Cumbre Vieja

Wednesday, 01 December, 03:35

Nyheter om Cumbre Vieja

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 sep 21 kl. 03:56

Se vulkanutbruddet på La Palma

Vulkanen Cumbre Vieja på kanariøya La Palma fortsetter å spy ut glødende lava på 9. døgnet. Spruten av varm magma er opptil 100 meter høy, og lavaen strømmer nedover fjellsiden på Cumbre Vieja, som betyr den gamle fjelltoppen.

NRK - 07 nov 21 kl. 17:12

La Palma-vulkan: Ingen ende i sikte

Vulkanutbruddet på kanariøya La Palma pågår fortsatt, sju uker etter at utbruddet startet. – Ingenting tyder på at det vil stanse i løpet av den nærmeste tiden, sier Carmen López, talsperson for det spanske krisebyrået Pevolca. I helgen ble det riktignok registrert noe nedgang i antall jordskjelv og utslipp av svoveldioksid fra vulkanen.

NRK - 03 okt 21 kl. 06:49

Vulkanen spyr ut lava og aske

Vulkanen Cumbre Vieja på kanariøya La Palma fortsetter å spy ut glødende lava og store mengder aske. Lavastrømmen nedover fjellsiden har økt i natt. Det er nå 14 dager siden utbruddet begynte..

NRK - 29 sep 21 kl. 01:35

Lava nådde havet på La Palma

Lavaen som har strømmet ut etter utbruddet fra vulkanen på kanariøya La Palma, har nådd havet, melder nyhetsbyrået AFP. Det fører til frykt for farlige gasser. Øya ble tidligere tirsdag erklært som katastrofeområde av spanske myndigheter.

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 10:25

Se de spektakulære bildene: Flere tusen evakuert etter vulkanutbrudd på Kanariøyene

Rundt 5000 mennesker er evakuert etter at vulkanen Cumbre Vieja på den spanske øya La Palma hadde utbrudd søndag..

Klartale - 20 sep 21 kl. 08:33

Tusener må flykte fra lavaen

Vulkuanen Cumbre Vieja hadde et utbrudd søndag. Rundt 5.000 mennesker har måttet flykte.

VG - 20 sep 21 kl. 07:33

Tusener evakueres etter vulkanutbrudd på La Palma

Rundt 5000 mennesker er evakuert etter at vulkanen Cumbre Vieja på den spanske øya La Palma hadde utbrudd søndag..

NRK - 20 sep 21 kl. 07:38

Tusenvis evakuerte frå vulkanutbrot

Rundt 5000 menneske evakuerte etter at vulkanen Cumbre Vieja på den spanske øya La Palma hadde utbrot søndag. Lavaen har allereie nådd nokre bustader og gjort det umogeleg å kome fram på fleire vegar. Det er 50 år sidan sist vulkanen hadde utbrot..

NRK - 19 sep 21 kl. 16:37

Vulkanutbrot på Gran Canaria

Ein vulkan på den spanske øya Las Palmas i Gran Canaria har hatt eit utbrot, skriv Reuters. Bilde frå Twitter viser mykje røyk og lava. Det er vulkanen langs fjellkjeda Cumbre Vieja som har hatt eit utbrot.

NRK - 19 sep 21 kl. 16:37

Vulkanutbrot på kanariøy

Ein vulkan på den spanske kanariøya Las Palmas har hatt eit utbrot, skriv Reuters. Bilde frå Twitter viser mykje røyk og lava. Det er vulkanen langs fjellkjeda Cumbre Vieja som har hatt eit utbrot.

NRK - 19 sep 21 kl. 16:37

Vulkanutbrot på kanariøya La Palma

Ein vulkan på den spanske kanariøya La Palma har no eit utbrot, skriv Reuters. Bilde frå Twitter viser mykje aske og lava. Evakueringa har starta i områda nære vulkanen, melder lokale myndigheiter.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt