Bryte

Saturday, 02 December, 12:42

Nyheter om Bryte

Aftenposten - 03 nov 23 kl. 13:00

Hemmelig notat avslører: Hoppsjef åpner for å Bryte med skiforbundet

Hoppsjef Clas Brede Bråthen (54) foreslår i et internt notat å Bryte alle økonomiske bånd til Norges Skiforbund..

VG - 03 nov 23 kl. 13:00

Hemmelig notat avslører: Hoppsjef åpner for å Bryte med skiforbundet

Hoppsjef Clas Brede Bråthen (54) foreslår i et internt notat å Bryte alle økonomiske bånd til Norges Skiforbund..

NRK - I førrgår: 18:33

Inder tiltalt i USA for attentatplaner mot sikhleder

En indisk statsborger er tiltalt i USA for planer om å likvidere en indisk separatistleder. Påtalemyndigheten mener at også en indisk embetsmann var innblandet i planene. Det amerikanske justisdepartementet mener 52 år gamle Nikhil Gupta planla å likvidere en amerikansk statsborger i New York, heter det i den nylig offentliggjorte tiltalen.

NRK - 28 nov 23 kl. 12:15

Datter (11) skal ha hindret drap: Far tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-årene fra Moss er tiltalt for drapsforsøk på sin tidligere kone. I februar i år skal han ha slått henne bevisstløs, før han snurret en ledning fra en varmeovn rundt halsen hennes og strammet til, ifølge tiltalen. Hans daværende kone skal ha sluppet unna med livet i behold fordi deres elleve år gamle datter avbrøt drapsforsøket.

NRK - 28 nov 23 kl. 06:56

India: Fem meter unna innesperrede arbeidere

Indiske redningsarbeidere er nå bare fem meter unna de 41 arbeiderne som har sittet innesperret i en gruve i over tre uker. Det skriver nyhetsbyrået AFP tirsdag morgen. Redningsarbeiderne graver for hånd, og tror de når inn til gruvearbeiderne «snart».

NRK - 25 nov 23 kl. 14:18

Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

Formel 2-fører Dennis Hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i Abu Dhabi lørdag. Nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde.

NRK - 21 nov 23 kl. 10:55

Israel kaller hjem ambassadør fra Sør-Afrika

Israel henter hjem sin ambassadør i Sør-Afrika i forkant av at nasjonalforsamlingen skal stemme over et forslag om å stenge den israelske ambassaden og Bryte alle bånd til Israel inntil en våpenhvile er på plass på Gazastripen. Mandag besluttet Israel å hente sin ambassadør hjem. – Som følge av de siste sørafrikanske uttalelsene har Israels ambassadør til Pretoria blitt kalt tilbake til Jerusalem for konsultasjoner, skriver Israels utenriksdepartement på X, tidligere Twitter.

NRK - 19 nov 23 kl. 20:01

Novak Djokovic vant ATP-sluttspillet

Verdensener Novak Djokovic glitret på samtlige parametere da han slo italienske Jannik Sinner i strake sett og sikret sin sjuende triumf i ATP-sluttspillet. Dermed er 36-åringen alene om å ha flest titler i den prestisjetunge sesongfinalen. Roger Federer har seks triumfer.

NRK - 16 nov 23 kl. 17:50

Kommunikasjonslinjene er brutt på Gazastripen – FN sier hjelpearbeid blir motarbeidet

FNs hjelpearbeid på Gazastripen blir forsøkt motarbeidet, ifølge FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger (UNRWA). – Jeg tror det er aktive forsøk på å strupe og paralysere operasjonen vår, sier UNRWA-leder Philippe Lazzarini. Han omtaler det som rystende at hjelpeorganisasjoner må be innstendig for å få tilgang på drivstoff.

Dagbladet - 15 nov 23 kl. 08:35

Tatt på fersken: - Beklager

En fotograf fra Islands rikskringkaster legger seg flat etter at han forsøkte å Bryte seg inn i et hus i evakuerte Grindavik..

E24 - 12 nov 23 kl. 07:31

Oslo kommune truet Oda med å Bryte kjempekontrakt

Ni måneder inn i en ny storavtale skrev Oslo kommune til Oda: «I en situasjon hvor misligholdet ikke opphører, vil vi vurdere heving av avtalen.» Da fikk dagligvareutfordreren fart på seg..

NRK - 10 nov 23 kl. 11:18

Staten betaler tidligere Argentum-sjef 50 millioner kroner for aksjer

Joachim Høegh-Krohn valgte å forlate det statlige oppkjøpsfondet Argentum i 2022, men får nå totalt 50 millioner fra staten for aksjer i to investeringsordninger, skriver Dagens Næringsliv. Høegh-Krohn valgte å forlate Argentum i juni 2022 etter at næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) sparket nesten hele Argentum-styret bortsett fra én. Dette skjedde etter at statsråden ba om mer moderasjon i statlige lederlønninger generelt og hos Argentum spesielt.

NRK - 07 okt 23 kl. 12:52

Hamas brukte bulldoser til å Bryte grensegjerde

Bildet tatt av Reuters viser at palestinere blant annet brukte en bulldoser for å Bryte gjennom et grensegjerde som skiller Gaza med det sørlige Israel..

NRK - 07 okt 23 kl. 12:52

Hamas brukte hjullaster til å Bryte grensegjerde

Bildet tatt av Reuters viser at palestinere blant annet brukte en hjullaster for å Bryte gjennom et grensegjerde som skiller Gaza med det sørlige Israel..

VG - 06 okt 23 kl. 22:34

Narve Gilje Nordås: – Jeg kunne ikke Bryte tvert med Gjert

KLEPP (VG) Narve Gilje Nordås (25) mener han aldri hadde blitt så god om han fortsatt hadde vært en del av Team Ingebrigtsen. Løperkometen sier at han hverken sportslig, etisk eller moralsk kunne Bryte samarbeidet med Gjert Ingebrigtsen..

NRK - 06 nov 23 kl. 17:59

Fire menn tiltalt for å ha stjålet gulltoalett fra engelsk slott

Fire menn er tiltalt for å ha stjålet et 18 karat gulltoalett fra Blenheim Palace sør i England, opplyser britisk påtalemyndighet. Toalettet, som er verdt 4,8 millioner pund (over 65 millioner kroner), var del av en utstilling da det ble stjålet en tidlig morgen i 2019. I forbindelse med tyveriet sa politiet at innbruddstyvene brukte to kjøretøy for å Bryte seg inn i slottet.

Aftenposten - 06 nov 23 kl. 16:41

Eva Joly sleiver i vei

Den berømte korrupsjonsjegeren mener nordmenn lider av for høy tillit. Selv gjør hun sitt for å Bryte den ned..

Klartale - 06 nov 23 kl. 11:15

Mange er redde for å få for lite søvn

Søvn skaper bekymring for mange. Eller mangelen på det. 40 prosent er bekymret for å få for lite søvn.

Dagbladet - 03 nov 23 kl. 09:59

Hizbollah-sjefen skal Bryte tausheten

Hizbollah-sjef Hassan Nasrallah skal fredag holde en tale i Libanon. Det blir første gang han uttaler seg siden krigsutbruddet mellom bevegelsens allierte Hamas og Israel..

NRK - 03 nov 23 kl. 09:47

Hizbollah-sjefen skal Bryte tausheten for første gang siden krigsutbruddet

Hizbollah-sjef Hassan Nasrallah skal fredag holde en tale i Libanon. Det blir første gang han uttaler seg siden krigsutbruddet mellom bevegelsens allierte Hamas og Israel. Siden Hamas-angrepet mot Israel 7.

NRK - 01 nov 23 kl. 19:46

Ukraina sier de trenger flere soldater

Den ukrainske forsvarssjefen Valerij Zaluzhnij sier krigen i Ukraina nå har gått over i et nytt stadie med statisk posisjonskrig, der utmattelse er det viktigste aspektet. Dette vil gagne Russland, mener forsvarssjefen. Zaluzhnij sier at Ukraina derfor trenger flere soldater i sine reserver og vil utvide kriteriene for hvem som skal tjenestegjøre.

NRK - 01 nov 23 kl. 01:14

Bolivia Bryter båndene til Israel

Bolivia Bryter de diplomatiske båndene til Israel som følge av den israelske krigføringen mot Gazastripen. Det søramerikanske landet har besluttet å Bryte de diplomatiske båndene som en «avvisning og fordømmelse av den aggressive og uforholdsmessige israelske militæroffensiven som gjennomføres på Gazastripen og som truer internasjonal fred og sikkerhet», står det i en uttalelse fra utenriksdepartementet i La Paz. Bolivia oppfordrer samtidig til stans i angrepene på Gazastripen..

VG - 29 okt 23 kl. 16:01

FN-nødlagre i Gaza stormet: – Folk er desperate

FN er bekymret for at den offentlige orden i Gaza vil Bryte sammen..

NRK - 29 okt 23 kl. 09:02

FN: Tusenvis har brutt seg inn i nødhjelpslagre på Gazastripen

Innbruddene har skjedd i de sentrale og sørlige områdene av Gazastripen, og hvetemel og andre grunnleggende produkter ble stjålet fra UNRWA-lagre og distribusjonssentre, skriver UNRWA i en pressemelding. – Dette er et bekymringsfullt tegn på at den offentlige orden begynner å Bryte sammen etter tre uker med krig og beleiring av Gazastripen. Folk er redde, frustrerte og desperate, skriver UNRWA.

NRK - 26 okt 23 kl. 10:00

Politiet vil etterforske Gjert Ingebrigtsen

Politiet bekrefter i en pressemelding torsdag formiddag at de vil starte etterforskning av Gjert Ingebrigtsen. – Vi har gjort flere innledende undersøkelser, og informasjon som har kommet fram har gjort at vi nå har opprettet en straffesak. Det er opprettet sak på straffelovens paragraf 282 – mishandling i nære relasjoner, sier politiinspektør Terese Braut Våge.

VG - 23 sep 23 kl. 13:25

Mukubu videre, tap for Thoresen i Bryte-EM

Exauce Mukubu er videre til åttedelsfinalen, mens Morten Thoresen tapte sin åpningskamp i Bryte-VM..

Aftenposten - 19 okt 23 kl. 17:00

Ingebrigtsen-brødrene om Gjert: – Har brukt fysisk vold og trusler som en del av sin oppdragelse

For første gang åpner brødrene Ingebrigtsen opp om hvorfor de valgte å Bryte med sin far..

VG - 19 okt 23 kl. 17:00

Ingebrigtsen-brødrene om Gjert: – Har brukt fysisk vold og trusler som en del av sin oppdragelse

For første gang åpner brødrene Ingebrigtsen opp om hvorfor de valgte å Bryte med sin far. De forteller om en oppvekst med ubehag, frykt og vold..

VG - 19 okt 23 kl. 09:57

Finalistene støtter cupendring: – Et elendig tidspunkt

MOLDE (VG) Cupformatet i Norge kan snus på hodet, og «Hangeland-utvalget» får støtte av årets cupfinalister. Kjetil Knutsen og Erling Moe mener det er viktig å Bryte tradisjonen..

Klartale - 16 okt 23 kl. 10:03

Sier de vil angripe Gaza fra bakken snart

Jonathan Conricus har snakket med nyhetsbyrået NTB. Det skjedde sent søndag kveld. Conricus er fra Israels hær.

NRK - 12 okt 23 kl. 12:30

Økokrim har avdekket avansert svindelmetode

Økokrim frykter tusenvis kan bli svindlet ved hjelp av såkalte IMSI-fangere i Norge. En IMSI-fanger er en falsk basestasjon som brukes til å avlytte mobilkommunikasjon ved å Bryte inn i kommunikasjonen mellom mobiltelefoner og basestasjonen. En 25 år gammel utenlandsk student er pågrepet og siktet i en slik sak i Norge.

Dagbladet - 10 okt 23 kl. 07:13

- Bare dårlige alternativer

Tidligere ambassadør til både Israel og Libanon, Jon Hanssen-Bauer, tror ikke det er sannsynlig at det også vil Bryte ut krig også på Israels nordlige grense..

VG - 07 okt 23 kl. 13:18

Trygler om hjelp fra Gazastripen: – De prøver å Bryte seg inn i huset mitt. Jeg er med to små barn

Flere Israelske byer er under angrep. Tusenvis av mennesker barrikaderer seg nå inne og i tilfluktsrom, mens skuddene smeller i gatene..

Aftenposten - 06 okt 23 kl. 22:34

Narve Gilje Nordås: – Jeg kunne ikke Bryte tvert med Gjert

KLEPP (VG) Narve Gilje Nordås (25) mener han aldri hadde blitt så god om han fortsatt hadde vært en del av Team….

Aftenposten - 04 sep 23 kl. 06:45

De vil Bryte Norges vonde trend. Dette Eiffeltårnet har fått en spesiell betydning for drømmen.

Jenny Marie Rørvik og Thea Helseth håper å Bryte en mørk OL-statistikk..

NRK - 04 okt 23 kl. 18:04

Pilotene på redningshelikopteret må Bryte loven

Bare to sykehus i Norge, på Stokmarknes og i Bodø, er godkjent for det nye redningshelikopteret Leonardo AW101 (også kalt Sar Queen). Det er mye større enn de gamle, og kaster kraftige vinder rundt seg ved landing og avgang. Ifølge Forsvaret betyr det at fartøysjefen er nødt til å påberope seg nødrett – hver eneste gang pasienter skal flys helt fram til et sykehus uten godkjent landingsplass.

NRK - 03 okt 23 kl. 14:35

Russland sier de ikke planlegger atomprøvesprengninger

Russland har ikke til hensikt å Bryte avtalen om stans i atomprøvesprengninger, sier Kreml tirsdag. Forsikringen ble tirsdag gitt av Kreml-talsmann Dmitrij Peskov som svar på et spørsmål under et pressemøte. Det var Margarita Simonjan, den hardtslående sjefredaktøren i det statlige kringkasteren RT som ifølge et klipp på RTVI først foreslo at Russland burde detonere en atombombe i stor høyde over Sibir som en advarsel til Vesten.

NRK - 03 okt 23 kl. 00:31

Offiser i Kongo dømt til døden etter drap på 50 i demonstrasjon

En offiser ble mandag dømt til døden av en militærdomstol i Kongo etter at 56 personer ble drept i en demonstrasjon mot FN i byen Goma 30. august. Den opprinnelig fredelige demonstrasjonen utartet raskt, og regjeringshæren skal ha brukt skarpe skudd for å Bryte opp demonstrantene.

NRK - 01 okt 23 kl. 05:47

Flere titalls demonstranter pågrepet i Iran

Iranske sikkerhetsstyrker pågrep lørdag flere titalls personer som deltok i en minnemarkering for demonstranter som ble drept på «blodige fredag» i fjor. Sikkerhetsstyrker brukte tåregass og skjøt med skarpt for andre dag på rad, i forsøk på å Bryte opp demonstrantene, ifølge menneskerettsgruppa Haalvsh. Ifølge aktivistgruppa Baloch skjøt sikkerhetsstyrkene med skarpt også fredag, og minst 25 mennesker, blant dem barn, ble såret.

NRK - 30 sep 23 kl. 13:24

Grindr: Uenige med Personvernnemnda

Sjekkeappen Grindr er uenige i vedtaket om at boten på 65 millioner kroner opprettholdes. Selskapet fikk rekordboten av Datatilsynet i 2021 for å Bryte personopplysningsloven. – Grindr er uenige i gårsdagens avgjørelse fra Personvernnemnda, som er basert på historiske samtykkemekanismer fra flere år tilbake, ikke den nåværende samtykkepraksisen eller personvernpolicyen, sier advokat Eva Jarbekk som representerer Grindr i Norge melder NTB.

Aftenposten - 30 sep 23 kl. 12:05

Området var kjent for porno og massasje. Så åpnet Pjoltergeist. Det har endret Restaurant-Oslo for alltid.

Området var kjent for porno og massasje. Så åpnet Pjoltergeist og endret alt ved å Bryte alle regler..

NRK - 29 sep 23 kl. 12:47

Mehl etter møte med Kripos-sjefen om svensk gjengvold: – Svært alvorlig med forgreninger til Norge

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) hadde fredag et møte med Kripos-sjefen om gjengvolden i Sverige og forgreininger til Norge. Hun varsler flere tiltak. – Det er ikke tegn til en tilsvarende voldelig utvikling her, men vi må ha sterk innsats for å Bryte opp nettverkene, sier Mehl i en pressemelding etter møtet med Kripos-sjef Kristin Kvigne fredag morgen.

NRK - 29 sep 23 kl. 10:37

Sjekkeapp må betale rekordbot på 65 millioner

Sjekkeappen Grindr fikk i 2021 en rekordbot på 65 millioner kroner av Datatilsynet for å Bryte personopplysningsloven. Nå har Personvernnemnda bestemt at tilsynets vedtak opprettholdes. – Personvernnemnda har ikke funnet noen grunn til å endre størrelsen på det fastsatte gebyret, skriver nemnda i sin avgjørelse.

VG - 28 sep 23 kl. 18:13

NFF-utvalg vil Bryte tradisjonen: Ber om fast cupfinale på våren

Tradisjonen med cupfinale før jul går trolig mot slutten. «Hangeland-utvalget» vil ha endringer..

Aftenposten - 28 sep 23 kl. 18:13

NFF-utvalg vil Bryte tradisjonen: Ber om fast cupfinale på våren

Tradisjonen med cupfinale før jul går trolig mot slutten. «Hangeland-utvalget» vil ha endringer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com