Dan Eivind Lid

Wednesday, 20 October, 17:28

Nyheter om Dan Eivind Lid

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 aug 21 kl. 14:01

Ankesaken etter Lid-drap i oktober

Ankesaken mot de tre mennene som er dømt for drapet på Dan Eivind Lid i oktober i fjor, kommer opp i Agder lagmannsrett 18. oktober. Det kommer fram i ferske fengslingskjennelser for de to mennene som ble dømt til de lengste straffene etter drapet.

VG - 14 maj 21 kl. 13:34

Dømt for drapet på Dan Eivind Lid

En 55 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til 15,5 år i fengsel for drapet på Dan Eivind Lid. En 46 år gammel mann fra Russland er dømt til åtte års fengsel for grovt ran med døden til følge..

VG - 09 apr 21 kl. 09:06

Kristiansand-drapet: To tiltalt for drapet på Dan-Eivind Lid

To av de tre som har vært siktet for drapet på Dan Eivind Lid er nå tiltalt for drap..

Klartale - 14 maj 21 kl. 13:50

Dømt til over 15 års fengsel for drapet på Lid

En 55 år gammel mann er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet på Dan Eivind Lid..

NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drapet på Lid

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet..

NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drap

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet. Det melder Fædrelandsvennen. Lid ble funnet død sin egen leilighet i Suldalen i Kristiansand 3.

NRK - 27 apr 21 kl. 13:14

Krev strenge straffar for tiltalte

Påtalemakta ber om 17 og 18 år i fengsel for dei to som er tiltalte for drapet på Dan Eivind Lid i Kristiansand i fjor. Det skriv Fædrelandsvennen. Ein tredje mann er tiltalt for grovt ran av Lid, og det er lagt ned påstadn om 9 år i fengsel..

NRK - 13 apr 21 kl. 14:37

Innrømmer straffskyld for ran

55-åringen fra Kristiansand som har nektet straffskyld for ran og drap på Dan Eivind Lid sa i retten i dag at han likevel innrømmer medvirkning til ran. Han nekter fortsatt å ha vært inne i leiligheten natten Lid ble drept..

NRK - 12 apr 21 kl. 12:02

De tre tiltalte nektet straffskyld

De tre mennene som er tiltalt for å være involvert i ran og drap på Sian-aktivisten Dan Eivind Lid, nekter alle straffskyld. Rettssaken mot de tre startet i Kristiansand tingrett i dag. Lid ble funnet død i sin leilighet i Kristiansand i fjor..

VG - 09 apr 21 kl. 09:06

Kristiansand-drapet: To tiltalt for drapet på DanEivind Lid

To av de tre som har vært siktet for drapet på Dan Eivind Lid er nå tiltalt for drap..

NRK - 09 apr 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på Sian-aktivist

To menn er tiltalt for drapet på 48 år gamle Dan Eivind Lid i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning, ifølge tiltalen fra Kristiansand tingrett. Rettssaken starter mandag..

NRK - 09 apr 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på 48-åring

To menn er tiltalt for drap på Dan Eivind Lid (48) i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning. Mannen var aktiv i den islamkritiske organisasjonen Sian, men politiet mener drapet ikke var politisk motivert.

NRK - 09 apr 21 kl. 09:34

Krever rettssak utsatt

55-åringen som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid, begjærer rettssaken utsatt. Hovedforhandlingen starter allerede mandag, og tiltalen ble forkynt torsdag. Forsvarer Torleiv Drangsland sier de ikke får nok tid til å forberede seg på bevisene..

NRK - 24 mar 21 kl. 10:13

Statsadvokaten behandler drapssak

Det er fremdeles ikke tatt ut tiltale mot de tre mennene som er sikta for drapet på Sian-aktivist Dan Eivind Lid. Statsadvokaten har oversendt sin innstilling til Riksadvokaten. Rettssaken er berammet 12.

VG - 04 mar 21 kl. 21:59

Politiet avlyttet Kristiansand-siktede: «jeg slo ... jeg slo ... og jeg slo»

I en samtale mellom to av de tre som er siktet for drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand, uttaler den siktede 55-åringen at han «slo det han kunne» og bare ble «villere og villere»..

Dagbladet - 04 okt 20 kl. 13:22

SIAN-medlem Dan-Eivind (48) funnet død

Det var Dan-Eivind Lid som ble funnet død i leiligheten sin i Kristiansand lørdag. Politiet etterforsker dødsfallet..

P4 - 21 okt 20 kl. 15:47

To varetektsfengslet etter drap

To av de tre mennene som er siktet for drapet på SIAN-aktivist Dan Eivind Lid i Kristiansand har i dag blitt varetektsfengslet. Begge er fengslet i fire uker med brev og besøksforbud, der to av ukene er i full isolasjon. Den siste siktede blir fremstilt for varetektsfengsling i morgen.

Klartale - 20 okt 20 kl. 14:25

Tre personer er pågrepet for å ha drept Lid

Politiet mener Dan Eivind Lid ble drept. Han hadde synlige skader da han ble funnet. Politiet sier de har pågrepet tre personer i saken..

NRK - 15 dec 20 kl. 12:11

Forelenget varetekt etter SIAN-drap

En 45-åring som er sikta for drapet på Dan Eivind Lid, er varetektsfengsla for fire nye uker, to i full isolasjon. To andre personer er også sikta for å ha tatt livet av SIAN-profilen i hans eget hjem..

NRK - 15 dec 20 kl. 12:11

Forlenget varetekt for drap

En 45-åring som er sikta for drapet på Dan Eivind Lid, er varetektsfengsla for fire nye uker, to i full isolasjon. To andre personer er også sikta for å ha tatt livet av SIAN-profilen i hans eget hjem..

P4 - 08 okt 20 kl. 06:28

Undersøker narkotips

Politiet skal ha mottatt opplysninger om at Dan Eivind Lid oppbevarte en betydelig mengde narkotika i hjemmet sitt, skriver VG. Dette skal ha vært borte da han ble funnet drept forrige lørdag. Lid, som var en sentral profil i den høyreekstreme gruppen Sian, ble funnet med flere synlige skader.

P4 - 05 okt 20 kl. 14:41

- Ingenting som tyder på at drapet var politisk motivert

Det er foreløpig ingenting som tyder på at drapet på Dan-Eivind Lid, som var en sentral profil i den høyreekstreme gruppen Sian, var politisk motivert. Det kom frem på en pressekonferanse med politiet for kort tid siden. Lørdag ettermiddag ble Lid funnet drept i leiligheten sin i Kristiansand.

P4 - 23 okt 20 kl. 17:15

Drapssiktet knyttes til høyreekstremt miljø

En av de tre som er siktet for drapet på SIAN-aktivisten Dan Eivind Lid i Kristiansand har tidligere vært i politiets søkelys tidligere for høyreekstremisme. Det skriver Filter Nyheter. Ifølge deres opplysninger har mannen i 30-årene delt innlegg på sosiale medier fra den høyreekstreme organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen.

P4 - 22 okt 20 kl. 15:16

Varetektsfengslet etter drap i Kristiansand

Den tredje siktede etter drapet på Dan Eivind Lid i Kristiansand, er i dag varetektsfengslet i to uker med brev- og besøksforbud. I går ble de andre to siktede begge varetektsfengslet i fire uker, der to av ukene er i full isolasjon opplyser Agder politidistrikt..

NRK - 22 okt 20 kl. 15:07

Varetekstfengslet i drapssak

Den tredje personen som er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand er varetektsfengslet i to uker, melder politiet.

NRK - 21 okt 20 kl. 15:35

To drapssiktede i varetekt

To av de tre personene som er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Dan Eivind Lid i Kristiansand er onsdag varetektsfengslet i fire uker. Det melder politiet i Agder..

Aftenposten - 21 okt 20 kl. 15:06

Fire ukers varetekt for drapssiktet i Kristiansand

En 55 år gammel mann som er siktet etter drapet på Dan Eivind Lid, er i Aust-Agder tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud..

Aftenposten - 21 okt 20 kl. 15:06

Fire ukers varetekt for to av de tre drapssiktede i Kristiansand

To av personene som er siktet for å ha drept eller medvirket til drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand, er varetektsfengslet i fire uker..

VG - 20 okt 20 kl. 17:19

Forsvarer: Siktet i 50-årene nekter befatning med drap på SIAN-profil

Politiet har pågrepet tre menn for drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand. En av dem stiller seg nå helt ukjent til politiets anklager..

NRK - 20 okt 20 kl. 14:41

Kjent av politiet fra før

Politiet bekreftet på pressekonferansen at alle de tre som er siktet for drapet på Dan Eivind Lid er kjent for politiet fra før. To av dem er domfelte. Politiadvokat Morten Formo ønsker ikke å si om de siktende tilhører et spesielt miljø..

NRK - 20 okt 20 kl. 14:41

Drapssiktede er kjent av politiet

Politiet bekreftet på pressekonferansen at alle de tre som er siktet for drapet på Dan Eivind Lid er kjent for politiet fra før. To av dem er tidligere domfelt. Politiadvokat Morten Formo ønsker ikke å si om de siktende tilhører et spesielt miljø..

NRK - 20 okt 20 kl. 14:02

Tre pågrepet i Kristiansand

Tre personer er pågrepet etter drapet på Sian-profil Dan Eivind Lid, opplyser politiet på en pressekonferanse i Kristiansand..

NRK - 20 okt 20 kl. 14:04

Ikke politisk motivert

Politiet mistenker ikke at drapet på tidligere Sian-aktivist Dan Eivind Lid er politisk motivert. De tre siktede i saken vil bli framstilt for varetektsfengsling onsdag eller torsdag. Pårørende er informert om pågripelsene..

NRK - 20 okt 20 kl. 14:04

Mistenker ikke politisk motiv

Politiet sier ingenting tyder på at drapet på tidligere Sian-aktivist Dan Eivind Lid var politisk motivert. De tre siktede i saken vil bli framstilt for varetektsfengsling onsdag eller torsdag. Pårørende er informert om pågripelsene..

Aftenposten - 20 okt 20 kl. 13:01

Flere personer er pågrepet etter drapet i Kristiansand

Politiet har innkalt til pressekonferanse tirsdag ettermiddag i forbindelse med at Dan Eivind Lid ble funnet drept lørdag 3. oktober. Flere personer er pågrepet..

Aftenposten - 20 okt 20 kl. 13:01

Tre personer er pågrepet etter drapet i Kristiansand

Dan Eivind Lid ble funnet død lørdag 3. oktober. De siktede er kjent for politiet i Kristiansand.

NRK - 20 okt 20 kl. 12:51

Fleire arresterte i Kristiansand

Fleire personar er arresterte etter drapet på Sian-profil Dan Eivind Lid, det erfarer NRK. Politiet har kalla inn til pressekonferanse om saka klokka 14..

Klartale - 15 okt 20 kl. 12:17

Politiet etterlyser bil etter drap

Noen drepte Dan Eivind Lid, mener politiet. Politiet i Agder etterlyser en bil..

VG - 15 okt 20 kl. 11:16

Kristiansand-drapet: Politiet etterlyser bil

Politiet etterlyser en bil i forbindelse med etterforskningen av drapet på SIAN-aktivist Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand..

Aftenposten - 15 okt 20 kl. 11:17

Politiet etterlyser bil etter drap i Kristiansand

I forbindelse med etterforskningen av drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand, etterlyser politiet i Agder en bil..

NRK - 15 okt 20 kl. 11:20

Etterlyser bil i drapssak

Politet etterlyser en bil som skal ha blitt observert utenfor leiligheten til avdøde Dan Eivind Lid i tidsrommet 05.00 og 06.00 lørdag 3.

Aftenposten - 15 okt 20 kl. 11:17

Politiet etterlyser bil i drapssak i Kristiansand

I forbindelse med etterforskningen av drapet på Dan Eivind Lid (48) i Kristiansand, etterlyser politiet i Agder en bil..

VG - 08 okt 20 kl. 10:44

Kristiansand-drapet: Politiet er blitt fortalt at offeret oppbevarte narkotika

KRISTIANSAND (VG) Politiet skal ha mottatt opplysninger om at Dan Eivind Lid (48) oppbevarte en betydelig mengde narkotika i sitt hjem. Dette skal ha vært borte da han ble funnet drept..

Aftenposten - 06 okt 20 kl. 16:12

Drapet i Kristiansand: Politiet ber om tips

Politiet ber folk som har vært i Gamle Mandalsvei og Suldalen i Kristiansand om tips som kan hjelpe dem i etterforskningen av drapet på Dan-Eivind Lid..

VG - 06 okt 20 kl. 15:07

Kristiansand-drapet: Undersøker avdødes kriminelle fortid

KRISTIANSAND (VG) Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen for drapet på SIAN-aktivist Dan Eivind Lid. De kartlegger nå 48-åringens kriminelle fortid..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt