Dager

Monday, 20 September, 01:21

Nyheter om Dager

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 aug 21 kl. 13:13

Mot sommer-rekord i Oslo

Sommervarmen holder seg. Med rundt 20 grader i hele Sør-Norge ut august kan det bli rekord i antall Dager med over 20 grader, røper meteorologen overfor NTB. – Vi ser at Blindern i Oslo har hatt 76 Dager med temperaturer over 20 grader i løpet av juni, juli og august.

Aftenposten - 16 aug 21 kl. 15:56

Kabul kan falle på 90 Dager, mente amerikanerne. Tre Dager senere hadde det skjedd. Hvordan kunne de bomme så kraftig?

Taliban kan ta Kabul på 90 Dager, sa amerikansk etterretning. Fire Dager senere kontrollerte de ekstreme islamistene….

NRK - 10 minutter siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre Dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 9 timer siden

Valglokaler stenger i Russland

Valglokalene har begynt å stenge i noen av Russlands elleve tidssoner, og det tre Dager lange valget er snart over. Resultatet regnes å være gitt på forhånd. I teorien er alle de 450 setene i Dumaen, underhuset i nasjonalforsamlingen, i spill.

NRK - Igår: 00:14

570 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 570 koronasmittede i Norge. Det er 270 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 896 koronasmittede per dag.

NRK - Igår: 00:13

Romturister returnerer til jorden

Romkapselen «Crew Dragon» som har vært på reise i tre Dager i verdensrommet med fire turister er ventet å returnere til jorden natt til søndag. Den skal etter planen lande i havet utenfor kysten i Florida, der det vil være en flåte som er i beredskap, skriver CNN..

VG - Igår: 19:13

Warholm med ny pers: Ufattelig sliten - treningsnarkoman igjen mandag

Karsten Warholm (25) mener det er greit å bli karakterisert som treningsnarkoman: Etter å ha tynt reservertanken og satt personlig rekord på 300 meter i Trond Mohn Games, regner han med å møte til trening igjen om et par Dager..

NRK - Igår: 15:18

Hareide: – Vond og vanskelig dag

Tidligere KrF-leder og samferdselsminister Knut Arild Hareide sier til NTB etter Kjell Ingolf Ropstads avgang at denne dagen er vond og vanskelig. – Jeg kjenner at dette er en vond og vanskelig dag. Men mest krevende er det for Kjell Ingolf og familien.

NRK - 17 aug 21 kl. 08:46

Nedstengning i hele New Zealand

New Zealands statsminister Jacinda Ardern annonserte tirsdag at hele landet stenges ned i tre Dager, ifølge Reuters. Nedstengningen i Auckland vil vare i syv Dager. – New Zealand vil gå inn i en tre Dager lang nedstengningen etter å ha registrert sitt første tilfelle av lokalt overført Covid-19 på seks måneder, sa statsminister i en tale til nasjonen..

Aftenposten - Igår: 08:00

«Hold på rutinene», sa søvnekspertene. Det var nok av skrekkeksempler å vise til.

Vi sto i det og holdt på reglene, helt til for to Dager siden..

VG - Igår: 06:05

Sanner seks Dager før valget: - Vi er ikke tjent med at de får dette

For en uke siden avviste finansminister Jan Tore Sanner (H) at han holdt tilbake dokumenter om et utvalg som skal vurdere Oljefondets fremtid. Nå kan VG avdekke hvordan Sanner grep inn i saken..

NRK - I førrgår: 00:15

763 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 763 koronasmittede i Norge. Det er 538 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 935 koronasmittede per dag.

NRK - I førrgår: 22:25

ESPN: Pelé tilbake på sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare tre Dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital.

Aftenposten - I førrgår: 20:15

Snart kommer den normale hverdagen. Det kan bety svært mange hjemmetester fremover.

Om ti Dager lempes det på karantenekravene. Da kan nærkontakter teste seg daglig og fortsatt gå på jobb, være sosial og….

Dagbladet - I førrgår: 18:51

Kan være snakk om Dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

NRK - I førrgår: 14:07

Ber om utsettelse av jernbanepakke

Arbeiderpartiet har bedt regjeringen om å ikke behandle EUs fjerde jernbanepakke i EØS-komiteens møte 24. september, skriver Fri fagbevegelse. – Vi er i en veldig spesiell situasjon der partiene som stemte mot tilslutningen til EUs fjerde jernbanepakke i Stortinget, nå har fått flertall i Stortinget.

Klartale - 01 sep 21 kl. 11:35

Eli (21) har bodd i karantenehotell i 10 Dager

Den 22. august fikk Eli Johannessen vondt i halsen og hodet. Nå har hun vært isolert på hotell i 10 Dager..

NRK - I førrgår: 05:00

Skuespiller klar for verdensrommet

Den russiske skuespilleren Julija Peresild sier det er for sent å bekymre seg for utfordringene ved å spille inn film i verdensrommet. – Om du er redd for ulv, bør du ikke gå inn i skogen. Det er for sent å være redd, sa Peresild til journalister under en digital pressekonferanse torsdag.

NRK - 17 sep 21 kl. 00:13

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 16 sep 21 kl. 00:15

969 nye koronasmittede siste døgn

For femte døgnet på rad er trenden for koronasmitte synkende. Det siste døgnet er det registrert 969 koronasmittede i Norge. Det er 577 færre enn samme dag i forrige uke.

VG - 15 sep 21 kl. 21:09

Jennifer Aniston dropper Emmy Awards

Mens superstjernene i disse Dager går fra den ene festen til den andre, velger Jennifer Aniston (52) å stå over søndagens store TV–prisutdeling..

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 07:46

Arbeiderpartiets aller første statsminister mistet jobben etter bare 18 Dager

Aldri har så mange nordmenn vært så redde for en ny statsminister som for Christopher Hornsrud i 1928..

NRK - 15 sep 21 kl. 07:13

Gorillaer i dyrepark koronasmittet

Minst 18 av de 20 gorillaene i dyreparken i Atlanta i den amerikanske delstaten Georgia har testet positivt for koronavirus, skriver nyhetsbyrået AP. Minst fire av dem er smittet med deltavarianten. De første positive testene ble bekreftet fredag etter at ansatte hadde merket at gorillaene hostet, hadde rennende nese og viste endringer i appetitten.

NRK - 15 sep 21 kl. 00:23

1219 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 1.219 koronasmittede i Norge. Det er 485 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - 14 sep 21 kl. 05:03

Lokker med gavekort i Russland

Entusiasmen er lav i den russiske befolkningen foran helgens valg. Derfor lokker myndighetene med gavekort, biler og leiligheter for å øke lysten til å delta. President Vladimir Putins parti Forente Russland ligger ikke særlig godt an på meningsmålingene.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:16

1120 nye koronasmittede siste døgn

koronasmittede i Norge. Det er 84 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

E24 - 13 sep 21 kl. 15:31

Vinglete Wall Street etter fem Dager med fall

Etter en hel uke med nedgang, vingler Wall Street seg inn i den nye uken. Twitter og Airbnb får juling etter nye Goldman Sachs-anbefalinger..

VG - 13 sep 21 kl. 12:48

Skogbranner i Spania: – Hele fjellsiden står i brann

I fem Dager har skogbranner herjet i den spanske regionen Andalucía. – Fra huset hvor vi holder til kan vi se hele fjellsiden stå i brann, sier Svein Erik Alte (68) til VG..

NRK - 13 sep 21 kl. 12:13

Dømt for brudd på karanteneplikt

En mann er i Søndre Østfold tingrett dømt for brudd på karanteneplikten. Ifølge tilståelsesdommen tok han toget fra Moss til Oslo en gang i desember selv om han skulle vært i karantene. Han ble også dømt for fire andre lovbrudd og har fått en straff på 45 Dager betinget fengsel og en bot på 30 000 kroner..

VG - 13 sep 21 kl. 10:54

Warholms vanvittige tre år lange seiersrekke: – Jeg er stolt

KRISTIANSAND (VG) 1101 Dager og 21 løp ubeseiret på 400 meter hekk. Karsten Warholm virker uslåelig, men kan se langt etter å tangere tidenes mestvinnende på distansen..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 10:54

Warholms vanvittige tre år lange seiersrekke: – Jeg er stolt

KRISTIANSAND (VG) 1101 Dager og 21 løp ubeseiret på 400 meter hekk. Karsten Warholm virker uslåelig, men kan se langt….

VG - 13 sep 21 kl. 07:42

Anne Holt: – Vår type demokrati forutsetter uenighet

I kveld, når dørene stenges i valglokalene, har alle som stemte avlagt en implisitt erklæring: Det er dette systemet vi vil ha, i dag og i alle andre Dager som kommer. Og så får vi heller diskutere videre i morgen..

NRK - 13 sep 21 kl. 05:36

60 barn drept i Niger

Stadig flere barn blir ofre for dødelige angrep, vold og tvangsrekruttering av væpnede grupper i Niger, ifølge en rapport fra Amnesty International. Situasjonen er særlig gjeldende i konfliktrammede områder ved landets grenser mot Mali og Burkina Faso, ifølge menneskerettighetsorganisasjonen. Over 60 barn er blitt drept av væpnede grupper i regionen Tillaberi nordvest i landet siden nyttår.

NRK - 13 sep 21 kl. 00:15

653 nye koronatilfeller i Norge

Søndag ble det registrert 653 nye koronasmittede her i landet. Det er 412 færre enn forrige søndag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1268 koronasmittede per dag.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:42

Ikke krav om vaksinepass i England

Britiske helsemyndigheter har droppet planen om vaksinepass for å komme inn på nattklubber og andre folketette steder i England inntil videre. Helseminister Sajid Javid sa søndag at regjeringen har lagt planen på hylla, men at den er god å ha i reserve og kan tas fram igjen om smittesituasjonen forverrer seg drastisk. Regjeringen ombestemte seg bare Dager etter at sekretæren for vaksinasjon og kultursekretæren mente at vaksinepass var nødvendig, trass i voksende motstand fra noen konservative medlemmer av parlamentet.

NRK - 12 sep 21 kl. 19:16

Tropisk storm i Mexicogolfen

Den tropiske stormen Nicholas som bygger seg opp i Mexicogolfen søndag, truer kystområdene i Mexico, Texas og Louisiana med kraftig regn og flom. Meteorologene ved National Hurricane Center i Miami melder at tropiske stormvarsler er sendt ut for kysten av Texas og den nordøstlige kysten av Mexico. Nicholas ventes å bevege seg sakte oppover kysten og kan gi voldsomme regnmengder over flere Dager.

NRK - 11 aug 21 kl. 14:25

Taliban kan ta Kabul innen 90 Dager

Taliban kan omringe Afghanistans hovedstad Kabul på 30 Dager, og potensielt erobre byen innen de 90 neste dagene. Det forteller en tjenesteperson i det amerikanske forsvaret til Reuters, som siterer en etterretningsrapport. Talibans krigere har tatt kontroll over ni provinshovedsteder på seks Dager, og kontrollerer nå omtrent 65 prosent av landet..

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 16:03

Andersen om termineringen av Brann-kontrakten: – Det ga mening

Mikkel Andersen (32) terminerte kontrakten sin med Brann ti Dager etter det mye omtalte nachspielet på Brann Stadion..

NRK - 27 aug 21 kl. 13:55

Bussjåfør slipper fengsel

En bussjåfør er dømt til betinget fengsel etter å ha kjørt på en 37 år gammel mann i et fotgjengerfelt i Trondheim i fjor høst. Han ble alvorlig skadet og døde 17 Dager senere. Men dødsfallet hadde ikke direkte sammenheng med skadene.

VG - 12 sep 21 kl. 16:03

Andersen om termineringen av Brann-kontrakten: – Det ga mening

Mikkel Andersen (32) terminerte kontrakten sin med Brann ti Dager etter det mye omtalte nachspielet på Brann Stadion. Nå uttaler han seg for første gang etter returen til Danmark..

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 07:43

«Jeg elsker deg»

Da kona Donna lå på intensiven med covid-19, sto ektemannen Gary på parkeringsplassen utenfor sykehuset med et skilt i ti Dager..

NRK - 12 sep 21 kl. 07:20

Dansk vaksine til New Zealand

New Zealand kjøper 500.000 ekstra doser av Pfizer-vaksinen fra Danmark for å holde oppe takten i vaksineprogrammet. Statsminister Jacinda Ardern oppfordrer alle newzealendere som ennå ikke er vaksinert til å gjøre det så snart som mulig.

NRK - 12 sep 21 kl. 00:18

840 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 840 koronasmittede i Norge. Det er 309 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt