Drapssaken

Friday, 01 December, 16:46

Nyheter om Drapssaken

NRK - I førrgår: 15:43

Henlegger Drapssaken på Singsaker

Drapssaken på Singsaker henlegges på grunn av gjerningspersonens død. Ni skudd ble avfyrt i huset. Det skriver Adresseavisen.

VG - 06 nov 23 kl. 13:21

Høygravide Sana ble knivstukket 78 ganger i Danmark – nå er to mennesker dømt

Drapssaken rystet Danmark: Høygravide Sana Yaseen ble drept på brutalt vis – nå er to personer dømt..

VG - 27 okt 23 kl. 10:51

Jonas-drapet: Mor, far, søster og samboer møter i retten

HØNEFOSS (VG) Både far, mor, søster og samboer til avdøde Jonas Aarseth Henriksen er på plass når retten skal bestemme om en av de siktede i Drapssaken skal fengsles videre..

NRK - 28 aug 23 kl. 08:16

Advokat: Drapssaken mot Imran Khan henlagt

En domstol i Pakistan har henlagt Drapssaken mot Imran Khan, opplyser den tidligere statsministerens advokater. – Gud være lovet, skriver advokaten Naeem Panjutha på X, tidligere kjent som Twitter. Khan ble i juni tiltalt for medvirkning til drap på en advokat i byen Quetta.

NRK - 06 okt 23 kl. 07:09

Politiet ber fortsatt om tips i Drapssaken i Kristiansand

Politiet ber om nye tips etter at drapssiktede Alwan Ahmed Alawneh ble funnet død i sjøen utenfor Kristiansand tirsdag. Politiinspektør Cecilie Pedersen sier politiet nå ønsker tips fra området langs standkanten i Vågsbygd. Den avdøde mannen er siktet for dobbeltdrapet i Vågsbygd, hvor en mor og hennes åtte år gamle datter ble funnet drept forrige uke..

Aftenposten - 03 okt 23 kl. 21:25

Fire menn sitter isolert fra omverdenen etter drapet på Jonas: – Svært krevende situasjon

Politiet vil bruke «inngripende tiltak» overfor de som er pågrepet i Drapssaken, så lenge det er nødvendig: – Vi har….

Aftenposten - 03 okt 23 kl. 21:25

Ny pågripelse etter drapet på Jonas Henriksen: – Svært krevende situasjon

Politiet vil bruke «inngripende tiltak» overfor de som er pågrepet i Drapssaken så lenge det er nødvendig: – Vi har ikke….

NRK - 29 sep 23 kl. 18:43

Tupac-mistenkt arrestert

Politiet i Las Vegas har arrestert en mann mistenkt i Drapssaken etter at Tupac ble skutt og drept i 1996, melder nyhetsbyrået Associated Press. Mannen som er pågrepet har angivelig tilknytning til personen politiet mistenker står bak drapet på Tupac. Det er foreløpig ikke kjent hva mannen er siktet for, men vedkommende har lenge vært kjent for etterforskerne.

NRK - 29 sep 23 kl. 18:43

Tupac-mistenkt siktet for drap

Politiet i Las Vegas har arrestert en mann mistenkt i Drapssaken etter at Tupac ble skutt og drept i 1996, melder nyhetsbyrået Associated Press. Han er siktet for drapet. Mannen har selv innrømmet i intervjuer og i en egen selvbiografi fra 2019 at han var i bilen da skuddvekslingen skjedde, skriver NTB.

NRK - 29 sep 23 kl. 18:43

Tupac-mistenkt siktet

Politiet i Las Vegas har arrestert en mann mistenkt i Drapssaken etter at Tupac ble skutt og drept i 1996, melder nyhetsbyrået Associated Press. Han er nå siktet i saken. Mannen som er pågrepet har angivelig tilknytning til personen politiet mistenker står bak drapet på Tupac.

Dagbladet - 26 sep 23 kl. 16:28

Ble lurt til fiktivt oppdrag

Politiet tror at Jonas Aarseth Henriksen (30) ble kontaket med et fiktivt arbeidsoppdrag til hytta i Nes i Ådal. I dag ble en tredje mann pågrepet og siktet i Drapssaken. Han er tidligere avhørt av politiet..

NRK - 28 aug 23 kl. 14:08

Politiet: Etterforskningen vil kunne ta tid

Jonas Henriksen ble funnet drept 17. august på Nes i Ådal i Ringerike. Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for drapet.

NRK - 28 aug 23 kl. 14:08

Politiet sier drapsetterforskningen vil ta tid: – Komplisert sak

Jonas Henriksen ble funnet drept 17. august på Nes i Ådal i Ringerike. Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for drapet.

NRK - 28 aug 23 kl. 10:12

Politiet begjærer fire ukers varetektsfengsling for siktede etter drapet i Stjørdal

Politiet ber om fire ukers varetekt for den siktede i Drapssaken i Stjørdal. Fengslingsmøtet finner sted mandag klokka 12. – Politiet begjærer fire ukers varetektsfengsling på grunn av fare for bevisforspillelse.

NRK - 18 aug 23 kl. 20:01

Drapssaken i Haugesund: Avdøde funnet i bolig han disponerte

Mannen som ble funnet død i en leilighet i Haugesund mandag ettermiddag var i hans disponerte leilighet, skriver Haugesunds Avis. Mannen som er siktet for drap er fremdeles ikke avhørt. Forsvareren sier at det kan bli avhør i helgen.

NRK - 18 aug 23 kl. 14:27

Drapssaken i Haugesund: Håper på avhør de nærmeste dagene

Mannen som er siktet for drap etter funnet av en død person i Haugesund, er fremdeles ikke avhørt. Forsvareren sier at det kan bli avhør i helgen. – Det kan se ut til at det blir avhør enten i helgen eller på mandag.

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i Drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 26 jul 23 kl. 16:08

Dagbladet: En tredje person pågrepet i Drapssaken på Ørlandet

Politiet har pågrepet en tredje person i saken der en kvinne ble forgiftet og drept på Ørlandet i februar i år. Kvinnens ektemann er siktet for drap. Personen er siktet for salg, eller medvirkning til salg, av narkotika til drapssiktede.

NRK - 24 jul 23 kl. 07:25

Tyrkiske medier: Dansk mann pågrepet for drap på ekskone og datter

En dansk statsborger er ifølge tyrkiske medier pågrepet for drap på sin sjuårige datter og ekskone i Tyrkia lørdag. De to ble drept ved bassenget på et hotell i byen Nevsehir, rundt 28 mil sørøst for hovedstaden Ankara. En 53-årig dansk mann ble søndag pågrepet for drapene, skriver flere tyrkiske medier.

NRK - 21 jul 23 kl. 09:36

Mener pågrepet mann solgte giftstoff til drapssiktede

Politiet mener at mannen i 30-åringen som onsdag ble pågrepet i forbindelse med Drapssaken på Ørland, har solgt giftstoffet til ektemannen som er siktet. Det melder Adresseavisen. Mannen vil fredag bli fremstilt for varetektsfengsling, siktet etter straffelovens paragraf 231, som gjelder narkotikaovertredelse.

NRK - 06 jul 23 kl. 13:38

Fengslingsmøtet går for lukkede dører

I dag fremstilles den siktede i Drapssaken ved Magic Hotel for varetektsfengsling. Fengslingsmøtet vil gå for lukkede dører, uten presse til stede. Det ble besluttet i dag.

VG - 05 jul 23 kl. 11:18

Drapssaken i Bergen: Vil vurdere siktedes psykiske helse

En mann i 30-årene som er siktet for drap på en ukrainsk kvinne i 30-årene, vil torsdag bli fremstilt for varetektsfengsling..

VG - 25 maj 23 kl. 09:06

Politiet frigir navn i drapssak

Politiet går ut med navnet på avdøde i Drapssaken i Stjørdal..

Aftenposten - 22 maj 23 kl. 07:32

Drapssaken på Grünerløkka: Politiet har en formening om hendelsesforløpet

En kvinne i 30-årene er siktet for drap etter at en mann i 20-årene døde etter å ha blitt påført skader i en leilighet….

NRK - 13 maj 23 kl. 14:59

Mann dømt for knivdrap på sjuåring etter over 30 år

En overgrepsdømt 55-åring i Storbritannia er dømt for å ha knivdrept en sju år gammel jente i 1992. Mannen var den gangen kjæreste med jentas barnevakt. Nikki Allens familie ga aldri opp kampen for å finne den som brutalt drepte sjuåring i et slitent lagerbygg noen hundre meter fra der hun bodde.

Dagbladet - 12 maj 23 kl. 02:51

Ble halshugget av kjæresten

Nå har dommen falt i den sjokkerende Drapssaken..

NRK - 09 maj 23 kl. 14:07

Omfattende drapsetterforskning

Politiet har brukt betydelige ressurser på etterforskningen av drapet på Bård Lanes i Tønsberg i 2021. Det forklarte etterforskningslederen i retten i dag. Etterforskere fra hele Sør-Øst politidistrikt har deltatt i etterforskningen.

Dagbladet - 02 maj 23 kl. 13:42

Knytter to siktede til drapet

Politiet mener at to av mennene som er siktet i Drapssaken fra Lørenskog, skal ha begått selve handlingen. For de øvrige to er mistanken svekket..

VG - 30 apr 23 kl. 10:07

Lørenskog-drapet: Politiet bekrefter undersøkelser på Oslo-adresse

En rekke ubesvarte spørsmål gjenstår i Drapssaken..

VG - 26 apr 23 kl. 23:40

Dette vet vi om 32-åringen: Fotballtrener siktet for drapet på Emilie Meng

En Hyundai i30 kan løse den syv år gamle Drapssaken i Danmark..

NRK - 21 apr 23 kl. 12:24

Ny pågripelse etter Drapssaken på Byåsen i Trondheim

Den sikta mannen i 20-årene som tirsdag ble varetektsfengslet etter funn av en død kvinne på Byåsen i Trondheim, har vært inne til nye avhør. Det er også planlagt et nytt avhør senere i dag. Sikta erkjenner ikke straffskyld, men knytter seg til gjerningsstedet.

NRK - 18 apr 23 kl. 10:29

Politiet kjente til konflikt

Politibetjenten som håndterte kontakten mellom Bård Lanes og politiet i Tønsberg, bekrefter at det var en årelang konflikt mellom Lanes og en av mennene (31) som er tiltalt i Drapssaken. Politimannen vet ikke hva uenigheten handlet om, men sier at konflikten vokste. I 2020 tok Lanes kontakt fordi han følte seg truet.

VG - 24 mar 23 kl. 09:45

Nettavisen: Riksadvokaten vil gjenåpne Drapssaken mot Jan Helge Andersen

Riksadvokaten vil gjenåpne straffesaken mot Jan Helge Andersen slik at Andersen kan tiltales for drapet på Lena Sløgedal Paulsen (10) i Baneheia, melder Nettavisen..

VG - 21 mar 23 kl. 12:56

Skal granske Trondheims håndtering av Silje-saken: – Alt må på bordet

Trondheim kommune skal granske egen håndtering av Sile-saken. – Alt må opp og frem i lyset så man kan forhindre at det skjer igjen, sier mannen kjent som «seksåringen» i den gamle Drapssaken..

NRK - 20 mar 23 kl. 08:49

Mann må møte i retten for drap

I dag starter Vestfold tingrett behandlingen av Drapssaken mot en 45 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept 64 år gamle Kjell Johnny Sandberg i Tønsberg i fjor. 45-åringen er tiltalt for flere ganger å ha slått Sandberg i hodet med en jernstang. Bakgrunnen for episoden skal ha vært mistanke om at 64-åringen skal ha stjålet en flaske sprit.

Klartale - 21 okt 22 kl. 09:44

Venter på avgjørelse i Baneheia-saken

Riksadvokat Jørn Sigurd Maurud har bestemt seg. Klokken 13 kommer han med innstillingen fra påtalemyndigheten i saken mot Viggo Kristiansen. 19.

NRK - 07 mar 23 kl. 09:29

Den tiltalte i Frogner-Drapssaken ber om unnskyldning

41-åringen som er tiltalt for drapet på Fevziye Kaya Sørebø (50), startet sin forklaring i retten med å be de etterlatte om unnskyldning. – Jeg vil starte med å be om unnskyldning til etterlatte og familie og håper at vi kan forsones en gang i framtiden, sa 41-åringen da han tirsdag startet sin forklaring i Oslo tingrett. 50 år gamle Fevziye Kaya Sørebø ble drept med ni skudd ute på gaten i Tostrups gate på Frogner i Oslo 28.

NRK - 06 mar 23 kl. 09:31

Tiltalt for Frogner-drapet erklærte seg skyldig

Mannen som har erkjent å ha skutt og drept Fevziye Kaya Sørebø (50) på Frogner for snart to år siden, erklærte seg skyldig da saken startet i Oslo tingrett. Den 41 år gamle mannen svarte bekreftende da dommeren spurte om han erkjenner skyld etter tiltalen for forsettlig drap. Drapssaken startet i Oslo tingrett mandag og skal behandles over to uker.

Aftenposten - 18 feb 23 kl. 17:55

Da Freddy Hulback døde, hadde han ventet i over tre år på å få gjenopptatt Drapssaken. Nå vil datteren føre saken videre.

Han ble dømt for drapet på kameraten, men ventet over tre år på å få saken gjenopptatt. Nå er Freddy Hulback død..

Dagbladet - 06 feb 23 kl. 10:02

Dømt for drapet på Birgitte

Mandag falt dommen mot Johny Vassbakk i den 27 år gamle Drapssaken. Etter at dommen falt, besvimte 52-åringen i retten..

NRK - 02 feb 23 kl. 22:19

Siktede i Søgne-Drapssaken hevder å ha handlet i nødverge

Mannen som er siktet for drap etter en voldshendelse i Søgne 4. desember i fjor, hevder han ikke kan straffes fordi han handlet i nødverge. – Den foreløpige sakkyndige likundersøkelsen konkluderer med at dødsårsaken er dødelig knivstikk, skriver politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl i Agder politidistrikt i en epost til Fædrelandsvennen.

NRK - 30 dec 22 kl. 09:54

Drapssaken i Bergen: Vil fengsle drapssiktet i fire uker

Politiet vil i dag fremstille den siktede mannen i 20-årene for varetektsfengsling. Onsdag ble mann i 20-årene ble funnet hardt skadet i en leilighet i Bergen, og ble erklært død på sykehus Politiet ber om fire uker med full isolasjon for den siktede mannen i 20-årene, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Fengslingsmøtet er planlagt gjennomført som kontorforretning.

Aftenposten - 29 dec 22 kl. 12:12

Drapssak i Bergen: De involverte er bekjente

Politiet har beslaglagt flere gjenstander på stedet i Drapssaken i Bergen onsdag, men vil ikke uttale som om drapsmåte..

NRK - 29 dec 22 kl. 11:22

Drapssaken i Bergen: Har tatt beslag i gjenstander

Politiadvokat Sven Arne Dahl-Michelsen sier til NRK at det er tatt beslag i flere gjenstander, men vil ikke bekrefte hva det er tatt beslag i. Disse skal undersøkes opp mot skader på avdøde, ifølge politiadvokaten. Tirsdag ble en mann i 20-årene funnet skadet i en leilighet.

NRK - 29 dec 22 kl. 10:57

Drapssaken i Bergen: Vedgår å ha tilknytning til stedet

Den ene mannen, som er siktet for å ha drept en mann i Løvstakkveien i Bergen i går, erkjenner å ha tilknytning til stedet, men nekter straffskyld. Forsvareren til mannen, advokat Erik Johan Mjelde, sier til Dagbladet at klienten ble avhørt av politiet i går kveld. Også en annen mann, som er siktet i saken, nekter straffskyld.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com