Denne

Wednesday, 20 October, 18:18

Nyheter om Denne

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

Torsdag ble den nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell dag å overta ansvaret på.

NRK - 13 okt 21 kl. 15:17

Vil ha jobbgaranti

I den nye regjeringsplattformen står det at regjeringen vil innføre en aktivitetsreform for nye mottakere av arbeidsavklaringspenger og uføretrygd, slik at de som kan jobbe noe, gis en jobbgaranti som sikrer reell mulighet til å kombinere trygd og arbeid. NAV skal ha et overordnet ansvar for å sikre jobber tilpasset Denne gruppen, samtidig som kommunene får en plikt til å sikre at Denne gruppen får jobb. Ordningen skal fases inn gradvis og starte med de unge.

NRK - 11 okt 21 kl. 14:16

Svindelforsøk om tredje dose

Flere innbyggere i Oslo har mottatt SMS om en tredje vaksinedose hvor Oslo kommune er oppgitt som avsender. Dette er et svindelforsøk, opplyser kommunen på Twitter. – Du blir bedt om å svare med personnummer og navn - ikke svar på meldingen.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg kritiserer stenging

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener det er beklagelig at Russland stenger sin faste delegasjon til Nato. – Vi beklager Denne beslutningen, som ikke fremmer dialog og felles forståelse, sier Stoltenberg til NTB. – Men Natos politikk er konsekvent, og vi er fortsatt åpne for dialog, inkludert gjennom Nato-Russland-rådet, sier han.

NRK - 6 timer siden

30 gradar forskjell i Noreg

I dag tidleg var det 30 gradar forskjell i temperaturane i nord og sør i Noreg, melder Meteorologisk institutt på Twitter. Bergebydalen hadde -17 grader, som er den lågaste temperaturen som er målt Denne sesongen..

NRK - 7 timer siden

Nytt etiopisk flyangrep i Tigray

Etiopias militære gjennomførte eit flyangrep mot Tigrays hovudstad Mekele onsdag, melder AFP. I tillegg til lokale kjelder opplyser også humanitære og diplomatiske kjelder om angrepet, som er det andre Denne veka..

NRK - 9 timer siden

Høgre krev ny klimaplan

Høgre vil prøve å få med seg Stortinget på eit krav om at den nye regjeringa må legge fram klimaplanen sin innan utgangen av februar. – Det hastar for alle aktørane i samfunnet som skal vere med på Denne omstillinga av Noreg, å gjere det føreseieleg kva rammevilkår dei skal jobbe ut frå, seier Høgres nye energi- og miljøpolitiske talsperson, Nikolai Astrup, til NTB..

NRK - 16 timer siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia Denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 22 timer siden

BankID varsler nedetid

Torsdag starter flyttingen av BankID-tjenestene fra Nets til den nye driftsleverandøren DXC. Denne overgangen vil føre til noe nedetid, opplyser selskapet i en pressemelding. BankID vil være utilgjengelig mellom midnatt og klokken åtte om morgenen på torsdag.

VG - 23 timer siden

Strømsjokket må dempes

Rekordhøye strømpriser rammer hardt. De som sliter, må få nødvendig hjelp. Ellers kan Denne vinteren ende med nye gjeldsslaver..

E24 - Igår: 15:30

God stemning på Wall Street etter sterke resultater

Denne uken skal over 80 av de 500 selskapene på S&P 500 levere ferske tall, og det er resultatrapporter som er i fokus på Wall Street..

E24 - Igår: 14:44

Wall Street styrer mot oppgang fra start – Netflix-aksjen stiger før tallslipp

Denne uken skal over 80 av de 500 selskapene på S&P 500 levere ferske tall, og det er resultatrapporter som er i fokus før åpningstid på Wall Street..

NRK - Igår: 08:22

Vil endre alkohollova i Sverige

Leiinga i Moderaterna i Sverige går for å endre alkohollova og vil mellom anna la folk kjøpe med seg alkohol saman med take away-maten. Forslaget frå partileiinga skal diskuterast i partiet Denne veka, melder Sveriges Radio..

NRK - Igår: 07:02

Lov for å straffe foreldre

Foreldre i Kina som har barn med «veldig dårleg oppførsel» eller utføre forbytingar kan bli straffa, føreslår ei ny lov. Det skriv CNN. I utkastet til den nye lova står det at om aktor finne dårleg eller kriminell oppførsel hos barn, vil føresette vil bli irettesett og beordra til å gjennomføre eit rettleiingsprogram for familieopplæring.

VG - Igår: 23:15

Omgangssyken er i anmarsj

De første utbruddene med norovirus er allerede meldt til Folkehelseinstituttet Denne høsten. Håndvask reduserer risikoen for å bli smittet..

E24 - Igår: 22:08

Ny resultatuke på trappene: Tror Tesla håvet inn over 110 milliarder kroner

Både Tesla og Netflix presenterer ferske kvartalstall Denne uken..

E24 - I førrgår: 15:30

Wall Street innleder viktig resultatuke med nedgang

Sterke resultatrapporter bidro til en positiv ukeavslutning på Wall Street før helgen, men Denne uken starter med surere stemning..

E24 - I førrgår: 15:30

Wall Street innleder viktig resultatuke blandet

Sterke resultatrapporter bidro til en positiv ukeavslutning på Wall Street før helgen, men Denne uken starter med noe surere stemning..

NRK - I førrgår: 14:47

Knutsen (Ap) leder finanskomitéen

Arbeiderpartiet presenterte i dag sin «lagoppstilling» på Stortinget i kommende periode. Eigil Knutsen fra Hordaland vil lede den mektige finanskomiteen. Det er vanlig at det største regjeringspartiet har Denne posten.

NRK - I førrgår: 13:39

Omstridt prest går av

Prest Vidar Nes Mygland vart mellombels teke ut av teneste etter rå ha nekta å jobbe med kvinnelege prestar. No går han av. – Vi hadde eit møte på fredag der avtala mellom oss blei inngått.

NRK - I førrgår: 11:37

OL-elden tent i Hellas

OL-elden vart tend i Olympia i Hellas, og no startar turen til vinter-OL i Beijing i februar. Dei 24. vinterleikane i den kinesiske hovudstaden går frå 4.

NRK - I førrgår: 11:30

Striden kring prestar fortsett

Biskopane skal Denne veka samlast til bispemøte kor tema blir at enkelte mannlege prestar framleis nektar å samarbeida med kvinnelege kollegaer. Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkje seier at formålet med møtet er å klargjera kva reglar som gjeld..

E24 - I førrgår: 11:26

Ledelsen må levere for å bevare oppdriften for Denne rakettaksjen

Torsdag bør aksjonærene som har vært med på den elleville oppturen for Nordic Semiconductor-aksjen følge ekstra nøye med..

NRK - I førrgår: 10:23

Bollestad til kamp mot abortendring

Fungerende KrF-leder Olaug Bollestad går inn i Stortingets helse- og omsorgskomite. Hun vil jobbe for en bedre eldreomsorg og et styrket tilbud for unges psykiske helse. – Det vil også være viktig for KrF å være representert i akkurat Denne komiteen for å forhindre en utvidelse av abortloven til uke 18 og et svekket rettsvern for det ufødte liv, sier Bollestad til NRK.

E24 - I førrgår: 06:31

Dette skjer Denne uken: Bedriftene ligger an til brakresultat

Ekstremt gode resultater fra bedriftene kan styrke sannsynligheten for renteheving, tror sjefanalytiker..

Aftenposten - I førrgår: 21:07

Storbyenes fotballproblem: Denne 18-åringen symboliserer løsningen

ELITESERIEN, RUNDE 22: Ungguttene stjal showet i Rosenborg-Vålerenga. Kan de også motkjempe norsk fotballs uvanlige….

NRK - I førrgår: 21:03

Dømt for overgrep mot to sønner

En far er dømt til seks års fengsel for gjentatte overgrep mot sine to sønner fra de var 3 og 5 år gamle. I tillegg må han ut med et stort millionbeløp. Overgrepene skjedde ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett, fra slutten av 1990-tallet til begynnelsen av 2000-tallet, da guttene var i barnehage- og barneskolealder.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 15:30

Denne kunsten stinker!

Sissel Tolaas’ lukt-utstilling pirrer nysgjerrigheten og holder på den..

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 10:25

Denne Oslo-gaten blir enda viktigere i fremtiden. Nå vil byrådet teste å stenge den for biler.

Flere har argumentert for at Ruseløkkveien bør omgjøres til gågate. Nå ber byrådet om at det settes i gang et….

E24 - 17 okt 21 kl. 10:34

Høge prisar på kraftfôr og kunstgjødsel betyr ingenting for Denne bonden

Dei internasjonale prisane på kunstgjødsel og kraftfôr har skote i vêret. Bonde Arin Erga klarer seg heilt utan..

E24 - 17 okt 21 kl. 10:00

Hjelp, jeg har fått personalansvar!

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken gir Anita råd til en som nylig har fått personalansvar for første gang.

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 09:41

Maren Lundby utelukker ikke hopping i verdenscupen Denne vinteren

Maren Lundby (27) forteller at hun egentlig har lagt fra seg muligheten til å hoppe i verdenscupen den kommende….

VG - 17 okt 21 kl. 09:41

Maren Lundby utelukker ikke hopping i verdenscupen Denne vinteren

Maren Lundby (27) forteller at hun egentlig har lagt fra seg muligheten til å hoppe i verdenscupen den kommende sesongen, men vil ikke si fra seg muligheten helt enda..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 16:48

Syk RBK-stjerne ble sittende på benken da trønderne la press på serielederen

Trønderne gjorde jobben mot tabelljumbo Klepp og sørget for at det blir minst seriesølv Denne sesongen – og Champions….

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 09:10

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i år til i fjor: – Hever dem ikke nok til gull

TRONDHEIM (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg Denne sesongen..

VG - 16 okt 21 kl. 09:10

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i år til i fjor: – Hever dem ikke nok til gull

TRONDHEIM (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg Denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene..

VG - 16 okt 21 kl. 09:10

Rosenborg har doblet spilletiden til utlendinger fra i fjor til i år: – Hever dem ikke nok til gull

TRONDHEIM (VG) Ingen i Eliteserien har gitt mer spilletid til utlendinger enn Rosenborg Denne sesongen. Eurosport-ekspert Joacim Jonsson mener ikke nasjonaliteten er problemet, men ferdighetene..

VG - 04 okt 21 kl. 10:04

Støre i Hurdal: Kan bli ferdig Denne uken

HURDAL (VG) Jonas Gahr Støre (Ap) håper å bli ferdig med regjeringsplattformen Denne uken. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum sier at fremdriften er bra, men at de vil bruke den tiden de trenger..

NRK - 16 okt 21 kl. 03:36

Person ikke gjort rede for

Seks personer ble evakuert etter brann i en enebolig i Åkre i Rendalen i Innlandet i natt. En person er ikke gjort rede for. Politiet fikk beskjed om brannen i en enebolig nord for Åkrestrømmen klokken 22.

E24 - 04 okt 21 kl. 06:15

Dette skjer Denne uken: Jobbtall og boligpriser

«Månedens viktigste tall» tall, boligprisstatistikk og trafikktall fra flyselskapene blant interessepunktene Denne uken..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 19:36

Innenfor Denne knuste døren drepte han et eldre par. Dette var gjerningsmannens sannsynlige rute.

KONGSBERG (Aftenposten): Flere detaljer rundt Espen Andersen Bråthens ferd i Kongsbergs gater er kommet frem..

NRK - 15 okt 21 kl. 18:13

Nytt kinesisk selskap i trøbbel

Eiendomsselskapet China Properties Group har misligholdt et lån på 226 millioner dollar, eller 1,9 milliarder norske kroner. Dermed føyer selskapet seg inn i rekken av kinesiske eiendomsselskaper som sliter med å håndtere gjelden. Tidligere Denne uka kunngjorde selskapet Sinic Holdings at det sannsynligvis ville misligholde et lån på 250 millioner dollar.

Klartale - 15 okt 21 kl. 16:30

Nå kan du kjøpe julebrus

Denne uken ble julebrus tilgjengelig i butikkene. Noen mener kanskje dette er for tidlig, men det gjelder ikke alle..

Aftenposten - 15 okt 21 kl. 13:25

Er Denne traileren byens aller beste opplevelse for barn?

Den helt spesielle traileren er blant de nominerte i Aftenpostens store kåring av det beste i Oslo..

NRK - 15 okt 21 kl. 12:50

Sender medisinar til Romania

Medlemslanda i EU har sendt koronamedisinar og utstyr til å behandle pasientar til Romania, der mange uvaksinerte er sjuke. I løpet av dei ti første dagane i oktober døydde det ein person kvart sjette minutt av covid-19 i Romania, der vaksineskepsisen er høg. Ein tredel av innbyggarane i landet er vaksinerte.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt