Dødstrusler

Onsdag, 12 Mai, 19:33

Nyheter om Dødstrusler

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 14 feb. 21 kl. 10:48

Nå forteller de om Dødstrusler og hets: Krever handling

Managere i Premier League forteller om Dødstrusler og hets på nettet. Nå krever de at Twitter og Facebook gjør noe for å få bedre kontroll..

NRK - 27 april 21 kl. 00:53

Spansk statsråd fikk kniv i posten

Den spanske statsråden Reyes Maroto sier at hun har fått en kniv med røde flekker i posten, få dager før det holdes regionalvalg. Noen dager tidligere fikk andre høytstående politikere på venstresiden i Spania tilsendt kuler, og de mottok Dødstrusler..

NRK - 21 jan. 21 kl. 23:51

120 arrestert etter Kongress-opprør

Tallet på arresterte etter stormingen av Kongressen i USA 6. januar, er steget til 120. Mange er siktet for vold mot politiet, for å ha ulovlige våpen eller for Dødstrusler mot Nancy Pelosi.

NRK - 21 jan. 21 kl. 23:51

120 siktet etter Kongress-opprør

Tallet på siktede etter stormingen av Kongressen i USA 6. januar, er steget til 120. Mange er siktet for vold mot politiet, for å ha ulovlige våpen eller for Dødstrusler mot Nancy Pelosi.

Dagbladet - 28 sep. 20 kl. 23:43

- Ville skremme

Rykter om Dødstrusler utløste vill skyting på Mortensrud. Fornærmede måtte eskorteres bort fra retten etter å ha forklart seg..

Aftenposten - 18 sep. 20 kl. 07:00

Ingrediensene i denne matretten splitter familier og utløser Dødstrusler mot kokker

En grønnsak på feil sted er nok til å sette sinnene i kok. I Spania er paella blodig alvor..

VG - 15 april 20 kl. 22:32

Liverpool-keeper fikk Dødstrusler: – Ondskap

Loris Karius (26) ble grovt hetset etter finaletapet i 2018. Nå går han til angrep mot internett-trollene..

NRK - 01 april 20 kl. 03:45

Journalist drept i Mexico

I Mexico var det tirsdag demonstrasjoner etter drapet på journalisten Maria Elena Ferral i avisen Diario de Xalapa. Hun ble skutt av to menn på motorsykler etter at hun hadde fått Dødstrusler. Siden 2000 er over 100 journalister drept i Mexico..

NRK - 04 jan. 20 kl. 17:36

Dødstrusler mot moské i Tsjekkia

En moské i Tsjekkias nest største by Brno har blitt utsatt for hærverk. Graffiti med Dødstrusler er sprayet på veggene, opplyser lokalt politi. En talsmann for det muslimske samfunnet i Tsjekkia sier de tar trusselen alvorlig..

NRK - 31 jan. 20 kl. 06:18

Vindkrafttilhengere får Dødstrusler

Tilhengere av vindkraftutbygging får høre at de må betale med sine egne liv og at husene deres vil bli rasert. Flere saker er meldt til politiet. En mann i 30-åra fra Viken har fått et forelegg på 7000 kroner..

Dagbladet - 27 jan. 20 kl. 12:59

Suspendert etter Kobe Bryant-tweet

Politisk journalist i Washington Post, Felicia Sonmez, fikk tusenvis av Dødstrusler etter hun tvitret om den avdøde basketstjernen..

NRK - 26 sep. 19 kl. 12:21

Anklages for farlig språkbruk

Boris Johnsons språkbruk i brexit-debatten er grov og farlig, mener Julian King, Storbritannias representant i EU-kommisjonen. I et Twitter-innlegg refser han statsministeren og måten han har kommentert Dødstrusler mot enkelte parlamentarikere.

VG - 26 sep. 19 kl. 10:19

Dødstrusler i brexit-striden: Fordømmer Boris Johnsons retorikk

Den britiske statsministeren beskyldes for farlig språkbruk i brexit-debatten. «Humbug», svarer Johnson..

VG - 26 sep. 19 kl. 10:19

Brexit-striden: - Får Dødstrusler hver dag

Den britiske statsministeren beskyldes for farlig språkbruk i brexit-debatten. «Humbug», svarer Johnson. Ektemannen til Jo Cox, som ble skutt og drept, sier han blir kvalm av Johnsons retorikk..

P4 - 11 sep. 19 kl. 22:52

Berg utsatt for grov hets

Miljøpartiets Lan Marie Berg har nok en gang blitt utsatt for grov hets og drapstrusler i Facebook-gruppen Mannegruppa Ottar. Flere kommenterer at man bør sette skuddpremie på, eller kjøre over Oslobyråden. Administratorene i gruppen slettet innlegget etter at VG tok kontakt med dem.

Dagbladet - 24 juli 19 kl. 16:00

Russisk LGBT-aktivist drept i St. Petersburg

Den velkjente aktivisten, Jelena Grigorjeva, som ble funnet drept på søndag, skal ha mottatt Dødstrusler av anti-homofile like før hendelsen..

Aftenposten - 23 juli 19 kl. 09:46

Svømmestjernen får Dødstrusler etter VM-protesten mot gullvinneren: – Det er virkelig ille

Mack Horton og hans familie blir i sosiale medier truet på livet. Der skjer i kjølvannet av den mye omtalte feiden med Sun Yang under svømme-VM..

VG - 15 april 19 kl. 06:02

Ilhan Omar: – Fått flere Dødstrusler etter Trumps Tweet

Konkressrepresentant Ilhan Omar sier hun har fått flere Dødstrusler etter en Twittermelding fra Donald Trump som antyder at hun tar lett på 11.september-angrepene..

Aftenposten - 25 jan. 19 kl. 05:18

Homofil folkevalgt forlater Brasil etter Dødstrusler

Brasils eneste åpent homofile medlem av parlamentet Jean Wyllys kunngjorde torsdag at han sier opp jobben og har rømt fra landet etter en rekke Dødstrusler..

NRK - 24 mars 19 kl. 00:47

Vil avlyse brexit, får Dødstrusler

Kvinnen som står bak oppropet for å avlyse brexit, blir truet på livet, melder Sky News. Underskriftskampanjen til Margaret Georgiadou (77) har fått støtte fra over 4,7 millioner briter..

NRK - 25 jan. 19 kl. 01:09

Homofil folkevalgt forlater Brasil

Brasils eneste åpent homofile medlem av parlamentet Jean Wyllys kunngjorde torsdag at han sier opp jobben og har rømt fra landet etter en rekke Dødstrusler. Etter at den høyrepopulistiske Jair Bolsonaro ble president har truslene økt, ifølge Wyllys..

Aftenposten - 14 jan. 19 kl. 08:32

Nazihets og Dødstrusler: Nå frykter britiske politikere at denne tragedien kan skje igjen.

LONDON (Aftenposten): Det er mindre enn tre år siden Labour-politiker Jo Cox ble drept av en høyreekstremist på åpen gate. Nå sier britiske politikere at de igjen er redde for sitt eget liv..

NRK - 03 aug. 18 kl. 18:09

Sandberg kjæreste har fått Dødstrusler

Statsråden og den norsk-iranske kjæresten hans Bahreh Letnes snakker om hvordan den siste uken har vært. – Mye av det som er sagt om meg er usanne ting, sa hun i Dagsnytt 18. Hun har også mottatt Dødstrusler etter alle oppslagene..

NRK - 06 aug. 18 kl. 05:34

Aktivister gir opp i Nicaragua

Menneskerettighetsgruppa ANPDH stenger dørene i Managua. Årsaken skal være Dødstrusler på grunn av at de rapporterer om de voldelige opptøyene i landet. Ifølge ANPDH er 448 personer drept.

VG - 03 aug. 18 kl. 18:12

Per Sandbergs kjæreste om Iran-kritikken: – Jeg har fått Dødstrusler

Per Sandberg og kjæresten Bahare Letnes var gjester hos Dagsnytt atten på NRK, fredag. Der adresserte de mye av kritikken som har blitt rettet mot dem..

P4 - 24 juni 18 kl. 07:27

Durmaz hetset etter kampen

Jimmy Durmaz har blitt hetset på nett etter frisparket han laget på overtid mot Tyskland i går. Toni Kroos skrudde frisparket i mål, og sørget for 2-1-seier til Tyskland. I ettertid har Durmaz fått tusenvis kommentarer på sosiale medier, flere av dem er grove, rasistiske, og det har til og med kommer Dødstrusler.

VG - 24 juni 18 kl. 05:44

Netthets mot Durmaz etter frisparket: – De får bare hate meg

SOTSJI (VG) (Tyskland-Sverige 2–1) Innbytteren Jimmy Durmaz laget frisparket som Toni Kroos siden skrudde inn til tysk seier. Etterpå har det strømmet inn med hat, og til og med Dødstrusler, mot 29-åringen på sosiale medier..

VG - 24 juni 18 kl. 05:44

Anmelder hetsen mot Durmaz etter frisparket: – De får bare hate meg

SOTSJI (VG) (Tyskland-Sverige 2–1) Innbytteren Jimmy Durmaz laget frisparket som Toni Kroos siden skrudde inn til tysk seier. Etterpå strømmet det inn med hat, og til og med Dødstrusler, mot 29-åringen på sosiale medier. Nå anmelder det svenske fotballforbundet saken,.

VG - 11 des. 17 kl. 12:31

Avskyelige angrep

At jøder ennå en gang utsettes for Dødstrusler og brannbomber er dypt opprørende og urovekkende..

Dagbladet - 19 okt. 17 kl. 07:18

Gravejournalist Daphne (53) drept av bilbombe. – På mange måter ber politikere om angrep på journalister

Internasjonal gravejournalist, som selv har mottatt Dødstrusler, mener det er feil at politikere kaller journalister for løgnere og statsfiender..

VG - 10 okt. 17 kl. 18:24

Dansk doublepar står frem som lesbiske: – Frykter Dødstrusler

Kamilla Rytter Juhl (33) og Christinna Pedersen (31) tok OL-sølv sammen i Rio de Janeiro. Nå står de fram som et par, men frykter reaksjoner i andre land..

Dagbladet - 23 juli 17 kl. 10:40

Ansatte ved sykehuset som behandler dødssyke Charlie Gard mottar Dødstrusler

Kampen for at dødssyke Charlie skal få behandling i USA engasjerer stort. Nå har sykehuset mottatt Dødstrusler..

VG - 21 mars 17 kl. 08:59

Vardy vil ikke anmelde drapstrusler etter Ranieri-sparking

Leicester sin stjernespiss, Jamie Vardy, forteller at han og hans familie mottok Dødstrusler i kjølvannet av avgangen til manager Claudio Ranieri..

NRK - 27 des. 16 kl. 14:55

Kvinnelig flyger søker asyl i USA

Niloofar Rahmani var den første kvinnen til å fly for det afghanske flyvåpenet. Etter å ha mottatt utallige Dødstrusler fra islamistiske opprører og fordømmelse fra afghanske tjenestemenn, har 25-åringen søkt om politisk asyl i USA, skriver CNN..

E24 - 06 nov. 16 kl. 13:44

Mottar grove trusler etter kontroversiell brexit-dom

Spørsmålet om brexit vekker fortsatt sterke følelser på De britiske øyer. Gina Miller, som fronter «anti-brexit»-kampanjen i Storbritannia, utsettes for Dødstrusler og sjikane..

P4 - 12 juli 16 kl. 15:35

Eagle har mottatt Dødstrusler

Labour-leder Jeremy Corbyns utfordrer, Angela Eagle, har avlyst et valgkamparrangement på grunn av trusler. Det er kastet murstein mot et av kontorene hennes, samtidig som medarbeiderne hennes har mottatt truende telefonsamtaler. Det melder Sky News.

NRK - 12 juli 16 kl. 14:32

Corbyn: – Har mottatt Dødstrusler

Lederen for det britiske arbeiderpartiet Jeremy Corbyn ber alle medlemmer og støttespillere om å roe seg etter en murstein ble kastet gjennom vinduet til kontoret til Angela Eagle. Han sier selv at han har mottatt Dødstrusler denne uken, skriver BBC..

Dagbladet - 06 sep. 16 kl. 18:44

Aryanna (12) mottar Dødstrusler etter jaktbilder på nett

- Jeg kommer alltid til å jakte, er den unge troféjegerens svar på kritikken..

VG - 04 aug. 16 kl. 00:20

Nordmann pågrepet for Dødstrusler mot amerikansk politi

En norsk mann er pågrepet i den amerikanske delstaten Maine, mistenkt for å ha truet politiet..

Dagbladet - 08 juli 16 kl. 13:02

Ble etterlyst som mistenkt av Dallas-politiet, og mottok Dødstrusler. Nå er han renvasket

Dallas-politiet publiserte bilde av det de mente var en mistenkt. Nå snakker han ut..

Dagbladet - 20 april 16 kl. 04:11

Flemming Roses liv ble totalt forandret etter tegningene

Lever med Dødstrusler og konstante sikkerhetstiltak..

NRK - 05 april 16 kl. 23:34

Må leve med Dødstrusler

Mannen som ble mistenkt for å være «hattemannen» og en av terroristene på flyplassen i Brussel, mener han ble arrestert for å roe ned belgierne etter angrepene i byen. – Livet mitt er ødelagt, sier han..

P4 - 31 des. 15 kl. 09:14

Tredoblet hatkriminalitet

Hatkriminalitet rettet mot amerikanske muslimer er tredoblet etter terrorangrepene i Paris og San Bernardino, det skriver New York Times, ifølge Vårt Land. Angrep på studenter med hijab, brannstifing og vandalisme ved moskeer, skuddepisoder og Dødstrusler mot muslimskeide forretninger er noe av det som amerikanske muslimer opplvever etter terrorhandlingene, ifølge avisen..

VG - 15 okt. 15 kl. 10:37

VG-intervju: Slik overlevde Warren Kjartans kidnappere

I 472 dager var Warren Rodwell fangen til ekstremistgruppen Abu Sayyaf, som nå holder norske Kjartan Sekkingstad på Filippinene. Her forteller han om Dødstrusler, propagadainnspilling, og om å betale seg til frihet..

NRK - 29 sep. 15 kl. 18:22

Supporter arrestert for Dødstrusler

En Marseille-supporter ble tirsdag arrestert for å ha truet med å ta livet av klubbens tidligere stjernespiller Mathieu Valbuena. Drapstruslene skal ha blitt ropt over en høyttaler fansen hadde med på tribunen under kampen mot Lyon..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt