Dag

Sunday, 14 August, 10:59

Nyheter om Dag

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste Dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

NRK - 09 aug 22 kl. 07:13

Høye priser også i Dag

Det blir dyrest strøm i landet på Sørlandet også i Dag. Ifølge Noorpool blir maksprisen 441 øre mellom kl. 19 og 20 i kveld, mens gjennomsnittsprisen i Dag blir 338 øre..

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:16

Regjeringen vil betale mer av strømmen din

Stortinget kan måtte avbryte ferien sin. Det avgjøres manDag. Årsaken er strømkrise.

NRK - Igår: 13:28

Stelte bussen til Bodø/Glimt

Øst politidistrikt melde i Dag at dei hadde stoppa ein buss med eit unormalt køyremønster. Bussen var stolen og føraren var ein kjenning av politiet. No melder Avisa Nordland at det var bussen til Bodø/Glimt som blei stolen.

E24 - 11 aug 22 kl. 10:16

IEA venter høyere oljebruk i 2022

Det internasjonale energibyrået (IEA) jekker opp forventningene til veksten i oljeetterspørsel med 380.000 fat per Dag, og ser nå for seg at oljebruken vil øke med 2,1 millioner fat per Dag i 2022..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 23:41

Gorillaz avsluttet Øyafestivalens første Dag med en nostalgisk hitparade

Gorillaz avsluttet Øyafestivalens første Dag med en nostalgisk hitparade..

Aftenposten - 10 aug 22 kl. 06:36

Nye tall for prisvekst kommer i Dag. Derfor øker prisene.

Har du merket at handleturen er blitt dyrere i juli? I Dag får vi vite akkurat hvor mye prisene har økt..

Aftenposten - 2 timer siden

Da ting så som verst ut i Vålerenga, undervurderte han én ting

Da Vålerenga raknet i vår, stormet det rundt Dag-Eilev Fagermo. I dette intervjuet forteller VIF-sjefen om grepene han….

NRK - 07 aug 22 kl. 08:01

Mexico: Hundrevis deltar i redningsaksjon for ti innesperrede gruvearbeidere

Mer enn 300 soldater, inkludert seks militære dykkere, deltar i arbeidet med å redde ti innesperrede gruvearbeidere i Sabinas i Mexico. – I Dag er en avgjørende Dag fordi vi vil vite om det er mulig for dykkerne å komme trygt inn, sa president Andres Manuel Lopez Obrador i Mexico lørDag. Hovedproblemet er flommen, la han til.

NRK - 12 timer siden

Norsk journalist anholdt i Afghanistan

Ein gruppe afghanske og internasjonale journalistar vart i Dag arresterte av sikkerheitsstyresmakter i Kabul. Journalistane dekka ein demonstrasjon for kvinners rettigheiter. – Vi er også kjent med at ein norsk journalist var blant dei anholdte, seier pressetalsperson i Utenriksdepartementet Ane Haavardsdatter Lunde til NRK.

NRK - 12 timer siden

Norsk journalist arrestert i Afghanistan

Ein gruppe afghanske og internasjonale journalistar vart i Dag arresterte av sikkerheitsstyresmakter i Kabul. Journalistane dekka ein demonstrasjon for kvinners rettigheiter. – Vi er også kjent med at ein norsk journalist var blant dei anholdte, seier pressetalsperson i Utenriksdepartementet Ane Haavardsdatter Lunde til NRK.

Aftenposten - 16 timer siden

Metteson bringer livsglede til Øya

Den teatralske sangeren treffer nerven til publikum på Øyafestivalens siste Dag..

Aftenposten - 16 timer siden

Han kan ikke trylle hver eneste gang

OM FOTBALL: Vi bestiller mål hver eneste Dag av Erling Braut Haaland (22), men han må også dømmes på andre ting enn….

Aftenposten - 20 timer siden

Bensin til under 20 kr/liter i Oslo i Dag, men forskjellene er store

Frank Kirkeland gledes over at bensinprisen går ned. Men hadde han fylt hos nabostasjonen, måtte han betalt over 100….

NRK - Igår: 15:43

Helseministeren til Kristiansund

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol kjem til Kristiansund 25. august. Det skjer etter at leiinga for fødeavdelinga i Kristiansund gjekk av tidlegare denne veka.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i Dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørDag.

NRK - Igår: 13:56

De første vaksinene mot apekopper kommer til Norge i Dag

Norge mottar freDag 1.400 doser av vaksinen mot apekopper, opplyser EUs beredskapsorganisasjon Hera. – Som et land som er tilknyttet EUs helseprogram EU4Health, er Dagens leveranser av 1.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

NRK - Igår: 13:51

Liten nedgang i straumpris i Sør-Noreg

I morgon laurDag blir snittprisen på straum i Sør-Vest Noreg på 3,65 kroner per kWh. Det er ein nedgang på 0,38 kroner frå i Dag. Det syner tal frå straumbørsen Nordpool.

NRK - Igår: 13:14

Ettersøkt mann i Saudi-Arabia detonerte sjølvmordsbombe

Ein mann som var ettersøkt av styresmaktene i Saudi-Arabia detonerte eit eksplosivt belte i byen Jeddah onsDag kveld. Mannen døde og skada fire andre. Det melder statlege nyheiter i Saudi-Arabia i Dag, ifølge Reuters..

NRK - Igår: 12:41

Oppnemning av ekspertgruppe for barn i fattige familiar

Regjeringa har i Dag oppnemnd ei ekspertgruppe som skal føreslå tiltak som gir barn som veks opp i fattigdom betre levekår, skriv regjeringa i ei pressemelding. Gruppa skal også kome med tiltak for å førebygge at fattigdom går i arv. Gruppa blir leia av professor i økonomi ved Universitetet i Stavanger, Mari Rege..

NRK - Igår: 12:13

Mann i 20-årene siktet for drapsforsøk etter vold på Grønland

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en voldshendelsen på Grønland onsDag. Det melder Aftenposten. En mann ble alvorlig skadet.

NRK - Igår: 11:48

Bisetting for offera etter Otta-drapa

Ekteparet i 80-åra som vart drepne på Otta i Sel 1. august vart bisett frå Sel kyrkje i Dag. Dei to har blitt skildra som rolege og snille og lokalsamfunnet var skaka etter hendinga.

NRK - Igår: 11:01

Nytt utvalg skal starte arbeidet med å kaste private ut av velferden

Regjeringen nedsatte i Dag et utvalg som skal se på hvordan kommersielle aktører kan kastes ut av velferden. Konsekvensene kan bli store, advarer NHO..

NRK - I førrgår: 10:22

Kvinne sikta for hallikverksemd

Ei austeuropeisk kvinne i 30-åra blir i Dag framstilt for varetektsfengsling, sikta for hallikverksemd etter straffelovens §315. Kvinna vart pågripen i går, og saka er tidleg i etterforskinga. – Det framstår ikkje som bagatellmessig, det framstår som om det har vore ei slags verksemd over to år iallefall, seier politiadvokat John Lode Roscoe i Vest politidistrikt..

NRK - 05 aug 22 kl. 12:51

Ein av dei sikta i Sandnes vert stilt for varetekt i Dag

OnsDag vart ein mann i 20-åra arrestert og sikta for grov kroppsskade eller medverknad til det etter ein mann 31. juli vart knivstukken på Hana i Sandnes. – Mistanken mot mannen for dette forholdet er svekka og der ligg ikkje lenger skjellig grunn til mistanke for medverknad til kroppsskade, skriv politiadvokat Christine Kleppa i ei pressemelding.

Aftenposten - I førrgår: 07:00

– Det finnes ingen mal for hvem som er gode og salgbare kunstnere. Jeg ser bare etter kvalitet og etter et narrativ – om de har noe å si.

Den norske galleristen fra Sykkylven er utdannet skuespiller, har vært gift med en popstjerne og stand-in-leggmodell for Hollywood-stjerner. I Dag selger hun kunst i millionklassen..

Aftenposten - I førrgår: 05:37

Manchester United-fans varsler boikott: – Misnøye siden Dag én

Manchester United-fansen er alt annet enn fornøyd med Glazer-familien som eier klubben..

VG - I førrgår: 05:37

Manchester United-fans varsler boikott: – Misnøye siden Dag én

Manchester United-fansen er alt annet enn fornøyd med Glazer-familien som eier klubben. Det har deler av supporterne tenkt til å vise når erkerivalen Liverpool kommer på besøk..

NRK - I førrgår: 18:14

FBI: Væpna person forsøkte å bryte inn i FBI-byggning

Ein væpna person forsøkte i Dag tidleg å bryte seg inn i FBI sin byggning i Cinciatti, i delstaten Ohio i USA, ifølge FBI melder Reuters..

NRK - I førrgår: 18:14

FBI: Væpna person forsøkte å bryte inn i FBI-bygg

Ein væpna person forsøkte i Dag tidleg å bryte seg forbi sikkerheitskontrollen ved inngangspartiet til FBI sin byggning i Cinciatti, i delstaten Ohio i USA, ifølge FBI melder Reuters. Etter at alarmen gjekk, og FBI sine spesialagentar reagerte, prøvde personen å flykta nordover, skreiv FBI sitt fagkontor i Cincinnati på Twitter..

NRK - I førrgår: 17:41

Oppgang på Oslo Børs

Ukens nest siste handelsDag endte med oppgang på Oslo Børs. Hovedindeksen endte børsDagen på 1.266,59 poeng, en oppgang på 1,45 prosent.

NRK - I førrgår: 15:11

Franske kraftkontraktar når rekordhøgt nivå

Franske bedrifter og andre som ønsker å sikre seg langtidskontraktar for elektrisitet må belage seg på å betale 600 euro per MWh til neste år. Det svarar til om lag 5,9 kroner per kWh. Prisen har stige med 4,4 prosent og aldri vore så høg før, melder finansavisa Bloomberg.

NRK - I førrgår: 14:49

Voldshendelse i Oslo etterforskes som drapsforsøk

Voldshendelsen som fant sted på Grønland i Oslo onsDag ettermidDag, etterforskes som drapsforsøk, opplyser politiet. Så langt er ingen pågrepet i saken. – Vi jobber ennå med åstedsvitner, innhenting av videoovervåking og avhør.

NRK - I førrgår: 13:59

19 år gammel kvinne død etter rulleskiulykke

– En 19 år gammel kvinne døde etter at hun var involvert i en ulykke med en lastebil da hun gikk på rulleski sør for Jørpeland i Dag, sier politiadvokat Sveinung Andersen i en pressemelding. Politiet fikk melding om ulykken klokken 08.41.

NRK - I førrgår: 12:42

Sakna gut i Loddefjord tok buss til Åsane

7-åringen som har vore sakna i Bergen torsDag føremidDag, er funnen i god behald, opplyser politiet. Guten vart meldt sakna då han ikkje dukka opp på SFO i Olsvikåsen Dag tidleg og det har vore ein store leiteaksjon i området rundt Vestkanten kjøpesenter i Loddefjord. Innsatsleiar i politiet, Christian Meyer, fortel til NRK at eit busselskap tipsa politiet.

Klartale - I førrgår: 12:05

Folk sår tvil om klimakrisa

Et endret klima er farlig. Det blir varmere, våtere og villere. Og mennesker har skylda, sier eksperter verden over.

NRK - 11 aug 22 kl. 10:51

Latvia deklarerer Russland som sponsor av terrorisme

Parlamentet i Latvia deklarerte i Dag Russland som ein «statleg sponsor av terrorisme». Det skriv nyheitsbyrået AFP. Parlamentet la til at russiske handlingar i Ukraina utgjer eit målretta folkemord mot det ukrainske folket.

NRK - 11 aug 22 kl. 10:24

7-åring savnet i Bergen

Politiet har startet leteaksjon etter en syv år gammel gutt som er savnet etter at han ikke dukket opp på SFO i Olsvikåsen i Bergen i Dag..

Aftenposten - 11 aug 22 kl. 10:15

Vi vil savne henne hver Dag

Mary Navelsaker (1923–2022).

NRK - 04 aug 22 kl. 12:16

Taiwan: Kina har skote ut 11 missil i sjøen nære Taiwan

Taiwans utanriksdepartement seier det kinesiske militæret har sendt totalt 11 Dongfeng ballistiske missil i sjøen nær Taiwans nordlege, sørlege og austlege kyst, melder Reuters. Tidlegare i Dag skaut det kinesiske militæret ut missil nær Matsu-øyane i Taiwanstredet. Kinas varsla militærøving starta i Dag klokka 06.

Klartale - 11 aug 22 kl. 08:12

Oslo-skytingen har gjort folk redde

Mange var samlet for å minnes terroren. OnsDag var det tre år siden det skjedde. Philip Manshaus angrep Al-Noor-moskeen i Bærum.

NRK - 11 aug 22 kl. 06:57

Når ikke 2023-målet for sykkelvei

Byrådet i Oslo når ikke sitt mål om å bygge 100 kilometer sykkelvei innen 2023. Det skriver Aftenposten. Nå skal byrådet bruke mer penger enn noensinne for å få fortgang i byggingen.

E24 - 11 aug 22 kl. 06:19

Splid blant regjeringspartiene om elektrifisering

Sps parlamentariske leder Marit Arnstad (Sp) sier det et «reelt dilemma» om vi kan bruke kraft fra land til å elektrifisere sokkelen slik situasjonen er i Dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com