Caracas

Mandag, 26 Juli, 14:42

Nyheter om Caracas

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 juli 21 kl. 07:36

Ber folk om å halde seg heime

Innbyggjarar i den Venezuelanske hovudstaden Caracas har fått beskjed frå lokale myndigheiter om å halde seg heime, ifylgje Reuters. Årsaka skal vere kampar mellom kriminelle miljø og tryggleiksstyrker i byen. Det har vore uro i Caracas i fleire veker, men dei siste dagane har valden eskalert..

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 drept i bråk i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:38

26 drept i slumområde i Venezuela

Minst 26 mennesker er drept i sammenstøt mellom politi og kriminelle gjenger som styrer fattige slumområder i Venezuelas hovedstad Caracas. Blant de drepte er fire politimenn, ifølge innenriksministeren. Sammenstøtene startet onsdag da opp til 2500 politifolk og militære ble satt inn for ta kontroll over Cota 905, et av de farligste nabolagene i byen.

Aftenposten - 09 juli 21 kl. 09:49

Gatekamper mellom gjenger og sikkerhetsstyrker i Venezuela

Venezuelanske myndigheter ber folk i hovedstaden Caracas om å holde seg hjemme etter gatekamper mellom kriminelle….

Aftenposten - 15 mai 21 kl. 08:06

Mediene skrev kritisk om partilederen. Nå har myndighetene tatt kontroll over avisens hovedkontor.

Venezuelanske myndigheter har tatt kontroll over storavisen El Nacionals hovedkvarter i Caracas..

NRK - 15 mai 21 kl. 07:05

Venezuela tar beslag i storavis

Venezuelanske myndigheter har tatt kontroll over storavisen El Nacionals hovedkvarter i Caracas. – I dette øyeblikk har en dommer, omgitt av nasjonalgarden, gått inn i El Nacionals bygning og tatt beslag i alt som finnes, skrev avisens administrerende direktør Miguel Henrique Otero på Twitter natt til lørdag norsk tid..

NRK - 01 mai 21 kl. 05:44

Slipper ut av fengsel i Venezuela

Seks amerikanske oljetopper som har sittet fengslet i Venezuela i mer enn tre år løslates til husarrest. Det ses på som en gest til Biden-regjeringen. Oljetoppene er dømt til fengsel mellom 8 og 13 år for korrupsjon.

NRK - 29 april 21 kl. 00:58

Åtte venezuelanske soldater drept

Åtte soldater fra Venezuela er drept i sammenstøt med væpnede grupper som er aktive på grensen til Colombia, ifølge myndighetene i Caracas. Forsvarsdepartementet i Venezuela kom med kunngjøringen onsdag, men uten å oppgi ytterligere detaljer..

NRK - 25 okt. 20 kl. 17:58

Opposisjonsleder fremme i Spania

Opposisjonsleder Leopoldo López fra Venezuela har ankommet Spania etter å ha forlatt den spanske ambassaden i Caracas der han har vært i halvannet år. Det er ikke klart hvordan han kom seg ut av ambassaden som har vært omringet av væpnede styrker..

NRK - 24 okt. 20 kl. 20:58

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..

NRK - 24 okt. 20 kl. 04:13

Morales reiser til Venezuela

Bolivias tidligere president som har levd i eksil i Argentina etter at han i fjor ble nødt til å flykte fra hjemlandet, reiser til Venezuela, ifølge medier. Morales forlot Buenos Aires og reiste sent fredag til Caracas med et offesielt fly..

NRK - 05 juni 20 kl. 11:52

Guaidó er ikke på fransk ambassade

Opposisjonslederen i Venezuela, Juan Guaidó, får ikke søke tilflukt på den franske ambassaden i Caracas, sier den franske utenriksministeren til AFP. Guaidó ble i mars stevnet for kuppforsøk etter politisk uro i fjor..

NRK - 05 juni 20 kl. 04:54

Guaido på fransk ambassade

Opposisjonsleiaren i Venezuela, Juan Guaidó, har gått inn i den franske ambassaden i Caracas, melder nyheitsbyrået AFP som siterer utanriksministeren. Guaidó vart i mars stemna for kuppforsøk etter den politiske uroa i fjor..

NRK - 10 mars 20 kl. 23:36

Tåregass mot protest i Caracas

Politiet i Caracas i Venezuela brukte tåregass mot flere tusen demonstranter som protesterte mot styret til president Nicolas Maduro, og til støtte for opposisjonsleder Juan Guaido..

Aftenposten - 04 mai 20 kl. 21:30

Et slags kuppforsøk minner om Venezuelas tragedie | Frank Rossavik

Donald Trump har interesse av regimeskifte i Caracas, og nå går spekulasjonene..

NRK - 17 feb. 20 kl. 19:55

Venezuela kritiserer diplomat

Styresmaktene i Venezuela protesterer til den franske regjeringa etter at ein fransk diplomat helsa på opposisjonsleiar Juan Guaido i Caracas. Guaido har vore på reise for å samle internasjonal støtte mot sitjande president Nicolás Maduro..

Aftenposten - 12 feb. 20 kl. 06:56

Venzuelas opposisjonsleder har vendt hjem

Juan Guaidó ankom tirsdag flyplassen i hovedstaden Caracas etter en risikabel utenlandstur som blant annet inkluderte med et møte med president Donald Trump..

NRK - 03 nov. 19 kl. 09:06

El Salvador utviser diplomater

El Salvadors president Nayib Bukele har gitt Venezuelas diplomater frist på to døgn til å dra hjem til Caracas. El Salvador blir dermed en av nå 50 stater som mener at president Nicolas Maduros styre i Venezuela ikke har legitimitet..

NRK - 13 sep. 19 kl. 07:06

Maduro dropper FN

Venezuelas president Nicolás Maduro sier han ikke vil delta ved FNs hovedforsamling senere i måneden. Det sa han til en folkemengde i hovedstaden Caracas torsdag. Maduro skulle etter planen ha talt under FNs hovedforsamling 26.

NRK - 01 mai 19 kl. 19:08

Protestene fortsetter i Caracas

Protestene mot president Nicolás Maduro fortsetter i Venezuela, på oppfordring fra opposisjonslederen Juan Guaidó. Flere hundre demonstranter samlet seg i onsdag i et middelklassestrøk i Caracas, der de ble møtt av tåregass fra sikkerhetsstyrkene..

P4 - 06 juli 19 kl. 07:34

Demonstrasjoner i Venezula

Det har vært demonstrasjoner i Venezuelas hovedstad Caracas på landets uavhengighetsdag. Demonstrantene protesterte mot politisk undertrykkelse og tortur. Tilhengere av president Nicolás Maduro feiret på sin side at det er 208 år siden at Venezuela ble selvstendig..

NRK - 06 juli 19 kl. 04:20

Demonstrasjoner i Venezuela

I Venezuelas hovedstad Caracas demonstrerte venezuelanere på landets uavhengighetsdag mot politisk undertrykkelse og tortur i landet. Samtidig feiret tilhengere av president Nicolás Maduro at det er 208 år siden landet ble selvstendig..

NRK - 30 april 19 kl. 18:57

Sammenstøt i Caracas

Et pansret militærkjøretøy har kjørt inn i en gruppe demonstranter i Venezuelas hovedstad Caracas. Samtidig varsler opposisjonsleder Juan Guaidó en snarlig maktovertakelse i landet..

P4 - 16 mai 19 kl. 23:44

Guaidó takker Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó takker nå Norge for å legge til rette for samtaler mellom partene i landet. Han sa dette på et politisk møte i Caracas i kveld, melder NRK. Partene har møttes på hemmelig sted i Norge de siste dagene..

NRK - 16 mai 19 kl. 23:30

Guaidó takker Norge

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó sier han er takknemlig for at Norge legger til rette for samtaler mellom partene i landet. Han sa dette på et politisk møte i Caracas torsdag kveld. Partene har møttes på hemmelig sted i Norge de siste dagene..

NRK - 05 mai 19 kl. 04:41

Sju døde i helikopterkrasj

Sju mennesker omkom da et militærhelikopter krasjet i Venezuela, det opplyser president Nicolás Maduro. Helikopteret skal ha kjørt i en fjellvegg utenfor hovedstaden Caracas..

P4 - 01 mai 19 kl. 23:25

Protestene fortsetter

Protestene mot president Nicolás Maduro fortsetter i Venezuela. Tusenvis av demonstranter samlet seg i Caracas, der de ble møtt av tåregass fra sikkerhetsstyrkene. Også andre steder i landet ble det meldt om demonstrasjoner og sammenstøt..

NRK - 30 april 19 kl. 22:50

Minst 50 såret i Venezuela

Minst 50 mennesker er såret i sammenstøtene i Venezuelas hovedstad Caracas, 30 av de som er brakt til sykehus hadde skuddskader fra gummikuler. Det er varslet nye demonstrasjoner i morgen 1. mai..

P4 - 30 april 19 kl. 21:20

52 skadet i Venzuela

52 personer er skadet i dagens sammenstøt i Caracas i Venezuela. Skadeomfanget er ikke kjent, men en person har skuddskader, melder CNN. Det har blitt skutt, brukt tåregass og kastet brannbomber etter at opposisjonsleder Juan Guaidó i dag sa han er nær å ta over makten fra den sittende presidenten.

VG - 30 april 19 kl. 17:49

Store opptøyer i Venezuela

TV-bilder viser dramatiske bilder av et militært kjøretøy som kjører mot og over en folkemengde i hovedstaden Caracas..

NRK - 28 april 19 kl. 13:02

Graver plyndres i Venezuela

Krisen i Venezuela fører til at folk tyr til desperate metoder for å overleve. I hovedstaden Caracas har en rekke graver på Cementerio del Sur blitt åpnet av folk som leter etter gulltenner og andre verdisaker, melder Sveriges Radio..

NRK - 10 april 19 kl. 08:19

Nye strømbrudd i Venezuela

Nye strømbrudd har rammet store deler av Venezuela, deriblant i hovedstaden Caracas. Strømbruddet er det største på en uke. Det har vært en rekke omfattende strømbrudd i hele landet siden et massivt strømbrudd 7.

NRK - 02 feb. 19 kl. 18:30

Store demonstrasjoner i Caracas

Titusenvis av venezuelanere samlet seg i Caracas lørdag for å vise sin støtte til opposisjonsleder Juan Guaidó og kreve nyvalg. Dersom ikke Nicolás Maduro utlyser nyvalg innen mandag, vil EU og flere vestlige land anerkjenne Guaidó som president..

NRK - 07 april 19 kl. 04:28

Guaidó lover økt press

Opposisjonsleder i Venezuela Juan Guaidó har lansert «Operasjon frihet» for å kaste president Nicolás Maduro. Lørdag var det igjen store demonstrasjoner. På et massemøte i Caracas, lovet Guaidó en «definitiv opptrapping» av presset mot Maduro..

E24 - 30 mars 19 kl. 08:38

Nye strømbrudd i Venezuela

Venezuelas hovedstad Caracas og flere store byer ble igjen rammet av strømbrudd fredag..

Hegnar.no - 30 mars 19 kl. 07:52

Nye strømbrudd i Venezuela

Venezuelas hovedstad Caracas og flere store byer ble igjen rammet av strømbrudd fredag..

NRK - 30 mars 19 kl. 02:25

Nye strømbrudd i Venezuela

Venezuelas hovedstad Caracas og flere store byer er igjen rammet av strømbrudd. Strømbruddet startet fredag kveld, lokal tid, skriver innbyggere på sosiale medier. Fredagens strømbrudd er det tredje store strømbruddet i landet på kort tid..

NRK - 25 mars 19 kl. 23:00

Venezuela rammet av nytt strømbrudd

Venezuela er rammet av et nytt omfattende strømbrudd, bare noen uker etter de forrige strømbruddene som mørkla store deler av landet. Store områder hovedstaden Caracas og minst åtte av de 23 delstatene i Venezuela er uten strøm, ifølge AFP..

Hegnar.no - 19 mars 19 kl. 10:40

Paris, Hongkong og Singapore er dyrest i verden

Paris, Hongkong og Singapore deler førsteplassen på en liste over verdens dyreste byer. Venezuelas hovedstad Caracas er billigst i verden, ifølge The Economist..

NRK - 19 mars 19 kl. 09:32

Paris, Hongkong og Singapore dyrest

Paris, Hongkong og Singapore deler førsteplassen på lista over verdens dyreste byer. Venezuelas hovedstad Caracas er billigst i verden, ifølge The Economist. Zürich, Geneve og København er med blant de ti dyreste, mens Oslo har falt ut av lista..

Aftenposten - 17 mars 19 kl. 15:17

Hvor ille Venezuelas økonomi er? Selv ikke forbrytelser lønner seg.

Caracas (The Washington Post): Sikkerhetsvakter i Venezuelas banker har rolige dager. Økonomien er så skakkjørt at ikke engang kriminelle får endene til å møtes..

NRK - 15 mars 19 kl. 17:25

Stanser flygingar til Venezuela

Det amerikanske flyselskapet American Airlines stanser flygningane sine til Caracas og Marcaibo i Venezuela. Dei seier sikkerheta til staben og kundene er av høgste prioritet, og at dei ikkje vil jobbe i land dei anser som utrygge..

NRK - 09 mars 19 kl. 21:19

Demonstrasjon stanset i Venezuela

Venezuelanske sikkerhetsstyrker stanset lørdag en demonstrasjon mot president Nicolas Maduros regjering i byen Caracas. Flere tusen mennesker, både på presidentens og opposisjonsleder Juan Guaidós side, deltok i lørdagens demonstrasjoner..

NRK - 08 mars 19 kl. 20:36

Strømmen på vei tilbake i Venezuela

Strømmen er på vei tilbake i hovedstaden Caracas, nesten ett døgn etter at store deler av Venezuela ble mørklagt. Samtidig melder avisen El Nacional at det fortsatt er strømbrudd i mange andre deler av landet..

Hegnar.no - 04 mars 19 kl. 19:09

Guaidó har ankommet Venezuela - risikerer å bli pågrepet

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó har ankommet flyplassen ved landets hovedstad Caracas, der han risikerer å bli pågrepet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt