Cathrine Sylju

Friday, 12 August, 05:13

Nyheter om Cathrine Sylju

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 aug 21 kl. 10:00

Extinction Rebellion aksjonerer

Mandag formiddag starter ungdomsgruppa til Extinction Rebellion de første aksjonene som er varslet denne uka. Målet er å stanse oljeutvinningen i Norge. Aksjonistene skal danne en parade ved Monolitten i Vigelandsparken klokka 10 og skal etter planen gå gjennom ambassadestrøket, forbi Slottet og til Stortinget.

NRK - 10 okt 21 kl. 01:38

To pågrepet etter vold i Oslo

En mann er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble slått ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er pågrepet i saken. – Vi fikk melding fra vitner om at en mann var slått ned og lå på bakken.

NRK - 17 sep 21 kl. 19:10

Død person funnet i Nordmarka

En død person er funnet i et vann i Nordmarka i Oslo fredag ettermiddag. Turgåere så personen og meldte fra. – Vi fikk melding klokken 17.

NRK - 06 jun 21 kl. 00:15

Rundt 3000 personer samlet i Oslo

3000 personer skal være samlet på St. Hanshaugen i Oslo natt til søndag. Tidligere meldte politiet at det var rundt 2000 tilstede i parken, og at det var mange klager på høy musikk.

NRK - 08 aug 21 kl. 16:31

Brann på Gaustad sykehus er slukket

Brannvesenet skriver på Twitter at brannen som oppstod på et pasientrom på Gaustad Sykehus nå er slukket. Arbeidet med å lufte ut rommet fortsetter. Operasjonsleder i politiet Cathrine Sylju sier at det kan virke som at noe ble tent på i rommet.

NRK - 29 jul 21 kl. 04:47

Kvinne mistenkt for ransforsøk

En kvinne ble like etter kl. 2 i natt arrestert av politiet etter at hun like før skal ha forsøkt å rane to andre kvinner utenfor Oslo S. Hun skal ha truet de to kvinnene med kniv.

NRK - 13 jul 21 kl. 13:48

Reddet opp fra vannet i Asker

Én person fraktes til Ullevål sykehus etter å ha blitt hentet opp fra Semsvannet i Asker tirsdag ettermiddag. – Helsepersonell har fått liv i personen, som nå bringes til Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til Budstikka. Personen var livløs da vedkommende ble funnet i vannet..

NRK - 06 jun 21 kl. 01:45

Tre personer arrestert på Kalvøya

Tre personer er pågrepet for å ha utført vold mot flere fornærmede på Kalvøya i Bærum natt til søndag. Politiet fikk tidligere flere meldinger om mange folk som var samlet i området og med tilløp til slagsmål. Da politiet kom til stedet kom de i kontakt med en person som sa han var blitt slått ned, og som hadde vært bevisstløs.

NRK - 28 nov 20 kl. 15:46

Kjedekollisjon skaper kø på Ring 3

En kjedekollisjon ved Sinsenkrysset i Oslo skaper store trafikkproblemer på Ring 3. Tre biler og seks personer var involvert i ulykken. Alle personene skal være oppegående og sjekkes av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Cathrine Sylju..

P4 - 09 sep 20 kl. 05:56

Avfyrt skudd gjennom leilighetsvindu i Oslo

Politiet i Oslo har i natt rykket ut til Furuset etter mange meldinger om smell i området. Der skal de ha fått bekreftet at det har blitt skutt gjennom et vindu på en leilighet. Ingen personer skal ha blitt skadet og politiet har så langt ikke pågrepet noen.

NRK - 22 jun 19 kl. 15:48

MC i brann forsinket Pride

En motorsykkel i brann stoppet Pride-toget midlertidig ved Grensen i Oslo lørdag ettermiddag. Operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt sier til NRK at brannvesenet har slukket brannen. Det er foreløpig uklart hva som var årsaken..

NRK - 17 maj 19 kl. 13:50

Ingen uønskede hendelser i Oslo

Ingen uønskede hendelser og god stemning er det politiet i Oslo kan melde om på ettermiddagen 17. mai. – Vi har hatt to tilfeller av besvimelser i varmen, men ellers det god stemning, sier operasjonsleder Cathrine Sylju ved politiet i Oslo til NTB..

NRK - 04 jun 18 kl. 22:57

Knivoffers tilstand er kritisk

Tilstanden til mannen i 20-årene som ble knivstukket i Sofienberg-parken er kritisk men stabil, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt overfor NTB. Politiet ser etter tre menn som skal ha løpt fra stedet der ugjerningen skjedde..

NRK - 01 maj 18 kl. 06:43

Russeros fra Oslo-politiet

Politiet i Oslo var forberedt på ekstra bråk i forbindelse med russefeiringen natt til 1. mai. – Generelt sett vil jeg si at de har oppført seg fint.

P4 - 30 mar 18 kl. 07:38

Én person omkom i brann i Oslo

Én person døde i en boligbrann i Oslo i natt. Brannvesenet meldte rundt midnatt at de hadde sju brannbiler på plass ved den kraftige brannen i en leilighet i Holmenkollen. Politiet kan foreløpig ikke si noe om brannårsak, men har grunn til å tro at brannen startet i avdødes leilighet, forteller operasjonsleder Cathrine Sylju..

NRK - 22 jul 17 kl. 02:10

Mann pågrepet for knivstikking

En mann er pågrepet, mistenkt for knivstikking i Oslo. Han blir avhørt i morgen tidlig, sier operasjonsleder Cathrine Sylju til NRK..

NRK - 08 jul 17 kl. 14:59

Knivstikking i Oslo

To menn er sendt til sykehus etter et slagsmål på Sinsen i Oslo, opplyser operasjonsleder Cathrine Sylju til NRK. Den ene av dem hadde stikkskader i halsen, men skadeomfanget er ukjent. Politiet har beslaglagt en tapetkniv..

NRK - 21 apr 16 kl. 12:36

Person funnet død i Bjøvika

Politiet ble varslet om dødsfallet klokka 12 av en person som jobber i området.– Vi er på stedet, men har ikke full oversikt ennå. Vi foretar en del tekniske og taktiske undersøkelser, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo-politiet til NTB..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com