Drap

Sunday, 19 September, 10:03

Nyheter om Drap

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 sep 21 kl. 19:53

Henlegger Drapssiktelser

Politiet henlegger siktelsene mot de to mennene som var siktet for Drap eller medvirkning til Drap etter dødsfallet til Ørjan-Helmer Gundersen Solum. Det melder Agderposten. Solum ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i fjord etter å ha vært savnet i nesten to måneder.

NRK - 20 aug 21 kl. 15:57

Satanistpar mistenkes for Drap

Russiske etterforskere sier de har undersøkt rollen de mener et par i Moskva – som er medlemmer i en satanistisk sekt – har i minst to rituelle Drap. Etterforskningskomiteen sier de vil tiltale paret for Drap og narkotikasmugling. De sier paret møttes gjennom en felles interesse for «en religiøs og mystisk bevegelse av djeveldyrkere som er involvert i ritualer med menneskeofring».

NRK - 03 sep 21 kl. 19:54

Henlegger etter gruvedødsfall

Ørjan-Helmer Gundersen Solum (24) ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i mai i fjor. To menn, en i 30-årene og en på 43, ble pågrepet og siktet for henholdsvis Drap og Drap eller medvirkning til Drap. Nå har politiet henlagt siktelsen mot de to mennene, melder Agderposten..

NRK - Igår: 02:31

Millionær kjent skyldig i Drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et Drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for Drapet på en nabo og har vært mistenkt for Drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 13 sep 21 kl. 06:00

Vil bruke terrorlover mot Drap

Antall Drap i Sverige har økt dramatisk de siste årene. Mange knyttes til gjengkriminalitet. Nå vil lederen for Moderaterna Ulf Kristersson bruke terrorlover mot gjengkriminelle..

NRK - 10 sep 21 kl. 16:41

Svensk politiker siktet for Drap

En politiker fra Sverigedemokraterna er pågrepet og siktet for Drap på en kvinne, melder svenske medier. Mannen, som er tidligere ustraffet, kommer fra Sjuhärad i Västergötland. SVT omtaler mannen som en SD-politiker med flere tunge tillitsverv.

NRK - 06 sep 21 kl. 09:52

Brattholmen-Drap opp for retten

En mann i 20-årene møter i dag i Hordaland tingrett tiltalt for Drap på sin 55 år gamle mor. Hun ble funnet død i deres felles bolig på Brattholmen på Litle Sotra 31. mai i fjor.

VG - 04 sep 21 kl. 16:23

Tengs-siktede stjal truser og private videoer fra Lena: – Jeg ble rystet

SLOTTSPARKEN (VG) Mannen som nå er siktet for Drap på Birgitte Tengs og mistenkt for Drap på Tina Jørgensen har tidligere blitt dømt for flere forhold. I 2003 brøt han seg inn hos Lena og stjal flere private gjenstander..

VG - 04 sep 21 kl. 16:23

Tengs-siktede stjal truser og videoer fra Lena: – Jeg ble rystet

SLOTTSPARKEN (VG) Mannen som nå er siktet for Drap på Birgitte Tengs og mistenkt for Drap på Tina Jørgensen har tidligere blitt dømt for flere forhold. I 2003 brøt han seg inn hos Lena og stjal flere private gjenstander..

NRK - 01 sep 21 kl. 19:01

Politifolk tiltalt for Drap i USA

Tre politifolk og to ambulansearbeidere er tiltalt for Drap i Colorado i USA i en sak der en svart mann ble holdt i kvelertak og gitt et sterkt beroligende middel. 23 år gamle Elijah McClains død for to år siden fikk stor omtale under Black Lives Matter-protestene etter Drapet på George Floyd i Minneapolis. Politifolkene stoppet McClain mens han rolig spaserte langs en gate i Aurora etter at noen ringte 911 for å melde om en mistenkelig mann..

VG - 23 timer siden

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldhendelse i Bergen

Samtidig er mannen som tidligere var siktet for Drapsforsøk nå blitt siktet for Drap, opplyser Vest politidistrikt..

VG - 23 timer siden

Kvinne i 20-årene døde av skadene etter voldshendelse i Bergen

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for Drapsforsøk, nå blitt siktet for Drap..

VG - 23 timer siden

Kvinne i 20-årene døde etter voldshendelse i Bergen: – En bunnløs sorg

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for Drapsforsøk, nå er blitt siktet for Drap..

VG - 23 timer siden

Kvinne i 20-årene døde etter voldshendelse i Bergen: – Familien er i en bunnløs sorg

Samtidig opplyser Vest politidistrikt at én person, som tidligere var siktet for Drapsforsøk, nå er blitt siktet for Drap..

VG - 23 timer siden

Kvinne i 20-årene døde etter voldshendelse i Bergen: «Vi vil alltid bære deg med oss videre»

En mann i 20-årene som tidligere var siktet for Drapsforsøk, er nå siktet for Drap..

VG - Igår: 01:45

Mangemillionær dømt for Drap på venn

Mangemillionæren Robert Durst (74) er dømt for Drapet på sin venninne Susan Berman i 2000..

VG - Igår: 01:45

Mangemillionær funnet skyldig i Drap

Mangemillionæren Robert Durst (78) er kjent skyldig i Drapet på sin beste venninne Susan Berman i 2000..

NRK - Igår: 21:12

Droneangrep i Kabul Drap sivile

USA stadfestar at droneangrepet i Kabul 29. august tok livet av 10 sivile. Det skriv The Washington Post.

NRK - Igår: 15:15

Bane Nor anker Filipstad-dommen

Bane Nor anker Filipstad-dommen til Høyesterett, sier de i en pressemelding. De anker dommen fra Borgarting lagmannsrett der Bane Nor ble dømt for uaktsomt Drap og uaktsomt skade, og brudd på jernbaneloven og sikkerhetsforskriften. I tillegg ble dømt til å betale 10 millioner kroner i bot, og saksomkostninger på 290.

NRK - Igår: 14:59

Dømt til fengsel for Drap på mora

Ein 21 år gammal mann er dømt for fengsel i 13 år for Drapet på si eiga mor. Det skriv BA. Det var i mai 2020 ei 55 år gammal kvinne blei funnen død i sin eigen heim på Sotra.

NRK - I førrgår: 01:20

To menn siktet for Drap på reporter

To menn er siktet for Drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for Drapet, melder NTB.

Dagbladet - I førrgår: 17:21

Langdrygt Drap

Bent Hamer har laget en vakker film, en lavmælt tragikomedie som mister seg selv i en øde rustbelteby..

VG - 29 aug 21 kl. 10:29

Fire tiltalt for voldtekt og Drap på niåring i India

En prest og tre andre menn er tiltalt for gjengvoldtekt og Drap på ei ni år gammel jente i New Delhi i India..

NRK - 29 aug 21 kl. 09:59

Tiltalt for voldtekt og Drap

En prest og tre andre menn er tiltalt for gjengvoldtekt og Drap på ei ni år gammel jente i New Delhi i India. De risikerer dødsstraff. Jenta var dalit, gruppen av mennesker som i det indiske kastesystemet er stemplet som «kasteløse».

NRK - I førrgår: 10:26

Tiltalt for Drap i Bergen

Ein 20 år gammal mann er tiltalt for å ha drepe ei 20 år gammal kvinne i Eidsvåg i Bergen, natt til 26. september i fjor. Mannen er også tiltalt for likskjending..

Dagbladet - 16 sep 21 kl. 04:01

Bestilte Drap på seg selv

Etter at en kjent advokat i Sør-Carolina opplevde at kona og én av sønnene ble skutt og drept for tre måneder siden, skal han ha hyret en tidligere klient til å ta livet av seg selv. Dette for at den gjenlevende sønnen skulle få utbetalt livsforsikringen på 10 millioner kroner, ifølge rettsdokumenter..

NRK - 15 sep 21 kl. 21:38

Straffesak etter Kosovo-krigen

Den første straffesaka mot påståtte krigsbrotsverk i Kosovo-krigen starta onsdag i Spesialdomstolen for Kosovo i Haag i Nederland. Over 20 år etter krigen står den tidlegare sjefen for den kosovoalbanske militsen Kosovos frigjeringshær, Salih Mustafa, tiltalt for blant anna tortur og Drap på fangar i 1999. – Eg er ikkje skuldig i dei skuldingane som kjem frå dette Gestapo-kontoret, sa den tiltalte då rettssaka starta, ifølge AFP..

Klartale - 15 sep 21 kl. 13:59

Politiet sier DNA var viktig for å sikte mann for Tengs-Drapet

Mannen som er siktet for et Drap og mistenkt for et annet må bli i varetekts-fengsel. Det sier Gulating lagmannsrett..

Dagbladet - 15 sep 21 kl. 13:31

Full forvirring om Taliban-ledere

Spekulasjonene tok fyr da lederne forsvant fra offentligheten. Taliban avviser både intern strid og Drap. - En del av gamet, sier norsk ekspert..

NRK - 15 sep 21 kl. 10:59

Drapssak til lagmannsretten

Mannen i 80-årene, som er dømt til 13 og et halvt års fengsel for et brutalt Drap på kona i Moss i fjor sommer, får behandlet ankesaken i lagmannsretten. – Vi anket avgjørelsen både når det gjaldt skyldspørsmålet og selve straffutmålingen. Det er skyldspørsmålet som nå er inntatt av lagmannsretten og dermed er straffen satt i bero som det heter, sier mannens forsvarer, Sille M.

Dagbladet - 13 sep 21 kl. 18:33

Storserie med to utfordringer

En skittenrealistisk nesten-krim fra småby-Pennsylvania, med en lettere traumatisert etterforsker som forsøker å oppklare et Drap som han er altfor personlig involvert i. Det lyder kjent, gjør det ikke?.

NRK - 13 sep 21 kl. 03:46

200 miljøaktivister drept i fjor

Minst 227 miljøvernaktivister ble drept verden rundt i fjor, ifølge en rapport fra organisasjonen Global Witness. Men organisasjonen antar at det reelle antallet miljøvernere som er blitt drept, er betydelig høyere. Flest ble drept i Colombia og i Mexico.

NRK - 11 sep 21 kl. 23:22

Geriljegrunnlegger død i peru

Grunnleggeren av geriljabevegelsen Sendero Luminoso (Lysende Sti), Abimael Guzman, er død 86 år gammel, melder Perus myndigheter. Guzman satt fengslet fra 1992 etter å ha blitt dømt for terror, Drap og andre forbrytelser på 80- og 90-tallet..

NRK - 11 sep 21 kl. 15:07

Spøkte om Drap på TV2-profil

I midten av august ble det lagt ut en artikkel i en Whatsapp-gruppe, der flere av landets rikeste personer er medlemmer. Den handlet om at TV 2 jobbet med å få TV 2- reporter Fredrik Græsvik ut av Kabul og tilbake til Norge etter Talibans inntog «Er det lov å håpe at han blir?» skrev blant annet finansmann Dag Arne Wivelstad, som la ut artikkelen.

NRK - 11 sep 21 kl. 10:27

Person skutt i Sverige

Natt til lørdag ble en person skutt i Växjö i Sverige. Personen døde av skadene. Skuddene ble løsnet ved halv fire-tiden på natten.

VG - 10 sep 21 kl. 16:56

Svenske medier: Lokalpolitiker siktet for Drap

Mannen er tidligere ustraffet, og nekter straffskyld..

NRK - 10 sep 21 kl. 09:59

BT: Krev 14 års fengsel for Drap

Rettssaka mot 21-åringen som er tiltala for Drapet på mora (55) på Sotra i fjor, går mot slutten. Aktor Rudolf Christoffersen kravde i sin prosedyre 14 års fengsel for 21-åringen, skriv BT. Då rettsaka byrja denne veka, nekta mannen straffskuld..

NRK - 09 sep 21 kl. 05:04

70 skyteepisoder i Stockholm i år

Hittill i år har det vært mer enn 70 tilfeller av skyting i den svenske hovedstaden, melder SVT. 19 mennesker er drept og minst 29 personer har fått skuddskader. Det är betydelig flere Drap enn på samme tid i årene før..

Dagbladet - 07 sep 21 kl. 13:03

Funnet som snudde Drapssaken på hodet

Den 76 år gamle kvinnen ble funnet død i sitt hjem. Nå er ei kvinne i 30-åra tiltalt for Drap, men nekter for å ha vært i leiligheten..

Klartale - 07 sep 21 kl. 11:10

Kan få lovens strengeste straff

En 66 år gammel mann risikerer å bli dømt til 21 år fengsel. Retten mener han bestilte Drap på sin egen kone..

NRK - 07 sep 21 kl. 00:32

Politifolk for retten for Drap

14 medlemmer av de palestinske sikkerhetsstyrkene blir stilt for retten i en militær domstol etter å ha blitt tiltalt for Drapet på aktivisten Nizar Banat. Banat var svært kritisk til den palestinske selvstyremyndigheten, og Drapet på ham førte til demonstrasjoner og internasjonal fordømmelse. Han døde i juni etter at sikkerhetsstyrker stormet hjemmet hans i Hebron og slepte ham med seg.

NRK - 06 sep 21 kl. 11:06

Nekter straffskyld for Drap

En 21 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept sin egen mor (55), nektet straffskyld da straffesaken mot ham startet i Hordaland tingrett mandag, skriver BA. Mannen er tiltalt for å ha kvalt moren sin på Brattholmen på Sotra natt til 30. mai i fjor..

Aftenposten - 04 sep 21 kl. 20:28

Politiet sjekker siktet opp mot enda et Drap

Mannen som er siktet for Drapet på Birgitte Tengs, skal sjekkes opp mot Drapet på Trude Espås (20) i 1996, bekrefter….

VG - 04 sep 21 kl. 00:54

Tre tenåringsgutter dømt for Drap i Finland

Guttene ble fredag dømt til åtte, ni og ti års fengsel for å ha mishandlet en tidligere kamerat til døde i desember i fjor..

VG - 03 sep 21 kl. 20:28

Opplysninger til VG: Fant DNA som kan knyttes til siktede på Birgittes klær

KARMØY (VG) Mannen som er siktet for Drap på Birgitte Tengs og mistenkt for å ha drept Tina Jørgensen, skal ha blitt pågrepet på bakgrunn av et DNA som ble funnet på Tengs’ benklær..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt