Charles

Tuesday, 16 July, 13:45

Nyheter om Charles

Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

NRK - 05 jun 24 kl. 13:12

De første sedlene med kong Charles i omløp

Folk sto i kø utenfor Bank of England da de første sedlene med portrett av kong Charles ble tatt i bruk onsdag. Tradisjonen tro skal monarken prege alle sedlene som gis ut av den britiske sentralbanken, 5, 10, 20 og 50 pund. Utover dette er det ingen endringer i designet av sedlene, som skal sirkulere sammen med eksisterende sedler med bilde av kongens mor og forgjenger, dronning Elizabeth, som døde i september 2022.

NRK - 26 apr 24 kl. 19:00

Kong Charles tilbake på jobb

Kongen av Storbritannia tek snart opp att dei offentlege oppgåvene sine. Det skriv det britiske kongehuset i ei pressemelding fredag. Kong Charles har vore lite ute i det offentlege sidan han starta behandling mot kreft i februar.

NRK - 11 jul 24 kl. 00:05

Kong Charles ønsker mindre drama i EM-finalen

Kong Charles gratulerer det engelske landslaget i fotball med finaleplassen. Men han håper det blir litt mindre drama i neste kamp. Det sier han i en melding til Englands trener Gareth Southgate.

Aftenposten - 12 jun 24 kl. 18:39

Kevin Spacey innrømmer å ha vært klåfingret. Hevder han fikk støtte fra prins Charles.

House of Cards-stjernen innrømmer upassende oppførsel og påstår at han fikk støtte fra daværende prins Charles..

NRK - 22 mar 24 kl. 20:01

Kong Charles: – Eg er stolt av Kate for motet hennar

Fredag kom nyheita om at prinsesse Kate har fått kreft. Det fortalde ho om på ein video på Instagram. Kong Charles seier han er stolt over Kate for motet hennar etter at ho gjekk ut med nyheita.

NRK - 30 apr 24 kl. 12:27

Kong Charles tilbake på jobb

Storbritannias kong Charles tilbake på jobb for første gang siden han fikk en kreftdiagnose. Kong Charles og dronning Camilla besøkte University College Hospital Macmillan Cancer Centre i London sentrum. Sykehuset er et behandlingssenter for kreftpasienter.

E24 - 05 jun 24 kl. 13:30

De første sedlene med kong Charles i omløp

Folk sto i kø utenfor Bank of England da de første sedlene med portrett av kong Charles ble tatt i bruk onsdag..

NRK - 05 jul 24 kl. 12:26

Vrede i EU over Orbans Moskva-tur

Ungarns statsminister Viktor Orban er torsdag i Moskva, der han skal møte president Vladimir Putin. Det skaper vrede i EU. Reisen er nemlig ekstra betent ettersom Ungarn denne uka tok over formannskapet i unionen.

NRK - 04 jul 24 kl. 16:37

Britisk krigsskip skal bistå under orkanen Beryl

Den kongelige britiske marine skal bistå i hjelpearbeidet i forbindelse med orkanen Beryl på Caymanøyene. Storbritannias forsvarsdepartement sier at krigsskipet HMS Trent skal bidra til å støtte hjelpearbeidet etter kraftige stormer som har blåst over øyene. Det har med seg et hjelpemannskap på nærmere 50 stykker som skal hjelpe lokalsamfunnet som er berørt av både flom og stormskader, skriver NTB.

Klartale - 03 jul 24 kl. 05:20

Boikott

---BoikottMondelez Norge tjente mer penger i fjor, ifølge E24. Det skjedde til tross for at de opplevde boikott. Selskapet eier Freia, som selger blant annet sjokolader i Norge.

NRK - 22 maj 24 kl. 13:59

Britiske prinsesse Anne besøkte Hjemmefrontmuseet med «fadderbarnet»

Prinsesse Anne av Storbritannia, kong Charles' søster, besøkte i dag Norges Hjemmefrontmuseum på Akershus festning i Oslo sammen med kronprins Haakon. De to kongelige avduket en plakett til minne om etterretningssamarbeidet mellom Norge og Storbritannia under andre verdenskrig. De møtte også motstandsmannen Trond Johansen.

VG - 29 jun 24 kl. 12:06

Kongehuset deler nytt bilde av Kong Charles

Bildet ble publisert i forbindelse med «De væpnede styrkers dag»..

NRK - 17 maj 24 kl. 20:45

Kong Charles deltar på D-dagsmarkering

Kong Charles drar på sin første utenlandstur etter kreftdiagnosen, når han i juni reiser til Frankrike for å være med på markeringen av 80-dagen for D-dagen. Den 75 år gamle kongen, som nylig har gjenopptatt sine offentlige plikter, skal blant annet være til stede på en minnemarkering ved det britiske minnesmerket over landgangen i Normandie i Frankrike 6. juni 1944, opplyser Buckingham Palace.

NRK - 17 maj 24 kl. 09:45

Kong Charles' søster til Norge

Søsteren til kong Charles i Storbritannia, prinsesse Anne, reiser til Norge neste uke. Hun skal blant annet besøke Norges Hjemmefrontmuseum sammen med kronprins Haakon. Der skal de avduke en plakett som museet har fått av det britisk-norske minneprosjektet for motstandskampen under 2.

NRK - 24 jun 24 kl. 13:48

Kong Charles' søster på sykehus med mindre skader

Den 73 år gamle britiske prinsessen Anne, som er kongens eneste søster, er innlagt på sykehus, melder Reuters. Hun har mindre skader og en hoderystelse etter en hendelse, opplyser kongehuset. Hun er ventet å ha full bedring..

VG - 15 maj 24 kl. 14:26

Kong Charles og dronning Camilla på æresgudstjeneste

Kreftsyke kong Charles (75) og dronning Camilla (76) kastet glans i London onsdag. Samtidig vekker nytt kongeportrett reaksjoner..

Aftenposten - 21 jun 24 kl. 10:52

Mer trøbbel for prins Andrew. Nå vil kong Charles at han flytter.

Den britiske kongefamilien har mange problemer. Nå er det også krangel om en staselig eiendom..

NRK - 18 jun 24 kl. 00:12

Ingen enighet om topposisjoner i EU

EU-landene lyktes ikke i å komme til en politisk avtale om hvem som skal ha de fire toppostene i unionen de neste fem årene på det uformelle EU-toppmøtet. – Det er ingen avtale på nåværende tidspunkt, kunngjorde sittende EU-president Charles Michel sent mandag kveld. Han forventer imidlertid at EU-landene kommer fram til en løsning på EU-toppmøtet neste uke.

NRK - 15 jun 24 kl. 11:19

Sky News: Prinsesse Kate sett i offentlegheita for første gong etter kreftdiagnosen

Prinsesse Kate av Storbritannia har blitt sett i offentlegheita for første gong sidan ho fekk kreftdiagnosen tidlegare i år, ifølge Sky News. Ho skal ha blitt observert ved Buckingham Palace i forkant av paraden Trooping the Colour, som vert arrangert i samanheng med bursdagen til kong Charles. Sky News delte bilete av prinsessa av Wales i ein bil saman med prins William og dei tre borna deira..

NRK - 14 jun 24 kl. 19:04

Prinsesse Kate er på bedringens vei

Prinsesse Kate av Wales sier i en uttalelse fredag at hun er på bedringens vei, melder Reuters. Hun ble kreftsyk i fjor. – Jeg har god fremgang.

Aftenposten - 11 jun 24 kl. 20:32

Kongens ansikt ble erstattet med en tegneseriefigur

Dyrevernsaktivister byttet ut ansiktet til kong Charles med Wallace fra animasjonsserien «Wallace og Gromit» for å rette….

VG - 30 apr 24 kl. 16:45

Kong Charles tilbake på jobb etter kreftbeskjed

Første dag tilbake i tjeneste etter kreftbeskjeden, tilbrakte kong Charles med kreftpasienter..

NRK - 30 apr 24 kl. 05:06

Kong Charles tilbake på jobb tysdag

Kong Charles av Storbritannia er tilbake på jobb tysdag for fyrste gong sidan han fortalde at han har kreft. Det skriv Sky News. I februar annonserte kongen at han har kreft, og har i ettertid fått mykje skryt for openheita si.

VG - 30 apr 24 kl. 03:06

Plikten kaller: Kong Charles tilbake på jobb

Tirsdag vender kong Charles (75) tilbake på jobb. Men han er ikke friskmeldt. Og kreftbehandlingen fortsetter..

NRK - 11 feb 24 kl. 12:53

Kong Charles viser seg offentlig etter kreftdiagnosen

Kong Charles er søndag på gudstjeneste i Sandringham. Det er første gang han viser seg offentlig siden kreftdiagnosen ble kjent. Charles smilte og vinket til pressen da han gikk inn i St.

NRK - 05 jun 24 kl. 19:02

Reuters: Fransk politi pågrep mann med eksplosiver på hotellrom

Nyhetsbyrået Reuters siterer tv-kanalen BFM TV. Fransk politi pågrep mandag en mann som hadde eksplosiver på hotellrommet sitt. Hotellet lå like ved flyplassen Paris Charles de Gaulle..

NRK - 08 feb 24 kl. 20:25

Dronning Camilla: Kong Charles har det «ekstremt bra etter forholdene»

Dronning Camilla uttaler seg for første gang om kong Charles' kreftdiagnose. Hun sier ektemannen har det bra. – Han har det ekstremt bra etter forholdene.

Aftenposten - 05 jun 24 kl. 13:23

Folk sto i kø utenfor Bank of England

Folk sto i kø utenfor Bank of England da de første sedlene med portrett av kong Charles ble tatt i bruk onsdag..

VG - 26 apr 24 kl. 19:03

Kong Charles tilbake på jobb

Kong Charles skal gjenoppta kongelige plikter neste uke, melder BBC..

NRK - 24 dec 23 kl. 10:35

Kong Charles spøkte om egne «pølsefingre» i kroning-dokumentar

Storbritannias kong Charles tullet med at han har såkalte pølsefingre i en prat med sin sønn prins William da de øvde på kroningen, viser en ny dokumentar. BBC-dokumentaren følger oppbyggingen til den forseggjorte seremonien i mai, der kong Charles formelt ble kronet som monark i Storbritannia. Den skal vises på TV andre juledag.

Aftenposten - 25 maj 24 kl. 21:22

Golfstjernen Grayson Murray (30) er død: – Vi er knust

Den tidligere PGA Tour-vinneren trakk seg fra Charles Schwab Challenge på grunn av sykdom rett før han døde..

VG - 25 maj 24 kl. 21:22

Golfstjernen Grayson Murray (30) er død: – Vi er knust

Den tidligere PGA Tour-vinneren trakk seg fra Charles Schwab Challenge på grunn av sykdom rett før han døde..

NRK - 25 maj 24 kl. 21:25

Golfprofilen Grayson Murray er død

Murray ble bare 30 år gammel. Dødsårsaken er ikke kjent. – Vi er knust over å måtte dele at Grayson Murray gik bort i dag tidlig.

NRK - 22 maj 24 kl. 18:17

Rishi Sunak bekrefter: Vil avholde valg i Storbritannia i sommer

Det sier statsminister Rishi Sunak på pressekonferanse utenfor statsministerboligen onsdag. – Nå er det tid for britene å velge, sier han. Valget vil avholdes 4.

NRK - 21 maj 24 kl. 05:57

Prinsesse Anne besøker Rjukan

Søsteren til kong Charles i Storbritannia, prinsesse Anne, kommer til Rjukan i dag. Prinsessen er på reise i Norge og skal delta flere steder for å minnes motstandskampen under 2. verdenskrig.

NRK - 06 apr 24 kl. 08:54

Kong Charles åpner Balmoral slott for besøkende for første gang

Kong Charles åpner dørene på Balmoral-slottet i Skottland for besøkende i sommer. Det har aldri før skjedd, og billettene ble revet vekk. Slottet eies og benyttes privat av den britiske kongefamilien.

NRK - 14 maj 24 kl. 02:25

Forsvarsmøte mellom Ukraina og USA

Ukrainas forsvarssjef og forsvarsminister har diskutert frontlinjesituasjonen med blant annet USAs forsvarsminister. Ukrainas forsvarssjef Oleksandr Syrskyj og landets forsvarsminister Rustem Umerov diskuterte militærhjelp og situasjonen på fronten med USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan, forsvarsminister Lloyd Austin og forsvarssjef Charles Brown. Det opplyser Syrskyj på sin Telegram-konto.

NRK - 31 mar 24 kl. 17:00

Kong Charles helsa på folk etter påskegudsteneste

Storbritannias kong Charles tok seg tid til å både helse og småprate med folk etter påskegudstenesta i St. George's Chapel ved Windsor-slottet søndag. Mange hadde møtt fram for å helse på han og dronning Camilla.

Aftenposten - 31 mar 24 kl. 11:52

Kong Charles viser seg offentlig

I februar i år ble det kjent at kong Charles er diagnosert med kreft. Siden den gang har han ikke vist seg offentlig..

VG - 31 mar 24 kl. 11:42

Her er kong Charles: Viser seg offentlig for første gang etter kreftdiagnosen

Kong Charles (75) gjør sin første offentlige opptreden etter at kreftdiagnosen ble kjent..

NRK - 29 mar 24 kl. 17:23

Kong Charles viser seg offentlig søndag

Britenes kong Charles deltar på påskegudstjeneste i St. George-kapellet på Windsor slott søndag. Det er første gang han viser seg offentlig siden han begynte kreftbehandlingen for snart to måneder siden, skriver The Telegraph.

NRK - 05 maj 24 kl. 23:36

Første VM-seier for Lando Norris – slo Verstappen i Miami

Lando Norris tok sin første Grand Prix-seier i Formel 1 da han vant søndagens løp i Miami foran verdensmester Max Verstappen. Den 24-årige britiske McLaren-føreren hadde en rask bil og leverte ypperlig kjøring. Han hadde også hellet på sin side da Logan Sargeant forsvant ut av løpet og han fikk et gratis depotbesøk mens sikkerhetsbilen var ute.

Aftenposten - 04 maj 24 kl. 23:02

– De må slutte å syte om alt mulig

Max Verstappen (26) vant kvalifiseringen i Miami foran Charles Leclerc (26). Men snakkisen var førernes snakk..

VG - 04 maj 24 kl. 23:02

– De må slutte å syte om alt mulig

Max Verstappen (26) vant kvalifiseringen i Miami foran Charles Leclerc (26). Men snakkisen var førernes snakk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com