Drap

Lørdag, 24 Juli, 22:43

Nyheter om Drap

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juli 21 kl. 14:45

Anker dom etter Oppsal-Drapet

Statsadvokaten er uenig i at det kan ha vært et uhell da en 56 år gammel mann skjøt kjæresten sin med hagle på Oppsal i 2018 og anker dommen fra Oslo tingrett. Mannen ble tidligere i juli dømt til tre år og sju måneders fengsel for uaktsomt Drap. – Det er levert en fullstendig anke.

NRK - 10 juli 21 kl. 11:14

Siktet for Drap etter fabrikkbrann

Torsdag ettermiddag døde 52 personer etter en brann i en fabrikk i Bangladesh. Nå har politiet arrestert og siktet fabrikkeieren for Drap, ifølge AFP..

NRK - 06 juli 21 kl. 15:37

Åtte Drap i al-Hol-leiren i juni

Åtte personer ble skutt og drept i al-Hol-leiren i Syria forrige måned, ifølge kurdiske styrker. De kurdiske styrkene har slitt med å beholde kontroll i leiren der det bor rundt 62.000 mennesker, de fleste av dem kvinner og barn.

VG - 13 timer siden

Jonas Gahr Støre har rett

Det er selvsagt ikke slik at Jonas Gahr Støre legger ansvaret for Drap og terrorhandlinger på Høyre-folk, slik tidligere Oslo-ordfører Fabian Stang har påstått..

NRK - Igår: 11:00

Listhaug med støtte til Stang

– Jeg tror Fabian Stang gir uttrykk for det mange mener, skriver Frp-leder Sylvi Listhaug i en uttalelse til VG. Stang har fått kvass kritikk etter at han på torsdag beskyldte Ap-leder Jonas Gahr Støre for å gjøre 22. juli-tragedien til partipolitikk.

NRK - I førrgår: 20:09

Stang slettet eget innlegg om Støre

Oslos tidligere ordfører Fabian Stang (H) tordnet mot Jonas Gahr Støre i en Facebook-post torsdag ettermiddag, men valgte senere å fjerne den. Støre mente Høyre må heve stemmen i debatten om høyreekstremisme, og at de ikke har vært tydelige nok. Det fikk Stang til å reagere svært sterkt.

VG - I førrgår: 10:08

Du må ikke se vekk

Avskyen mot brutaliteten i 77 Drap brakte tusenvis ut i gatene i dagene etter 22. juli 2011. Ti år senere er den allmenne demonstrasjonen mot vold og ekstremisme minst like viktig..

VG - I førrgår: 02:47

Jente (8) etter påkjørsel ved skoleplass: – En svært tragisk sak

En åtte år gammel jente døde onsdag natt av skadene etter at hun ble påkjørt i Gjerdrum. Et familiemedlem er siktet for uaktsomt Drap..

VG - I førrgår: 02:47

Jente (8) døde etter påkjørsel ved skoleplass: – En svært tragisk sak

En åtte år gammel jente døde natt til onsdag av skadene etter at hun ble påkjørt i Gjerdrum. Et familiemedlem er siktet for uaktsomt Drap..

NRK - 21 juli 21 kl. 16:30

Varetektsfengslet for Rådhus-Drap

Mannen som er Drapssiktet etter å ha skutt en venn utenfor Rådhuset i Oslo vartektsfengsles i fire uker med strenge restriksjoner. Det har Oslo tingrett bestemt i ettermiddag..

NRK - 21 juli 21 kl. 15:51

Gisseltakere Drapsdømt

De to gisseltakerene på et fengsel i Eskilstuna i Sverige er tidligere dømt for Drap, skriver Aftonbladet. De to innsatte holder to fengselsbetjenter gissel, og er bevæpnet med barberblad festet til tannbørster. Store politistyrker er på stedet..

NRK - 21 juli 21 kl. 15:51

Gisseltakere krever pizza

De to gisseltakerene på et fengsel i Eskilstuna i Sverige er tidligere dømt for Drap, skriver Aftonbladet. De to innsatte holder to fengselsbetjenter gissel, og er bevæpnet med barberblad festet til tannbørster. SVT skriver at gisseltakerne krever et helikopter, og Aftonbladet erfarer at de skal vær villige til å løslate et gissel dersom alle på avdelingen får kebabpizza.

NRK - 27 mai 21 kl. 23:29

Tre politifolk tiltalt for Drap

I USA er tre politifolk i Tacoma i delstaten Washington tiltalt for Drap etter at en svart mann. To er tiltalt for forsettlig Drap og den tredje for uaktsomt Drap. Ifølge helsemyndighetene døde 33 år gamle Manuel Ellis av mangel på oksygen da en av politimennene holdt ham nede i mars i fjor.

NRK - 20 juli 21 kl. 09:34

Vil ha vurdering av psykisk helse

Forsvarsadvokat til Drapsiktede, Mette Yvonne Larsen, anbefaler en vurdering av siktedes psykiske helse. Dette er ikke uvanlig i slike tilfeller, sier Larsen. Mannen i 40-årene ble siktet for Drap etter å ha skutt en annen på åpen gate i Oslo mandag.

NRK - 20 juli 21 kl. 08:02

FN bekymret for overvåkning

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet er bekymret etter avsløringene om det israelske overvåkingsselskapet NSO Group. Hun vil ha bedre reguleringer. – Bruken av overvåkingsteknologi har blitt knyttet til pågripelser, skremming og til og med Drap på journalister og menneskerettighetsforsvarere, sier Bachelet i en uttalelse.

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 22:14

- Hva i helvete?

En mann er pågrepet og siktet for Drap etter skytingen utenfor Oslo rådhus mandag ettermiddag. - Vi skjønner at det er veldig skremmende, sier politiet..

Dagbladet - 19 juli 21 kl. 22:14

Filmet skyte-episoden

En mann er pågrepet og siktet for Drap etter skytingen utenfor Oslo rådhus mandag ettermiddag. - Vi skjønner at det er veldig skremmende, sier politiet..

VG - 19 juli 21 kl. 18:16

Mann skutt og drept i Oslo sentrum

Politiet bekrefter at mannen som ble skutt i Oslo sentrum mandag ettermiddag er død. Én antatt gjerningsmann er pågrepet og siktet for Drap..

NRK - 19 juli 21 kl. 09:51

Mannen sikter Hellerud-Drap død

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Marianne Hansen (25) på Hellerud natt til 8. juni i år, er død, skriver VG..

NRK - 19 juli 21 kl. 09:51

Mannen siktet for Hellerud-Drap død

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Marianne Hansen (25) på Hellerud natt til 8. juni i år, er død. Mannen ble innlagt på Ullevål sykehus for en uke siden etter å ha forsøkt å ta sitt eget liv.

NRK - 18 juli 21 kl. 21:09

Hundrevis av demonstranter i Bagdad

Hundrevis av irakere demonstrerte søndag i sentrum av Bagdad for å kreve at myndighetene straffer gjerningsmennene bak Drapene på flere titall aktivister. Mer enn 70 aktivister har blitt utsatt for Drap, attentater og bortføringer etter at den prodemokratiske protestbevegelsen skjøt fart i landet i 2019..

Dagbladet - 17 juli 21 kl. 20:09

Dømt til døden

Mannen som har blitt kjent som «Hollywood Ripper» har nå blitt dømt til døden for to Drap og ett Drapsforsøk..

NRK - 16 juli 21 kl. 21:47

Syrer dømt i Nederland for Drap

En syrer er dømt til 20 års fengsel for sin rolle i Drapet på en soldat lojal til Assad-regimet i Syria. Siden Drapet skjedde etter regimesoldaten hadde overgitt seg, dømte retten i Haag det som en krigsforbrytelse. Dommen er den første i Nederland for en krigsforbrytelse begått i Syria..

NRK - 16 juli 21 kl. 08:37

Drapssiktet mann løslatt

Lagmannsretten har løslatt en 26 år gammel mann som er siktet i forbindelse med et Drap i Sandefjord i juni. Han er fortsatt siktet i saken, sammen med en annen mann som fortsatt sitter i varetekt. Politiet anket avgjørelsen da tingretten ville løslate 26-åringen forrige uke, men nå har lagmannsretten kommet til samme konklusjon..

NRK - 15 juli 21 kl. 23:10

Funnet tilregnelig for Drap

En mann som har erkjent straffskyld for å ha drept fem personer i en Maryland-avis, ble funnet strafferettslig tilregnelig av en amerikansk domstol torsdag. Juryen i Maryland konstaterte torsdag at Jarrod Ramos (41) kan holdes strafferettslig tilregnelig for Drapet på fem personer som jobbet i avisen Capital Gazette i Annapolis i 2018..

NRK - 15 juli 21 kl. 06:09

Ber om lavere straff for Tiger King

Joe Exotic bør få en kortere fengselsstraff for sin rolle i planleggingen av et Drap og brudd på dyrevelferdsloven, konkluderte en føderal domstol onsdag. Joseph Maldonado-Passage, kjent som Joe Exotic og Tiger King, ble i januar i fjor dømt til 22 års fengsel for forsøket på å hyre to ulike menn til å drepe dyrerettsaktivisten Carole Baskin. Tre dommere i en ankedomstol i Denver har kommet fram til at disse to domfellelsene feilaktig ble behandlet separat da fengselsstraffen ble tildelt..

NRK - 26 juni 21 kl. 16:07

Siktet for tre Drap i Würzburg

Mannen som antas å stå bak knivangrepene i Würzburg i Tyskland, er siktet for tre Drap og seks Drapsforsøk, opplyser forsvareren hans. Den mistenkte, en 24 år gammel mann, ble skutt i benet av politiet etter å ha gått løs på flere personer med kniv..

NRK - 08 juni 21 kl. 10:27

Avverget Drap i Sverige

155 personer er arrestert i Sverige. Dette er kriminelle med hovedroller i narkotikamarkedet, som planlegger Drap i Sverige, sier svensk politi under en pressekonferanse med Interpol og FBI. Svensk politi har beslaglagt narkotika, penger, datamaskiner, smykker og mobiltelefoner.

Klartale - 14 juli 21 kl. 11:04

Mann på frifot siktet for Drapsforsøk i Lørenskog

En mann er siktet for forsøk på Drap etter skyting i Lørenskog tirsdag. Politiet har enda ikke funnet mannen..

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 drept i bråk i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 drept i slumområde i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 09 juli 21 kl. 12:05

Politibetjent erkjenner Drap

En 48 år gammel politibetjent har nå erkjent Drapet på 33 år gamle Sarah Everard i mars. Politibetjenten har under et tidligere rettsmøte erkjent at han bortførte og voldtok Everard, og at han «tok på seg ansvaret» for hennes død. Han ble da ikke bedt om å ta stilling til Drapssiktelsen, men i et rettsmøte fredag sa han seg skyldig i siktelsen, skriver NTB.

NRK - 09 juli 21 kl. 11:58

17-åring dømt for mordbrann

En 17 år gammel gutt er dømt for å ha drept en kvinne i 70-årene, ved å tenne på huset der hun bodde. Han må sone fire år for Drap og brannstiftelse, i en lukket ungdomsanstalt, melder P4 Jönköping. 17-åringen har innrømmet at det var han som startet brannen i huset der kvinnen bodde.

Dagbladet - 09 juli 21 kl. 07:55

Drepte konas familie i jakt på «nazigull»

Franskmann dømt for Drap på fire familiemedlemmer, i jakten etter gull..

NRK - 09 juli 21 kl. 07:10

Minsket tro på kriminell handling

Det er ikke styrket mistanke om at det har skjedd en kriminell handling i forbindelse med at det ble funnet en død person i Skien torsdag kveld. Det sier operasjonsleder i Sørøst politidistrikt Kristian Johnsrud til NTB fredag morgen. – Det er ingen ting som styrker mistanken om at vi kan stå overfor et Drap, heller motsatt, sier han.

NRK - 09 juli 21 kl. 02:08

Hevder utlendinger sto bak Drap

Politiet i Haiti sier det var flere utlenlandske statsborgere som sto bak Drapet på landets president, Jovenel Moise på onsdag. Haitis politisjef sier de har identifisert 28 mistenkte, hvorav 26 er fra Colombia, melder Reuters..

NRK - 20 juni 21 kl. 14:44

Mann pågripen etter Drap

Ein mann er pågripen for Drapet på den tolv år gamle jenta i Botkyrka i Sverige i fjor. Mannen er mistenkt for Drap og Drapsforsøk, opplyser svensk politi søndag..

NRK - 08 juli 21 kl. 16:24

Pågrepet etter Drap på 12-åring

En 22 år gammel mann har blitt pågrepet av spansk politi, mistenkt for å ha hjulpet til da en 12 år gammel jente ble skutt og drept i Botkyrka i Sverige i fjor. Mannen skal bli begjært utlevert til Sverige, skriver Svenska Dagbladet. To menn har tidligere blitt pågrepet i saken, den siste i juni i år.

Klartale - 08 juli 21 kl. 10:35

Dømt til 13,5 års fengsel for Drap på kona i Moss

En 81 år gammel mann er dømt til 13,5 års fengsel for å ha drept kona si i Moss i 2020..

NRK - 08 juli 21 kl. 09:45

81-åring dømt for Drap på kona

En 81 år gammel mann er i Søndre Østfold tingrett dømt til fengsel i 13 år og 6 måneder for å ha drept sine 73 år gamle kone i fjor. Mannen er også fradømt arveretten. I dommen skriver tingrettsdommer Wenche Flavik at Drapet ble begått på en særdeles brutal måte.

NRK - 17 juni 21 kl. 17:22

Politibetjent tiltalt for Drap

En israelsk politibetjent er tiltalt for Drap på en palestinsk mann med autisme i mai 2020. 32 år gamle Iyad Hallak ble skutt og drept da han var på vei til skolen, skriver NTB. Politiet trodde Hallak var bevæpnet.

NRK - 05 juli 21 kl. 12:18

Etterlyser tre etter Drap i Sverige

Sverige vil sende ut en internasjonal etterlysning på tre menn som alle er begjært varetektsfengslet etter Drapet på en tolvåring i Botskyrka i fjor. Den tolv år gamle jenta var ute og luftet hunden sin tidlig om morgenen 2. august i fjor da hun ble truffet av skudd avfyrt fra en passerende bil..

NRK - 03 juli 21 kl. 10:19

Drap i Christiania

Beboerne i Christiania i København har innkalt til fellesmøte etter at en 22 år gammel mann ble skutt og drept natt til lørdag. Mannen ble skutt ved inngangen til Pusher Street. I tillegg ble en 31 år gammel mann alvorlig såret.

NRK - 27 mai 21 kl. 11:01

Ny mann pågrepet etter Drap

En tredje mann er pågrepet for medvirkning til Drap på Bård Lanes i Tønsberg. Mannen ble pågrepet onsdag uten dramatikk og fremstilles for varetektsfengsling i fire uker i morgen. Han ble først pågrepet av politiet etter brannen i en bil på Sem, som knyttes til Drapssaken, og deretter løslatt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt