Drept

Sunday, 04 December, 21:59

Nyheter om Drept

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

Klartale - I førrgår: 08:50

13.000 ukrainske soldater er Drept

Krigen i Ukraina tar liv. Både på ukrainsk og russisk side.– Mellom 10.

Klartale - 30 nov 22 kl. 08:58

Ny rekord i antall Drepte av skytevåpen i USA

Retten til å bære våpen er et stort tema i USA. Nå viser en rapport at antallet amerikanere som er Drept av skytevåpen er det høyeste på lenge. Og antall kvinner som blir Drept, vokser fortere enn antall menn.

NRK - Igår: 02:58

140 palestinere Drept på Vestbredden i år

Minst 140 palestinere er Drept på Vestbredden i år, og de aller fleste er Drept av israelske soldater, skriver BBC. Tallet inkluderer både sivile ofre og bevæpnede personer. FNs utsending til regionen, Tor Wennesland, sier at konflikten og den ulovlige israelske okkupasjonen igjen nærmer seg kokepunktet.

NRK - I førrgår: 06:28

Ukraina: 13.000 Drepte i krigen

Rådgiveren til president Zelenskyj i Ukraina sier de antar opptil 13.000 soldater er Drept i krigen mot Russland. – Offisielle vurderinger er på mellom 10.

NRK - 01 dec 22 kl. 01:13

IS-leder bekreftet Drept

IS-leder Abu Hasan al-Hashemi al-Qurashi er Drept, ifølge talsperson for ekstremistgruppen, Abu Omar al-Muhajir. Han opplyser ikke når eller hvor IS-toppen ble Drept, men sier i en talemelding på Telegram at det skjedde i kamp. USAs militære bekrefter at al-Hashemi ble Drept i Daraa-provinsen i sørlige Syria i midten av oktober av medlemmer av FSA-militsen.

NRK - 29 nov 22 kl. 13:42

Fire palestinere Drept av israelske soldater

Israelske soldater har skutt og Drept fire palestinere på den okkuperte Vestbredden, opplyser det palestinske helsedepartementet. To unge menn ble Drept i nærheten av Ramallah, mens en tredje døde av skadene etter å ha blitt skutt i hodet ved byen Hebron, opplyser departementet tirsdag. En fjerde palestiner ble Drept etter å ha kjørt ned en israelsk soldat.

Klartale - 08 nov 22 kl. 08:56

Nesten 1.000 journalister Drept de siste ti årene

Mange journalister har blitt Drept verden over de siste årene. Verdens-organisasjonen FN har laget en plan for at journalister skulle få bedre sikkerhet. Den laget de for ti år siden.

NRK - 27 nov 22 kl. 14:12

Ni Drept i angrep på afghansk landsby

Minst ni personer, blant dem tre barn, ble Drept da Taliban-soldater angrep en landsby i Afghanistan for to dager siden, sier en lokal representant. Ytterligere to personer ble såret, og fire ble arrestert av soldatene som angrep, sier kilden, som av sikkerhetshensyn ikke ønsker å bli navngitt. FNs barnefond Unicef sier de Drepte barna var under 15 år gamle.

NRK - 26 nov 22 kl. 07:46

Ukraina sier de har Drept iranske droneinstruktører

Ukrainske sikkerhetsstyrker har Drept flere iranere, som har hjulpet Russland med å betjene de iranskproduserte såkalte kamikaze-dronene, som er blitt brukt mot Ukraina. Det sier lederen av Ukrainas nasjonale sikkerhets- og forsvarsråd, Oleksij Danilov, skriver The Guardian. Han advarer samtidig Iran mot å sende nye rådgivere for å hjelpe russerne.

NRK - 01 dec 22 kl. 08:28

To palestinere Drept under israelsk aksjon på Vestbredden

Israelske styrker skjøt og Drepte to palestinere under et tokt på Vestbredden torsdag. De to var 26 og 27 år skal ha blitt Drept i flyktningleiren Jenin, ifølge det palestinske helsedepartementet. Det israelske militæret mener den ene mannen var et framtredende medlem i gruppa Islamsk jihad, som har vært involvert i en rekke trefninger mot israelske styrker de siste månedene.

NRK - 30 nov 22 kl. 06:22

Ny topp i antall Drepte av skytevåpen i USA

Antall amerikanere som er Drept av skytevåpen er det høyeste på tre tiår. Og antall kvinner som blir Drept, vokser fortere enn antall menn. Det går fram av en rapport offentliggjort tirsdag av JAMA Network Open.

NRK - 29 nov 22 kl. 10:57

Tre palestinere Drept på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og Drept tre palestinere på den okkuperte Vestbredden, opplyser det palestinske helsedepartementet. To unge menn ble Drept i nærheten av Ramallah, mens en tredje døde av skadene etter å ha blitt skutt i hodet ved byen Hebron, opplyser departementet tirsdag. Den israelske hæren har bekreftet at soldater har skutt mot personer som kastet stein og hjemmelagede eksplosiver mot israelske soldater.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:18

Åtte personer bekreftet Drept i Mogadishu

Åtte personer er nå bekreftet Drept i et angrep i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Det skriver nyhetsbyrået AFP. De åtte, som var sivile, ble Drept av opprørsgruppen al-Shabaab, som stormet et hotell i hovedstaden.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:54

Innfører unntakstilstand i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro innfører unntakstilstand for å ta opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet. Unntakstilstanden blir innført kort tid etter at hundrevis av buss- og taxisjåfører demonstrerte i hovedstaden Tegucigalpa. De opplever å bli truet og Drept av gjengene som presser dem for «beskyttelsespenger,» som gjengene kaller for skatt.

NRK - 3 timer siden

Demonstranter stormet guvernørkontor i Syria

To personer er Drept i sammenstøt mellom politi og demonstranter sør i Syria. Protesten var rettet mot den dårlige økonomien og president Bashar al-Assad. Demonstrantene stormet et kontor tilhørende guvernøren i byen Sweida sør i landet, opplyser statlige syriske medier og øyenvitner, ifølge Reuters.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks Drept og 81 såret av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks Drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

NRK - 24 nov 22 kl. 04:22

FN rapport: Flere enn fem kvinner ble Drept i timen i 2021

Rundt 45.000 kvinner og jenter rundt om i verden ble Drept av en partner eller andre familiemedlemmer i fjor. I gjennomsnitt ble flere enn fem kvinner Drept hver time av personer i nær relasjon i sitt eget hjem i 2021.

VG - 20 timer siden

Syvåring funnet Drept - budbilsjåfør pågrepet

I to døgn lette store styrker etter Athena Strand (7) som forsvant fra oppkjørselen sin i Texas, USA. Fredag ble syvåringen funnet Drept..

NRK - 03 nov 22 kl. 09:17

Palestiner Drept av israelske soldater på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og Drept en 42 år gammel palestiner som de hevder var i ferd med å kaste en brannbombe på Vestbredden. Hendelsesforløpet er ikke bekreftet av andre kilder. Daoud Rayyan ble Drept i den palestinske landsbyen Beit Duqqu, rett utenfor den ulovlige israelske bosetningen Giv'at Ze'ev i morgentimene torsdag.

NRK - 23 nov 22 kl. 10:07

Medier: Fem Drept i moské i Kabul

Fem medlemmer av samme familie er skutt og Drept i en moské i Afghanistans hovedstad Kabul, melder lokale medier. Fem ble Drept og én såret i hendelsen i Khwaja Rawash-området, tvitrer den afghanske nyhetskanalen Tolo News. En personkonflikt skal være motivet for hendelsen, opplyser en talsmann for sikkerhetsstyrkene til nyhetsmediet.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:49

En Drept og flere skadd etter bomber i Israel

En av de skadde døde, sier politiet ifølge avisa Ha’aretz. De sier at det er mellom 11 og 18 skadde, og at det er alvorlig for 4 av de skadde. Den døde var en 16 år gammel ungdom.

NRK - 23 nov 22 kl. 07:44

USA: Fire kinesiske arbeidere Drept på marihuanafarm

Fire personer er funnet Drept på en marihuanafarm i Oklahoma. Alle er kinesiske statsborgere, ifølge politiet. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 23 nov 22 kl. 03:12

Bistandsarbeider blant de Drepte i angrep i Mosambik

En bistandsarbeider er blant flere som ble Drept i et bakholdsangrep fra en væpnet gruppe i provinsen Cabo Delgado i Mosambik, ifølge en fransk organisasjon. Hjelpeorganisasjonen Solidarité skriver i en uttalelse at de er i sjokk etter nyheten om at en av deres kolleger ble Drept i et angrep søndag. En talskvinne for den Paris-baserte organisasjonen sier til AFP at det dreier seg om mosambikisk mann i 30-årene.

NRK - Igår: 06:07

Mann pågrepet for drap på rapperen Takeoff

En 33 år gammel mann er pågrepet og siktet for å ha Drept den 28 år gamle rapperen Takeoff i Texas i november, opplyser politiet i Houston. 33-åringen ble pågrepet torsdag kveld, opplyser Houstons politisjef Troy Finner. Dagen i forveien ble en 22 år gammel mann siktet for ulovlig våpenbesittelse i samme sak.

NRK - 22 nov 22 kl. 23:06

Politiet: – Massedrap på kinesere på en marihuana-farm i Oklahoma

De fire personene som er funnet Drept på en marihuana-farm i Oklahoma, er kinesiske statsborgere, opplyste det lokale politiet tirsdag. De fire–tre menn og en kvinne–ble funnet Drept på en gård 90 kilometer nordvest for Oklahoma City søndag kveld lokal tid. Et femte offer er skadd og fraktet til sykehus.

NRK - I førrgår: 21:39

Kvinner slutter seg til protester sørøst i Iran

Også i den svært konservative iranske provinsen Sistan-Baluchistan har kvinner nå gått ut i gatene for å kreve frihet og rettigheter. I ukevis har mennene i den sunnidominerte provinsen sørøst i Iran demonstrert mot landets sjiamuslimske regime. Fredag fulgte en gruppe kvinner etter.

NRK - 21 nov 22 kl. 10:42

Tyrkia: Minst to Drept av granater avfyrt fra Syria

To personer er Drept og seks såret i et angrep mot den tyrkiske byen Karkamis, som ligger like ved grensen til Syria, opplyser en tyrkisk guvernør. Det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu melder mandag at granatene ble avfyrt fra syrisk side av grensen. De skal ha truffet en skole og to hus i Karkamis, samt en lastebil ved en grenseovergang.

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:33

Fem Drept i masseskyting på nattklubb for skeive i USA

Gjerningsmannen gikk inn på Club Q og begynte å skyte. Det sier politisjef Politisjef Adrian Vasquez.– Minst to personer inne i klubben konfronterte ham.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:01

Ikke oppgjør mellom kriminelle miljøer

Skytingen på Grønland natt til søndag var ikke et oppgjør mellom kriminelle miljøer, sier politiet. En mann i 30-årene er siktet for drapet der en mann i 20-årene ble skutt og Drept. Politiet sa først at dette trolig var et oppgjør i et kriminelt miljø, men har nå snudd.

NRK - 30 nov 22 kl. 12:02

Flere Drept i eksplosjon i Afghanistan

Minst 15 personer skal være Drept i en eksplosjon nord i Afghanistan onsdag, melder myndighetene i landet. Eksplosjonen skal ha skjedd i Aybak i Samangan-provinsen. En av legene ved provinssykehuset i Samangan sier til nyhetsnettstedet og TV-kanalen Tolo at minst 15 Drepte og 27 sårede har blitt brakt til sykehuset.

NRK - 30 nov 22 kl. 06:53

Minst tre Drept i angrep i Pakistan

Minst tre mennesker ble Drept og minst 23 skadet da en selvmordsbomber angrep et politikjøretøy vest i Pakistan, melder nyhetsbyrået AFP..

Klartale - 28 nov 22 kl. 11:53

Kvinne erkjenner ikke straffskyld etter at hund Drepte ettåring

Rettssaken mot kvinnen startet i Østre Innlandet tingrett mandag. Hunden Drepte barnebarnet hennes i juni 2021. Gutten var på besøk hos henne da dette skjedde.

NRK - 28 nov 22 kl. 10:18

Samme hund hadde skadet fem barn før smågutt ble Drept

Hunden som Drepte et barn på ett år og åtte måneder hjemme hos barnets farmor i Brumunddal, hadde tidligere bitt og skadet fem andre barn. Det fortalte aktor, statsadvokat Magnus Schartum-Hansen i sin innledning i rettsaken mot kvinna i 50-åra i tingretten på Hamar. Første gang den samme rottveileren hadde angrepet et barn var 1.

Klartale - 18 nov 22 kl. 06:00

Den tunge høsten i Iran

Flere skal dø. Det har myndighetene i Iran allerede bestemt. Nye 20 mennesker risikerer dødsstraff.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og Drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:10

AFP: Fire Drept i angrep i Mogadishu

Fire personer er Drept i angrepet mot et hotell i Somalias hovedstad Mogadishu, melder AFP. Al-Shabaab sier de står bak angrepet på hotellet Villa Rose, som blant annet brukes av regjeringsmedlemmer i hovedstaden..

NRK - 28 sep 22 kl. 08:11

USA erkjenner å ha Drept i alt tolv sivile i verden i fjor

I en ny rapport fra Pentagon erkjenner det amerikanske militæret å ha totalt Drept rundt tolv sivile personer i verden i 2021, alle i Afghanistan. Forsvarsdepartementet vurderer at om lag tolv sivile ble Drept og om lag fem sivile ble såret som et resultat av amerikanske militæroperasjoner, heter det i rapporten, som er blitt laget hvert år siden 2018 som følge av et vedtak i Kongressen. Deler av rapporten er unntatt offentligheten.

NRK - 07 nov 22 kl. 12:25

Somalia: Over 20 skal være Drept i kamper med al-Shabaab

Minst 23 personer er Drept i kamper mellom somaliske regjeringsstyrker og opprørsgruppa al-Shabaab sentralt i Somalia, opplyser militæret. Ifølge en somalisk offiser ble en militærbase angrepet av den ytterliggående islamistgruppa tidlig mandag morgen. – Seks av våre soldater ble Drept, sier Hassan Jami'i.

NRK - 27 nov 22 kl. 15:08

Politiet: Drapet på Grønland bærer preg av oppgjør mellom kriminelle

Mannen som ble Drept på Grønland i Oslo søndag, er godt kjent av politiet fra før. Det dreier seg trolig om et oppgjør mellom kriminelle, sier politiet. Det var en norsk statsborger i slutten av 20-årene som ble Drept på Grønland i Oslo natt til søndag.

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 07:15

Mann skutt og Drept i Oslo – politiet leter etter gjerningsperson

En mann ble skutt og Drept like ved Grønland T-banestasjon tidlig søndag morgen. Ingen er ennå pågrepet for skytingen..

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 07:15

Mann skutt og Drept i Oslo. To personer innbrakt av politiet, melder VG.

En mann ble skutt og Drept like ved Grønland T-banestasjon tidlig søndag morgen. Ingen er ennå pågrepet for skytingen..

Dagbladet - 27 nov 22 kl. 05:17

Person skutt og Drept i Oslo

Politiet i Oslo rykket natt til søndag ut til Grønland, hvor en person er skutt og Drept. Politiet leter etter gjerningsperson..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com