Bygget

Thursday, 18 July, 06:35

Nyheter om Bygget

NRK - 22 jun 24 kl. 18:40

Vil frede Victoria Terrasse

Riksantikvaren vil frede Victoria Terrasse i Oslo. – Fredning av disse fantastiske byggene har ligget i kortene i flere år, sier riksantikvar Hanna Geiran i en pressemelding. De sender nå fredning av Bygget på høring fram til 1.

NRK - 07 jul 24 kl. 02:23

Kraftig brann på skole på Geilo

Nødetater rykker ut til melding om brann ved Geilo ungdomsskole. Brannvesenet er fremme på stedet. Det brenner kraftig ved hovedinngang, fasade og tak.

NRK - 15 timer siden

Brann på kjøpesenter i Kina

Det brenner på et kjøpesenter i Sichuan i Kina, melder nyhetsbyrået AFP. Bilder på sosiale medier viser åpne flammer og tjukk, svart røyk som stiger opp fra Bygget. Ifølge AFP, som siterer lokale nyheter, er det kommet meldinger om mennesker inne i Bygget.

NRK - 15 timer siden

Jobber med å redde ut mennesker etter brann på kjøpesenter

Tidligere i dag kom det inn meldinger om en brann på et kjøpesenter i Sichuan i Kina. Ifølge NTB er brannen nå slukket. Video og bilder på sosiale medier viste åpne flammer og tjukk, svart røyk som steg opp fra Bygget.

NRK - 15 timer siden

Minst seks personer omkom i brann på kjøpesenter

Tidligere i dag kom det inn meldinger om en brann på et kjøpesenter i Sichuan i Kina. Ifølge NTB er brannen nå slukket. Video og bilder på sosiale medier viste åpne flammer og tjukk, svart røyk som steg opp fra Bygget.

NRK - 12 jul 24 kl. 23:00

Kontroll på eneboligbrann i Klæbu – ingen i Bygget

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i en bolig med flere tre boenheter i Klæbu, melder Trøndelag politidistrikt. Brannvesenet har kontroll på brannen. Klokka 23.

Klartale - 11 jul 24 kl. 16:00

Sporene etter Hitlers frykt

Rusten piggtråd i naturen. Det var et helt naturlig syn for alle som vokste opp i Finnmark på 1990-tallet. Den hadde ligget der i flere tiår – som et gufs fra en vond fortid.

NRK - 08 jul 24 kl. 23:18

Brant kraftig i næringsbygg i Bergen – fire er evakuert

Det mandag kveld brant det i et næringsbygg på Godvik i Bergen. Det skal være snakk om et renseri. Fire personer ble evakuert fra nabobygningen, ifølge politiet.

NRK - 07 jul 24 kl. 18:54

Nytt israelsk angrep mot skole i Gaza

Det israelske militæret melder selv på meldingstjenesten Telegram at de søndag har utført et angrep mot et skolebygg i Gaza by. IDF hevder Bygget ble brukt til å produsere våpen, og at Hamas-medlemmer oppholdte seg i Bygget. De anklager Hamas for å bryte folkeretten ved å benytte sivile bygg.

NRK - 07 jul 24 kl. 06:05

Brannvesenet har kontroll på brannen på Geilo ungdomsskole

Natt til søndag ble det meldt om kraftig brann ved Geilo ungdomsskole i Hol kommune i Buskerud. Brannvesenet uttaler at 80 prosent av Bygget er totalskadd og nedbrent. På grunn av en brannvegg så skal det være mulig å redde de siste 20 prosentene av Bygget.

NRK - 04 jul 24 kl. 23:37

Bygningsbrann ved Aurskog-Høland

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en bygning ved innsjøen Store Garsjøen i Aurskog Høland. Bygget er delvis nedbrent. Brannvesenet kontrollerer at brannen ikke sprer seg til omgivelsene.

NRK - 25 jun 24 kl. 00:33

Leilighetsbygg totalskadet i Tromsø

Natt til tirsdag brant det i en bolig med fire leiligheter på Tomasjord i Tromsø. – Det er full fyr i Bygget, opplyste operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt. I 05-tiden opplyser han at brannvesenet fortsatt er på stedet og jobber med etterslukking.

NRK - 25 maj 24 kl. 16:32

Brann på Rong skole er slukket: – Store skader på Bygget

Klokken 16.17 melder brannvesenet at brannen på Rong skole er meldt slukket. – Brannen er meldt slukket, men vi vil holde på en god stund til for etterkontroll og redning, sier vaktkommandør ved 110-sentralen, Håkon Myking og legger til: – Skadeomfanget er foreløpig ukjent, etter brannen som nådde to fløyer og strakk seg opp i takkonstruksjonen.

NRK - 21 jun 24 kl. 19:47

Brannalarm på Hammerfest flyplass

Politi og brannvesen rykker ut til brannalarm på Hammerfest flyplass. Brannvesenet setter i gang søk etter årsak. Kort tid etter meldes om varmeutvikling i tårnBygget på flyplassen.

NRK - 7 timer siden

Lavrov liker J.D. Vances syn på Ukraina-krigen

Russlands utenriksminister Sergei Lavrov sier at han ønsker J.D. Vances syn på Ukraina-krigen velkommen.

VG - 17 timer siden

Full overtenning i et lagerbygg i Hamar

Det skal ikke være personer inne i Bygget..

NRK - 19 timer siden

Julius (44) er blitt pappa igjen

Sjimpansen Julius (44) i Dyreparken i Kristiansand er blitt pappa igjen. Rundt klokken 08.30 onsdag fødte sjimpansen Miff en unge i Dyreparken, ifølge en pressemelding.

NRK - I førrgår: 11:31

Norges bank utsatt for hærverk

Det er blitt tagget og knust vinduer på fasaden til Norges Bank i Oslo, natt til mandag. Det er blant annet skrevet «Free Palestine» med rød spraymaling, skriver TV 2. – Det er synlige skader på Bygget, sier kommunikasjonsdirektør Torild Lid Uridarri.

NRK - 15 jul 24 kl. 06:28

Gammel låve med 100 kyllinger brant ned på Hitra

Nødetatene har rykka ut etter melding om brann i bygning på Sandstad på Hitra. – Det er et lite uthus eller kyllingfjøs og det skal ha vært 100 kyllinger i Bygget som nå har brent helt ned. Det sier Roger Gjersvold, vaktleder 110-sentralen Midt-Norge.

NRK - 14 jul 24 kl. 09:28

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i Bygget er evakuert.

Aftenposten - 13 jul 24 kl. 17:17

Inngikk «super-deal» med utbygger – har ventet tre år på pengene

Flere familier ga tomtene sine til boligutvikleren, som lovet betaling når nye boliger var Bygget og solgt..

NRK - 13 jul 24 kl. 13:21

Brann i bygning i Alundamveien

Det brenner i en toppetasje i en bygning i Alundamveien i Oslo, melder politiet. Nødetater er på stedet og driver slukking, informerer operasjonsleder Sven Martin Ege. Politiet anbefaler folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av mye røyk.

NRK - 13 jul 24 kl. 13:21

Brann i enebolig på Ammerud

Det brenner i en toppetasje i en enebolig i Alundamveien på Ammerud i Oslo, melder politiet. Nødetater er på stedet og driver slukking, informerer operasjonsleder Sven Martin Ege. Politiet anbefaler folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av mye røyk.

E24 - 13 jul 24 kl. 11:41

Frykter millioner kan gå tapt etter «super-deal» med utbygger

Flere familier ga tomtene sine til boligutvikleren, som lovet betaling når nye boliger var Bygget og solgt. Ekteparet Gløersen har ventet på pengene i tre år..

Aftenposten - 11 jul 24 kl. 19:30

Dagens quiz: Fredag 12. juli 2024

Hva heter den 515 meter lange broen som ble Bygget på annen halvdel av 1300-tallet i Praha?.

NRK - 10 jul 24 kl. 14:42

Garasje brent til grunnen

En garasje stod i full fyr på Ottersøya i Nærøysund onsdag ettermiddag. Det opplyste vaktleder i 110-sentralen, Roger Gjersvold. Brannen oppsto i en stor garasje som ligger fem til seks meter fra et bolighus.

NRK - 11 jun 24 kl. 11:22

Det brenner i en lagerbygning – nødetatene er på vei

Nødetatene er på vei til Flesberg I Buskerud etter melding om en større lagerbygning som står i brann. Deler av Bygget skal ha rast, opplyser politiets operasjonsleder Espen Reite. Per nå er det ikke spredningsfare, og det er heller ikke indikasjoner på at noen skal være inne i Bygget.

Aftenposten - 07 jul 24 kl. 19:30

Kjøpte villa fra 1902: – Det er et hus med sjel, som vi ønsker å ta godt vare på

– Vi så potensialet i noe som var veldig flott allerede. Huset er bra Bygget, til tross for at gulvene er litt….

NRK - 07 jul 24 kl. 10:23

Startar etterforsking etter brann i skulebygg

Brannen i ungdomsskulen på Geilo er så godt som slukka. Det seier Britt Fyksen, politistasjonssjef i Hallingdal politidistrikt. Dei har evakuert eit nærliggande hus på grunn av røyk.

NRK - 05 jul 24 kl. 10:44

Reiseradioen på pause grunna brannalarm

Brannalarmen gjekk på radiohuset til NRK på Marienlyst fredag føremiddag. Heile huset vart evakuert, blant dei er programleiarane av Reiseradioen på P1. – Brannalarmen går her hos NRK, det blinker raudt, sa programleiar Anne Lindmo under sendinga.

NRK - 03 jul 24 kl. 13:19

SFO på skole i Trondheim stenges ut uken etter trusler

Onsdag morgen rykka bevæpnet politi ut til skolen i Trondheim etter trussel og brann på Eberg skole. Dagen før ble det utført tagging på Bygget. I teksten var det en trussel, ifølge politiet.

NRK - 05 jun 24 kl. 13:06

Tryvannstårnet er lagt ut for salg

I dag er Osloikonet lagt ut i markedet for salg, skriver kommunen. – Jeg er spent på mottakelsen, men trygg på at vi finner en ny eier som makter å løfte dette nasjonale kulturminnet og ta det inn i fremtiden på den måten det fortjener. Det sier byråd for byutvikling, James Stove Lorentzen.

NRK - 03 jul 24 kl. 05:07

Boligbrann i Bergen

Nødetatene har rykket ut etter melding om røykutvikling fra boligbygg med flere boenheter i Bergen natt til onsdag. Brannen er slukket. En person er hentet ut, er våken og oppegående.

Klartale - 02 jul 24 kl. 13:32

Studenter får ikke tak i boliger

Mange studenter venter i kø for å få studentbolig. I Oslo sto 7.521 studenter i kø 1.

NRK - 04 jun 24 kl. 05:25

Lastebil kjørte inn i næringsbygg

Politiet er på Alnabru etter at en lastebil har kjørt inn i et næringsbygg. Både lastebilen og Bygget har fått materielle skader, og det har oppstått en større vannlekasje i Bygget. Fører sjekkes av ambulanse, ifølge politiet..

NRK - 04 jun 24 kl. 04:55

Seks evakuert etter brann i leilighetsbygg i Oslo

Seks personer er evakuert etter at det begynte å brenne i en kjeller i et leilighetsbygg i Kværnerbyen i Oslo. Det er ikke meldt om personskader. Brannvesenet meldte at de rykket etter melding om brann klokken 3.

Aftenposten - 01 jul 24 kl. 13:15

Stabæk satser grønt – Nadderud får Norges første moderne tretribune

Nye Nadderud stadion og idrettspark, der Stabæk skal spille i framtiden, blir Bygget for 8000 tilskuere med tribuner i….

VG - 01 jul 24 kl. 12:02

Stabæk satser grønt – Nadderud får Norges første moderne tretribune

Nye Nadderud stadion og idrettspark, der Stabæk skal spille i framtiden, blir Bygget for 8000 tilskuere med tribuner i tre..

NRK - 01 jul 24 kl. 09:13

Brann i Halden sentrum

Det har brent i en leilighet i Halden sentrum. Leiligheten ligger vegg i vegg med Grand hotel. Brannvesenet fikk raskt lokalisert brannen og slukket den, sier vaktleder ved 110-sentralen Kjell Nesset.

NRK - 29 jun 24 kl. 04:29

Fire omkom da bil braste inn i neglesalong i New York

En bil dundret inn i en neglesalong på Long Island i New York natt til lørdag norsk tid. Fire personer omkom, og ni ble skadet. Politiet i byen har ikke slått fast om hendelsen var en ulykke eller skjedde med vilje.

NRK - 29 jun 24 kl. 02:10

Brann i barnehage i Trondheim

Nødetatene har rykket ut etter en melding om brann i en barnehage i Trondheim. Politiet i Trøndelag meldte like før klokken 2 om at nødetatene hadde rykket ut etter melding om brann i Sverresborg barnehage. – Det brenner kraftig i Bygget, melder politiet.

NRK - 29 jun 24 kl. 02:10

Kraftig brann i barnehage i Trondheim

En barnehage i Trondheim fikk omfattende skader i en brann natt til lørdag. Brannårsaken er ikke kjent. Politiet i Trøndelag meldte like før klokken 2 om at nødetatene hadde rykket ut etter melding om brann i Sverresborg barnehage.

NRK - 28 jun 24 kl. 10:14

Dyreste alternativ for Nationaltheatret vil koste 8 milliarder

I lang tid har det vært kjent at Nationaltheatret er i dårlig stand. Nå kommer utredningen om det videre arbeidet med rehabiliteringen av Bygget. – For å opprettholde Nationaltheatrets drift, er det nødvendig å gjennomføre en full antikvarisk rehabilitering av bygningen som inkluderer utskiftning av alle tekniske anlegg, står det i utredningen fra Statsbygg.

NRK - 28 jun 24 kl. 10:14

Dyreste alternativ for Nationaltheatret vil koste nesten 10 milliarder

I lang tid har det vært kjent at Nationaltheatret er i dårlig stand. Nå kommer utredningen om det videre arbeidet med rehabiliteringen av Bygget. – For å opprettholde Nationaltheatrets drift, er det nødvendig å gjennomføre en full antikvarisk rehabilitering av bygningen som inkluderer utskiftning av alle tekniske anlegg, står det i utredningen fra Statsbygg.

NRK - 27 jun 24 kl. 12:44

Oppdrettsselskap får milliongebyr fra staten

Eide Fjordbruk AS får et overtredelsesgebyr på 1,5 millioner kroner fra NVE for å ha Bygget to elektriske anlegg uten å ha nødvendige tillatelser. – Det er et alvorlig brudd på energiloven å sette i gang bygging av elektriske anlegg uten tillatelse, og det undergraver hele konsesjonsordningen, sier seksjonssjef Anne Johanne Kråkenes i Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Anleggene var knyttet til fiskeoppdrett i Vestland fylke.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com