Dag

Wednesday, 20 October, 18:35

Nyheter om Dag

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppDaget 508 nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme Dag i forrige uke.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:09

Ulstein vil ikke bli partileder

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF. – I Dag har jeg orientert valgnemnda om at jeg ikke stiller som partilederkandidat for KrF nå, sier Ulstein. Fungerende partileder Olaug Bollestad bekreftet i Dag at hun er aktuell som ny partileder.

NRK - 6 timer siden

Kongen åpner sametinget

Hans majestet Kong Harald og kronprins Haakon åpner i Dag det niende Sametinget i Karasjok. Også konstitueringen av det nye sametinget skjer i Dag. ..

NRK - Igår: 07:42

Leverer tilbake uniform i protest

2200 oppsagde SAS-pilotar skal demonstrere i Noreg, Sverige og Danmark i Dag. Pilotane ber Stortinget om hjelp, og ber dei stoppe SAS- sine dotterselskap-planar. Pilotane ynsker at det skal stillast krav til at tidlegare tilsette skal bli prioritert når SAS skal tilsette nye.

VG - I førrgår: 15:13

Parlamentet minnes knivdrept politiker: Ønsker mildere ordskifte

Det britiske underhuset trer sammen i Dag for å minnes representanten som freDag ble knivdrept: – I Dag kan vi starte på ny, sier speaker sir Lindsay Hoyle..

Aftenposten - I førrgår: 13:06

Hedvig Montgomery: Fem råd til deg som har et ensomt barn

Dag ut og Dag inn sitter 14-åringen alene på rommet sitt. Hvorfor har han ikke venner?.

NRK - I førrgår: 00:18

209 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 209 koronasmittede personer i Norge. Det er 78 færre enn samme Dag i forrige uke. De siste sju Dagene er det i snitt registrert 398 koronasmittede per Dag her i landet.

NRK - 17 okt 21 kl. 00:15

334 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 334 koronasmittede i Norge. Det er 113 flere enn samme Dag i forrige uke. De siste sju Dagene er det i snitt registrert 409 koronasmittede per Dag.

NRK - 16 okt 21 kl. 00:19

423 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 423 koronasmittede i Norge. Det er 44 færre enn samme Dag i forrige uke. De siste sju Dagene er det i snitt registrert 393 koronasmittede per Dag.

NRK - 15 okt 21 kl. 19:10

Kjerkol: Ikke gode nok i Dag

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier at helsetjenestene ikke er gode nok til å håndtere syke som kan være farlige. Hun mener dialogen med politiet må ses på, skriver NTB. Politiet mener mistanken om at det var psykisk sykdom som lå bak massedrapet på Kongsberg er styrket.

NRK - 15 okt 21 kl. 05:03

81 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 81 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 49 færre enn samme Dag forrige uke, og 22 færre enn onsDag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 134 smittede per Dag..

NRK - 08 okt 21 kl. 01:22

Foreslår Noresjø som partileder

Nordland KrF foreslår Ingelin Noresjø (45) som ny leder i Kristelig Folkeparti etter Kjell Ingolf Ropstad. Hun er i Dag andre nestleder i partiet. Noresjø er fra Fauske og var medlem i fylkesrådet i Nordland før hun i fjor ble statssekretær for samferdselsminister Knut Arild Hareide.

NRK - 15 okt 21 kl. 00:14

356 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 356 koronasmittede i Norge. Det er 152 færre enn samme Dag i forrige uke. De siste sju Dagene er det i snitt registrert 399 koronasmittede per Dag.

NRK - 14 okt 21 kl. 20:39

Flere avbestiller teater

Familieforestillingen «Yggdrasil» som spilles på Stjørdal i Trøndelag, har etter gårsDagens hendelser på Kongsberg fått henvendelser fra folk som ønsker å avbestille sine billetter. I teateret dukker det opp tre bueskyttere. Det har vakt reaksjoner i etterkant av hendelsene.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

TorsDag ble den nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell Dag å overta ansvaret på.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:46

Mortensrud-offer begraves

20 år gamle Hamse Hashi Adan, som ble skutt og drept på Mortensrud forrige uke, blir begravet i Dag. Begravelsesseremonien på Alfaset gravlund begynner klokka 12 i Dag, torsDag..

NRK - 14 okt 21 kl. 05:02

102 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 102 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 53 færre enn samme Dag forrige uke, og 51 færre enn tirsDag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 139 smittede per Dag.

NRK - 14 okt 21 kl. 00:16

399 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 399 koronasmittede i Norge. Det er 81 færre enn samme Dag i forrige uke. De siste sju Dagene er det i snitt registrert 421 koronasmittede per Dag.

NRK - 13 okt 21 kl. 17:51

Endå ei toppnotering på Oslo Børs

Oslo Børs sette onsDag ny rekord etter oppgang for femte Dag på rad. Den nye rekorden er på 1.184,29 poeng.

NRK - 13 okt 21 kl. 17:48

Avviser press frå Bollestad

I Dag vart det klart at Dag-Inge Ulstein ikkje stiller til val som partileiar for KrF. På same tid fortalde Olaug Bollestad at ho har svart valkomiteen i KrF om at ho er aktuell som ny partileiar. Ulstein har vert omtalt som hennar største konkurrent.

NRK - 15 minutter siden

Frykter smittetall på 100.000

Det er registrert flere enn 40.000 nye smittetilfeller med koronaviruset hver Dag i åtte Dager i Storbritannia. Det skriver BBC.

NRK - 15 minutter siden

Ny deltavariant i Storbritannia

Det er registrert flere enn 40.000 nye smittetilfeller med koronaviruset hver Dag i åtte Dager i Storbritannia. Det skriver BBC.

NRK - 1 time siden

Svært lav vannstand

Norges vassdrags- og energidirektorat publiserte i Dag vannmagasinstatistikken for uke 41. Den viser at fyllingsgraden i norske vannmagasiner er på 67,5 prosent. Fyllingsgraden har ikke vært så lav siden 2006.

NRK - 3 timer siden

Overgrepssaken i Brann henlegges

Statsadvokaten henlegger saken hvor en fotballspiller var siktet for seksuelt overgrep på et nachspiel på Brann Stadion. – Jeg har i Dag besluttet at voldtektssaken skal henlegges på bevisets stilling, skriver statsadvokat Ellen Cathrine Greve i en pressemelding..

NRK - 4 timer siden

Smittebølge i Polen

Polens helseminister Adam Niedzielski sier landet har opplevd en eksplosjon i koronasmittede de siste Dagene. Det melder Reuters. Ifølge Niedzielski ligger Polen an til å se godt over 5000 smittede per Dag neste uke.

NRK - 4 timer siden

Kongen åpnet Sametinget

Kong Harald trakk blant annet fram klimaendringene og samehets da han åpnet det 9. sametinget i Karasjok. – Vi ser i Dag flere eksempler på at klimaet er i endring.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:09

Ulstein stiller ikke som partileder

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF. – I Dag har jeg orientert valgnemnda om at jeg ikke stiller som partilederkandidat for KrF nå, sier Ulstein i en pressemelding. Nyheten kommer kort tid etter at fungerende partileder Olaug Bollestad bekreftet at hun er aktuell som ny partileder.

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 11:16

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF

Dag-Inge Ulstein sier at han har orientert valgnemnda i KrF om at han ikke stiller til valg som partileder nå..

NRK - 7 timer siden

30 gradar forskjell i Noreg

I Dag tidleg var det 30 gradar forskjell i temperaturane i nord og sør i Noreg, melder Meteorologisk institutt på Twitter. Bergebydalen hadde -17 grader, som er den lågaste temperaturen som er målt denne sesongen..

E24 - 7 timer siden

Investtech-analyse: De sterkeste aksjene blant dyre selskaper

En høy P/E indikerer at markedet betaler mye for aksjen i Dag, men forventer at resultatet vil øke fremover. Vi ser på tre sterke aksjer med høy P/E..

Klartale - 9 timer siden

Samene feiret at et viktig dokument er sendt hjem

Dokumentet er det viktigste for samene. TirsDag fikk de det, etter 270 år. – En stor Dag for samene, sa kongen..

VG - 9 timer siden

Kulturministerens vanskelige og viktige jobb

Motkulturer har aldri vært viktigere enn i Dag. Derfor er det særlig viktig at vi får en kulturminister som er i stand til å holde tunga rett i munnen, og se videre og utover landskapet der et taleført og mektig flertall som oftest setter agendaen..

NRK - 13 okt 21 kl. 06:55

Krev inntektsauke for bønder

Landbruket forventar at den nye regjeringa legg fram ein plan for inntektsopptrapping for landets bønder. Kjersti Hoff, styreleiar i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, seier inntektsgapet mellom bøndene og andre yrkesgrupper må tettast. – Bur ein i Noreg, forventar vi at vi har ein slags inntektsutjamning.

NRK - 10 timer siden

Ny direktør i Burberry

Det britiske motehuset har utnemnd Jonathan Akeroyd som ny administrerande direktør. Han startar i jobben i april neste år, melder Reuters. Akeroyd er i Dag sjef for Gianni Versace, og har tidlegare vore direktør for motehuset Alexander McQueen..

NRK - 13 okt 21 kl. 05:03

156 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 156 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er fire flere enn samme Dag forrige uke, men 22 færre enn Dagen før. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 145 smittede per Dag.

NRK - 13 okt 21 kl. 00:16

590 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 590 koronasmittede i Norge. Det er åtte flere enn samme Dag i forrige uke. De siste sju Dagene er det i snitt registrert 433 koronasmittede per Dag.

NRK - 18 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

TirsDag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsDag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per Dag.

E24 - 12 okt 21 kl. 22:03

Ny Dag med nedgang på Wall Street

De amerikanske børsene falt for andre Dag på rad tirsDag. Markedene er i «vent og se»-modus før den forestående resultatsesongen, ifølge storbank..

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 19:30

Svært mange av studentene mine som hadde treer i matematikk, er i Dag dyktige matematikklærere

Svært mange av studentene mine som hadde treer i matematikk, er i Dag dyktige lærere – også i matematikk..

VG - Igår: 18:26

Historisk samedokument har funnet veien hjem

Etter 270 år har samenes viktigste dokument endelig kommet hjem til Sápmi. – En stor Dag for samene, sier kong Harald..

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

TirsDag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - Igår: 11:42

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i Dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..

Aftenposten - Igår: 07:57

I Dag får Sør-Norge høyeste strømpris noensinne

Til tross for flere toppnivåer de siste ukene fortsetter strømprisene å stige..

Dagbladet - Igår: 08:05

- La bilen stå

Har du ikke lagt om til vinterdekk i Dag, er oppfordringen fra meteorologene, politiet og Vegvesenet helt klar..

E24 - Igår: 08:00

Høyeste strømpris i Sør-Norge noensinne

Til tross for flere toppnivåer de siste ukene fortsetter strømprisene å stige. TirsDag settes det rekord for andre Dag på rad..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt