Denne

Tuesday, 21 September, 09:18

Nyheter om Denne

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 sep 21 kl. 23:38

Solberg: Høyres arbeidsøkt er over

Statsminister Erna Solberg gikk på talerstolen 23.31 og talte til sine partifeller i Høyre. – For åtte år siden på omtrent Denne tiden, sto jeg på Denne scenen og takket velgerne for støtte til et nytt borgelig flertall, sier Solberg.

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 21:15

Solberg-regjeringen tapte valget. – Vår arbeidsøkt over for Denne gang.

Høyre tapte velgere og makten. – Vår arbeidsøkt i regjering er over for Denne gang, sier statsminister Erna Solberg til….

NRK - 13 sep 21 kl. 17:37

Kommunar takkar nei til Moderna

FHI seier Noreg har nok vaksinar til å nå målet om å få fullvaksinert 90 prosent av dei over 18 år. Men mange kommunar har takka nei til Moderna, skriv VG. Noreg har 430.

NRK - 11 sep 21 kl. 17:17

Trump angriper Biden

Mens folk over hele USA lørdag markerte 20-årsdagen for 11. september ved å minnes de mange døde, valgte Donald Trump å markere dagen ved å publisere en video der han gyver løs på Joe Biden. Den forrige presidenten kritiserte den sittende for en mislykket tilbaketrekning i Afghanistan, etter at Taliban tok makten igjen 15.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 15:47

Folk snur i døren når de får vite at de skal ta Denne vaksinen

Folk snur i døren når de får vite at de skal ta Denne vaksinen.

NRK - 10 sep 21 kl. 10:58

Søker vaksinegodkjenning for barn

Tyske Biontech søker godkjenning for bruk av koronavaksinen selskapet har utviklet sammen med amerikanske Pfizer, på barn mellom fem og elleve år. – I ukene som kommer, kommer vi til å levere inn resultater fra vår studie gjort blant barn fra fem til elleve år til helsemyndigheter verden rundt og søke godkjenning for Denne vaksinen for disse aldersgruppene, også her i Europa, sier Biontechs leder Özlem Türeci til Der Spiegel fredag. Hun sier selskapet har begynt å forberede produksjon av vaksinen for barn i Denne aldersgruppen.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 10:01

Denne serien har alt: Terror, mystiske dødsfall og korrupsjon. Bare så deprimerende at den er sann.

Denne serien har alt: Terror og mystiske dødsfall, storpolitikk og spionasje, ispedd en solid dose paranoia og….

Dagbladet - 15 minutter siden

Kan bli farligere for Putin

Ikke noe russisk valg i moderne tid har vært mer undertrykt enn duma-valget Denne helga. Men her kan det også ligge spirer til frigjøring..

NRK - 1 time siden

Biden vil doble flyktningkvoten

USAs president Joe Biden ønsker å doble talet på flyktningar som får kome inn i landet til 125.000 det komande budsjettåret. Det opplyser det amerikanske utanriksdepartementet, ifølge Reuters.

Aftenposten - 2 timer siden

I Denne gropen ved Ring 3 kommer landet største universitetsbygg. Pris: 11 milliarder.

Livsvitenskapsbygget på Blindern blir trolig ett år forsinket og 5 milliarder kroner dyrere enn antatt..

E24 - 3 timer siden

Milliardprosjekt sikrer mer norsk gass til britene

Shell kom med kake og utbyggingsplan til olje- og energiminister Tina Bru mandag, og lover enda mer gass fra Ormen Lange-feltet til britene. – Som alltid i Denne industrien, er det snakk om store summer, sier Bru..

Aftenposten - 11 timer siden

Derfor er Kreftregisteret «lettet» over høye krefttall under pandemien

– Det har vel aldri skjedd tidligere at vi er blitt «lettet» over å se høye krefttall, men Denne gangen er vi faktisk….

NRK - 12 timer siden

Væpnet aksjon på trikken i Oslo

Politiet fikk mandag kveld melding om en person på trikken i Oslo som har med seg en skarp gjenstand som de bruker til å stikke i en koffert. – Vi ønsket å få kontroll på Denne personen og sendte derfor væpnede mannskaper, sier operasjonsleder Line Odden. Trikken befinner seg i nærheten av Storo.

NRK - 21 timer siden

Lærarar tek lengst pappaperm

Fedrar i undervisningsyrke tek lengst pappaperm, medan leiarar er raske til å kome seg tilbake på kontoret. Det viser undersøkingar Statistisk sentralbyrå har gjort. SSB har sett på utbetalinga av foreldrepengar i åra 2009–2017.

NRK - 22 timer siden

Støre har tinga forhandlingsstad

Arbeidarpartiet har bestilt stad for å halde regjeringsforhandlingar, men veit enno ikkje om Senterpartiet vil forhandle med SV, melder NTB. Ap-leiar Jonas Gahr Støre har sagt at han håper formelle regjeringsforhandlingar kan komme i gang i slutten av Denne veka..

VG - 22 timer siden

Seige saker fra Jørn Lier Horst: Bokanmeldelse: «Grenseløs»

Bare Jørn Lier Horsts overbevisende innsikt i det politifaglige gjør at ikke Denne nye Wisting-krimmen ender opp med å miste enda en prikk på terningen..

Aftenposten - Igår: 07:22

Flere an og ransforsøk i Oslo i helgen. Ofrene er ofte i mindretall, og står overfor en gjeng.

Denne helgen har det vært opp til åtte ran eller ransforsøk i Oslo, flere av dem i tilknytning til vestlige….

E24 - Igår: 06:36

Dette skjer Denne uken: Verdens sentralbanker skal i ilden

– Det er sentralbankenes uke, sier sjeføkonom før blant annet Norges Bank og amerikanske Fed legger frem rentebeslutninger..

E24 - Igår: 06:19

Jakter de perfekte trærne til produksjon av batterier

Kan Denne 35 år gamle bjørka gi optimal sagflis til bruk i battericeller? På Forus skal Beyonder finne svaret..

NRK - 27 aug 21 kl. 15:41

16- og 17-åringer kan vaksinere seg

Det er nå åpnet for at innbyggere født i 2004 og 2005 kan registrere seg for vaksinasjon i Oslo, skriver Helseetaten i en pressemelding. – I Oslo er vaksineringen en prioritet, og vi håper nå å få en høy vaksinedekning i Denne aldersgruppa, sier leder for vaksineprogrammet i Oslo, Miert Skjoldborg Lindboe. Det varierer fra bydel til bydel om personer i Denne aldersgruppen kan vaksinere seg allerede Denne uken da enkelte bydeler har fullbookede vaksinetimer.

Aftenposten - Igår: 22:49

Dette er et av de svakeste indiske måltidene vi har spist på lenge

Jaipur ligger midt i smørøyet, men har de siste årene fått hard medfart av anmelderne. Så også Denne gangen..

Aftenposten - Igår: 21:00

For KrF er det en dødslinje å satse på kristne verdikrigere, lik dem i USA

Norge har for få velgere i Denne kategorien, men de var mange nok til å føre KrF under sperregrensen..

NRK - Igår: 13:46

Italia: Må ha vaksine for å jobbe

Vaksineringen mot koronaviruset har økt kraftig i Italia, etter at alle med jobb fikk påbud om å være vaksinert, ha testet negativt eller hatt korona. Italias koronaansvarlige, Francesco Figliuolo sier at det har vært en økning av vaksinebookinger på 20–40 prosent sammenlignet med uka før. Nesten 41 millioner italienere er hittil fullvaksinert.

Aftenposten - Igår: 12:45

Med Denne matten banker Russland resten av Europa. Klarer du oppgavene?

MOSKVA (Aftenposten): På dette området banker Skole-Russland resten av Europa..

Aftenposten - Igår: 11:00

Vil røske deg ut av pandemiens slumrende tilstand. Den greier det nesten.

Denne rumenske provokasjonen ønsker å røske deg ut av pandemiens slumrende tilstand. Den greier det nesten..

VG - I førrgår: 23:22

Rettssaken mot dødsdømt nordmann i Somaliland utsatt på nytt

Rettssaken mot norske Saad Jider Hayd, som to ganger er dømt til døden i Somaliland, ble lørdag på nytt utsatt. Denne gang på ubestemt tid..

Aftenposten - I førrgår: 19:33

– Jeg har egentlig lagt Brann og Bergen bak meg

Kristoffer Barmen var tilbake i byen Denne uken. Dette sier han om forholdet til Brann..

VG - I førrgår: 17:53

Ødegaard avgjorde for Arsenal med nydelig frispark

(Burnley – Arsenal 0–1) Landslagskaptein Martin Ødegaard (22) skrudde vakkert inn Arsenals første borteseier for sesongen på frispark. Hele fem nordmenn startet i Premier League Denne lørdagen..

NRK - I førrgår: 16:41

17-åring mistenkt for brannstifting

Ei 17 år gammal jente er mistenkt for å ha starta brannen i ein søppeldunk i Krambugata i Trondheim. – Vi har kontroll på ho, og undersøker om Denne brannen har samanheng med brannen i parkeringskjellaren, seier operasjonsleiar i Trøndelag politidistrikt, Øystein Sagen, til NRK. Rundt klokka 16 fekk politiet melding om brann i ein søppeldunk i parkeringskjellaren tilknytt Trondheim Torg.

E24 - I førrgår: 16:00

Anita svarer: Bør jeg skifte bransje?

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne gangen gir Anita råd til en som har lederambisjoner, men lurer på om hun da må bytte bransje..

NRK - I førrgår: 15:18

Hareide: – Vond og vanskelig dag

Tidligere KrF-leder og samferdselsminister Knut Arild Hareide sier til NTB etter Kjell Ingolf Ropstads avgang at Denne dagen er vond og vanskelig. – Jeg kjenner at dette er en vond og vanskelig dag. Men mest krevende er det for Kjell Ingolf og familien.

NRK - I førrgår: 13:54

Tok kontakt med Skatteetaten

Tidligere i år sjekket Kjell Ingolf Ropstad med Skatteetaten om han kunne få tilbake skattepengene han betalte for fri bolig i 2019, eller om han skulle skatte også for 2020. Kontakten med Skatteetaten skjedde etter råd fra Statsministerens kontor. Det melder VG.

NRK - I førrgår: 13:17

Sa ikke Ropstad skulle slippe skatt

Skatteetaten sier til Aftenposten at dersom de hadde fått riktige opplysninger fra Statsministerens kontor, ville de gitt et annet svar på spørsmål om skatt på Kjell Ingolf Ropstads statsrådsbolig. – I henvendelsen fra SMK ble det opplyst som en forutsetning at det var utgifter til bolig på hjemstedet. Dette vilkåret ble derfor ikke nærmere problematisert i svarbrevet, sier seksjonssjef Lene Marie Ringså i juridisk avdeling i Skatteetaten til avisen.

NRK - I førrgår: 09:32

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.

E24 - 18 sep 21 kl. 07:56

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere Denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 07:56

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere Denne måneden, er Bergen nå byen med størst….

NRK - 06 sep 21 kl. 11:24

Ropstad: – Lei meg for Denne saken

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad sier han er lei seg for at han i årevis har vært folkeregistrert hos foreldrene sine på Sørlandet, samtidig som han var gift og bodde i Oslo. – Jeg er lei meg for Denne saken. Vi som politikere forvalter innbyggernes tillit og da skal vi gjøre ting på en skikkelig måte.

NRK - 17 sep 21 kl. 19:12

Nesespray-vaksiner prøves ut

Vaksine som tas som nesespray, kan bli et nytt våpen i kampen mot koronaviruset. Åtte varianter er under utprøving, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Viruset finner ofte veien inn i kroppen gjennom nesen, og derfor er det interesse for å teste nesespray-vaksiner.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:54

Utelivsbransjen vil ha dato for åpning

Utelivsbransjen er skuffet etter at regjeringen heller ikke i dag kom med en dato for det siste steget i gjenåpningsplanen av Norge. Utelivet må fortsatt forholde seg til avstandsregler, hvor mange gjester de kan ha og kortere åpningstider. – Vi forventet lettelser og en dato å forholde oss til.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

Dagbladet - 17 sep 21 kl. 16:30

Jonas vil snike seg unna

Det oppstår et heftig trekantdrama i Denne ukas «Miniminister» av Flu Hartberg..

NRK - 17 sep 21 kl. 13:28

Foreslår å godkjenne naprapatar

Regjeringa foreslår å autorisere naprapatar, osteopatar og paramedisinerar som helsepersonell, skriv regjeringa i ei pressemelding. Ved å gi ein autorisasjon av naprapatar og osteopatar kan styresmaktene stille krav til kompetanse i desse yrkesgruppene, skriv dei. Paramedisinerar har i dag autorisasjon som ambulansearbeidar.

NRK - 17 sep 21 kl. 13:18

Ber kommunane få opp farta

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) ber kommunane få opp farta med å få vaksinert dei som ønsker det med koronavaksine. Årets influensavaksine kjem i veke 40, og då må kommunane vere ferdige med koronavaksineringa, seier Høie. – Eg oppfordrar difor kommunane ta grep og få fart på Denne vaksineringa.

VG - 17 sep 21 kl. 12:59

Shearer om Newcastle: – En hul og tom fotballklubb

De ble rundspilt av Manchester United og har ikke vunnet én kamp Denne sesongen. Nå møter Newcastle tøff kritikk fra sin egen legende, Alan Shearer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt