Brukthandelloven

Tuesday, 16 July, 12:26

Nyheter om Brukthandelloven

NRK - 08 jan 23 kl. 21:35

Vestre vil endre Brukthandelloven

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) er i gang med å se på den utdaterte Brukthandelloven for å legge bedre til rette for brukthandel, reparasjon og utlån. Det haster med å omstille samfunnet i en mer bærekraftig retning, understreker Vestre overfor Nationen. Regjeringen vil i året som kommer prioriterer å legge til rette for mer utlån, reparasjoner og brukthandel for både privatpersoner og bedrifter, ifølge Vestre.

NRK - 21 nov 22 kl. 09:13

Vil skrote Brukthandelloven

Det haster å omstille samfunnet i en mer bærekraftig retning, mener næringsminister Jan Christian Vestre (Ap). Derfor vil han skrote Brukthandelloven. Brukthandelloven skaper utfordringer for mange som driver med brukthandel.

E24 - 24 jul 23 kl. 17:16

Næringsministeren foreslår skroting av Brukthandelloven

Dagens brukthandellov er fra 1999 og gjør det vanskelig å drive bruktbutikk. Nå vil næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) den til livs..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com