Brann-trenerens

Monday, 15 July, 15:56

Nyheter om Brann-trenerens

NRK - 01 jul 24 kl. 12:52

17 personer omkommet i brann i 2024

Så langt i år har tolv menn og fem kvinner, totalt 17 personer omkommet i brann. Statistikk viser at stadig færre omkommer i branner i Norge. – Vår visjon er at ingen skal dø i brann og vi er derfor glade for at snittet for omkomne i branner er kraftig redusert i løpet av svært kort tid, sier kommunikasjonsrådgiver Tor Erik Skaar i Brannvernforeningen i en pressemelding.

VG - Igår: 21:09

Selvmål kostet Brann seieren i Vestlandsderbyet: Rotet bort gyllen mulighet i gullkampen

(Brann - Haugesund 1–1) Brann holdt på å ta inn på Bodø/Glimts forsprang. Så satte Japhet Sery Larsen ballen i eget mål..

Aftenposten - Igår: 21:09

Selvmål kostet Brann seieren i Vestlandsderbyet: Rotet bort gyllen mulighet i gullkampen

(Brann - Haugesund 1–1) Brann holdt på å ta innpå Bodø/Glimts forsprang. Så satte Japhet Sery Larsen ballen i eget mål..

NRK - 29 jun 24 kl. 22:59

Kontroll på brann i Fredrikstad sentrum

Nødetatene rykket ved 23-tiden lørdag kveld ut til brann i en tomannsbolig i Fredrikstad sentrum. – Vi fikk melding om brann i en tomannsbolig. Da vi kom til stedet kom det røyk ut av vinduet.

NRK - 12 jul 24 kl. 03:54

Parkert bil ødelagt i brann i Lillestrøm

En personbil som sto parkert på en gårdsplass i Lillestrøm sentrum ble ødelagt i en brann natt til fredag. Politiet tror brannen er påsatt. – Vi mistenker at brannen er påsatt og har konkrete spor.

NRK - 03 jul 24 kl. 05:07

Brann på Eberg skole

I Trondheim er brannvesenet i gang med å slukke en brann i Eberg skole, hvor det ble meldt om åpne flammer og kraftig røykutvikling i 4.30-tida. Brannvesenet melder ei halvtime senere at de har kontroll på brannen.

NRK - 03 jul 24 kl. 05:07

Brann på Eberg skole – fant lapper med trusler

I Trondheim på Eberg skole ble det i 4.30-tida meldt om åpne flammer og kraftig røykutvikling. Brannvesenet melder ei halvtime senere at de har kontroll på brannen.

NRK - 18 timer siden

Trusler og brann ved Eberg skole: Politiet vil be om fortsatt varetekt

Politiet vil be om fortsatt varetekt for de to som er siktet for trusler og brann ved Eberg skole i Trondheim. Det opplyser påtaleansvarlig Ellen Moksnes Andresen til NRK. De to siktede har sittet i varetekt i en uke.

NRK - Igår: 15:34

To personer pågrepet etter brann i Sirdal

Nødetater rykket i natt ut til brann i en bygning i Sirdal. Bygningen tilhører en lokal menighet. Ingen personer befant seg i bygningen da det brant.

NRK - Igår: 09:28

Brann i leilighet i flermannsbolig i Elverum

Det er meldt om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum. Nødetater er på stedet og brannvesen iverksetter røykdykking, melder politiet..

NRK - Igår: 09:28

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - Igår: 04:34

Brann i bolig – folk har kommet seg ut

Nødetatene er på Ulsrud i Oslo hvor det er brann i en bolig. De som var i boligen har kommet seg ut, skriver Oslo politidistrikt. De har fått i seg noe røyk og sjekkes av ambulanse.

NRK - 30 jun 24 kl. 15:07

Ny brann har brutt ut ved Aten

Få timer etter at greske brannmannskaper greide å få kontroll over en skogbrann i et fjellområde ved Aten, brøt det ut en ny brann sør for hovedstaden. Kraftig vind gjør slukningsarbeidet vanskelig. Det er også satt inn en rekke fly og helikoptre for å få kontroll over flammene ved byen Keretea, 35 kilometer sør for Aten.

NRK - 12 jul 24 kl. 03:54

Parkert bil ødelagt i brann i Lillestrøm: Kontroll på to yngre mennesker

Politiet har kontroll på to yngre mennesker etter en bilbrann i Lillestrøm natt til fredag. Det bekrefter operasjonsleder, Tom Sandberg, til NRK. – Vi mistenker at brannen er påsatt og har konkrete spor.

NRK - 29 jun 24 kl. 02:10

Brann i barnehage i Trondheim

Nødetatene har rykket ut etter en melding om brann i en barnehage i Trondheim. Politiet i Trøndelag meldte like før klokken 2 om at nødetatene hadde rykket ut etter melding om brann i Sverresborg barnehage. – Det brenner kraftig i bygget, melder politiet.

NRK - 29 jun 24 kl. 02:10

Kraftig brann i barnehage i Trondheim

En barnehage i Trondheim fikk omfattende skader i en brann natt til lørdag. Brannårsaken er ikke kjent. Politiet i Trøndelag meldte like før klokken 2 om at nødetatene hadde rykket ut etter melding om brann i Sverresborg barnehage.

NRK - 11 jul 24 kl. 17:48

Brann i båt i Glomma

Nødetatene rykker ut til brann i båt i Glomma, rett utenfor Leca. To personer i båten. Brannen skal nå være slukket..

Aftenposten - 28 jun 24 kl. 20:57

Brann snublet i gullkampen – spilte uavgjort mot Strømsgodset

(Brann – Strømsgodset 0–0) Et gulljagende Brann hadde lenge alle tiders mulighet til å overta tabelltopp. Så snudde alt..

VG - 28 jun 24 kl. 20:57

Brann snublet i gullkampen – spilte uavgjort mot Strømsgodset

(Brann – Strømsgodset 0–0) Et gulljagende Brann hadde lenge alle tiders mulighet til å overta tabelltopp. Så snudde alt..

NRK - 28 jun 24 kl. 01:31

Brann i boligrekke i Bærum slukket

Samtlige beboere ble evakuert da at det natt til fredag brøt ut brann i en boligrekke i Bærum. Brannen er slukket. Politiet i Oslo meldte like etter midnatt at nødetatene hadde rykket ut til Hosle i Bærum etter melding om brann i en boligrekke.

NRK - 10 jul 24 kl. 05:25

Brann i hus og garasje i Time

En brann i en garasje i Grønsko i Time kommune har spredd seg til tilhørende hus. Denne boligen er evakuert. Det jobbes med å få kontroll på brannen.

NRK - 09 jul 24 kl. 17:49

Bergensbanen stengt

Brannvesenet har fått meldingar om brann ved jernbanesporet på Kvåle i nærleiken av Voss, melder BT. Det er ikkje snakk om noko dramatrikk, men brann på eit lite område. Dette opplyser vaktkommandør Shahroz Lahooti til BT.

NRK - 09 jul 24 kl. 17:49

Bergensbanen stengd

Brannvesenet har fått meldingar om brann ved jernbanesporet på Kvåle i nærleiken av Voss, melder BT. Det er ikkje snakk om noko dramatrikk, men brann på eit lite område. Dette opplyser vaktkommandør Shahroz Lahooti til BT.

NRK - 08 jul 24 kl. 23:18

Kraftig brann i næringsbygg i Bergen – fire er evakuert

Det brenner i et næringsbygg på Godvik i Bergen. Fire personer er evakuert, ifølge politiet. Det er ikke kontroll på brannen, sier vaktleder Jostein Steinsland Hauge ved Vest 110-sentralen.

NRK - 08 jul 24 kl. 00:37

Personbil i brann i Lillestrøm

Nødetater har rykket ut til området ved Lillestrøm stasjon i forbindelse med brann i et kjøretøy natt til mandag. En del røyk driver i retning av bebyggelse. Publikum bes om å holde vinduer og dører lukket, melder Øst politidistrikt..

Aftenposten - 07 jul 24 kl. 14:47

Håndgemeng i toppkampen etter rødt kort på Heltne Nilsen

(Bodø/Glimt – Brann 1–0, kampen pågår) Kun ti minutter ut i kampen måtte Brann-kapteinen forlate banen..

VG - 07 jul 24 kl. 14:47

Håndgemeng i toppkampen etter rødt kort på Heltne Nilsen

(Bodø/Glimt – Brann 1–0, kampen pågår) Kun ti minutter ut i kampen måtte Brann-kapteinen forlate banen. Da tente det skikkelig til ved benkene..

Aftenposten - 07 jul 24 kl. 14:47

Brann så rødt. Så ble de ydmyket av Glimt

(Bodø/Glimt – Brann 5–1) Det kokte fullstendig da Sivert Heltne Nilsen måtte forlate banen allerede etter ti minutter..

NRK - 07 jul 24 kl. 09:25

Barn brann inne i Sydney

Ein 28 år gammal mann er mistenkt for drap etter at tre barn døydde i ein brann i den australske storbyen Sydney i natt. Fire andre barn og mora blei sende til sjukehus for behandling etter å ha pusta inn røyk. Barna som omkom var mellom 10 månadar og 4 år.

NRK - 07 jul 24 kl. 02:23

Brann ved skole på Geilo

Nødetater rykker ut til melding om brann ved Geilo barneskole. Brannvesenet er fremme på stedet. Det brenner kraftig ved hovedinngang, fasade og tak.

NRK - 07 jul 24 kl. 02:23

Kraftig brann på skole på Geilo

Nødetater rykker ut til melding om brann ved Geilo ungdomsskole. Brannvesenet er fremme på stedet. Det brenner kraftig ved hovedinngang, fasade og tak.

Aftenposten - 05 jul 24 kl. 17:21

Brann-spiller påkjørt av motorsykkel

En MC-sjåfør støtte sammen med Brann-spilleren på Årstad fredag, men det skal gå bra med spilleren..

VG - 05 jul 24 kl. 07:47

Rykker ut til brann i Tromsø

Fredag morgen rykker nødetatene til et leilighetskompleks i Tromsdalen på fastlandet etter melding om brann..

NRK - 05 jul 24 kl. 05:30

Brann i Halden

Brannvesenet i Halden har rykket ut fredag morgen etter melding om brann i et industribygg hos Norske skog Saugbrugs. Det kom noe flammer og røyk ut av en vegg. Trolig forårsaket av varmgang i et transportbånd.

NRK - 22 jun 24 kl. 02:04

Brann på Holmlia i Oslo – fare for spredning

Det er meldt om brann i en garasje på Holmlia, og det skal være fare for spredning til tre tilstøtende bygg, melder politiet i Oslo. Brannvesenet har rykket ut til stedet med sju biler, flere er på vei, ifølge Oslo brann- og redningsetat..

NRK - 04 jul 24 kl. 20:28

Brann i bygning på Bryne

Brannvesenet er på stedet hvor det brenner i en bolig på Bryne i Time kommune. – Foreløpig virker det ikke som det er spredningsfare. De gjør seg klare til å gå inn å starte slukningsarbeidet nå, sier operasjonsleder Stein Arild Egeland i Rogaland brann og redning..

NRK - 04 jul 24 kl. 20:28

Brann i bolig på Bryne startet i el-sparkesykkel

Brannvesenet er på stedet hvor det brenner i en bolig på Bryne i Time kommune. To beboere er evakuert og blir sett på av helse på stedet. Brannen har startet i en el-sparkesykkel opplyser vaktleder Stein Arild Egeland i Rogaland brann og redning.

NRK - 04 jul 24 kl. 02:42

Brann i rekkehus i Haugesund

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i et rekkehus i Haugesund natt til torsdag. Politiet har startet å evakuere beboere på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt klokken 02.37.

NRK - 03 jul 24 kl. 19:27

Rykker ut til campingvogn i brann i Harstad

Like før klokka 19.30 har politiet fåt meelding om brann i ei campingvogn i Harstad. Politiet og øvrige nødetatene rykker ut til stedet.

NRK - 03 jul 24 kl. 19:27

En person pågrepet etter campingvogn-brann i Harstad

Like før klokka 19.30 rykket politiet og øvrige nødenhet ut etter å til brann i ei campingvogn i Harstad. Vel 20 minutter seinere opplyser Troms-politiet at brannvesenet har kontroll på brannen.

NRK - 03 jul 24 kl. 05:07

Brann på Eberg skole – bevæpnet politi på plass

I Trondheim på Eberg skole ble det i 4.30-tida meldt om åpne flammer og kraftig røykutvikling. Brannvesenet melder ei halvtime senere at de har kontroll på brannen.

NRK - 9 timer siden

Gammel låve med 100 kyllinger brant ned på Hitra

Nødetatene har rykka ut etter melding om brann i bygning på Sandstad på Hitra. – Det er et lite uthus eller kyllingfjøs og det skal ha vært 100 kyllinger i bygget som nå har brent helt ned. Det sier Roger Gjersvold, vaktleder 110-sentralen Midt-Norge.

VG - 02 jul 24 kl. 07:49

Melding om brann på hotellrom i Trondheim

Nødetatene rykker tirsdag morgen til et hotell i Trondheim sentrum etter melding om brann på et rom..

NRK - 02 jul 24 kl. 07:48

Brann i hotellrom

I Trondheim er det meldt om brann i et hotellrom i sentrum av byen. Nødetater er på vei. Det er mye røyk på stedet, melder politiet.

NRK - 02 jul 24 kl. 07:48

Brann på hotellrom i Trondheim

I Trondheim er det meldt om brann på et hotellrom i sentrum av byen. Nødetater rykket ut. Det var mye røyk på stedet, meldte politiet.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com