Drept

Saturday, 25 June, 05:59

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

Klartale - 20 jun 22 kl. 15:00

Her skal folk kunne minnes de døde etter 22. juli

22. juli 2011 ble 77 mennesker Drept. 69 ble Drept på Utøya.

NRK - 02 jun 22 kl. 17:01

Palestinsk tenåring Drept av israelske soldater

En palestinsk tenåring er skutt og Drept av israelske soldater. Det melder AFP. Det er den fjerde palestineren som blir Drept av israelske soldater på to dager.

NRK - 01 jun 22 kl. 08:25

Ukraina: 32 journalister Drept siden krigen startet

Ifølge den ukrainske nasjonalforsamlingen skla 32 journalister ha blitt Drept i landet siden Russland gikk til angrep i slutten av februar. Den ukrainske nasjonalforsamlingen kommer med opplysningen på Twitter. Det oppgis ikke noen kilde eller informasjon om hvorvidt journalistene var på jobb da de ble Drept.

Klartale - 16 jun 22 kl. 14:01

Drept for sannheten om regnskogen

To menn satte ut i en båt ut på en elv i Amazonas-jungelen i Brasil. Journalisten Dom Phillips og urfolks-eksperten Bruno Araújo Pereira var om bord. For 12 dager siden ble de meldt savnet.

NRK - 18 timer siden

FN: Palestinsk journalist ble Drept av Israel

Kulen som Drepte den palestinske journalisten Shireen Abu Akleh ble avfyrt av israelske styrker. Det slår FN fast, ifølge nyhetsbyrået AFP. FNs menneskerettighetskontor har gjennomført en gransking av drapet.

NRK - 12 jun 22 kl. 16:54

Britisk ekssoldat Drept i Ukraina

En tidligere britisk soldat som kjempet mot russiske invasjonsstyrker i Ukraina, er skutt og Drept i Sievjerodonetsk øst i landet, opplyser familien hans. Jordan Gatley er den andre britiske statsborgeren som skal ha blitt Drept i kamp på ukrainsk side etter at Russland invaderte nabolandet 24. februar.

NRK - 02 jun 22 kl. 07:50

Palestiner skal være Drept i flyktningleir på Vestbredden

En palestinsk mann skal være Drept i uroligheter i en flyktningleir på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter. Palestinske helsemyndigheter opplyser at mannen ble Drept av den israelske hæren i et sammenstøt i flyktningleiren Dheisheh utenfor Betlehem. Den israelske hæren har ikke kommentert dødsfallet.

NRK - 11 jun 22 kl. 17:46

Ukraina: Minst 287 barn Drept i krigen

Minst 287 barn er Drept i krigshandlinger i Ukraina siden Russland invaderte landet, opplyser riksadvokaten i Kyiv. Minst 492 barn er såret. Riksadvokatens kontor sier lørdag at de har fått informasjon om at ytterligere 24 barn er Drept i den ødelagte havnebyen Mariupol sørøst i landet.

NRK - 22 jun 22 kl. 01:17

Palestiner Drept på Vestbredden

Palestinske myndigheter hevder at en israelsk bosetter har knivstukket og Drept en palestiner på den okkuperte Vestbredden. Den 27 år gamle Ali Harb fra landsbyen Iskaka ble stukket i hjertet av en bosetter tirsdag, opplyser departementet i en uttalelse. Fetteren hans, Firas Naim, forteller til nyhetsbyrået AFP at israelske sikkerhetsstyrker var til stede da Harb ble Drept.

NRK - 19 jun 22 kl. 20:53

FN-soldat Drept av mine i Mali

En FN-soldat som var på patrulje nord i Mali, ble søndag Drept av en mine, opplyser lederen for FN-styrken Minusma. Minusma-sjef El-Ghassim Wane la ut meldingen om hendelsen på Twitter. Soldaten var del av en kontingent fra Guinea, sier en kilde i FN-styrken til AFP.

Klartale - 29 maj 22 kl. 06:00

Her tar de farvel med ofre for Perus blodige historie

Landsbyen Accomarca ligger i Andesfjellene i Peru. I Accomarca ble 69 mennesker Drept av soldater. Det skjedde 18.

NRK - 18 jun 22 kl. 07:38

To Drept i angrep mot tempel i Kabul

Et tempel for sikher i Afghanistans hovedstad Kabul ble lørdag rammet av et terrorangrep. Minst to mennesker ble Drept. I tillegg ble sju mennesker såret, opplyser talsmann Abdul Nafi Takor i det afghanske innenriksdepartementet til nyhetsbyrået DPA.

NRK - 07 jun 22 kl. 16:52

27 Drept i sammenstøt i Sudan

Minst 27 mennesker er Drept og mange er såret i etnisk motiverte kamphandlinger i Sudan. 16 mennesker ble Drept nær Kolbus i Vest-Darfur da væpnede menn gikk til angrep på flere landsbyer og satte fyr på husene der. Strid om landrettigheter mellom fastboende bønder og nomader skal ha ligget bak.

NRK - 16 jun 22 kl. 11:50

Journalist Drept av bilbombe i Jemen

En journalist som jobbet for flere medier, blant dem kinesiske Xinhua, er Drept av en bilbombe i havnebyen Aden i Jemen, opplyser sikkerhetskilder. – Ukjente hadde plassert en sprengladning i bilen til journalisten Saber al-Haidari, opplyser kilden. Haidari var på vei hjem da bomben eksploderte onsdag kveld.

Klartale - 15 jun 22 kl. 15:06

Flere tusen har rømt fra vold og islamister i Mosambik

Så mange som 10.000 personer skal ha blitt tvunget på flukt fra hjemmene sine den siste uka. Det sier verdens-organisasjonen FN.

NRK - 04 jun 22 kl. 16:36

Fire utenlandske soldater døde i Ukraina

Ukrainske militære kunngjorde lørdag at fire frivillige utenlandske soldater den siste tiden har dødd i kamp med russiske styrker. Den internasjonale forsvarsunionen, som er en offisiell frivillig brigade, opplyser at de fire er fra Nederland, Australia, Tyskland og Frankrike, men nevner ikke når og på hvilken måte de døde. AFP-journalister var imidlertid til stede da nederlenderen, som ble Drept i et artilleriangrep, ble begravet i Kharkiv 21.

VG - 4 timer siden

To Drept etter skyting i Oslo – en pågrepet

OSLO SENTRUM (VG) To personer er bekreftet Drept etter en skyteepisode på utsiden av London pub i Oslo sentrum. Politiet pågrep en person i nærheten av åstedet like etter hendelsen..

Aftenposten - 4 timer siden

To Drept og flere skadet i skyteepisode i Oslo sentrum

Det er avfyrt flere skudd på utsiden av et utested i sentrum av Oslo. To er Drept og flere er skadet, opplyser politiet..

Aftenposten - 4 timer siden

To Drept og minst ti skadet i skyteepisode i Oslo sentrum - én person pågrepet

To personer er Drept og minst ti er skadet etter skyting utenfor et utested i Oslo..

Aftenposten - 4 timer siden

To Drept og minst ti skadet i skyting i Oslo sentrum - én person pågrepet

To personer er Drept og minst ti er skadet etter skyting i Oslo sentrum..

Aftenposten - 4 timer siden

To Drept og minst 14 skadet i skyting i Oslo sentrum - én person pågrepet

To personer er Drept og minst 14 er sendt til sykehus og legevakt etter skyting i Oslo sentrum..

Aftenposten - 4 timer siden

To Drept og minst 19 skadet i masseskyting i Oslo sentrum: - Det lå mange på bakken

To personer er Drept og minst 19 er skadet etter masseskyting i Oslo sentrum..

Klartale - 17 timer siden

Ny lov mot våpen skal stoppe masseskytinger

USA har hatt problemer med masseskytinger lenge. Det har ført til at flere har ønsket strengere lover mot våpen. Natt til fredag ble et forslag stemt for.

NRK - 18 timer siden

FN: Palestinsk journalist Drept av Israel

Kulen som Drepte palentinske journalisten Shireen Abu Akleh ble avfyrt israelske styrker. Det FN slår FN fast, ifølge nyhetsbyrået AFP. Akleh jobbet for Al Jazeera og ble Drept da hun rapporterte fra Vestbredden i mai..

Dagbladet - 19 timer siden

Gutt (7) så faren bli Drept

Satt i bilen da faren ble skutt og Drept i et veikryss i byen Long Beach, California..

NRK - Igår: 12:03

Ber om uavhengig granskning i Etiopia

FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet ber Etiopia iverksette en uavhengig granskning etter meldinger om at hundrevis av mennesker ble Drept i helgen. Øyenvitner har oppgitt at over 200 sivile fra amahara-folket ble Drept av en opprørsgruppen i Oromia-regionen i Etiopia. Bachelet ber etiopiske myndigheter sikre at det iverksettes en skikkelig etterforskning av angrepet, og hun understreker at ofrene og familiene deres har rett til sannhet, rettferdighet og krigsskadeerstatninger.

Dagbladet - Igår: 11:09

Blokkerte eksen - ble Drept

Studenten Naira Ashraf Abdel Qader ble Drept foran folkemengde av sjalu ekskjæreste..

NRK - I førrgår: 01:43

Politisjefen i Uvalde permittert

Politisjef Pete Arredondo i Uvalde er tatt ut i permisjon etter kritikk mot politiets håndtering av skoleskytingen i byen der 21 ble Drept, 19 av dem skolebarn. Arredondo leder skoledistriktets politi. 19 barn og to lærere ble Drept da en tenåring åpnet ild på barneskolen i Uvalde 24.

NRK - 02 jun 22 kl. 01:20

USA: Fire skal være Drept etter skyteepisode på sykehus

Fire personer, inkludert gjerningspersonen skal være Drept i en skyteepisode på St. Francis-sykehuset i Tulsa i staten Oklahoma, melder det lokale politiet på Facebook. Politiet gjennomsøker bygningen.

NRK - 21 jun 22 kl. 20:16

Guvernør: 15 sivile Drept i Kharkiv

Minst 15 sivile ble tirsdag Drept i Kharkiv fylke av russiske artilleriangrep. Det opplyser guvernør Oleh Synegubov ifølge AFP. Et barn skal ifølge guvernøren være blant de Drepte..

NRK - 21 jun 22 kl. 16:08

Amerikaner Drept i Ukraina

En amerikansk statsborger er død etter å ha kjempet i krigen i Ukraina. Det bekrefter amerikanske myndigheter tirsdag, ifølge CNN. 52-åringen er den andre amerikaneren bekreftet omkommet i krigen.

NRK - 10 jun 22 kl. 15:18

25 Drept i Nigeria

25 personer ble torsdag Drept i delstaten Borno, nordøst i Nigeria. Det melder Reuters som siterer lokale kilder og militæret. Det skal være militante islamister som står bak angrepet.

NRK - 10 jun 22 kl. 14:51

Ti politifolk Drept i angrep i Burkina Faso

Til politifolk er Drept i et angrep nord i Burkina Faso, nær grensa til Niger. Militante islamister mistenkes for å stå bak. Fire andre politifolk ble ifølge sikkerhetskilder såret i angrepet mot en politipost i Seytenga i Seno-provinsen natt til fredag, og de materielle ødeleggelsene er store.

NRK - 20 jun 22 kl. 19:08

Over 100 sivile Drept i Mali

Over 100 sivile er Drept de siste tre dagene i landsbyer sentralt i Mali. Det opplyser lokale tjenestemenn og en regjeringenskilde, ifølge AFP. De sier jihadister står bak angrepene..

NRK - 20 jun 22 kl. 19:08

Over 130 sivile Drept i Mali

Over 130 sivile er Drept de siste tre dagene i landsbyer sentralt i Mali. Det opplyser regjeringen på mandag, ifølge AFP. De hevder jihadister står bak angrepene..

NRK - 20 jun 22 kl. 06:04

15-åring ble Drept i skyteepisode i Washington

En 15-åring er Drept etter skyting på U-street Washington i USA, bekrefter MDP politiet i en pressekonferanse de selv har postet på Twitter. 15-åringen skal ha blitt skutt med et håndvåpen. Politiet er enda ikke sikre på om tenåringen var et tilfeldig offer eller om skytingen var planlagt.

VG - 20 jun 22 kl. 03:17

To politimenn Drept på jobb - kritikk mot statsadvokaten

LOS ANGELES (VG) To politimenn ble Drept i Los Angeles. En mann ute på prøve, som døde i hendelsen, er mistenkt..

NRK - 19 jun 22 kl. 19:46

Over 200 medlemmer av amhara-folket skal være Drept i Etiopia

Vitner i Etiopia sier at over 200 medlemmer av amhara-folket er Drept i et angrep i Oromia-regionen. En opprørsgruppe beskyldes for massakren. – Jeg har telt 230 døde.

NRK - 09 jun 22 kl. 11:42

WHO-arbeider funnet Drept i Myanmar

En mann som jobbet som sjåfør for Verdens helseorganisasjon (WHO) i Myanmar er skutt og Drept, ifølge organisasjonen. Omstendighetene rundt drapet er ikke er klarlagt. Drapet skjedde i Delstaten Mon, sørøst i landet, ifølge WHO.

NRK - 30 maj 22 kl. 01:05

Tyrkiske soldater Drept i Nord-Irak

Ytterligere to tyrkiske soldater er Drept i kamper med kurdiske PKK nord i Irak, opplyser det tyrkiske forsvarsdepartementet. Dermed er til sammen åtte tyrkiske soldater Drept i regionen siden tirsdag, melder NTB. Tyrkia startet forrige måned en offensiv mot Det kurdiske arbeiderpartiet (PKK) som står på EUs og USAs terrorliste.

NRK - 19 jun 22 kl. 13:32

FN-soldat Drept i Mali

En soldat i FNs fredsbevarende styrker har blitt Drept av en mine nord i Mali, skriver AFP. Det er sjefen for Mali-styrkene til FN, El Ghassim Wane, som har tvitret om dødsfallet..

NRK - 19 jun 22 kl. 13:09

Kyiv Independent: 16 Drept i Mykolaiv

16 personer er Drept og 297 såret etter to russiske angrep på byen Mykolaiv, melder Kyiv Independent. De siterer Hanna Zamazieieva, regionssjefen i området. Angrepene skjedde lørdag 18.

NRK - 19 jun 22 kl. 13:09

Kyiv Independent: 16 Drept i Mykolajiv

16 personer er Drept og 297 såret etter to russiske angrep på byen Mykolajiv, melder Kyiv Independent. De siterer Hanna Zamazieieva, regionsjefen i området. Angrepene skjedde lørdag 18.

NRK - 19 jun 22 kl. 11:14

AFP: Palestinsk person Drept av israelske styrker

En palestinsk person er skutt og Drept av israelske styrker, melder AFP, og siterer palestinske myndigheter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com