Brukte

Søndag, 16 Mai, 07:04

Nyheter om Brukte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 mai 21 kl. 00:41

Testet 9000 med Brukte test-pinner

Politiet i Indonesia mener at 9000 flypassasjerer ble koronatestet med Brukte bomullspinner. Fem ansatte i et farmasøytisk firma skal ha tjent over en million kroner på salg av Brukte testpinner som de hadde vasket selv..

E24 - 27 april 21 kl. 10:50

Nordmenn Brukte mer tid på nettet i fjor

Nordmenn Brukte mer tid på internett i det første koronaåret. I snitt Brukte befolkningen 3 timer og 22 minutter på internett på en gjennomsnittsdag..

NRK - 9 timer siden

Hevder Hamas Brukte mediebygget

Hamas drev omfattende etterretningsvirksomhet fra bygningen der internasjonale medier hadde kontorer i Gaza, hevder det israelske militæret. – Her var det svært avansert utstyr for å drive aktivitet mot det israelske forsvaret, derfor bestemte IDF seg for å ødelegge bygningen, sier talsmann Jonathan Conricus. – Vi er opptatt av journalisters sikkerhet og deres jobb, men dere må forstå at dette er en vanskelig krigsskueplass hvor Hamas blander inn sin aktivitet med den sivile verden, sier han.

Dagbladet - 06 mai 21 kl. 21:20

Brukte corona­penger på dette

En kommune i Japan Brukte krisepengene sine på en litt annen måte enn de fleste andre..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 22:34

Han tidoblet salget av Brukte telefoner i fjor

Salget av Brukte mobiltelefoner stiger kraftig. Men det er likevel mikroskopisk i forhold til salget av nye telefoner..

Aftenposten - 03 april 21 kl. 13:03

Toppfotballen Brukte 40 millioner - så mye betalte MFK til agenter i fjor

Molde Brukte 5,1 millioner kroner på fotballagenter i 2020. To klubber i eliteserien Brukte mer..

VG - 1 time siden

FHI mente det hastet med å skjevfordele – regjeringen Brukte to uker på å bestemme seg

Hadde regjeringen bestemt seg da FHI leverte oppdraget, kunne skjevfordelingen skjedd en måned tidligere, sier smitteverndirektør Geir Bukholm..

VG - 13 timer siden

Robstad ble Start-helt – snudde til seier mot Sandnes Ulf

Innbytter Henrik Robstad (30) Brukte under tre minutter på å score matchvinnermålet i Sandnes..

Aftenposten - 13 timer siden

Robstad ble Start-helt – snudde til seier mot Sandnes Ulf

Innbytter Henrik Robstad (30) Brukte under tre minutter på å score matchvinnermålet i Sandnes..

NRK - 14 timer siden

Palestina-demonstrasjon i Paris

Politiet i Paris Brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter som trosset forbud og demonstrerer mot Israel sine angrep på Gaza. I Paris ble samlinger av demonstranter forbudt av politiet og innenriksministeren da de fryktet at protestene ville bli voldelige. Det skriver Reuters..

Dagbladet - Igår: 21:37

Kort tid etter dør han

Skuespiller og Youtube-stjerne Rahul Vohra Brukte noen av sine siste åndedrag på å kritisere sykehuset han var innlagt på..

NRK - Igår: 13:32

Israel angrep tunneler under Gaza

Israelske Brukte stridsvogner og artilleri, i tillegg til omfattende luftangrep mot Gaza fredag. Hovedmålet var et tunnelnettverk som væpnede palestinske grupperinger har bygget under Gaza by. Angrepet var den største israelske operasjonen gjennomført siden konflikten begynte, med over 160 fly involvert, sa en talsperson fra det israelske militæret, ifølge Reuters..

NRK - 10 mai 21 kl. 22:51

Nye sammenstøt i Jerusalem

Det meldes om nye sammenstøt mellom palestinske demonstranter og israelske sikkerhetsstyrker ved al-Aqsa-moskeen i okkuperte Øst-Jerusalem. Ifølge journalister på stedet Brukte de israelske sikkerhetsstyrkene sjokkgranater og gummikuler mot demonstrantene, som kastet gjenstander mot dem. Det var også harde sammenstøt tidligere mandag, og ifølge Palestinsk Røde Halvmåne ble minst 395 palestiner såret og 263 av dem ble sendt til sykehus.

NRK - 10 mai 21 kl. 18:39

Sør-Afrika overfører vannverkpenger

Ti år etter korrupsjonsskandalen på Romerike har Sør-Afrika bestemt seg for å overføre 20,5 millioner kroner til Norge. Det skriver Økokrim i en pressemelding. Vannverksjef Ivar T.

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 14:59

Nå selges Brukte båter til samme pris som nye

Forhandlere melder om et brennhett båtmarked før sommersesongen. Salget har økt kraftig både for mindre og større båter..

E24 - 10 mai 21 kl. 15:05

Brukte båter selges til samme pris som nye: – Uheldig

Forhandlere melder om et brennhett båtmarked før sommersesongen. Salget har økt kraftig både for mindre og større båter..

NRK - 10 mai 21 kl. 10:58

Trenger tanker fra Mount Everest

I Nepal er det så stor mangel på oksygentanker at fjellklatrere som skal til Mount Everest bes om å ta med ned Brukte oksygentanker, istedenfor å la dem ligge igjen på fjellet. Landet har hatt en stor økning i koronasmittede..

NRK - 10 mai 21 kl. 08:59

229 milliarder brukt på krisetiltak

Dersom man regner med revidert nasjonalbudsjett, vil regjeringen ha brukt 229 milliarder kroner på krisetiltak, melder E24. I 2020 Brukte regjeringen 135 milliarder kroner, mens det i år brukes 94 milliarder kroner på tiltak etter koronakrisen, ifølge nettavisa..

NRK - 09 mai 21 kl. 12:01

Vannkanoner mot feiring i Brussel

Politiet i Brussel Brukte vannkanoner for å få feirende innbyggere til å forlate feiringer på to torg i natt. For første gang på seks måneder tillot Belgia at folk var ute om natten, og på flere fester i hovedstaden sto folk tett i tett, melder DPA..

NRK - 14 april 21 kl. 07:05

Stjeler Brukte klær for millioner

Organiserte kriminelle i Sverige stjeler Brukte klær som er gitt til veldedighet. Hvert år stjeles flere tusen tonn klær, verdt flere millioner kroner, melder Sveriges Television. Deres journalist ble truet på livet da han konfronterte tyver..

NRK - 12 april 21 kl. 17:11

Syria Brukte kjemiske våpen i 2018

Det syriske regimet Brukte kjemiske våpen i et angrep mot byen Saraqeb i 2018, konkluderer Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) i en gransking. Mandagens rapport er den andre i rekken fra OPCW om bruk av kjemiske våpen i Syria..

NRK - 07 mai 21 kl. 14:14

Batterier til gjenvinning

De siste ukene har 16.000 fjerdeklassinger over hele landet vært med på Batterijakten og samlet inn 124 tonn Brukte batterier til gjenvinning. Fjerdeklasse ved Karasjok grunnskole var de som samlet inn mest i Finnmark med 720 kilo batterier..

E24 - 12 april 21 kl. 09:22

Prisveksten for Brukte boliger fortsetter

Det er Brukte boliger i Innlandet som har sett størst prisvekst siden nyttårsrakettene smalt..

NRK - 06 mai 21 kl. 21:10

Brukte samme sprøyte på to personer

To personer ansatt i Fauske kommune, ble stukket med samme sprøytespiss av en kollega da de skulle få koronavaksinen, ifølge Avisa Nordland. Avviksrapporten kaller tilfellet for en alvorlig rutinesvikt. Vedkommende blir fulgt opp av fastlegen..

E24 - 05 mai 21 kl. 22:34

En oppdagelse på Telenors lager i 2015 er blitt til mange millioner kroner

Salget av Brukte mobiltelefoner stiger kraftig. Men det er likevel mikroskopisk i forhold til salget av nye telefoner..

NRK - 02 mai 21 kl. 13:45

Over 50 politibetjenter skadet

Flere enn 50 politibetjenter er skadet og over 250 demonstranter er pågrepet etter uroen i Berlin 1. mai, opplyser tysk politi. En demonstrasjon med 8.

NRK - 02 mai 21 kl. 08:52

Utga seg for å være politi

To unge menn ble pågrepet av politiet i Innlandet natt til søndag etter at de hadde utgitt seg for å være politi. Mennene skal ha brukt både blålys og sirener da de stoppet og kontrollerte en bilist i Stange i Hedmark. Mannen som ble stoppet syntes både uniformeringen og oppførselen var rar, og tok derfor kontakt med politiet.

NRK - 01 mai 21 kl. 13:08

LO-lederen talte egen bransjes sak

LO-leder Peggy Hessen Følsvik frykter et veiskille i norsk arbeidsliv etter koronapandemien. Hun Brukte egne erfaringer fra luftfarten som eksempel. Følsvik relaterte til sin egen historie om hvordan hun og andre kabinansatte i Widerøe organiserte seg, med støtte fra flyselskapet.

NRK - 29 april 21 kl. 13:49

Ber om 12 års forvaring

Aktor ber om 12 års forvaring for den 33 år gamle mannen som kapret en ambulanse i Oslo høsten 2019. Aktor Brukte store deler av sluttprosedyren på å underbygge hvorfor han mener tiltalte bør dømmes for sju drapsforsøk. 33-åringen har nektet for at han prøvde å drepe noen..

NRK - 29 april 21 kl. 10:57

Drapssiktet dømt i bortføringssak

Mannen som er siktet for drap på Frogner i Oslo i går, er dømt i en bortføringssak for mer enn 20 år siden. Ifølge en dom fra år 2000 Brukte han sammen med flere andre vold for å tvinge en mann inn i en bil. I dag skal politiet avhøre mannen..

VG - 29 april 21 kl. 06:35

Brukte 50.000 offentlige kroner på oljemaleri av Terje Søviknes

Tidligere Os-ordfører og statsråd Terje Søviknes (Frp) er foreviget i oljemaling. Frp-toppen forstår at det nok er ulike syn på om det er en nødvendig prioritering..

VG - 28 april 21 kl. 14:26

Godset-styret anmelder Henrik Pedersen til NFF

Styret i Strømsgodset mener at det er grunn til å konkludere med at eks-trener Henrik Pedersen Brukte uakseptable ord og uttrykk..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 14:26

Godset-styret anmelder Henrik Pedersen-saken til NFF

Styret i Strømsgodset mener at det er grunn til å konkludere med at eks-trener Henrik Pedersen Brukte uakseptable ord og….

VG - 28 april 21 kl. 14:26

Godset-styret anmelder Henrik Pedersen-saken til NFF

Styret i Strømsgodset mener at det er grunn til å konkludere med at eks-trener Henrik Pedersen Brukte uakseptable ord og uttrykk. De anmelder saken til NFF..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 14:26

Godset-styret anmelder saken om ekstreneren til NFF

Styret i Strømsgodset mener at det er grunn til å konkludere med at eks-trener Henrik Pedersen Brukte uakseptable ord og….

VG - 28 april 21 kl. 14:26

Godset-styret anmelder saken om Henrik Pedersen til NFF

Styret i Strømsgodset mener at det er grunn til å konkludere med at eks-trener Henrik Pedersen Brukte uakseptable ord og uttrykk. De anmelder saken til NFF..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 14:06

Ruud enkelt videre i München

(Casper Ruud – Pablo Cuevas 6–3, 6–2) Casper Ruud (22) Brukte bare en drøy time på å ta seg til kvartfinalen i BMW Open….

VG - 28 april 21 kl. 14:06

Ruud enkelt videre i München

(Casper Ruud – Pablo Cuevas 6–3, 6–2) Casper Ruud (22) Brukte bare en drøy time på å ta seg til kvartfinalen i BMW Open i München. Nå er mulighetene svært gode for å ta seg til en finale i grusturneringen..

VG - 28 april 21 kl. 14:06

Ruud enkelt videre i München: – Spilte en god kamp

(Casper Ruud – Pablo Cuevas 6–3, 6–2) Casper Ruud (22) Brukte bare en drøy time på å ta seg til kvartfinalen i BMW Open i München. Nå er mulighetene svært gode for å ta seg til en finale i grusturneringen..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 14:06

Ruud enkelt videre i München: – Spilte en god kamp

(Casper Ruud – Pablo Cuevas 6–3, 6–2) Casper Ruud (22) Brukte bare en drøy time på å ta seg til kvartfinalen i BMW Open….

NRK - 28 april 21 kl. 11:51

Fant 27.000 gifttønner på havbunnen

Havforskere sier de har funnet det de tror er drøyt 27.000 tønner med insektmiddelet DDT dumpet utenfor kysten av Sør-California, nær øya Santa Catalina. Flere selskaper i California Brukte området som søppelfylling fram til 1972, da det ble forbudt..

VG - 27 april 21 kl. 20:29

Vogntog lastet med 26 tonn kjørte uten bremser på tilhengeren: – En drapsmaskin

En test viste at de manglende bremsene gjorde at vogntoget Brukte 1,2 kilometer på å stanse ved en fart på 80 kilometer i timen..

Dagbladet - 26 april 21 kl. 11:29

Brukte 1,7 millioner på SMS-er

Den andre versjonen av Smittestopp har blitt lastet ned over én million ganger. Slik fungerte Folkehelseinstituttets SMS-prosjekt..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 11:41

Så mye Brukte AaFK, Hødd og Brattvåg på agenter

I fjor Brukte AaFK litt over én million kroner på agentutgifter, mens Brattvåg endte på 122.000 og Hødd på bare 18.000..

Dagbladet - 24 april 21 kl. 21:55

- Jeg var en vandrende ulykke

- Jeg Brukte 2020 på rehab og å finne meg selv igjen, sier Kristian Valen, som snakker ut om den famøse kvelden i mars i fjor der alt gikk galt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt