Brukes

Torsdag, 29 Juli, 23:43

Nyheter om Brukes

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 1 time siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også Brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

Aftenposten - 2 timer siden

Businesskoler: Slik vil video Brukes lenge etter pandemien

Seks måter Zoom, Teams og Google Meet vil kunne bli brukt i undervisning fremover..

E24 - Igår: 17:00

Businesskoler: Slik vil video Brukes lenge etter pandemien

Seks måter Zoom, Teams og Google Meet vil kunne bli brukt i undervisning fremover..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:05

230 migranter inn i Spansk enklave

Over 230 migranter tok seg torsdag inn i den spanske enklaven Melilla fra Marokko, opplyser spanske myndigheter. Over 300 mennesker forsøkte å ta seg over gjerdet grytidlig på morgenen. 238 menn lyktes, ifølge den spanske regjeringens kontor i det lille territoriet.

NRK - 22 juli 21 kl. 10:05

230 migranter inn i Spansk eksklave

Over 230 migranter tok seg torsdag inn i den spanske enklaven Melilla fra Marokko, opplyser spanske myndigheter. Over 300 mennesker forsøkte å ta seg over gjerdet grytidlig på morgenen. 238 menn lyktes, ifølge den spanske regjeringens kontor i det lille territoriet.

NRK - 21 juli 21 kl. 04:41

Flere bygg kan bli brukt på ny

Det skal vurderes om noen bygninger i regjeringskvartalet kan Brukes videre istedenfor at det bygges nytt, bekrefter Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Ifølge Aftenposten er arbeidet nå i gang med å vurdere mulighetene for kutt i kostnader for byggingen av den nye regjeringskvartalet.

E24 - 15 juli 21 kl. 10:42

Revolut verdsettes til 33 mrd. etter kapitalinnhenting

Revolut Brukes i dag av over 70.000 nordmenn, og har nå hentet frisk kapital fra blant annet Softbank. Nå er målet å bli den første globale superappen for økonominteresserte, skriver selskapet..

E24 - 15 juli 21 kl. 10:42

Revolut verdsettes til 288 mrd. etter kapitalinnhenting

Applikasjonen Brukes i dag av over 70.000 nordmenn, og nå har selskapet hentet frisk kapital fra blant annet Softbank. Målet er å bli den første globale superappen for økonominteresserte, skriver selskapet..

E24 - 12 juli 21 kl. 18:15

Kryptovalutaguiden: Hva kan teknologien Brukes til?

Kryptovaluta er desentralisert, uregulert og uten sikkerhet..

NRK - 11 juli 21 kl. 14:20

Do-besøk betaler studentenes kaffe

Studenter på universitetet i byen Ulsan i Sør-Korea får en noe uvanlig premie for sine dobesøk. Jo mer de går på do, desto mer gratis kaffe får de. Det er professor Cho Jea-weon som står bak oppfinnelsen.

NRK - 10 juni 21 kl. 18:57

Spillgiganten EA har blitt hacket

Electronic Arts (EA), som står bak store spill som FIFA, The Sims og Battlefield har blitt hacket, melder VICE. Selskapet bekrefter overfor nettstedet at de har blitt frastjålet store mengder data og koder som Brukes til å programmere spill. Gjerningspersonene skal ha lagt ut flere meldinger på krypterte forum for hackere, der man skryter av at informasjonen gir full tilgang til «alle EAs tjenester».

NRK - 08 juli 21 kl. 17:22

5000 ledige vaksinetimer

Lillestrøm har 5000 ledige vaksinetimer i juli, skriver Romerikes Blad. Vaksinekoordinatoren i kommunen sier disse dosene må Brukes i løpet av juli. De kan ikke spares til folk er tilbake fra ferie i august.

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 11:00

Ja, koronasertifikatet varer lenger enn 90 dager. Men det kan foreløpig ikke Brukes på Europa-reiser, bare når du kommer hjem.

Koronasertifikatet som kommer 11. juni, kan foreløpig ikke Brukes til å reise utenlands..

Aftenposten - 01 juli 21 kl. 20:00

Det er altfor enkelt for politikere å ignorere grundige utredninger

Forskere og andre utredere må bedre forstå hvordan kunnskapen skal Brukes..

NRK - 01 juli 21 kl. 15:16

Lov mot historieforfalskning

Å forfalske historiske hendelser er blitt en straffbar handling i Russland. Loven innebærer at det blir straffbart å sette likhetstegn mellom Sovjetunionen og Nazi-Tysklands handlinger under andre verdenskrig. Historikere kritiserer loven fordi den kan sikre Kreml «monopol på sannheten» og dermed Brukes til å sensurere visse historiske synspunkter..

Aftenposten - 01 juli 21 kl. 08:28

Brukes de nye reglene for første gang. Torsdag kan 5000 samles til fotballkamp. Det er bare én hake.

Det er duket for en helt spesiell fotballfest når Vålerenga møter Sarpsborg 08 torsdag kveld..

Aftenposten - 24 juni 21 kl. 14:30

Hareide støtter UEFA om Pride-markeringer: – Jeg syns ikke idretten skal Brukes til det

Rosenborg-trener Åge Hareide sier han støtter Pride-markeringer, men mener man bør holde idretten ren for regnbuens….

VG - 24 juni 21 kl. 14:30

Hareide støtter UEFA om Pride-markeringer: – Jeg syns ikke idretten skal Brukes til det

Rosenborg-trener Åge Hareide sier han støtter Pride-markeringer, men mener man bør holde idretten ren for regnbuens farger..

NRK - 17 juni 21 kl. 21:03

Vil sikre raskere kommunikasjon

Et nytt kontaktinfo-register for kommunelegefunksjonen skal sikre at kommuneleger raskere får kontakt med kolleger i andre kommuner ved utbrudd av koronasmitte, skriver Helsedirektoratet i en pressemelding torsdag. Registeret kan Brukes av kommuneleger, helseforetak, fastleger, teststasjoner, FHI eller andre som bruker Helsenettet, og som trenger å kontakte kommunelegen i smittevernøyemed..

NRK - 17 juni 21 kl. 08:08

Ulike tall på ukvalifiserte lærere

Utdanningsdirektoratet og SSB har operert med vidt forskjellige tall på «ukvalifiserte» lærere. I dag viser Grunnskolenes Informasjonssystem (GSI), som Utdanningsdirektoratet (Udir) bruker, at rundt 5 prosent av lærerne ikke har godkjent kompetanse til å jobbe som lærer, mens SSBs statistikk viser at nær 24 prosent av lærerne ikke har lærerutdanning. Tallene Brukes ofte i debatter om kompetanse for lærere, og Kunnskapsdepartementet har tatt initiativ til å avklare forskjellene..

NRK - 16 juni 21 kl. 16:18

– Telefoner kan ha blitt hacket

Eksperter på datasikkerhet i Norge, Tyskland og Frankrike mener å ha funnet en svakhet i mobiltelefoner som har åpnet for overvåking i flere tiår. Det skal dreie seg om en algoritme som Brukes til kryptering av datatrafikk gjennom det gamle 2G-nettet. Den ble trolig bygd inn for å gi sikkerhetsmyndigheter en «bakdør» til overvåking.

VG - 16 juni 21 kl. 08:58

Ønsker flere digitale studenter

Utdanningsministeren vil at erfaringene fra den digitale undervisning under coronapandemien skal Brukes til å skape nye heldigitale studieplasser. Dermed kan flere slippe å måtte flytte til ny by og gå på campus for å studere..

Aftenposten - 17 mai 21 kl. 07:45

Historien vår skal Brukes i festtaler i mange år fremover

Historien vår skal tross alt Brukes i festtaler i mange år fremover..

E24 - 14 juni 21 kl. 15:13

Coronapasset kan Brukes på store arrangementer og kystcruise

Saken oppdateres..

VG - 14 juni 21 kl. 15:11

Dette kan du bruke coronasertifikatet til

Helseministeren legger mandag frem regjeringens retningslinjer for hvordan coronasertifikatet skal Brukes innenlands i Norge..

E24 - 14 juni 21 kl. 07:37

Nå kommer coronasertifikatet: Tror det åpner for større arrangementer

Mandag kommer regjeringens retningslinjer for hvordan coronasertifikatet skal Brukes innenlands i Norge..

VG - 14 juni 21 kl. 06:26

Nå kommer coronasertifikatet: Tror det åpner for større arrangementer

Mandag kommer regjeringens retningslinjer for hvordan coronasertifikatet skal Brukes innenlands i Norge..

VG - 11 juni 21 kl. 09:50

Ut mot nye innreiseregler: – Dramatiske konsekvenser for oss

Kommuneoverlegen i Sandefjord frykter de nye reglene om innreisetesting for fullvaksinerte skal gå utover kapasiteten. Han mener teststasjonen i hovedsak skal Brukes til å holde smitten under kontroll internt i kommunen..

Klartale - 11 juni 21 kl. 08:25

– Unikt å tillate en vaksine du kan dø av

Janssen-vaksinen ble satt på vent i mai. Dette skjedde etter flere tilfeller med blodpropp hos folk som hadde tatt vaksinen. Nå åpner regjeringen opp for at vaksinen kan Brukes..

Dagbladet - 10 juni 21 kl. 22:57

«Trojan Shield»-bevisene:- Problematisk

Vestfold tingrett fastslår at bevisene innhentet av FBI er problematiske, og at de ikke kan Brukes for å fengsle to av de siktede..

VG - 10 juni 21 kl. 18:31

Simen (50) kjøpte seg flytrapp – kan ikke Brukes til noe

SYLLING (VG) Bygda har hverken fly eller flyplass. Men Simen Myhrene (50) fant ut at tiden var inne for å skaffe seg egen flytrapp – i hagen like ved kirkegården i Sylling..

NRK - 09 juni 21 kl. 18:54

OL-utøvere spores opp av GPS

Utøvere som skal delta i OL vil bli overvåket på GPS. Det sier leder i organisasjonskomiteen Toshiro Muto, ifølge BBC. Dette betyr ikke at arrangøren vet hvor de er til enhver tid, men det skal Brukes som smittesporing dersom noen får covid-19.

NRK - 09 juni 21 kl. 14:32

Høie etablerer nytt testsystem

Det blir etablert et system for testing til koronasertifikat med statlig finansiering av testing utført av private aktører. – Det skal Brukes antigen hurtigtester, og resultatet skal registreres i MSIS slik at det vises i koronasertifikatet, sa helseminister Bent Høie (H) på regjeringens pressekonferanse om Janssen-vaksinen onsdag ettermiddag..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:22

Legeforeningen fraråder vaksinen

Legeforeningen fraråder bruk av Janssen-vaksinen. – Gitt smittesituasjonen og snarlig tilgang på mer forsvarlige alternativer, er den faglige vurderingen at Janssen-vaksinen ikke bør Brukes, skriver Den norske legeforening i en pressemelding onsdag..

VG - 09 juni 21 kl. 14:05

Legeforeningen fraråder Janssen-vaksinen: – Vi har bedre alternativer

Nå kan man be om en vurdering av legen sin for å få Janssen-vaksinen. Vaksinen bør ikke Brukes, mener Legeforeningen..

VG - 09 juni 21 kl. 14:05

Legeforeningen fraråder Johnson & Johnson-vaksinen: – Vi har bedre alternativer

Nå kan man be om en vurdering av legen sin for å få Johnson & Johnson-vaksinen. Vaksinen bør ikke Brukes, mener Legeforeningen..

NRK - 09 juni 21 kl. 10:34

EU: Koronapass godkjent fra 1. juli

EU-parlamentet har godkjent bruk av koronasertifikat som kan Brukes for reisende i Europa, melder Dagens Nyheter. Så langt har over én million europeere skaffet seg koronasertifikat, ifølge EU-kommisjonen. Målet med koronasertifikatet er at det kan åpne for reiser innad i Europa fra 1.

NRK - 09 juni 21 kl. 07:50

Avregistrering kan bli lettere

Statens vegvesen sender onsdag et forslag på høring om frivillig avregistrering av kjøretøy uten innlevering av kjennemerker på trafikkstasjon. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) støtter forslaget, som har høringsfrist i september. – Av og til kan det være nyttig å avregistrere et kjøretøy midlertidig.

NRK - 09 juni 21 kl. 07:40

Vil bruke 1.000 mrd. på teknologi

Senatet har med stort flertall godkjent lovgivning som skal gjøre den amerikanske teknologisektoren mer konkurransedyktig, særlig mot et stadig sterkere Kina. Forslaget United States Innovation and Competition Act ble godkjent med 68 stemmer mot 32. Mer enn 170 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 1.

NRK - 08 juni 21 kl. 12:42

De første koronapassene på vei

De første passene ble rullet ut tirsdag morgen, ifølge Helsedirektoratet. I løpet av dagen skal alle beskyttede ha fått tilgang. Fra fredag skal passet kunne Brukes i Norge, for eksempel på arrangementer..

NRK - 06 juni 21 kl. 08:14

Droner skutt ned ved militærbase

To droner er skutt ned over en militærbase vest i Irak, der blant annet norske soldater er stasjonert, opplyser det irakiske forsvaret. Også amerikanske soldater befinner seg på Ain Al-Asad-basen. Basen har blitt utsatt for flere angrep det siste året.

NRK - 04 juni 21 kl. 09:59

Én milliard til fylkeskommunene

Regjeringen utbetaler 976 millioner kroner til fylkeskommunene i koronakompensasjon. Støtten skal Brukes til kollektivtransport, tannhelse og videregående opplæring. – Vi følger situasjonen i fylkeskommunene tett, og vil fortsette å stille opp hvis det blir behov, sier kommunalminister Nikolai Astrup (H) i en pressemelding..

NRK - 03 juni 21 kl. 18:10

Uvisshet rundt Janssen-vaksinen

Regjeringen og Helsedirektoratet jobber fortsatt med en løsning for hvordan Janssen-vaksinen til Johnson & Johnson kan Brukes utenfor det norske vaksinasjonsprogrammet. – Det er krevende og mange praktiske og faglige spørsmål som er grunnen til at det tar litt tid, sier helseminister Bent Høie (H) til VG..

NRK - 31 mai 21 kl. 23:36

Danmark donerer vaksiner

Danmark donerer AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein, skriver det danske utenriksdepartementet i en pressemelding. Vaksinedosene utløper 30. juni i år.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt