Disse

Søndag, 25 Juli, 17:24

Nyheter om Disse

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 juli 21 kl. 14:00

Hjertesykdom en sjelden bivirkning

EUs legemiddelbyrået EMA konkluderer i en pressemelding at hjertesykdommene hjerteposebetennelse (perikarditt) og hjertemuskelbetennelse (myokarditt) er sjeldne bivirkninger ved mRNA-vaksinene Comirnaty og Spikevax. Hjertesykdommene bør nå omtales som sjeldne bivirkninger i produktinformasjonen til Disse vaksinene fra Pfizer/BioNTech og Moderna, skriver EMA. En endelig avgjørelse tas av EU-kommisjonen, melder Statens legemiddelverk.

Aftenposten - 8 timer siden

Hvem av Disse er blitt sommerlig suksessforfatter? For barn?

Fra bistandsminister til bestselger-bøker for barn: Kan en 90 år gammel naturkjenner vennligst røpe energikilden?.

Aftenposten - Igår: 07:30

Disse gutta bor i Tromsø. I dag vil de skape sensasjon 27 mil unna – mot TIL

Skånland har ikke spilt en offisiell kamp på nesten to år. Likevel har de troa på å sende TIL ut av cupen allerede i….

Aftenposten - Igår: 21:28

Deltavarianten har tatt over. Disse grafene viser hva som nå kan skje i Norge.

Selv om mange smittes i Norge, vil få bli alvorlig syke. I andre deler av verden ser det bekmørkt ut..

E24 - I førrgår: 10:19

Disse studiene er vanskeligst å komme inn på

Rekordmange har fått tilbud om studieplass i høst. Alle de ti øverste på listen med de høyeste poenggrensene er helsefag..

NRK - I førrgår: 10:07

Rekordmange har fått studieplass

Søkere til norske universiteter og høyskoler fikk tirsdag svar på om de har kommet inn. Aldri før har så mange fått plass ved landets universiteter og høyskoler. I år har 110.

VG - I førrgår: 10:01

Disse studiene er vanskeligst å komme inn på

Rekordmange har fått tilbud om studieplass i høst. Poenggrensen for å komme inn på de mest populære studiene fortsetter å øke..

VG - 04 juli 21 kl. 10:34

Disse kan ta over for Hareide: – Han har den rette tilnærmingen

Hovedtrener Åge Hareide informerte torsdag om at han ikke forlenger kontrakten med Rosenborg. Disse mener ekspertene kan være aktuelle..

NRK - 22 juli 21 kl. 15:16

Kronprins Haakon: Et felles ansvar

– Det er vårt personlige og kollektive ansvar å arbeide mot Disse kreftene, hver dag. Landet vårt har smertelig erfart at det er nødvendig, sa kronprinsen under sin tale på minnemarkeringen på Utøya torsdag ettermiddag..

NRK - 22 juli 21 kl. 03:14

Veteranskip tar inn vann

Veteranskipet MS Sandnes, som ligger til kai i Stavanger, tar inn vann. Brannvesenet kom raskt til stedet med dykkere, og pumpebiler ble rekvirert. Disse er natt til torsdag i full gang med å pumpe ut vannet.

VG - 20 juli 21 kl. 08:26

Disse artistene tjente mest i USA i fjor

Billboard har rangert de 40 mest innbringende musikerne. Helt på topp ligger Taylor Swift (31)..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:59

EU går ut mot spionprogrambruk

EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen sier at det er fullstendig uakseptabelt dersom avsløringene om et ulovlig spionprogram er sanne. Det skriver NTB. En rekke store mediehus kobler det Israel-baserte selskapet NSO Group til lister med opp til 50.

NRK - 19 juli 21 kl. 14:31

Tyrkia vil forhandle med USA

Tyrkia vil forhandle med Taliban om driften av flyplassen i Afghanistans hovedstad Kabul, sier president Recep Tayyip Erdogan. Det skriver NTB. Tyrkia skal etter planen overta driften av flyplassen når USA og Nato forlater landet, noe Talibans ledelse har protester mot.

E24 - 19 juli 21 kl. 13:49

Malaysisk politi destruerte over 1.000 bitcoin-minere med dampveivals

Malaysisk politi knuste bitcoin-minere ved hjelpe av en dampveivals etter at Disse stjal energi verdt to millioner dollar..

NRK - 19 juli 21 kl. 13:38

USA skylder på Kina for hacking

Biden-administrasjonen skylder på Kina for å hacke Microsoft Exchange-servere som utsatte titusenvis av datamaskiner tidligere i år, melder nyhetsbyrået AP. EUs høye representant for utenriks- og sikkerhetspolitikk Josep Borrell peker også på Kina i en pressemelding. – Disse angrepene kommer fra territorier i Kina med mål om tyveri og spionasje, sier han..

NRK - 19 juli 21 kl. 13:38

USA beskylder Kina for hacking

Biden-administrasjonen skylder på Kina for å hacke Microsoft Exchange-servere som utsatte titusenvis av datamaskiner tidligere i år, melder nyhetsbyrået AP. EUs høye representant for utenriks- og sikkerhetspolitikk Josep Borrell peker også på Kina i en pressemelding. – Disse angrepene kommer fra territorier i Kina med mål om tyveri og spionasje, sier han..

E24 - 19 juli 21 kl. 06:00

Investorguide: Disse faktorer påvirker aksjekursene

Lurt på hva som er drivkraften bak kursutviklingen i dine aksjer? Og hvorfor noen klarer å forutse kursbevegelser? Denne investorguiden gir deg svarene..

VG - 30 juni 21 kl. 21:37

Disse kampene splitter rødgrønn side: – Uaktuelt å svekke kvinners rettigheter

Abort, kontantstøtte og tidlig ultralyd. Arbeiderpartiet og Senterpartiet har et mål om å styre landet sammen etter høstens stortingsvalg, men Disse spørsmålene er partiene rivende uenige om..

E24 - 18 juli 21 kl. 11:00

Ekstrem etterspørsel i sommer kan føre til at bryggeriene går tom for bokser

Det er bare noen få fabrikker som lager bokser i Europa. Disse sliter nå med å tilfredsstille alle som vil ha brus, energidrikk og øl i sommervarmen..

Aftenposten - 18 juli 21 kl. 09:00

Håvard (26) løper 50 kilometer i uken, likevel har han aldri blitt skadet. Disse tre ekspertrådene kan hjelpe deg å unngå løpeskader.

Løperen Håvard Finland Trøite mener allsidighet er avgjørende for å unngå å få løpeskader. Hva sier ekspertene?.

NRK - 18 juli 21 kl. 08:21

Travel natt for politiet

Flere politidistrikt melder om en travel natt. Festbråk og ordensforstyrrelser er en gjenganger. – Det har vært godt over snittet, det kan man si.

NRK - 18 juli 21 kl. 03:12

To funnet etter stor leteaksjon

Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funnet av en seilbåt ved Katten på Nordstrand natt til søndag. To personer ble funnet og er i god behold. – Etter et omfattende søk har vi nå funnet to personer på Husbergøya.

NRK - 17 juli 21 kl. 19:13

Nye tiltalt etter kongresstorming

Det er tatt ut tiltale mot tre nye etter kongress-stormingen i januar. To av Disse er en politimann og en tidligere politimann, en far og sønn. De er tiltalt for å slå seg sammen med Proud Boys for å ta seg inn i Kongressen.

Klartale - 17 juli 21 kl. 06:15

Disse kan ta medalje under OL

For andre gang arrangerer den japanske byen Tokyo de olympiske leker. Det er store håp om flere medaljer til Norge..

NRK - 16 juli 21 kl. 18:20

Opphever reiseråd til ni land

Etter en vurdering gjort av Folkehelseinstituttet (FHI), har regjeringen fredag bestemt seg for å oppheve reiserådene for Albania, Aserbajdsjan, Bosnia-Hercegovina, Canada, Kosovo, Moldova, Montenegro, Qatar og Serbia, skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. Selv om reiserådene for Disse ni landene oppheves, vil det kunne være karantenekrav ved innreise til Norge, skriver UD og viser til innreiseregler fra Folkehelseinstituttet..

NRK - 16 juli 21 kl. 14:49

Dike brast i Nederland

Ved Voulwames i Nederland, nær grensen til Belgia, har et dike ved i kanalen Juliana Canal gitt etter for vannmassene – og fått et hull på en ganger en meter, melder De Standaard like før klokken 14.30. Sikkerhetsmyndighten i Syd-Limburg skriver på nettsidene sine at det er et stort hull i dike i Julianakanalen.

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 12:23

Disse landene får innreisereiserestriksjoner

Regjeringen gjør flere endringer i innreiserestriksjonene..

Dagbladet - 16 juli 21 kl. 12:23

Disse landene blir oransje

Regjeringen gjør flere endringer som gjelder fra og med førstkommende mandag..

NRK - 16 juli 21 kl. 12:17

Flere land blir lilla

FHI gir mildere innreiseregler ved reiser til Norge, som å slippe karantenehotell, til såkalte «lilla» land og områder på EUs tredjelandsliste. Disse landene og områdene kategoriseres som lilla med virkning fra 19. juli: Albania, Aserbajdsjan, Bosnia-Hercegovina, Canada, Kosovo, Moldova, Montenegro og Qatar..

NRK - 16 juli 21 kl. 12:02

Flere land blir oransje

Regjeringen har besluttet at det gjøres endringer i innreiserestriksjonene og karantenekrav for flere regioner i Norden, flere land i Europa, samt nye tredjeland. Følgende land får innført innreiserestriksjoner og innreisekarantene fra 19. juli: Belgia, Frankrike, Færøyene, Hellas og Malta (Disse landene går fra grønn til oransje).

Aftenposten - 16 juli 21 kl. 09:26

Disse bildene viser flommens ødeleggelser

De to bildene viser flommens ødeleggelser i en liten landsby i Tyskland..

NRK - 16 juli 21 kl. 01:26

Øygarden kan få høyere gebyr

Øygarden kommune har allerede fått varsel om et overtredelsesgebyr på 8,7 millioner kroner for ulovlige anskaffelser, men gebyret kan bli høyere. Gebyret på 8,7 millioner, som vil komme fra Klagenemnda for offentlige anskaffelser (Kofa), baserer seg nemlig på kun to av de åtte påklagede rammeavtalene som ble inngått i daværende Øygarden kommune tilbake til 2015, før Sund, Fjell og Øygarden ble sammenslått til en storkommune. Det er fortsatt fare for at kommunen kan bli ilagt gebyr for de resterende, skriver Vestnytt og Bergens Tidende.

NRK - 15 juli 21 kl. 17:28

Lover million-dusør for hackere

Den amerikanske regjeringen utlovet torsdag en dusør på 10 millioner dollar for informasjon om utenlandske hackere, etter flere krav om løsepenger. Den siste tiden har det vært en kraftig økning i hackerangrep med krav om løsepenger. Ifølge USA stammer flere av Disse angrepene fra Russland, som selv benekter ansvar..

NRK - 15 juli 21 kl. 12:09

29 koronasmittet etter bryllup

Det er foreløpig bekreftet 29 koronatilfeller etter et bryllup i Lillestrøm forrige onsdag. Det var i underkant av 80 gjester til stede og alle er satt i karantene. Også 30 nærkontakter er klartlagt og fulgt opp.

NRK - 15 juli 21 kl. 10:28

Ny nasjonal kontraterrorstrategi

Regjeringen har utviklet en ny nasjonal kontraterrorstrategi som skal forebygge og motvirke terror, gir en tydelig ramme for arbeidet med kontraterror de neste årene, opplyser regjeringen. «I år er det 10 år siden terroren rammet oss 22. juli.

NRK - 15 juli 21 kl. 09:47

Midlertidig bevæpning av politiet

Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

NRK - 15 juli 21 kl. 09:47

Nasjonal bevæpning 22. juli

Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

NRK - 15 juli 21 kl. 09:08

Rekordmange moskuskalver på Dovre

Moskusbestanden på Dovre reproduserer seg som aldri før. Årets kalvetelling viser ny rekord. – Tellingen viser at det nå er 0,81 kalv per voksen moskusku.

NRK - 15 juli 21 kl. 06:09

Ber om lavere straff for Tiger King

Joe Exotic bør få en kortere fengselsstraff for sin rolle i planleggingen av et drap og brudd på dyrevelferdsloven, konkluderte en føderal domstol onsdag. Joseph Maldonado-Passage, kjent som Joe Exotic og Tiger King, ble i januar i fjor dømt til 22 års fengsel for forsøket på å hyre to ulike menn til å drepe dyrerettsaktivisten Carole Baskin. Tre dommere i en ankedomstol i Denver har kommet fram til at Disse to domfellelsene feilaktig ble behandlet separat da fengselsstraffen ble tildelt..

NRK - 14 juli 21 kl. 12:14

Bush kritiserer tilbaketrekking

Tidligere president George W. Bush er kritisk til at USA og Nato trekker seg ut av Afghanistan. Han sier de sivile blir etterlatt som slaktofre for Taliban, melder NTB.

NRK - 25 juni 21 kl. 11:48

Norwegian-bonusene utbetalt i dag

Styreleder Svein Harald Øygard i Norwegian sier at de omstridte bonusene til toppsjefene Jacob Schram og Geir Karlsen ble utbetalt fredag. – Første del av bonusene ble utbetalt 25. juni 2021, og den øvrige delen vil ventelig bli utbetalt i juli 2021, alt etter utløpet av låneavtalen hvor Disse forholdene var regulert, skriver styreleder Svein Harald Øygard i en epost til NRK.

NRK - 13 juli 21 kl. 11:27

FHI: Blir kraftig influensasesong

Folkehelseinstituttet (FHI) ber Norge forberede seg på kraftige bølger med influensa, kikhoste og RS-virusinfeksjon. Særlig små barn og eldre er sårbare. – Folkehelseinstituttet vurderer at det kommende høst og vinter er høy sannsynlighet for at forekomsten av andre luftveisinfeksjoner enn covid-19 blir en god del høyere enn vanlige sesonger, skriver FHI i en ny risikovurdering.

Aftenposten - 13 juli 21 kl. 10:42

Disse egenskapene avgjør: Slik blir du likt av sjefen

Dette er kjennetegnene på en «drømmeansatt», ifølge ekspertene..

E24 - 13 juli 21 kl. 06:00

Disse egenskapene avgjør: Slik blir du likt av sjefen

Dette er kjennetegnene på en «drømmeansatt», ifølge ekspertene..

NRK - 12 juli 21 kl. 13:36

Innfører tiltak mot Hviterussland

– Norge har i dag sluttet opp om EUs nye sektorsanksjoner mot Hviterussland. Disse tiltakene er et nødvendig svar på de omfattende menneskerettighetsbruddene som begås av hviterussiske myndigheter, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt