Deltok

Wednesday, 27 September, 18:21

Nyheter om Deltok

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 sep 23 kl. 14:37

Huitfeldt: Var aldri aleine med Magseis Fairfield i 2022

Utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) seier i ei pressemelding at ho berre Deltok på opne arrangement som ikkje la til rette for fortruleg informasjon då ho Deltok på ein konferanse i India i april i fjor. Fleire medium har dei siste dagane skrive om at ho møtte representantar for seismikkselskapet Magseis Fairfield på turen, og at ektemannen hennar kjøpte aksjar i selskapet to veker seinare. Selskapet var eitt av fleire selskap som Deltok på ein rundebordskonferanse med utanriksministeren og Indias minister for petroleum og naturgass, Singh Puri, 26.

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna Deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

VG - Igår: 12:36

RIA: Russlands antatt drepte sjef for Svartehavsflåten Deltok på møte

Sjefen for Svartehavsflåten ble meldt drept mandag: - Deltok på møte tirsdag, ifølge russiske RIA.

NRK - 17 sep 23 kl. 07:45

Titusener i urfolksdemonstrasjon i Australia

Flere titusener Deltok i demonstrasjoner i Australia søndag for å vise støtte til forslaget om å anerkjenne landets urfolk i grunnloven. Det skal være folkeavstemning om spørsmålet 14. oktober.

NRK - 03 sep 23 kl. 17:37

Israel vurderer å deportere eritreere som Deltok i opptøyer

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier de vurderer å deportere et tusentall eritreiske regimetilhengere som Deltok i voldelige opptøyer i Tel Aviv i helgen. Sammenstøtene startet lørdag da en demonstrasjon mot et arrangement som den eritreiske ambassaden sto bak, endte i opptøyer. Nesten 140 mennesker ble skadd, inkludert politifolk og eritreiske asylsøkere.

NRK - 01 sep 23 kl. 23:16

Ny Borten-Moe glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, Deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministere Jonas Gahr Støre. Det skjedde 4. mars i fjor, ifølge et brev fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

NRK - 01 sep 23 kl. 23:16

Støre avslører ny Borten-Moe glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe (Sp), som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, Deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministere Jonas Gahr Støre. Det skjedde 4. mars i fjor, ifølge et brev fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.

NRK - 14 timer siden

Politiet: Tyver leser dødsannonser og slår til under begravelser

Den siste tiden har tyver ved flere anledninger slått til og rundstjålet boliger på Vestlandet. Innbruddene har skjedd mens de sørgende Deltok i begravelser. Politistasjonssjef Kjell-Idar Vangberg i Nordhordland sier til VG at han tror tyvene leser dødsannonser og slår til under begravelsene.

VG - 20 timer siden

Etterlyser tysk bil etter innbrudd under gravferder: – Sorgen og savnet ble satt litt på vent

Politiet tror at omreisende vinningskriminelle i en tyskregistrert Audi har rundstjålet sørgende mens de Deltok i begravelser på Vestlandet..

NRK - 21 timer siden

Savnet jeger funnet i god behold

Jegeren som var meldt savnet fra jakt i Åmli tirsdag kveld har kommet til rette, melder politiet. – Han er i fin form, skriver de på X/Twitter. Mannen i 20-årene skal selv ha kommet seg til en bilvei og fått skyss tilbake til jaktlaget.

NRK - Igår: 12:48

RIA: Russisk marinetopp ble hevdet å være drept – Deltok på møte tirsdag

Det russiske nyhetsbyrået RIA har sendt ut en video av sjefen for Svartehavsflåten, Viktor Sokolov, der han skal ha deltatt på en videokonferanse tirsdag, dagen etter at Ukraina erklærte at han ble drept i et ukrainsk angrep. Det skriver Reuters..

NRK - Igår: 12:48

RIA: Russisk marinetopp ble hevdet å være drept – skal ha deltatt på møte tirsdag

Det russiske nyhetsbyrået RIA har sendt ut et bilde av sjefen for Svartehavsflåten, Viktor Sokolov, som skal vise at han Deltok på en videokonferanse tirsdag, dagen etter at Ukraina erklærte at han ble drept i et ukrainsk angrep. Det skriver Reuters. Ukrainas spesialstyrker sa mandag at de hadde drept Sokolov, sammen med 33 andre offiserer, i et rakettangrep mot hovedkvarteret til den russiske Svartehavsflåten på Krim-halvøya..

NRK - Igår: 12:48

Russland hevder sjefen for Svartehavsflåten lever

Det russiske nyhetsbyrået RIA har sendt ut et bilde av sjefen for Svartehavsflåten, Viktor Sokolov, som skal vise at han Deltok på en videokonferanse tirsdag, dagen etter at Ukraina erklærte at han ble drept i et ukrainsk angrep. Det skriver Reuters. Ukrainas spesialstyrker sa mandag at de hadde drept Sokolov, sammen med 34 andre offiserer, i et rakettangrep mot hovedkvarteret til den russiske Svartehavsflåten på Krim-halvøya.

NRK - Igår: 11:51

Sør-Korea holdt sin første militærparade på ti år

Med president Yoon Suk-yeol på tribunen, marsjerte 6700 soldater gjennom Seouls gater tirsdag til full jubel fra fremmøtte sørkoreanere. I militærparaden ble det vist frem 340 ulike militære kjøretøy, raketter, stridsvogner og jagerfly. Rundt 300 amerikanske soldater Deltok også i paraden.

NRK - Igår: 09:26

Tyskland: Politiaksjon mot menneskesmugling

Over 350 tyske politifolk Deltok tirsdag morgen i en stor politiaksjon mot migranter uten lovlig innreisetillatelse. Politiet aksjonerte mot adresser i flere deler av landet, og oppdaget mange migranter uten oppholdstillatelse. Politiaksjonen ble satt i gang av føderalt politi på grunn av mistanke om at kriminelle gjenger tjener penger på å smugle utenlandske borgere inn i Tyskland.

NRK - Igår: 06:20

Fire års fengsel for monarki-kritiker i Thailand

Den thailandske juristen og aktivisten Arnon Nampa er dømt til fire års fengsel for majestetsfornærmelse, melder Reuters. Han har oppfordret til reformer og kritisert det mektige kongehuset i Thailand. Menneskerettsadvokat Arnon Nampa holdt en velkjent tale om kongehuset under de prodemokratiske demonstrasjonene i 2020.

NRK - 23 sep 23 kl. 17:12

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre Deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 20 sep 23 kl. 06:55

Norge ber EU droppe toll på norsk fisk

Null toll på all sjømat som eksporteres fra Norge til EU. Det er Norges ønskedrøm. Men norsk fiskeripolitikk kan stå i veien.

Klartale - 20 sep 23 kl. 06:00

Dette mener folk om å reise kollektivt

Flere folk bruker kun kollektiv-transport. Det har økt med 3 prosentpoeng de to siste årene. Det viser tall fra Naf.

NRK - 19 sep 23 kl. 14:30

Svensk minister etter krisemøte: – Vi kan ikke fortsette som før

Sveriges regjering holdt tirsdag krisemøte om den eskalerende gjengvolden. Etter møtet sier justisminister Gunnar Strömmer at de ikke kan fortsette som før. – I lys av de siste to ukenes dramatiske og brutale hendelser er det en felles oppfatning at det ikke er et alternativ å gjøre det samme som vi har gjort til nå, sier Strömmer etter møtet, der representanter fra en rekke ulike etater Deltok.

NRK - 18 sep 23 kl. 09:16

SSB: Ni av ti førsteklassinger på SFO – flere enn noen gang

Etter at regjeringen innførte tolv timers gratis SFO i uka for alle førsteklassinger, har SFO-deltakelsen for årskullet økt i alle fylker. Nesten 56.000 førsteklassinger Deltok i SFO per 1.

NRK - 17 sep 23 kl. 16:50

Arrangerte pride for første gang i Indre Østfold

Indre Østfolds pride-festival gikk over all forventning. Det sier leder i FRI Indre Østfold, Henning Stanes. Han og et knippe frivillige fra organisasjonen har gått i bresjen for å arrangere Indre Østfolds første pride.

Aftenposten - 17 sep 23 kl. 12:41

Grøvdal satte ny norsk rekord på halvmaraton: – Hun viser sin klasse

Flere norske profiler Deltok i København maraton søndag. Karoline Bjerkeli Grøvdal jaktet den norske rekorden til Ingrid….

VG - 17 sep 23 kl. 12:41

Grøvdal satte ny norsk rekord på halvmaraton: – Hun viser sin klasse

Flere norske profiler Deltok i København maraton søndag. Karoline Bjerkeli Grøvdal jaktet den norske rekorden til Ingrid Kristiansen og klarte det med glans – om man skal forholde seg til offisielle tider..

NRK - 14 sep 23 kl. 19:05

Bolsonaro-tilhenger dømt til 17 års fengsel for 8. januar-stormingen i Brasil

En 51 år gammel tilhenger av ekspresident Jair Bolsonaro er den første personen som dømmes for stormingen av Brasils senat og andre regjeringsbygg 8. januar. Dommerne i Brasils høyesterett stemte for en fellende dom mot Aecio Pereira torsdag.

NRK - 12 sep 23 kl. 00:19

Grotteforsker er redda ut i Tyrkia

Mick Dickey er reddet ut av en 1,3 kilometer dyp grotte, ifølge BBC. 40 år gamle Mark Dickey ble akutt syk 2. september da han skulle kartlegge det 1,3 kilometer dype Morca-grottesystemet i Taurusfjellene sør i Tyrkia.

NRK - 10 sep 23 kl. 19:06

Ungarn: To omkom da fly styrtet under flyshow

To mennesker mistet livet og fire ble skadd da et fly styrtet under et flyshow i Ungarn søndag. Flyet, et amerikansk veteranfly av typen North American Aviation T-28 Trojan, Deltok i flyshowet på en flyplass i byen Szekesfehervar da det brått styrtet. Flyet eksploderte idet det traff bakken.

Dagbladet - 10 sep 23 kl. 00:51

Albansk serie-kriminell siktet

Mannen i 50-åra er dømt for grov narkokriminalitet og våpenbesittelse. Nå mener politiet at han Deltok da en nordmann skal ha blitt kidnappet på Aker Brygge..

NRK - 07 sep 23 kl. 14:37

Huitfeldt: Var aldri aleine med Mageis Fairfield i 2022

Utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) seier i ei pressemelding at ho berre Deltok på opne arrangement som ikkje la til rette for fortruleg informasjon då besøkte India i april i fjor. Fleire medium har dei siste dagane skrive om at ho møtte representantar for seismikkselskapet Mageis Fairfield på turen, og at ektemannen hennar kjøpte aksjar i selskapet to veker seinare..

Klartale - 06 sep 23 kl. 12:37

Eksperter har sett på tall om barn og overvekt

Folkehelse-instituttet (FHI) har sett på tall om overvekt blant barn på 8 år. Det viser seg at barn som har foreldre som er innvandrere oftere er overvektig. Enn barn som ikke har innvandrer-bakgrunn.

NRK - 06 aug 23 kl. 18:11

Ukrainas posisjon styrket under fredssamtaler i Saudi-Arabia

Fredssamtalene i Saudi-Arabia lørdag bidro til å styrke Ukrainas posisjon, uttalte lederen for Ukrainas presidentkontor søndag. Selv om det er meningsforskjeller blant landene som Deltok på toppmøtet, forpliktet alle seg til å respektere FN-pakten, folkeretten og prinsippene om suverenitet og territoriell integritet, sa leder Andrij Jermak for Ukrainas presidentkontor søndag. Yermak var leder av Ukrainas delegasjon på fredskonferansen i Jeddah i Saudi-Arabia, som ble avsluttet rundt klokken 20 norsk tid lørdag.

NRK - 05 aug 23 kl. 23:19

Kilde til AFP: Enighet om viktige punkter under Ukraina-møte i Saudi-Arabia

Fredskonferansen for Ukraina i Saudi-Arabia ble avsluttet rundt klokken 20:00 norsk tid, men uten at det ble publisert noen slutterklæring. Hva som ble diskutert er ikke offentlig kjent. En europeisk kilde opplyser til nyhetsbyrået AFP at deltakerne ble enige om respekt for Ukrainas territoriale integritet og suverenitet bør være «i hjerte av enhver fredsløsning».

NRK - 04 sep 23 kl. 19:41

Israel har åpnet ambassade i Bahrain

Israel har offisielt åpnet ambassade i Bahrain, tre år etter at de to landene normaliserte forholdet. Israels utenriksminister Eli Cohen Deltok mandag under den offisielle åpningen i Bahrains hovedstad Manama. Med seg hadde han også en delegasjon israelske næringslivsledere.

VG - 03 sep 23 kl. 15:25

Se og Hør: Emma Tallulah Behn er konfirmert

Kongen Deltok i det yngste barnebarnets konfirmasjon..

NRK - 03 sep 23 kl. 15:13

Stor antifascistisk demonstrasjon på Kypros

Flere hundre personer Deltok i en antifascistisk demonstrasjon i den kypriotiske havnebyen Limassol dagen etter at migranter og flyktninger ble angrepet i byen. Demonstrantene ropte «Knus fascismen – i Limassol og overalt». Ifølge politiet gikk demonstrasjonen lørdag kveld fredelig for seg, melder kringkasteren RIK.

VG - 01 sep 23 kl. 23:13

Støre opplyser om ny Borten Moe-glipp ved utdeling av oljeutvinningstillatelser i 2022

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, Deltok i statsråd ved utdeling av olje­utvinnings­tillatelser, opplyser stats­ministeren..

Aftenposten - 01 sep 23 kl. 23:15

Støre opplyser om ny Moe-glipp ved utdeling av oljeutvinningstillatelser

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, Deltok i statsråd ved utdeling av….

VG - 01 sep 23 kl. 23:13

Støre opplyser om ny Borten Moe-glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, Deltok i statsråd ved utdeling av olje­utvinnings­tillatelser, opplyser statsministeren..

E24 - 01 sep 23 kl. 23:15

Støre opplyser om ny Borten Moe-glipp

Tidligere statsråd Ola Borten Moe, som er av grunnleggerne av oljeselskapet Okea, Deltok i statsråd ved utdeling av oljeutvinningstillatelser, opplyser statsministeren..

NRK - 01 sep 23 kl. 18:16

Forsvarsministeren: Nammo-saker er ikke håndtert som innsidesaker

Forsvarsministeren skriver i et brev til kontrollkomiteen at regjeringen ikke har praktisert innsideregelverk i sakene knyttet til våpenproduksjon hos Nammo. – Sakene knyttet til våpenproduksjon ved Nammo ble ikke håndtert som innsidesaker. Siden den aktuelle anskaffelsen ble gjort fra et ikke-børsnotert selskap, vil spørsmålet om innsideregelverket kom til anvendelse bero på en konkret vurdering av hvorvidt ikke offentliggjorte opplysninger om de aktuelle anskaffelsene var egnet til å påvirke aksjekursen til Kongsberg-gruppen ASA via deres indirekte eierskap til Nammo-konsernet.

NRK - 31 aug 23 kl. 21:32

Avsluttar leiteaksjon

Leiteaksjonen etter ein person på fjellet Litjkalken i Sunndal er avslutta. Mannskap frå redningshelikopteret er i kontakt med fjellgåaren som er på toppen av fjellet og i fin form. Personen har hovudlykt og vil gå ned att sjølv, opplyser politiet.

NRK - 30 aug 23 kl. 15:48

Frigir namn etter leiteaksjon

Det var Paul Schmidt Skylstad (72) frå Langevåg i Sula kommune som vart funnen omkomen søndag 27.08.23 etter ein fjelltur i Norangsdalen i Ørsta kommune, det skriv politiet i ei pressemelding.

NRK - 29 aug 23 kl. 19:20

USA: Første republikaner trekker seg fra nominasjonskampen

Miamis ordfører Francis Suárez sier han trekker seg fra nominasjonskampen om å bli Republikanernes presidentkandidat. Han er dermed den første av de republikanske kandidatene som kaster inn håndkleet og trekker seg fra nominasjonskampen. Suárez (45) var en av tre kandidater som ikke fikk lov å delta i den TV-sendte debatten blant partiets kandidater onsdag i forrige uke.

NRK - 29 aug 23 kl. 13:09

Nesten 2000 dømt etter opptøyer i Frankrike

Nesten 2000 mennesker er dømt etter sommerens opptøyer i Frankrike, som ble utløst av at politiet drepte en 17-åring i forbindelse med en trafikkontroll. Mange domstoler har sørget for å hastebehandle sakene mot personer som Deltok i opptøyene og hærverket i en rekke franske byer. Ifølge justisminister Eric Dupond-Moretti har domstolene kommet med et raskt, bestemt og systematisk svar.

NRK - 28 aug 23 kl. 16:41

Borten Moes advokat mener klienten ikke har brutt verdipapirhandelloven

Økokrim er i gang med å etterforske Ola Borten Moes aksjekjøp i Kongsberg-gruppen. Advokaten hans mener at Borten Moe ikke har drevet med innsidehandel. – Det er vår klare vurdering at dette ikke er en innsidesak, sier advokat Fredrik Berg til E24.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com