Brøt

Tuesday, 07 December, 22:41

Nyheter om Brøt

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

NRK - 08 nov 21 kl. 08:58

17-åring kjørt 179 km/t i 80-sone

En 17 år gammel jente er dømt til samfunnsstraff etter å ha kjørt 179 kilometer i timen i 80-sone med familiens Tesla utenfor Trondheim. Jenta, som ikke hadde førerkort, forklarte i retten at familien var bortreist da hun lånte Teslaen til familie da de var bortreist i slutten av juni, skriver Adresseavisen. Hun ville tøffe seg for en venninne da hun Brøt fartsgrensen med 99 kilometer i timen på en fylkesvei like øst for Trondheim.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 02:22

Tror sikkerhetsvakt ble dopet

Åtte mennesker mellom 14 og 27 år døde i festivaltragedien i Houston. Nå mistenker politiet at én eller flere personer ble injisert med dop av en ukjent gjerningsmann før panikken Brøt ut..

NRK - 06 nov 21 kl. 21:42

Konserttragedien: 5 barn på sykehus

13 mennesker er fortsatt på sykehus etter konserten Astroworld i Houston fredag. Fem av dem er under 18 år, melder Reuters. Åtte mennesker er døde etter at det Brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas.

NRK - 06 nov 21 kl. 21:42

Konserttragedien: 14-åring døde

Syv av åtte som omkom i festivaltragedien i Houston, var i alderen 14 til 27 år, opplyser byens ordfører Sylvester Turner på en pressekonferanse lørdag. 13 mennesker er fortsatt på sykehus etter konserten Astroworld i Houston fredag. Fem av dem er under 18 år, melder Reuters.

NRK - 06 nov 21 kl. 08:02

8 døde etter musikkfestival i USA

Åtte mennesker er døde etter at det Brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas. Det melder lokalt politi. De åtte skal ha blitt trampet og klemt ihjel.

NRK - 06 nov 21 kl. 08:02

Åtte døde etter musikkfestival i USA

Minste åtte mennesker er døde etter at det Brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas. Det melder lokalt politi. Om lag 50.

VG - 02 nov 21 kl. 23:12

Savnet fireåring funnet i live etter tre uker

Den lille jenta ble funnet etter at politiet Brøt seg inn i et låst hus. Én mann er pågrepet og varetektsfengslet etter hendelsen..

Klartale - 01 nov 21 kl. 14:49

Brøt seg inn og gjorde hærverk i kirke

En mann har brutt seg inn i Fjære kirke og gjort stor skade. Han er nå varetekts-fengslet..

NRK - 01 nov 21 kl. 13:01

Åpner for turister som reiser alene

Turister som reiser alene, kan nå reise til Israel for første gang siden pandemien Brøt ut. Myndighetene håper at dette grepet kan puste nytt liv i turistindustrien som har vært hardt rammet av koronapandemien. I julehøytiden reiser vanligvis hundretusenvis av turister til Betlehem.

NRK - 01 nov 21 kl. 08:41

Acer-søksmål opp for retten

«Nei til EU» har saksøkt staten om EUs tredje energimarkedspakke, Acer. Nå skal tingretten ta stilling til om Stortinget Brøt Grunnlovens bestemmelse om suverentitetsavståelse da de sa ja til Acer. Rettssaken pågår fram til fredag denne uken..

NRK - 01 nov 21 kl. 06:03

Nok et journalistdrap i Mexico

Journalisten Alfredo Cardoso døde søndag to dager etter at han ble skutt i Acapulco. Han er den andre journalisten som blir drept i Mexico på en uke. Cardoso ble kidnappet i forrige uke av maskerte menn som Brøt seg inn i hjemmet hans, ifølge Reportere uten Grenser (RSF).

E24 - 01 nov 21 kl. 06:06

Statsforvalteren: Flere lovbrudd i Tromsøs botilbud

Tromsø kommune Brøt loven på flere punkter når det kom til midlertidige botilbud, konkluderer Statsforvalteren. Ikke uventet, sier kommunen..

NRK - 01 nov 21 kl. 05:13

Brann i bolighus på Skjervøy

Beboerne reddet seg uskadd ut da det Brøt ut brann i et bolighus på Skjervøy i Troms mandag morgen. Brannen er under kontroll, melder politiet..

NRK - 31 okt 21 kl. 20:46

Melder om harde kamper

Det pågår harde kamper i to byer som opprørsstyrker i Etiopia har hevdet at de har tatt kontroll over, varsler etiopiske myndigheter søndag. Det er ett år siden borgerkrigen mellom regionsmyndighetene i Tigray og regjeringen til fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali Brøt ut. Den siste tiden har det kommet flere meldinger om en opptrapping, og det er gjennomført flyangrep mot Tigray.

NRK - 31 okt 21 kl. 20:46

Harde kamper i Etiopia

Det pågår harde kamper i to byer som opprørsstyrker i Etiopia har hevdet at de har tatt kontroll over, varsler etiopiske myndigheter søndag. Det er ett år siden borgerkrigen mellom regionsmyndighetene i Tigray og regjeringen til fredsprisvinner Abiy Ahmed Ali Brøt ut. Den siste tiden er det gjennomført flere flyangrep mot Tigray.

NRK - 29 okt 21 kl. 05:13

Macron og Morrison snakket sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron snakket torsdag med Australias statsminister Scott Morrison for første gang siden ubåtkrisen forrige måned. Macron gjentok at Australias avgjørelse om å bryte en avtale med franskmennene om å kjøpe dieseldrevne ubåter, til fordel for atomdrevne ubåter fra USA "Brøt tillitsforholdet mellom våre to land", heter det i en uttalelse fra hans kontor. (NTB).

NRK - 28 okt 21 kl. 12:52

36 tiltalt etter demonstrasjon

36 personer er tiltalt etter en demonstrasjon til støtte for Black Lives Matter i Göteborg i juni i fjor, opplyser svensk påtalemyndighet. Demonstrasjonen skal ha gått rolig for seg, før det Brøt ut opptøyer etter at den ble avsluttet. – Volden besto hovedsakelig i at deltakere sparket, slo og kastet steiner og annet mot politiet og deres kjøretøy, sier Elisabeth Trouvé i påtalemyndigheten.

NRK - 27 okt 21 kl. 10:56

Alle Irans bensinstasjoner slått ut

Et hackerangrep førte tirsdag til at alle Irans 4300 bensinstasjoner var ute av drift. Problemene vedvarer onsdag. Ingen har foreløpig påtatt seg ansvaret for angrepet, men det ligner på et angrep i sommer som rettet seg mot Irans jernbane, ifølge lederen for landets cyberspace-råd, Abolhassan Firouzabadi.

VG - 27 okt 21 kl. 10:26

Fem Schibsted-aviser ikke felt i Pressens Faglige Utvalg etter klage fra Trond Giske

PFU mener fem Schibsted-aviser ikke Brøt god presseskikk da de i august 2020 publiserte avisartikler om to AUF-kvinner som varslet mot Trond Giske..

NRK - 27 okt 21 kl. 03:09

Australia hever utreiseforbudet

Vaksinerte australiere trenger ikke lenger søke tillatelse for å reise utenlands, og landet forbereder seg på å ta imot utlendinger igjen før året er omme. Utenlandske studenter er blant de første som vil få innreisetillatelse. Landet stengte grensene i mars 2020, etter at koronapandemien Brøt ut..

NRK - 21 okt 21 kl. 11:07

Sør-Korea til himmels

Sør-Korea har for første gang skutt opp en romrakett som landet selv har utviklet og produsert. Utskytingen beskrives som et viktig skritt i landets vei mot et satelittutskytingsprogram. Sørkoreanske medier melder at raketten greide å levere den 1,5 tonn tunge lasten som skal gå i bane rundt jorden, og som består av en klump med rustfritt stål og aluminium.

NRK - 21 okt 21 kl. 02:54

Lege får kritikk etter dødsfall

En legevaktlege får kritikk fordi en pasient døde etter å ha blitt sendt hjem fra legevakten i Fredrikstad. Statsforvalteren mener at legen Brøt med forsvarlighetskravet. Pasienten kom til legevakten med store smerter, men ble sendt hjem.

NRK - 21 okt 21 kl. 02:54

Legevakt får kritikk etter dødsfall

En legevaktlege Brøt med kravet om å gi forsvarlig helsehjelp etter at en pasient døde etter å ha blitt sendt hjem fra legevakten i Fredrikstad. Kort tid etterat pasienten ble sendt hjem, døde vedkommende av noe helt annet enn hva legen hadde stilt som diagnose, skriver Fredriksstad Blad. Vedtaket kommer etter at pårørende til den døde søkte Norsk pasientskadeerstatning om erstatning.

NRK - 20 okt 21 kl. 04:26

Angrep mot Guatemalas kongress

Veteran-soldater fra Guatemalas borgerkrig gikk tirsdag til angrep på landets kongressbygning og satte fyr på flere biler. Soldatene krever å få utbetalt bonuser de mener de har rett på etter å ha tjenestegjort i borgerkrigen mellom 1960 og 1996. Demonstrantene Brøt ned porten inn til nasjonalforsamlingens parkeringsplass og satte fyr på minst tre biler.

NRK - 18 okt 21 kl. 07:16

VY til Gøteborg

Fra og med mandag morgen er det to daglige avganger mellom Oslo og Gøteborg. Fra midten av desember vil det være full trafikk. Dette melder VY.

VG - 14 okt 21 kl. 13:47

Minst fem drept under demonstrasjon i Beirut

Deler av Beirut ble forvandlet til en krigssone da det Brøt ut gatekamper under en demonstrasjon mot en dommer. Minst fem personer er skutt og drept..

VG - 14 okt 21 kl. 13:47

Minst fem drept under gatekamper i Beirut

BEIRUT / OSLO (VG) Deler av Beirut ble forvandlet til en krigssone da det Brøt ut gatekamper under en demonstrasjon. Minst fem personer er skutt og drept..

NRK - 14 okt 21 kl. 11:53

Minst to drept under demonstrasjon

To personer er drept og flere er skadd etter at det ble åpnet ild under en demonstrasjon i Libanons hovedstad Beirut, opplyser kilder ved et sykehus. For tre av de skadde er tilstanden kritisk. Uroen Brøt ut da folk samlet seg for å protestere mot dommeren Tarek Bitar, som leder etterforskningen av den massive eksplosjonen som rammet Beirut i august i fjor.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:46

Dødstallet øker på Taiwan – 46 døde

Minst 46 personer er bekreftet døde etter en brann Brøt ut i en 13 etasjer høy boligblokk på Taiwan. Det opplyser brannvesenet ifølge AFP. I tillegg er 41 skadde.

NRK - 11 okt 21 kl. 12:29

Brann på oljeannlegg slokket

En stor brann på et oljeanlegg i Libanon ble slokket noen timer etter at den Brøt ut mandag. Da hadde 250.000 liter bensin brent opp.

VG - 11 okt 21 kl. 09:15

Libanon-kraftverk i brann

SAYDA/OSLO (VG) En brann Brøt mandag morgen ut i en drivstofftank ved et av Libanons største kraftverk, al Zahrani. Landet har nå vært uten offentlig strøm i tre dager..

NRK - 08 okt 21 kl. 05:40

Fikk elektrosjokk mot sin vilje

Statens helsetilsyn slår fast at Sykehuset Innlandet og en ansvarlig overlege Brøt spesialisthelsetjenesteloven, da en pasient ble behandla med elektrosjokk mot sin egen vilje. Dette skjedde i 2019, skriver OA. Sykehuset har i ettertid endra sine rutiner for denne type behandling..

E24 - 21 sep 21 kl. 18:58

Lege Brøt loven da flere samtykkeerklæringer ble skrevet for mulig dement kvinne

Statsforvalteren i Oslo og Viken konkluderer med at en Volvat-lege Brøt plikten til å gi forsvarlig helsehjelp da han erklærte en kvinne i 90-årene samtykkekompetent..

NRK - 03 okt 21 kl. 21:23

Seks drept i sammenstøt i India

Seks personer ble drept i sammentstøt i den indiske provinsen Uttar Pradesh på søndag. Volden Brøt ut etter at en bil tilknyttet en statsråd kjørte over to bønder som deltok i en protest mot omstridte jordbrukslover. Tre medlemmer av Indias regjeringsparti, en sjåfør og to bønder ble drept i volden etter påkjørselen, også de to som ble påkjørt skal ha blitt drept..

VG - 03 okt 21 kl. 19:50

Tromsø Brøt hjemmeforbannelsen – fullstendig overlegne mot FKH

(Tromsø – Haugesund 2–0) Selvmål og strålende angrepsspill var det som skulle til for at Tromsø tok sesongens første hjemmeseier..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 19:51

Tromsø Brøt hjemmeforbannelsen – fullstendig overlegne mot FKH

(Tromsø – Haugesund 2–0) Selvmål og strålende angrepsspill var det som skulle til for at Tromsø tok sesongens første….

VG - 03 okt 21 kl. 19:50

Tromsø Brøt hjemmeforbannelsen: – Føles sinnssykt fortjent

(Tromsø – Haugesund 2–0) Selvmål og strålende angrepsspill var det som skulle til for at Tromsø tok sesongens første hjemmeseier..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 19:51

Tromsø Brøt hjemmeforbannelsen: – Føles sinnssykt fortjent

(Tromsø – Haugesund 2–0) Selvmål og strålende angrepsspill var det som skulle til for at Tromsø tok sesongens første….

NRK - 03 okt 21 kl. 17:42

Samtale mellom Jordan og Syria

Jordans kong Abdullah har tatt imot en telefon fra Syrias president Bashar al-Assad. Samtalen er den første mellom de to på ti år. Jordan og de fleste andre arabiske land reduserte de diplomatiske forbindelsene til Assad-regimet etter at borgerkrigen i Syria Brøt ut.

NRK - 01 okt 21 kl. 23:51

Politiet Brøt opp stor fest

Politiet anslår at mellom 40 og 50 ungdommer var samlet på en fest i et naust i Hatlevika i Ålesund. Flere mindreårige var beruset. – Da politiet ankom stedet, løp de for alle vinder, melder operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt..

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 16:52

Tidligere gikk kinesiske hackere stort sett etter forretningshemmeligheter. Nå har de et annet mål.

De kinesiske hackerne Brøt seg inn i dataene til amerikansk forsvar, advokatkontorer og tenketanker..

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 13:00

Nå er SV tilbake på plenen. Demonstrerer mot Støre-regjeringen.

Det er bare to dager siden SV Brøt ut av regjeringssamtalene: – Ap og Sp står for en helt annen linje i olje- og….

VG - 30 sep 21 kl. 17:17

– Han Brøt seg inn i livet mitt

Denne uken fortalte VG historien om 22 nye pasienter i Varhaug-saken. – Det er en en enorm tragedie, sier en av psykologens tidligere pasienter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt