadd. Skytteren er en av de Drepte.

Klartale - 26 apr 23 kl. 14:34

Dansk politi sikter mann for sju år gammelt drap

Søndag 16. april ble en mann pågrepet for å ha bortført ei 13 år gammel jente. Dette skjedde i Kirkerup på Sjælland i Danmark.

NRK - 16 maj 23 kl. 10:52

Seks løver Drept i naturreservat i Kenya

Seks løver er Drept i en nasjonalpark i sørlige Kenya, et stort tilbakeslag for bevaringsarbeid i regionen. Ifølge Kenyas viltforvaltning (KWS) ble løvene Drept etter å ha angrepet geiter og en hund i landsbyer nær Amboseli nasjonalpark. – Dessverre er dette ikke en isolert hendelse, sa KWS i en uttalelse lørdag.

NRK - 26 maj 23 kl. 11:11

Mener avdød mann Stjørdal ble Drept med kniv

Politiet mener mannen som ble funnet død i Stjørdal søndag ble Drept med kniv. Det kommer fram av en foreløpig obduksjonsrapport, som bekrefter at det er brukt en skarp gjenstand ved voldsutøvelsen. Politiet har kniven de mener det er snakk om.

NRK - 26 maj 23 kl. 11:11

Mener avdød mann i Stjørdal ble Drept med kniv

Politiet mener mannen som ble funnet død i Stjørdal søndag ble Drept med kniv. Det kommer fram av en foreløpig obduksjonsrapport, som bekrefter at det er brukt en skarp gjenstand ved voldsutøvelsen. Politiet har kontroll på kniven de mener det er snakk om.

NRK - I førrgår: 06:29

FN-bekymring over pågripelser av demonstranter i Hongkong

FNs høykommissær for menneskerettigheter er bekymret for situasjonen i Hongkong, der 23 søndag ble pågrepet for å ha «forstyrret den offentlige roen». Det var søndag 34 år siden hundrevis av fredelige demonstranter – muligens tusenvis – ble Drept da Kina brukte militære styrker til å slå ned protestene i Beijing, og pågripelsene knyttes til markeringer av dette. Mange av de Drepte i 1989 var studenter som sto i spissen for Kinas demokratibevegelse.

NRK - I førrgår: 03:25

Ulv felt i Tynset natt til mandag

Rundt klokken 01:00 natt til mandag ble en ulv skutt rett ved et fjøs på Tynset. Ulven hadde krysset et gårdstun og hoppet over et gjerde for å komme inn til sauene, skriver Tynsetingen. Søndag morgen oppdaget en sauebonde fra Teldalen i Tynset at to sau var blitt Drept av ulv på gården.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com