Denne

Fredag, 25 Juni, 14:18

Nyheter om Denne

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Korona blant Tusenfryd-gjester

Tre personer som besøkte Tusenfryd mandag Denne uken, har i ettertid fått påvist korona. Personene skal ha vært symptomfrie under besøket, og har kjent smittevei som stammer fra Trøndelag. Tusenfryd oppfordrer alle som besøkte parken Denne dagen om å være ekstra oppmerksomme på symptomer, og ha lav terskel for å teste seg..

E24 - I førrgår: 07:00

E24-podden: Forsvinner ledigheten eller er den seig som sirup?

I Denne episoden ser E24-podden nærmere på dem som har falt utenfor under Denne pandemien, og hva som skjer med dem etterpå..

NRK - 18 juni 21 kl. 14:54

Ikke alle lettelser gjelder i Oslo

Fra Denne uken følger Oslo de nasjonale reglene, men med disse unntakene: – Forbudet mot russefeiring i russebuss videreføres til og med 4. juli. – Påbud om hjemmekontor videreføres til og med 4.

Aftenposten - 17 juni 21 kl. 20:00

Jeg liker gutter, og sånn er det. Små hendelser viser at ikke alle vil gi meg Denne friheten.

Jeg liker gutter, og sånn er det. Små hendelser viser at ikke alle vil gi meg Denne friheten..

NRK - 15 juni 21 kl. 17:26

Johansen: Har full tillit til Berg

Byrådsleder Raymond Johansen (A) sier at han fortsatt har full tillit til miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). – Jeg har full tillit til byråd Lan Marie Berg. I morgen er det et møte i bystyret om Denne saken.

VG - 14 juni 21 kl. 16:38

Vått i nord og hett i sør: Slik blir været Denne uka

Denne uken synker temperaturene, og det blir regn i store deler av landet, men på Sør- og Østlandet trenger man ikke pakke vekk solkremen helt ennå..

Aftenposten - 14 juni 21 kl. 13:07

Viken er det politiske mordet på gamle Østfold. Kan høstens valg oppløse Denne iskalde konstruksjonen?

Kan høstens valg oppløse Denne iskalde konstruksjonen?.

E24 - 1 time siden

Kronikk: Under 30 år på å omstille oss fra vår fossilfyrte velstandsutvikling

Norge leder an på forskning, men vi har utfordringer på innovasjon og industrialisering. I revidert budsjett foreslås det at Siva legges innunder Innovasjon Norge, og med Denne restruktureringen må vi styrke innovasjonsevnen og basere oss på overordnede samfunnsmål som reduksjon av klimagassutslipp, styrking av ikke-fossil handelsbalanse og utvikling av grønne arbeidsplasser..

VG - 1 time siden

Kripos etter VG-avsløring: - På dette området er det store mørketall

Helsetilsynet anmelder få saker der psykologer og psykiatere kan ha utnyttet pasienter seksuelt. Kripos tror det er ekstra vanskelig for Denne gruppen å melde fra til politiet selv..

Aftenposten - 2 timer siden

Mange påstander er ubrukelige i en valgomat. Slik finner vi de rette.

Denne uken har vi lansert Aftenpostens valgomat. Her får du et innblikk i hvordan den lages..

NRK - 6 timer siden

Setter fri Sapega

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført den 23 år gamle russiske statsborgeren Sofia Sapega til husarrest, i følge BBC. Sapega ble arrestert sammen med sin kjæreste Roman Protasevitsj, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

NRK - 6 timer siden

Protasevitsj til husarrest

Hviterussiske påtalemyndigheter har overført Roman Protasevitsj til husarrest, i følge BBC. Protasevitsj ble arrestert sammen med sin kjæreste Sofia Sapega, etter at Hviterussland tvang et Ryanairfly til å lande i Minsk 23. mai.

Aftenposten - 7 timer siden

Christine Koht har fått et nytt liv. Og det er ikke bare på grunn av sommer og gjenåpning.

Tenk så mange selvhjelpsbøker som finnes, og så er sannheten Denne: Er du ute etter et nytt og bedre liv, klipp håret!.

NRK - 16 timer siden

4000 asylsøkere relokalisert

Over 4000 asylsøkere er relokalisert fra Hellas til andre EU-land siden april 2020, opplyser FN. – Vi er stolte over relokaliseringen av 4.000 personer fra Hellas i løpet av Denne tøffe tiden.

NRK - 23 timer siden

65 prosent vern mot deltaviruset

Folkehelseinstituttet (FHI) meiner koronavaksinane frå Moderne og Pfizer gir 65 prosent beskyttelse mot deltavarianten etter første dose. Det er nesten dobbel så høg beskyttelse som først antatt, skriv VG. Tidlegare var det antatt at ein dose vaksine berre gir 33 prosent vern mot Denne varianten, og fullt vern etter to dosar..

Dagbladet - Igår: 12:54

Pretensiøst vås

Denne filmen funker ikke..

NRK - Igår: 12:19

USA fordømmer angrep mot Tigray

USA uttrykker alvorlig bekymring og fordømmer Etiopias angrep på et marked i Tigray, der mange sivile skal ha blitt drept og såret. – Vi fordømmer sterkt Denne forkastelige handlingen, sier talsmann for utenriksdepartementet Ned Price..

NRK - Igår: 05:42

Skole og kommune politianmeldt

Innbygda skole og Trysil kommune er politianmeldt for blant annet brudd på arbeidsmiljøloven. En av lærerne leverte anmeldelsen på lensmannskontoret i Trysil tidligere Denne måneden, skriver Østlendingen..

NRK - Igår: 22:58

Står i kø for å kjøpe Apple Daily

Hongkongere har flokket til avisselgerne i kveld for å kjøpe den siste utgaven av den prodemokratiske avisen Apple Daily, som må legge ned. Det skriver South China Morning Post. En million aviser har blitt solgt.

VG - 11 juni 21 kl. 20:06

Denne wallabyen har vært på rømmen i tre år i Norge

Denne wallabyen har overlevd tre norske vintre, og den hopper fortsatt rundt i skogen på Vestre Åmøy utenfor Stavanger..

NRK - I førrgår: 11:15

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - I førrgår: 09:17

Moskva vil samarbeide om cyberkrim

Russland vil samarbeide med USA for å finne cyberkriminelle, skriver Reuters. Nyhetsbyrået siterer et annet nyhetsbyrå som heter RIA, som siterer sjefen for det russiske sikkerhetspolititiet, Alexander Bortnikov. Bortnikov sier at sikkerhetsbyrået vil følge avtalene mellom USAs president Joe Biden, og Russlands president Vladimir Putin- De diskuterte cybersikkerhet tidligere Denne måneden i Sveits..

NRK - I førrgår: 04:46

Delta-varianten doblet i USA

Tilfeller av den mer smittsomme Delta-varianten av koronaviruset har doblet seg i USA de to siste ukene. – Denne virusvarianten er den største trusselen for å eliminere koronaviruset i USA, sier USAs smittevernsjef Anthony Fauci tirsdag. Delta-varienten, som først ble oppdaget i India, er mer smittsomt og forårsaker mer alvorlig sykdom enn andre varianter av viruset..

NRK - I førrgår: 04:06

Mæland misfornøyd

Justisminister Monica Mæland (H) er ikke nådig i dommen over politiets evne til å inndra penger fra kriminelle. De ti siste årene har domstolene besluttet å inndra nær 2,7 milliarder kroner i straffesaker, men kun 793 millioner kroner er innbetalt, skriver Dagens Næringsliv. – Jeg er ikke fornøyd.

E24 - I førrgår: 21:55

E24-podden: Morna Schram – Karlsen Ready for takeoff

Næringslivet kan være nådeløst og konkurransen tøff. At dette også gjelder luftfarten har man jo sett, men Denne uken fikk vi det ettertrykkelig bekreftet. Topplederbyttet i Norwegian er tema i E24-podden..

NRK - I førrgår: 18:58

Ekstra vaksiner til studentkommuner

FHI skal fordele ekstra vaksiner til kommuner med studenter, slik at de kan bli vaksinert med dose to i studiekommunen. Det skriver VG. – Denne nyheten har jeg gledet meg til å dele, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) til VG..

NRK - I førrgår: 16:57

Oslo får 161.000 vaksinedoser

Oslo-folk i den aller siste aldersgruppen kan nå regne med å bli innkalt til koronavaksinering, for snart får hovedstaden 161.000 doser. Denne uken får Oslo 70.

NRK - 22 juni 21 kl. 08:20

Over én million nordmenn bor alene

For tiden bor 1.005.600 personer alene i Norge.

NRK - 21 juni 21 kl. 22:19

Sak om partnervold starter

Rettssaken mot en fransk kvinne som drepte sin tidligere ektemann som voldtok henne i flere år, startet Denne uken. Gjennom flere år skal 40 år gamle Valerie Bacot ha blitt voldtatt og mishandlet av stefaren sin, som senere ble hennes ektemann. Hun har innrømmet at hun skjøt og drepte mannen i 2016, men hevder selv hun drepte mannen fordi han hadde mishandlet henne i en årrekke.

NRK - 21 juni 21 kl. 17:51

Fifa svarer på NFFs boikott-nei

Søndag ble det avgjort på Norges Fotballforbunds ekstraordinære kongress at Norge ikke skal boikotte 2022-VM i Qatar. Det internasjonale fotballforbundet Fifa truet NFF med fire konkrete sanksjoner ved en eventuell boikott, men slik ble det altså ikke. Fifa reagerer slik på nei-avgjørelsen i Norge: – Fifa ønsker avgjørelsen som falt på det norske fotballforbundets ekstraordinære kongress velkommen, og ser frem til å fortsette samspillet med NFF i Denne viktige saken, skriver Fifa i en uttalelse til NRK mandag.

VG - 21 juni 21 kl. 14:54

Kinas angrep på fri presse

Hvis noen er i tvil om Kinas holdning til ytringsfrihet er det bare å se til Hongkong. Denne uke gjennomførte 500 politifolk en razzia mot den uavhengige avisen Apple Daily..

NRK - 21 juni 21 kl. 12:04

Frikjenner Obos-direktører

KPMG frikjenner både konsernsjefen og boligdirektøren i Obos i forbindelse med salget av en utleieblokkk på Ulven i Oslo. KPMG konkluderer imidlertid med at Ulven Bolig AS gjorde feil da det ikke ble registrert at Arne Baumann gikk ut av Obos-styret. Denne feilen bryter med foretaksregisterloven..

NRK - 21 juni 21 kl. 12:10

– Overrasket over å få sparken

– Styrets beslutning om å gi meg sparken kom svært overraskende på meg, sier avsatt toppsjef i Norwegian Jacob Schram. Han sier han har vært villig til å revidere etterlønnsavtalen, som gir ham 15 måneders etterlønn etter ni måneders oppsigelsestid. – Jeg har kommet med konkrete tilbud som ville ha redusert Denne i betydelig grad.

Aftenposten - 21 juni 21 kl. 11:00

Geir Karlsen om å bli Norwegian-sjef: – Dette har gått fort

Han steppet inn i jobben i 2019 som vikar, men Denne gangen blir det permanent..

E24 - 21 juni 21 kl. 10:46

Geir Karlsen om å bli Norwegian-sjef: – En prosess som har gått fort

Han steppet inn i jobben i 2019 som vikar, men Denne gangen blir det permanent. Som ny konsernsjef vurderer Geir Karlsen å gjøre justeringer i fremtidsplanene til Norwegian og han vil nå gjøre alt for at selskapet lykkes..

VG - 21 juni 21 kl. 09:09

Takk for innsatsen

Fredag var siste dag Stortinget var samlet i Denne spesielle perioden. I krisetider blir vi minnet om hvor mye ansvar som hviler på de folkevalgte..

NRK - 21 juni 21 kl. 08:53

Overgrepsdømt mann fremstilles

En overgrepsdømt mann fra Telemark fremstilles Denne uka for varetektsfengsling i Norge etter å ha sonet mer enn ti år i fengsel i Gambia, skriver TV 2. Der ble han dømt for overgrep mot seks gutter. Da var han siktet for nye overgrep i Norge..

E24 - 21 juni 21 kl. 06:31

Desert Control ønsker forskningssenter til Stavanger: - Bruksfeltet er enormt

Sammen med flere aktører søker Universitetet i Stavanger om et nytt forskningssenter for reologi i Stavanger. – Det er Denne regionen som er teknologidriveren, sier daglig leder..

E24 - 21 juni 21 kl. 06:32

Dette skjer Denne uken: PMI gir svar på effekten av gjenåpning

«Alle» vil følge med på hvordan sentralbanksjef Jerome Powell i USA ordlegger seg foran Kongressen på tirsdag..

VG - 20 juni 21 kl. 20:07

Prinsesse Madeleine og barna i Sverige for første gang siden 2019

Prinsesse Madeleine (39) gir første offentlige livstegn etter at hun Denne uken landet i moderlandet..

VG - 20 juni 21 kl. 19:53

Brann-krisen fortsetter: Bakenga-hat trick spolerte publikumsfesten i Bergen

BERGEN (VG) (Brann - Odd 1–3) Det skulle bli fotballfest med tusenvis av tilskuere. I stedet ble det nok et bevis på at Brann står i reell nedrykksfare Denne sesongen..

VG - 20 juni 21 kl. 19:53

Bakengas hat trick forlenget Brann-krisen: – Ikke råd til å fortsette sånn

BERGEN (VG) (Brann – Odd 1–3) Det skulle bli fotballfest med tusenvis av tilskuere. I stedet ble det nok et bevis på at Brann står i reell nedrykksfare Denne sesongen..

NRK - 20 juni 21 kl. 17:23

Politiet åtvarar mot overgrepstrend

Born og unge sel sex til andre unge i sosiale medium, og det utviklar seg ofte til overgrep. Agder-politiet slår alarm og ber foreldre følgja med, skriv NTB. Fædrelandsvennen skreiv Denne veka om trenden som uroar politiet og overgrepsmottaket i Agder.

Aftenposten - 20 juni 21 kl. 14:06

Denne helgen starter Oslo Pride. Her kan du se bilder av Oslo i regnbuedrakt.

Normalt betyr Oslo Pride en fargesprakende festival som feirer kjærligheten..

NRK - 20 juni 21 kl. 13:47

Solberg opna sommarberedskapen

Røde Kors startar no sommarberedskapen sin og statsminister Erna Solberg markerte dette i Ålesund. Røde Kors ventar at Denne sommaren kjem til å bli travel for dei frivillige. Mange som ikkje er vande med fjell og sjø planlegg naturopplevingar i sommar.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt