Chris Coons

Monday, 06 February, 04:56

Nyheter om Chris Coons

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 jan 23 kl. 17:47

Kongresstopper krever at USA sender stridsvogner til Ukraina

Flere ledere i den amerikanske Kongressen sier USA må sende stridsvogner til Ukraina utelukkende for å sørge for at Tyskland går med på å sende sine. Uttalelsene kommer på politikkprogrammet «This Week» på ABC. Lederen for utenrikskomiteen i Representantenes hus, republikaneren Michael McCaul, mener at selv én amerikansk Abrams-stridsvogn, eller bare et løfte om det, vil være nok til at andre allierte land tillater seg å sende sine stridsvogner til de ukrainske styrkene.

NRK - 07 nov 21 kl. 00:53

Republikanere deltar i delegasjonen

Flere republikanere deltar i den demokrat-ledede amerikanske delegasjonen til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Den demokratiske senatoren Chris Coons leder delegasjonen som består av republikanere og demokrater. Den republikanske senatoren Lisa Murkowski er blant over mer enn en håndfull republikanere som inngår i delegasjonen.

NRK - 06 jun 21 kl. 07:22

USA donerer vaksiner til Taiwan

Tre senatorer på besøk i Taiwan opplyser at USA vil donere 750.000 koronavaksiner til landet. De tre senatorene Tammy Duckworth, Dan Sullivan og Chris Coons ble hilst velkommen da de kom til Taipei søndag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com