Deler

Sunday, 19 May, 03:56

Nyheter om Deler

NRK - 14 maj 24 kl. 17:06

Skogbrannfare i store Deler av landet

Det er fare for skogbrann i Deler av Sørlandet, Østlandet, Vestland og Rogaland. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Vegetasjon kan lett antennes og store områder kan bli berørt, skriver Yr på sine nettsider om farevarslene.

NRK - 14 maj 24 kl. 13:21

Skogbrannfare i Deler av Innlandet

Det er fare for skogbrann i Deler av Sørlandet, Østlandet, Vestland og Rogaland. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Vegetasjon kan lett antennes og store områder kan bli berørt, skriver Yr på sine nettsider om farevarslene.

NRK - 4 timer siden

Telenor-problemene er løst

Telenor hadde problemer med mobilnettet i store Deler av landet lørdag kveld. Feilen ble rettet litt før midnatt. Problemene rammet blant annet mobildatanettet og dukket opp ved 20-tiden.

NRK - 6 timer siden

Flom i Deler av Tyskland

Kraftig nedbør har ført til flom flere steder i Tyskland de siste dagene. Delstaten Saarland verst rammet. Diker har revnet og flere elver har gått over sine bredder og ført til stor skade på bygninger og infrastruktur.

Aftenposten - Igår: 06:39

Franske myndigheter: Deler av Ny-Caledonia er ikke lenger under kontroll

Deler av Ny-Caledonia er ikke lenger under statlig kontroll, og nye sikkerhetsforsterkninger skal sendes til….

VG - Igår: 04:51

Franske myndigheter: Deler av Ny-Caledonia er ikke lenger under kontroll

Deler av Ny-Caledonia er ikke lenger under statlig kontroll, og nye sikkerhetsforsterkninger skal sendes til området, opplyser franske myndigheter..

NRK - Igår: 04:46

Franske myndigheter: Deler av Ny-Caledonia er ikke lenger under kontroll

Deler av Ny-Caledonia er ikke lenger under statlig kontroll, og nye sikkerhetsforsterkninger skal sendes til området, opplyser franske myndigheter. – Forsterkninger skal ankomme for å ta kontroll over områdene som har unnsluppet oss de siste dagene og hvor kontrollen ikke lenger er ivaretatt, sier den franske regjeringens høykommissær for territoriet, Louis Le Franc. Le Franc kunngjorde samtidig fredag at en person mistenkt for drap under de pågående opptøyene, har overgitt seg.

Dagbladet - I førrgår: 11:20

Har stoppet Russlands angrep i Deler av Kharkiv

Den ukrainske hæren hevder de har klart å stanse Russlands offensiv i Deler av Kharkiv-regionen..

NRK - 15 maj 24 kl. 13:33

Nettavisen: Norge betaler Deler av Taliban-besøket i Oslo

Norge tar Deler av regningen for Taliban-tilknyttede afghaneres Oslo-besøk. Det skriver nettavisen. Representanter for Taliban fra Afghanistan er nå i Norge og deltar i et dialogforum om Afghanistans fremtid.

NRK - 15 maj 24 kl. 10:54

Vårflommen i gang i Deler av Sør-Norge

Snøsmelting de neste dagene gir flom på gult nivå i Deler av Sør-Norge. I flere elver er det ventet en flomtopp i løpet av pinsehelgen, ifølge NVE. – Skal du ferdes i fjellet på 17.

NRK - 11 maj 24 kl. 22:45

Nordlys-show også sent lørdag

Det er nordlys over Sør-Norge også sent lørdag. Natt til lørdag ble himmelen farget lilla, rosa og grønn over store Deler av Europa, før det fortsatte til andre Deler av verden også. Natt til lørdag er det også mulig å se uvanlig mye nordlys, blant annet i Bamble i Telemark..

Aftenposten - 10 maj 24 kl. 12:36

Politimesteren skjemmes over lovløsheten i Deler av Oslo. – Jeg synes det er pinlig

Politimester Ida Melbo Øystese skjemmes over lovløsheten i Deler av Oslo..

NRK - 06 maj 24 kl. 08:02

Strømbrudd nordøst i Ukraina etter droneangrep

Det ukrainske luftforsvaret sier de har skutt ned 12 av 13 russiske droner som mandag ble sendt mot landet. Droneangrepet var rettet mot Sumy-regionen i nordøst, ifølge en melding de ukrainske styrkene har lagt ut på Telegram. Det er ikke kjent hvilke ødeleggelser dronen som ikke ble skutt ned, forårsaket, men strømmen gikk midlertidig i Deler av Sumy som følge av angrepet.

Klartale - 03 maj 24 kl. 12:56

Unge Deler ekstremt innhold på nett

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) i Vest følger med på flere barn. De har lagt ut ekstremt innhold på nett. Det gjelder både høyre-ekstremisme og ekstrem islamisme.

NRK - 02 maj 24 kl. 13:36

Gult farevarsel om gress- og lyngbrann på Deler av Østlandet og Vestlandet

Meteorologene har sendt ut et gult farevarsel om gress- og lyngbrann som gjelder for Deler av Østlandet og Sørvestlandet. – Vegetasjon kan lett antennes og store områder kan bli berørt, skriver meteorologene i varselet. Faren gjelder fra torsdag ettermiddag og fram til det kommer nedbør «av betydning».

NRK - 5 timer siden

Telenor-trøbbel påvirker ambulanser i Oslo

Telenor har problemer med mobilnettet i store Deler av landet. Kunder opplever blant annet trøbbel med anrop, og problemene rammer også ambulanser i Oslo. Pressevakt ved Oslo universitetssykehus, Anders Bayer, forteller til VG at de har mistet GPS-markeringer og ikke får sendt ut oppdrag til enkelte ambulanser.

NRK - 7 timer siden

Problemer med Telenors mobilnett

Telenor har problemer med mobilnettet. Det påvirker kunder over hele landet. – Vi er ikke nede, men vi opplever ustabilitet i mobilnettet.

NRK - 11 timer siden

Minuspriser på strøm i store Deler av Norge søndag

Mellom klokken 14 og 15 får kunder på Østlandet og Sørlandet en spotpris på -17 øre per kilowattime (kWh), mens kunder på Vestlandet får en pris på -15 øre per kWh, skriver bransjenettstedet Europower. De to nordligste prisområdene i Norge, Midt-Norge og Nord-Norge, har en gjennomsnittspris på 4 øre/kWh søndag. På Østlandet, Sørlandet og Vestlandet blir snittprisen henholdsvis 18 øre/kWh, 35 øre/kWh og 19 øre/kWh.

VG - 11 timer siden

Minuspriser på strøm i store Deler av Norge søndag

Søndag stuper prisen til under null midt på dagen i nesten hele Norge. Bare de nordlige prisområdene får ikke minuspriser..

E24 - 11 timer siden

Minuspriser på strøm i store Deler av Norge søndag

Søndag stuper prisen til under null midt på dagen i nesten hele Norge. Bare de nordlige prisområdene unngår minuspriser..

NRK - 20 timer siden

Klimaaktivister stengte München lufthavn

Flyplassen i München ble stengt lørdag morgen fordi klimaaktivister tok seg inn på rullebanen, skriver den tyske avisen Die Welt. Like etter klokken 7 ble Deler av rullebanen åpnet igjen, opplyser en talsperson for flyplassen til Reuters. De som skal reise fra flyplassen må regne med forsinkelser..

NRK - Igår: 03:42

Kaldeste mai på 74 år i Chile

En uvanlig høstkulde har bredt seg over Deler av Sør-Amerika. I Chile har man nå registrert de kaldeste mai-temperaturene på 74 år. I hovedstaden Santiago og langs kysten har temperaturene falt til nær frysepunktet.

NRK - Igår: 19:20

Kjøligst i Kirkenes på 17. mai

Årets 17. mai er den varmeste som er registrert i byer som Bergen, Stavanger, Molde og Bodø. Mens i Deler av Finnmark er det bare 5 grader.

NRK - Igår: 18:40

Skogbrann i Førde

Det brenn i eit skogholt like ved Førde sentrum. Mannskap frå brannvesenet har rykt ut og røyken og flammene er synlege i store Deler av byen..

NRK - 30 apr 24 kl. 17:17

Deler ut 286 millioner kroner ekstra til fritidsaktiviteter

Deler ut 286 millioner kroner ekstra for fritidsaktiviteter Gjennom den nye handlingsplanen «Alle inkludert!» innfører regjeringen 43 tiltak for å øke deltagelsen i kultur, idrett og friluftsliv. Blant tiltakene er å få ned prisene og kostnadsdrivere på aktiviteter, Gjøre et større mangfold av tilbud tilgjengelig for flere og å mer kunnskap om sosial ulikhet og effekter av tiltak.

Dagbladet - I førrgår: 03:09

Russebuss stoppet av politiet

Det er en travel natt for politidistriktene i flere Deler av landet..

Dagbladet - I førrgår: 03:09

Flere meldinger om bråk

Det er en travel natt for politidistriktene i flere Deler av landet. I Oslo ble det amper stemning mellom flere russ..

NRK - I førrgår: 18:45

DSB øker beredskapen før pinsen

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har besluttet å sette inn ekstra beredskap før 17. mai og pinsehelgen. Det er skogbrannfare i flere Deler av landet denne uka.

VG - I førrgår: 16:39

Kongehuset Deler russebilde av prins Sverre Magnus

18-åringen er rødruss i år..

NRK - I førrgår: 16:48

Slottet Deler russebilde av Sverre Magnus

Prins Sverre Magnus er russ i år og torsdag delte kongehuset et bilde av prinsen på sin Instagram-konto. «Prinsen er avgangselev ved Elvebakken videregående skole i Oslo og feirer i år 17. mai sammen med kullet sitt», står det i oppdateringen fra kongehuset..

VG - I førrgår: 14:01

Russen må ta vare på hverandre!

Er det russetid eller er det ruse-tid? Svaret er begge Deler..

Dagbladet - I førrgår: 11:20

Etter russisk offensiv: Zelenskyj på plass

Ukrainas president har avlyst alle utenlandsbesøk for å besøke Kharkiv. Samtidig sier den ukrainske hæren at de har stanset Russlands offensiv i Deler av regionen..

NRK - I førrgår: 11:03

Ber om 112 millioner kroner i erstatning etter 25. juni

Bistandsadvokat Christian Lundin bruker de første timene av rettsdagen torsdag til å snakke om de fornærmede som har krav på erstatning etter angrepet for snart to år siden. Totalt ber Lundin om over 112 millioner kroner i erstatning for klientene han representerer. Han Deler kravene inn i fire grupper: * Fornærmede med skuddskader eller andre fysiske skader.

NRK - I førrgår: 10:17

Tre selskaper kastes ut av oljefondet

Oljefondet dropper det kinesiske selskapet Weichai Power Co av frykt for salg av militære kjøretøy til Russland og Belarus. I tillegg droppes våpenprodusenten L3Harris fordi det lager Deler til atomvåpen, skriver E24. Også et selskap fra den indiske Adani-gruppen kastes ut fordi det er usikkerhet rundt om det fortsatt driver havnevirksomhet i Myanmar.

NRK - 13 apr 24 kl. 10:07

UD justerer reiseråd for Etiopia

Sikkerhetssituasjonen i store Deler av Etiopia er uforutsigbar, og Utenriksdepartementet (UD) justerer derfor reiserådet. Endringene gjelder primært Deler av Tigray-provinsen, opplyser UD lørdag. Alle reiser til bestridte områder i vestlige og sørlige Tigray frarådes.

Klartale - 15 maj 24 kl. 16:27

17. mai blir en værfest nesten over hele landet

Så godt som hele landet kan se fram mot en god og varm 17. mai. Men også før bunaden skal på, kan du nyte varmt vær.

NRK - 15 maj 24 kl. 13:29

Flertall vil ikke forby overgrepsmateriale mot dyr

Et flertall på Stortinget vil ikke forby deling og besittelse av overgrepsmateriale mot dyr på nåværende tidspunkt. De ønsker en grundigere vurdering. – Dette burde vært det letteste forslaget i verden å støtte.

Klartale - 15 maj 24 kl. 12:46

Flere branner langs togskinnene på Østlandet

Det er flere branner langs toglinjene. Årsaken er muligens et godstog. Det skal ha kjørt med bremsene på.

NRK - 15 maj 24 kl. 12:10

Deler av Gardermobanen stengt på grunn av brann ved sporet

Det er stengt mellom Lillestrøm og Gardermoen, og Lillestrøm og Frogner, skriver Bane Nor i en trafikkmelding. Meldingen om stansen kom klokken 11.55, og det er uklart hvor lenge det vil være stengt for togtrafikk..

VG - 15 maj 24 kl. 10:49

Advarer mot flom i pinsen

Snøsmelting de neste dagene gir flom på gult nivå i Deler av Sør-Norge. I flere elver er det ventet en flomtopp i løpet av pinsehelgen, ifølge NVE..

VG - 15 maj 24 kl. 05:13

Fransk hodepine i Stillehavet: Opptøyer og plyndring på Ny-Caledonia

Deler av urbefolkningen på den idylliske ferieøya ønsker uavhengighet fra Frankrike..

NRK - 15 maj 24 kl. 00:00

EU håper å bevisstgjøre influensere

EU innfører tiltak i håp om å få influensere til å bidra positivt i samfunnet, særlig overfor unge. EU håper tiltakene vil bidra til økt bevisstgjøring hos influensere slik at de forstår hvor skadelig det er dersom de Deler feilinformasjon, desinformasjon, hatprat eller snakker nedsettende om andre. Influensere er for mange unge den eneste kilden til nyheter og meningsytringer, og EU mener derfor at det påhviler dem et stort ansvar.

NRK - 14 maj 24 kl. 08:57

Stridsvogner rykker lenger inn i Rafah

Israelske stridsvogner kjører nå inn i østlige Deler av byen Rafah på Gazastripen. Det sier innbyggere i byen til nyhetsbyrået Reuters, som ikke kan bekrefte opplysningene selv. Israel har lenge varsla en bakkeinvasjon av byen, som ligger nær grensa mot Egypt..

NRK - 14 maj 24 kl. 08:09

Wirkola regisserer «Bridgerton»-stjerne

Bransjenyhetsstedet Deadline skriver at de har fått bekreftet nyheten om at norske Wirkolas nye film blir en hai-thriller han både har skrevet og skal regissere for Sony. De skriver også at Phoebe Dynevor, som slo gjennom med hovedrollen i første sesong av «Bridgerton» på Netflix, er i dialog om hovedrollen i den skremmende sjøfilmen. Tirsdag morgen bekrefter Wirkola begge Deler til VG: At han skal regissere og at Dynevor er i boks.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com