Demonstrerer

Wednesday, 27 September, 17:52

Nyheter om Demonstrerer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 jul 23 kl. 08:22

Tusenvis Demonstrerer mot Aserbajdsjan

Rundt 6000 tusen armenere Demonstrerer mot Aserbajdsjan fredag med krav om at de skal fjerne veisperringer mellom Armenia og enklaven Nagorno-Karabakh. Nagorno-Karabakh er en selvstyrt separatistregion som ligger inne i Aserbajdsjan. I april i år satte Aserbajdsjan opp en veisperring mellom Armenia og enklaven, noe som har skapt bekymring om humanitær krise i regionen.

NRK - 24 jul 23 kl. 13:01

Protestantar sette fyr på koranen framfor den irakiske ambassaden i Danmark

Ei lita gruppe kalla «Patrioerne går live» Demonstrerer og brenn koranen framfor den irakiske ambassaden i København måndag..

NRK - 24 jul 23 kl. 13:01

Koranbrenning framfor den irakiske ambassaden i København

Ei lita gruppe under namnet «Patrioterne går live» Demonstrerer og brenn koranen framfor den irakiske ambassaden i København måndag. Det opplyser dansk politi til NRK..

VG - 23 jul 23 kl. 03:17

Hundretusener Demonstrerer i Israel: – Dette knuser verdiene våre

Israels statsminister Benjamin Netanyahu møter fortsatt kraftig motbør i hjemlandet. Gatene i flere byer fylles opp av israelske demonstranter..

Klartale - 20 jul 23 kl. 09:22

Demonstranter stormet Sveriges ambassade i Bagdad

Det kommer røyk opp fra ambassadebygningen, melder en journalist som jobber for nyhetsbyrået AFP. Flere hundre personer skal ha vært involvert i stormingen av Sveriges ambassade. De ansatte ved ambassaden er trygge, sier det svenske utenriks-departementet (UD).

NRK - 19 jul 23 kl. 14:41

Afghanske kvinner Demonstrerer mot forbud mot skjønnhetssalonger

En gruppe afghanske kvinner som jobber i skjønnhetssalonger, demonstrerte i sentrum av Kabul onsdag mot Talibans forbud mot nettopp slike salonger. Taliban-myndighetene har uten forklaring beordret Afghanistans frisører og skjønnhetssalonger til å stenge innen 25. juli.

Klartale - 05 jun 23 kl. 09:16

Klimaaktivister aksjonerte foran Stortinget

Organisasjonen Extinction Rebellion Demonstrerer i Oslo. De aksjonerer foran alle innganger til Stortinget, ifølge avisa Aftenposten. Folk kom seg likevel inn og ut av bygningen.

Klartale - 05 jun 23 kl. 08:22

Aktivister blokkerer alle inngangene til Stortinget

Organisasjonen Extinction Rebellion Demonstrerer i Oslo. De sperrer alle innganger til Stortinget, ifølge avisa Aftenposten. Stortinget skal behandle en sak på mandag klokka 10.

NRK - 01 jul 23 kl. 14:06

Sør-Koreas pride-parade møtt av kristne demonstranter

Lørdag var nærmere 50 000 mennesker samlet i Seouls gater for den årlige feiringen av pride. Feiringen ble derimot nødt til å avholdes et annet sted enn ved det sentrale torget, hvor det har blitt arrangert siden 2015. Torget ble nemlig tildelt en kristelig opposisjon, som er motstandere av pride, og som Demonstrerer mot LHBTQ-samfunnet.

NRK - 30 jun 23 kl. 19:38

Nye demonstrasjoner utenfor Sveriges ambassade i Bagdad

Hundrevis av demonstranter samlet seg fredag utenfor den svenske ambassaden i Bagdad, dagen etter at den ble stormet i kjølvannet av koranbrenning i Sverige. Det viser nyhetsbyrået AFPs direktesending fra området, ifølge TT. Flere demonstranter tok seg inn i ambassaden torsdag i forbindelse med en demonstrasjon mot koranbrenninger i Sverige.

NRK - 23 jun 23 kl. 16:28

USA: Streik ved 150 Starbucks etter Pride-dekorasjons nei

Arbeidere ved rundt 150 fagorganiserte Starbucks-butikker i USA går ut i streik fredag ​​på grunn av en tvist om kaffekjedens retningslinjer for Pride-dekorasjoner i butikker, det skriver CNN. Starbucks Workers United, fagforeningen som representerer organiserte butikker, hevder at Starbucks begrenser dekorasjoner som feirer Pride-måneden på noen steder, og Demonstrerer en «hyklersk behandling av LHBTQIA+-arbeidere». Omtrent 3500 ansatte vil være i streik i løpet av neste uke, skriver Starbucks Workers United i en tweet..

NRK - 18 jun 23 kl. 19:18

Tyrkisk politi grep inn mot prideparade

Tyrkisk politi har slått hardt ned på en pridefeiring i Istanbul, melder svenske Aftonbladet. Flere personer skal være pågrepet og det er satt opp barrikader for å stoppe paraden. – Grupper som Demonstrerer uten tillatelse kommer aldri til å tillates, sier Istanbuls guvernør Davut Gul.

NRK - 15 jun 23 kl. 18:59

Fordømmer nordkoreansk rakettoppskyting

Nord-Korea avfyrte torsdag to ballistiske raketter som endte med å falle ned i Japanhavet. – Disse oppskytningene er et klart brudd på FN-resolusjoner og Demonstrerer den trusselen som Nord-Koreas ulovlige masseødeleggelsesvåpen utgjør mot regionen, sier USA, Japan og Sør Korea i en felles uttalelse. Trolig er rakettene et svar på de store øvelsene som Sør-Korea gjennomfører sammen med USA for tiden.

VG - 03 jun 23 kl. 04:23

Nye demonstrasjoner i Oslo: «Endret» navnet på Karl Johans gate

Natur og ungdom og Norske samers riksforbunds ungdomslag Demonstrerer igjen i Oslos gater..

VG - 02 jun 23 kl. 10:17

Fosen-aksjonistene Demonstrerer foran slottet

99 dager har gått siden forrige Fosen-demonstrasjon - nå har aksjonistene samlet seg igjen..

VG - 27 maj 23 kl. 22:27

Israel: Tusenvis Demonstrerer for 21. uke på rad

«Ikke hjelp ham å ødelegge Israel» står det på et massivt banner blant folkemengden i Tel Aviv lørdag kveld. Mannen på bildet er Israels statsminister..

Klartale - 26 maj 23 kl. 14:00

Politi brukte tåregass mot demonstranter

Demonstranter sperret gatene ved Salle Pleyel fredag morgen. Det er et konferanse-senter i Paris. Politiet brukte tåregass.

NRK - 08 apr 23 kl. 20:42

Titusener Demonstrerer i Israel

Titusener av israelere Demonstrerer lørdag for å vise sin motstand mot den omstridte rettsreformen til statsminister Benjamin Netanyahu. Reformen Netanyahu ønsker å gjennomføre har ført til omfattende demonstrasjoner og en politisk krise for statsministeren. Lørdag er det demonstrasjoner i byer som Jerusalem og Tel Aviv.

Klartale - 16 maj 23 kl. 13:44

Demonstrerer mot japanske myndigheter

Vannet kommer fra et ødelagt atomkraftverk i Fukushima. Det ble delvis ødelagt under en tsunami i 2011. Japanske myndigheter planlegger å rydde opp nå.

Klartale - 27 mar 23 kl. 07:54

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

NRK - 11 mar 23 kl. 21:06

Israelere Demonstrerer for tiende helg på rad mot Netanyahu-regjeringen

Israelere fortsetter å protestere i gatene mot planene om rettsreform. Over 200.000 mennesker Demonstrerer lørdag, ifølge israelske medier.

NRK - 11 mar 23 kl. 17:45

Tusenvis Demonstrerer mot strengere miljøkrav

[Merknad: NTB] Tusenvis Demonstrerer mot strengere miljøkrav i Haag i Nederland. Mange av demonstrantene er bønder som er imot regjeringens planer om store kutt i utslippene fra landbruket, som nå utgjør rundt 45 prosent av nitrogenutslippene i landet. Ifølge regjeringens beregninger kan de nye utslippskravene bety slutten for 30 prosent av landets husdyrbruk.

NRK - 08 mar 23 kl. 12:22

Gresk politi: 50.000 Demonstrerer i Athen

Rundt 50.000 personer Demonstrerer i Hellas' hovedstad Athen onsdag, opplyser gresk politi. Det skriver AFP.

VG - 18 apr 23 kl. 01:36

Vladimir den modige

Moskvaprosessen mot Vladimir Kara-Murza viser et fryktsomt regime. Det står i skarp kontrast til det store personlige mot som Kara-Murza Demonstrerer..

NRK - 02 mar 23 kl. 20:03

Statsministeren møter unge som Demonstrerer i Fosen-saken

Statsminister Jonas Gahr Støre møter noen av de unge som Demonstrerer i Fosen-saken i kveld. Det skriver Regjeringen i en pressemelding. Møtet skal være i Trefoldighetskirken i Oslo..

Klartale - 28 feb 23 kl. 12:12

Se video fra demonstrasjon

Unge samer og aktiviserer Demonstrerer mot de som styrer Norge. Det har de gjort siden torsdag sist uke.De Demonstrerer fordi samiske familier ønsker å fjerne vindmøller på Fosen.

NRK - 24 feb 23 kl. 17:54

Anklager Departementenes sikkerhetsorganisasjon for å bryte med grunnlovfestede rettigheter

Samene og miljøaktivistene som Demonstrerer i Olje- og energidepartementet (OED) mener at Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) systematisk forsøker å hindre utøvelse av deres lovmessige rett til frie ytringer og demonstrasjon. Det skriver deres advokat, Maria Hessen Jacobsen, i en pressemelding. Demonstrantene oppgir at DSS har låst inn demonstrantene for å regulere deres bevegelsesfrihet og i perioder nektet de å få mat og drikke, samt begrenset medias tilgang til området demonstrantene befinner seg i.

NRK - 01 apr 23 kl. 21:36

Nye protester i Israel tross utsettelse av rettsreform

Titusenvis av israelere Demonstrerer i Tel Aviv for 13. lørdag på rad mot en omstridt rettsreform som regjeringen har satt på pause. Mange av demonstrantene bar på israelske flagg da de marsjerte gjennom sentrum av den israelske havnebyen.

NRK - 01 apr 23 kl. 19:32

Tusenvis Demonstrerer mot skyhøye boligpriser i Portugal

Mange tusen mennesker har vært ute og demonstrert i Lisboa og andre byer i Portugal i dag. Det melder Reuters. Protestene er rettet mot den kraftige økningen i bolig- og leiepriser i landet.

NRK - 13 feb 23 kl. 12:02

Titusener Demonstrerer i Israel mot Netanyahus

Flere steder i Israel Demonstrerer motstandere av statsminister Benjamin Netanyahus kontroversielle reform av landets rettssystem. Mandag formiddag hadde flere tusen samlet seg utenfor Israels nasjonalforsamling Knesset i Jerusalem i forkant av en varslet avstemning. Lovforslaget vil blant annet gi politikere større makt til å utnevne dommere.

Klartale - 27 mar 23 kl. 14:00

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

NRK - 23 mar 23 kl. 16:43

Nye demonstrasjonar mot lovreform i Israel

Politiet i Israel har torsdag bruk vasskanonar mot demonstrantar som blokkerer motorvegen inn mot Tel Aviv, melder AFP. Tusenvis av israelarar Demonstrerer i fleire byar mot regjeringas lovreformer. Dei meiner endringane undergrev demokratiet og svekker domstolane..

NRK - 13 nov 22 kl. 13:44

200.000 Demonstrerer mot helsereform i Madrid

200.000 Demonstrerer i Spanias hovedstad Madrid, melder AFP. Bilder og videoer i sosiale medier og spanske medier viser svære folkemengder som masjerer mot rådhuset i byen.

NRK - 20 mar 23 kl. 19:11

Demonstrerer med bind for øynene utenfor Stortinget

Rundt 70 klimademonstranter har satt seg ned foran Stortinget med bind for øynene. De markerer at FNs klimapanel i dag slapp sin seneste, dystre rapport. – Bind for øynene symboliserer at politikerne lukker øynene til klimaforskningen, sier Jonas Kittelsen i klimagruppen XR Ung.

NRK - 18 mar 23 kl. 21:16

Protestane held fram i Israel

For ellevte laurdag på rad Demonstrerer opposisjonelle i Israel for å vise misnøye med mot regjeringa i landet, melder AFP. Det er særleg ein foreslått rettsreform som har fått tusenvis av demonstrantar i fleire byar til å ta til gatene. Parlamentet skal blant anna få mogelegheit til å oppheve dommar frå landets høgaste domstol.

NRK - 16 mar 23 kl. 21:06

Redningspakke til First Republic Bank

11 banker går sammen med totalt 30 milliarder dollar for å redde First Republic Bank, skriver CNN. – Denne støtten fra en gruppe store banker er hjertelig velkommen, og Demonstrerer motstandskraften i banksystemet, uttaler finansdepartementet..

NRK - 31 jan 23 kl. 16:11

Halv million mennesker Demonstrerer i Paris

En halv million mennesker Demonstrerer mot pensjonsreformen, melder nyhetsbyrået AFP. Rundt én million mennesker er ventet å gå ut i gatene for å demonstrere over hele Frankrike tirsdag. Den franske regjeringen har foreslått å heve pensjonsalderen fra 62 til 64, i tillegg til å øke antallet år folk må jobbe for å kunne ta ut full pensjon..

NRK - 14 mar 23 kl. 14:20

Demonstrerer mot amerikansk oljeprosjekt: – Det er en tap, tap, tap-situasjon

Aktivistgruppen Extinction Rebellion (XR) demonstrerte tirsdag formiddag utenfor den amerikanske ambassaden i Oslo mot oljeutbygging nord i Alaska. President Joe Biden skal ha godkjent en av de største oljeutbyggingen på føderalt land, til tross for massiv motstand, meldte nyhetsbyrået AP i går. Politiet var til stede utenfor den amerikanske ambassaden med tre patruljer.

NRK - 28 jan 23 kl. 23:17

Titusener Demonstrerer på ny mot Netanyahu-regjeringen i Israel

For fjerde helg på rad Demonstrerer flere tusen demonstranter mot ny Netanyahu-regjering i Israel. Den største demonstrasjonen fant sted i Tel Aviv. I likhet med de foregående lørdagene var demonstrasjonene rettet primært mot regjeringens planer om juridisk reform.

Aftenposten - 08 mar 23 kl. 22:11

Georgia skulle nærme seg Vesten. Nå utløser Putin-inspirert lov brannbomber og storming av parlamentet.

Flere tusen Demonstrerer i hovedstaden etter at politikerne stemte for den nye «agentloven»..

NRK - 08 mar 23 kl. 18:52

Titusener Demonstrerer mot lovendring i Georgia

Titusener er ute i gatene i Georgias hovedstad Tbilisi onsdag kveld i protest mot et lovforslag de mener vil innskrenke presse- og organisasjonsfriheten, melder AFP. Forslaget, som allerede har passert første hinder, vil pålegge medier og organisasjoner som får mer enn 20 prosent av finansieringen sin fra utlandet å registrere seg som «agenter under utenlandsk påvirkning». Loven ligner den Russland innførte for noen år siden.

NRK - 08 mar 23 kl. 14:49

Nye sammenstøt mellom politi og demonstanter i Hellas

Gresk politi bruker tåregass mot demonstranter i Athen onsdag, etter at noen av demonstrantene har kastet stein og bensinbomber. Det melder Reuters. Rundt 50.

Klartale - 06 mar 23 kl. 12:50

Store protester i Hellas etter ulykke med 57 døde

I Hellas har det vært store protester. I Aten demonstrerte 12.000 mennesker søndag.

VG - 21 jan 23 kl. 21:14

Titusenvis Demonstrerer mot Netanyahus rettsreformer

For tredje lørdag på rad Demonstrerer titusener av israelere mot statsminister Benjamin Netanyahus planlagte reform av rettsvesenet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com